הדוקטור ><"
הוא אמר ביי ><"
Printable View
הדוקטור ><"
הוא אמר ביי ><"
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 06:11 PM
[b] הדוקטור ><"
הוא אמר ביי ><" [/b][/quote]
אהXD,תגידי יהיו חלקים שאני אפגוש את יוסי למשל או את דני?
-----
אני תופס את הבגדים שלי ושואל את אחד מהאנשים שעוברים במיסדרון איפה חברה שלי יכולה להיות
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 05:30 PM
[b] [b]יוסי[/b]
כן- נכנסת למחשבשלך ><"
--------------------------
[i]
שלום ג'ו.
בחדרך צפית בסרט: "אקס-מן 3 :המפלט האחרון."
לא ראית את הסרט מהתחלה- ולכן הפסדת חלק ממנו.
הנה לינק לצפייה ישירה של הסרט:
[url=http://www.wizmovies.com/watch-X-Men-3-The-Last-Stand.html]צפייה ישירה.[/url]
תודה[/i]
-----------------------
דרך אגב- הלינק הוא אמיתי ><"
אם אתה רוצה לראות אקס מן שלוש תלחץ על זה O: [/b][/quote]
"אוקיי...אקס-מן..."אני אומר לעצמי בלחש ולוחץ על הקישור
אז אני מתרבח בכיסא ורואה את הסרט
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 04:21 PM
[b] [b]דני[/b]
אתה נכנס לבניין. זה בניין רגיל- נראה קצת כמו מוזיאון.
תלוי שם שלד של טירנוזאורוס רקס.
יש המון דלפקים ש מכסים את כל הקירות. הקירות לבנים, הדלפקים לבנים,הרצפה רצפת שיש חלקה ולבנה.
אתה מרגיש לא בנוח. [/b][/quote]
אני נעמד מול השלד של טירנוזאורוס רקס, ומביט עליו.
><"
[b]איתי[/b]
אתה מנג'ס לי ורבע O:
ו- כן. בהתחלה רציתי לעשות אתכם שותפים, אבל לא יודעת
----------------------
הוא ממשיך להתקדם, ואתה שומע קול מוזר בתוך המוח שלך : "מאיפה אני אדע איפה סבינה ?!"
[b]יוסי[/b]
באמת כדאי לך לצפות בסרט- זה שווה D:
וגם- יש שם את פיירו- הוא בצד של הרעים, אז הוא ברמה נמוכה ממך D:
-------------------------------------
*כעבור שעה וחצי*
"יואו-" אתה שומע מישהו מאחוריך "נכון זה מותח? איך שבסוף רואים את מגניטו כזה מזיז כלי שח ממתכת..."
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 06:47 PM
[b] [b]יוסי[/b]
באמת כדאי לך לצפות בסרט- זה שווה D:
וגם- יש שם את פיירו- הוא בצד של הרעים, אז הוא ברמה נמוכה ממך D:
-------------------------------------
*כעבור שעה וחצי*
"יואו-" אתה שומע מישהו מאחוריך "נכון זה מותח? איך שבסוף רואים את מגניטו כזה מזיז כלי שח ממתכת..." [/b][/quote]
"אההה...כן" אני אומר ועם אצבע בוערת לוחץ על Pause
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 06:47 PM
[b] ><"
[b]איתי[/b]
אתה מנג'ס לי ורבע O:
ו- כן. בהתחלה רציתי לעשות אתכם שותפים, אבל לא יודעת
----------------------
הוא ממשיך להתקדם, ואתה שומע קול מוזר בתוך המוח שלך : "מאיפה אני אדע איפה סבינה ?!"
[/b][/quote]
אה כן?יא נבלת על!
---------------
אני ממשיך לכיוון שיכוני הבנות
[b]דני[/b]
[i]דינד-דונג. שלוחן התפנה בעמדה מספר 12.[/i]
[b]איתי[/b]
>< לא יכולתי. כי יוסי נמצא בחדרי יסודות- ואתה בקום אחר D:
-------------------------
אתה לא מצליח לעבור חצי דרך- ועוצר אותך שדה כוח בלתינראה.
