-
[QUOTE=Combusken;1126428][B]דודי~[/B]
אתה מחליט לברר מתי התחרות נפתחת ואתה נכנס פנימה. אתה מבחין בדמות שיושבת ליד שולחן בקצה החדר שאליו נכנסת, שנראה לך ענק מאוד. אתה מתקרב אליו ושואל לגבי התחרות, והוא משיב לך שהתחרות מתקיימת כל הזמן בכמה סיבובים של 8 מאמנים כל פעם והמנצח זוכה בפרס קטן. "זוהי תחרות של מאמנים מתחילים בעיקר" הוא מסביר לך "אז, אתה רוצה להירשם עכשיו או להמתין לאחד הסיבובים הבאים?" הוא שואל אותך. "בזמן שאתה מחכה אתה יכול להתאמן פה עם הפוקימונים שלך, יש לי חדר אימונים בקומה מתחת" הוא אומר לך "אתה מסוגל לבחור לעצמך שם בהולוגרמה את הזירה ואת הפוקימון שנגדו תילחם, זה משהו חדש" הוא מוסיף בחיוך.
[/QUOTE]
"יאמה!" אומר לאיש ואז אוסיף "אני רוצה להירשם ואז ללכת לחדר האימונים" אומר לו בזמן שאני מחכה לתגובתו.
-
[quote]עמית~
אתה צועד אל עבר הביתן ונכנס פנימה. אתה מבחין בדלת בצד השני ובצד נמצא שומר מנמם. אתה עובר אותו וחוצה את הדלת. אתה רואה שזהו יער גדול ואור השמש כמעט ולא נראה בו. אתה מתחיל לצועד לך בתוכו כשאתה שומע פתאום קולות לא רחוק ממך.[/quote]
"מה זה הקול הזה?" אשאל את עצמי ואלך לכיוון הקול, תוך כדי שאסתכל ימינה ושמאלה בחשש.
-
[quote=Combusken;1126428][B]דניס~[/B]
צרמנד'ר פוצה את פיו ומשחרר מסך עשן שעוצר את שינקס באמצע ההתקפה שלו, ושינקס מתחיל להשתעל מהעשן ולהתבלבל. צרמנד'ר מנצל זאת ויורה גחלת חזקה אל עבר שינקס, שלא מבחין בה מתקרבת והיא מעיפה אותו בחוזקה אחורנית. שינקס מתעצבן עוד יותר מהפגיעה.[/quote]
"תתקוף אותו בשריטה לפני שיספיק להתאושש מהכוויות!" אורה לצ'ארמנדר
-
[quote]תומר~
אתה יורד אל הקומה מתחת וניגש אל זירה מס' 3. בזירה מחכה לך כבר המאמנת שנגדך "היי" היא אומרת לך בחיוך ושניכם תופסים את המקומות שלכם והשופט מורה לכם לבחור את הפוקימון שלכם "צאי, סקיטי!" קוראת המאמנת ומוציאה החוצה חתול עם פרווה ורודה "אגב, קוראים לי ג'ולי" היא מציגה את עצמה, ממתינה שתוציא את הפוקימון שלך החוצה[/quote]
"אני אתחיל, צא סקווירטל ותשתמש באקדח מים לעבר סקיטי!" אפקוד על סקווירטל לאחר שהוציאי אותו ואז אבדוק את סקיטי בפוקדקס.
-
[QUOTE=Combusken;1126428][[B]עידו~[/B]
"באלבא" אומר באלבאזור בשמחה קלה ואתה משיב אותו לפוכדור שלו. אתה ממשיך לצעוד בדרך, ואחרי כשעה של הליכה אתה מבחין מרחוק בבניין גבוה. אתה מתחיל לרוץ, ואתה מזהה בשמחה שזוהי העיר ורידיאן!
.[/QUOTE]
'יופי! סוף סוף הגעתי לעיר ורידיאן!' אני חושב לעצמי בחיוך רחב ומביט שמאלה וימינה בסקרנות על העיר.
אני מתחיל ללכת בעיר, מחפש עיסוק מיוחד או מרכז פוקימונים שאוכל לרפא בו את בלבאזור.
-
[B]גלעד~[/B]
החלטתי להוציא אותך מהמשחק, מצטער. הסיבות שמורות איתי. נא לא להגיב פה בבקשה.
