-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1026238][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה תוקף את האיש ומעיף לו אגרוף לפנים, מיד לאחר מכן שהוא מוטל על הריצפה אתה מעיף עליו כדור אנרגייה חזק במיוחד!,
אתה מתקרב אליו ומחסל אותו עם בעיטה חזקה מאוד לראש.
הקרב שלך כבר נגמר אבל אתה רואה שלוקאס עוד נלחם אבל גם הוא עומד לסיים את הקרב בקרוב מאוד.
אתה מסתכל לצד ורואה על הריצפה את האיש שנלחמת נגדו בפעם הראשונה עוד שוכב שם גוסס אבל עדיין חי.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אעגור אנרגיה בכף ידי,הכין כדור אנרגיה גדול ואשלח על האיש הגוסס.
-
[quote]לוקאס
אתה מתמלא אנרגייה ועף על יד האיש, הוא שכבר די גוסס וחלש לא מצליח להתחמק ונפגע מהילת האנרגייה שלך ומת במקום!,
אתה שם לב שגם אנדרואיד 27 חיסל את אחד ומהם והאחרון שוכב על הריצפה די גוסס ואנדרואיד 27 הולך לכיוונו.
מה תעשה?[/quote]
"לא!" אומר לאנדרואיד 27 ואשלח כדור כדי שיפוצץ את הכדור שלו ואז אלך אל האיש "מי שלך אותך?!"
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1022140][B][U][SIZE=4][COLOR=teal]
[B][U][SIZE=4][COLOR=green]סל[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B]אתה מנסה לתקוף אבל אחד מהם תופס לך את הזנב ומעיך אותך לתוך הקיר, אתה עוד די מתושטש[/B]
[B]ומופתע מהמכה החזקה וכבר שלושה מתחילים לירות עליך כדורי אנרגייה חזקים.[/B]
[B]אתה לא ממש מוכן לקרב עם אנשים כאלו חזקים אבל אתה מנסה להסתדר איתם, אתה ממשיך לירות[/B]
[B]עלייהם בכל הכוח, הם ממש חזקים אבל אתה לא מוותר אתה מנסה לתקוף אותם אבל הם כל פעם [/B]
[B]הודפים אותך מחדש.[/B]
[B]" עוף כבר מהכפר שלי שאני לא יצטרך להרוג אותך!" אומר לך אחד מהאנשים ואתה מבין שהוא הבוס [/B]
[B]שם!.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[/B][/QUOTE]
'אני אנסה תכסיס די מתוחכם' "חחחחח נראה לכם שאני אברח מקרב בני אדם עלובים" אני אומר שלהם אני אזהה את היריב הכי חלש ביניהם ואנסה לשאוב לו את האנרגייה כדי להיתחזק.
במקרה שזה לא יצליח, אני אעוף למעלה ואברח מהכפר (הרי אני יכול למות לא?)
-
[b][u]בו[/u][/b]
"כן!, בוכל לחסל אלפי אנשים, להרוג צבאות שלמים ולחסל את כל הגלקסיה!" אומר האדון בצחוק זדוני.
"תוכל להפוך ליצור הכי חזק עלי אדמות!, ואני, אני אהיה השליט העליון של כל העולם!" אומר ולוחץ על איזה שלט במזמן חללית למקום.
[b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה שולח כדור חזק אל האיש אבל פתאום אתה שומע את לוקאס צועק "לא!" ושולח כדור אנרגייה שמעיף את הכדור שלך מלפני האיש.
הוא מתקרב אל האיש ושואל אותו מאיפה הוא.
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מתקרב אל האיש ושואל אותו מניין הוא אבל הוא מסרב לענות.
אנדרואיד 27 מסתכל עליך אבל לא ממש מבין למה עשית את זה.
מה תעשה?
[b][u]סל[/u][/b]
כן, אתה יכול למות.
