כבר אין טעם למשוך את זה חברים, קבלו את הפרק האחרון של זרם הזמן, העונה הראשונה!
Printable View
כבר אין טעם למשוך את זה חברים, קבלו את הפרק האחרון של זרם הזמן, העונה הראשונה!
[IMG]http://i49.tinypic.com/24b0ktj.png[/IMG]
הרגע הגדול הגיע, הקרב המכריע במערת מפלי המטאור. צוות רוקט איתרו את מיקומה של האבן ומיוטו החל לחפש אותה בין מנהרות וחדרי המערה. צוות רוקט היה שם וסייע למיוטו, עד אשר הגיעה לשם חבורת הילדים, קאסי, לאנס, דרו, מייקל ושלושת הפוקימונים האגדיים, מיו, סלבי וג'יראצ'י. בהסטוריה הקודמת הם היו רק הם מול מיוטו, תומכיו הבכירים וחיילי צוות רוקט פשוטים, אך הפעם הם היו מוכנים וסוכנים נוספים מהסוכנות הגיעו, בליווים של ווואלאס, סטיבן וסינת'יה, אלופי מחוזות כמו לאנס. מלבד זאת, צוותם של הילדים היה משופר ומחוזק יותר בזכות הכמעט חצי שנה שהם העבירו בבית, כולל התרדמת בהם הם היו שרויים. האלקיד והמגבי של טרי ומת' התפתחו. טרי השלים עם הסוולו שלו. דני קיבל חזרה את הוויפינבל שלו, שבעבר לא היה שם בכלל. ויולט קיבלה טדיאורסה קטן שבקע מביצה, מת' לכד קבוטו ומייקל קיבל הורסי מלאנס שגם הספיק להתפתח לסידרה. בנוסף לכל זה, הם השיגו את הצ'יפים של ההתפתחות.
"חסלו אותם!" צעק בריאן. עשרות אנשי הרוקט העיפו פוקדורים באוויר. מספר רב של עטלפים, גולבאטים וקרובאטים, נפלטו החוצה מהכדורים והחלו לרחף באוויר, מנופפים בכנפיהם במהירות.
"זה כל מה שיש לכם?" צחק וואלאס. קולו היה מעט גבוה והוא זלזל והתנשא מאוד מעל אנשי הרוקטים.
"האמת שממש לא..." אמר אחד מאנשי הרוקט. פוקדורים נוספים נזרקו באוויר. אל קבוצת העטלפים הצטרפו מספר פוקימוני רוחות. האנטרים, כמו אלה שויולט נלחמה מולם בבניין חברת סילפ'. הם נראו כמו עננות גז מוצקות עם לשון ארוכה שיצאה מפיהם. עיניהם בולטות וגדולות. זוגות ידיים סגולות ריחפו בסמוך לגופם, ללא חיבור לגוף. בנוסף אליהם, היו שם גנגרים, הצורה המפותחת של האנטר. גנגר היה פוקימון מסוג רוח ורעל גם הוא, אך גופו מוצק יותר עם רגליים וידיים. עיניו אדומות ומלאות ברוע וקוצים מזדקרים מגבו.
"אל תשכחו אותנו, המנהיגים המובחרים של מיוטו" חייכה ג'ינה, היא שחררה לאוויר החלל את באטרפרי, ביוטיפלאיי והמות'ים שלה.
"חיות פרה היסטוריות, הראו את הכוח בו ניחנתן!" קרא בריאן. הוא הטיל שלושה פוקדורים מהם הגיחו ראמפרדוס, פוקימון הדינוזאור, אומסטאר, פוקימון האומניט שהזכיר חילזון וקראדילי, פוקימון הצמח העתיק.
דרייק צחקק, הוא שחרר את הרוזליה שלו, ברלום ונאזליף. מריהאנה והבחור שעמד לצידה עמדו וחייכו בנבזות. מריהאנה החזיקה בידה את סמוצ'אם שעוד לא הספיקה להתפתח בהסטוריה הזאת.
"קדימה חברים!" הנהיג טרי. לצידם של גלאליי, אייפום, גארדיובר, פוליראת' ומגמר שכבר היו בחוץ, שחררו לחופשי הילדים את שאר הפוקימונים שלהם.
"צאו כולם!" הם קראו ושחררו לחופשי את גלייגר, סוולו, קקנייה, אלקטבאז, טאורוס, סלוופוק, אפילו את טדיאורסה התינוק, וולפיקס, שלדר, וויפינבל, יאנמה, פאנפי, סניזל, גלום, קבוטו ודרטיני.
"תצטרפו אליהם!" חייכה ויולט ולחצה בשנית על השלט שבידה. סלוופוק וגלום החלו לזהור באור ירקרק, הם החלו לשנות את צורתם והפכו לסלווברו וווילפלום.
"ויולט, עדיף שסלוופוק לא יתפתח כרגע, זה אומר שהוא יקח את השלדר שלי..." אמר דני.
"צודק..." אמרה ויולט, היא הפרידה בעזרת השלט חזרה את סלווברו לסלוופוק ושלדר.
"אני מכירה את ההמצאה הזאת!" אמרה מריהאנה, "היא לא תעזור לכם, אני מבטיחה..."
"אל תדאגי לנו..." חייכה קאסי, "ג'יראצ'י, הגשם לי משאלה ראשונה! הצל את דרו ותמנע את המוות שלו בהסטוריה בעזרת סלבי..." אמרה קאסי מבלי שצוות רוקט ישמע.
ג'יראצ'י צחקק, הוא החל לזהור באור צהוב. העין שבמרכז בטנו נפתחה לרווחה. סלבי לצידו החל לזהור באור ירוק כשעיניו עצומות.
"נקווה שזה יעבוד..." לחש לאנס. יושבי החדר תהו מה הולך עם סלבי וג'יראצ'י.
"תקפו אותם!" הכריז הבחור לצידה של מריהאנה.
"צאו!!!!" צעק דרו.
הקרב הגדול התחיל. הסוכנים המוסווים הטילו פוקדורים מכיסיהם גם הם. פוקימוני כלב הגיחו החוצה אל חלל החדר, מספר לא גדול של שניים עשר גראוליטים ושמונה ארקניין, פוקימוני אש.
"הצטרפו אליהם!" צעק אחד מהסוכנים, כשאל הקרב הצטרפו שמונה לאירון ושישה אגרון, פוקימוני המתכת.
הלאירונים והאגרונים החלו לתקוף במתקפות טופר מתכת וראש ברזל את הפוקימונים של הרוקטים, שכללו גולבאט, קרובאט, האנטר וגנגר.
"להביור!" צעק אחד מהסוכנים. גראוליט וארקניין החלו לרשוף אש לעבר העטלפים שהיו חלשים מול מתקפות אלה.
הפוקימונים של טרי החלו להאבק בפרפרים של ג'ינה. ""גלאליי, קרן קרח! סוולו, שסע אווירי!" פקד טרי. סוולו החל לירות גלגלי שיניים עשויי לחץ אוויר מתוך כנפיו, גלאליי ירתה קרן קרח בוהקת מבין שתי קרניה השחורות. באטרפרי וביוטיפליי התחמקו בתעופה, ומות'ים יצר מתקפת סופה בעזרת כנפיו ושלח אותה לעבר קקנייה. פוקימון הקקטוס נכלא בה והסתובב במהירות ללא שליטה. "גלייגר עזור לו!" פקד טרי.
העקרב המעופף נכנס אל המערבולת ונכלא גם הוא בפנים. ג'ינה צחקה ללא הרף.
"בואי נעשה את זה יחד..." צעקה ויולט לקריס. השתיים חייכו ופוקימוניהן הסתערו על שלושת החיות הפרה הסטוריות של בריאן. "פוליראת', קרן בועות! פאנפי גלגול! יאנמה, זמזום חרק!" ; "אייפום ניתור! סלוופוק, אקדח מים!" פקדו השתיים.
סלוופוק ופוליראת' תקפו בקרן בועות ואקדח מים את ראמפרדוס שהיה איטי בשביל להגיב במהירות.
"עזור לו!" צעק בריאן. אומסטאר החל להתגלגל במהירות, הוא ספג את מתקפות המים ולא ניסוג במיוחד, אך הועף מהדף המתקפות. יאנמה החלה בזמזום חרק שצרם מאוד לקראדילי והקרניים האדומות שפלטה ע''י נפנוף כנפיה הזיקו לו. הוא ירה מתקפת כדור אנרגיה ישירות בפאנפי שהתגלגל לעברו. אייפום שניתרה לתקרה מספר שניות קודם לכן, נחתה על הקרקע לאחר שניסתה לפגוע בקראדילי, אך זה קלט אותה וירה כדור אנרגיה גם לכיוונה. ראמפרדוס החל לירות מתקפת אבנים חדות לעברם של הפוקימונים בו הם נלחמו.
"נסו להתחמק!" זעקה ויולט באימה.
כדור אנרגיה ירוק הגיח מלפניהם אשר נגלה כסלבי. הוא ספג את מתקפות האבנים והגן על הפוקימונים "בריאן, יש לנו כמה חשבונות לסגור..." זעם סלבי. הוא השתמש בסופת עלים ושלח סופה של רוח ועלים ירוקים חדים כתער לעבר בריאן ופוקימוניו.
"אתם לא מתכוונים להתערב?" שאל סטיבן את דרו, לאנס וקאסי.
"תכף, אני דווקא רואה שהסוכנים הפשוטים נלחמים יפה באנשי הרוקט, ולגבי הילדים? הם עושים עבודה טובה, לא כך?" ענתה קאסי.
"אני חושבת שאת טועה קאסי" אמרה סינת'יה במסתוריות.
"למה את חושבת כך?" שאלה קאסי בפליאה.
"אין ספק שהם נלחמים בגבורה ואנחנו כמעט מיותרים פה, אבל הקרבות האלה נמרחים יותר מדי, הכל זה רק פעולת הסחה של מיוטו. אנחנו צריכים להתערב ולהביס את הרוקטים כמה שיותר מהר ובינתיים צריך לעכב את מיוטו לפני שיהיה מאוחר מדי וימצא את האבן..." הסבירה סינת'יה. היא היתה חכמה ביותר.
"אני אלך לחפש אותו ואעכב אותו, תדאגו להביס אותם לפני..." אמר לפתע מיו, "הרי היריבות בינינו..."
"מיו, אתה בטוח שתוכל לעמוד לבדך נגד כוחותיו?!" שאל דרו.
"אני כמעט בטוח דרו, אני המקור! חוץ מזה שאני מוכרח לעכב אותו, אסור לנו להכשל שוב במשימה הזאת, אסור לו להניח ידיים על האבן הזאת! הוא כבר שולט בקנטו ובסינו, הוא מחזיק בדיאלגה, פאלקיה וגיראטינה, אם הוא ישתמש בכוחות הזמן והמרחב העולם יחרב! אבל גם לשלוט בשמיים, הארץ והים בעזרת גראודון, קיוגר וראייקוזה זה אסון. אני נשבע שאני אמנע ממנו להשיג אותם!" הוא אמר.
"סינו עוד לא הושפעה משליטתו, לא כזה פשוט לזמן את דיאלגה, פאלקיה וגיראטינה מהמימדים שלהם, כמו להעיר את גראודון וקיוגר מתרדמת בתוך בריכת לבה או עמוק בתוך הים..." הסבירה סינת'יה.
"אבל הוא חזק, והוא יכול לעשות את זה..." אמר סטיבן.
"ואנחנו לא ניתן לו להרוס את מחוז הוון, לפגוע בחפים מפשע, בני האנוש, הפוקימונים, הטבע וכלל העולם!" הכריז לאנס.
"אמא!!!!!" צרחה קאסי. האנטר שטני הופיע מול פניה. הוא שלף את לשונו הארוכה וניסה ללקק אותה.
"קאסי!!!" צעק דרו ושחרר לחופשי בנוסף לפלייגון שכבר היה בחוץ את רוזרייד, מאסקיוריין ופוקימון נוסף, פוקימון יונק מסוג אופל, צבע פרוותו לבן ופניו שחורות. עיניו אדומות והוא עמד על ארבעה רגליים, אבסול.
"אבסול, שסע לילה!" פקד דרו.
"אין צורך דרו, תודה, סקיטי, דיטו, מיסטר מיים!" קראה קאסי ושחררה לחופשי את הפוקימון המשנה צורה, הפוקימון החקיין ופוקימון החתלתול.
"מיסטר מיים, מתקפה על חושית!" פקדה קאסי. עיניו של מיסטר מיים זהרו באור כחלחל. האנטר נשלט פיזית על ידי מיסטר מיים, וזה החל לסובב אותו באוויר ולסחרר אותו.
"עלים קסומים!"
בעוד הוא שולט בו, יצר מיסטר מיים מתקפת עלי תער צבעונית ושלח אותה לעבר פוקימון הרוח. האנטר נפצע וברח משם בהשפלה.
סינת'יה, ווואלאס, סטיבן, מייקל ולאנס התפוצצו מצחוק. דרו וקאסי הצטרפו אליהם.
"בהצלחה מיו..." לחש דרו למיו. מיו חייך וריחף לעבר המפל בו ראה את מיוטו עובר דרכו.