[B]עידו~[/B]
אתה צועד אל עבר העיר ורידיאן ונכנס לתוכה. אתה צועד ברחבי העיר ומסתכל על המקומות שיש שם, ועד מהרה אתה מבחין במרכז הפוקימונים של העיר. אתה נכנס אל תוך הלובי ומבחין בדלפק של האחות גו'י בקצה החדר. אתה ניגש אליה והיא מבחינה בך "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן, איך אוכל לעזור לך?" היא שואלת אותך בחיוך ואתה מבקש ממנה שתרפא את באלבאזור. אתה מושיט את הפוכדור שלו והיא לוקחת אותו בחיוך, ומניחה במתקן שמאחוריה.אחרי כמה דקות היא מחזירה לך אותו "בבבקשה" היא אומרת "נרשמת כבר לליגת הפוקימונים?" היא מוסיפה ושואלת אותך "ניתן להירשם כאן" היא מסבירה לך.
[B]תומר~[/B]
אתה מוציא החוצה את סקווירטל והוא נעמד מוכן לקראת הקרב. אתה מוציא את הפוקדע ומכוון לעבר סקיטי, והפוקדע מתחיל לספר לך עליה: [I]"סקיטי, פוקימון החתלתול. סקיטי חי באזורי יערות או בעלי מדשאות רבים, ונחשב לפוקימון בעל יכולות חזקות יחסית לצורתו"[/I]
אתה מורה לסקווירטל לתקוף עם אקדח מים ולעבור לדחיפה, והוא יורה אקדח מים לעבר סקיטי "התחמקי והשתמשי בשירה!" מורה ג'ולי. סקיטי מתחמק מאקדח המים ומשתמש בשירה, וסקווירטל שרץ לעברה סופג את המתקפה ומתחיל להירדם, אך הוא מספיק לפגוע בסקיטי עם דחיפה חלשה יחסית, ואז הוא נרדם "קדימה, סטירה כפולה!" קוראת ג'ולי, וסקיטי מתחילה לחבוט ברצף בסקווירטל המנמנם, ומעיפה אותו אחורנית. סקווירטל מתעורר מעוצמת המכה.
[B]דניס~[/B]
צרמנד'ר רץ קדימה ותוקף בשריטה את שינקס ששולח לעבר צרמנד'ר ניצוץ ופוגע בו, אך צרמנד'ר סופג את המתקפה ופוגע בו ישירות עם השריטה, ומעיף את שינקס אחורנית על עץ סמוך. שינקס פוגע בעץ ונופל על הקרקע מעולף "צ'אר!" קורא צרמנד'ר בנחישות, ואז נתקל בהתקף של שיתוק ומתקפל כלפי הקרקע. נראה שהניצוץ הצליח לשתק אותו.
[B]עמית~[/B]
אתה מתחיל לחפש אחר הקולות ואתה מבחין בשני אנשים לבושים באופן מוזר מדברים אחד עם השני "הבנתי" אומר אחד מהם, וצועד אל עבר העיר ורידיאן, וחולף ממש קרוב אלייך, אך הוא לא מבחין בך. במהרה הוא נעלם, לא לפני שאתה רואה שהוא פתאום נראה לבוש בתור מאמן רגיל. "אז קדימה" ממלמל השני אל תוך משהו בכיסו, ואתה לפתע דורך בטעות על ענף לידך "מי שם?!" הוא קורא ומסתכל הצידה, ואז מבחין בך "אהה!" הוא צועק ושולף פוכדור "צא החוצה, באלספראוט!" הוא קורא ומשחרר החוצה פוקימון צמח מוזר למדי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/69.png[/IMG]
[B]דודי~[/B]
"אם ככה, מלא את הטופס הבא. בנוסף, קח את המפתח הזה, שיתן לך אישור להשתמש בזירה" הוא אומר ומגיש לך את המפתח ואת הדף למלא:
[code]
שם:
פוקימון איתו אתה תשתתף:[/code]
[B]קודאק~[/B]
אתה משיב את צרמנד'ר ואת אודיש לפוכדורים שלהם ואתה חוזר אל עבר העיר ורידיאן, שם אתה נכנס למרכז ומרפא את הפוקימונים שלך. אתה יוצא החוצה ורואה שהשעה עוד יחסית סבירה - 4 בצהריים. אתה מתחיל לצעוד ברחבי העיר ואתה נתקל לפתע בשלט שמצביע לך על בניין, ועליו רשום [I]"תחרות הפוקימונים של העיר ורידיאן, למאמנים מתחילים".[/I]
[B]עומר~[/B]
"סקוודו?" מסתכל עליך סקווירטל בתהייה, לא מבין איך לעשות זאת, אך הוא מנסה. הוא יוצר כמה בועות ואז שולח יחד איתםך אקדח מים, הבועות מתפוצצות תוך רגע ורק אקדח מים נשלח קדימה אל עבר מיאו שסופג את המכה ועף אחורנית, נופל על הקרקע אך קם מהר יחסית על רגליו. מיאו רץ קדימה במהירות ומשתמש בחבטות זעם, פוגע כמה פעמים בסקווירטל ומעיף אותו אחורנית.
