-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B][U]Druddigon Man
[/U][/B][FONT=Arial]ג'נט אומרת לך:"זהו מסדר שבעת שומרי השער,במקור הם שמונה,אבל אחד עבר לצד האפל,שומר הממלכה האפלה".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאביר נעצר הוא אומר:"שלא תחשבו שאני לא יודע שאני לא ראיתי ששניכם עוקבים אחריי מכניסתי ליער" הוא שולח טבעת שחורה שכולאת את ג'נט,הוא אומר לך:"אם אתה רוצה את החברה שלך,תצטרך להביס אותי".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"במילא רציתי לעשות את זה.." אומר בחיוך ואשלוף מהר קלף קסם. "אל תדאגי ג'נט אני אציל אותך!" אומר לה בדאגה.
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]להביוס אומר:"אז שלושת אלפים ואחד מכשפים יש לנו,אבל מייקל,יש לנו כמה מכשפי טבע בצד שלנו,גם כמה מפלצות כמו שבט שלם של ביגפוט להבה,נשרי יהלום,ועוד כמה חיות שיהיה לאויב קשה מאוד להביס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ואתה רואה שזה כדור אש,אתה משתמש בו כדי לפגוע באביר האופל אך זה מתחמק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]האביר האפל משתמש בלחש משלו,לחש זירה "מימד אפל" אתה רואה שהעצים נעלמים,השמיים הכחולים הופכים לשחורים והשמש נעלמת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]SnoopyDisco
הלנה צוחקת ואומרת לך:"האימונים כבר התחילו" אתה רואה שהיא אורזת כמה דברים ואומרת לך:"קדימה,בוא נלך לדוג'ו של מאסטר דנטר,רק שתדע,צריך לנהוג עליו בכבוד,אחרת הוא לא יסכים לעזור לנו".[/QUOTE]
"אני יכול להסתדר עם זה.." אומר להלנה ואלך איתה לדוג'ו.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והלנה ממשיכים בדרככם לכיוון מאסטר דנטר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[I][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הכניסה לדוג'ו:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה בניין עץ ישן ורעוע,הלנה דופקת בדלת אתה שומע קול חלש שאומר:"פתוח" אתה פותח את הדלת ואתה רואה שבמקום הזה יש רק חדר אחד,ועל כול הקירות יש סימני ברקים על כול הקירות,אתה רואה איש זקן בעל שיער לבן קצר ועיניים צהובות,הלנה אומרת:"האם אתה מאסטר דנטר" הזקן מהנהן בראשו הוא אומר לשניכם:"תראו לי מה אתם יודעים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1188529][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והלנה ממשיכים בדרככם לכיוון מאסטר דנטר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[I][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הכניסה לדוג'ו:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה בניין עץ ישן ורעוע,הלנה דופקת בדלת אתה שומע קול חלש שאומר:"פתוח" אתה פותח את הדלת ואתה רואה שבמקום הזה יש רק חדר אחד,ועל כול הקירות יש סימני ברקים על כול הקירות,אתה רואה איש זקן בעל שיער לבן קצר ועיניים צהובות,הלנה אומרת:"האם אתה מאסטר דנטר" הזקן מהנהן בראשו הוא אומר לשניכם:"תראו לי מה אתם יודעים".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי הלנה, בואי נראה לו!" אומר להלנה ואשלוף קלף מהחפיסה שלי ואתקוף איתו.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש על בובת האימונים [שמאסטר טנדר יצר] בכדור החשמלי שלך,אתה רואה שכדור החשמל שהלנה יוצרת יותר חזק משלך,מאסטר טנדר אומר לך:"אתה מכשף טוב,אבל טוב זה לא מספיק".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1188546][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש על בובת האימונים [שמאסטר טנדר יצר] בכדור החשמלי שלך,אתה רואה שכדור החשמל שהלנה יוצרת יותר חזק משלך,מאסטר טנדר אומר לך:"אתה מכשף טוב,אבל טוב זה לא מספיק".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"זה למה אני רוצה להתאמן אצלך מאסטר, אני רוצה להשתפר." אומר לטנדר.
-
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר טנדר מחייך אליך ואומר לך:"תזכור,יסוד החשמל הוא יסוד מסוכן מאוד,אם המכשף האפל ישיג אותו ממלכות גדולות יושמדו,תגיד האם אתה מעוניין לקבל ממני לחש של חרב חשמלי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1188573][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר טנדר מחייך אליך ואומר לך:"תזכור,יסוד החשמל הוא יסוד מסוכן מאוד,אם המכשף האפל ישיג אותו ממלכות גדולות יושמדו,תגיד האם אתה מעוניין לקבל ממני לחש של חרב חשמלי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"בשמחה רבה, כל כוח יעזור לי." אומר לטנדר בשמחה.
-
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר טנדר אומר לך:"בשביל לקבל את חרב החשמל,תביס את אביר החשמל" הוא מצביע על בובת אימונים,אתה רואה שהיא מתפוצצת ובמקומה עומד אביר עשוי כולו מברקים אתה רואה שעיניו כחולות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1188581][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר טנדר אומר לך:"בשביל לקבל את חרב החשמל,תביס את אביר החשמל" הוא מצביע על בובת אימונים,אתה רואה שהיא מתפוצצת ובמקומה עומד אביר עשוי כולו מברקים אתה רואה שעיניו כחולות.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אני אנסה להביס אותו." אומר לטנדר ואוציא קלף מהחפיסה שלי.אחר כך אתקוף את האביר עם הקלף הזה.
-
[QUOTE=Primo;1188476][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]להביוס אומר:"אז שלושת אלפים ואחד מכשפים יש לנו,אבל מייקל,יש לנו כמה מכשפי טבע בצד שלנו,גם כמה מפלצות כמו שבט שלם של ביגפוט להבה,נשרי יהלום,ועוד כמה חיות שיהיה לאויב קשה מאוד להביס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מעולה. אוקיי,נראה לי שזה הזמן להקים מחנה ללילה. אני אנסה להשתמש באחד הקלפים שלי בשביל להקים לנו מחסה מענפים." אני אומר ומחפש בחפיסה את הקלף "שליטה בטבע".
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף בקלף הראשון שאתה שולף,"שליטה בטבע" אתה רואה שהעצים זזים מעט ומכסים את השמיים השחורים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוצם עיניים,אתה מתעורר אבל אתה רואה שעוד לא בוקר,אתה רואה שהאש עוד דולקת ואתה רואה שאלקטריק עדיין ער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהקלף הוא שליטה בברקים ורעמים,אתה רואה שעוד בובת אימונים מתפוצצת והופכת לאביר חשמל נוסף,אבל לו יש עיניים אדומות והוא מתקיף את בעל העיניים הכחולות שמגן על עצמו בעזרת מגן חשמלי חזק מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1188589][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף בקלף הראשון שאתה שולף,"שליטה בטבע" אתה רואה שהעצים זזים מעט ומכסים את השמיים השחורים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוצם עיניים,אתה מתעורר אבל אתה רואה שעוד לא בוקר,אתה רואה שהאש עוד דולקת ואתה רואה שאלקטריק עדיין ער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"היי אלקטריק." אני אומר לו ומתקרב לידו,בוהה בלהבות.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטריק נראה כאילו הוא לא ישן,הוא אומר לך:"מה קרה מייקל,למה אתה לא ישן?" אתה רואה שלהביוס גם התעורר,הוא אומר:"מה עושים לילה לבן או משהו,אלקטריק תתגבר כבר,היא מתה,היא הייתה חשובה גם לי אבל תזכור שאנחנו בעיצומה של מלחמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]