"וולפיקס סחרור אש!" פקד דני. פוקימון השועל החל להסתובב על זנבו ולירות מערבולת של להבות דקות, כמו טבעות לעבר הברלום של דרייק. ברלום היה חזק ביותר ותקף באס שמיים. זרועו זהרה באור לבן והוא חדר את הלהבות והעיף את וולפיקס מבלי להיפגע יותר מדי מהלהבות. גארדיובר בלם את נפילתו של וולפיקס בעזרת מתקפת הבלבול ועזר לו לנחות בבטחה. שלדר ירה קרן זוהר קוטבית והפתיע את ברלום. "ראיית עתיד!" פקד דני על גארדיובר. וויפינבל ונאזליף נלחמו אחד עם השני גם. וויפינבל ירה מתקפת חומצה. נאזליף קפץ והתחמק מההתקפה. "התעטפות!" צעק דני.
וויפינבל שלח את הגפן שלו וכרך אותה סביב גופו של נאזליף, חובק אותו ומשתדל לחנוק.
כדורי צל החלו לעוף באוויר מכיוונם של ההאנטרים. הלאירונים והאגרונים ניסו להתחמק אך היו איטיים. היו כאלה שניסו לפוצץ אותם והיו כאלה שנפגעו קליל.
"גלייגר, פעימת אופל!" פקד טרי. גלייגר הוציא את לשונו בזלזול לכיוון המות'ים של ג'ינה. הוא פתח את הצבת שעל ידו וטען אנרגיה שחורה בתוכה. קרן שהורכבה מטבעות שחורות וסגולות נפלטה ישירות לכיוון מות'ים.
"הגנו עליו!" צעקה ג'ינה. באטרפרי וביוטיפלאיי התעופפו במהירות וניסו לחסום את המתקפות.
"אל תתנו להם!" צעק טרי. עיניו של קקנייה זהרו באור ירוק, הוא השתמש בקשר דשא ועלים ירוקים וגדולים פרצו מהקרקע ותפסו את באטרפרי. טאורוס פער את פיו וירה מתקפת להביור שפגעה ישירות בביוטיפלאיי. הפרפרית נפלה מעולפת על הרצפה. מות'ים נפגע ישירות ממתקפת פעימת האופל והסתחרר.
"דרטיני,זנב אקווה!" פקד מת', "סניזל, קרן קרח!"
פוקימון הסמור קפץ וביצע סלטות באוויר והתחמק מכדור צל שגנגר שלח אליו. זנבו של דרטיני התעטף במים. הוא הטיח את זנבו בקרובאט שניסה לנשוך אותו עם מתקפת ניב רעל. סניזל ירה קרן קרח עוצמתית והקפיא בתוך קרחון את הגנגר.
כדור צל פגע בסניזל והפיל אותו על הקרקע. היה זה גנגר נוסף.
"גנגר, האנטר, תשתמשו בצל לילה!" צעק אחד מהרוקטים.
מיו ריחף במנהרה צרה, הוא שמע את רעש מי המפל הנופלים ומתנגשים באגם הקטן שמתחתם. המנהרה היתה חשוכה . מיו המשיך לרחף ולהתקדם. חושיו התריעו אותו על סכנה, הוא הרגיש את מיוטו קרוב. עיניו של מיו החלו לבהוק והוא האיר את דרכו.
מיו ראה את האור, הוא עבר במעבר והגיע לחדר נוסף במערה שהתחלק לחדרים נוספים. מיוטו ריחף שם באוויר. הוא ליטף את הקיר. "לעזאזל!" הוא צעק ונתן אגרוף לקיר האבן. החדר רעד מעט.
"אני מרגיש מקור אנרגיה, אבל לא מוצא מה המקור שלו..." מלמל מיו לעצמו.
קבוצת פוקימוני הרוחות זהרו בהילה סגולה. עיניהם זהרו באדום שטני כמו שדים. החדר נהיה אפוף יותר מקודם לכן, היתה אווירה מאיימת. הפוקימונים החלו להסתחרר. אחד מהגולבאטים החל לתקוף קרובאט. המגמר של מת' החל לרשוף מתקפת להביור לעבר ווילפלום. זו שחררה לעברו מתקפת אבקת שיתוק והוא נשם אותה ונפל על הרצפה, משותק.
"מה אתם עושים?!" נבהל מת'.
מיוטו החל לצחקק. הוא זהר באור כחול. מיו החל לאבד שליטה פיזית על גופו והוא סבל מעט מכאבים.
"מיו, אני מרגיש אותך, אני יודע שאתה פה מאחורי" צחק מיוטו.
"כן, זה באמת מגניב שקיבלת את היכולות שלי..." עקץ אותו מיו.
"שקט!!! אני הרבה יותר טוב ממך! מה באת לעקוב אחריי? אתה יודע שזה לא יעזור לך והשליטה תהיה שלי..." ענה מיוטו. מיו הצליח בכוחות עצמו להשתחרר מהאחיזה העל חושית.
"מיוטו, המלחמות האלה מיותרות, מה קרה לך? שכחת שהכל בסדר? למה אתה צריך את הכוח הזה?" פנה מיו עמוק לליבו. מיוטו בתגובה שלח לעברו כדור צל. מיו פוצץ אותו בכוח על חושי.
"אתה פחדן וצמא לכוח! במקום לענות לי אתה תוקף הא? שמעת על המשפט 'ההגנה הכי טובה היא תקיפה'?"
"מיו, כדאי שתלך מפה עכשיו ותסייע לחברים שלך, הם דיי בצרה בגלל מתקפת צל הלילה של פוקימוני הרוח. תשלים עם העובדה שאני השולט כאן!" ענה מיוטו.
"אתה חתיכת פוץ מטומטם!! אתה לא בסדר, שכחת מה עברנו, שכחת שהשלמנו?!" זעק מיו. מיוטו בתחילה לא ענה, הוא הסתובב והביט עמוק בעיניו של מיו ולחש, "לא שכחתי שום דבר, אני מתחרט על השקט שנתתי לך, אתה אפס ואני השולט!" כדור צל נטען בידו, הוא שלח אותו ישירות לפרצופו של מיו. מיו נפל על הרצפה, פצוע, אך מעמיד פני פצוע.
"מיו!!" צרח דרו, הוא הרגיש את נפילתו.
יאנמה החלה לתקוף בזמזום חרק. הגלים האדומים שיצרה גרמו לאוזניהם של כולם לצרום. פאנפי החל להסתובב במהירות במעגלים מסביב לקריס בפרצוף מאיים. פוליראת' ניגש ישר אליה ואחז בה חזק, חבק אותה בצורה כואבת.
"פוליראת' מה אתה עושה?" צרחה קריס.
"זה ההשפעה של המתקפה, הם נמצאים בהזיות קריס, פוליראת' נאמן לך ורגיל להגן עלייך, הוא לא היה עושה זאת סתם!" אמר לה מת' וקפץ על מנת להתחמק מאגרוף שאגרון של אחד מהסוכנים ניסה להטיח בו. מריהאנה והבחור המסתורי צחקו ברשעות, גם אנשי הרוקט שלצידם, ג'ינה, בריאן ודרייק.
"שלא יחנוק את אחותי!" צעק מייקל, הוא הטיל ארבעה פוקדורים באוויר, מתוכם הגיחו קרבי פוקימון הסרטן, סטארמי כוכב הים, ביברל פוקימון הבונה וסידרה, סוס הים הדרקוני.
"תעירו אותם!" הוא צעק. פוקימוני המים שלחו זרמי מים והעירו את פאנפי, יאנמה ופוליראת' מההזיות בהם הם היו.
מיוטו צחק, הוא סובב את מבטו חזרה לקירות המערה. אבן ירוקה הופיעה באוויר מולו. "אולי האבן של סינו תסייע לי למצוא את האבן של הוון..." אמר מיוטו.
מיו הפעיל כוח על חושי על האבן, הוא חטף אותה אליו.
"איך אתה מעז?! החזר לי אותה!" צרח מיוטו.
"לא יקרה!" צעק מיו, אבל לפני שהוא הספיק לעשות משהו, קרן על עוצמתית נשלחה לעברו.
מיו נעלם בשיגור והופיע מחדש בסמוך, מתחמק מהמתקפה. הקרן שברה חלק נכבד מהקיר.
"תתחיל להרגע!" צעק מיו.
מיוטו טען מתקפת פיצוץ אש ושלח אותה לעבר מיו. גופו של מיו התכסה במים והוא השתמש בסילון אקווה, חוצה את הלהבות ומתנגש בגופו של מיוטו.
פעימת אופל נשלחה לעבר מיו. לפתע ג'יראצ'י וסלבי הופיעו וחסמו את המתקפה עם מתקפת הגנה.
"בוא מיו..." חייך סלבי. השלושה השתגרו משם.
סלבי, מיו וג'יראצ'י הופיעו מחדש באולם הגדול של המערה בו התחולל הקרב.
"מיו אתה בסדר?!" שאל דרו והרים את מיו.
"הכל בסדר, רק קצת תשוש..." הוא חייך והציג להם את האבן של סינו.
"לא, אתה פשוט גדול! אתה תותח!" צרח לאנס. סינת'יה התקרבה אל האבן ובחנה אותה.
"כל הכבוד מיו, אני חושבת שסינו שוב בטוחה כרגע..." חייכה סינת'יה, "הגיע תורינו, אלופי מחוזות, אני חושבת..."
"העונג כולו שלי!" חייך סטיבן, "סקארמורי!" הוא צעק. מתוך הפוקדור שלו, הגיחה ציפור גדולה, כנפיה אדומות, אך שאר גופה כולל ראשה מכוסה במתכת מבריקה.
"מיילוטיק!" צעק וואלאס, מתוך הפוקדור שלו הגיח פוקימון מים, גופו ארוך כמו נחש, הוא הזכיר אפילו בתולת ים.
"גארצ'ומפ!" חייכה סינת'יה, היא שחררה לחופשי פוקימון מסוג דרקון. הוא היה גדול, עומד על שתיים. גופו היה רזה וכחול, אך לו היו לו כנפיים. בטנו וצווארו אדומים, ראשו הזכיר מעט ראש כריש.
"גארצ'ומפ תשתמשי במטאור דרקון!" פקדה סינת'יה. פוקימונית הדרקון פערה את פיה, היא ירתה כדור כתום באוויר. זה התפוצץ כמו זיקוק והתפצל לעשרות כדורים כתומים בוהקים קטנים כמו מטאורים. הם החלו ליפול, חלקם פגעו בפוקימוני הרוח ויצרו פיצוצים ענקיים.
"סקארמורי, כנף פלדה!" פקד סטיבן. הציפור התנגשה בגנגר אחד והביסה אותו.
"מיילוטיק, משאבת הידרו!!!!" פקד וואלאס. תותח מים עצום נשלח מפיה של מיילוטיק ופגע בשני האנטרים. האווירה העכורה בחדר החלה להעלם עם פגיעתם של פוקימוני הרוח. מתקפת צל הלילה נמוג והפוקימונים שנפגעו ממנו יצאו מההזיות וחזרו לעצמם.
"דרגונייט, פעימת דרקון!" פקד לאנס. דרגונייט טען אנרגיה בפיו, הוא ירק כדור אנרגיה בצבע טורקיז לעבר קרובאט שסייע לנאזליף בצורה לא הוגנת כאשר שניהם תקפו בלינץ' את הוויפינבל של דני.
"תודה לאנס..." חייך דני. וויפינבל נפגע ממתקפת הרעל של קרובאט והתעלף סופית.
לפתע פתאום רעש של נפץ הרעיד את החדר. הפוקימונים כולם הושפעו ממתקפה על חושית ונסוגו לאחור, כל צד למחנה משלו, הרעים נגד הטובים. מחיצה העשויה אנרגיה שחורה נוצרה בין שתי המחנות. חיזיון של מיוטו הופיע כך ששני הצדדים יכלו לראות אותו.
"לחמתם בעוז, הרשמתם אותי למדי, הצלחתם לגבור על נתיניי, כמו כן גם ספגתם מעט נזקים. אני מציע הפסקת אש, תקבלו מספיק זמן כדי לנוח ולרפא את הפוקימונים הפצועים שלכם. ולגביך מיו, כדאי לך מאוד להשיב לי את מה שלקחת ממני, האבן האגדית של סינו שגזלת ממני מול עיניי. יש לכם חצי שעה להשיב לי אותה, כי אם לא, אנחנו נמשיך בקרב, רק שהפעם אני בעצמי אצטרף ואנקום!" הוא אמר. החיזיון של מיוטו נעלם.
"מה אתם אומרים על זה?" שאל דרו את חבריו לסוכנות.
"הוא יכול לשכוח מזה, אני לא מפחדת ממנו..." אמרה סינת'יה, "האבן האגדית של סינו לא חוזרת אליו!"
סינת'יה נשאה את האבן הירוקה של סינו באוויר. האבן זהרה. "התפצלי!" היא אמרה. האור הבוהק של האבן סינוור את חצי החדר שיצר מיוטו על ידי המחיצה האפלה.
