אני מאוד מרוצה מהקצב המהיר של הסדרה
Printable View
אני מאוד מרוצה מהקצב המהיר של הסדרה
[quote=avi;1019310]המנגה של פוקימון לא כמו המנגות היחידות, הסדרה הולכת בעיקר מהמשחקים נראה לי, המנגה נראה לפי האנימה.
אגב אני הייתי מזהיר אותך, לא נותנים על הפעם הראשונה אזהרה, דניס לא היה נותן לך אזהרה או כל אחד אחר.[/quote]
לא הוא אמור ללת לי אזהר ה על דאבל פוסט
זה השני שלי הוא אמר שהבא הדאבל שעשה אקבל אזהרה:d
המנגה הולכת לפי המשחקים
[quote=שלושה מחוזות;1019313]לא הוא אמור ללת לי אזהר ה על דאבל פוסט
זה השני שלי הוא אמר שהבא הדאבל שעשה אקבל אזהרה:d[/quote]
אהה אם זה השני זה משהו אחר :).
הלך עלייך.
טוב גם ככה אני זז ביי
[quote=Zack Fair;1019305]מישהו יכול לתת לי הורדה לאקספלור 8 לווינדוס 7?[/quote]
[URL]http://www.google.co.il/#hl=iw&biw=1659&bih=877&q=internet+explorer+8+windows+7&aq=f&aqi=&aql=&oq=internet+explorer+8+windows+7&fp=f54204cdf62871c4[/URL]
[quote=avi;1019316]אהה אם זה השני זה משהו אחר :).
הלך עלייך.[/quote]
אבל לא ראה את זה
[quote=שלושה מחוזות;1019326]אבל לא ראה את זה[/quote]
נכון :),
וואו עוד מעט אני מתחיל להתקרב להקדשה סוף סוף, אם אני יספיק, מחר אולי אני יגיע ל8800.
משעמם מקווה שטל יגיב
[quote=avi;1019327]נכון :),
וואו עוד מעט אני מתחיל להתקרב להקדשה סוף סוף, אם אני יספיק, מחר אולי אני יגיע ל8800.[/quote]
אבל בא לי שיראו
אני הולך להלשין על עצמי לדניס
[quote=שלושה מחוזות;1019332]אבל בא לי שיראו
אני הולך להלשין על עצמי לדניס[/quote]
בהצלחה וכל הכבוד.
תקליקו לי על הביצה/דרקון (לא יודע כל פעם זה משתנה)
המנגה הכי מצליחה של פוקימון זה "פוקימון הרפתקאות" שמתייחס לשחקנים הראשיים במשחקים.
אדום (רד), כחול (גארי), ירוק (ליף), צהוב, (צהוב), כסף (היריב של זהב), זהב (איתן), קריסטל (קריס/ליירה - Ssgh), רובי (ברנדן/בראנדן), ספיר (מיי), ברקת (ברקת), יהלום (לוקאס), פנינה (בארי), פלטינה (דון), שחור (יוטה), לבן (טאוקו).
היתכוונתי לזה שכל אלה שאומרים "פילרים" (כנראה היתכוונו לפרק חסר משמעות) זה בגלל שזה הרתפקאות ובכל פרק יש הרפתקאה חדשה, אז אין כזה דבר פילרים.
הסדרה-משחק, רק שיש שינויים, קאנונים, פאנונים וכדומה. זה ממש מורכב.
[QUOTE=DarKCry;1019342]המנגה הכי מצליחה של פוקימון זה "פוקימון הרפתקאות" שמתייחס לשחקנים הראשיים במשחקים.
אדום (רד), כחול (גארי), ירוק (ליף), צהוב, (צהוב), כסף (היריב של זהב), זהב (איתן), קריסטל (קריס/ליירה - Ssgh), רובי (ברנדן/בראנדן), ספיר (מיי), ברקת (ברקת), יהלום (לוקאס), פנינה (בארי), פלטינה (דון), שחור (יוטה), לבן (טאוקו).
היתכוונתי לזה שכל אלה שאומרים "פילרים" (כנראה היתכוונו לפרק חסר משמעות) זה בגלל שזה הרתפקאות ובכל פרק יש הרפתקאה חדשה, אז אין כזה דבר פילרים.
הסדרה-משחק, רק שיש שינויים, קאנונים, פאנונים וכדומה. זה ממש מורכב.[/QUOTE]
לגרי קוראים גרין יפאיל
דיוחתי על עצמי האזרהה בדרך מקוווה שלא הבאן