[QUOTE=Mashine X;1184534]עדיין,הספמת יותר מכולנו ביחד....
משינאקס,אין ויכוח XD[/QUOTE]
לא נכון.
כול הפורום הזה זה ספאם וככה זה עוקף אותי.
Printable View
[QUOTE=Mashine X;1184534]עדיין,הספמת יותר מכולנו ביחד....
משינאקס,אין ויכוח XD[/QUOTE]
לא נכון.
כול הפורום הזה זה ספאם וככה זה עוקף אותי.
[QUOTE=Mashine X;1184528]תהיה בשקט. גם אתה היית ספאמר לא קטן...[/QUOTE]
עדיף להיות ספאמר לחודש חודשיים ולא במשך שנתיים רצופות כמו שדניס, שעדיין ממשיך למרות שהוא מנהל ראשי...
תומר ושקד,תסבירו לי דבר אחד-מה כל כך רע בלהיות ספאמר?
[QUOTE=Mashine X;1184539]תומר ושקד,תסבירו לי דבר אחד-מה כל כך רע בלהיות ספאמר?[/QUOTE]
את זה גם לא הבנתי :peee:
אבל אם זה דניס אז נורא.
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184532]כמה זמן בדיוק, אני מתערב שמקסימום 3 שנים..
אתה יודע כמה זמן אני? 7 שנים ויותר,
בפורומים שאתה אפילו לא שמעת עליהם..
אז אני חושב שאני מבין קצת יותר בנוגע להנהלה ממך O:[/QUOTE]
אני לא אמרתי שאני מבין יורת ממך,רק אמרתי שאני מבין.אני כבר ראיתי מה זה מנהל גרוע,ודניס הוא [B]לא[/B] כזה
[QUOTE=Mashine X;1184541]אני לא אמרתי שאני מבין יורת ממך,רק אמרתי שאני מבין.אני כבר ראיתי מה זה מנהל גרוע,ודניס הוא [B]לא[/B] כזה[/QUOTE]
דניס הוא גרוע.
[QUOTE=Mashine X;1184539]תומר ושקד,תסבירו לי דבר אחד-מה כל כך רע בלהיות ספאמר?[/QUOTE]
כי זה מגעיל ומראה שאתה מזלזל,
כשאתה כותב למישהו בנושא שהוא השקיע בו שעה בלי לרדת מהמחשב ולא העתיק ולא כלום "סיקור טוב" זה ספאם וזלזול, זה מראה שלא באמת קראת ולא באמת התייחסת למה שהוא עשה.
ודברים יום יומיים כמו להגיד כל שניי "היי" ו"ביי" מראים שאתה לא רציני, אתה עושה בשביל מטרה אנוכית וחסרת שום ערך, המונה שלך, מה ייתן לך עוד הודעות, זה יראה שאתה חכם יותר?
לא, זה לא יראה.. אתה חושב שאנשים חושבים שליאור חכם כי הוא מקום ראשון? לא, כי הוא לא חכם ויודעים את זה כי הוא עושה את זה בשביל המטרה המגעילה הזאת ובשביל לחשוב את עצמו, אין לו באמת ערך לדברים אחרים.
עריכה:
בנוגע לדניס,
מה שהתכוונתי להסביר הוא שאני מבין יותר ממך בזה,
אז כאשר אני אומר משהו עם ביסוס ושאני מבין בו יותר כדאי להאמין.
ולא אמרתי שהוא גרוע, הוא פשוט לא טוב, ספאמר וזהו, לא יותר מזה.
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184544]כי זה מגעיל ומראה שאתה מזלזל,
כשאתה כותב למישהו בנושא שהוא השקיע בו שעה בלי לרדת מהמחשב ולא העתיק ולא כלום "סיקור טוב" זה ספאם וזלזול, זה מראה שלא באמת קראת ולא באמת התייחסת למה שהוא עשה.
ודברים יום יומיים כמו להגיד כל שניי "היי" ו"ביי" מראים שאתה לא רציני, אתה עושה בשביל מטרה אנוכית וחסרת שום ערך, המונה שלך, מה ייתן לך עוד הודעות, זה יראה שאתה חכם יותר?
לא, זה לא יראה.. אתה חושב שאנשים חושבים שליאור חכם כי הוא מקום ראשון? לא, כי הוא לא חכם ויודעים את זה כי הוא עושה את זה בשביל המטרה המגעילה הזאת ובשביל לחשוב את עצמו, אין לו באמת ערך לדברים אחרים.[/QUOTE]
אחי, אתה ספאמר חכם.
איזה השקעה! כול הכבוד!
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184544]כי זה מגעיל ומראה שאתה מזלזל,
לא, זה לא יראה.. אתה חושב שאנשים חושבים שליאור חכם כי הוא מקום ראשון? לא, כי הוא לא חכם ויודעים את זה כי הוא עושה את זה בשביל המטרה המגעילה הזאת ובשביל לחשוב את עצמו, אין לו באמת ערך לדברים אחרים.[/QUOTE]
למרות שאני נחשב ספאמר,אני נשבע באלוהים שהדבר האחרון שמעניין אותי פה, זה ההודעות.אחרת,כבר מזמן הייתי בk10. ואם תסתכל,אני חושב שפעם תמכתי בהצעה לביטול המונה. ואני עדיין עושה את ההי וביי. מבחינתי,זה פשוט עניין של נימוס.ובקשר לתגובות-זה באמת,ספאם טהור.אני מסכים עם זה.
ודניס הוא לא ספאמר וזהו.הוא משקיע,הוא משגיח על ספאם,הוא עושה את העבודה.
[quote=Mashine X;1184534]עדיין,הספמת יותר מכולנו ביחד....
משינאקס,אין ויכוח XD[/quote]
התינוק בוחבוט משינקאס.
זהו?
[quote=Freddy Krueger;1184545]אחי, אתה ספאמר חכם.
איזה השקעה! כול הכבוד![/quote]
לא לקטתי לכום, אתה אומר שיש לי שגיאות כתיב ובגלל זה אני ספאמר?
מי שמדבר על ספאמרים, אתה זה שעומד להגיע לטופ 10 או שכבר שם..
[QUOTE=Light Storm;1184547]התינוק בוחבוט משינקאס.
זהו?
מי שמדבר על ספאמרים, אתה זה שעומד להגיע לטופ 10 או שכבר שם..[/QUOTE]
לא XD
[QUOTE=Light Storm;1184547]התינוק בוחבוט משינקאס.
זהו?
מי שמדבר על ספאמרים, אתה זה שעומד להגיע לטופ 10 או שכבר שם..[/QUOTE]
לא על שגיאות כתיב.
על הכתיבה אבל זה השתנה אצלך. אתה לא ספאמר כבר.
אז אין מה לעשות.
אתה....$%$^$%^#$#%^$%&$#&^%&^% השלישי :)
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=43639[/url] כנסו ותגיבו!!1
[QUOTE=Light Storm;1184551]אז אין מה לעשות.
אתה....$%$^$%^#$#%^$%&$#&^%&^% השלישי :)[/QUOTE]
נורא מצחיק.משינאקס וזהו. או שאני הופך לגומיראבר ותולה אותך מהרגליים על עץ בעזרת כוחות הגומי שלי :)