--------------------------
אתה מזהה אנרגיה של מישהו די חלש ואתה עף אליו במהירות,
אתה מתקרב אליו ושולח את הזנב שלך ושואב לו את כל האנרגיה,
הוא לא היה ממש חזק אבל האנרגיה מספיקה לך בכדי לעוף לעיר הקרובה.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1026806][b][u]בו[/u][/b]
"כן!, בוכל לחסל אלפי אנשים, להרוג צבאות שלמים ולחסל את כל הגלקסיה!" אומר האדון בצחוק זדוני.
"תוכל להפוך ליצור הכי חזק עלי אדמות!, ואני, אני אהיה השליט העליון של כל העולם!" אומר ולוחץ על איזה שלט במזמן חללית למקום.
[/QUOTE]
אשאר מבולבל ואכנס אחריו אל תוך הדבר המוזר שהופיע מולנו. (ברור לך שאני בו נכון? אין לי שמץ של מושג מה זה חללית...)
-
[quote]לוקאס
אתה מתקרב אל האיש ושואל אותו מניין הוא אבל הוא מסרב לענות.
אנדרואיד 27 מסתכל עליך אבל לא ממש מבין למה עשית את זה.
מה תעשה?[/quote]
אביט בו בעיניים ואתפוס אותו בגרון ואתחיל ללחוץ עליו "מי שלך אותך?! מאיפה אתה!"
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1026806][b][u][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה שולח כדור חזק אל האיש אבל פתאום אתה שומע את לוקאס צועק "לא!" ושולח כדור אנרגייה שמעיף את הכדור שלך מלפני האיש.
הוא מתקרב אל האיש ושואל אותו מאיפה הוא.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"לוקאס צריך עזרה?"אשאל את לוקאס בגימגום ואז עם לוקאס יבקש ממני עזרה אעזור לו.
-
[b][u]בו[/u][/b]
[b][/b]
[b]אתה מסתכל מהחלון ורואה שהדבר שאתה נמצא עליו מתחיל לעוף לגובה, אתה מסתכל מהחלון ורואה הרבה כוכבים, האדון שלך יושב בכיסא מולך ואוכל, אתה לא ממש מבין לאן אתה הולך אבל אתה מאושר מעצם זה שאתה הולך להרוג אנשים.[/b]
[b]אתה מרגיש אחרי כמה שעות את החללית נוחתת, אתה מסתכל מהחלון ורואה שהגעת למקום די גדול שאתה לא רואה את סופו, המקום מלא בגרגירים קטנים בצבע חום בהיר.[/b]
[b]" בו הגענו למדבר נאבדה" אומר לך האדון.[/b]
[b]" מה אתה רוצה? להתאמן או ללכת לחסל אנשים?" שואל אותך האדון.[/b]
[b]לוקאס לא מגיב לך, אבל אתה רואה שהוא עוד מחזיק את האיש הזה ושואל אותו שאלות.[/b]
[b][u]לוקאס[/u][/b]
[b]"אני.. אני.. אנחנו קבוצה של שודדים, אף אחד לא שלח אותנו, אנחנו פורצים לחנויות וגונבים כל מה שאנחנו מוצאים" אומר לך האיש.[/b]
[b]" בקשה תרחם עלי.." אומר לך בקול של התחננות האיש.[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028075][b][u]בו[/u][/b]
[b][/b]
[b]אתה מסתכל מהחלון ורואה שהדבר שאתה נמצא עליו מתחיל לעוף לגובה, אתה מסתכל מהחלון ורואה הרבה כוכבים, האדון שלך יושב בכיסא מולך ואוכל, אתה לא ממש מבין לאן אתה הולך אבל אתה מאושר מעצם זה שאתה הולך להרוג אנשים.[/b]
[b]אתה מרגיש אחרי כמה שעות את החללית נוחתת, אתה מסתכל מהחלון ורואה שהגעת למקום די גדול שאתה לא רואה את סופו, המקום מלא בגרגירים קטנים בצבע חום בהיר.[/b]
[/b][/QUOTE]
"בו רעב!" אצעק ואתחיל להתעצבן, אתחיל להתגלגל על הקרקע מרעב ושעמום.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028075][b][u][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]לוקאס לא מגיב לך, אבל אתה רואה שהוא עוד מחזיק את האיש הזה ושואל אותו שאלות.[/b]
[/b][/QUOTE]
אני אחפש עוד בן אדם גנב ואגיד לו תוך כדי תפיסה בחולצה וערמה שלו לגובה גבוה במיוחד:"מי אתה?מה אתה עושה כאן?מי שלך אותך?אם לא תענה לי גורלך יהיה מר!"
