-
[quote=Ritsuka Kun;1127448]אדם-
"הנה המפתחות שלכם, הדלת נסגרת בעשר וחצי" אומרת לכם האחות גוי ומגישה לכם מפתח לחדר. אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה כבר ארבע וחצי אחרי הצהריים. "המכון נמצא ממש שתי דקות הליכה במעלה הרחוב" היא אומרת לכם בחביבות ופונה לעזור לבחור גבוה עם הפוקימונים שלו.
מה תעשה?[/quote]
"אוקי מל אני הולך עכשיו אל עבר המכון את רוצה להתצרף אל?י" אשאל אותה בחיוך בזמן שאכניס את המפתח לתיקי
-
[size="4"]תנסו קצת להמציא מתקפות לנסות ללמד אותם משהו. אתם לא מתאמנים איתם ולא מלמדים אותם כלום. אז אל תצפו שאני אתן להם סתם מתקפות ואפתח לכם אותם.[/size]
ג'ון-
אודיש שולח מראשו כמה עלים המפוצצים את המתקפה ושני הפוקימונים נהדפים לאחור בעצמה אדירה. במזל אודיש קם ראשון ושולח חומצה על פרס ומצליח לחסל אותו.
פרס מעולף.
מה תעשה?
אדם-
"הייתי רוצה בכיף, אבל אני צריכה למהר לתחרות" היא אומרת לך בחיוך ונפרדת ממך ורצה לצד השני.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1127908][size="4"]תנסו קצת להמציא מתקפות לנסות ללמד אותם משהו. אתם לא מתאמנים איתם ולא מלמדים אותם כלום. אז אל תצפו שאני אתן להם סתם מתקפות ואפתח לכם אותם.[/size]
ג'ון-
אודיש שולח מראשו כמה עלים המפוצצים את המתקפה ושני הפוקימונים נהדפים לאחור בעצמה אדירה. במזל אודיש קם ראשון ושולח חומצה על פרס ומצליח לחסל אותו.
פרס מעולף.
מה תעשה?[/QUOTE]
[I]אני אנסה עוד מעט, שאני אגיע לעיר השנייה.[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~
"כול הכבוד אודיש, עכשיו תחזור!" אומר לאודיש, אחזיר אותו לפוכדור ואז אמשיך בדרכי לעיר השנייה.
-
[quote=Ritsuka Kun;1127908][SIZE=4]תנסו קצת להמציא מתקפות לנסות ללמד אותם משהו. אתם לא מתאמנים איתם ולא מלמדים אותם כלום. אז אל תצפו שאני אתן להם סתם מתקפות ואפתח לכם אותם.[/SIZE]
אדם-
"הייתי רוצה בכיף, אבל אני צריכה למהר לתחרות" היא אומרת לך בחיוך ונפרדת ממך ורצה לצד השני.
מה תעשה?[/quote]
"אוקיי ביי" אצעק למל בזמן שהיא רצה
'טוב בשביל קרב המכון הראשון שלי אני חייב להתאמן אם אני רוצה לנצח' אחשוב בהתלהבות ואוציא את הפוכדורים של הפוקימונים שלי
"קדימה צאו!" אצעק ואזרוק את הפוכדורים לאוויר ואוציא את אברה ושרומיש
כעבור כמה שניות אחרי שהם ייצאו אני מתסכל עליהם ואומר:"אוקיי חברים אנחנו חייבם להתאמן חזק בשביל לנצח את מנהיג המכון שנמצא שם.." אגיד ואצביע אל עבר המכון..."עכשיו אנחנו לא יודעים באיזה סוג הוא ישתמש עלינו לכן אנחנו חייבם להלחם הכי טוב שאפשר הבנתם?!" אגיד בנחישות לפוקימונים שלי ואחפש מקום טוב בשביל האימונים שלהם
-
ג'ון-
לא קראת עדיין בפה איפה אתה?
יקח לך זמן לצאת מהיער...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ביער הסבוך ומוצא את עצמך במבוי סתום. אתה מנסה לחזור בעקבותיך אבל אתה לא מזהה היכן אתה. הלכת לאיבוד ביער.
לפתע אתה מבחין בכמה פוקימונים ירוקים( [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/96/011.png[/IMG]) תלויים על עץ לידך.
מה תעשה?
