-
[COLOR="DarkGreen"]אנטוני-
אתה נכנס למכון וקורא לאוויר "באתי לאתגר את המכון" מהצללים יוצאת אישה ([COLOR=darkslategray][I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtrex005.png[/IMG][/I][/COLOR]) שאומרת "קוראים לי איריס ואני מאמנת המכון כאן". והיא זורקת פוכדור באוויר ומוסיפה "צא מריל" ומהפוכדור יוצא פוקימון כחול דמוי עכבר ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/183.gif[/IMG]). איריס מסתכלת אליך ושואלת "איזה פוקימון תבחר כדי להילחם".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]מרקוס-
עם אתה עסוק בבקשה תגיב אחר כך
-------------------------
אתה יוצא מהאוהל ומתקדם לעבר סמל רובי ג'ונס שבטח התעורר לפניך. כשאתה מגיע אליו אתה שואל אותו "אני מוכן לבצע את המשימה הראשונה שלי". סמל רובי ג'ונס מסתכל אליך בחיוך קטן ואומר לך שהיריב שלך עדיין לא התעורר לכן כדאי לך לאמן קצת את הפוקימון השלך לקראת הקרב.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]אדווין-
אתה אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער, עלי התער פוגעים בפוקימון והוא נפגע ונופל על הרצפה. אתה רואה שהוא לא חזק כל כך כמו שנראה בהתחלה. אתה מנצל את ההיזדמנות ובודק אותו בפוקדע. הפוקדע אומר בקולו המתכתי "הוטהוט, פוקימון הינשוף, הוטהוט יוצא רק בלילות ונוהג להסתובב ביערות ביחידים, הוטהוט הוא פוקימון מאוד חכם שנוקט יוזמה וחבר נאמן, לומרות שכוחו חלש" הקול אומר ומשתתק.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתקשר למורגן שאומר לך שהמשימה שלך היא לגנוב 3 פוכדורים ממרכז הפוקימונים ולהביא אותם אל מיחוץ לעיר שם הוא יחכה לך. אתה מהנהן ומנתק את המכשיר. אתה מסתובב סביב מרכז הפוקימונים ורואה בדרך מאמן בדרכו למכון שבעיר. לאחר עוד כמה מטרים אתה רואה חנות קטנה לציוד פוקימונים. אתה מסיים להסתובב סביב מרכז הפוקימונים שכראית את כל האפשרויות: להיכנס דרך חלון קטן מאחורי מרכז הפוקימונים, לנסות לחדור דרך הדלת הקידמית, לעשות חור בקיר או להיכנס דרך הביוב (שנראה לך מגעיל ולא בטוח שיש כניסה לתוך המרכז).
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1307888]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתקשר למורגן שאומר לך שהמשימה שלך היא לגנוב 3 פוכדורים ממרכז הפוקימונים ולהביא אותם אל מיחוץ לעיר שם הוא יחכה לך. אתה מהנהן ומנתק את המכשיר. אתה מסתובב סביב מרכז הפוקימונים ורואה בדרך מאמן בדרכו למכון שבעיר. לאחר עוד כמה מטרים אתה רואה חנות קטנה לציוד פוקימונים. אתה מסיים להסתובב סביב מרכז הפוקימונים שכראית את כל האפשרויות: להיכנס דרך חלון קטן מאחורי מרכז הפוקימונים, לנסות לחדור דרך הדלת הקידמית, לעשות חור בקיר או להיכנס דרך הביוב (שנראה לך מגעיל ולא בטוח שיש כניסה לתוך המרכז).
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אלך בשקט ובזהירות למאחורי מרכז הפוקימונים, לאחר שאבדוק שאין אף אחד שעוקב אחרי אני אפתח את החלון הקטן ואנסה להיכנס דרכו, במידה והוא קטן מדי אני אוציא את מיאו מהפוקדור ואומר לו להיכנס.
-
[quote=r03e;1307888][COLOR=DarkGreen]אנטוני-
אתה נכנס למכון וקורא לאוויר "באתי לאתגר את המכון" מהצללים יוצאת אישה ([COLOR=darkslategray][I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtrex005.png[/IMG][/I][/COLOR]) שאומרת "קוראים לי איריס ואני מאמנת המכון כאן". והיא זורקת פוכדור באוויר ומוסיפה "צא מריל" ומהפוכדור יוצא פוקימון כחול דמוי עכבר ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/183.gif[/IMG]). איריס מסתכלת אליך ושואלת "איזה פוקימון תבחר כדי להילחם".
