-
[quote=kickass;1121808][COLOR=indigo][B]אדם[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo]באלבזור לא מצליח להתחמק בזמן ונופל כאשר הגחלת השורפת פוגעת ברגלו.[/COLOR]
[COLOR=indigo]טורצ'יק משתמש במיקוד אנרגיה דבר הופך את השריטה שלו ליותר חזרה מהרגיל.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"טורצ טורצ!" קורא לך טורצ' בודק מה אתה חושב עליו.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"באלבא.." אומר הבאלבזור הנואש אך עדיין לא מוותר הוא מנסה לקום ולהשיב מלחמה בצורה מרשימה.[/COLOR]
[COLOR=indigo]שוטי הגפן שלו חוזרים לזוז טיפה והוא מצליח להפיל את טורצ'יק על הקרקע אך זה לא מספיק כי הוא כבר מותש.[/COLOR][/quote]
'אני חושב שזה מספיק' אחשוב בזמן שהוציא פוכדור ריק מהכיס שלי
"פוכדור צא!" אצעק ואזרוק את הפוכדור על באלבזור על מנת לתפוס אותו
"קדימה תתפס" אלחש בתקווה
-
[COLOR="Indigo"][B]אדם[/B]
אתה וטורצ'יק מסתכלים ומצפים בכיליון עיניים לכך שהפוכדור ינעל ובאלבזור יצטרף אליכם רשמית.
אתה רואה מול נדנוד ראשון שעובר בהצלחה ונותן לך שנייה של נשימה לפניי הנידנוד השני שגם הוא עובר למרבה השמחה בהצלחה ובנדנוד השלישי הפוכדור נסגר סופית.תפסת באלבזור!
"טורצ'י טורצ'" אומר טורצ'יק משמחה וקופץ מהר להביא את הכדור ישר אליך.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1121811][COLOR=indigo][B]אדם[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo]אתה וטורצ'יק מסתכלים ומצפים בכיליון עיניים לכך שהפוכדור ינעל ובאלבזור יצטרף אליכם רשמית.[/COLOR]
[COLOR=indigo]אתה רואה מול נדנוד ראשון שעובר בהצלחה ונותן לך שנייה של נשימה לפניי הנידנוד השני שגם הוא עובר למרבה השמחה בהצלחה ובנדנוד השלישי הפוכדור נסגר סופית.תפסת באלבזור![/COLOR]
[COLOR=indigo]"טורצ'י טורצ'" אומר טורצ'יק משמחה וקופץ מהר להביא את הכדור ישר אליך.[/COLOR][/quote]
"תודה רבה טורצ'יק" אגיד בחיוך ואקח את הפוכדור מטורצ'יק
אני מסתכל על הפוכדור בחיוך מרוח וצועק:"יששששש! תפסתי את הפוקימון הראשון שלי!"
לאחר כמה דקות של שמחה וריקודים אני מחזיר את הפוכדור לחגורה ויורד למטה בכדי לדבר עם טורצ'יק
"כל הכבוד טורצ'יק! זה היה קרה נהדר אתה הפגנת המון כוח, אני בטוח שאני ואתה ניהיה צוות מנצח, אבל בשביל זה צריך להתאמן הרבה אז אני חושב שכדאי שנמשיך" ואלטף את ראשו של טורצ'יק ואמשיך איתו אל עבר העיר הראשונה והמכון הראשון
-
טורצ'יק מרגיש גאווה ברגע בו אתה מוקיר לו תודה.
אתה וטורצ'יק חוזרים יחוד למסלול ההליכה הרגיל בדרך מספר 1 ומתקרבים לאט לאט לעיר סלורין.
"טורצ'י טורצ'י" אתה שומע את טורצ'יק שמסיח את דעתך מדעותיך ואתה רואה אתה העיר סלורין במרחק קצר ממכם.