-
[QUOTE=Combusken;1128976][B]גלעד~[/B]
החלטתי להוציא אותך מהמשחק, מצטער. הסיבות שמורות איתי. נא לא להגיב פה בבקשה.
[B]עידו~[/B]
אתה צועד אל עבר העיר ורידיאן ונכנס לתוכה. אתה צועד ברחבי העיר ומסתכל על המקומות שיש שם, ועד מהרה אתה מבחין במרכז הפוקימונים של העיר. אתה נכנס אל תוך הלובי ומבחין בדלפק של האחות גו'י בקצה החדר. אתה ניגש אליה והיא מבחינה בך "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן, איך אוכל לעזור לך?" היא שואלת אותך בחיוך ואתה מבקש ממנה שתרפא את באלבאזור. אתה מושיט את הפוכדור שלו והיא לוקחת אותו בחיוך, ומניחה במתקן שמאחוריה.אחרי כמה דקות היא מחזירה לך אותו "בבבקשה" היא אומרת "נרשמת כבר לליגת הפוקימונים?" היא מוסיפה ושואלת אותך "ניתן להירשם כאן" היא מסבירה לך.
.[/QUOTE]
"לא, עוד לא נרשמתי," אני עונה בנימוס, "את יכולה להביא לי את טופס ההרשמה בבקשה?" אני עונה בנימוס ובחיוך קטן.
'היא נחמדה מאוד האחות ג'וי...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן, 'היא גם כוסית, אני אנסה לתקוף...'
-
[quote]עמית~
אתה מתחיל לחפש אחר הקולות ואתה מבחין בשני אנשים לבושים באופן מוזר מדברים אחד עם השני "הבנתי" אומר אחד מהם, וצועד אל עבר העיר ורידיאן, וחולף ממש קרוב אלייך, אך הוא לא מבחין בך. במהרה הוא נעלם, לא לפני שאתה רואה שהוא פתאום נראה לבוש בתור מאמן רגיל. "אז קדימה" ממלמל השני אל תוך משהו בכיסו, ואתה לפתע דורך בטעות על ענף לידך "מי שם?!" הוא קורא ומסתכל הצידה, ואז מבחין בך "אהה!" הוא צועק ושולף פוכדור "צא החוצה, באלספראוט!" הוא קורא ומשחרר החוצה פוקימון צמח מוזר למדי [/quote]
"צא באלבאזור!" אומר ואוציא את באלבאזור ואומר לו:"קדימה באלבאזור-השתמש בעלי תער!"
-
[QUOTE=Combusken;1128976][B]
[B]דודי~[/B]
"אם ככה, מלא את הטופס הבא. בנוסף, קח את המפתח הזה, שיתן לך אישור להשתמש בזירה" הוא אומר ומגיש לך את המפתח ואת הדף למלא:
[code]
שם:
פוקימון איתו אתה תשתתף:[/code]
שם: דודי
פוקימון איתו אתה תשתתף: ווידל
-
[QUOTE=Combusken;1128976][B]
[B]עומר~[/B]
"סקוודו?" מסתכל עליך סקווירטל בתהייה, לא מבין איך לעשות זאת, אך הוא מנסה. הוא יוצר כמה בועות ואז שולח יחד איתםך אקדח מים, הבועות מתפוצצות תוך רגע ורק אקדח מים נשלח קדימה אל עבר מיאו שסופג את המכה ועף אחורנית, נופל על הקרקע אך קם מהר יחסית על רגליו. מיאו רץ קדימה במהירות ומשתמש בחבטות זעם, פוגע כמה פעמים בסקווירטל ומעיף אותו אחורנית.[/QUOTE]
"לא הבנת אותי," אומר במעט יאוש "תנסה לשלוח את האקדח מים בתוך כדור ואז תשלח אותו במהירות לעברו של מיאו" אומר שוב בתקווה שיבין 'שיצליח ללמוד את הפעימת מים הזו הוא יהיה חזק בהרבה!' אחשוב לעצמי ואסתכל על הקרב.