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"אין חוקים?" אשאל את איריס המנהיגה "דרך אגב קוראים לי אנטוני!" הציג את עצמי עם חויך זדוני והכין את הפוכדור של אודיש "ולגבי הפוקימונים שלי,אני אבחר בפוקימון הבא!" אעשה ספוילר לפוקימון שלי "צא עכשיו אודיש!" אומר לאוויר ואזרוק את הפוכדור של אודיש לכיוון הזירה
-
[QUOTE=r03e;1307691][CENTER][SIZE="4"][COLOR="Red"]מצטער שלא הגבתי בסופ"ש היתי אצל דודים שלי
גם מחר אני לא אגיב הרבה כי אני אשן אצל חבר[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
אתה מוציא את בלבזור בשקט מהפוכדור אבל לא מצליח במיוחד והפוקימון שהיה מעליך שמע אותך והישתתק, אתה מבקש מבלבאזור להשתמש בהצלפת גפן לכיוון הקול שהוא שמע ובלבאזור מוציא את הגיבעולים שלו ושולח אותם לעבר העץ. לפתע אתה שומע "הוווווווווט הווווווווווט" ואתה רואה פוקימון שדומה לינשוף ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/ydz4mng1mytw.gif[/IMG][/URL]) מזנק לעברך מצמרת העץ.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
מזנק אחורה ואז בודק אותו בפוקדע , 'אוקיי לפי המתקפות שלו אני אבדוק איזה סוג הוא ועם הוא מעופף אני אוציא את הפוקימון האחר שלי.' אני אחשוב . "בלבאזור השתמש בעלי תער." אני אומר לבלבאזור .
-
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה מעודד את עצמך ואומר לעצמך שאתה לא פחדן ושאתה רוצה ללכת ליער. אתה אומר ללורי שאתה תלך והיא מהנהנת בראשה כאילו ידעה שתעשה כך "אני אשאר פה" היא אומרת לך והולכת לאוהל שלה. אתה הולך לרב סרן מורגן ומציג את עצמך. אתה אומר לו שאתה רוצה ללכת לעש לילה. והוא מסתכל עליך, כאילו הוא בוחן אותך ומהנהן, "יש לך עוד חצי שעה לנוח ואז נצא" הוא אומר לך. אתה מנצל את הזמן ומתקשר לג'ובאני, "שלום לן, מה העינינים" הוא שואל אותך בקול משתתף. "איך הולך במסע שלך? פגשת כבר את רב סרן מורגן" אתה אומר לו שכן ומספר לו על הקרב שהיה לך ומתענין בשלומו. "כל הכבוד, והצ'יקוריטה שלך התפתחה? נהדר" הוא אומר ואז מוסיף "שלומי טוב ואני עומד ללכת לישון, לילה טוב" הוא אומר בקול קצת מאשים ומנתק. אתה רואה שעברה חצי השעה והולך לעבר קבוצה של ילדים שנמצאת יחד עם מורגן ושומע אותו מסביר. "אנחנו נצא ליער וננסה למצוא את המחנה של המחתרת, אנחנו נתפצל ונחפש בזוגות, אבל נתקשר במכשירי הקשר. לאחר שמישהו ימצא את המחנה שלהם הוא קורא לכולם ומשם אחד מבני הזוג שמצאו את המחנה ישאר וינסה לחזור לבדו עד הבוקר. שכל אחד יבחר לו זוג ונצא." אתה סוקר את הילדים ורואה ילד אחד שהתרחק מהקבוצה קצת. אתה שואל אותו עם הוא ירצה להיות בן הזוג שלך והוא מסכים "קוראים לי ג'ק ולך?". הילד שואל
מה תעשה?[/COLOR]
איך הוא נראה?
--------------------------------------------------------------------------
"אני זה לן" אגיד "הילד שאף אחד לא מתעסק איתו, אז שנצא?" אשאל אותו ואתכיל ללכת
-
[QUOTE=r03e;1307691]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה יוצא מהאוהל ומתחיל ללכת לעבר היער, אתה מוציא את סינדקוויל ומבקש מימנו להאיר את הדרך. סינדקוויל יוצר להבה גדולה מידי לרגע ואתה שומע צווחות פוקימונים, בטח בגלל שהם לא רגילים לאור. אתה שם לב שרק פוקימון אחד נשאר לידכם ומסתכל עליכם בעיניין ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/ynemlvnmjzmd.gif[/IMG][/URL]).