אתה מחייך אל טורצ'יק ומתחי ללכת בצורה מואצת יותר שלפתע אתה רואה היישר מהעיר יוצא בשביל מספר אחד לכיוון שלכם נהג אופנוע בעל מראה אכזרי ומאיים [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/trainercard/trainers/78.png[/IMG] [/COLOR]
-
[quote=kickass;1121815][COLOR=indigo][B]אדם[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo]טורצ'יק מרגיש גאווה ברגע בו אתה מוקיר לו תודה.[/COLOR]
[COLOR=indigo]אתה וטורצ'יק חוזרים יחוד למסלול ההליכה הרגיל בדרך מספר 1 ומתקרבים לאט לאט לעיר סלורין.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"טורצ'י טורצ'י" אתה שומע את טורצ'יק שמסיח את דעתך מדעותיך ואתה רואה אתה העיר סלורין במרחק קצר ממכם.[/COLOR]
[COLOR=indigo]אתה מחייך אל טורצ'יק ומתחי ללכת בצורה מואצת יותר שלפתע אתה רואה היישר מהעיר יוצא בשביל מספר אחד לכיוון שלכם נהג אופנוע בעל מראה אכזרי ומאיים [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/trainercard/trainers/78.png[/IMG] [/COLOR][/quote]
"היי אדוני,סליחה!" אצעק אל עבר האיש וארוץ אליו
"אתה במקרה מגיע ךעיר סלורין?" אשאל בחיוך ואחכה לתגובה מהנהג
'אני מאוד מקווה שהוא בדרך לשם אני ממש צריך טרמפ' אחשוב בזמן שאחכה לתגובה
-
"רגע אתה מאמן בליגה החדשה שהוקמה כאן באי?" שואל אותך נהג האופנוע ונראה שהוא בוחן בצורה מוזרה את הטורצ'יק שלך.
"טורצ'י טורצ'" טורצ'יק ניהיה מפוחד טיפה.
"אין לך מה לפחד ממני" הוא אומר לו בחיוך מזוייף וחשוד.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1121817][COLOR=indigo][B]אדם[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo]"רגע אתה מאמן בליגה החדשה שהוקמה כאן באי?" שואל אותך נהג האופנוע ונראה שהוא בוחן בצורה מוזרה את הטורצ'יק שלך.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"טורצ'י טורצ'" טורצ'יק ניהיה מפוחד טיפה.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"אין לך מה לפחד ממני" הוא אומר לו בחיוך מזוייף וחשוד.[/COLOR][/quote]
"אפשר לשאול מי אתה?" אשאל ואתבונן היטב באיש
'אני חושב שהאיש הזה ממתכנן משהו,אבל אולי אני סתם מדמיין' אחשוב בסקרנות
'טורצ'יק נראה לי מפוחד' אחשוב ואסתכל על טורצ'יק "בוא טורצ'יק" אגיד לטורצ'יק ואקח אותו לידי
-
חח חשבתי אולי תנסה לחמוק ממנו ולא לדבר איתו אבל יצרת שביל עלילה מעניין D :
-------------------
"שמי הוא באק ואתה לא צריך יותר לדעת מזה" הוא אומר לך ויורד מהאופנוע.
אתה זז אחורה שטורצ'יק עליך בטיפה חשש.
"אני חיי באי הזה שנים" הוא מוסיף ומתחיל לדבר.באותו הזמן גם סותר את האמרה הראשונה שלו הוא לא נשמע חכם במיוחד.
והוא ממשיך:"האי הזה היה אי שלווה ואי רחוק מלב התעשיה העולמית עד שהג'ושוע הזה הגיע לפה וגרם למאמנים עלובים כמוך להופיע" הוא אומר ומוציא פוכדור מכיסו.