-
[quote=Combusken;1128976][B]דניס~[/B]
צרמנד'ר רץ קדימה ותוקף בשריטה את שינקס ששולח לעבר צרמנד'ר ניצוץ ופוגע בו, אך צרמנד'ר סופג את המתקפה ופוגע בו ישירות עם השריטה, ומעיף את שינקס אחורנית על עץ סמוך. שינקס פוגע בעץ ונופל על הקרקע מעולף "צ'אר!" קורא צרמנד'ר בנחישות, ואז נתקל בהתקף של שיתוק ומתקפל כלפי הקרקע. נראה שהניצוץ הצליח לשתק אותו.[/quote]
"חזור צ'ארמנדר" אורה לו וארוץ אל המעבדה "אפשר לרפא כאן פוקימון?" אדפוק על הדלת
-
[quote=Combusken;1128976]
[B]קודאק~[/B]
אתה משיב את צרמנד'ר ואת אודיש לפוכדורים שלהם ואתה חוזר אל עבר העיר ורידיאן, שם אתה נכנס למרכז ומרפא את הפוקימונים שלך. אתה יוצא החוצה ורואה שהשעה עוד יחסית סבירה - 4 בצהריים. אתה מתחיל לצעוד ברחבי העיר ואתה נתקל לפתע בשלט שמצביע לך על בניין, ועליו רשום [I]"תחרות הפוקימונים של העיר ורידיאן, למאמנים מתחילים".[/I]
[/quote]
'אלך לשם' אחשוב ואלך לכיוון הבניין.
כשאגיע לשם אומר למזכיר/ה "השם שלי הוא קודק,אני רוצה להשתתף התחרות עם אודיש שלי".
-
[quote]תומר~
אתה מוציא החוצה את סקווירטל והוא נעמד מוכן לקראת הקרב. אתה מוציא את הפוקדע ומכוון לעבר סקיטי, והפוקדע מתחיל לספר לך עליה: "סקיטי, פוקימון החתלתול. סקיטי חי באזורי יערות או בעלי מדשאות רבים, ונחשב לפוקימון בעל יכולות חזקות יחסית לצורתו"
אתה מורה לסקווירטל לתקוף עם אקדח מים ולעבור לדחיפה, והוא יורה אקדח מים לעבר סקיטי "התחמקי והשתמשי בשירה!" מורה ג'ולי. סקיטי מתחמק מאקדח המים ומשתמש בשירה, וסקווירטל שרץ לעברה סופג את המתקפה ומתחיל להירדם, אך הוא מספיק לפגוע בסקיטי עם דחיפה חלשה יחסית, ואז הוא נרדם "קדימה, סטירה כפולה!" קוראת ג'ולי, וסקיטי מתחילה לחבוט ברצף בסקווירטל המנמנם, ומעיפה אותו אחורנית. סקווירטל מתעורר מעוצמת המכה.[/quote]
"בועות ואז תשלח אקדח מים שיעיץ את המהירות של הבועות!" אקרא לעבר סקווירטל כדי שהוא ישתמש במתקפה המגניבה.
-
[B]קודאק~[/B]
אתה נכנס אל תוך הבניין ומבחין במזכיר בצד השני של הלובי הרחב, בו אתה מבחין במאמנים נוספים. אתה ניגש אליו ונרשם עם האודיש שלך. הוא מתחיל להסביר לך שזו תחרות בכמה סיבובים ובכל סיבוב 8 והמנצח בסיבוב מקבל משהו שיעזור לו בהמשך המסע. הוא אומר שהסיבוב שלך מתחיל ממש עכשיו ואתה עולה ראשון לקרב בזירה מס' 1 שנמצאת בקומה למטה.
[B]דניס~[/B]
אבל אתה רחוק מאוד מהמעבדה כבר 00
אתה נמצא לקראת סוף דרך 1...
