-
כתבת שיש מקום פנוי...
כינוי בפורום:dav5000
שם:דיויד אדלר
רקע: דיויד נולד בסינו, באחוזה מפוארת באחד היערות במחוז. הוריו, שני אנשים עשירים, שניהם מאמני עבר דגולים- אביו דרווין,יליד הואן, זכה במקום השני בליגת הואן כשהיה צעיר, רביעי בליגת ג'וטו קצת לאחר מכן, ולבסוף השתתף ברבע הגמר של ליגת קנטו. הוא לא השלים את מסעו בסינו בגלל פציעה שהשביתה אותו, לכן לאחר שהתחתן חזר לסינו לראות את המחוז היפה בשלמותו. אמו של דיויד, פייפר, נולדה בסינו, היא יצאה למסעות ברחבי ארבעת המחוזות וקטפה תארים, תגים וסרטים. דיויד גדל בין פוקימונים, חזקים, חלשים, גדולים וקטנים כאחד. בין הבלאזיקן העוצמתי של אביו לבין אזומריל החמודה של אימו. הוא חיבב במיוחד שינקס קטן, ש'פלש' לפעמים לתחומי האחוזה, הוא הגן אליו מפני הפוקימונים האחרים, שיחק אתו ולקח אותו למסע שלו, באיי תפוז, שלשם הוריו לא הגיעו. דיויד גדל עם כפית של זהב בפה, דבר לא היה חסר לו בחייו, היו לו חברים, משפחה אוהבת, כל מה שרצה קיבל, אבל הוא לא רצה להשאר שם. הוא נולד, כמו הוריו עם יצר הרפתקאות מפותח, הוא רצא ללכת, לראות עולם, להלחם במאמני פוקימונים אחרים, ולזכות בכל תואר אפשרי. רק בגיל 12 הותר לו לצאת לדרך, הוא נפרד מהוריו, חיבק את אחותו הקטנה חיבוק פרידה, וביחד עם שינקס עלה על הספינה לאיי תפוז, למסעו הראשון. גיל: 12
התחלתי: שינקס
העדפות לסוגים: חשמל, אש, לחימה.
תגים: לא לגעת
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, מחשב נייד (שכולל מידע על פוקימונים ועל ארבעת המחוזות), מחברת עבה ועטים.
הערות: בגדים וכסף לא רשמתי כי הם נכללים בתרמיל גב.
-
[quote=Ritsuka Kun;1036968]
[COLOR=darkred]
[COLOR=darkred][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR]
אתה מסתובב באיזור הנמל ומחפש ספינה- אבל לאן אתה רצה לשוט?
[COLOR=dimgray][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני מחליט לחפש אחר הספינה ששטה לאי [SIZE=1][COLOR=#4b0082]בוטוואל[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR=Purple]שיר-
[COLOR=Black]את יורדת למטה ומוצאת כיסא בדיוק ליד הבריכה את נשכבת לאחור ומוציאה את פוליוואג ואת ליקיטונג מהפוקדורים שלה שמתעשעים אחד עם השני. לבסוף בשמש הנעימה את נרדמת- ומה שנראה כמו כמה דקות מעירים אותך בבורטאליות.
"ילדה! קומי! הגענו!" אומר לך איזה מלח מתוסכל.
את קמה ומתמתחת הפוקימונים שלך יושבים לידך מעט מתוחים.
אתה מתיישבת ומנפנפת אותו ממך וקמה מהכסא.
את קולטת בעינייך אי גדול וירוק כולו.
את יורדת מהספינה ומגיעה למזח גדול.
מה תעשי?
[COLOR=DimGray]סם-[/COLOR]
זה סיכוי של חצי חצי~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעלם מהמג'יקארפ וממשיך ללכת על רצועת החוף ומחפש פוקימון מעניין כלשהו- כשלפתע, אתה מבחין במהו רץ כמה מטרים ממך.
הוקימון הוא כתום וקטן ומעל צבתותו קטנות. אתה מזהה את קרביי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/69/Spr_5b_098.png[/IMG]) הולך באיזור.
מה תעשה?
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]ארון מקשיח את שירונו ואז יוצא עם נגיחת ראש, אבל מנטיק מגיב עם צוות כפול ומתחמק מהמתקפה ושולח קרן בועות היוצאות מכל מקום ופוגעות בעוצמה בארון.
המצב שלו לא נראה טוב, במיוחד בגלל שלא נח מספיק אחרי הקרב עם מריל.
מה תעשה?
