-
[COLOR="DarkOrange"]הנואש לווינר -
"כן?, זה יפה מאוד" המלצר אומר לך בעודו מביא לך את הראמן, "רק תזכור אותנו שאתה תהפוך להיות ההוקאגה הא.." הוא אומר לך בחיוך ונותן לך את הראמן, "בתיאבון" הוא אומר לך בחיוך, פתאום אתה רואה שינובי בעל חליפת ג'ונינים הולך בצעדי ענק אל תוך החנות "שלום" הוא אומר למלצר, "שלום, המפקד!" אומר המלצר ומצדיע לו "חופשי חייל." הוא אומר לו בחיוך "תן לי בבקשה 3 ראמן" הוא אומר למלצר, ונכנסים לחנות 2 ילדים אחד עם חולצה כחולה עם סמל האוצ'יהא בגב חולצתו והשני בעל חולצה בצבע אפור, עם מכנסיים בצבע שחור ושיער בצבע שחור.[/COLOR]
[COLOR="Teal"]PizzaBlaster -
אתה תוהה לעצמך האם זאת ידידות אמיתית בינך ובינו (כאילו אני לא יודע שאתה רוצה את המנגאקיו שארינגן) ואתם הולכים בדרך אל חנות הראמן, אתם נכנסים ושומעים את יומה-סנסיי מזמין לכבודכם קערות ראמן, המלצר מחייך ומביא לו במהירות את קערות הראמן "בתיאבון, המפקד!" המלצר אומר ומצדיע. אתה רואה עוד ילד בעל שיער בלונדיני עם סימן האוצ'יהא בגב החולצה.[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]יוקיו -
אתה משתחרר והולך אל השינובים שחטפו אותך, אתה משתמש בצ'ידורי והצ'ידורי נראה בסדר ולא חלש מידיי, אתה פוגע ישירות בשינובי בבטנו ומטיח אותו לריצפה מהפגיעה מתווצר פיצוץ שמעיף אותך רחוק אחורה, אתה מרגיש חלש ואתה רואה שאותו שינובי חלש עכשיו וקשה לו לזוז מעוצמת הפיצוץ.
[/COLOR]
[COLOR="Red"]בארי -
אתה משתמש בטכניקת הקאטון ויורה כדור אש בכוח חזק אל הנינג'ה מכפר הערפל, היא מתחמקת בקלילות רבה מן כדור האש אל צמרת עץ, היא משתמשת בחותמות ידיים "סויטון: מיזוראפה" היא צועקת ומים אדירים נפלטים מפיו בצורת גל והם מסתערים עליך שראש הגל עומד השינובי וגולש עליו לעברך.[/COLOR]
-
[quote=RangerForce;1324519][COLOR=Purple]יאמאטו -
אתה מגיע לביתך, "שלום" אתה שומע את אמא שלך אומרת לך מאחוריך, היא מסתכלת על מגן המצח שעל הכתף שלך, "נהדר!" היא אומרת לך בחיוך רחב, "סוף כל סוף עברת את הבחינה הגדולה באקדמייה ונהפכת לשינובי" היא אומרת לך בחיוך שמח, "עכשיו כנס להתקלח כי אתה בטח עייף ואני כבר אכין לך את הארוחה שלך" היא אומרת לך בחיוך, אתה נכנס להתקלח ולאחר המקלחת אתה רואה את הארוחה שלך שמחכה לך בשולחן האוכל.[/COLOR]
[COLOR=Teal][/COLOR][/quote]
"תודה אמא" אומר בעודי הולך לכיוונה, כשאגיע אתן לה חיבוק ונשיקה, ואז אשב לאכול,לאחר שאסיים אגיד "תודה, זה היה טעים מאד" ואלך לישון בחדרי.
-
[QUOTE=RangerForce;1324867][COLOR="DarkOrange"]
[COLOR="Red"]בארי -
אתה משתמש בטכניקת הקאטון ויורה כדור אש בכוח חזק אל הנינג'ה מכפר הערפל, היא מתחמקת בקלילות רבה מן כדור האש אל צמרת עץ, היא משתמשת בחותמות ידיים "סויטון: מיזוראפה" היא צועקת ומים אדירים נפלטים מפיו בצורת גל והם מסתערים עליך שראש הגל עומד השינובי וגולש עליו לעברך.[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא במהירות פומה שוריקאן וזורק אותו לאורך הגל כך שהוא יחתוך אותו.
-
[QUOTE=RangerForce;1324867]
[COLOR="Teal"]PizzaBlaster -
אתה תוהה לעצמך האם זאת ידידות אמיתית בינך ובינו (כאילו אני לא יודע שאתה רוצה את המנגאקיו שארינגן) ואתם הולכים בדרך אל חנות הראמן, אתם נכנסים ושומעים את יומה-סנסיי מזמין לכבודכם קערות ראמן, המלצר מחייך ומביא לו במהירות את קערות הראמן "בתיאבון, המפקד!" המלצר אומר ומצדיע. אתה רואה עוד ילד בעל שיער בלונדיני עם סימן האוצ'יהא בגב החולצה.[/COLOR]
[/QUOTE]
ת'אמת, אמרתי את זה בלי קשר למנגאקיו, כי עד אז לא היה לי ממש חבר... לא קראת את הרקע ששלכתי לך בה"פ? וד"א, קוראים למורה שלי מאיטו-סנסיי XD מירו היא/הוא בן או בת?