[B]עומר~[/B]
סקווירטל מהנהן ומנסה לעשות את מה שאמרת לו, ומצליח ליצור כדור ממש קטנטן אבל אחרי שנייה הוא מתפוצץ. בינתיים, מיאו רץ אליו שוב עם חבטות זעם אבל סקווירטל מפתיע אותו עם אקדח מים משלו, ומעיף אותו בחוזקה אל הקרקע, ומיאו לא מצליח לקום שוב על רגליו.
[B]דודי~[/B]
אתה מסיים למלא ומחזיר לו את הטופס "אתה רשום, שיגיע תורך אתה תשמע על כך במערכת הכריזה" הוא אומר לך ואתה יורד אל הקומה מתחת. אתה מבחין במין חדר גדול בפנים, ומתברר לך שזוהי הזירה. אתה מעביר את המפתח בדלת ונכנס פנימה, וברגע שהדלת נסגרת היא נעלמת פתאום "שלום לך, בחר זירת קרב, מצב מזג אוויר ופוקימון יריב" נשמע לפתע קול.
[B]עמית~[/B]
אגב, זה האיש שמולך, אם לא הבנת: [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/68.png[/IMG]
~~~~~~~~~
אתה מוציא את באלבאזור ומורה לו לשלוח עלי תער לעבר באלספראוט ובאלבאזור שולח כמה לעבר באלספראוט אך באלספראוט מתחמק מהם בקלות מדהימה "עכשיו, חנק!" קורא הבחור ובאלספראוט שולח את זרועותיו קלפי באלבאזור ותופס אותו, באלבאזור מתחיל לפחד.
[B]עידו~[/B]
"כל מה שאתה צריך לעשות כדי להירשם הוא לתת לי את הפוקדע שלך" היא אומרת לך בנימוס ואתה מוסר לה אותו, היא מכניסה אותו לתא מחשב לידה ומוציאה אותו כעבור כמה דקות "בבקשה, נרשמת בהצלחה" היא אומרת בחיוך שגורם לך להתמוגג. השעון שמאחוריה מצלצל עכשיו 16:00.
[B]תומר~[/B]
סקווירטל מקשיב לך, ויוצר בועות ומעיף אותם לכיוון סקיטי. לאחר מכן, הוא יורה אקדח מים על הבועות, ורובם מתפוצצות מאקדח המים אך אחת עפה במהירות קדימה ופוגעת בחוזקה בסקיטי, שנופלת על הקרקע כמעט מחוסרת הכרה "לא סקיטי, קדימה! השתמשי בסיוע!" קוראת ג'ולי. סקיטי נעמדת לאט לאט ומרימה את ידה. ידה מוקפת באור לבן ולפתע מתוך היד מגיח החוצה תותח הידרו שעף במהירות קדימה ומעיף את סקווירטל בחוזקה משם, והוא נופל על הקרקע. הוא קם לאט לאט מהקרקע "קדימה בוא נסיים את הקרב, סיוע נוספת!" ג'ולי צועקת, וסקיטי משתמש בסיוע והפעם יוצא משם קרן קרח שפוגעת בדיוק לפני סקווירטל, וחלק ממנה עדיין עף לעבר סקווירטל!
-
[quote]תומר~
סקווירטל מקשיב לך, ויוצר בועות ומעיף אותם לכיוון סקיטי. לאחר מכן, הוא יורה אקדח מים על הבועות, ורובם מתפוצצות מאקדח המים אך אחת עפה במהירות קדימה ופוגעת בחוזקה בסקיטי, שנופלת על הקרקע כמעט מחוסרת הכרה "לא סקיטי, קדימה! השתמשי בסיוע!" קוראת ג'ולי. סקיטי נעמדת לאט לאט ומרימה את ידה. ידה מוקפת באור לבן ולפתע מתוך היד מגיח החוצה תותח הידרו שעף במהירות קדימה ומעיף את סקווירטל בחוזקה משם, והוא נופל על הקרקע. הוא קם לאט לאט מהקרקע "קדימה בוא נסיים את הקרב, סיוע נוספת!" ג'ולי צועקת, וסקיטי משתמש בסיוע והפעם יוצא משם קרן קרח שפוגעת בדיוק לפני סקווירטל, וחלק ממנה עדיין עף לעבר סקווירטל! [/quote]
"בועות ואז תתחמק!" אקרא לסקווירטל במהירות ובנחישות, "ואז תזוז שוב הצידה ותשתמש באקדח מים לעברו!" אפקוד על סקווירטל לאחר מכן.