-
[quote=EDGE;1030200]
[B]עומר~[/B]
ביוטיפליי מצייתת ומתחילה להסתובב תוך כדי יריית חוטים סביבה, ומסביבה מתחיל להיווצר מגן קורים גדול. מגן הקורים חוסם את האגרוף הממוקד של מאנצל'קס והודף אותו אחורנית. לאחר מכן, ביוטיפליי קורעת את החוטים שסביבה, ומשתמש בקרן שמש שבוהקת סביבה ומחזירה לה חלק מכוחותיה, ומסנוורת את מאנצל'קס, והאמיתי נחשף. ביוטיפליי שולח עוקץ רעל ופוגע ישירות במאנצל'קס "יופי של שילוב מתקפות, רואים שאתה מאמן חזק" אומרת לך מיי "אבל זה לא יעזור לך. קדימה, השתמש במאטרונום!" היא קוראת, ומאנצל'קס מתחיל להזיז את אצבעותיו.
.[/quote]
"קדימה ביוטיפליי הישתמשי ביריעת חוט כדי לתפוס את ידיו של מנצ'לקס ואז הישתמשי בסופה כדי להעיף אותו לקיבינימט!" אקרא. "תודה מיי, אני יודע" אומר בשחצנות
-
[quote=EDGE;1030200][B]מור~[/B]
אתה נעצר על החוף של האגם ומוציא את הפוכדורים שלך החוצה, והם מיד מתחילים להתרוצץ לידך ונהנים עם החול, מלבד גאסטלי שמרחף לו באוויר מעליך. אתה יושב לך על החוף ומשקיף על האופק, כשלפתע אתה מבחין בתזוזה בתוך האגם.[/quote]
אחייך לעצמי חיוך קטן.
"גסטלי, ראית את זה?, צא לשם ותפוס אותו!, תשתמש בליקוק!" אצווה על גסטלי שמרחף מעליי בעודי מחכה בקוצר רוח לראות מיהו הפוקימון המסתורי שבתוך המים.
-
[B]מור~[/B]
גאסטלי מרחף קדימה ושולח את זנבו אל עבר המים. הלשון חודרת פנימה ומתוך המים מגיח החוצה קורפיש עצבני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/341.png[/IMG]שתוקף מיד את גאסטלי עם בועות ופוגע בו ישירות.
[B]עומר~[/B]
"מצויין" אומרת מיי להפתעתך. ביוטיפליי שולחת מתקפת חוטים שתופסת את זרועותיו של מאנצל'קס, אך הוא מחייך, וזרועותיו זוהרים באור לבן. כעבור כמה שניות, משאבת הידרו עפה במהירות לעבר ביוטיפליי, פוגעת בה ישירות ומפילה אותה לקרקע, ומאנצל'קס השתחרר "עכשיו סיים עם אגרוף ממוקד!" קוראת מיי, ומאנצל'קס טוען אגרוף ממוקד.
[B]תומר~[/B]
ראלטס קם באיטיות מהרצפה, ואז משתמש בשאגה שמצליחה להרתיע את גלמיאו, ואז הוא שולח בילבול בכל הכוח שלו וגלמיאו מנסה לחסום את ההתקפה עם היפנוזה, אך ההיפנוזה מתבטלת וראלטס פוגע ישירות בגלמיאו, שנופלת על הקרקע מעולפת.
-
[quote=edge;1030208][b][b]תומר~[/b]
ראלטס קם באיטיות מהרצפה, ואז משתמש בשאגה שמצליחה להרתיע את גלמיאו, ואז הוא שולח בילבול בכל הכוח שלו וגלמיאו מנסה לחסום את ההתקפה עם היפנוזה, אך ההיפנוזה מתבטלת וראלטס פוגע ישירות בגלמיאו, שנופלת על הקרקע מעולפת.[/quote]
אני אזרוק על גלמיאו פוקדור,אחכה שיהיה קליק,אקח את הפוקדור מהרצפה ואז אמשיך בדרכי למכון הראשון שלי.
-
[quote=EDGE;1030208]
[B]עומר~[/B]
"מצויין" אומרת מיי להפתעתך. ביוטיפליי שולחת מתקפת חוטים שתופסת את זרועותיו של מאנצל'קס, אך הוא מחייך, וזרועותיו זוהרים באור לבן. כעבור כמה שניות, משאבת הידרו עפה במהירות לעבר ביוטיפליי, פוגעת בה ישירות ומפילה אותה לקרקע, ומאנצל'קס השתחרר "עכשיו סיים עם אגרוף ממוקד!" קוראת מיי, ומאנצל'קס טוען אגרוף ממוקד.
[/quote]
"ביוטיפליי הישתמשי בכדור צל כדי לשבור את הזירה ואז תעופי גבוהה לאוויר ותיצרי סביב מנצ'לקס סופה ענקית- אליה תשלחי עוקץ רעל במינון גבוהה בשביל להרעיל אותו" אומר לה בזריזות.