האבן הפכה לשלושה כדורים, שעוד באותו הרגע זהרו באור ירוק, ורגע אחרי נדמו ונפלו על אדמת המערה. לאנס ניגש אל שלושת החפצים והילדים בהו בו בהתעניינות.
"כדור הזוהר..." לאנס הרים כדור שקוף שנראה כמו פנינה גדולה והגיש אותו לסינת'יה.
"הכדור הזה מעיר ומחזק את פאלקיה, פוקימון השולט במרחב ובחלל..." הסבירה סינת'יה.
"זה כדור הנחישות..." אמר לאנס והרים כדור נוסף, הוא היה גס יותר ובוהק.
"כוחותיו מעוררים ומחזקים את דיאלגה, שליט הזמן"
"ומה זה האחרון?" שאלה קריס. לאנס הושיט לסינת'יה כדור שנראה כמו אבן גסה, בצבע זהב. "זה הכדור שמזמן את גיראטינה מהעולם ההפוך ומעצים את כוחותיו, כך שהוא יכול לשנות את צורתו לצורה המקורית שלו שאותה הוא לובש רק במימד שלו..." הסבירה סינת'יה, "בעבר צוות מרושע הדומה לצוות רוקט ניסה להשיג את החפצים האלה, הם כמעט גרמו לאסון ואני לא אתן לזה שוב לקרות, ובטח שלא לתת למיוטו לשים את ידו על האבן של הוון!"
"ג'יראצ'י, משאלתי השנייה!" אמרה קאסי, "אני רוצה שתזמן אליי לכאן את האבן של הוון!"
המבטים של כולם הופנו לקאסי. ג'יראצ'י חייך, הוא לא הוסיף מילה כפי שכבר היה ידוע שהוא לא נוהג לדבר או להשתמש ביכולת טלפתית מסוימת.
"את בטוחה שזאת המשאלה שאת רוצה לבקש?" שאל אותה דרו.
"זה רעיון גדול, זה יחסוך מאיתנו כל כך הרבה בלגן אם נשים את ידינו כבר עכשיו על האבן!" אמר וואלאס בהתלהבות.
"וואלאס צודק, נשיג יתרון עצום, הרי כל הקרב הזה הוא רק עיכוב עד שמיוטו ישים את ידו על האבן..." הסכים סטיבן.
"צודקים, אני בטוחה!" התעקשה קאסי. ג'יראצ'י החל לזהור באור צהוב. משום מקום באוויר הופיעה אבן כחולה כהה ובוהקת. סטיבן מיהר לתפוס אותה.
"התפצלי!" הוא אמר. האבן התפצלה לשלושה כדורים קטנים יותר מהכדורים של אבן סינו. כדור אדום, כדור כחול וכדור ירוק.
"האבנים האלה מעוררות ושולטות בגראודון, קיוגר וראייקוזה" הסביר סטיבן.
דרו ולאנס חייכו אחד לשני, הם כבר נתקלו באבנים האלה בעבר, וגם בשלושת הפוקימונים הללו השולטים באדמה, במים ובאוויר. דרו נזכר בעלילות העבר, המשימה הראשונה שלו עם לאנס בסוכנות.
[I]דרו ולאנס ריחפו באוויר על דרגונייט ופלייגון באמצע עיר ענקית שהבניינים בה נבנו בצורה עגולה מסביב למקור מים עצום. על קצה המים עמדו קבוצת אנשים, שתי כנופיות. קבוצה אחת לבושה מדי חובלים בצבע כחול וקבוצה שנייה מדים אדומים.
"צוות מגמה ואקווה, חייבים להתערב!" אמר לאנס.
מזג האוויר היה מבולבל, מצד אחד השמש בהקה, מצד שני ירד גשם זלעפות.
"צוות מגמה רוצה לייבש את העולם ולהקים עולם חדש לגמרי, צוות אקווה רוצה להציף את העולם וליצור עולם אחר, הם לא מבינים שהם יגרמו לאסון והאנושות תושמד!" אמר לאנס לדרו.
"איך אנחנו מונעים מהם את זה?" שאל דרו והביט אל המים. ליד מערה קטנה שצפה על פני המים, מערת המקור, עמדו שני פוקימונים עצומים בגודלם, האחד קיוגר, לוויתן עצום בצבע כחול שגופו יוצא מתוך המים והשני גראודון, בהמה גדולה בצבע אדום, הוא הזכיר אפילו סוג של לטאה וגפו מכוסה אבנים אדומות נלחמו זה בזה על קיומם, כשגראודון עצמו עומד על אי קטן שיצר על פני המים.
"בעבר כבר התחולל הקרב הזה, אך השניים הורדמו ונשלחו רחוק אחד מהשני כדי למנוע את הקרב..."
ציפור מתכתית גדולה הגיע לעבר דרו ולאנס.
"היי סטיבן!" צחק לאנס ובירך לשלום ידיד ותיק רכוב על הפוקימון סקארמורי.
"צריך להעיר את הפוקימון ראייקוזה, הוא היחידי שיכול לעצור את הקרב ביניהם!!" הסביר סטיבן, "אני טס למגדל השמיים!" הוא אמר וסקארמורי השתמש במהירותו ועף לעבר המגדל בו ביקרו לאנס ודרו לפני מספר שנים כשהכירו לראשונה, צעירים יותר.
פוקימון הדרקון הירוק והעצום הגיע בטיסה מהשמיים, הוא תקף את השניים ומנע מהם להלחם. צוות של שוטרים גבר על שני הצוותים, הם אזקו אותם ולקחו אותם עימם בניידות. מזג האוויר חזר לקדמותו. מדען קשיש עמד על המדרכה בסמוך אל המים, לצידם של סטיבן, לאנס ודרו. הם הבחינו כיצד שלושת הפוקימונים האגדיים נסוגים לאחור, כל אחד למקומו שלו ולמנוחה חדשה עד אשר יגיע בעתיד גורם נוסף ויעיר אותם.
"כל הכבוד לכם נערים צעירים, פעלתם נכון כשזימנתם את ראייקוזה..." חייך המדען. "אני היסטוריון וארכיאולוג ראשי. בנוסף אני מנהל את מוזיאון החלל בעיר מוסדיפ, בטח שמעתם על המוזיאון הזה, נכון?" הוא שאל.
"כן, אני מהעיר לארוס, בעבר גם ביקרתי בעיר מוסדיפ..." הסביר דרו.
"יפה, יפה, אני מניח סטיבן שבתור בנו של מנהל חברת דבון, אתה מכיר, ולאנס, אני יודע שאתה במקור מג'וטו..." אמר המדען.
"נכון..." חייך לאנס.
לאנס קיבל שיחת טלפון מהבוס שלו ששמע על הצלחת המשימה, הוא בירך אותו ואת סטיבן ואמר שהוא מעוניין לשמוע עוד על דרו.
"איך ידעתם על הקרב הזה לפני?" שאל דרו את לאנס מבלי שהמדען ישמע.
"מידע מודיעיני, יש לנו מרגלים בצוות מגמה ואקווה" חייך סטיבן.
הדוקטור החזיק בידיו שני כדורים קטנים, אחד אדום ואחד כחול, "את אלה החרמנו מהצוותים, הם גנבו את זה הכדורים האלה מפסגת הר פייר"[/I]
"לאנס, מדוע לא לקחתם את הכדורים הללו אז בשביל הסוכנות?!" שאלה סינת'יה.
"לא ידענו אז מה מקורם, המדען הזה כנראה ידע הכל עליהם, הפך אותם לאבן של הוון על פי האגדה והחביא אותן, כמו שבטח הוא דאג בשיתוף עם שאר המחוזות, להחביא את שאר האבנים..."
"צוות גלאקטיק גנב את הכדורים האלה בעבר גם ממוזיאון אטרנה, אם היינו יודעים לפני היינו מחביאים אותם בסוכנות וכך כל הסיפור הזה היה נמנע ומיוטו לעולם לא היה שם עליהם את ידיו" הסבירה סינת'יה.
"אני אלך להחביא אותם במקום מבטחים, לפני שמיוטו יעלה על כך שהאבן אצלנו..." אמר סטיבן ועלה על הסקארמורי שלו.
היציאה מהמערה נחסמה ע''י המחיצה של מיוטו.
"סקארמורי, תותח הבזק!" פקד סטיבן. הציפור המתכתית פערה את פיה וירתה קרן כסופה ובוהקת שפגעה במחיצה ונספגה בה.
"טוב, אין לנו ברירה..." צחק סטיבן, "מתקפת שמיים!"
סקארמורי החל לזהור באור לבן, הוא טען אנרגיה וטס במהירות, מלא אנרגיה אל תקרת המערה.
"מה אתה דפוק?!" צעקה קאסי. סקארמורי שבר את התקרה, הוא פילס את דרכו בעוד סטיבן נפצע מהסלעים ומהמכות, עד שלבסוף אור ירח חדר אל המערה וסטיבן היה בחוץ.
"בתכלס אנחנו יכולים לברוח עכשיו, לא? דרו כבר לא ימות, האבנים בטוחות, מה יש לנו להישאר?" שאל טרי בתמימות.
"היום זה היום לעשות עוד שינויים טרי, אנחנו צריכים להפטר מצוות רוקט סופית ולהחזיר את מיוטו לקדמותו..." הסביר מיו.
"מה זאת אומרת להחזיר אותו לקדמותו?" שאלה ויולט.
"מיוטו נמצא תחת השפעה, הוא לא באמת היה עושה את כל זה לבד, הוא בסך הכל פוקימון...." אמר דרו.
"וזה כמעט בטוח נכון, אנחנו צריכים לעורר אותו, הגיע הזמן להכנס בו סופית!"
"עברנו כל כך הרבה, אני חושב חברים שזה הזמן שלנו לתת את הכל!" אמר טרי לארבעת חבריו. הם כבר היו תשושים וגם פוקימוניהם.
"אני איתך טרי..." היה הראשון להגיד דני. הוא הניח את ידו על ידו של טרי. ויולט חייכה והניחה גם היא את ידה. מת' וקריס הצטרפו. "אני אתכם" אמר מייקל ושם את ידו.
"גאה בכם ילדים שלי..." אמרה קאסי והצטרפה. דרו הניח את ידו אחרון,
"תודה לכם ילדים, אנחנו חייבים לכם הרבה על שיתוף הפעולה..."
"בהצלחה לנו!" אמר טרי בהתלהבות.
וואלאס, סינת'יה ולאנס עמדו וצפו בהם בחיוך. הסוכנים שהיו שם גם הם, חייכו בזמן שטיפלו בפוקימונים שלהם.
"טוב יאללה מספיק, אנחנו לא בני עשר" אמרה קריס.
מחיצת האופל נעלמה. סלבי, מיו וג'יראצ'י סייעו לפוקימונים להבריא מעט מהקרב הקודם.
"דני, אני חושבת שהגיע הזמן..." חייכה ויולט והשתמשה במאיץ ההתפתחות. שלדר עף ללא שליטה ונתפס על זנבו של סלוופוק, השניים התפתחו לסלווברו.
צוות רוקט ונתיניו המכובדים יותר של מיוטו עמדו בצד השני של האולם במערה, אך מיוטו נעדר מהמקום.
"הגש לי את האבן מיו..." אמרה מריהאנה. היא התקדמה לעברם של "החברה הטובים", פוסעת על רצפת המערה כשנקישות המגפיים שלה מהדהדות ברחבי האולם.
מיו צחקק, "תשכחי מזה..."
"תן לי את האבן, כל הקרב הזה מיותר!" היא צעקה ושלפה שלושה פוקדורים.
"היא באמת חושבת שהיא יכולה על כל אלה?" שאלה ג'ינה בלגלוג.
"שמעתי אותך ג'ינה, בינתיים אני היחידה שלא נענשה על ידי מיוטו נכון?" עקצה אותה מריהאנה, "אני לא מפחדת, מיוטו מעריך אותי!"
ג'ינה שתקה ובלעה את רוקה.
"בנותיי היקרות, צאו עכשיו!" קראה מריהאנה. הפוקימונית הרקדנית קירליה הגיחה מתוך הפוקדור, לצידה התינוקת סמוצ'אם שעוד לא התפתחה בהסטוריה הנוכחית וקנגסקאן, פוקימונית הקנגורו שהחזיקה את הצאצאית שלה בתוך כיס על בטנה.
"קדימה..." היא אמרה.
"האבן לא אצלי, חשבת שנחכה לכם?!"
"שקרן!!!" נבח האדם שעמד לצידה של מריהאנה כל הזמן הזה. הוא ביצע קפיצה באוויר ונחת לצידה.
"כריס, זה בסדר אני מסתדרת..." היא אמרה.
"גיבורים שלי, ניקח את האבן הזו בכוח..." אמר כריס ושחרר החוצה שני פוקימוני לוחם, האחד היטמונלי, פוקימון השד הבועט, השני היטמונצ'אן, פוקימון השד המתאגרף.
"הוא גנב לך את השם" צחקה ויולט באוזן של קריס.
"בסדר אני יותר מגניבה ואצלו בטח כותבים את זה אחרת..." ענתה קריס.