[i]"הכניסה לבנות בלבד."[/i]
[b] יוסי[/b]
בעע ><" תראה תסרט O: הוא נגמר אחרי שעה וחצי ><" הוא נגמר בזה שמגניטו מזיז את אחד מכלי המתכת שח- וכאילו הכוחות שלו היו להזיז מתכות- אבל בסרט השלישי מפתחים תרופה, שהיא כאילו מוציאה ממך תכוחות. אז האקס מנים מחדירים את זה לגוף שלו- וכאילו רואים שהתרופה נמוגה... תראה תסרט לפני שאתה מגיב כאן.. או לפחות תתחיל לראותותעצור ותגיב וזה- אבל אתה חייב לראות אותו.
---------------------------------
"אהההה"הוא אומר "אז אתה עם כוחות אש.. שמעתי שהגיע אחד חדש כאן..."
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 08:18 PM
[b] [b]דני[/b]
[i]דינד-דונג. שלוחן התפנה בעמדה מספר 12.[/i] [/b][/quote]
אני מתקרב לשם, מביט לכל עבר ומגיע לבסוף. "שלום, קיבלתי מכתב אשר מבקש ממני להגיע לפה" אני אומר ומראה לאחד שיושב או יושבת שם O:
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 07:18 PM
[b]
[b]איתי[/b]
>< לא יכולתי. כי יוסי נמצא בחדרי יסודות- ואתה בקום אחר D:
-------------------------
אתה לא מצליח לעבור חצי דרך- ועוצר אותך שדה כוח בלתינראה.
[i]"הכניסה לבנות בלבד."[/i]
[/b][/quote]
"נו באמת" אני אומר ומחפש תא מודיעין
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 07:18 PM
[b] [b] יוסי[/b]
בעע ><" תראה תסרט O: הוא נגמר אחרי שעה וחצי ><" הוא נגמר בזה שמגניטו מזיז את אחד מכלי המתכת שח- וכאילו הכוחות שלו היו להזיז מתכות- אבל בסרט השלישי מפתחים תרופה, שהיא כאילו מוציאה ממך תכוחות. אז האקס מנים מחדירים את זה לגוף שלו- וכאילו רואים שהתרופה נמוגה... תראה תסרט לפני שאתה מגיב כאן.. או לפחות תתחיל לראותותעצור ותגיב וזה- אבל אתה חייב לראות אותו.
---------------------------------
"אהההה"הוא אומר "אז אתה עם כוחות אש.. שמעתי שהגיע אחד חדש כאן..." [/b][/quote]
"זה אני" אני אומר לו וקם "ומי אתה?"
אני מקווה שיש מקום.
---
שם במציאות: אסף
שם במשחק: בנג'י טומפסון
תמונה/תיאור : שיער בלונד כהה ומבולגן. עיניים כחולות. גוף רזה אבל לא שרירי. לבוש בברמודה חאקי וחולצת טריקו שחורה בעלת שרוולים קצרים.
רקע: בנג'י היה ילד רגיל. הוא גדל במשפחה ממעמד הביניים וגר בבניין דירות עם שני הוריו ואחותו. יום אחד בהיותו בן 14 הסתובב בנג'י בביתו ולפתע חש בכאב חד ברקותיו. בנג'י נפל בצרחות ולאחר כמה דקות של אימה וכאב הוא התעלף. לאחר הבדיקה של הרופא הרובוט נקבע שסיבת המחלה לא ידועה ולא השאירו לבנג'י יותר מחודש לחיות. בנג'י קדח מחום ומכאבים חדים בראשו.לבסוף באחד מהנימנומים חסרי החלומות התעורר בנג'י ושם לב שהוא עומד בחדר וראשו כבר לא כואב. הוא הביט מסביב וראה שגופו מונח על המיטה בשקט. הוא הסתכל על הגופו שהוא נמצא בו עכשיו. הוא ראה שהוא זוהר במין אור לבן והגוף שלו נראה דהוי מעט ושקוף. הוא החל לצעוד והתקרב לדלת ופתח אותה. הוא עבר דרך הדלת והלך במסדרון וראה את אמו עומדת קפואה במקום ובידה מרק קשה כאבן שהאדים העולים ממנו קפאו באוויר. בנג'י ידע שהזמן נעצר ורק הרוח שלו יכולה לנוע. לפתע הרגיש מין כוח לופת אותו מבפנים והוא התעלף. כשהתעורר הוא שוב היה במיטתו בגוף מוצק ולא זוהר וכאביו נעלמו.