-
[quote=EDGE;1030208][B]מור~[/B]
גאסטלי מרחף קדימה ושולח את זנבו אל עבר המים. הלשון חודרת פנימה ומתוך המים מגיח החוצה קורפיש עצבני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/341.png[/IMG]שתוקף מיד את גאסטלי עם בועות ופוגע בו ישירות.[/quote]
"קורפיש אה..." אמלמל לעצמי.
"גסטלי, אל תכנע, תקוף את קורפיש בעזרת מבט מרושע וליקוק!" אצווה על גסטלי בנחישות.
-
[B]מור~[/B]
גאסטלי מתעשת במהירות מהבועות של קורפיש, ומשתמש במבט מרושע שמרתיע את קורפיש. גאסטלי מנצל זאת ופוגע בו עם ליקוק שפוגע ישירות בקורפיש והוא נהיה משותק. קורפיש מנצל את זירת המים שמסביבו וצולל לתוכה. גאסטלי לא יודע היכן הוא נמצא.
[B]עומר~[/B]
ביוטיפליי יוצר כדור צל קטן ושולח אותו אל עבר הקרקע שלפני מאנצל'קס והיא מתפרקת, חתיכות עשב עפות כלפי מעלה, וביוטיפליי עפה גבוה. היא יוצרת סופה גדולה שנשלחת במהירות לעברו של מאנצל'קס, שרץ קדימה ומשתמש באגרוף ממוקד. המתקפות מתנגשות ביניהם ונוצר פיצוץ גדול, שמעיף את הפוקימונים אחורנית, והזירה מתכסה בזירה. כעבור כמה שניות אתה רואה הבזקים של עוקצי רעל עפים קדימה, וזעקת כאב מהצד השני. העשן מתפזר, ואתה רואה את ביוטיפליי מרחפת באוויר, ואת מאנצל'קס שוכב מעולף על הקרקע "לא, מאנצל'קס!" קוראת מיי "חזור" היא אומרת ומחזירה אותו "היית מצויין" היא אומרת לו "כנגד ביוטיפליי, אני אשתמש באחת משלי. צאי!" היא קוראת ומשחררת החוצה ביוטיפליי משלה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/267.png[/IMG]
[B]תומר~[/B]
אתה שולף פוכדור ריק מהכיס, ומשליך אותו אל עבר גלמיאו. הפוכדור נוגע בה ואור אדום מקיף אותה, אך כעבור כמה שניות האור נשבר והפוכדור עף חזרה אלייך. אתה לא מבין מה קורה כאן.
-
[quote=edge;1030217][b][b]תומר~[/b]
אתה שולף פוכדור ריק מהכיס, ומשליך אותו אל עבר גלמיאו. הפוכדור נוגע בה ואור אדום מקיף אותה, אך כעבור כמה שניות האור נשבר והפוכדור עף חזרה אלייך. אתה לא מבין מה קורה כאן.[/quote]
אני אקח את הפוקדור שלא הצליח לתפוס את גלמיאו ואז ארוץ משם כדי לתפוס פוקימונים אחרים.
-
[quote=EDGE;1030217]
[B]עומר~[/B]
ביוטיפליי יוצר כדור צל קטן ושולח אותו אל עבר הקרקע שלפני מאנצל'קס והיא מתפרקת, חתיכות עשב עפות כלפי מעלה, וביוטיפליי עפה גבוה. היא יוצרת סופה גדולה שנשלחת במהירות לעברו של מאנצל'קס, שרץ קדימה ומשתמש באגרוף ממוקד. המתקפות מתנגשות ביניהם ונוצר פיצוץ גדול, שמעיף את הפוקימונים אחורנית, והזירה מתכסה בזירה. כעבור כמה שניות אתה רואה הבזקים של עוקצי רעל עפים קדימה, וזעקת כאב מהצד השני. העשן מתפזר, ואתה רואה את ביוטיפליי מרחפת באוויר, ואת מאנצל'קס שוכב מעולף על הקרקע "לא, מאנצל'קס!" קוראת מיי "חזור" היא אומרת ומחזירה אותו "היית מצויין" היא אומרת לו "כנגד ביוטיפליי, אני אשתמש באחת משלי. צאי!" היא קוראת ומשחררת החוצה ביוטיפליי משלה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/267.png[/IMG]
[/quote]
"ביוטיפליי הישתמשי בקרן שמש כדי להתרפא ואז שלחי עוקץ רעל כדי לקרוע לגזרים את הכנפיים שלה!"
-
[quote=EDGE;1030217][B]מור~[/B]
גאסטלי מתעשת במהירות מהבועות של קורפיש, ומשתמש במבט מרושע שמרתיע את קורפיש. גאסטלי מנצל זאת ופוגע בו עם ליקוק שפוגע ישירות בקורפיש והוא נהיה משותק. קורפיש מנצל את זירת המים שמסביבו וצולל לתוכה. גאסטלי לא יודע היכן הוא נמצא.
[/quote]
"אז הוא גם חכם אה, פוקימון ששווה לתפוס!" אומר בחיוך.
"גסטלי, אין ברירה, אנחנו הולכים לנסות מהלך קשה אבל אני יודע שאתה מסוגל, תשלח היפנוזה לכל חלקי האגם ואז כשקורפיש יעלה הוא בעם ישקע בשינה עמוקה שתאפשר לך לתקוף אותו בליקוק!" אצווה על גסטלי.