"כריס, מריהאנה, הם צודקים, האבן של סינו כבר לא פה, גם לא האבן של הוון, היא נלקחה כבר קודם לכן, ושתי האבנים המפוצלות עושות את דרכן כעת הרחק מכן, הכל כדי שאני לא אניח עליהן את ידיי..." אמר מיוטו בטלפתיה. הוא הופיע בעזרת מתקפת שיגור במרכז ההמולה.
"קיבלתם את ההזדמנות שהיתה לכם, עכשיו אני אצטרף לקרב ואבטיח לכם שזה הסוף שלכם!"
"אתה לא מפחיד אף אחד מאיתנו..." אמרה קאסי והתקדמה צעד קדימה. הילדים ושאר הסוכנים הנהנו בהסכמה. הקרב החל שוב.
מיוטו החל לשלוח כדורי צל לכל עבר וניסה לפגוע במיו. אחד מכדורי הצל פגע בסלווברו והותיר לו נזק כבד.
"סלווברו תיזהר!! אייפום, תשתמשי בשבירת לבנה!" צעקה ויולט. אייפום ניתרה באוויר, זנבה בהק בצבע לבן והיא הטיחה אגרוף ברוזליה של דרייק.
"קנגסקאן, שערורייה!" פקדה מריהאנה. עיניה של קנגסקאן נהיו אדומות, היא נכנסה לטירוף והתנפלה על המגמר של מת'. השניים החלו להיאבק, כאשר מגמר משתמש באגרוף דינאמי. אלקטבאז קפץ להגן על חברו ותקף בבעיטה נמוכה את קנגסקאן.
"עזור לה!" צעק כריס. היטמונלי ניתר והעיף את אלקטבאז בבעיטת קפיצה. השניים החלו להיאבק כאשר אלקטבאז השתמש במתקפת ברק.
"ביברל, נגיחה!" פקד מייקל. פוקימון הבונה נשען על זנבו, צבר תאוצה וניתר גבוה לאוויר, מנסה לנגוח במות'ים של ג'ינה. באטרפרי וביוטיפלאיי התערבו ושלושת הפרפרים תקפו את ביברל.
"לא יקרה!" זעמה קריס. יאנמה תקפה בחיתוך אוויר את שלושת הפרפרים והם ספגו נזק ועזבו את ביברל.
"גלייגר, עוקץ רעל!" פקד טרי. פוקימון העקרב ירה מטחים של מחטים רעילים וסגולים לעבר האנטר. האנטר צחק וספג את המתקפה, מכיוון שהוא היה פוקימון רעל המתקפה לא הזיזה לו.
"פעימת אופל!"
גלייגר ירה מתקפת פעימת אופל, האנטר נפל מעולף על הרצפה. גנגר שהגיע בשביל להתערב ברח משם.
"הגיע הזמן שנסיים את זה סופית!" אמר מיו. הוא התעטף באנרגיה בצבע ורוד. מיוטו חייך, גופו התעטף אנרגיה כחולה. השניים החלו להתנגש ולהיאבק.
"גראוליט, מתקפת להביור!" פקד אחד מהסוכנים. פוקימון הכלבלב הנאמן ירה מטח של אש צורמת לעבר גולבאט שריחף מעליו. גולבאט התחמק במהירות ונמנע מפגיעה ישירה. גראוליט ניסה שוב. שני גולבאטים נוספים הגיעו לטובתו של גולבאט, עימם קרובאט נוסף. הקרובאט תקף בניב רעל, הוא גבר על גראוליט ונשך אותו, בלי להרפות. שלושת הגולבאטים הצטרפו ועשו אמבוש על גראוליט.
"גראוליט, תנסה מתקפת להביור!" צעק הסוכן. גראוליט לא הגיב.
מטח עצום של מים נורה מרחוק והרחיק את העטלפים. הסוכן ראה את וואלאס והמילוטיק שלו תוקפים. הוא רץ לעבר גראוליט, שנראה מעולף ומורעל.
סקיטי הקטן תקף במתקפת סיוע, הוא תקף במתקפת עלים קסומים השייכים למיסטר מיים. המתקפה פגעה בקראדילי. אומסטר הגיע להגנתו של קראדילי. הוא ירה מתקפת מי מלח. מאסקיוריין הגיע לעזור לסקיטי. הוא תקף בעזרת כנפיו ברוח כסופה, רוח חזקה מלווה באבקה כסופה מנצנצת וקטלנית. מתקפת מי המלח הוסטה ופגעה באחד מאנשי הרוקט.
ראמפרדוס תפס בידו את מאסקיוריין. הוא, קראדילי ואומסטר הקיפו את סקיטי הקטן.
"סקיטי!!" חששה קאסי.
"עכשיו וולפיקס!" פקד דני. וולפיקס הגיח מתוך האדמה במתקפת חפירה. הוא העיף את אומסטר משם, ואז מיהר ותקף את קראדילי בסחרור אש.
סקיטי החל במתקפת סטירה כפולה ושחרר את מאסקיוריין.
מיוטו ומיו המשיכו להיאבק בינם לבין עצמם.
"תתעורר על עצמך מיוטו, זוכר את הפגישה האחרונה שלנו?"
"זוכר, אני זוכר..."
"נו ומה קרה לך?"
"קיבלתי שכל והשתמשי בכוח שלי, אתה תראה מיו, העולם יהיה טוב יותר כשאני אשלוט בכל בוראיו, אולי כך אני אגיע לפוקימון הראשון, ארכאוס, והוא יעזור לי..." הודה מיוטו.
"יעזור לך במה?"
"יתן לי להיות הפוקימון הכי חזק שקיים בעולם, אחריו, ויהפוך אותי לפוקימון אמיתי, אני לא אהיה סתם 'מיו-טו', אני אהיה בפני עצמי!!!!" הוא צרח ושלח חיתוך על חושי. מיו פוצץ אותו.
"אתה מדבר איתי ברצינות?! תפסיק מיוטו, אתה פוקימון בפני עצמך, כוח זה לא הכל!!"
"היום בלי כוח מיו, אתה כלום... האבנים האלה יעזרו לי לשלוט בעולם, תן לי אותם ואני אחוס עליך!!" צרח מיוטו בזעם. הוא ירה כדורי צל בלי סוף. כדור צל פגע בטאורוס של טרי, אך כלום לא קרה לו. כדור נוסף פגע בווילפלום של מת' ועילף אותה.
"תיזהר!!!" צעק לאנס. מייקל חטף כדור צל היישר לפנים כאשר נלחם עם קרבי כנגד היטמונצ'אן.
"מייקל!!!" צרחה קריס, היא החלה לרוץ, מתחמקת מגולבאט שרדף אחריה, חולפת על פני פלייגון, ארקניין של אחד הסוכנים ולאירון שנלחמו כנגד גנגר, הברלום של דרייק וסמוצ'אם של מריהאנה. היא כרעה על האדמה ליד גופו המעולף של מייקל.
"הוא יהיה בסדר קריס..." הרגיעה אותה סינת'יה. לאנס ודרו לקחו את מייקל והניחו אותו בצד. "דרגונייט, הגן עליו!" פקד לאנס על פוקימון הדרקון שלו שעמד לצידו על המשמר.
"גארצ'ומפ!!!" פקדה סינת'יה. פוקימונית הדרקונית קפצה באוויר. הטופר שבידה התארך וזהר בכחול, היא דילגה בין גנגר להאנטר וקרובאט ועילפה את שלושתם בקלות עם טופר דרקון.
"האבנים, חיפשתי אותם כל כך הרבה זמן!!" צווח מיוטו. הוא החל להשתגע, עיניו האדימו.
"אז מה, אתה לא צריך אותם, אתה לא צריך את צוות רוקט, תהיה מי שאתה, יש בך טוב, גם אם אתה נוצרת ממני, אתה פוקימון בפני עצמך..." מיו דיבר אליו וניסה להפעיל עליו משחק פסיכולוגי, נכנס עמוק למחשבותיו.
טדיאורסה הקטן הסתער במתקפת שריטות על הקירליה של מריהאנה. קירליה הרימה אותו באוויר במתקפה על חושית וטענה מתקפת קרן על חושית. גלאליי הסתערה על קירליה במתקפת לעיסה. טדיאורסה הקטן נפל חזרה לכיוון הקרקע, אך הגארדיובר של דני בלמה את נפילתו במתקפת בלבול. טדיאורסה הוציא לשון לקירליה כאשר ראה אותה כלואה בתוך קרחון שיצרה גלאליי בעזרת קרן קרח.
מיוטו יצר חיזיון בעזרת כוחו העל חושי, יושבי החדר הצליחו לראות את כל מה שעובר בראשו.
[I]מיוטו טייל , הוא הגיע לאי סיניבר במחוז קנטו, לאחוזת הפוקימונים, שם הוא נוצר. מיוטו נראה כועס, הוא חיפש את המדען שיצר אותו, שיתן לו תשובות. מיוטו התעצבן, הוא פוצץ את המקום. קרע נוצר באדמה וחיבר בין הבניין לבין הר הגעש התחתי שהיה באי.[/I]
טרי זיהה את המקום, הוא מצא שם את הקקנייה שלו כשיצא בפעם הראשונה למצוא פוקימון שהיה שייך לו. מת' נזכר שקרא שם פרטים על מיו ומיוטו, הרי שם מיוטו נוצר על ידי דיאנאיי של מיו.
[I]מיוטו חזר אחורנית בזמן, הוא חשב על להקדים את המאוחר ודיבר עם קפטן ארצ'י, פיראט שהיתה לו ספינה. מיוטו נתן לו פוקדור מהעתיד, בתמורה הקפטן סיפר לו שהכדור האדום והכחול היו בידיו אך הוא מכר אותם לאדם לא מוכר ליד העיר שעתידה להיות סלייטפורט בהוון המודרנית.[/I]
דני וקריס הכירו את הקפטן ואת הספינה, את הפיראטים ואת ביתו יולנדה, שם דני מצא את השלדר שלו. תעלומת הפוקדור מהעתיד נפתרה, קריס הבינה שהפירו שהיה לקפטן נתפס על ידי פוקדור שמיוטו נתן לקפטן ארצ'י כשביקר אותו בעבר.
[I]מיוטו ריחף באוויר וביקר בעיר הארת'ום בסינו. הוא ראה מולו הר גדול, הר קורונט, שם הוא ידע שימצא רמזים לגבי האבן של סינו, הרי שם ממוקמת פסגת החנית, המקום הקדוש דרכו דיאלגה, פאלקיה וגיראטינה מזומנים מהמימדים שלהם.[/I]
ויולט וקריס הופתעו, הן הכירו את העיר הארת'ום, שם קריס מצאה את הפאנפי שלה אצל מתאם יליד העיר.
[I]מיוטו היה עצבני ומלא אנרגיה, הוא הגיע אל העיר סרוליין, שם התמקם במערת סרוליין, מערה שנורא אהב ונהג להגיע לשם על מנת להרגע, להתחבא או סתם לנוח.[/I]
"מערת סרוליין הא? היינו שם כשאלקיד עשה בלגנים עם זאפדוס" אמר טרי.
[I]השמועות היו שבאגם הזעם הממוקם צפונית לעיירה סינווד נמצאת בקרקעית האבן הכתומה של ג'וטו. מיוטו צלל לתחתית האגם, אבל לא מצא שם שום דבר. גייראדוס תקף אותו ולכן הוא ברח למערה שהיתה קרובה לאגם ולעיירה, מערת הקרח. מיוטו נח שם מעט.[/I]
מת' נזכר איך באגם הזעם הוא מצא את הגלום שלו, כאשר היא הותקפה על ידי פוקימוני ציפור. טרי בכלל קישר את המקרה למערת הקרח, שם מצא את הטאורוס שלו.
"חדל!! ראיתם מספיק!!!" צרח מיוטו. הוא לא שלט באנרגיה שלו. הכל החל להיסדק מסביב. אבנים קטנות החלו ליפול. קיר של המערה החל לקרוס. סלבי ניסה בכוח רב להחזיק אותו במתקפה על חושית ביחד עם ג'יראצ'י. סלווברו וגארדיובר סייעו לו לפי פקודותיהם של ויולט ודני.
"כל המקומות בהם ביקר מיוטו, אלה שראינו בחיזיון, אלה מקומות אליהם מיוטו שלח בטעות את הפוקימונים של הילדים!!" אמרה קאסי, הלא היא זאת ששלחה אותם בעזרת סלבי ותוכנת זרם הזמן.
"מרתק..." אמר לאנס.
עיניו של מיוטו חזרו לקדמותן.
"מיו, אני מצטער..." התנצל מיוטו.
"הוא יוצא מזה!!!" צרחה באושר קאסי. אך עיניו נהיו אדומות שוב. "זה בחיים לא יקרה!!!!" הוא צרח וירה קרן על לעבר מיו. סלבי וג'יראצ'י הגנו על מיו.
עיניו של מיוטו שוב חזרו לצבען המקורי, ואז שוב לאדום.
"הוא מבולבל, כנראה שהוא מתעורר מהתרדמת שבו הוא היה, זה קורה!!! הצלחנו, הצלחנו במשימה שלנו חברים!!!" התלהב לאנס.
"כל הכבוד קאסי, כל הכבוד!!!" מחא כפיים דרו.
"חכו..." הרגיעה אותם סינת'יה.