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"תודה רבה סינדקוויל" אחמיא לסינדקוויל בחיוך.
"היי, הוא נראה נחמד" אגיד ואעביר את הפוקידע על הפוקימון המשונה הזה.
-
[quote]אדווין-
אתה צריך לבחור פוקימון מסוג נורמל: פתחת את עמוד 5
--------------------------------------
מדקיפ נראה בטוח יותר בעצמו בגלל העידוד שלך והוא מנסה להשתמש בשאגה גדולה. השאגה שהוא מוציא מפיו היא השאגה הגדולה ביותר ששמעת בעולם ואתה מחמיא למדקיפ. הפןקימון נראה מפוחד עד מוות. הוא הולך לאט אחורנית ומקווה להיסתלק. לפתע אתה שם לב שמתחיל להחשיך ונזכר שפוקימונים מסיוימים יוציאם רק בלילות, מדקיפ נראה בטוח בעצמו ונראה שהוא רוצה לסיים את הקרב.
מה תעשה?
[/quote]
אני אחשוב 'אני יכול ללכת מהקרב ולחפש פוקימונים שיוצאים רק בחושך אבל מצד שני אני ומאדקיפ כבר באמצע הקרב ונראה שאנחנו מובילים וזה די נדיר למצוא פוצ'יאנה באמצע היער ובכלל לא בטוח שאנחנו נמצא עוד פוקימונים, אני חושב שכדאי שאני ומאדקיפ נישאר בקרב בזה'. כשאני אגמור לחשוב אני אומר למאדקיפ "מאדקיפ עכשיו דחיפה שאגה נוספת" ובנוסף לזה כבר אוציא את הפוקדור ואחזיק אותו ביד.
אני רוצה רטטה.
-
[QUOTE=r03e;1307888][COLOR="DarkGreen"][COLOR="Blue"]מרקוס-
עם אתה עסוק בבקשה תגיב אחר כך
-------------------------
אתה יוצא מהאוהל ומתקדם לעבר סמל רובי ג'ונס שבטח התעורר לפניך. כשאתה מגיע אליו אתה שואל אותו "אני מוכן לבצע את המשימה הראשונה שלי". סמל רובי ג'ונס מסתכל אליך בחיוך קטן ואומר לך שהיריב שלך עדיין לא התעורר לכן כדאי לך לאמן קצת את הפוקימון השלך לקראת הקרב.
מה תעשה?[/COLOR]
).
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אחפש בסביבה יער וכשאמצא אלך לשם עם סנאיבי ואומר לה להשתמש בעלי תער ובפזילה ושתדחף את כל הצמחים שהיא רואה, ותוך כדי להסתובב במהירות כדי ליצור מערבולת.
*אין המון מה לכתוב
*מייקל100, תשלח לי שוב את הפרק שלך ואתקן אותו, הייתי עסוק המון זמן פשוט. שאר הפרקים לא יתעכבו כמוהו
-
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה הולך אל צידו האחורי של מרכז הפוקימונים ומסתכל על החלון. החלון נראה לך קטן מידי ואתה מוציא את מיאו ואומר לו שהוא צריך להיכנס בחלון בשקט ולהביא לכאן שלושה פוכדורים. מיאו מהנהן בראשו ואתהה עוזר לו להגיע לחלון הגבוה. לאחר כמה דקות של ציפיה תוך כדי שאתה מסתכל מהחלון ומיסביב כדי לבדוק שאף אחד לא מגיע, אתה רואה את מיאו חוזר כשבידו שלושה פוכדורים. מיאו זורק לעברך את הפוכדורים ואז מזנק על הקירות ולעבר החלון, אתה בקושי מספיק לזוז ומיאו חולף מול פניך. לפתע שני גברים מופיעים מעבר לפינה, אחד מהם מצביע לעברך ואומר משהו לחבר שלו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]אנטוני-
"החוקים הם שני פוקימונים נגד שני פוקימונים, אחד אחרי השני, מי ששני הפוקימונים שלו מעולפים ראשונים הוא המפסיד" איריס אומרת לך ומחייכת חיוך קטן וערמומי, לפתע מריל קופץ ומיתוך הריצפה עולה זירת מים שעליה צפים כמה עיגולי קרח שפוקימונים יכולים לעמוד עליהם, מריל נוחת על אחד מעיגולי הקרח, מוכן לקרב. אתה מוציא את אודיש ומסתכל לעברה. "בוא נתחיל" היא אומרת ואז אומרת למריל "מריל תשתמש באקדח מים לעבר אודיש ואז תיצלול מיתחת למים" מריל שולח סילון של מים לעבר אודיש, שנפגע, ומזנק לתוך הבריכה.
