-
[B][U]Sakurai Tomoki[/U][/B]
*זה בגלל שהטורניר התחיל.
אתה מוציא את קודמון מהדיג'יכלי,ונכרך סביב צווארך כמו צעיף,אתה מגיע לזירה,אתה רואה שיש שתי זירות,באחת קינן ופלאקמון עומדים ומולם עומד דאון וכורונמון,בזירה השנייה עומד הסוכן שאתה כול כך שונא,מלקום ושותפו ויימון,אתה נזכר בדבריו של הסוכן בגלימה 'ההילה הכחולה היא ההתקפה החזקה ביותר של ויימון' ובדבריו של המפקד תומס 'נקודת התורפה של ויימון היא ברגלו השמאלית'.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1275804][B][U]Sakurai Tomoki[/U][/B]
*זה בגלל שהטורניר התחיל.
אתה מוציא את קודמון מהדיג'יכלי,ונכרך סביב צווארך כמו צעיף,אתה מגיע לזירה,אתה רואה שיש שתי זירות,באחת קינן ופלאקמון עומדים ומולם עומד דאון וכורונמון,בזירה השנייה עומד הסוכן שאתה כול כך שונא,מלקום ושותפו ויימון,אתה נזכר בדבריו של הסוכן בגלימה 'ההילה הכחולה היא ההתקפה החזקה ביותר של ויימון' ובדבריו של המפקד תומס 'נקודת התורפה של ויימון היא ברגלו השמאלית'.[/QUOTE]
אבל בכלל לא הבאת אותי לאימונים ואמרת שזה יהיה "מחר"..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"בוא קודמון, נגמור אותו.." אני אומר לו רציני והולך למקום שלי מול מלקולם.
"הגיע הזמן שנסיים את זה, אתה תובס.." אני אומר לו בקור רוח.
"קודמון, תזכור, להסתובב מסביב ולירות עליו, תכוון לרגל השמאלית שלו כמה שיותר" אני אומר לו.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1275363][B][U]Monster[/U][/B]
*אייס דוימון ושד לילה זה מגן לא התקפה.
גנרל די אומר לך:"אני אחד משבעת גנרלי האבדון,כול גנרל מחזיק איתו לורד שטני,הלורד שלי הוא בלאמון,בגלל שלא מצאתי את הדרך להפוך אותו לצורה האולטימטיבית שלו הוא בצורה החלשה שלו,אך שלא תחשוב שהוא חלש לגמרי,הוא אחד מהדיג'ימונים החזקים ביותר בעולם הדיגיטלי והעולם האנושי ביחד ואתה לא יכול להשיג את בלאמון או כול לורד אחר,אתה לא מספיק אפל בליבך".
אייס דוימון משתמש בציפורן לילה,ציפורניו הלבנות הופכות להיות שחורות הוא בא להתקיף את בלאמון אך הוא מתגונן בעזרת השרשרת שלו,הוא קושר את אייס דוימון,בלאמון נראה עדיין שליו.
[B][U]Sakurai Tomoki[/U][/B[/QUOTE]
אני אומר לאיס דימון" זה כל מה שאתה יכול, די'ימון ברמה פחות ממך מצליך לכסח אותך.תראה לבאלמון ולגנרל שלו עד כמה אתה חזק ושאתה מסוגל להביס את באלמון.תשתמש בציפורן לילה כדי לחתוך תשרשראות ואז תרכז הרבה מהאנרגיה שלך במתקפת ציפורן לילה ותקוף איתה את באלמון "
אני אומר לגנרל די" אני ארה לך שאנחנו מסוגלים להביס את באלמון"
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1275796][B][U]האיוונט[/U][/B]
אתמול בערב ארבעת השחקנים קיבלו את הה''פ שלי לגבי האיוונט,בו התבקשו לבחור דיג'ימון מגה אחד לבחירתם ולשלוח לי אותו בלינק ויקי.