-
[B]תומר~[/B]
אתה מרים את הפוכדור מהרצפה ופונה ללכת, כשלפתע אתה רואה שגמליאו קמה לאט לאט "מיאו" היא אומרת בחולשה "גלמיאו, איפה את?" אתה שומע קול, וכעבור זמן קצר מופיע מאמן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr028.png[/IMG]. הוא מבחין בגלמיאו הפצוע וממהר אליה "גלמיאו! מה קרה לך?" הוא שואל אותה, ואז מסתכל לעברך "אתה עשית את זה?!" הוא שואל אותך בכעס.
[B]עומר~[/B]
ביוטיפליי מתאוששת ומשתמש בקרן שמש ומתחילה לשקם את הכוחות שלה "לא נראה לי, ביוטיפליי סופה!" קוראת מיי, וביוטיפליי משתמשת בסופה חזקה מאוד שמגיעה במהירות אל הביוטיפליי שלך, ומפריעה לה עם הקרן שמש, והמתקפה מתבטלת "עכשיו, רוח תער!" קוראת מיי, ורוח תער קטלנית עפה במהירות אל עבר ביוטיפליי!
[B]מור~[/B]
גאסטלי מנסה ליישם את מה שביקשת ממנו והוא מתחיל לשלוח גלי היפנוזה אל חלקים שונים ברחבי האגם, אלא שאז קורפיש קופץ מתחתיו ומשתמש בקרן בועות ופוגע ישירות בגאסטלי שנפצע קשה ונופל לידך על הקרקע. הוא מתרומם באיטיות מהקרקע.
-
[QUOTE=EDGE;1030224][B]תומר~[/B]
אתה מרים את הפוכדור מהרצפה ופונה ללכת, כשלפתע אתה רואה שגמליאו קמה לאט לאט "מיאו" היא אומרת בחולשה "גלמיאו, איפה את?" אתה שומע קול, וכעבור זמן קצר מופיע מאמן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr028.png[/IMG]. הוא מבחין בגלמיאו הפצוע וממהר אליה "גלמיאו! מה קרה לך?" הוא שואל אותה, ואז מסתכל לעברך "אתה עשית את זה?!" הוא שואל אותך בכעס.
[/QUOTE]
"חשבתי שהגלמיאו הזה פראי..."אומר בבישנות וקצת בשמחה אבל בלי פרצוץ שמח
ואז אוסיף תוך כדי שאני מחבק את רלטס שלי בשמחה רבה:"מצטער אדוני אבל גלמיאו הזה עזרה לי מאוד בגלל שנקשרתי בזכותה עם רלטס שלי"
-
[quote=EDGE;1030224]
[B]מור~[/B]
גאסטלי מנסה ליישם את מה שביקשת ממנו והוא מתחיל לשלוח גלי היפנוזה אל חלקים שונים ברחבי האגם, אלא שאז קורפיש קופץ מתחתיו ומשתמש בקרן בועות ופוגע ישירות בגאסטלי שנפצע קשה ונופל לידך על הקרקע. הוא מתרומם באיטיות מהקרקע.[/quote]
"גסטלי אתה מסוגל, אני מאמין בך!, שנינו יודעים שאתה יכול אז צא לשם ותראה לו מה זה בעזרת היפנוזה וליקוק!" אצווה על גסטלי.
"קדימה גסטלי אני יודע שאתה מסוגל!" אעודד אותו.
-
[b]תומר~[/b]
"אתה ניצחת אותה?! עם הראלטס הסמרטוט הזה?!" הוא קורא בהפתעה ומסתכל על הראלטס שלך "אני לא מאמין.." הוא אומר ומסתכל על גלמיאו, שמייללת בחולשה. "היה לך מזל" הוא אומר לך.
[b]מור~[/b]
גאסטלי מתרומם מהקרקע, ומשתמש בהיפנוזה כשלפתע גופו מתחיל לזהור באור לבן. גופו מתחיל להשתנות ולגדול, וכעבור זמן קצר ניצב מולך הונטר במקומו של גאסטלי. הונטר משתמש בהיפנוזה ופוגע ישירות בקורפיש שמתחיל לנמנם ולבסוף נרדם. הונטר מתקדם קדימה ומשתמש בליקוק ומעיף את קורפיש באוויר. קורפיש נופל על הקרקע, מעולף.
-
[quote=EDGE;1030224]
[B]עומר~[/B]
ביוטיפליי מתאוששת ומשתמש בקרן שמש ומתחילה לשקם את הכוחות שלה "לא נראה לי, ביוטיפליי סופה!" קוראת מיי, וביוטיפליי משתמשת בסופה חזקה מאוד שמגיעה במהירות אל הביוטיפליי שלך, ומפריעה לה עם הקרן שמש, והמתקפה מתבטלת "עכשיו, רוח תער!" קוראת מיי, ורוח תער קטלנית עפה במהירות אל עבר ביוטיפליי!
.[/quote]
"ביוטיפליי היתקשחות ואז סופה משל עצמך!" אקרא מנגד