מה תעשה?[/COLOR]
בטעות רשמתי את שלך בתור אדווין:sorry:
תגיב לזה ואני באמת מצטער[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
תסתכל בעמוד הראשון- חייל פשוט בצוות רוקט
----------------------
"נעים להכיר אותך" אומר ג'ק ואתה מתקרב אל מורגן עם שאר הזוגות, "בסדר אני אחלק לכם כיוונים וכל אחד יסרוק את הכיוון הזה עד שהוא יגיע לקצה היער או עד שאודיע לכם במכשיר הקשר, קדימה" אומר מורגן ומתחיל להגיד לכל זוג לאן ללכת. לך ולג'ק הוא אומר ללכת לכיוון דרום מיזרח.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה מוציא את הפוקדע ומכוון אותו לפוקימון, הפוקדע אומר "מורקרו, פוקימון האפלה, מורקרו הוא פוקימון לילי היוצא ממקום מחבואו רק בלילות. ישנם מקומות מיוחדים בהם אפשר למצוא מורקרו גם ביום אך הם מעטים ונדירים. מורקרו חי בדרך כלל בשלשות וקבוצות קטנות אשר מפחידות את טרפם בשנתו וכך משתקים אותו מפחד" הקול אומר ומשתתק.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]אדווין-
אתה מחליט להישאר בקרב ואומר למדקיפ להשתמש בדחיפה ואז עוד שאגה. מדקיפ רץ לעבר פוצ'יאנה המפוחד ודוחף אותו בחוזקה, אחר כך מדקיפ שואג על פוצ'יאנה מטווח אפס ופוצ'יאנה מתחיל לחרבן מרוב פחד. אתה מוציא את הפוכדור וניזכר שפוקימונים במצב ריגשי חזק קלים לתפיסה.
מ תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]מרקוס-
אתה בטוך יער ניוטיק
------------------------
רוצה לאמן קצת את סנאיבי ומתקרב לאחד העצים הקרובים. אתה מוציא את סנאיבי ואומר לה להשתמש בפזילה ואז בעלי תער תוך כדי סיבוב במטרה ליצור מערבולת, סנאיבי עוקבת אחר הוראותיך אבל לא מצליחה לילמוד את המהלך. לפתע נופל מהעץ פוקימון דמוי דבורה גדולה שנראה די כועס ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/wfnm2lne21qm.gif[/IMG][/URL]).
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1308617][COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה הולך אל צידו האחורי של מרכז הפוקימונים ומסתכל על החלון. החלון נראה לך קטן מידי ואתה מוציא את מיאו ואומר לו שהוא צריך להיכנס בחלון בשקט ולהביא לכאן שלושה פוכדורים. מיאו מהנהן בראשו ואתהה עוזר לו להגיע לחלון הגבוה. לאחר כמה דקות של ציפיה תוך כדי שאתה מסתכל מהחלון ומיסביב כדי לבדוק שאף אחד לא מגיע, אתה רואה את מיאו חוזר כשבידו שלושה פוכדורים. מיאו זורק לעברך את הפוכדורים ואז מזנק על הקירות ולעבר החלון, אתה בקושי מספיק לזוז ומיאו חולף מול פניך. לפתע שני גברים מופיעים מעבר לפינה, אחד מהם מצביע לעברך ואומר משהו לחבר שלו.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"עבודה טובה מיאו" אומר לו ואחזירו במהירות לפוקדור, אני אכניס את שלושת הפוקדורים לתיק ואתחיל בריצה מהירה לכיוון היער על מנת להתחמק מהאנשים האלו.
-
אתה אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער, עלי התער פוגעים בפוקימון והוא נפגע ונופל על הרצפה. אתה רואה שהוא לא חזק כל כך כמו שנראה בהתחלה. אתה מנצל את ההיזדמנות ובודק אותו בפוקדע. הפוקדע אומר בקולו המתכתי "הוטהוט, פוקימון הינשוף, הוטהוט יוצא רק בלילות ונוהג להסתובב ביערות ביחידים, הוטהוט הוא פוקימון מאוד חכם שנוקט יוזמה וחבר נאמן, לומרות שכוחו חלש" הקול אומר ומשתתק.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR] [/QUOTE]
______________________________________________________________________________________
"פוקימון חלש." אני אומר . "לא בשבילי." אחרי כמה שניות אומר ואזרוק לו אורן ברי . "טוב עם כבר אני ער." אני אומר. "צא עכשיו." אומר ואחר כך אקפוץ ואזרוק את הפקדור של הפוקימון השני שלי . "עכשיו אני אבדוק אותו בפוקידע." אומר ואבדוק אותו.