לפי סדר התגובות:
1-מאסטר ליאון
2-Monster
3-Sakurai Tomoki
4-DigiSaver
לפי הגרלה שנערכה ע''י Random.org הזוכה הוא "Sakurai Tomoki" אתה מקבל את צורת הטירון של הדיג'ימון שבחרת,הדיג'ימון שקיבלת הוא Dorumon
[B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
סטיו אומר לך:"גבומון הוא דיג'ימון חזק מאוד,הוא יודע להבה כחולה,ההתקפה החזקה ביותר שגבומון יכול ללמוד,כשהוא יתפתח לגרורומון,הלהבה הכחולה היא אחת המתקפות הפחות טובות שלו,אני לא אומר שההתקפה חלשה,אני מתכוון שליד ההתקפות האחרות שלו,זה רק קצה הקרחון".
*מזל טוב!קיבלת Dorumon מהאיוונט,המידע עליו נמצא בדף הרשומים!
אתה שומע קול מתכתי שבוקע מהדיג'יכלי שלך שאומר:"יש לך דיג'ימון חדש" אתה רואה שלידו של קודמון שבתוך הדיג'יכלי יש דורומון,הוא אומר לך:"מה קורה בוס חדש?",קודמון מסתכל עליך ואומר לך:"לא זכור לי שנלחמנו נגד דורומון,אלא אם כן יש לך איזה תומך ששולח לך דיג'ימון חדש".
אתה שומע קול שאומר:"המתמודדים:
מלקום,אדריאן,קינן,דאון נא לקשת לעמדות,הקרבות מתחילים".
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
*שמע אני משנה את שמות המתמודדים ל:דאון VS דיוויס,אתה VS קינן,בריאן VS אד,טימי VS ג'ימי,טוב?[האמת אין לך בררה אני השה''מ XD]
אד אומר לך:"אנ יגם מתמודד בתחרות,אם תשרוד נגד דיוויס או דאון וקינן,אנחנו ואני אשרוד את בריאן או אחד מהתאומים ג'ימי וטימי,אנחנו נילחם" שני האגומונים אומרים ביחד:"אז אנחנו חייבים לנצח!".
אד אומר לך:"נתראה בגמר" כמו אגומון ובלאק אגומון גם אתם עושים 'מפגש אגרופים'.
אתה הולך להתאמן,אתה רואה את דאון,סוכן מבוגר ממך בערך בשנה עם שיער ג'ינג'י בוער ועיניים חומות-אדומות מתאמן יחד עם הדיג'ימון שלו,קורונמון,אתה רואה ששניהם נלחמים נגד מישהו שדומה מאוד לדאון,לידו עומד השותף שלו,לונמון,הסוכן דאון אומר ליריבו:"דאסק,אומנם אנחנו אחים אבל בקרב הזה אני אנצח".
[spoiler]
[IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20081015153702/digimon/images/5/59/Lunamon_b.png[/IMG]
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100723052652/digimon/images/e/e2/Coronamon_b.png[/IMG]
[/spoiler][/QUOTE]
*חבל אי אפשר עוד אחת?
" קול אתה יודע למה גאומון הופך?" אומר תוך כדי הליכה.
-
*טעות שלי :oing:
אתה שומע את מלקום אומר לויימון:"איך הוא יודע על נקודת התורפה שלך ויימון?" ויימון מסמם בכתפיו שהוא לא יודע.
קודמון יורה קרני שיתוק לכיוון רגלו השמאלית,אך ויימון הצליח להתחמק מין המתקפה,קודמון מנסה לקפוץ לכיוונו של ויימון אך הוא גם מזה מצליח להתחמק,ויימון משתמש במתקפת ההילה הכחולה,מה שנותן לויימון סוג של מגן מפני ההתקפות של קודמון.
