מישהו יכול לעזור לי לבדוק את דק הפוטון?
לא להשתמש בדקי אנטי מטה או דקים ממש חזקים בבקשה, מעדיף דקי נסיון [ככה גם אני וגם מי שמולי נוכל לבחון דק]
Printable View
מישהו יכול לעזור לי לבדוק את דק הפוטון?
לא להשתמש בדקי אנטי מטה או דקים ממש חזקים בבקשה, מעדיף דקי נסיון [ככה גם אני וגם מי שמולי נוכל לבחון דק]
איתי אני אבחן איתך
זה דק חמוד ולא תחרותי אבל הוא מאתגר לפעמים
עומר איך הדק?
נראלי אחת הבניות הטובות שלי, אולי אפרסם בקרוב כאן..
באמת דק קטלני.
הטריקים של לוקי לא נכלו הפסד כזה מוחץ מאז שמור נלחם מולי [או שזה היה מישהו אחר]
בניתי גם של ת'ור ואודין,אסייר הם באמת חזקים
אם הייתי יכול להביא את לוקי בקרב השני הייתי יכול לנצח
ניצחון 300!! וואו בניתי דק אנטי מטה חדשה וחזקה גם היא מאפס! ז"א ככה בכוחות עצמי היו לי איתה משהו בסגנון של 10 נצחונות בנתיים ו 4-3 הפסדים שזה מאזן מצויין מבחינתי!!
מזל טוב!
אתה מדבר על האנטי-מטה של הקוסמים שנלחמת מולי,באמת דק טובה.
תגיד,בניתי 3 דקים,דק לכול Aesir [פולר גוד] זה הגיוני שדווקא דק הלוקי שהוא בהתקפה וההגנה הוא הנמוך ביותר זה דווקא הדק הטוב ביותר שלי שלהם?
[quote=Vepor;1265417]מזל טוב!
אתה מדבר על האנטי-מטה של הקוסמים שנלחמת מולי,באמת דק טובה.
תגיד,בניתי 3 דקים,דק לכול Aesir [פולר גוד] זה הגיוני שדווקא דק הלוקי שהוא בהתקפה וההגנה הוא הנמוך ביותר זה דווקא הדק הטוב ביותר שלי שלהם?[/quote]
לא זה אנטי מטה אחר אבל תודה אחי =]
זה תלוי יכול להיות שפשוט בנית אותו יותר טוב מהשאר מבחינתי הפולר גוד שהכי קל להביא זה ת'ור פעם בwc2011 השתמשתי בדק שלהם והבאתי את כל השלושה XDD אבל זה היה מזמן אולי היחיד שאני עוד זוכר תטקטיקות שלי איתו זה ת'ור
עם לוקי באמת עבדתי הכי הרבה,אולי זאת הסיבה.
את האקסטרה דק שלו פיצצתי,במקור זה היה רק לוקי והמיזוג של סייבר דרגון שלא צריך קלף מיזוג ומוזישן קינג.
עכשיו יש לי גם את טרישולה,סטארדרסט ועוד כמה מפלצות
מישהו רוצה דואל?
אני =]
אם מישהו רוצה מולי,אני שם
עומר קרב אדיר!! ברצינות! =] די קרעת אותי שם ואם לא הbls בסוף והכוח שליפה האדיר שקיבלתי אני בטוח שהייתי מפסיד אבל איזה טעות ענקית עשיתי עם בריו חחחחחח
איזה דואל עשיתי עכשיו
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/dgzhdzom2mjz.jpg[/IMG][/URL]
הוא זימן את ג'אנק דסטרויר,ניגדתי לו את היכולת שלו עם המלכודת שלי והוא ברח
זה היה תורו וזה היה הסיבוב הרביעי [תורי,תורו,תורי,בתורו הזה הוא פרש]
יפה לך =]
בניתי דק חדשה ואני שמח ואומר בפה מלא שהוספתי עוד דק תחרותית לאוסף, הדק הזת פשוט אדירה! בנתיים ניצחתי איתה אנטי מטה מלפיק(נקרובלי+מלפיק=שבורים לגמרי אבל xyz רמה 4 שהוא דווקא הג'ים נייט הזה חסר היכולת פשוט הציל אותי לגמרי), פלאנט!!(למרות שהם מכוסחים היריב עדיין השתמש באחלה קומבואים), היו עוד ששכחתי =]
עריכה:נזכרתי בעוד אחת סיקס סאמס אחרי שהיריב הביא לי שי אן ו ביטל לי דארק הול כמו שתיכננתי הפעלתי סופר פולי וגמרתי תקרב =]
עריכה 2:לא מאמין עכשיו גם דארק וורלד!! עם אותה דק כמובן הבאתי לו גם דולקה גם לגיה וגם ,xyz המעצבן של הווינד אפ באופן כלשהו הוא הצליח להתגבר על הווינד אפ xyz ועל דולקה אבל אז הבאתי שוב סופר פולי העפתי לו גראפה שלחתי נאוס אליוס שלי לגרייב והבאתי תמיזוג אופל ocg עם 2700 התקפה שיש לו רק סילבה וגייט על הזירה והוא עם 1600 lp תקפתי איתו ועם לגיה וgg חחח
סתם שאלה לגבי טנגו ריבורן,אם אני משתמש בו בתור מרכיב פיוז'ן\סכירנו אפשר לזמן אחד חדש נכון?
ואם עושים לו דיץ' מה-xyz שלו אפשר לקבל חדש נכון?