"תלחם בי בקרב פוקימונים או שאני אשתמש בכוח נגדך" מזהיר אותך באק.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1121826][COLOR=indigo][B]אדם[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo]חח חשבתי אולי תנסה לחמוק ממנו ולא לדבר איתו אבל יצרת שביל עלילה מעניין D :[/COLOR]
[COLOR=indigo]-------------------[/COLOR]
[COLOR=indigo]"שמי הוא באק ואתה לא צריך יותר לדעת מזה" הוא אומר לך ויורד מהאופנוע.[/COLOR]
[COLOR=indigo]אתה זז אחורה שטורצ'יק עליך בטיפה חשש.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"אני חיי באי הזה שנים" הוא מוסיף ומתחיל לדבר.באותו הזמן גם סותר את האמרה הראשונה שלו הוא לא נשמע חכם במיוחד.[/COLOR]
[COLOR=indigo]והוא ממשיך:"האי הזה היה אי שלווה ואי רחוק מלב התעשיה העולמית עד שהג'ושוע הזה הגיע לפה וגרם למאמנים עלובים כמוך להופיע" הוא אומר ומוציא פוכדור מכיסו.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"תלחם בי בקרב פוקימונים או שאני אשתמש בכוח נגדך" מזהיר אותך באק.[/COLOR][/quote]
חח אני מעניין
------------------
"מאמנים עלובים כמוני, אתה אפילו לא מכיר אותי" אגיד בכעס ובבטחון
'האיש הזה נראה לי רציני אני צריך להזהר ממנו' אחשוב
"היי טורצ'יק אתה מוכן להראות לאיש הזה מה אנחנו מסוגלים?" אשאל בלחש את טורצ'יק בזמן שאניח אותו בריצפה ואחכה לתשובתו
"אם הפוקימון שלי יחליט להלחם אנחנו נראה לך איזה מאמנים עלובים אנחנו" אגיד ואסתכל על האיש שנראה נחוש ביותר לנצח אותי
-
"אוו ילדון אני הולך להראות לך מי הוא באק" הוא אומר ומצביע עם האוגדל על עצמו במלוא הגאווה.
"הטורצ'יק הקטן שלך כאן? לא יכול להתמודד מול זה!" הוא אומר ומשחרר מן הפוכדור שלו פוקימון דמוי עטלף ואתה מגלה שזהו גולבאט([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/42.png[/IMG]) אשר נראה אימתני כמו באק.
"בגלל שאתה חסר כל יכולת ואני הולך לנצח אני אתן לך להתחיל ילדון" הוא מוסיף בזלזול רב.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1121835][COLOR=indigo][B]אדם[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo]"אוו ילדון אני הולך להראות לך מי הוא באק" הוא אומר ומצביע עם האוגדל על עצמו במלוא הגאווה.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"הטורצ'יק הקטן שלך כאן? לא יכול להתמודד מול זה!" הוא אומר ומשחרר מן הפוכדור שלו פוקימון דמוי עטלף ואתה מגלה שזהו גולבאט([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/42.png[/IMG]) אשר נראה אימתני כמו באק.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"בגלל שאתה חסר כל יכולת ואני הולך לנצח אני אתן לך להתחיל ילדון" הוא מוסיף בזלזול רב.[/COLOR][/quote]
'שיט! הפוקימון הנוסף היחידי שלי הוא באלבזור אבל הוא תשוש מכדי להלחם עכשיו אז כנראה שטורצ'יק הוא היחידי' אחשוב ואסתכל על טורצ'יק
"אוקיי טורצ'יק אני חושב שאין לך ברירה,אבל אני ידוע שנעמוד בזה,תשתמש במיקוד אנרגיה ואז גחלת אל עבר גולבאט" אגיד ואצביע על גולבאט
-
טורצ'יק משתמש במיקוד אנרגיה ולאחר מכן בגחלת גדולה מהרגיל שמוטחת לכיוונו של גולבאט.
גולבאט מתחמק בקלות כאשר הוא מתעופף לצד אחר באוויר ואתה שומע את באק מגחך לו בגאווה.
"גולבאט סופר סוניק מיד!" הוא קורא לו באכזרות כאילו גולבאט הוא לא חברו אלא חייל שלו.
גולבאט משתמש סופר סוניק מהיר שפוגע בטורצ'יק המסוחרר טיפה מכך.
