-
שם משתמש: killerbee
שם אמיתי: לוקאס
שם במשחק: לוקאס (שם בדוי) דה ונציה
מתקפות: (כדורי אנרגיה, קרן אנרגיה, תעופה, שיגור)
כסף, אוכל וחפצים:1000$
רקע: לוקאס הוא סייאני בעל כוחות ממוצעים בן 20 שגדל בוונציה שבאיטליה עם כלבו.
הוא נוהג להסתובב בעולם בעזרת כוחות התעופה שלו ולבקר במקומות רבים כי הוא לא מפחד למות אחרי ה"מקרה"
בצעירותו לוקאס גר עם אביו ג'ובאני בשלווה, אביו היה סייאני חזק שכלכל את המשפחה בעבודות כמו התאבקות או קרבות רחוב.
יום אחד הגיעו סייאנים מהכוכב הראשי ואמרו לו שאסור לו להחזיק את לוקאס יותר בבית הם רבו ולפתע בלי שאף אחד הבין מה קורה לוקאס יצא מהבית שהיו בו ומבלי ששמו לב היו הפך ללילה והירח היה מלא (לא הכרחי במיוחד אבל נחמד) לוקאס הסתכל עליו והפך לגורילה ענקית! "אזורו". אף אחד לא ידע מה קורה בחוץ אבל האזורו של לוקאס הרס את הבית וכל האנשים שהיו שם נהרגו.
מאז יש לו רגשות אשם והוא לא מפחד מהמוות וגם כבר לא מפחד להרוג.
כמה שנים אחרי זה לוקאס עבר לחיות בוונציה יחד עם כלבו אלסקן המלמוט הנאמן חברו הטוב ביותר והוא גם זכה להילחם עם כמה אויבים לא צפויים, כמו אביןו גם הוא מרוויח את כספו מקרבות רחוב והאבקות...
לאחר מכן, לוקאס רצה לבדוק את כוחו בתחרות אומנויות הלחימה העולמית בכדי לבדוק אותו מול האיש החזק בעולם - מר שטן
גזע: סאייני
סטטוסים:
-חייבים שיהיה בכל סטטוס כמה נקודות, אפילו אחד
-כל אחד מתחיל עם 65 נקודות. את הנקודות תחלקו בעצמכם בין הסטטוסים:
כוח:20
הגנה:10
מהירות:10
אנרגיה:15
דיוק:10
כוח התחלתי: 750
בקשות\הערות\הארות: מקווה שהרקע לא דפוק חחח... עוד משהו לוקאס יודע כל שפה אירופאית, אנגלית וכמה שפות אסייתיות אז הוא קולט מהר גם.
-
[quote=Barney Stinson;1014430]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
"זה... זה... דודו-" הוא מתחיל לומר אך אז לפתע הוא מת. לפתע אתה רואה את הנקודה למעלה זוהרת, כאילו היא טוענת עליכם קרן כלשהי.
[/quote]
'זה רע!' אחשוב, ובינתיים אעלה למעלה במהירות, שכן למעלה יש לי יכולת תמרון גבוהה יותר, ואוכל להתחמק בצורה טובה יותר מהעתיד לבוא.
-
[quote=Barney Stinson;1014601][U][I]בו[/I][/U]
מה לעזאזל? אתה לא מחליט שאתה רואה חתול, אני בכלל לא חושב שיש חתולים בכוכב.
זה טל הגיב? כי זה ממש ממש שונה מהתגובות שלו.
.[/quote]
[B]כן ,סתם נסחפתי שגם עשיתי אנימציה. ( סורי...:sorry:)[/B]
[B] מה יש בכוכב שאפשר לעשות עליו את ההתקפה הזו?[/B]
-
[u][i]אלכסיי[/i][/u]
אתה מחפש את הקמע ללכת איתו אך אתה מגלה שהוא לא שם! לפתע אתה רואה אותך רץ למטה מבעד לחלון של חדר המנוחה.
[u][i]סל[/i][/u]
אתה תוקף אותו עם מרפק בפרצוף והוא משחרר אותך, אתה מתחיל להתנשם ולהתנשף מרוב שזה עייף אותך. אתה רואה שהוא לא ויתר והוא רץ אליך במטרה להמשיך לתקוף אותך.
[u][i]דנטה[/i][/u]
הוא כמעט עף מהזירה אך אתה רואה שהוא עוצר ועף בחזרה אל תוך הזירה. מיד לאחר מכן הוא מחייך.
