-
[QUOTE=LordAbizi;1124726]
מייק
לישון? זה רק אמצע היום.
--
אתה עובר ברחובות ורידויוס-אנטום עד לכיכר המרכזית. אתה בודק את השלטים, ומוצא שיש מספר שלטים המובילים למסבאות \ פונדקים. הואיל ומבחינתי אין שום הבדל, אז יש פונדק אחד, ומסבאה אחת.
[/QUOTE]
"אוקיי, זה באמת לא זמן לישון." אני אומר, יוצא מהעיר אחרי שבדקתי איפה כל מקום, והולך אל הכיוון שבאתי ממנו ומחפש מקום שבו אוכל להתאמן עם ספירו ונידוראן.
-
דניס
כאן אני כבר לא מסכים איתך. "כדור צל" זה ממש לא ברור. מה זה הצל הזה, מאיפה הוא בא, גם לרכז אותו בצורת כדור זה לא כל כך ברור ודורש עבודה...
--
לארביטר מנסה להבין מה עליו לעשות, ובסוף לא עושה שום דבר, אך בינתיים הופיפ התרחק ממנו תוך כדי גלישה על רוח.
לי
מה גרם לך להניח מראש שזו תהיה מלצרית?
הסוגריים המרובעים זה כי אני לא רוצה להמציא בעצמי שמות של מאכלים, וזה כלל לא משנה, אז אני משאיר זאת לדמיונך.
--
אתה מתיישב בשולחן ריק אחד, וכעבור זמן מה באה המלצרית.
"יש לנו [שם סוג אוכל אחד שנניח שהוא לא משהו] ב-2 מטבעות ארד, [סוג שם אוכל אחר שנניח שהוא סביר] ב-5 מטבעות ארד, ו-[סוג שם אוכל שהוא טוב] במטבע כסף. מה תרצה?"
מייק
תזכור עם זאת שאתה עדיין רעב.
--
כדי לדעת האם הצלחת למצוא מקום כזה, עליי לדעת למה אתה קורא "מקום בו אוכל לאמן את ספירו ונידורן".
-
[QUOTE=LordAbizi;1125779]
לי
מה גרם לך להניח מראש שזו תהיה מלצרית?
הסוגריים המרובעים זה כי אני לא רוצה להמציא בעצמי שמות של מאכלים, וזה כלל לא משנה, אז אני משאיר זאת לדמיונך.
--
אתה מתיישב בשולחן ריק אחד, וכעבור זמן מה באה המלצרית.
"יש לנו [שם סוג אוכל אחד שנניח שהוא לא משהו] ב-2 מטבעות ארד, [סוג שם אוכל אחר שנניח שהוא סביר] ב-5 מטבעות ארד, ו-[סוג שם אוכל שהוא טוב] במטבע כסף. מה תרצה?"
[/QUOTE]
בכול מסעדה אמור להיות מלצרית
----------------------------------------------
אני אומר למצלרית " תביא את שם סוג אוכל אחד שניח שהוא לא משהו.אני רוצה לטעום את זה "
-
[quote=LordAbizi;1125779]דניס
כאן אני כבר לא מסכים איתך. "כדור צל" זה ממש לא ברור. מה זה הצל הזה, מאיפה הוא בא, גם לרכז אותו בצורת כדור זה לא כל כך ברור ודורש עבודה...
--
לארביטר מנסה להבין מה עליו לעשות, ובסוף לא עושה שום דבר, אך בינתיים הופיפ התרחק ממנו תוך כדי גלישה על רוח.
[/quote]
אני לא יודע איך מתארים מתקפות שהן לא גופניות, אם נגיד אני רוצה שהוא ישתמש בסופת חול?
והצל נוצר מריכוז של האנרגיה בגוף נראלי.
וד"א- זה לא נראלי עשוי מצל בכלל
---
"לארביטר תשרוט את הופיפ כדי שייפול!" אורה ללארביטר "תשתמש בחפירה כדי שהופיפ לא ימצא אותך!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1125563]
דוד
המממ... יש לזה יתרון וחסרון. מצד אחד הוא מבזבז כח בהליכה עכשיו, מצד שני זה גם סוג של אימון. מעניין.