[COLOR=DarkRed]דרייק
[COLOR=Black]חח תודה (:
כמובן לא ישר להשתמש בפוקימון מעולף לתת כמה תגובות כדי שהוא ינוח.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אין בעיה" הוא אומר בחיוך "קדימה מייטנה צא!" הוא קורא ומשחרר מהפוקדור שלו את מייטנה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e1/Spr_5b_262.png[/IMG]) ואתה מנגד משחרר את מאצ'.
"מייטנה תתחיל עם נביחה ואז תעבור לנשיכה!" קורא החבור ומייטנה מתחיל לנבוח כמו מטורף ואז יוצא במהירות לעבר מאצ' עם פיו פתוח לרווחה.
מה תעשה?
[COLOR=Green]ניב-
[COLOR=Black]טוב~
כי אין כ"כ תחרויות סרט~ ם=
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אזוריל הקטנה מתיישבת על הכדור בקצה זנבה ומנתרת גבוהה באוויר ומחמקת מהמתקפה של לוטד ונוחטת עליו בעוצמה בעזרת חבטה.
לוטד לא מתייאש ושולח אקדח מים רציני מפיו לעבר אזוריל ומעיף אותה לאחור.
אזוריל קופצת שוב על רגליה ונראית מוכנה.
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
[COLOR=Black]אתה מתחיל להיסתובב בנמל ולבסוף מוצא ספינה ענקית המפליגה לכיוון.
אתה הולך לספינה ומשלם 200$ לקופאי ועולה לספינה בעלת מפלס אחד גדול במיוחד.
אתה מוצא עלון קטן המפרט שאיזור קרבות למאמנים נימצא בקומה התחתונה ובאזור העליון זה אזור נופש בלבד.
מה תעשה?
אדלר-
אין מקום
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1038264][COLOR=purple][COLOR=purple]
[COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=black]ארון מקשיח את שירונו ואז יוצא עם נגיחת ראש, אבל מנטיק מגיב עם צוות כפול ומתחמק מהמתקפה ושולח קרן בועות היוצאות מכל מקום ופוגעות בעוצמה בארון.[/COLOR]
[COLOR=blue]המצב שלו לא נראה טוב, במיוחד בגלל שלא נח מספיק אחרי הקרב עם מריל.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
[B]' נכון...שיט! ' אני חושב לעצמי בזמן שאני נזכר שארון עדיין די עייף,[/B]
[B]" ארון תקשיב! אני יודע שאתה קצת עייף וחלש אבל אתה חייב להחליש את מנטיק קצת בשביל שאני אוכל לתפוס אותו! " אני אומר בנחישות לארון,[/B]
[B]" ועכשיו תתקוף בנגיחת ראש בכל הכוח! מיד לאחר מכן שתהיה קרוב אליו תתקוף בדחיפה! " אני אומר לארון עם חיוך קל על פני בשביל לעודד אותו,[/B]
[B]' אני חייב לנצח בקרב הזה ' אני חושב לעצמי ' אני חייב להוכיח לארון שאנחנו צוות מנצח! ' אני מוסיף לחשוב ומסתכל איך יתגלגל הקרב.[/B]
-
[quote=Ritsuka Kun;1038264][COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue]
[COLOR=blue][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=black]אתה מתחיל להיסתובב בנמל ולבסוף מוצא ספינה ענקית המפליגה לכיוון.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה הולך לספינה ומשלם 200$ לקופאי ועולה לספינה בעלת מפלס אחד גדול במיוחד.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מוצא עלון קטן המפרט שאיזור קרבות למאמנים נימצא בקומה התחתונה ובאזור העליון זה אזור נופש בלבד.[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני מחליט לרדת את הקומה התחתונה כדי להילחם קצת.
-
[quote=Ritsuka Kun;1038264][COLOR=Purple][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק
[COLOR=Black]חח תודה (:
כמובן לא ישר להשתמש בפוקימון מעולף לתת כמה תגובות כדי שהוא ינוח.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אין בעיה" הוא אומר בחיוך "קדימה מייטנה צא!" הוא קורא ומשחרר מהפוקדור שלו את מייטנה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e1/Spr_5b_262.png[/IMG]) ואתה מנגד משחרר את מאצ'.
"מייטנה תתחיל עם נביחה ואז תעבור לנשיכה!" קורא החבור ומייטנה מתחיל לנבוח כמו מטורף ואז יוצא במהירות לעבר מאצ' עם פיו פתוח לרווחה.