[B][U]Monster[/U][/B]
אייס דוימון מצחקק ואומר לך:"תכף תראה מה אני הולך לעשות לו" השרשראות של באלמון הופכות להיות קפואות,אייס דוימון זז קצת ושובר את השרשראות,עיניו של באלמון נפתחות והשרשראות הופכות להיות סוג של נחשי מתכת שמתקדמים לכיוונו של אייס דוימון.
*לא.
סטיו אומר לך:"גבומון הופך להיות גרורומון שהופך להיות ווירגרורמון שיהפוך להיות מאטל גרורומון חזק מאוד!שמעתי על שניים,מאט וטאי שהצליחו להפוך את הוור גריימון של טאי ואת המטאל גרורומון של מאט לאומינימון חזק מאוד".
*תעשה לי טובה ואל תקשר את ההודעה שלך לשמות של הדמות שלך [טאיקי] וטאי,בבקשה לא.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1275832][B][U]Sakurai Tomoki[/U][/B]
אתה שומע את מלקום אומר לויימון:"איך הוא יודע על נקודת התורפה שלך ויימון?" ויימון מסמם בכתפיו שהוא לא יודע.
קודמון יורה קרני שיתוק לכיוון רגלו השמאלית,אך ויימון הצליח להתחמק מין המתקפה,קודמון מנסה לקפוץ לכיוונו של ויימון אך הוא גם מזה מצליח להתחמק,ויימון משתמש במתקפת ההילה הכחולה,מה שנותן לויימון סוג של מגן מפני ההתקפות של קודמון.
[B][U]Monster[/U][/B]
אייס דוימון מצחקק ואומר לך:"תכף תראה מה אני הולך לעשות לו" השרשראות של באלמון הופכות להיות קפואות,אייס דוימון זז קצת ושובר את השרשראות,עיניו של באלמון נפתחות והשרשראות הופכות להיות סוג של נחשי מתכת שמתקדמים לכיוונו של אייס דוימון.
*לא.
סטיו אומר לך:"גבומון הופך להיות גרורומון שהופך להיות ווירגרורמון שיהפוך להיות מאטל גרורומון חזק מאוד!שמעתי על שניים,מאט וטאי שהצליחו להפוך את הוור גריימון של טאי ואת המטאל גרורומון של מאט לאומינימון חזק מאוד".
*תעשה לי טובה ואל תקשר את ההודעה שלך לשמות של הדמות שלך [טאיקי] וטאי,בבקשה לא.[/QUOTE]
*אני לא אקשר ולמה לי?
"זה שילוב שלהם קול לא ענית לי מה ההתפתחות של גאומון? ואתה יכול לקרוא לי טאי" אומר בידידות.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1275796][B][U]האיוונט[/U][/B]
אתמול בערב ארבעת השחקנים קיבלו את הה''פ שלי לגבי האיוונט,בו התבקשו לבחור דיג'ימון מגה אחד לבחירתם ולשלוח לי אותו בלינק ויקי.
לפי סדר התגובות:
1-מאסטר ליאון
2-Monster
3-Sakurai Tomoki
4-DigiSaver
לפי הגרלה שנערכה ע''י Random.org הזוכה הוא "Sakurai Tomoki" אתה מקבל את צורת הטירון של הדיג'ימון שבחרת,הדיג'ימון שקיבלת הוא Dorumon
סטיו אומר לך:"גבומון הוא דיג'ימון חזק מאוד,הוא יודע להבה כחולה,ההתקפה החזקה ביותר שגבומון יכול ללמוד,כשהוא יתפתח לגרורומון,הלהבה הכחולה היא אחת המתקפות הפחות טובות שלו,אני לא אומר שההתקפה חלשה,אני מתכוון שליד ההתקפות האחרות שלו,זה רק קצה הקרחון".
*מזל טוב!קיבלת Dorumon מהאיוונט,המידע עליו נמצא בדף הרשומים!