[u][i]לוקאס[/i][/u]
רשום לתקופת ניסיון
אתה עומד באולם של הטורניר לאומנויות לחימה העולמי. "לוקאס נגד 45!" אתה שומע את צעקתו של הכרוז, זה תור הקרב שלך.
[u][i]מלפיאן[/i][/u]
אתה עף למעלה ובאמצע הדרך אתה רואה משמאלך את הקרן הוורדה בדרך למטה. היא פוגעת ברצפה ויש הדף עצום שמעיף אותך למעלה, אתה מצליח להתעשט ולעצור את עצמך, מולך עומד היצור שאתה מכיר בשם דודוריה.
יצור וורוד, שמן וקוצני.
[u][i]בו[/i][/u]
אפשר לעשות את זה גם על עצמים דוממים כמו סלעים.
-
[quote]
לוקאס
רשום לתקופת ניסיון
אתה עומד באולם של הטורניר לאומנויות לחימה העולמי. "לוקאס נגד 45!" אתה שומע את צעקתו של הכרוז, זה תור הקרב שלך.
[/quote]
אני אלך לזירה ואחשוב לעצמי 'פחחח אני סיאני אני חזק יותר מכל אנוש שחיי כאן'.
אחרי כמה דקות של התמתחות אני אתחיל להתרכז ולחשב את רמת הכוח של היריב שלי על הזירה
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014656][u][i]
[u][i]דנטה[/i][/u]
הוא כמעט עף מהזירה אך אתה רואה שהוא עוצר ועף בחזרה אל תוך הזירה. מיד לאחר מכן הוא מחייך.
[/QUOTE]
'אני שם לב לחיוך הזדוני של ברוק' ואז אני אומר לו "טוב , גמרנו עם המשחקים"
אני משתגר ובועט אותו לגובה ואז אני מתחיל לירות לעברו כדורי אנרגייה רבים.
-
[quote=Barney Stinson;1014656]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה עף למעלה ובאמצע הדרך אתה רואה משמאלך את הקרן הוורדה בדרך למטה. היא פוגעת ברצפה ויש הדף עצום שמעיף אותך למעלה, אתה מצליח להתעשט ולעצור את עצמך, מולך עומד היצור שאתה מכיר בשם דודוריה.
יצור וורוד, שמן וקוצני.
[/quote]
'רק רגע... אני מכיר אותו... הוא ועוד כנופייה של חסרי תועלת הרגו אותי פעם... אבל הרגו את כל המשרתים של פריזה... מה לעזאזל הוא עושה כאן?' אתהה. "מה אתה חושב שאתה עושה?! יצורים מתים לא צריכים להסתובב על כדור הארץ ולהשמיד אנשים ככה סתם!" אומר לו בזעם, ואדרוך את עצמי לקרב.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014656]
[u][i]סל[/i][/u]
אתה תוקף אותו עם מרפק בפרצוף והוא משחרר אותך, אתה מתחיל להתנשם ולהתנשף מרוב שזה עייף אותך. אתה רואה שהוא לא ויתר והוא רץ אליך במטרה להמשיך לתקוף אותך.
[/QUOTE]
''נו באמת, איזה שמוק'' אני אומר לעצמי בשקט בזמן שאני עף לכיוונו ומנסה לתת לו אגרוף בפרצוף. אם אני מצליח לפגוע בו, אני מהר כורך את הזנב שלי סביב הצוואר שלו ומהדק חזק, ואז אני מתחיל לתת לו אגרופים בבטן.
-
[quote=Barney Stinson;1014656]
[U][I]בו[/I][/U]
אפשר לעשות את זה גם על עצמים דוממים כמו סלעים.[/quote]
" אוקיי" אני אומר לאדון ומתרכז בכל הכוח בכדי לייצר קרן שתפגע באחד הסלעים שהיו שם.
-
[quote]
רוקי
אתה משתגר למאחוריו ונותן לו אגרופים שלא ממש משפיעים עליו. לפתע הוא מעיף אותך ורץ אליך במהירות בכדי לסיים את המלאכה. אתה מחכה לנורא מכל בעיניים עצומות אך הוא לא מגיע. אתה פותח את עיניך ורואה כמה איילים עוצרים אותו בעוד שהם בוכים. ברגע שהם הגיעו הוא הפך לנחמד יותר. כנראה הוא סוג של אימץ אותם.[/quote]
אנחה רבה תוקפת אותי ואני מתחיל להרגיש רגש מוזר שלא חוויתי אותו מעולם- פרפרים והרגשה שלווה ביחד ברגע שאני מסתכל על היצורים הללו ומיד אח"כ מתחיל ללכת לעבר עולם הטורנירים לבדוק מה בינתיים קורה שם.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014656][u][i]אלכסיי[/i][/u]
אתה מחפש את הקמע ללכת איתו אך אתה מגלה שהוא לא שם! לפתע אתה רואה אותך רץ למטה מבעד לחלון של חדר המנוחה.