אדם-
או סוף סוף (:
תודה! ^_^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את אברה ושרומיש ושניהם מהנהנים בנחישות בהסכמה ושלושתכם מחפשים מקום טוב להתאמן ואכן אתם מוצאים פינה שקטה ליד חורשה קטנה..
מה תעשה?
-
[quote=Ritsuka Kun;1127970]אדם-
או סוף סוף (:
תודה! ^_^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את אברה ושרומיש ושניהם מהנהנים בנחישות בהסכמה ושלושתכם מחפשים מקום טוב להתאמן ואכן אתם מוצאים פינה שקטה ליד חורשה קטנה..
מה תעשה?[/quote]
"אוקיי אברה שרומיש בואו נזוז" אגיד בחיוך ואתחיל לרות איתם אל עבר החורשה הקטנה
"אוקיי אנחנו צריכים להתאמן על ההתקפות וההגנות שלו אז בואו נתחיל,תעמדו אחד מול השני" אגיד בזמן שאתרחק טיפה ואתן להם להתמקם
"קדימה בואו נתחיל! שרומיש תשתמש באגרוף ניקוז על אברה, ואברה תחכה לרגע האחרון ותשתמש בשיגור כדי לחמוק" אצעק
'אני חושב שאברה צריך ללמוד להשתמש בשיגור במהירות כדי להתחמק ממתקפות מפתיעות' אחשוב בזמן שאראה איך שרומיש תוקף את אברה
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1126452]
סם-
ריהורן מהנהן בראשו בהסכמה ויוצא בריצה מרעידת אדמה לכיוונו של זיגזגון ופוגע בו בעצמה רבה בבטנו ומעיפו על אחד מהעצים הסמוכים. ריהורן לא מני לרגע ועומד על שתי רגליו האחוריות ומנפץ את האדמה המתחתיכם ועשרות אבנים עפות במהירות לעברו של זיגזגון, אבל זיגזגון מגיב מהר ומשתמש בצוות כפול ומתחמק מהמתקפה הקטלנית של ריהורן ויוצא עם ראשו מוטה קדימה ומשתמש בחבטת ראש.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אצחקק בקלילות ואחייך חיוך נחוש, "אני רוצה לראות שהזיגזגון הקטן הזה יצליח להזיז פוקימון גדול כמו ריהורן,ריהורן פשוט עמוד יציב וחזק!" אדריך את ריהורן, "לאחר מכן מתקפת קרן!" אומר לו
-
אדם-
שרומיש רץ במהירות לעברו של אברה עם אגרוף ניקוז ואברה מצליח להשתמש בשיגור ומתחמק מהמתקפה ממש על הקשקש.
שניהם עושים את זה שוב ושוב ואברה מצליח להתחמק מיותר מחצי מהמתקפות של שרומיש.
מה תעשה?
סם-
נסה להגיב יותר (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ריהורן נשאר עומד והודף את זיגזגון הקטן לאחור מבלי מאמץ, ויוצא ישר עם מתקפת קרן קטלנית המחסלת את זיגזגון על המקום.
זיגזגון מתעלף.
מה תעשה?
-
[quote]ג'ון-
לא קראת עדיין בפה איפה אתה?
יקח לך זמן לצאת מהיער...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ביער הסבוך ומוצא את עצמך במבוי סתום. אתה מנסה לחזור בעקבותיך אבל אתה לא מזהה היכן אתה. הלכת לאיבוד ביער.
לפתע אתה מבחין בכמה פוקימונים ירוקים( ) תלויים על עץ לידך.
מה תעשה?[/quote]
'אם אני אתפוס אחד ואפתח אותו הוא יוציא אותו מהמקום הזה...' אחשוב לעצמי ואז אזרוק על אחד מהפוקימונים הירוקים פוכדור ריק.
-
ג'ון-
אתה רציני? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה זורק פוקדור על אחד מהפוקימונים הירוקים והפוקדור כולא את הפוקימון בפנים ומתחיל להתנער על האדמה אבל הפוקימון משתחרר ושובר את הפוקדור.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1128075]ג'ון-
אתה רציני? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה זורק פוקדור על אחד מהפוקימונים הירוקים והפוקדור כולא את הפוקימון בפנים ומתחיל להתנער על האדמה אבל הפוקימון משתחרר ושובר את הפוקדור.
