זה לא ממש נושא לדיבור... לי יש חבר מהפורום שאני איתו בקשר מחוץ לפורום, ויש כל מיני משתמשים שאני מחשיב כ"חברים"
Printable View
זה לא ממש נושא לדיבור... לי יש חבר מהפורום שאני איתו בקשר מחוץ לפורום, ויש כל מיני משתמשים שאני מחשיב כ"חברים"
[QUOTE=Naruto;1172862]ואם הם משקרים לך??
איך אתה יכול לדעת? יש תוכנה של גילוי שקרים דרך פורומים? אתה מחדש לי..
חבר שאתה מכיר אישית, מהמציאות ולא מהחרטא פורומים זה חבר, אתה יודע עליו דברים ואתה יודע שהוא לא משקר לך..
לך תדע אם ה"חברה הג'ינג'ית" של עומר היא בעצם כלב בולדוג מעורב עם לברדור שמלקק לעצמו את הביצים כל יום בשעה שלוש..[/QUOTE]
אוי נו, לא כל מי שנמצא באינטרנט משקר, די להיות פרנואיד
תראה שקד, יש חברים ויש חברי פורום זה שונה לגמריי
[QUOTE=buizel שולט;1172860]ואני כבר בקשר עם אותו משתמש במשך שנה שלמה! התחלנו לדבר בחופש של שנה שעברה! אנחנו כמעט כל יום מדברים במסן ואנחנו כבר חברים ממש טןבים, כמו שאמרתי אני יודע עליו כמעט הכל!!
אז אם זה לא נחשב חבר טוב תגיד לי מה כן...
וכמובן שחברים שלי מחוץ לפורום הם יהיו הרבה יותר חשובים לי אבל למשל איתו כיף לצחוק על דברים שקורים בפורום וכל מיני..[/QUOTE]
אבל אתה מכיר אותו מחוץ לפורום!!
אתה יודע מי הוא!!
זה לא המצב שאותו אני מנסה להעביר לך!!
מתי תקלוט?
אני אתן לך דוגמא, אני מדבר עם מור, זה שפה לפעמים בפורום במסן, כשאני רוצה, ואני צוחק איתו, זה הופך אותנו לחברים?
לא, אני לא מכיר אותו והוא לא אותי, הוא לא חבר שלי, הוא מישהו זר שאני נהנה לדבר איתו, יש הבדל עצום..
חבר שאתה מכיר אישית, מהמציאות ולא מהחרטא פורומים זה חבר, אתה יודע עליו דברים ואתה יודע שהוא לא משקר לך..
לך תדע אם ה"חברה הג'ינג'ית" של עומר היא בעצם כלב בולדוג מעורב עם לברדור שמלקק לעצמו את הביצים כל יום בשעה שלוש..[/QUOTE]
אהם אהם , יש גם דברים שונים ...
כמו נגיד אני ואתה...
[quote=טוסטר משולשים;1172870]אהם אהם , יש גם דברים שונים ...
כמו נגיד אני ואתה...[/quote]
שקד וניר אתם רוצים לספר לנו משהו?
[quote=אין על פוקימון;1172864]זה לא ממש נושא לדיבור... לי יש חבר מהפורום שאני איתו בקשר מחוץ לפורום, ויש כל מיני משתמשים שאני מחשיב כ"חברים"[/quote]
אז הז נקרא חבר.
אם אתה מכיר מישהו לא אישית, כמו שאני ואתה מכירים, אז אנחנו לא חברים אבל ניתן לומר שאנחנו חברים בפורום, לא חברים.
זה מה ששקד מנסה לומר אני חושב.
[QUOTE=Naruto;1172855]יש דבר שנקרא תחפושת..
ואם אתה מכיר אותו אישית והוא בנוסף גם פה אז הוא כן נחשב חבר, אבל אני לא דיברתי על מצב כזה..[/QUOTE]
[QUOTE=KillerBee;1172863]הוא יכול לעבוד עליך[/QUOTE]
יש לי אותו בפייסבוק! הוא לא יכול לזייף את כל ה300 ו.. חברים שיד לו שם נכון? הןא לא יכול לזייף טיולים שהןא מצלם תמונות ומעלה לשם נכון? לא הוא יכול לזייף את כל הסטאטוסים שחברים שלו מגיבים לו עליהם נכון?
[QUOTE=KillerBee;1172871]שקד וניר אתם רוצים לספר לנו משהו?[/QUOTE]
כן, יש לך הומור נמוך .
[quote=יאיר לפיד מלך;1172867]אוי נו, לא כל מי שנמצא באינטרנט משקר, די להיות פרנואיד[/quote]
לא אמרתי שכולם משקרים אבל אף פעם אי אפשר לדעת..
[quote=טוסטר משולשים;1172870]אהם אהם , יש גם דברים שונים ...
כמו נגיד אני ואתה...[/quote]
מה שונה בזה?
אני מדבר איתך ואני לא יודע עליך כמעט כלום..
אני מאמין לו, וזה מה שחשוב.
[quote=טוסטר משולשים;1172874]כן, יש לך הומור נמוך .[/quote]
תודה Xd
[quote=buizel שולט;1172873]יש לי אותו בפייסבוק! הוא לא יכול לזייף את כל ה300 ו.. חברים שיד לו שם נכון? הןא לא יכול לזייף טיולים שהןא מצלם תמונות ומעלה לשם נכון? לא הוא יכול לזייף את כל הסטאטוסים שחברים שלו מגיבים לו עליהם נכון?[/quote]
את מי יש לך בפייסבוק?
[QUOTE=buizel שולט;1172873]יש לי אותו בפייסבוק! הוא לא יכול לזייף את כל ה300 ו.. חברים שיד לו שם נכון? הןא לא יכול לזייף טיולים שהןא מצלם תמונות ומעלה לשם נכון? לא הוא יכול לזייף את כל הסטאטוסים שחברים שלו מגיבים לו עליהם נכון?[/QUOTE]
זה שהוא מפרסם תמונות וכותרות מפגרות בפייסבוק לא אומר שהוא מספר לך הכל..
ואם הוא משקר גם לאלה מהפייסבוק, לך תדע..
[QUOTE=ZiGzAg;1172872]אז הז נקרא חבר.
אם אתה מכיר מישהו לא אישית, כמו שאני ואתה מכירים, אז אנחנו לא חברים אבל ניתן לומר שאנחנו חברים בפורום, לא חברים.
זה מה ששקד מנסה לומר אני חושב.[/QUOTE]
אז אתם צודקים ב100%