מיוטו זהר באור סגול, הוא השתמש בכוחותיו העל חושיים.
"לא יקרה לעולם!!!" הוא צרח והעיף את הילדים באוויר. טרי ודני נעלמו משם בעזרת כוחותיו, אחריהם ויולט וקאסי.
"הילדים!!!" צרחה קאסי.
שלושת פוקימוני הפיות השתמשו בכוחם העל חושי. מיוטו נפל על הקרקע, ללא כוחות. מיו ריחף מעליו, "מיוטו... אתה בסדר?"
אותו לילה, התרחשה סופה. רוחות חזקות נשבו, במיוחד בים. האוקיינוס געש, הגלים שצפו. טרי מצא עצמו שוחה, לבד. הוא איבד כוחות. המים הרטיבו אותו עד שד עצמותיו. "מה קורה כאן?" הוא שאל את עצמו. שיערו הבהיר היה רטוב לגמרי. הוא לא הצליח לזהות אפילו יבשה בסביבה.
"היי!!" הוא נבהל כשראה משהו מתקרב לעברו, עצם גדול, אולי פוקימון, אולי משהו שיוכל להיות לו משענת כדי שיוכל לצוף, הרי המים גועשים והוא חלש, קר לו והוא רטוב, זה עניין של זמן עד שיאבד את כוחו ואז יטבע. הים לא מתאים כרגע לשחייה רגועה. "דני?!" נבהל טרי. הוא זיהה את העצם כשגופו של דני שצפה על פני המים ונשטפת עם הגלים. הוא לא ידע אם דני חי או מת', אבל כשהוא נגע בעורו הלבן, הוא הרגיש כמה קר הוא. טרי הצליח לזהות דופק, הוא הניח שכרגע דני עוד חי, אבל מה הם יעשו?
"שמישהו יעזור לנו, בבקשה!" צעק טרי בכוחותיו האחרונים. הוא לא עמד יותר בקור הזה, רגליו התעייפו מהשחייה. הוא לא ישרוד עוד יותר מדקות ספורות.
"טרי..." נשמע קול מסתורי. טרי ראה מלאך מול עיניו, בצורת כוכב, זוהר באור צהבהב.
"זה מלאך?" שאל טרי.
"ג'יראצ'י, נשארה רק עוד משאלה אחת שלא הוגשמה הלילה, אתה צריך אותה יותר מכולם..." אמר ג'יראצ'י.
"כן..." הוא השתעל, "קח אותנו מפה למקום בטוח!"
"משאלתך הוגשמה..." אמר ג'יראצ'י. טרי תמך בגופו של דני. נחשול גדול של מים הגיעה מעליהם, הוא שטף את השניים והתנפץ על פני הים. טרי ודני כבר לא היו מעל פני המים.
[b]פוקימונים שהופיעו: [/b]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/150.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/151.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/251.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/385.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/207.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/277.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/331.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/125.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/128.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/362.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/190.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/079.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/080.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/216.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/037.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/090.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/070.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/282.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/193.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/231.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/062.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/215.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/044.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/045.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/126.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/140.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/147.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/407.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/330.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/284.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/359.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/122.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/300.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/132.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/149.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/400.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/121.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/098.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/117.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/012.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/267.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/414.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/409.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/139.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/346.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/286.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/315.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/274.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/281.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/238.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/115.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/106.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/107.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/445.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/227.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/350.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/042.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/169.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/093.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/094.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/305.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/306.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/058.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/059.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/382.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/383.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/384.gif[/IMG]
-סוף עונה ראשונה-
אתה פשוט ענק!!!!
רוצים עונה שניייהההה!!!!!
רוצים עונה שנייהההההה!!!!!!
רוצייים עוווננהההה שניייהההה!!!!!!!
[QUOTE=bugoji1;1407303]אתה פשוט ענק!!!!
רוצים עונה שניייהההה!!!!!
רוצים עונה שנייהההההה!!!!!!
רוצייים עוווננהההה שניייהההה!!!!!!![/QUOTE]
*קושרים שרשראות על ידינו*
רוצים עונה שנייה! רוצים עונה שנייה! רוצים עונה שנייה!
עונה מדהימה וקטלנית, אומנם דרו לא מת, אבל כנראה הילדים שוב נשלחו לתקופות שונות בזמן. מעניין בסוף אם גם עכשיו הם איבדו את הפוקימונים שלהם.
...............................................
מה? זהו? נגמר הפרק? אין המשך? משהו?:what::oing:
לאאאאאאאאאאאאאא:cry::cry:
הפרק הכי טוב בכל העונה, מלא אקשן ויופי של עלילה
ממש לא ציפיתי שכל הילדים יעלמו שוב(לומרות שזה היה קצת צפוי בגלל שאקסטו אמר שהדברים עדיין הולכים להתרחש כמעט כמו שהיתרחשו בעבר)
מצאתי שגיאת הקלדה אחת שאני לא מצליח לאתר כרגע
עונה שניה בבקשה:sunglasses:
עונה שנייה! עונה שנייה! רוצים עונה שנייה!
איזה מקסימים אתם!!! תודה רבה לכם על התגובות החמות והמרגשות לאורך כל העונה, שמח שנהנתם ובמיוחד מהפרק האחרון!
העונה השנייה בתהליכי כתיבה ובקרוב יצאו "פרומואים" לעונה, וכמובן ששום דבר לא נגמר, . בקרוב יתפרסם הספיישל של הרג'ים ששייך לעונה הראשונה :]
וואו איזה פרק מטורף!! איזה עונה מטורפת!!! אחי יש לך אתה אחד הכישרונות!!!
יאיר תודה רבה לך :]
בדצמבר הקרוב, לפני עלייתה של העונה השניה
[IMG]http://i47.tinypic.com/307rngj.pnghttp://[/IMG]
תתכוננו!!!!! ב-18.12 יפורסם הספיישל!!!!!
[B]ספויילר:[/B]
[COLOR="Yellow"]בזמן מסעם של הילדים ברחבי הוון הם נקלעים למרדף אחר צייד עשיר ורשע שמנסה ללכוד את שלושת פוקימוני הגולם האגדיים, שלישיית הרג'ים, שאיתם יוכל לזמן את הפוקימון האגדי רג'יג'יגאס.[/COLOR]
חברים, אומנם באיחור רציני, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם!!! כמו שאתם התגעגעתם, אז כך גם אני!!! אז לקראת העונה החדשה, סוף סוף פרק הספיישל של פוקימון זרם הזמן - העונה הראשונה! למי שלא הבין, הפרק מתרחש באמצע מסעם של הילדים, לפני כל מה שקרה בסיפור עצמו.
תהנו, ומבטיח שבקרוב מאוד תקבלו הצצות לעונה החדשה.
[IMG]http://i49.tinypic.com/28ugwon.png[/IMG]
היתה זו שעת צהריים. מיי האוקיינוס געשו. פוקימון עצום מימדים, דמוי לוויתן בעל עור כחול, שט על פני המים במהירות. אדם גבוה ורחב מימדים ישב על גבו. הם התקרבו לאי קטן שהיה קרוב אליהם. "מהר יותר ווילורד!" אמר האיש. ווילורד שט והאיץ את מהירותו. מי מלח שוצפים ניתזו לכל עבר. האי היה קרוב מתמיד, רק כמה מטרים מהם. האי היה קטן ביותר, חולותיו זהובים. על האי היתה מערה, לא גדולה במיוחד, קירותיה עתיקים ביותר. השניים הגיעו אל האי, האדם קפץ באוויר ונחת ברכות על החול הזהוב.
"חזור ווילורד..." הוא אמר וכיוון פוקדור אדום לכיוון הלוויתן הענקי. פוקימון המים הגדול הפך לקרן אדומה, השתגר חזרה לכדור ונעלם כאילו מסת גופו העצומה לא היתה שם לפני. האדם המסתורי התקדם וצעד על החול, נעמד מול פתח המערה וחייך בתשוקה.
"סוף כל סוף הגעתי" הוא אמר ונכנס אל פנים המערה. המערה היתה חשוכה, לא היה ניתן לראות דבר חוץ מכתב ברייל על הקירות, כתב לא מוכר שאותיותיו החרוכות באבן בהקו בחשיכה.
האדם ליטף את קירות המערה. הוא הבחין בבור קטן, בתוכו מי ים.
"הבנתי את המשחק..." הוא אמר והטיל פוקדור נוסף באוויר. פוקימון דג פרץ החוצה אל תוך המים. היה זה רליקאנת', פוקימון המים והאבן העתיק, גופו חום עם כתמים בצבע קרם וראשו הקשיח בצבע קרם. על קשקשי בטנו היתה נקודה אדומה. עיניו היו מלוכסנות ונראו סגורות.
"צלול וקח אותי איתך..." ציווה המאמן. הוא קפץ אל המים והחזיק בגופו הקשיח של רליקאנת'. השניים החלו לצלול אל תוך הבור, שהתחבר אל תוך הים. האדם אחז בדג הכבד ושחה איתו בין קבוצת פוקימוני דגים, כחולים, עגולים ונפוחים מלאי קוצים, קווילפיש.
"קבר אבן!" ניסה לומר האיש, אך מיליו נבלעו בשל שהייתו מתחת למים. רליקאנת' הבין אותו . עיניו זהרו באור תכול ואבנים גדולות נפלו משום מקום לעבר הקווילפישים וקברו אותם תחתם. הצייד חייך ושלף מכשיר חשמלי קטן עם מסך.
הוא חשב לעצמו על כך שהמערה שהיה בה היתה טעות ולא המערה האמיתית שהוא חיפש. על המסך הופיע נווט שכיוון אותו אל מערה נוספת לא רחוק משם. רליקאנת' שחה בעקבות האותות שהנווט שידר, ותוך חמש דקות בהם הם שחו עומק יותר לאורך הים, הם הבחינו ביבשה מעל פני המים. השניים עלו חזרה על פני הים, בדיוק לפני אי קטן נוסף ועליו מערה קטנה באותו מידה, עשויה אבנים עתיקות.
"חזור רליקאנת'..." קרא הצייד והשיב את פוקימון הדג אל תוך הפוקדור.
האיש לחץ על המסך בנווט המיוחד שלו ונכנס אל תוך המערה, שהיתה זהה גם מבפנים, אך חשוכה לגמרי. רק האותיות שדמו לכתב ברייל בהקו על רקע הקירות.
"היכן אתה רג'י?" תהה הצייד.
עמוק באפלת החדר נדלקו אורות אדומים באוויר, בכתב ברייל. קרן קפואה נורתה לכיוון הצייד.
"היי!!!" הוא התכופף והתחמק ממנה. כאשר כתב הברייל התקרב, גילה הצייד שאלה עיניים, עיניים של פוקימון גולם תכול.
"רג'יאייס!!" קרא הצייד, "חיכיתי הרבה זמן למצוא אותך!"
פוקימון הגולם מסוג הקרח ירה קרן תכולה נוספת, קרן קרח. הצייד קפץ שוב על מנת להתחמק. הוא שלף כדור קטן מידו, בגודל של רימון יד, הוא זרק אותו לעבר רג'יאייס וזה בהק באור צהוב ושלח אותו חשמליים שכיסו חצי מגופו של הגולם. רג'יאייס תקף בזרוע פטיש, כשזרועו זוהרת בלבן והוא הטיח אותו בכדור הקטן, שנשבר, והאותות החשמליים נעלמו. רג'יאייס טען מתקפת קרן על.
"לא הפעם!" צעק הצייד וזרק חמישה רימונים קטנים נוספים ששידרו אותות חשמליים נוספים וכלאו את רג'יאייס מבלי שיוכל לזוז.
"ניצחתי אותך גולם טיפש!" אמר הצייד והוציא את הנווט המיוחד שלו. הוא לחץ על כמה כפתורים. צלחת שטוחה ורחבה מספיק הגיעה בטיסה מפתח המערה. רג'יאייס ריחף באוויר בעזרת הכדורים ונחת על הצלחת. מגן אור חשמלי נוצר מסביבו ומנע ממנו לזוז. הצלחת ריחפה החוצה והצייד ברח החוצה בעקבות רג'יאייס הכלוא.
על חופה של האי חיכתה צוללת ענקית, אליה נכנסה הצלחת עם הרג'יאייס. הצייד נכנס גם הוא אל הצוללת, וזו פרשה כנפיים והחלה לרחף באוויר ולטוס אל השמיים, עם שלל חדש, פוקימון אגדי ונדיר.
לא רחוק מאותו אי, טיילו חמישה נערים, שתי בנות ושלושה בנים, לאורכו של שביל לבנים שנסלל הישר מתוך יציאה של יער קטן שהפריד בין שני ערים. "העיר טרבין... ביקרתי כאן עם מייקל בילדותי" התרגשה קריס, אחת מהבנות, שיערה חום אסוף ועליו קשת צהובה. היא לבשה חולצה צהובה ומכנס חום.
"לא מעניין..." עקץ אותה אחד הנערים, טרי, שיערו בלונדיני ועיניו כחולות עמוקות.
"אוי תשתוק טרי!!!!" התעצבנה קריס. חברתה ויולט צחקה בגלל השניים. ויולט היתה בחורה עדינה ויפיפייה, עיניה ירוקות ושיערה בלונדיני גלי.