--
אתם מתחילים ללכת בדרך המרכזית של פלאטיום-ורידיוס אנטום. אתם הולכים זמן מה ופוגשים פיג'י.[/QUOTE]
"היי, פוקימון" אני צוהל. אבל נזכר שזה עלול להבהיל אותו ומתכווץ לרגע. אני מסתכל על מאצ'ופ "מוכן להלחם, מאצ'ופ?" אני שואל אותו ומיד פוקד "תקוף אותו" אני מצביע על פיד'גי.
-
לי
כן, אבל למה דווקא מלצר[b]ית[/b]?
--
"בסדר." היא אומרת והולך משם. כעבור כמה דקות היא חוזרת עם המנה שלך.
דניס
סופת חול היא באמת מתקפה מוזרה, שלדעתי לא אמורה להיות קיימת. איך פוקימון יכול להשפיע על מזג האוויר??
אוקיי אז ריכוז אנרגיה בגוף זו לא פעולה כל כך פשוטה שאפשר לזרוק סתם.
וברור שזה לא יכול להיות עשוי מצל, כי אין דבר זה צל!
--
לארביטר קופץ על הופיפ ושורט אותו. לאחר מכן לארביטר מתחיל לחפור באדמה, אך הוא איטי מדי והופיפ מספיק לדחוף אותו לפני שהוא מתחפר עמוק דיו.
דוד
כמה ציורי. איך?
-
[QUOTE=LordAbizi;1127132]לי
כן, אבל למה דווקא מלצר[b]ית[/b]?
--
"בסדר." היא אומרת והולך משם. כעבור כמה דקות היא חוזרת עם המנה שלך.
[/QUOTE]
כי אני רוצה שתהיה מצלרית שתשאל מה אני רוצה ולא מלצר
--------------------------------------
אני אומר לה "תודה רבה ". אני אוכל את המנה שהביאה ואז מביאה לה את הסכום שמתה עלה.לאחר מכן אצא מהמסבאה ואחפש דבר מעניין לעשות בעיר
-
[QUOTE=LordAbizi;1127132]
דוד
כמה ציורי. איך?[/QUOTE]
מה זאת אומרת? אמורות להיות לו כמה מתקפות שהוא יודע מרגע שהוא נולד, לא?
~~~~
אני רואה שמאצ'ופ לא זז ואומר לו "תקוף אותו עם ידך, בעוצמה מרובה".
-
[quote=LordAbizi;1127132]דניס
סופת חול היא באמת מתקפה מוזרה, שלדעתי לא אמורה להיות קיימת. איך פוקימון יכול להשפיע על מזג האוויר??
אוקיי אז ריכוז אנרגיה בגוף זו לא פעולה כל כך פשוטה שאפשר לזרוק סתם.
וברור שזה לא יכול להיות עשוי מצל, כי אין דבר זה צל!
--
לארביטר קופץ על הופיפ ושורט אותו. לאחר מכן לארביטר מתחיל לחפור באדמה, אך הוא איטי מדי והופיפ מספיק לדחוף אותו לפני שהוא מתחפר עמוק דיו.[/quote]
"לארביטר תשתמש במתקפת חול ותעיף לו חול לעיניים!" אורה לו "תשתמש בסלאש!"
---
סלאש זה מכה של שריטה חזרה עם הידיים
-
[QUOTE=LordAbizi;1125779]
מייק
תזכור עם זאת שאתה עדיין רעב.
--
כדי לדעת האם הצלחת למצוא מקום כזה, עליי לדעת למה אתה קורא "מקום בו אוכל לאמן את ספירו ונידורן".[/QUOTE]
אני מתכוון למקום פתוח, אבל עם עצים\ אבנים בקרבת מקום. שפת נחל או קרחת יער יתאימו.
-
[b]הערה[/b]: אני מוסיף עכשיו סימבול נוסף לרשימת הסימבולים בהודעה השלישית:
נמל, שיסומן על ידי כמה סירות. ככל שיש סירות, הנמל גדול יותר.
לי
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר. אתה רואה בה סמלים של כישופייה, שוק, אזור קרבות, מספר מסבאות, ונמל קטן, משמר העיר, ובית אציל.
דוד
נכון, אבל אתה לא אמרת לו מה לעשות. זה כמו שיגידו לך "תעשה משהו!". זה לא באמת אומר לך שום דבר...
--
מאצ'ופ מתקרב לפיג'י, ומנחית עליו אגרוף. פיג'י היה מופתע ולכן לא הספיק להתגונן. פיג'י טס לעבר מאצ'וף ומנקר אותו.