[/QUOTE]
אני צועק לו,"תעצור!" ומתחיל לעוף לעברו, כשאני בקרבתו, אנסה להשתגר לפניו.אם אצליח אכנס לעמדת קרב ואשאל אותו,"מי אתה? למה אתה נראה כמוני?"
-
[u][i]לוקאס[/i][/u] אתה לא יכול לחוש אנרגיה בשלב זה של המשחק
אתה עולה לזירה ומולך נעמד איש רחב כתפיים. ממבט רחוק הוא יותר חזק ממך, אך זה לא מה שקובע. האמנם?
[u][i]דנטה[/i][/u]
אתה משתגר מאחוריו אך אתה מרגיש מרפק בלחי שלך. הוא צפה את זה, אתה עפת 4 מטרים אחורה.
[u][i]מלפיאן[/i][/u]
"אנשים?" הוא שואל בפליאה "מבחינתי אתם סתם נשמות שהגיעו לעולם הזה וחיפשו גוף עלוב בשביל למות עוד פעם. אם אתם לא מצליחים לנצח אותי איך תנצחו את המלך פריזה?" הוא ממשיך ויורה עליך כדורי אנרגיה וורודים עם שובל ארוך אחריהם. לפתע אתה שם לב שאתה שוב פעם בכוכב נאמק.
[u][i]סל[/i][/u]
אתה רץ אליו ומנסה לתקוף אותו אך הוא עף למעלה במהירות. "מה קרה? לא יודע לעוף? טוב, מה יכולתי לצפות מאדם נחות כמוך, אתה פשוט נמושה!" הוא צועק עליך. המילים האחרונות מהדהדות בחושיך ובגופך. האם, הוא הרגע אמר שאתה נמושה? "חכה לזה..." אתה שומע את הקול המוכר בראשך.
[u][i]בו[/i][/u]
אתה מנסה ליצור את הקרן אך זה מתפוצץ ואתה נופל על הישבן. "נו באמת בו! מה אני כבר מבקש ממך?! כולה תהיה רציני פעם אחת!" הוא צועק עליך בעצבים רבים.
[u][i]רוקי[/i][/u]
אתה הולך בחזרה אל האולם. "כולם להרים ידיים! זה שוד!" אתה שומע צעקה בחזרה לאולם.
[u][i]אלכסיי[/i][/u]
אתה צועק לו עצור ועומד מולו, אך הוא פשוט ממשיך ללכת ולהפתעתך הרבה, עובר דרכך! אתה מרגיש תחושה קרה מאוד ואז היא עוברת.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014740][u][i]
[u][i]אלכסיי[/i][/u]
אתה צועק לו עצור ועומד מולו, אך הוא פשוט ממשיך ללכת ולהפתעתך הרבה, עובר דרכך! אתה מרגיש תחושה קרה מאוד ואז היא עוברת.[/QUOTE]
"לעזאזל... אולי זאת אשליה בכלל? שילוב של גשם ושמש שיוצר ערפל? אבל... בשביל זה... אומן האשליות צריך להיות פה בסביבה." אחשוב ואז אסתובב ואסתכל על כול המקום סביבי בזווית של 360 מעלות ואחפש מישהו שמתנהג מוזר
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014740][u][i]
[u][i]דנטה[/i][/u]
אתה משתגר מאחוריו אך אתה מרגיש מרפק בלחי שלך. הוא צפה את זה, אתה עפת 4 מטרים אחורה.
[/QUOTE]
אופיר הם לא אמורים להיות בני אדם ועוד במוקדמות איך הדמות שלי מפסידה להם ?
"זאת לא אשליה" אתה שומע את קולך והוא מתחיל לצחוק "או, כמה שאני אוהב אנשים כמוך" הוא ממשיך עם הדיבור והצחוק.
[u][i]דנטה[/i][/u] מי אמר שהם בני אדם? O.o
אתה מתחיל לירות על ברוק כדורי אנרגיה אך הוא מעיף את כולם. ברגע שאתה עף לאוויר אתה רואה שהבעת פניו הפכה למפוחדת, הוא כנראה לא יודע לעוף.