מה תעשה?[COLOR=Green][COLOR=Black][COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אסתכל על המתרחש בהתרשמות מבלי לאבד בטחון, ואז אומר אל מאצ' "אוקיי תדע שלפעמים ההגנה הטובה יותר היא ההתקפה, במיוחד שמדובר בפוקימון אפל"
ומיד אחר כך אמהר לפקוד "כך בזריזות שני צעדים אחורה ואז רוץ במהירות ותקוף את פניו עם מכת קראטה חזקה!"
ואז אחכה מעט במתח לראות מה יקרה!
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1038264][COLOR=Purple]
[COLOR=DimGray]סם-[/COLOR]
זה סיכוי של חצי חצי~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעלם מהמג'יקארפ וממשיך ללכת על רצועת החוף ומחפש פוקימון מעניין כלשהו- כשלפתע, אתה מבחין במהו רץ כמה מטרים ממך.
הוקימון הוא כתום וקטן ומעל צבתותו קטנות. אתה מזהה את קרביי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/69/Spr_5b_098.png[/IMG]) הולך באיזור.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
טוב שיהיה.. רק מקווה שאין השוואות נגיד,בנים יותר חזקים וזה.
"ריהורן! אני חושב שמצאנו לנו את הקרב הראשון!" אומר לה ואכניס בה מוטיביציה.
"אוקיי.. אני רוצה שקודם כל תרוצי אל קרבי ותכי בו במתקפת קרן עוצמתית! אחר כך מיד דריכה!" אדריך אותה.
"רק תיזהרי מההתקפות שלו,תנסי להישאר ממוקדת ולהתחמק מכל מתקפת נגד" אומר לה
-
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]ארון מסתער לעברו של מנטיק השולח נגדו בועה ענקית העוטפת את ארון ומרימה אותו לאוויר.
ארון מעט נלחץ מהגובה מפוצץ את הבועה בעזרת חבטת ראש וצולל למטה לעברו של מנטיק בעזרת דחיפה.
הפגיעה ישירה גורמת למנטיק להיפגע קשה, אבל לא מספיק.
לפתע ארון מכתדרר בבתוך עצמו ככדור ומתגלגל במהירות לעברו של מנטיל.
ארון מתחיל ללמוד גילגול.
הפגיעה חלקית כי מנטיק מהתמש בקרן בועות על מנת להתחמק ממרבית המתקפה.
המצב לא נראה טוב כ"כ.
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
[COLOR=Black]אתה יורד לבטן האונייה ורואה איזור של מלא מאמנים המיסתובבים במתחם.
לאחר כמה דקות ניגשת אליך נערה צעירה בעלת שיער חום ארוך וחצאית מיני קצרה [IMG]http://i53.tinypic.com/28c12yc.png[/IMG]
"היי, רוצה קרב זוגות?" היא שואלת בחיוך "אני דונה" היא מוסיפה בחיוך.
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מאצ' זז אחורה ומגן על עצמו בעזרת ידיו ממתקפתו של מייטנה ורמגיב בחזרה בעזרת מכת קראטה היישר לראשו של מייטנה.
"מייטנה ניב רעל וניב ברק!" קורא יריבך ושתי ניביו של מייטנה זוהרות אחת בצהוב והשנייה בסגול ונועץ אותם בתוך רגלו של מאצ'.
ובתור רפלקס מקבל מכה אדירה בפרצופו מברכו של מאצ'.
"כל הכבוד מייטנה עכשיו מתקפת חול ואז נשיכה!" קורא מאמנו ומיטטנה מיסתובב לאחור ומתכיל להעיף חול לתוך עיניו של מאצ'.
מה תעשה?
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]אין שום הבדל~
הם חזקים באותה רמה (:
ריהורן מסתערת אל הקרן ומפתיעה לחלוטין את קרבי הקטן עם מתקפת קרן אדירה המעיפה אותו על סלע ענקי ליד המים.
ועוד לפני שהוא מספיק לקום ריהורן מתקרבת עליו ומחוצת אותו תחת רגליה הענקיות.
קרבי, שכנראה היה קטן וחלש קם ושולח בועות לכלר עבר.
ריהורן מתחמקת מהם בקלות- אבל כשהבועות מתפזרות אקדח מים ענקי מתפרץ מעל האבן ופוגע בריהורן.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1038394][COLOR=blue]
[COLOR=blue][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=black]אתה יורד לבטן האונייה ורואה איזור של מלא מאמנים המיסתובבים במתחם.[/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר כמה דקות ניגשת אליך נערה צעירה בעלת שיער חום ארוך וחצאית מיני קצרה [IMG]http://i53.tinypic.com/28c12yc.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=blue]"היי, רוצה קרב זוגות?" היא שואלת בחיוך "אני דונה" היא מוסיפה בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
ואני יכול לעשות אותה אחרי הקרב? :מבטממזרי:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר גמור, יש כאן זירת מים?" אני שואל אותה בהתעניינות.