דניס
כן, סלאש זה אכן טריוויאלי, וזה היה אפילו יותר טריוויאלי (עד כמה שקיים מושג כזה) אם היית פשוט אומר "שיסוע", אך סלאש זה בסדר גם כן.
--
לארביטר מרים מעט חול וזורק על הופיפ, וזמנית מפריע לו לראות את לארביטר המתקרב עם ציפרוניו ושורט את הויפ. ההשפעה עברה, והופיפ נע לעבר לארביטר, ודוחף אותו.
מייק
אתה חוזר לדרך פלאטיום - ורידוס אנטום. הדרך הראשית אינה עונה לתיאור שלך, אז אתה יורד ממנה אל בתוך העצים. אתה משוטט שם זמן מה, ומוצא קרחת יער.
-
[QUOTE=LordAbizi;1128504][b]הערה[/b]: אני מוסיף עכשיו סימבול נוסף לרשימת הסימבולים בהודעה השלישית:
לי
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר. אתה רואה בה סמלים של כישופייה, שוק, אזור קרבות, מספר מסבאות, ונמל קטן, משמר העיר, ובית אציל.
.[/QUOTE]
אני אלך לאזור הקרבות ואחפש לי מאמן שיסכים להילחם נגדי
-
מנסה שוב:
צורת פנייה: אד.
שם במשחק: אדוארד ג'ורג' גריפין.
אופי: אמרת לא חובה.
מחוז: קוטור.
רקע: אדוארד נולד במחוז קוטור, וגדל בו כל ימי חייו.הוא נולד למשפחה ממעמד האיכרים, וחי בעיר הנמל ורמיס-דליון.אביו היה מלח, ויום אחד אביו הלך אל עבודתו כמלח, ושם ראה אדם רכוב על פוקימון בשם לפרס.האדם הרכוב על הלפרס התקיף את אביו של אדוארד והרס את ספינתו.כשהודיעו לה על המאורע, החליטה האם לעזוב את העיר ולעבור לעיר אחרת-העיר פלטיום.אדוארד נשבע שימצא את האדם הרכוב על הלפרס ויהרוג אותו אחת ולתמיד, ולהגשים את חלומו של אביו-לנצח בתחרות המאמנים השנתית.
פוקימון התחלתי: צ'ארמנדר.
תמונה: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/536c9dab04787bbd2f586eaf4709f874.png[/IMG][/URL]
בקשות/הערות/הארות:
-
[quote=LordAbizi;1128504]דניס
כן, סלאש זה אכן טריוויאלי, וזה היה אפילו יותר טריוויאלי (עד כמה שקיים מושג כזה) אם היית פשוט אומר "שיסוע", אך סלאש זה בסדר גם כן.
--
לארביטר מרים מעט חול וזורק על הופיפ, וזמנית מפריע לו לראות את לארביטר המתקרב עם ציפרוניו ושורט את הויפ. ההשפעה עברה, והופיפ נע לעבר לארביטר, ודוחף אותו.
[/quote]
"תתקוף אותו שוב בדחיפה!" אורה לו במהירות כל עוד הופיפ קרוב אליו "תנסה לרתק אותו לקרקע ולהשתמש בשיסוע כשהוא צמוד לאדמה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1128504][b]הערה[/b]: אני מוסיף עכשיו סימבול נוסף לרשימת הסימבולים בהודעה השלישית:
דוד
נכון, אבל אתה לא אמרת לו מה לעשות. זה כמו שיגידו לך "תעשה משהו!". זה לא באמת אומר לך שום דבר...
--
מאצ'ופ מתקרב לפיג'י, ומנחית עליו אגרוף. פיג'י היה מופתע ולכן לא הספיק להתגונן. פיג'י טס לעבר מאצ'וף ומנקר אותו.
[/QUOTE]
זה אומר שאני יכול לומר לו לעשות כל מתקפה שיש לו או להתפתחויות שלו?
~~~~
'זה לא בתכנון, וזה לא יהיה בתכנון אף פעם' אני חושב בכעס ופוקד על מאצ'ופ "תקוף אותו שוב באגרוף, אבל לא פעם אחת אלא מספר פעמים, עד שיצליח להתחמק מהמכות שלך או עד שיתעלף".