-
[url]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4212356,00.htmlאיזה[/url] מבאס.
בא לי שגיטאמה תחזור ולא הסדרה הזאת.גינטאמה יותר טובה מהם.
אצלהם אין רובוטים אונסים כלבים [IMG]http://us9.memecdn.com/Animal-Love_c_107573.jpg[/IMG] בגינטאמה יש-לקח לי 5 דקות למצוא תמונה , זה היה קשה.
-
-
זה פשוט מדהים, מאסטר ליאון מלמד אותי סוגים חדשים של כאב שמעולם לא הכרתי...
-
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1305767]זה פשוט מדהים, מאסטר ליאון מלמד אותי סוגים חדשים של כאב שמעולם לא הכרתי...[/QUOTE]
והמשחק שלי לא?
אין תגובות על התמונה?
-
-
[quote=monster;1305771]והמשחק שלי לא?
אין תגובות על התמונה?[/quote]
לא כי אני פחות או יותר מבין מה אתה רוצה ממני, גם אם אתה כותב לפעמים קצת מוזר, לפחות העברית היא מוזרה ולא התוכן עצמו. אצל מאסטר ליאון זה הפוך. טכנית, הוא כותב בסדר, הבעיה היא שהוא כותב על תרנגולים פיל שאם מנסים מגלים שקיר יכול להיות טיירו מעולם התרנגולים קיר גדול בסדר?
-
[QUOTE=LordAbizi;1305775]לא כי אני פחות או יותר מבין מה אתה רוצה ממני, גם אם אתה כותב לפעמים קצת מוזר, לפחות העברית היא מוזרה ולא התוכן עצמו. אצל מאסטר ליאון זה הפוך. טכנית, הוא כותב בסדר, הבעיה היא שהוא כותב על תרנגולים פיל שאם מנסים מגלים שקיר יכול להיות טיירו מעולם התרנגולים קיר גדול בסדר?[/QUOTE]
אני לא חזק בכתיבה. מי זה תרגנולים פיל ? טירו?
-
[quote=monster;1305776]אני לא חזק בכתיבה. מי זה תרגנולים פיל ? טירו?[/quote]
אתה לא חזק בכתיבה אבל לפחות אתה יכול לסדר את המחשבות שלך...
ומה שכתבתי עכשיו היה סתם רצף מילים אקראי שמטרתו בערך להסביר עם מה אני צריך להתמודד..
-
-
וואי איך כואב לי הגרון X_x
למישהו יש תרופת פלא להציע לי?
-
שקד, החלטתי לוותר על המשחק לעכשיו
אתה מי שאמר לי לקרוא ולצפות לאט, כדי להנות
ואני לא רוצה להרוס לי את זה, אני מעדיף לעשות את זה בקצב שלי.
אם עדיין תהיה פעיל באותה מידה כשאגיע לקצב שהאנימה והמנגה יהיו, אני איידע אותך (אם כמובן עדיין תרצה להכין משחק)
-
[QUOTE=Chopper;1305783]שקד, החלטתי לוותר על המשחק לעכשיו
אתה מי שאמר לי לקרוא ולצפות לאט, כדי להנות
ואני לא רוצה להרוס לי את זה, אני מעדיף לעשות את זה בקצב שלי.
אם עדיין תהיה פעיל באותה מידה כשאגיע לקצב שהאנימה והמנגה יהיו, אני איידע אותך (אם כמובן עדיין תרצה להכין משחק)[/QUOTE]
אני בכל מקרה אכין גם אם תגמור שנה הבאה, פשוט עכשיו יש לי זמן, שבוע הבא אני אהיה בעומס של חודש כמעט..
-
אוקיי
כע אני יודע
רציתי להגיד לך כדי שתדע שאני לא מנסה לגמור עד סוף פסח, אבל אני כן אתקדם
מה גם שמה שקרה עם בראוסר הפך את הסיכויים שלי לסיים לקלושים, אבל לא וויתרתי בגלל זה