אתה שומע קול מתכתי שבוקע מהדיג'יכלי שלך שאומר:"יש לך דיג'ימון חדש" אתה רואה שלידו של קודמון שבתוך הדיג'יכלי יש דורומון,הוא אומר לך:"מה קורה בוס חדש?",קודמון מסתכל עליך ואומר לך:"לא זכור לי שנלחמנו נגד דורומון,אלא אם כן יש לך איזה תומך ששולח לך דיג'ימון חדש".
אתה שומע קול שאומר:"המתמודדים:
מלקום,אדריאן,קינן,דאון נא לקשת לעמדות,הקרבות מתחילים".
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
*שמע אני משנה את שמות המתמודדים ל:דאון VS דיוויס,אתה VS קינן,בריאן VS אד,טימי VS ג'ימי,טוב?[האמת אין לך בררה אני השה''מ XD]
אד אומר לך:"אנ יגם מתמודד בתחרות,אם תשרוד נגד דיוויס או דאון וקינן,אנחנו ואני אשרוד את בריאן או אחד מהתאומים ג'ימי וטימי,אנחנו נילחם" שני האגומונים אומרים ביחד:"אז אנחנו חייבים לנצח!".
אד אומר לך:"נתראה בגמר" כמו אגומון ובלאק אגומון גם אתם עושים 'מפגש אגרופים'.
אתה הולך להתאמן,אתה רואה את דאון,סוכן מבוגר ממך בערך בשנה עם שיער ג'ינג'י בוער ועיניים חומות-אדומות מתאמן יחד עם הדיג'ימון שלו,קורונמון,אתה רואה ששניהם נלחמים נגד מישהו שדומה מאוד לדאון,לידו עומד השותף שלו,לונמון,הסוכן דאון אומר ליריבו:"דאסק,אומנם אנחנו אחים אבל בקרב הזה אני אנצח".
[spoiler]
[IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20081015153702/digimon/images/5/59/Lunamon_b.png[/IMG]
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100723052652/digimon/images/e/e2/Coronamon_b.png[/IMG]
[/spoiler][/QUOTE]
*אתה מוכן לוותר לי בקטע של איוונטים של זמן כי אני במחשב בד״כ בערב...
״וואוו! איזה דיג׳ימונים! אני חייב לראות איך בקרב הזה הולך!״ אומר לעצמי ואלך לראות את המשך הקרב.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1275832]
[B][U]Monster[/U][/B]
.[/QUOTE]
אני אומר לאייס דוימון " יפה כל הכבוד לך.אל תפחד מן נחשי המתכת האלו.תעשה אותו דבר לנחשי המתכת כמו שעשית לשראראות שהפכת אותם לקרח.לאחר מכן תשתמש בציפורן לילה על באלמון כדי להביס אותו "
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1275832][B][U]Sakurai Tomoki[/U][/B]
קודמון יורה קרני שיתוק לכיוון רגלו השמאלית,אך ויימון הצליח להתחמק מין המתקפה,קודמון מנסה לקפוץ לכיוונו של ויימון אך הוא גם מזה מצליח להתחמק,ויימון משתמש במתקפת ההילה הכחולה,מה שנותן לויימון סוג של מגן מפני ההתקפות של קודמון.[/QUOTE]
"אתה יודע מה לעשות קודמון, כמו באימונים..!" אני אומר לו בנחישות ומצביע על הוימון.
-
*לא יודע,הייתה לי תחושה שתקשר את זה...
סטיו אומר לך:"כמו הטמר האגדי טאי,נחמד,ההתפתחות של גאומון זה נראה לי גאוגאמון,וגם זה שילוב של שניהם,אומינימון הוא הוא הדיג'ימון הממוזג היחיד שקיים,חוץ מאומינימון X,שהוא שידרוג של אומינימון,שהוא גם של וור גריימון והמטאל גרורומון,אתה יודע שגם דיג'ימוני מגה יכולים להתפתח?למשל וור גריימון הופך לויקטורי גריימון".
