אופק-מיי אומרת שאתה תחליט
אוהד-מאדקיפ מתרגז ומתחיל איתך קרב אקדחי מים,אחד מהם פוגע בטיילו שמתרגז ומתחיל לנקר אתכם
Printable View
אופק-מיי אומרת שאתה תחליט
אוהד-מאדקיפ מתרגז ומתחיל איתך קרב אקדחי מים,אחד מהם פוגע בטיילו שמתרגז ומתחיל לנקר אתכם
חחח יפה מאדקיפ!
בוא שנינו על טיילו!
אני מתחיל להפציץ את טיילו באקדחי מים.
[QUOTE=ttrrtte;1223742]אופק- האיש לא משחרר ומיי עדיין מבובלת ואומרת ''עזוב אותי!! אופק מי הם??!! מה הם רוצים?''
ג'ון- אתה וטרטוויג מנסים ומצליחים!!!! העץ נרפא וחוזר לצורתו המקורית. סייטר אומר ''מעכשיו אני לא אהיה שלך אבל אהיה בפוקדור שלך ואלווה אותך לכל מקום. בדרכך אמשיך ללמד אותך כדי שתתחזק.''[/QUOTE]
אוקיי אבל תוכל להילחם מדי פעם. אני אומר ואחרי שהוא עונה אני זורק עליו פוקדור.
טוב מיטה זוגית
אוהד- טיילו יאמר משהו ועייניו יזהרו פתאום אתה ומאדקיפ תקפאו באוויר!!
ג'ון- סייטר נכנס.
אופק- אתה ומיי הולכים לישון יחד בחדר מס' 889. אתם קמים לבוקר נפלא אבל פתאום שומעים דפיקות על החלון
אני הולך לבדוק מה הדפיקות
מה זה טיילו? השקעת! יא תותח!
אני מסנן למאדקיפ שיעשה כמוני, ואני מתחזה למת.
אוהד-- הטריק לא משפיע על טיילו שזועם עלייך והוא כועס עוד יותר וזורק אותך ואת מאדקיפ על העץ הקרוב.
אופק- אתה בודק את החלון ורואה קשת יפייפיה וזוהרת של ביטיפלאי!!!! שמתעופפים אל מעבר להרים. אתה קורא למיי שאומרת ''זאת קשת הביטיפלאי אומרים שמי שרואה אותה ליד מישהו אחר נועדו זה לזה.'' מיי מסמיקה בזמן שאומרת זאת.
שיואו שחכת שאתה אור ללמד אותי?!
אני צועק אליו בפאניקה
אני מסתכל אליה ומסמיק חזרה ואז מחבק אותה
[QUOTE=ttrrtte;1223779]אוהד- טיילו יאמר משהו ועייניו יזהרו פתאום אתה ומאדקיפ תקפאו באוויר!!
ג'ון- סייטר נכנס.
אופק- אתה ומיי הולכים לישון יחד בחדר מס' 889. אתם קמים לבוקר נפלא אבל פתאום שומעים דפיקות על החלון[/QUOTE]
יש לכדתי סייטר:D
אוהד- ''תלמידים לא אמורים לתקו מורים''!!! צעק טיילו בכעס וחזר אלייכם במתקפת ציפור אמיצה
אופק- מיי לוחשת ''ני אוהבת אותך''
ג'ון- מזל טוב!! חח אתה ממשיך בדרכך
אני לוחש לה ״גם אני אוהב אותך״
אופק- שניכם מתחבקים ויורדים למטה לקאת היום
אני יורד איתה למטה ושואל אותה עם היא באה איתי למכון או שקודם נלך לתחרות סרט (יש תחרות סרט נכון)