יש לך כבר אותי
Printable View
יש לך כבר אותי
אני יודע, את מי אין שאלתי..:o
לא פעיל כאן, אתה לא תקבל תשובה Xd
דניס, תאמר לגלעד את המסן ש'ך Xd
[EMAIL="denice1997@gmail.com"]denice1997@gmail.com[/EMAIL]
זה המסן
בתגובה לאבי ביטר- אני מבין אותך, זו הבעיה מספר 1 של הפורום, ורק מנהל חתם למשל שהיה עומד על כך ומשקיע במשך כמה חודשים כדי 'לחנך' את המשתמשים בפורום, היה יכול לעשות משהו. זו אחת הבעיות הגדולות, אבל אם מישהו כן מסוגל לעשות משהו, לתרום במשהו, כדאי שיעשה זאת
[QUOTE=Blackbeard;1178066]בתגובה לאבי ביטר- אני מבין אותך, זו הבעיה מספר 1 של הפורום, ורק מנהל חתם למשל שהיה עומד על כך ומשקיע במשך כמה חודשים כדי 'לחנך' את המשתמשים בפורום, היה יכול לעשות משהו. זו אחת הבעיות הגדולות, אבל אם מישהו כן מסוגל לעשות משהו, לתרום במשהו, כדאי שיעשה זאת[/QUOTE]
שמי הוא ניר, לא טוסטר משולשים או אבי ביטר .
טכנית- יש לי עוד יומיים לתרום, הרי אחרי זה אני טס לאיסלנד חודש ומאז אני מתחיל את העתודה והתואר שני ..
אני יכול לחנך את הפורום עד שאני אגיע לראשון לספטמבר אך הבעיה היא שאין לי סמכות לזה, וגם לאחר הכרה עם המשתמשים גם אני לא חושב שיש לי רצון
[quote=DarkTiger;1178065][EMAIL="denice1997@gmail.com"]denice1997@gmail.com[/EMAIL]
זה המסן[/quote]
תן לגלעד לא לי חחח
עברתי לחתימה אחרת בהשראת אביב .
עתודה ותואר שני? בן כמה אתה? חחח
[QUOTE=Blackbeard;1178089]עתודה ותואר שני? בן כמה אתה? חחח[/QUOTE]
פחות מחודש 19... lol
לול מזל טוב אז אתה עתודאי, אני צריך ללכת לשחות בבוץ ואתה תשב לך על ספסל הלימודים
היי כולם
דניס תגיב במ''ת
[quote=Blackbeard;1178100]לול מזל טוב אז אתה עתודאי, אני צריך ללכת לשחות בבוץ ואתה תשב לך על ספסל הלימודים[/quote]
ואז כעבור כמה שנים זה בדיוק מתהפך. אף אחד לא הרוויח דבר (או שאולי כן? בני אדם שונים קוראים לדברים שונים "רווח").
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=43342[/url]
אני חייב עזרה בזה