אז על מה מדברים!?
Printable View
אז על מה מדברים!?
[quote=אין על פוקימון;1153763]אז על מה מדברים!?[/quote]
על המשחק שלו.. הטופס שלו קצת לא ברור..
[quote=Krauser;1153767]על המשחק שלו.. הטופס שלו קצת לא ברור..[/quote]
טוב, אם אני היתי בודק את זה, המשחק לא היה מקבל אישור עד שהוא לא היה עובר את מבחן הבהירות שלי. אבל זו רק המדיניות שלי. (המדיניות שלי - משחק חייב להיות ברור).
שמישהו ירשם למשחק של ניר אני רוצה להתחיל O:
[QUOTE=LordAbizi;1153770]טוב, אם אני היתי בודק את זה, המשחק לא היה מקבל אישור עד שהוא לא היה עובר את מבחן הבהירות שלי. אבל זו רק המדיניות שלי. (המדיניות שלי - משחק חייב להיות ברור).[/QUOTE]
"הייתי מספיק נחוש שלא תאשר לי את המשחק ששלחתי אותו לשלומי .
יש מצב כל אחד אומר מה השישיה שלו ומה הסט?
[QUOTE=LordAbizi;1153770]טוב, אם אני היתי בודק את זה, המשחק לא היה מקבל אישור עד שהוא לא היה עובר את מבחן הבהירות שלי. אבל זו רק המדיניות שלי. (המדיניות שלי - משחק חייב להיות ברור).[/QUOTE]
לא חושב שיש דבר בהיר מספיק בשבילך,משום שלדעתי אתה אדם לא ברור חחח :)
מה קורה מור?
[quote=טוסטר משולשים;1153775]"הייתי מספיק נחוש שלא תאשר לי את המשחק ששלחתי אותו לשלומי .[/quote]
זכותך המלאה ואין לי שום בעיה עם זה. אמרתי את מה שאמרתי סתם כדי להפיץ את האידיאולוגיה שלי בפורום. זו אחרי הכל המטרה שלי.
[quote=Krauser;1153779]לא חושב שיש דבר בהיר מספיק בשבילך,משום שלדעתי אתה אדם לא ברור חחח :)[/quote]
רק כלפי חוץ. עם טקסטים אני מסתדר הרבה יותר מאשר עם בני אדם.
חזרתי שוב.
אתמול הייתה לי בעיה באינטרנט, אבל בסוף תיקנתי את זה... :)
מה חדש?
[quote=neLipion;1153782]חזרתי שוב.
מה חדש?[/quote]
אינסטולרטורית מחשבים שכמוך..
הי נל
היי ליאור,אתה יכול להביא לי אתר שרואים בו בצפייה ישירה פרקים של נארוטו שיפודן? פיספסתי מלא חח,אני ראיתי רק עד אחרי הקרב של סאסורי כאילו פרק אחרי וזהו :)
[QUOTE=Element;1153780]מה קורה מור?[/QUOTE]
זה "מיסטר דוקטור פרופסור פטריק בשבילך" ,בשבילך ,לא מור!
[QUOTE=LordAbizi;1153781]זכותך המלאה ואין לי שום בעיה עם זה. אמרתי את מה שאמרתי סתם כדי להפיץ את האידיאולוגיה שלי בפורום. זו אחרי הכל המטרה שלי.
רק כלפי חוץ. עם טקסטים אני מסתדר הרבה יותר מאשר עם בני אדם.[/QUOTE]
עם טקסטים וציורים של פורמולה 1 :P
[QUOTE=neLipion;1153782]חזרתי שוב.
מה חדש?[/QUOTE]
היי נל
היי, ליאור, מה נשמע?