-
[quote=Ritsuka Kun;1038394][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מאצ' זז אחורה ומגן על עצמו בעזרת ידיו ממתקפתו של מייטנה ורמגיב בחזרה בעזרת מכת קראטה היישר לראשו של מייטנה.
"מייטנה ניב רעל וניב ברק!" קורא יריבך ושתי ניביו של מייטנה זוהרות אחת בצהוב והשנייה בסגול ונועץ אותם בתוך רגלו של מאצ'.
ובתור רפלקס מקבל מכה אדירה בפרצופו מברכו של מאצ'.
"כל הכבוד מייטנה עכשיו מתקפת חול ואז נשיכה!" קורא מאמנו ומיטטנה מיסתובב לאחור ומתכיל להעיף חול לתוך עיניו של מאצ'.
מה תעשה?[COLOR=DimGray][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אגיב בהירות ואדריך אותו "מהר מאצ' התרחק כמה צעדים תוך כדי שאתה מגן על פניך!"
לאחר מכן אחשוב מעט מה אוכל לעשות כדי להבטיח את נצחוני עד שיעלה לי רעיון, אסתכל על מייטיאנה ואחשוב בחיוך מעט מתחכם 'צריך לפוגע במהירות שלו כך יהיה קל יותר...'
ואז מיד אפקוד על מאצ' בקול רם וחזק "מאצ' הקשב, תנוע עליו בזגזג כדי להטעות אותו ואז השתמש בביעוטות נמוכות על רגליו, נסה לדייק ולפגוע בכמה שתוכל!"
ואז לעידוד החדרת מוטבציה אוסיף לקרוץ אליו ולומר "אני סומך עליך!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1038394][COLOR=Blue]
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]אין שום הבדל~
הם חזקים באותה רמה (:
ריהורן מסתערת אל הקרן ומפתיעה לחלוטין את קרבי הקטן עם מתקפת קרן אדירה המעיפה אותו על סלע ענקי ליד המים.
ועוד לפני שהוא מספיק לקום ריהורן מתקרבת עליו ומחוצת אותו תחת רגליה הענקיות.
קרבי, שכנראה היה קטן וחלש קם ושולח בועות לכלר עבר.
ריהורן מתחמקת מהם בקלות- אבל כשהבועות מתפזרות אקדח מים ענקי מתפרץ מעל האבן ופוגע בריהורן.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"ריהורן החזיקי מעמד! יופי של התחלה!" אעודד אותה ואעלה לה את המוטיבציה להמשיך.
"עכשיו תנסי להתחמק מאקדח המים ולרוץ לעבר קרבי שוב, רק שאם הוא תוקף בעוד מתקפת מים תתחמקי תוך כדי ריצה בזיגזגים וכשאת מגיע אליו תשתמשי במתקפת קרן אבל לא בשביל לחבוט בו,אלא תורידי את ראשך ותחכי שקרבי יהיה עליו ואחר כך תעיפי אותו לאוויר עם תנופה! את יכולה!" אדריך ואעודד אותה 'חבל לי על קרבי' אחשוב לעצמי
-
[quote=Ritsuka Kun;1038394][COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=black]ארון מסתער לעברו של מנטיק השולח נגדו בועה ענקית העוטפת את ארון ומרימה אותו לאוויר.[/COLOR]
[COLOR=blue]ארון מעט נלחץ מהגובה מפוצץ את הבועה בעזרת חבטת ראש וצולל למטה לעברו של מנטיק בעזרת דחיפה.[/COLOR]
[COLOR=blue]הפגיעה ישירה גורמת למנטיק להיפגע קשה, אבל לא מספיק.[/COLOR]
[COLOR=blue]לפתע ארון מכתדרר בבתוך עצמו ככדור ומתגלגל במהירות לעברו של מנטיל.[/COLOR]
[COLOR=blue]ארון מתחיל ללמוד גילגול.[/COLOR]
[COLOR=blue]הפגיעה חלקית כי מנטיק מהתמש בקרן בועות על מנת להתחמק ממרבית המתקפה.[/COLOR]
[COLOR=blue]המצב לא נראה טוב כ"כ.[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
[B]" כל הכבוד ארון! למדת מתקפה חדשה! " אני אומר בשימחה לארון,[/B]
[B]' מה אני יעשה עכשיו, אני חייב להמציא איזה מהלך שאהיה גם יפה וגם חזק! ' אני חושב לעצמי וחיוך רחב עולה על פני,[/B]
[B]" ארון! תתרחק קצת ממנטיק ואז תתגלגל לכיוונה בכל המהירת שניה לפני תיצא מהגילגול ועם המהירות של הגילגול תשתמש בנגיחת ראש! " אני אומר בנחישות ובחיוך קל וערמומי.[/B]
-
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
[COLOR=Black]לך על זה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא שידוע לי" היא אומרת ומרימה גבה "יש זירות רגילות" היא אומרת בסתמיות.