"הים נערך פסטיבל קרבות בעיר!" אמר מת', אחד מהנערים. שיערו שחור, מעט ארוך. הוא היה הבחור המסתורי של החבורה, שאוהב לפעול לבדו והמילים שיוצאות מפיו נאמרות רק כשיש לו משהו חכם לומר.
"קרבות?! אין איזו תחרות פוקימונים?" שאל דני, נער נוסף בחבורה, עיניו בהירות ושיערו חום. דני היה בחור מעט מתנשא שהגיע ממקום אחר בחייו אל החבורה, שהיו חברים עוד מימי בית הספר לפוקימונים. דני בדומה לויולט היה מתאם פוקימונים, ופחות התלהב מקרבות, אלא מהיופי והסטייל של הפוקימונים שלו.
"קדימה!!!" צעק טרי והחל לרוץ כשהוא חוצה את שער הכניסה לעיר וחולף על פני הבתים הגבוהים והמודרניים של העיר. החבורה השתרכה מאחוריו, אך הלכה בקצב מהיר.
בלב ליבה של העיר עמדו מאמנים שונים מסביב לזירות שנבנו במיוחד ליום ספציפי זה שריכז מאמנים שונים שמטיילים ברחבי מחוז הוון הטרופי.
"קרבות יחידים, קרבות כפולים, היי! קרבות משולשים יהיו טובים לאימון גם לי, לקריס ולמת' כדי שנוכל לעבוד על שיתוף הפעולה בינינו..." אמר לעצמו טרי והבחין בסוגי הזירות השונים.
"אני רואה שאתה מתלבט בין קרב יחיד לקרב משולש, אני טועה?" שאלה את טרי בחורה שעמדה ממש לצידו, שערה חום ארוך, חליפת המאמנים שלה אדומה ועל ראשה בנדנה ירוקה.
"מתאים לי בדיוק!" התרגש טרי, "אני טרי אגב..."
"נעים מאוד, מיי, מאמנת מהעיר פטלבורג... למה אנחנו מחכים?!" היא שאלה.
"לשני חברים שלי שיצטרפו אלינו לקרב משולש!" הוא אמר.
"בוא נתחיל בקרב יחיד..." אמרה מיי וגררה את טרי לזירת יחיד פנויה בה המתין שופט מוסמך על ידי ליגת הוון.
"קרב אחד על אחד יתחיל עכשיו, טרי נגד מיי!" קרא השופט.
"צאי סנוראנט!" קרא טרי ושחרר אל הזירה פוקימון צמח קקטוס קטן ירוק בעל שתי שרועות עבות.
"נראה לי שזה קקנייה, לא סנוראנט..." צחקה מיי.
"בסדר, התבלבלתי, לא נורא!"
"צא ליינון!" קראה מיי והטילה פוקדור באוויר, ממנו הגיח פוקימון דמוי סמור בעל עיניים תכולות, גוף מוארך מכוסה פרווה בצבע קרם ועליה פסים חומים.
"ליינון, נגיחה!" קראה מיי.
פוקימון הסמור המהיר החל לראש ונגח עם ראשו בקקנייה. קקנייה נפל על הקרקע וספג נזק קשה.
"קקנייה, קשר דשא!" קרא טרי.
"נגיחה!" פקדה שוב מיי.
לינון החל לרוץ במהירות והתחמק מהדשא שניסה לאחוז בו ולהפיל אותו, שנוצר על ידי קקנייה.
"זרוע מעט!" פקד טרי.
זרועו של קקנייה זהרה בירוק וקוצים פרצו ממנה. הוא חבט בחוזקה בליינון שהתקרב אליו על מנת לנגוח והפיל אותו על רצפת הזירה, מעולף.
"המנצח בקרב הוא טרי!" קרא השופט.
מיי החלה לבכות, היא השיבה את ליינון אל הפוקדור שלו.
"הכל בסדר מיי, היית טובה..." עודד אותה טרי.
"טובה? היא הפסידה במתקפה אחת..." לחשה קריס באוזנו של טרי והקפיצה אותו.
"מתי הספקתם להגיע?" צרח עליה טרי.
"ממש כשהתחלת את הקרב שלך, יכלת לחכות לנו!" נזף בו דני.
"השגתי לנו יריבה לקרב משולש!!!" התלהב טרי.
"קרב שלושה על שלושה מתחיל עכשיו, מיי נגד טרי, קריס ומת', תתחילו!" קרא השופט בזירת הקרבות המשולשים. קהל של צופים התאסף מסביב לזירה בשל המאמנים המעניינים שהשתתפו בקרב.
"צאו!" קראה מיי וזרקה אל הזירה שלושה פוקדורים. הקרניים הלבנות גיבשו צורה של שלושה פוקימונים. האחד, ספטייל, פוקימון לטאה מפותח מסוג דשא, שעומד על שניים, השני בלייזיקאן, פוקימון תרנגול מסוג אש ולוחם שעומד גם הוא על שתי רגליים ארוכות. להבות קטנות פרצו משתי ידיו, שעליהן טופרים חדים. השלישי היה פחות מפותח מהם, בשלב השני של ההתפתחות, מארשטומפ, פוקימון מים כחול דמוי דג ביצות.
"וואו, שלושת הפוקימונים ההתחלתיים של מחוז הוון!" התלהב מת', "צא מגבי!" הוא קרא ושחרר לזירה את פוקימון ילד האש.
"סנוראנט, צאי!" קרא טרי ושלח לזירה את פוקימונית כובע השלג, לצידו של מגבי ופאנפי, פוקימון הפילון של קריס.
"קדימה תתחילו, מארשטומפ, פצצת בוץ! ספטייל, מתקפת מהירות! בלייזיקאן, בעיטת להבה!" פקדה מיי.
"שלושה פוקימונים מפותחים, כנראה שהיא לא כזאת חלשה כמו שחשבתי..." אמרה קריס, פאנפי, תשתמש במתקפת גלגול!!!" פקדה קריס.
"סנוראנט, קרן קרח!"
"מגבי, תשתמש במסך עשן!" פקד מת'.
מגבי פער את פיו וירה ענן של עשן שחור סמיך שחסם את ראייתו של ספטייל ששעט לעברו במתקפת מהירות. מגבי התחמק ממתקפת המהירות.
מארשטומפ ירה מתוך פיו גוש גדול של בוץ ישירות לעברה של סנוראנט הקטנה. בתגובה למתקפה ועל פי פקודתו של טרי היא ירתה קרן קרח מתוך פיה, ושתי המתקפות יצרו פיצוץ.
כף רגלו של בלייזיקאן החלה לבעור באש צורמת והוא ניתר באוויר ובעט בפאנפי שהתגלגל לעברו במהירות. בלייזיקאן היה חזק הרבה יותר ופאנפי הועף אחורנית וספג נזק קשה.
"סנוראנט מתקפת לעיסה!" פקד טרי.
"מגבי, להביור!"
מבין העשן הסמיך שהסתיר לספטייל את מגבי, פרצו להבות מתוך פיו ופגעו בספטייל, אך חוזקו של ספטייל סייע לו בספיגת נזק הרבה פחות משמעותי למרות יתרון הסוגים של המתקפה.
"מספרי איקס!" פקדה מיי, "הגנה!"
מארשטומפ כיסה עצמו בבועת מגן ירוקה. סנוראנט שחשפה ניבים חדים מפיה פגעה בבועה והועפה אל הקרקע. העלים שעל זרועותיו של ספטייל הפכו סגורים והתחדדו, הוא הטיח אותן במגבי. "להביור!!!" צרח מת'.
מגבי לא חיכה וירה שוב מפיו שובל לוהט של אש צורמת כלהביור. ספטייל אמנם פגע ישירות במגבי, אך נפגע קשות גם הוא.
"פאנפי, הגנת סליל!" פקדה קריס. פאנפי התקפל לצורת כדור, עורו הבריק לרגע וסנוור את מי שצפה במהלכו. הגנתו התחזקה.
"אקדח מים מארשטומפ!" פקדה מיי. זרם מים טהורים נשלח מפיו של מארשטומפ היישר לעבר סנוראנט.
"תתחמקי, ניב קרח!" פקד טרי.
סנוראנט דילגה באוויר והסתובבה. זרם המים התנפץ באוויר כאשר ניביה של סנוראנט פלטו אדי קור וזהרו באור תכלת. היא נעצה את שינייה בראשו של מארשטומפ.
בלייזיקאן ניסה לבעוט בבעיטת להבה בפאנפי הקטן, אך הפילון התחמק בגלגול.
"כוח עתיק פאנפי!" קראה קריס.
"פאנפי הסתובב במהירות על מנת לתפוס מספיק מרחק מבלייזיקאן. שכפול של עצמו נוצר, שקוף ובוהק בלבן. השכפול התערבל במקום והפך לכדור זורח. פאנפי שילח אותו לעבר בלייזיקאן.
"ציפור אמיצה!" צעקה מיי.
התרנגול ניתר גבוה באוויר כשגופו בוער בלהבות אדומות. הלהבות הפכו לאורה תכולה זוהרת והוא התנגש במתקפת הכוח העתיק, ניפץ אותה לניצוצות והתנגש בפאנפי, מותיר אחריו עשן כבד.
"מגבי, זנב ברזל!" צעק מת'. זנבו הקצר של מגבי התארך והתעטף במעטפת ברזל כסופה. הוא הטיח את זנבו במתקפת מספרי האיקס של ספטייל.
"פאנפי לא יכול להלחם!" קרא השופט בזירת הקרב המשולש. קבל רב הציף את המקום וצפה בקרב המיוחד.
"לא!! פאנפי שלי..." התייפחה קריס והשיבה אותו לפוקדור, "הייתי בטוחה שאת גרועה אחרי שטרי הביס אותך בפעם הראשונה!" היא הוסיפה.
"ליינון לא מספיק מאומן, אבל שלושת הפוקימונים ההתחלתיים שלי תותחים..." צחקה מיי, "והנה התבוסה השנייה!" היא אמרה. מתקפת פצצת הבוץ של מארשוטמפ הוטחה בסנוראנט והטילה אותו מעולפת על רצפת הזירה.
"להביור!" פקד מת'. להבות צורמות פגעו בגופו של ספטייל והותירו אותו מעולף על הקרקע.
"סנוראנט וספטייל לא יכולים להלחם!" קרא השופט.
"מת', זה מגבי מול מארשטומפ ובלייזיקאן, סומכים עליך!" עודד טרי.
"אגרוף דינאמי!" פקד מת'. אגרופו של מגבי בהק באור כתמתם כמו פיצוץ, הוא הטיח אותו במארשטומפ והעיף אותו אחורנית עם נזק קל.
"כל הכבוד..." חייך מת', "תקוף את בלייזיקאן ישירות במסך עשן!"
"בלייזיקאן בעיטת להבה! מארשטומפ..." צרחה מיי.
"הגנה!" פעל מת' במהירות.
בלייזיקאן ניתר כשרגלו הבועטת בוערת בלהבות, הוא התכוון להטיח את הבעיטה במגבי הקטן, אך נרתע אחורית כשפגע בבועת המגן הירוקה שיצר מגבי. כשהמגן נעלם, סילון אקדח מים פגע במגבי ישירות והותיר אותו מעולף על הקרקע.
"מגבי לא יכול להלחם, המנצחת בקרב היא מיי!!" קרא השופט.
מחיאות כפיים וצרחות עידוד נשמעו מסביב לזירה.
"הייתם גדולים!" צעקה ויולט.
"מת' כל הכבוד, היית היחיד שהביס להם פוקימון..." חייכה קריס.
"הייתם גדולים חברים..." אמרה מיי, משיבה את מארשטומפ, בלייזיקאן וספטייל לכדורים שלהם.
"גם את, יש לך את זה!" אמר טרי.
האנשים מסביב החלו להתפזר. אדם אחד עמד שם ולא זז. מיי הבחינה בו ונבהלה.
"מיי..." הוא לחש.
"אמא!! זה אתה..." היא נשפה את מלוא ריאותיה כשראתה את אותו בחור, בעל שיער אפור, לא ארוך מדי וקוצני. "סטיבן...." היא לחשה וניגשה אליו, לא לפני שהיא אמרה לחמשת החברים שהיא כבר חוזרת.
מיי ניגשה וחיבקה את הבחור, הם החלו לשוחח בשקט.
"אתם יודעים מי זה, נכון?" שאל מת' את חבריו.
"ממש לא..." אמר דני.
"זה סטיבן! אלוף מחוז הוון לשעבר..." אמר מת' בחיוך מרוצה.
"מה אתה רוצה קרב כאילו?" צחקה ויולט.
"ממש לא... מעניין איך הם מכירים, למרות שלא הייתי מתנגד להלחם נגדו, אבל אין לי סיכוי, הוא חזק כמו לאנס..." הסביר מת'.
צלצול נשמע לפתע. דני שלף את המכשיר הסלולארי שלו מהכיס.
"זו שיחת וידאו מדרו!" לחש דני לחבריו. הוא ענה לשיחה כשעל הצד הופיע דרו, לצידו מיו, מרחף באוויר. דני הפעיל את מצב ה"רמקול".