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
*שמע,זה איוונט חד פעמי בינתיים,וזה באמת משנה מתי שאתה על המחשב?
הלונמון של דאסק משתמש במתקפה שגורמת לכול האולם להחשיך,אתה שומע צרחות של סוכנים צעירים [צעירים זה 13-] וסוכנות לא מי-יודע-מה אמיצות,אחרי זה האור נדלק,אתה רואה את קורונמון נראה די מובס,דאון אומר לאחיו:"אתה תמיד תהיה החזק מבין שנינו,אני לא מבין איך לונמון לא הופך להיות לקסימון עדיין",דאון מסתובב ואומר לך:"אני מבין שראית את הקרב,אתה אחד מהמתמודדים,ריו משהו לא?".
[B][U]Monster[/U][/B]
אייס דוימון פורס את כנפיו והוא מקפיא את שרשראות המתכת,השרשראות נשברות,הרסיסים הקפואים חוזרים למצבם המתכתי אך המתכת הופכת להיות נוזלית,המתכת הופכת להיות סוג של מפלצת עשויה מתכת,הגנרל D אומר לך:"את המתכת הזו,אם תקפיא אותה,היא תהיה חזקה יותר,אם היית חכם,לא היית שובר את הנחשים,אם היית יותר חכם,את השרשראות גם לא היית שובר" הגנרל D פורץ בצחוק גדול מאוד.
קודמון מזנק על ויימון אך הוא מתחמק,מלקום אומר לך:"כמו שאמרתי לך,אני כבר בעסק הזה הרבה זמן,אני עוקב אחריך מאז הרגע שנרשמת לטורניר,כול מהלך שלך אני יודע,לא תצליח להפתיע אותי".
-
[QUOTE]DigiSaver
הלונמון של דאסק משתמש במתקפה שגורמת לכול האולם להחשיך,אתה שומע צרחות של סוכנים צעירים [צעירים זה 13-] וסוכנות לא מי-יודע-מה אמיצות,אחרי זה האור נדלק,אתה רואה את קורונמון נראה די מובס,דאון אומר לאחיו:"אתה תמיד תהיה החזק מבין שנינו,אני לא מבין איך לונמון לא הופך להיות לקסימון עדיין",דאון מסתובב ואומר לך:"אני מבין שראית את הקרב,אתה אחד מהמתמודדים,ריו משהו לא?".[/QUOTE]
"כן, אני ריו קאנדה.וזה השותף שלי אגומון" אומר ואוציא את אגומון "אני רוצה להילחם נגדך ונגד הלונאמון שלך,דאסק." ואתכונן לקרב.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1275901][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*לא יודע,הייתה לי תחושה שתקשר את זה...
סטיו אומר לך:"כמו הטמר האגדי טאי,נחמד,ההתפתחות של גאומון זה נראה לי גאוגאמון,וגם זה שילוב של שניהם,אומינימון הוא הוא הדיג'ימון הממוזג היחיד שקיים,חוץ מאומינימון X,שהוא שידרוג של אומינימון,שהוא גם של וור גריימון והמטאל גרורומון,אתה יודע שגם דיג'ימוני מגה יכולים להתפתח?למשל וור גריימון הופך לויקטורי גריימון".
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
הלונמון של דאסק משתמש במתקפה שגורמת לכול האולם להחשיך,אתה שומע צרחות של סוכנים צעירים [צעירים זה 13-] וסוכנות לא מי-יודע-מה אמיצות,אחרי זה האור נדלק,אתה רואה את קורונמון נראה די מובס,דאון אומר לאחיו:"אתה תמיד תהיה החזק מבין שנינו,אני לא מבין איך לונמון לא הופך להיות לקסימון עדיין",דאון מסתובב ואומר לך:"אני מבין שראית את הקרב,אתה אחד מהמתמודדים,ריו משהו לא?".