______________________________________________________________________________________
ודרך אגב שיניתי את האדווין לאייס עכשיו .
-
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה מכניס במהירות את הפוכדורים לתיקך ואתת מיאו לפוכדור, לאחר ששיבחת אותו על עבודתו, ומתחיל לרוץ לעב רהכניסה לעיר. כשאתה מגיע לשם אתה רואה איש זקן שיושב על ספסל וקורא עיתון, הוא מציץ בך ושואל "השגת את הפוכדורים?" מופתע אתה מסתכל אחורה ורואה את שני הגברים שראית קודם רצים לעברך ואיתם גם השוטרת ג'ני. הזקן אומר שוב בעצבנות "השגת את הכדורים ילד?" ואז מוסיף "אין לנו הרבה זמן".
מה תעשה?[/COLOR]
אין בעיה ושוב אני באמת מצטער
-----------------------
אתה מוותר על הוטהוט ומוציא את הפוקימון החדש שלך. אתה מכוון לעברו את הפוקדע שלך שהוצאת מכיסך והקול המתכתי שב ואומר "ספירו, פוקימון הציפור הזעירה, ספירו הוא פוקימון עצבני מאוד ובילתי צפוי. לפעמים הוא מסתובב בקבוצות ולפעמים כבודדים. ספירו ידוע בחוש הכבוד העצמי שלו ולכן ינסה להביס כל מי שיקרא עליו תיגר או שיכנס לשיטחו" אומר הקול ומשתתק. אתה שוקל עם ללכת לחפש פוקימוני לילה אחרים או לחזור לישון.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR="DarkOrange"]לן-
תסתכל בעמוד הראשון- חייל פשוט בצוות רוקט
----------------------
"נעים להכיר אותך" אומר ג'ק ואתה מתקרב אל מורגן עם שאר הזוגות, "בסדר אני אחלק לכם כיוונים וכל אחד יסרוק את הכיוון הזה עד שהוא יגיע לקצה היער או עד שאודיע לכם במכשיר הקשר, קדימה" אומר מורגן ומתחיל להגיד לכל זוג לאן ללכת. לך ולג'ק הוא אומר ללכת לכיוון דרום מיזרח.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה אנכנו נמצע את המחנה השני" אגיד לג'ק "בוא כבר" וארוץ ליער
-
[QUOTE=r03e;1308641][COLOR="RoyalBlue"]
אין בעיה ושוב אני באמת מצטער
-----------------------
אתה מוותר על הוטהוט ומוציא את הפוקימון החדש שלך. אתה מכוון לעברו את הפוקדע שלך שהוצאת מכיסך והקול המתכתי שב ואומר "ספירו, פוקימון הציפור הזעירה, ספירו הוא פוקימון עצבני מאוד ובילתי צפוי. לפעמים הוא מסתובב בקבוצות ולפעמים כבודדים. ספירו ידוע בחוש הכבוד העצמי שלו ולכן ינסה להביס כל מי שיקרא עליו תיגר או שיכנס לשיטחו" אומר הקול ומשתתק. אתה שוקל עם ללכת לחפש פוקימוני לילה אחרים או לחזור לישון.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
זה בסדר אחי , פאדיחה קטנה לא נורא.
[QUOTE=r03e;1308641][COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה מכניס במהירות את הפוכדורים לתיקך ואתת מיאו לפוכדור, לאחר ששיבחת אותו על עבודתו, ומתחיל לרוץ לעב רהכניסה לעיר. כשאתה מגיע לשם אתה רואה איש זקן שיושב על ספסל וקורא עיתון, הוא מציץ בך ושואל "השגת את הפוכדורים?" מופתע אתה מסתכל אחורה ורואה את שני הגברים שראית קודם רצים לעברך ואיתם גם השוטרת ג'ני. הזקן אומר שוב בעצבנות "השגת את הכדורים ילד?" ואז מוסיף "אין לנו הרבה זמן".
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"כן הנה קח אותם" אני אומר ומביא לו את הפוקדורים.
"תיזהר עוקבים אחרי" אני מוסיף ולאחר שאני מעביר את הפוקדורים לידו אני רוץ במהירות חזרה ליער ומתחבא בין העצים.