מה תעשה?[/QUOTE]
[I]מה הוא לא יעזור לי?[/I]
~~~~~~~~~~~~~~
"אתה רצית את זה, צאי זובאט!" אומר ואז אוציא את זובאט במהירות מהפוכדור שלה, "תשתמשי במתקפת כנף על הפוקימון הזה!" אומר ואז אבדוק אותו בפוקדקס.
-
[quote=Ritsuka Kun;1128054]אדם-
שרומיש רץ במהירות לעברו של אברה עם אגרוף ניקוז ואברה מצליח להשתמש בשיגור ומתחמק מהמתקפה ממש על הקשקש.
שניהם עושים את זה שוב ושוב ואברה מצליח להתחמק מיותר מחצי מהמתקפות של שרומיש.
מה תעשה?
[/quote]
"כל הכבוד שניכם עכשיו בואו ננוח טיפה" אגיד להם בחיוך ואתקרב אליהם
"שניכם הייתם ממש טובים" אגיד בעודי רואה את שניהם מתנשפים
לאחר כמה דרות של מנוחה מספקת אני אומר להם:"טוב קדימה בואו נחזור לעבודה" ואקום ואתרחק טיפה כדי לתת להם מקום
"אוקי מוכנים?! הפעם נעשה משהו חדש...שרומיש תשתמש בנבגיי הלם על אברה ואתה אברה תשתמש בבילבול כדי לבלום את נבגי ההלם מלפגוע בך, קדימה צאו!" אצעק
'אני חייב לחשוב על אימונים קשים יותר' אחשוב בזמן שאראה אותם מתאמנים
-
ג'ון-
לא. לזרוק עליו מבלי להלחם O-ם
וגם מאיפה אתה יודע שהם יודעים לאן ללכת? Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה פותח את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא מטפוד- פוקימון הגולם. אתה משחרר את זובאט מהפוקדור שלה אבל היא עדיין ישנה מהקרב הקודם.
מטפוד מתחיל להתקשח והוא מבריק בירוק בהיר.
מה תעשה?
אדם-
טיפ, הפוקימונים יכולים ללמוד את כל המתקפות מכל הדורות. בנוסף אתה יכול לנסות להמציא מתקפה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שרומיש מתחיל להיסתובב ומשחרר במקום אבקה צהובה העפה לעברו של אברה- ואברה מגיב בבילבול ומצליח להגן על עצמו מהמתקפה ומעיף את האבקה לכל עבר.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1128094]ג'ון-
לא. לזרוק עליו מבלי להלחם O-ם
וגם מאיפה אתה יודע שהם יודעים לאן ללכת? Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה פותח את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא מטפוד- פוקימון הגולם. אתה משחרר את זובאט מהפוקדור שלה אבל היא עדיין ישנה מהקרב הקודם.
מטפוד מתחיל להתקשח והוא מבריק בירוק בהיר.
מה תעשה?[/QUOTE]
[I]כי הם חיים שם :sleep:[/I]
~~~~~~~~~~~
אני אלך לזובאט ואתן לה שני כאפות ואז אצעק עלייה כדי שהיא תשתמש במתקפת כנף את מטפוד.
-
[quote=Ritsuka Kun;1128094]אדם-
טיפ, הפוקימונים יכולים ללמוד את כל המתקפות מכל הדורות. בנוסף אתה יכול לנסות להמציא מתקפה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שרומיש מתחיל להיסתובב ומשחרר במקום אבקה צהובה העפה לעברו של אברה- ואברה מגיב בבילבול ומצליח להגן על עצמו מהמתקפה ומעיף את האבקה לכל עבר.
מה תעשה?[/quote]
"אוקיי כל הכבוד עכשיו ננסה משהו מיוחד מוכנים!" אגיד בעודי מחייך חיוך ממזרי קטן
"אברה אני רוצה שתנסה משהו,תשתמש בכוח חבוי ואז בבולבול כדי לשלוט בו ולשלוח אותו בגל אחד אל עבר שרומיש,שרומיש שאברה ירה לעברך את הגל של הכוח החבוי תשתמש בספיגה כדי לנסות ולספוג את האנרגיה של התקפה ואז תחרר אותה באמצעות אגרוף ניקוז אל עבר אברה ואברה אתה תתחמק באמצעות השיגור שלך... צאו!" אצעק
'אני חושב שאקרא למתקפה של אברה-גל כוח, ולמתקפה של שרומיש-ספיגת התקפה...אבל רק אם זה יעבוד' אחשוב לאחייך חיוך נמרח בזמן שאראה אותם נלחמים