"עכשיו תנצל את זה ותשתמש במתקפת כנף!" הוא מוסיף וגולבאט פוצח בתעופה עם כנפו הזוהר אל עבר טורצ'יק המסוחרר.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1121840][COLOR=indigo][B]אדם[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo]טורצ'יק משתמש במיקוד אנרגיה ולאחר מכן בגחלת גדולה מהרגיל שמוטחת לכיוונו של גולבאט.[/COLOR]
[COLOR=indigo]גולבאט מתחמק בקלות כאשר הוא מתעופף לצד אחר באוויר ואתה שומע את באק מגחך לו בגאווה.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"גולבאט סופר סוניק מיד!" הוא קורא לו באכזרות כאילו גולבאט הוא לא חברו אלא חייל שלו.[/COLOR]
[COLOR=indigo]גולבאט משתמש סופר סוניק מהיר שפוגע בטורצ'יק המסוחרר טיפה מכך.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"עכשיו תנצל את זה ותשתמש במתקפת כנף!" הוא מוסיף וגולבאט פוצח בתעופה עם כנפו הזוהר אל עבר טורצ'יק המסוחרר.[/COLOR][/quote]
'אני חושב שהקרב הזה הולך להיות קשה מאוד' אחשוב בעצב
"קדימה טורצ'יק תתעשת! תתחמק ותשתמש שוב בגחלת!" אצעק
'אני חייב להוריד את גולבט מהאוויר איכשהו' אחשוב בתקווה למצוא רעיון לפני שטורצ'יק שלי לא יוכל להלחם
-
ללא מזל המכה פוגעת בטורצ'יק ומעירה אותו מההיפנוזה בה שרר.
טורצ'יק שבהתחלה חשש והיה חסר אונים מתעצבן ואתה רואה אותו נעשה אדום נורא.
"מה קרה הפוקימון שלך פורש אז הוא מפוצץ את עצמו" צוחק בלעג באק על טורצ'יק.
לפתע טורצ'יק מוציא מפיו גלגל אש עוצמתי שפוגע בגולבאט וחוסם אותו בלהבותיו.
גולבאט יורד אל הקרקע כאשר הוא נתפס בגלגל ולא מצליח לרחף.
באק מתחי להתעצבן ומורה על גולבאט לבצע מתקפת כנף אך שום דבר לא עוזר כי גולבאט תקוע.
טורצ'יק למד מתקפה חדשה!
כרגע גלגל האש מחזיק 5 דקות שלמות ככל שטורצ'יק יגדל ויתחזק ההשפעה והאורך יגדלו גם הם.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1121843][COLOR=indigo][B]אדם[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo]ללא מזל המכה פוגעת בטורצ'יק ומעירה אותו מההיפנוזה בה שרר.[/COLOR]
[COLOR=indigo]טורצ'יק שבהתחלה חשש והיה חסר אונים מתעצבן ואתה רואה אותו נעשה אדום נורא.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"מה קרה הפוקימון שלך פורש אז הוא מפוצץ את עצמו" צוחק בלעג באק על טורצ'יק.[/COLOR]
[COLOR=indigo]לפתע טורצ'יק מוציא מפיו גלגל אש עוצמתי שפוגע בגולבאט וחוסם אותו בלהבותיו.[/COLOR]
[COLOR=indigo]גולבאט יורד אל הקרקע כאשר הוא נתפס בגלגל ולא מצליח לרחף.[/COLOR]
[COLOR=indigo]באק מתחי להתעצבן ומורה על גולבאט לבצע מתקפת כנף אך שום דבר לא עוזר כי גולבאט תקוע.[/COLOR]
[COLOR=indigo]טורצ'יק למד מתקפה חדשה![/COLOR]
[COLOR=indigo]כרגע גלגל האש מחזיק 5 דקות שלמות ככל שטורצ'יק יגדל ויתחזק ההשפעה והאורך יגדלו גם הם.[/COLOR][/quote]
ידידי הוותיק חח
גלגל להבה זו מתקפה שהפוקימון מוציא מיפיו להבה ומסתבב במהירות ככה שהלבה מקיפה אותו ויוצרת כמו כדור להבה מכאן השם-גלגל להבה
הפוקימון עצמו מכה עם המכה (כמו אגרוף אש-הפוקימון לא שולח אגרוף ואז האש עפה אל עבר ביריב)- היא מכה פיזית לא מיוחדת (אם אתה מבין בזה, בלי להעליב כמובן)
--------------------------------
"כל הכבוד טורצ'יק" אגיד בהתלהבות בעודי רואה את באק מתוסכל ממה שקרה
"טורצ'יק תשתמש שוב במיקוד אנרגיה ואז ושריטה קדימה!" אצעק