מה תעשה?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]בעזרת מחשבה יצירתית למדי מאצ' מתחמק בקלות מהמתקפות של מייטנה ורץ אליו מזגזג משני הצדדים ומביא בעיטה לאחת מרגליו של מייטנה בזמן ריצתו וגורם לו ליפול על האדמה.
לפתע מאצ' זוהר באדום ומנחיט בעיטה ענקית על צווארו מייטנה- בעיטנה נובח בככאב כתגובה ומתעלף על המקום.
מאצ' למד מתקפת זעם.
"קרב נהדר" אומר לך הבחור (שעכשיו נמציא לו שם XD)ומחזיר את מייטנה שלו לפוקדור.
"תקשיב, הספינה עומדת לעגון. אתה רוצה שנסתובב קצת ביחד?" הוא שואל בחיוך.
מה תעשה?
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]ריהורן ומתחילה לרוץ מצד לצד ולבסוף מורידה את ראש ומתנגשת בעוצמה בתוך הסלע שעליו עומד קרבי ומפוצצת אותו בעזרת הקרן שלה- וקרבי נופל על ראשה. וריהורן בתגובה מעיפה אותו לאחור בעוצמה ומרסקת אותו בתוך החול בעוצמה וזעזוע אדירים.
אתה מסתכל לראות מה עם קרבי ואתה רואה שהוא מעולף.
ריהורן רצה אליך בחיוך מרוח על פרצופה ונראית מרוצה מקרבה הראשון.
מה תעשה?
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]הוא רק מתחיל צריך להתאמן על זה קצת :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] ארון מתחיל להתרחק לצידה השני של הספינה ומתחיל להתכדרר ככדור ומתחיל להתגלגל לכיוונה וכמעט מגיע אליו- שלפתע צורח הקפטן "זהירות!!!! מערבולת מים!!!" אתם עוצרים את הקרב ומסתכלים מצד הספינה ורואים מערבולת ענקית וממש בתוכה אתה מבחין במתקן קטן.
"קדימה צריך לברוח מהספינה!" הוא קורא ומשחרר מאחד מהפוקדור שלו קינגדרה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c1/Spr_5b_230.png[/IMG]) ועולה על גבו.
"קדימה בוא" הוא אומר ומושיט לך יד.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1039125][COLOR=DarkOrange]
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]ריהורן ומתחילה לרוץ מצד לצד ולבסוף מורידה את ראש ומתנגשת בעוצמה בתוך הסלע שעליו עומד קרבי ומפוצצת אותו בעזרת הקרן שלה- וקרבי נופל על ראשה. וריהורן בתגובה מעיפה אותו לאחור בעוצמה ומרסקת אותו בתוך החול בעוצמה וזעזוע אדירים.
אתה מסתכל לראות מה עם קרבי ואתה רואה שהוא מעולף.
ריהורן רצה אליך בחיוך מרוח על פרצופה ונראית מרוצה מקרבה הראשון.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"ריהורן! זה היה פשוט אדיר! את נלחמת מצוין!" אשבח אותה על הקרב ואחבק את ראשה בעדינות.
"הראית לי שאת באמת חזקה.. עכשיו בואי ננסה לחפש יריב שיהיה ראוי לך!" אומר לה ואמשיך ללכת לאורך החוף עם ריהורן בחיפוש אחר פוקימון מאתגר יותר.
"יש לך המון עוצמה,ניפצת את הסלע כאילו היה גפרור!" אחמיא לה
-
[quote=Ritsuka Kun;1039125][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR]
[COLOR=darkorange][COLOR=black]לך על זה XD[/COLOR]
[COLOR=darkorange]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"לא שידוע לי" היא אומרת ומרימה גבה "יש זירות רגילות" היא אומרת בסתמיות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
מואהאהאהאה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אה שיט, אני יכול להשתמש בפוקימון השני שלי רק בזירת מים" אני אומר לה "אולי תרצי להילחם 1-1 במקום?" אני שואל אותה.