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1026806][b][u]בו[/u][/b]
ה תעשה?
[b][u]סל[/u][/b]
כן, אתה יכול למות.
--------------------------
אתה מזהה אנרגיה של מישהו די חלש ואתה עף אליו במהירות,
אתה מתקרב אליו ושולח את הזנב שלך ושואב לו את כל האנרגיה,
הוא לא היה ממש חזק אבל האנרגיה מספיקה לך בכדי לעוף לעיר הקרובה.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני עולה מהר לאוויר ובורח מהכפר כמה שיותר מהר תוך כדי שאני זוכר את המיקום שלו כדי לחזור מאוחר יותר כאשר אהייה מספיק חזק
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028075][b][u]בו[/u][/b]
[b][/b]
[b][u]לוקאס[/u][/b]
[b]"אני.. אני.. אנחנו קבוצה של שודדים, אף אחד לא שלח אותנו, אנחנו פורצים לחנויות וגונבים כל מה שאנחנו מוצאים" אומר לך האיש.[/b]
[b]" בקשה תרחם עלי.." אומר לך בקול של התחננות האיש.[/b][/QUOTE]
"אתה ריחמת על מישהו?" אומר לו "אתה ריחמת?!" אומר ואגביר את ההילה שמסביבי ואז אזרוק אותו לאדמה "תעשה איתו מה שאתה רוצה תומר!" נגיד של27 קוראים תומר זה מעצבן כל הזמן להגיד 27
-
[i][b][u]בו[/u][/b][/i]
אתה מתעצבן ומתחיל להתגלגל על הריצפה, "קום מיד!, פרחח שכמוך!" אומר לך האדון, אתה מסתכל עליו ונקרע מצחוק, הוא לא מבין מה עובר עליך אבל יורה עליך כדור אנרגייה קטן בכדי להרגיע אותך.
אתה קם מהריצפה והוא אומר לך שאולי תתאמן קצת.
מה תעשה?
אתה מחפש עוד שודדים אבל אתה רואה שהרגתם את כולם כבר, אתה מסתובב לכיוון של לוקאס ורואה שהוא זורק אלייך את הגנב, הוא אומר לך שתעשה איתו מה שאתה רוצה.
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מעיף אל אנדרואיד 27 את הגנב ומחכה לראות מה יעשה.
[b][u]סל[/u][/b]
אתה עף כמה שעות ומגיע לעיר, אתה עף מעל לעיר ורואה שני אנשים שהעוצמה שלהם די חזקה עומדים ועל הריצפה שוכב איזה אדם, אתה רואה שהתחולל שם קרב די גדול, אתה מרגיש שהעוצמה של שנייהם ממש חזקה.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028125][i][b][u]בו[/u][/b][/i]
אתה מתעצבן ומתחיל להתגלגל על הריצפה, "קום מיד!, פרחח שכמוך!" אומר לך האדון, אתה מסתכל עליו ונקרע מצחוק, הוא לא מבין מה עובר עליך אבל יורה עליך כדור אנרגייה קטן בכדי להרגיע אותך.
אתה קם מהריצפה והוא אומר לך שאולי תתאמן קצת.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"בו רעב!!" אצעק בקול יותר חזק, אולי הוא לא שמע מקודם.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028125][i][b][u][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה מחפש עוד שודדים אבל אתה רואה שהרגתם את כולם כבר, אתה מסתובב לכיוון של לוקאס ורואה שהוא זורק אלייך את הגנב, הוא אומר לך שתעשה איתו מה שאתה רוצה.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אתפוס את הגנב ואגיד לגנב:"ביי ביי גנב!"אומר לו,אתן לו אגרוף לפרצוף ושהוא עף משם ארה אליו כדור אנרגיה ענקי שיפוצץ אותו.