"היי חברים, מה מיקומכם?" שאל דרו.
"פסטיבל הקרבות בעיר טרבין..." חייכה קריס.
"וואוו, כבר התאמנתם בקרבות?"
"בטח! ניצחתי מאמנת בקרב אחד על אחד, אחר כך התמודדנו מול אותה מאמנת בקרב משולש, אני, קריס ומת', ושוב ניצחתי את שלושת הפוקימונים שלה..." צחק טרי.
"שקרן!!! היא מחצה אותנו כמו מקקים..." צעקה עליו קריס. דרו ומיו צחקו ללא הרף.
"שמעתי נכון?!" פרץ סטיבן לשיחה, לצידה של מיי, "דרו!!! אני לא מאמין, איך אתה מכיר את הילדים האלה?!" תהה סטיבן, אך דרו לא הספיק לענות, "הבנתי, הבנתי הכל, מה שלומך חבר ותיק?!"
"הכל כרגיל סטיבן, הכל רגוע!" חייך דרו. צעקות נשמעו ברקע מהטלפון, קאסי קראה לדרו.
"אני אהיה אתכם בקשר, המשך יום נעים" אמר דרו וניתק את השיחה.
"וואוו, לא ציפיתי... נעים מאוד חברים, אני סטיבן, אלוף מחוז הוון לשעבר..." הציג עצמו סטיבן, "חבר טוב של מיי וגם של דרו..."
"העונג כולו שלנו!" קדה ויולט. טרי ומת' הזילו ריר למראה המאמן הקשוח שמולם.
"אז מה מעשיכם? מסע פוקימונים ברחבי הוון?" הוא שאל.
"בהחלט סטיבן, הם מסתובבים ברחבי המחוז כמוני!" השלימה אותם מיי.
"מעולה, אני שמח לשמוע שיש עוד מאמני פוקימונים שמטיילים ויש להם שאיפות..." הוא חייך.
"סטיבן, מה היה כל כך דחוף?!" שאלה מיי.
"וובכן, אני מניח שאפשר לסמוך עליכם, אני אזדקק לעזרתכם..." הסביר סטיבן, ישנו צייד פוקימונים שעושה הרס במחוז ולוכד פוקימונים נדירים על מנת למכור אותם בשוק האפור..."
"מה זאת אומרת?! איזה נבל!!!" התעצבנה קריס.
מיי צחקה, "אני כל כך רגילה לזה, אנחנו נצטרך את עזרתכם, אני מניחה..."
"אני אתכם!" אמרו קריס וטרי כאחד, מת' הנהן בהסכמה.
"גם אני!" הוסיפה ויולט, "אין בכלל ספק! דני....?"
"האממ כן... ברור!"
"מעולה, יש שלושה פוקימונים שהצייד הזה רוצה, אחד מהם לצערינו הוא כבר לכד, לפי המקורות שלי, הבא שהוא ינסה להשיג נמצא ממש לא רחוק מהעיירה הזאת, יש לכם פוקימונים מעופפים?" שאל סטיבן, תוך שהוא שולף פוקדור מכיסו, "אני אוכל לקחת איתי עוד שני אנשים נוספים"
הוא הטיל את הפוקדור שלו באוויר, פוקדור ציפור גדולה נפלט החוצה. הציפור, שהיתה גדולה הרבה יותר מאדם, היתה מכוסה כולה במתכת מבריקה.
"מי עולה איתי על סקארמורי?" שאל סטיבן.
"לי אין שום פוקימון מעופף..." אמר דני והתיישב על גבו של סקארמורי, לצידו של סטיבן.
"קדימה פליפר!" קראה מיי ושחררה החוצה מתוך הפוקדור, את פוקימון ציפור השלדג.
הדבר הראשון שטרי חשב עליו היה הסוולו שלו, אך סוולו נמצא אצל קאסי אחרי שזה סירב בתוקף לציית לו.
"טוב, אני חושב שאני ארכב על טאורוס, אולי קריס תסתדר עם שילוב של יאנמה וגלייגר..." אמר לעצמו טרי וזימן החוצה מהפוקדורים את הגלייגר שלו ואת טאורוס. טאורוס התנפל על דני בליקוקים.
"עזוב אותי שור מעצבן!!!" צעק דני. החבורה צחקה, אך מיי שלא היתה רגילה לזה התפוצצה מצחוק. "חמוד..." היא אמרה וליטפה את ראשו.
טאורוס שלא הכיר אותה, נגח בה.
"היי...." צעק טרי, "מתנצל קריס את תשרדי עם גלייגר ויאנמה?" שאל טרי.
"אני חושבת..." היא אמרה ושחררה אל האוויר הפתוח את הפוקימונית הראשונה שלה, יאנמה, דמוית השפירית.
"מי נשאר לנו?" שאל סטיבן.
"אני, אני אבוא איתך..." אמרה ויולט מעט בחשש ועלתה בקושי על סקארמורי.
"ואני אצטרף אליך טרי!" אמר מת' וטיפס על טאורוס.
"בכיף חבר!"
קריס נאחזה ברגליהם של גלייגר ויאנמה שריחפו באוויר.
"יקח לנו משהו כמו עשר דקות להגיע לשם, תעקבו אחריי..." אמר סטיבן.
סקארמורי טס נמוך בשמיים, חולף על פני פוקימוני סנונית, טיילו, התת התפתחות של סוולו, כמו של טרי. הטיילו התעופפו בלהקה, עשרות ציפורים כחולים כהים.
"מזכיר לי את הימים בהם הייתי מאמן מתחיל..." אמר סטיבן.
"שמענו שהיית אלוף מחוז הוון, איך מגיעים לתואר הזה?" שאלה ויולט.
"טוב, אז עברתי את המסע בהוון, חקרתי כל חלק שאני יכלתי למצוא במחוז, מכיר אותו מעולה, כמו כן גם הבסתי את מנהיגי המכון, יותר משמונה אפילו, ניצחתי מקום ראשון בליגת הוון, התמודדתי מול ארבעת האלופים והבסתי את האלוף שהיה לפניי, אבל היום אני כבר לא קרוי באופן רשמי האלוף, כי הובסתי על ידי וואלאס, מנהיג מכון לשעבר בהוון וגם מתאם, כמו שניכם" הסביר סטיבן לויולט ודני.
"וואו, האלוף הוא מתאם כמונו? הייתי רוצה לפגוש אותו..." התרגשה ויולט.
"מה עושה אלוף בזמנו הפנוי?" שאל דני.
"התכוונת ביום-יום! אם אני לא נמצא במשכן ארבעת האלופים ומחכה למתמודדים מולי, אז אני עושה את מה שאני עכשיו, מנסה להגן על המחוז האהוב שלי..."
"כל הכבוד לך, באמת!" חיזק אותו דני.
סקארמורי החל לצווח. הוא נופף בכנפיו. "תתכוננו לנחיתה!"
סקארמורי החל לצלול כמה שיותר נמוך, אל תוך יער גדול מלא בעצים.
יאנמה וגלייגר נפלו על הקרקע מעולפים. קריס הרימה את שניהם. "תודה לכם חברים, אני יודעת שהיה לכם קשה, אבל לא היתה ברירה..." היא אמרה ושלפה מתוך תיקה מזון פוקימונים, והאכילה את השניים. טאורוס הגיע ועליו מת' וטרי, לצידם מיי ופליפר.
"מגיעה לכם מנוחה, תודה..." אמר טרי והשיב את גלייגר ואת טאורוס לכדורים שלהם.
"תודה פליפר!" אמרה מיי והשיבה את פוקימון השלדג אל הפוקדור שלו.
"סקארמורי, תנוח!" אמר סטיבן והשיב את סקארמורי לפוקדור שלו, "רג'יסטיל צריך להיות כאן, בתוך מערה..."
"רג'יסטיל?!" שאלה ויולט, נראה כי היא לא שמעה על פוקימון כזה.
"בהוון מצויים שלושה פוקימונים אגדיים ונדירים, הם נקראים שלישיית הרג'ים, או הגלמים, כל אחד מהם מייצג עידן אחר בכדור הארץ. רג'ירוק, רג'יאייס ורג'יסטיל! עידן האבן, עידן הקרח ועידן הברזל..." הסביר סטיבן, תמונות של שלושת פוקימוני הגולם רצו בראשו.
"שמעתי עליהם..." אימת מת'.
פיצוץ חזק נשמע לא רחוק מהם. עשרות פוקימוני דביבון, זיגזאגון, החלו לרוץ בבהלה וחלפו על פני החבורה, היסטרים לגמרי.
"קדימה!" צעק סטיבן. כמו מנהיג, הוא החל לרוץ כשששת האחרים אחריו. הם רצו בין העצים, סטיבן הוביל אותם היטב אל המערה.
"וואווו!!!!" נדהמו טרי ומיי. ספינת אוויר משוכללת עגנה על הקרקע בפתחה של המערה.
"זה הספינה של הצייד..." אמר סטיבן.
אבק רב יצא מהמערה, התחולל שם קרב. קרן על, ורודה וחדה חדרה את פתח הכניסה. החבורה התקדמה, משתדלת שלא להיפגע מהמתקפות.
"היי!!! עצור!!!" צעקה קריס. אדם גבוה, עמד שם וחילק פקודות. הוא לבש מסיכה מתכתית צהובה, ולבש מדים שחורים, עליהם וסט אדום.
"אל תתערבו ילדים, אתם יכולים ללכת לשחק במכונים, שמה מקומכם..." אמר הצייד.
"אני גם חלק מהם!" צעק סטיבן, נוכחותו הדהדה במקום.
"סטיבן, מקומך גם לא פה! ארמלדו, שבירת לבנים!" פקד הצייד. פוקימון חרק עתיק, עומד על שתיים, בעל שריון וצבטות חדים, תקף את רג'יסטיל, פוקימון הגולם שנלחם מולו. מתקפת הלוחם הסבה לרג'יסטיל נזק מסיבי.
"עזוב אותו!" צעקה ויולט, "אייפום, ניתור!"
הפוקימונית הקופיפה הסגולה פרצה מהפוקדור שלה. היא ניתרה גבוה באוויר, ונחתה על ארמלדו.
"חיתוך זעם!" פקד הצייד. ארמלדו פגע באייפום בתגובה, והיא נפלה על הקרקע פצועה.
"מיותר ויולט!" קרא סטיבן.
רג'יסטיל התמקד וירה תותח זרם, כדור חשמלי בצבע ירוק, היישר לעבר ארמלדו, אך ארמלדו חתך את המתקפה עם חיתוך זעם.
"סופת חול!" קרא הצייד. ארמלדו הסתובב במקום ופיזר חול לכל מקום, מה שהקשה על ראייתם של החבורה. "ארמלדו, שבירת לבנים!"
רג'יסטיל ניזוק בצורה קריטית.
"אחד לא הספיק בפעם הקודמת..." אמר הצייד וזרק חמישה רימונים חשמליים לעבר רג'יסטיל, ששלחו אותות חשמליים והקפיאו אותו.
צלחת נוספת נשלחה מהחללית ולקחה איתה את רג'יסטיל. סופת החול הקשיתה על כולם להתערב.
"לאאא!" צעק סטיבן, הוא ניסה לשלוח פוקדור, אך החללית החלה להמריא, והצייד ניתר לתוכה.
עד שסופת החול התפזרה, החללית כבר המריאה.
"אנחנו חייבים להגיע אל הרג'י האחרון שעוד לא נתפס!" אמר סטיבן.
"איך נגיע לשם? הפוקימונים עייפים מלעוף..." התייאש דני.
"יש לי פיתרון..." חייך מת'. הוא שלף את המכשיר הסלולארי שלו, ודיבר כשתי דקות. חבריו נראו מופתעים.
בתוך כמה שניות, וברעש הצלפה באוויר, הופיעה אור מרחף באוויר.
"מיו!" התרגשה ויולט.
"שמעתי שאתם צריכים טרמפ מהיר, הלא כן?" שאל מיו.
"אני אוהב את דרו, נשבע לכם!" צחק סטיבן.
"חבר טוב..." הסכימה מיי.
"מיו, אנחנו צריכים להגיע למדבר שבדרך מאה ואחת עשרה!"
"תחזיקו חזק..." אמר מיו. משף רוח חזק היכה בהם, תפאורת היער התחלפה למדבר. חולות זהובים, סופות חול נשבו מסביב. סלעים ואבנים.
מערה כמו זאת שהיתה ביער ניצבה ממש מולם.
"אני מניח שבקרוב הוא יגיע לפה, ולא יקח לו הרבה זמן.... צריכים להיות מוכנים!" אמר סטיבן.
"כן, הספינת אוויר היקרה שלו עפה דיי מהר, הוא דיי עשיר..." אמרה ויולט.
"הוא יכול להרשות לעצמו, עם כל הגניבות שהוא ביצע, לפי מה שסטיבן אמר הוא דיי מוכר בפשע..." הסבירה מיי.
"אנחנו צריכים לבצור את המערה מבלי להעיר את הפוקימון ששם... וברגע שהוא יגיע לנטרל אותו ולשחרר את רג'יסטיל ואת הרג'י שהוא כבר חטף" אמר טרי.