אופי: הססן, חסר ביטחון, פתי(הולך אחרי פיתויים), אגואיסט, חכם, שקול, חוש הומור, יעשה הכל למען חבריו
[b]דני[/b]
"הממ..כן..אני רואה"הוא אומר וקם, "בוא איתי. עכשיו ומהר."
הוא לוקח אותך ומפעיל הולוגרמה שלך ושלו משוחחים.
אתם הולכים ימינה, שמאלה שלוש פעמים ימינה- ואתם עוצרים מול מעלית.
"תכנס פנימה- ותלחץ על האות ל' במילה מעלית."
המעלית מגיעה והוא הולך.
אתה נכנס פנימה, ולא רואה כפתורים. כתוב רק:
[i] מעלית שרות.[/i]
אתה לוחץ על הל'- ופתאום המעלית יורד במהירות מפחידה למטה- היא פותחת מגש ומגישה לך קרואסון ושוקולטה. אתם מתחילים לזוז ימינה.
פתאום היא נעצרת.
[i]"מה שמך, ומה אתה עושה כאן?"[/i]
[b]איתי[/b]
אתה לא מוצא.
[b]יוסי[/b]
אתה רואה מולך נער בערך בגילך, שער חום, עם ג'ינס קצת קרוע, חולצה של Bang [מותג], יש לו גם עייניים ירוקות חומות- אגוז, ורואים שהוא מתחיל לפתח שרירים.
"לי קוראים מת'יו [Matthew זה עם מבטא ><]" הוא אומר. "כדאי לך לרדת מג'סי.. לא רק שהיא תזיקלך בגלל שאתה אש, יש שמועות שהיא חברה של מישהו... אני לא יכול להגיד לך בברור- כי היא חזקה מידי מכדי שאני אצליח לפרוץ לה לעומק."
[b]אסף[/b]
לא. רקע לא מתאים..
כשאמרת כאב חד, ומצליח להרגיש בדקויות שבריח- כבר הסתדר וחשבתי הולך להיות לך מאגניב- אולי להוריד את הריח- אבל בעקרון.. אבל ברגע שאמרת זנב, ושהוא היה בתוך עכבר זה כבר הוריד מההתרגשות שלי ><" תשנה
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 07:59 PM
[b] [b]יוסי[/b]
אתה רואה מולך נער בערך בגילך, שער חום, עם ג'ינס קצת קרוע, חולצה של Bang [מותג], יש לו גם עייניים ירוקות חומות- אגוז, ורואים שהוא מתחיל לפתח שרירים.
"לי קוראים מת'יו [Matthew זה עם מבטא ><]" הוא אומר. "כדאי לך לרדת מג'סי.. לא רק שהיא תזיקלך בגלל שאתה אש, יש שמועות שהיא חברה של מישהו... אני לא יכול להגיד לך בברור- כי היא חזקה מידי מכדי שאני אצליח לפרוץ לה לעומק."
[/b][/quote]
"סורי,הדביקו לי אותה" אני אומר ברשעות "ומה הכוחות שלך בדיוק" אני אומר ואתחיל ליצור כדורוני אש קטנים להעיף אותם למעלה ואז לכבות אותם
[b]יוסי[/b]
"אל תתלהב סופר-נובה, "הוא אומר לך "אני לא מתקשר לעוזרת הקטנה שלי שבמקרה קוראים לה בשם של פרח- רק כדי להתנהג אלי בפוצ'י מוצ'י, רק שלא תדאג רוז הזאת, שנעלמתי ליום..."