-
[quote=Machine X;1217609]מגניב :)
אולי תעשה דרוגניטי,ודרגוניטי לייטסוורן?[/quote]
אולי, אבל דיי ניטרלו את דרגוניטי עם הבאן ליסט החדשה [לפי ניב], בחיים לא שיחקתי עם דרגוניטי אבל עם לייטסוורן אני סוס
כרגע אני עושה משו יותר קלאסי, דארק מאג'יישן הנוסטלגי ובאסטר בליידר [שיש לי אותו לפחות 30 פעם באמיתי]
-
[quote=Machine X;1217605]אני צריך גם שתבינו מה הכוחות של כל אחד פחות או יותר,כשזה מדובר בכאלה כמו ג'טריי או להט. בחדשים אני כמובן אתן את הכוחות,כי אני די היחיד שמכיר אותם D:[/quote]
אני אתן לך את מה שאני יודע:
להט-שורף
תא אפור-חכם.
הרוח הזו-כול הכוחות של רוחות
XLR-מהיר
XL-משקה אנרגיה [הייתי חייב XD]
אפגרייד-נכנס לתוך מכשירי חשמל והופך אותם לכלי נשק
ויש עוד כמה שאני לא זוכר
-
אפגרייד משדרג אותם, לא בהכרח הופך אותם לנשק..
-
[QUOTE=Tigraro;1217610]אולי, אבל דיי ניטרלו את דרגוניטי עם הבאן ליסט החדשה [לפי ניב], בחיים לא שיחקתי עם דרגוניטי אבל עם לייטסוורן אני סוס
כרגע אני עושה משו יותר קלאסי, דארק מאג'יישן הנוסטלגי ובאסטר בליידר [שיש לי אותו לפחות 30 פעם באמיתי][/QUOTE]
נחמד :)
אני מנסה לבנות טקטיקות עם הפוקימונים שלי במשחק של דור,כרגע מצאתי אחת טובה :)
-
תודה [=
חולה על באסטר בליידר P=
אתה יודע מי זה, כע? Xddd
-
[QUOTE=Tigraro;1217616]תודה [=
חולה על באסטר בליידר P=
אתה יודע מי זה, כע? Xddd[/QUOTE]
זה כמו שאני אשאל אותך מה הכוחות של overkill,אין לי שמץ XD
-
[URL]http://yugioh.wikia.com/wiki/Buster_Blader[/URL]
-
לייטסוורן בכלל הפכו להיות בלתי מנוצחים בזכות זה שהפכו את הדרקון הראשי של הדק לרגיל ברשימת ההגבלות [מעכשיו אפשר אותו 3 פעמים]
-
[QUOTE=Tigraro;1217619][URL]http://yugioh.wikia.com/wiki/Buster_Blader[/URL][/QUOTE]
אוקיי :)
-
-
הקלף בסדר אבל הסיכויים לנצח איתו הן נמוכים מאוד,זה תלוי בדק של היריב אם הוא מכשפים הוא לא יועיל אם דרקונים הוא מאוד יעזור
-
יש דרכים להשתמש בו..
קלפים כמו Dna Surgery יכולים להפוך דק כזאת לקטלנית פלוס
זה הכל עניין של איך משתמשים בה
-
היי כולם
עומר כמה זמן לא היית פה
דניס פעם ראשונה שמשהו מנצח אותך וזה אני!
-
רק מור ניצח אותי עד עכשיו, מתי ניצחת אותי?
-
אתם יודעים מה גיליתי הבלייד בלאסטר הוא שייך לסדרת הקלפים "דארק מג'ישן" שאיזה מוזר זה שיצור לוחם שייך לקבוצה של מכשפים