"אתה צודק, ואנחנו נזדקק לעזרה מהפוקימונים שלכם!" הוסיף סטיבן.
"אין בעיה, גלייגר, קקנייה!" קרא טרי ושחרר שני פוקימונים באוויר, גלייגר, העקרב המעופף וקקנייה, פוקימון צמח הקקטוס. קקנייה הסתחרר מהמקום, הוא נראה נרגש.
"איך לא חשבתי על זה, כאן הכרתי אותך לראשונה ותפסתי אותך!" שמח טרי למראה הפוקימון שלו שהתגעגע לביתו.
"כשכולם חיכו לך שתסיים..." צחקה ויולט.
"סניזל!" ; "וולפיקס!" ; "יאנמה!" ; "מארשטומפ!"
קראו מיי, דני, קריס ומת' ושחררו החוצה את פוקימונית השפירית, פוקימון שועל האש, הסמור ופוקימון דג הביצות.
"קראו לי שתצטרכו, אני מעדיף לא להתגלות...." אמר מיו ונעלם בשיגור מהאיזור.
הצייד עבר בדלת מתכת קלה. הוא נכנס אל תוך חדרון חשוך, לא קטן אך גם לא גדול במיוחד. האור היחיד שבקטע בחדר היו עיניים של רג'יאייס ורג'יסטיל, שנראו כמו כתב ברייל.
"נשאר רק אחד, בעזרתו של רג'ירוק אני אוכל להעיר את המאסטר הגדול של הרג'ים ובכך להרוויח עוד מליונים!" התלהב הצייד, "הגענו סוף, סוף!" הוא אמר כשהחללית החלה לנחות, ויצא מהתא.
"איזה נבל, כל מה שהוא רוצה זה כסף..." לחשה ויולט ויצאה מתוך מחבוא בין כלובים וארגזים. אייפום הסכימה איתה.
"איזה גאונית התוכנית של סטיבן, לעלות על החללית בלי שהצייד ירגיש ולהכנס דרך אחד הפתחים!" צחקק טרי.
"וולפיקס, תשתמש בסחרור אש בשביל להעיר את החדר!" פקד דני. וולפיקס הסתובב על זנבו ופלט טבעות חלשות של אש באוויר. האש האירה את החדר וטרי ניגש למתג והדליק את האור. הם ראו מסביבם המון זבל, ארגזי קרטון מלאי פוקדורים, ספק אם ריקים וכלובים. רג'יאייס ורג'יסטיל עמדו כמו פסלים, דוממים, על הצלחות השחורות. זרמים חשמליים מנעו מהם תזוזה.
הם הרגישו שהחללית נחתה.
הצייד יצא מתוך החללית.
"מטאגרוס, תשתמש במתקפת פסיכי!" פקד סטיבן על הפוקימון ששחרר קודם לכן מהפוקדור וזה שסייע לדני, ויולט וטרי לרחף אל גג ספינת האוויר. הוא היה עשוי כולו ממתכת, ונראה כמו עכביש בעל ארבע רגליים.
הצייד ריחף באוויר בסבל.
"היי!!!" הוא צעק.
"לא תוכל להתנגד לנו!" צעקה קריס, "חוצפן!"
"תן לי להתעלל בו!!!!!" התרגשה מיי, "מארשטומפ אקדח מים!"
פוקימון דג הביצות התכול ירה מפיו זרם מים שוצפים היישר אל פניו של הצייד. המסיכה שלו נפלה על הרצפה.
"מספיק, אנחנו הומניטאריים..." אמר סטיבן. מטאגרוס הניח את הצייד חזרה על הקרקע.
"ונראה לכם שזה יזיז לי?! אף אחד לא יעצור אותי, עבדתי על התוכנית הזאת המון זמן והטכנולוגיה שלי עלתה עשרות אלפי שקלים!" הוא אמר.
"ארמלדו, צא ותעיף ממני את דג הביצות הזה!" סינן הצייד. פוקימון החרק הפרה הסטורי פרץ שוב מהפוקדור שלו.
"מעניין מה קורה איתם..." לחש מת' לקריס.
ארמלדו תקף בשבירת לבנים את מארשטומפ.
"אל תוותר לו, פצצת בוץ!" פקדה מיי. מארשטומפ ירה מפיו גוש בוץ עגול. מתקפת החיתוך זעם של ארמלדו פוצצה את הבוץ, אך הותירה לו נזק קל.
"פריקת ג'יגה!"
ארמלדו טען תאוצה, אנרגיה סגולה בוהקת, מלווה בזוהר עדין צהבהב הקיפה את גופו. הוא לרגע ריחף באוויר והתנגש במארשטומפ.
"לא!!!" החלה לבכות מיי. מארשטומפ נראה חסר כל סיכוי להמשיך, הוא היה חבול.
ללא הסבר או סימן מקדים, גופו זהר באור בצבע תכלת, ורסיסים לבנים פרצו ממנו. גופו גדל וקיבל מסה גדולה יותר. כשהאור נדף ממנו הבינה מיי שהוא התפתח לסוואמפרט.
"וואווו!!!! סוואמפרט, מי בוץ!" פקדה מיי.
סוואמפרט פער את פיו לרווחה, סילון שוצף וחזק של מים בוציים חומים ומלוכלכים פרצו מפיו היישר לעבר ארמלדו.
"מפולת סלעים!"
סלעים ענקיים הגיחו מהשמיים ונחתו על פוקימון החרק. זה לא הצליח להתנגד והתעלף.
"חזור..." אמר הצייד והשיב אותו לפוקדור, "יש לי עוד פוקימונים..."
הוא שלף את הנווט שלו מהכיס ולחץ על כמה כפתורים.
רג'יסטיל ורג'יאייס ירדו מהצלחות שהחזיקו אותם דוממים. "אמא!!!" נבהלה ויולט.
"רוצו!!!" צעק טרי. השלושה ברחו מהחללית דרך יציאת חירום. שני פוקימוני הגולם פוצצו את קיר החללית ויצאו החוצה, צועדים באיטיות.
"רג'יסטיל, לך הער את אחיך, רג'יאייס, תקפיא אותם, קרן קרח!" פקד הצייד שמשום מה הרג'ים שיתפו איתו פעולה.
קרן קרח דקיקה עשתה דרכה לעבר סוואמפרט והחבורה. הם ניסו להתחמק.
"סוואמפרט, פצצת בוץ!"
"יאנמה, זמזום חרק!"
"סניזל, מתקפת עילפון!"
סוואמפרט נפגע מקרן הקרח. הוא קפא במקום בתוך גוש קרח. סניזל נעלם ממקומו והופיע מאחורי רג'יאייס, הוא תקף אותו בברוטליות, בלי להסב לו נזק מיוחד.
זמזום החרק של יאנמה צרם לו באוזניים.
"וולפיקס, סחרור אש!" פקד דני. טבעות האש של וולפיקס פגעו ברג'יאייס, אך לא הסבו לו נזק מיוחד.
רג'יאייס תקף במתקפת סופת שלג. הנוכחים קפאו מקור והצייד צחק.
"שקט... מטומטם!" צרח טרי.
"גלייגר, פעימת אופל! קקנייה, זרוע מחט!" צעק טרי והצביע על החללית.
"מה הוא עושה?!" צרח הצייד.
גלייגר ירה טבעות חלשות ביותר של פעימת אופל. הם יצרו פיצוצים קלים כשפגעו בחללית ועיקמו מעט את המתכת שעטפה את השלד. קקנייה הטיח את זרוע המחט בחללית ולא הזיק כמעט כלל.
"עזור לו סוואמפרט, אני הבנתי! מי בוץ!" פקדה מיי. סוואמפרט ירה את הסילון הבוצי על החללית.
"זה לא עוזר, צריך משהו קטלני..." אמר סטיבן, "תתגרו ברג'יאייס!" אמר סטיבן. פרצופו נהיה מודאג. מתוך המערה הגיחו רג'יסטיל ובנוסף אליו, הרג'י השלישי, רג'ירוק.
"שלושה!!!" צחק הצייד.
"רק שאחד מהם לא בשליטתך!" צעקה קריס.
"אתם שוכחים ששניים כן, והם נאמנים לי הודות הטכנולוגיה שלי, והוא נאמן להם, זאת אומרת שהוא בצד שלי.
"יאנמה, זמזום חרק!" פקדה קריס. יאנמה שלחה על ידי נפנוף בכנפיה גלים אדומים מצמררים שפגעו ברג'ירוק והרגיזו אותו. הגולם הסלעי טען אנרגיה וירה קרן על הישר לעברה של יאנמה.
"תתאמץ, מתקפת פסיכי!!!!!!" קרא סטיבן. מטאגרוס השתמש בכוחו העל חושי והסיט את מתקפת קרן העל העוצמתית הישר אל החללית.
"לא!!!!" צרח הצייד. החללית שלו נפגעה, התפוצצה ועלתה בלהבות.
"כל הציוד היקר..." הוא החל לילל.
"סמרטוט..." צחקה קריס. שני הרג'ים איבדו את שליטתו של הצייד, מכיוון שהציוד הטכנולוגי ששלט בהם התפוצץ עם החללית.
השלושה החלו לתקוף מסביב. רג'יאייס ירה קרני קרח לכל עבר, רג'ירוק ירה אבנים חדות, ואילו רג'יסטיל, ירה תותחי הבזק, קרן כסופה, מתקפה של פוקימוני מתכת.
"הם כבר לא בשליטתו, מה יש להם?" שאל טרי והתכופף כדי לא להפגע מאבן חדה שעפה לעברו.
"הם נרגשים, הם היו כלואים במערות שלהם וסוף סוף הם מאוחדים! הצייד רצה לקחת אותם אל מחוז סינו ולשחרר את המאסטר שלהם, רג'יגיגאס, שנכלא לפני אלפי שנים והופרד מהשלושה שנוצרו ממנו..." הסביר סטיבן. השלושה החלו לצעוד לכיוון העיר.
"חייבים לעצור אותם!" צעק טרי.
הצייד צחק צחוק מרושע.
"מה אתה צוחק? חמור!" צרחה קריס על הצייד. הוא ישב על הקרקע חסר אונים.
"לקחתם לי הכל, החללית כבר הרוסה ואין לי איך לברוח, אז הנקמה שלי היא בחוסר השליטה של הרג'ים.
"איך ננטרל אותם? כוחם עצום על שלנו..." נבהלה מיי.
"ננסה!" אמר סטיבן, "מטאגרוס, מחץ מטאור! צא סקארמורי, כנפי מתכת!"
"בלייזיקאן צא! להביור! סוואמפרט, מי בוץ!" הצטרפה מיי.
הפוקימונים של החבורה ניסו לתקוף את הענקים, אך ללא הועיל. שלושתם יחדיו היו בלתי מנוצחים.
מיו הופיע משום מקום באוויר. "אני שמח שקראת לי שוב מת'..." אמר מיו. מיו התעופף לעבר שלושת הגלמים, נעמד מולם ונעלם בשיגור עם שלושתם.
"וואוו, זה היה מהיר..." צחקה מיי.
"כן טוב, מיו עצום בכוחותיו, כנראה הוא משיב אותם למקומם..." הסביר סטיבן, "תודה לכם על עזרתכם, היינו צריכים את זה..."
"אין על מה!" ענו החמישה.
"שמחתי להכיר אתכם, נתראה בליגת הפוקימונים!!" אמרה מיי וחיבקה את סטיבן.
סטיבן עילף את הצייד, טיפס על סקארמורי ולקח איתו את הצייד המעולף. הם עפו משם אל תחנת המשטרה הקרובה.
מיו חזר אל ששת הילדים, לאחר שפיזר את הרג'ים חזרה למקומם ולקח אותם אל המקום בו הפסיקו את מסעם, העיירה טרבין, משם מסעם ימשיך, עד הנקודה בה יתקלו במיוטו בקרב במערת מפלי המטאור.
[B]פוקימונים שהופיעו:[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/151.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/207.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/331.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/128.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/361.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/190.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/037.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/193.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/231.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/215.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/240.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/227.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/376.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/254.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/257.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/259.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/260.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/264.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/279.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/321.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/369.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/348.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/377.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/378.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/379.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/211.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/276.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/263.gif[/IMG]
והנה הכרזה נוספת, פוסטר הצצה לעונה השנייה!
האם אתם כבר יכולים לנחש מה יקרה בעונה הזאת?!
[IMG]http://i47.tinypic.com/oa7mmo.png[/IMG]
מצטער על האיחור אבל לא היה לי זמן לקרוא את הספישל
בכל מקרה הספיישל מדהים, חיכיתי לו כבר הרבה זמן והיה ניראה לי ששכחת את הסיפור
מצאתי כמה שגיאות כתיב, אבל לא קריטי
בחלק הראשון של רג'יאייס, הצייד צולל מתחת למים ולא ציינת שהוא משתמש בציוד שאולי יכול לגרום לו לנשום במים. הוא נשאר שם קצת יותר מידי זמן וזה קצת הפריע לי
מתי תפרסם את העונה השנייה?
תודה רועי! כמו שראית פרסמתי פוסטר הצצה וכתוב שהעונה תגיע בפברואר 13
מה זהו? רק אתה קראת?!