[B][U]Monster[/U][/B]
אייס דוימון פורס את כנפיו והוא מקפיא את שרשראות המתכת,השרשראות נשברות,הרסיסים הקפואים חוזרים למצבם המתכתי אך המתכת הופכת להיות נוזלית,המתכת הופכת להיות סוג של מפלצת עשויה מתכת,הגנרל D אומר לך:"את המתכת הזו,אם תקפיא אותה,היא תהיה חזקה יותר,אם היית חכם,לא היית שובר את הנחשים,אם היית יותר חכם,את השרשראות גם לא היית שובר" הגנרל D פורץ בצחוק גדול מאוד.
קודמון מזנק על ויימון אך הוא מתחמק,מלקום אומר לך:"כמו שאמרתי לך,אני כבר בעסק הזה הרבה זמן,אני עוקב אחריך מאז הרגע שנרשמת לטורניר,כול מהלך שלך אני יודע,לא תצליח להפתיע אותי".[/QUOTE]
"טוב אז נראה לך שקינן כועס עליי?" אומר בציניות בזמן שאעצור בדרך.
-
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
*דאון מדבר איתך,לא דאסק
דאסק מסתכל עליך ואומר לך:"אני לא נלחם נגד טירונים,ואני לא מדבר על הדיג'ימון" הוא מוציא את הדיג'יכלי שלו ולוחץ על הכפתור האמצעי,לונמון הופך להיות מידע דיגיטלי סגול,אתה מרגיש סוג של אנרגיה בוקעת מהאנרגיה הזו,אחרי שהמידע נעלם גם האנרגיה נעלמת,אגומון אומר לך:"הלונמון הזה,הוא לא דיג'ימון רגיל,הוא חזק מאוד,אפילו בתור מידע".
סטיו אומר לך:"קינן?אני לא בדיוק יודע מה ההיסטוריה שלך ושלו,ספר לי מה קרה ואני אגיד לך אם הוא כועס עליך או לא",אתה מרגיש סוג של משב רוח לא שיגרתי,אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה סוג של ציפור ענקית מטיילת לה מעל העיר.
*אתה לא רואה את הדיג'ימון עצמו,רק את הצל שלו.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1275901][
[B][U]DigiSaver[/U][/B] [B][U]Monster[/U][/B]
[/QUOTE]
אני אומר לגנרל די " אל תגיד שאני טיפש,אני לא אני חכםם מאוד ".
אני אומר לאיס דוימון" תשמש בשד לילה שיגן עליך מפני השראראות המוזרות הללו. לאחר מכן תשמש בציפורן לילה ועוף הישר לעבר גנרגל די.נסה להרוג אותו ".
אני אומר לגנרל די" ממות נעים לך"
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1275954][B][U]DigiSaver[/U][/B]
*דאון מדבר איתך,לא דאסק
דאסק מסתכל עליך ואומר לך:"אני לא נלחם נגד טירונים,ואני לא מדבר על הדיג'ימון" הוא מוציא את הדיג'יכלי שלו ולוחץ על הכפתור האמצעי,לונמון הופך להיות מידע דיגיטלי סגול,אתה מרגיש סוג של אנרגיה בוקעת מהאנרגיה הזו,אחרי שהמידע נעלם גם האנרגיה נעלמת,אגומון אומר לך:"הלונמון הזה,הוא לא דיג'ימון רגיל,הוא חזק מאוד,אפילו בתור מידע".
סטיו אומר לך:"קינן?אני לא בדיוק יודע מה ההיסטוריה שלך ושלו,ספר לי מה קרה ואני אגיד לך אם הוא כועס עליך או לא",אתה מרגיש סוג של משב רוח לא שיגרתי,אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה סוג של ציפור ענקית מטיילת לה מעל העיר.
*אתה לא רואה את הדיג'ימון עצמו,רק את הצל שלו.[/QUOTE]
"אני התווכחתי עם סוכני אליט בבניין מלא קיוקומונים ומה או מי זאת הציפור הזאת?" אומר בעצב ובפחד.