~~~~~~~~~~~~~~~~
'אוצ'יהא' אני חושב. נזכר באחותי, שגם היא הייתה בלונדינית. אני מתחיל לאכול את הראמן, ואומר אחרי כמה שניות: "אריגטו, מאיטו-סנסיי". אני ממשיך לאכול קצת, ואז פונה לבחור מהשבט שלי. "מי אתה? אתה ראית במקרה את מירו?". אני מחכה שהוא יענה לי.
-
[quote]הנואש לווינר -
"כן?, זה יפה מאוד" המלצר אומר לך בעודו מביא לך את הראמן, "רק תזכור אותנו שאתה תהפוך להיות ההוקאגה הא.." הוא אומר לך בחיוך ונותן לך את הראמן, "בתיאבון" הוא אומר לך בחיוך, פתאום אתה רואה שינובי בעל חליפת ג'ונינים הולך בצעדי ענק אל תוך החנות "שלום" הוא אומר למלצר, "שלום, המפקד!" אומר המלצר ומצדיע לו "חופשי חייל." הוא אומר לו בחיוך "תן לי בבקשה 3 ראמן" הוא אומר למלצר, ונכנסים לחנות 2 ילדים אחד עם חולצה כחולה עם סמל האוצ'יהא בגב חולצתו והשני בעל חולצה בצבע אפור, עם מכנסיים בצבע שחור ושיער בצבע שחור.
[/quote]
"אריגטו..!" אומר למוכר. לאחר מכן אביט על הג'ונין בהתעניינות.
'בטח הוא המורה של שתי הילדים האלה' אסיק ואפנה אליהם. אתעניין בילד בעל סמל האוצ'יהא.
'גם הוא משבט אוצ'יהא.. נחמד' אחשוב ואוכל קצת מאיטריות הראמן הטריות.
אז אקום מהכיסא שלי ואפנה אל שני הילדים 'נקווה שהם יהיו יותר ידידותייים מהריו הזה..' אחשוב בטינה.
"היי, קוראים לי לוק." אומר להם "לוק קאסטלאן."
~~~~
אני מגיב עכשיו לתגובה של זיו
[QUOTE]ת'אמת, אמרתי את זה בלי קשר למנגאקיו, כי עד אז לא היה לי ממש חבר... לא קראת את הרקע ששלכתי לך בה"פ? וד"א, קוראים למורה שלי מאיטו-סנסיי XD מירו היא/הוא בן או בת?
~~~~~~~~~~~~~~~~
'אוצ'יהא' אני חושב. נזכר באחותי, שגם היא הייתה בלונדינית. אני מתחיל לאכול את הראמן, ואומר אחרי כמה שניות: "אריגטו, מאיטו-סנסיי". אני ממשיך לאכול קצת, ואז פונה לבחור מהשבט שלי. "מי אתה? אתה ראית במקרה את מירו?". אני מחכה שהוא יענה לי[/QUOTE].
"מירו..?" אאמץ את הזיכרון שלי. "לא, אין לי מושג מי זה בכלל.." אסביר לו.
-
[COLOR="Red"]בארי -
כן אני אעשה מבחני צ'ונין עם כל השחקנים
---------------
אתה זורק את הפומה שוריקן אל הצונמי שקרב ובא אליך במהירות רבה, השוריקן חודר את הצונמי במרכזו ולא נגרם נזק רב לצונמי, הצונמי הגיע אליך והוא שוטף אותך איתו בחוזקה רבה רחוק מאוד. הקרקע נהייתה מוצפת במים. הטכניקה הזאת פגעה בך חזק ואתה עכשיו מוטל על הקרקע ופגוע. השינובי מגיע מולך עם חיוך מזלזל "שבט האוצ'יהא.., כוח חזק כל-כך בילד קטן שכזה" הוא אומר לך בזלזול ומכוון לעברך את הקונאי שלו, "חבל על הבזבוז" הוא אומר ומוריד במהירות את הקונאי שלו.
מה תעשה ?[/COLOR]
[COLOR="Purple"]יאמאטו -
"יאמאטו..יאמאטו.." אתה שומע בזמן שאתה ישן, "תתעורר.." אתה מתעורר ורואה שאמך מעירה אותך ומביאה למולך מכתב. 'יאמאטו סואיצ'ינו, פספסת את המפגש הראשון שלנו שהתקיים אתמול בשעה ארבע אחר-הצהריים, אבקש ממך להגיע בבוקר בשעה 10 אל האגם שנמצא במכרז הכפר. איטן.' "זה מהסנסיי שלך, לא הגעת אתמול למפגש שלך עם שאר חברי הצוות שלך" היא אומרת בפרצוף דיי כועס, "הכנתי לך ארוחת בוקר, תאכל אותה ואז תלך אל האגם לפגוש את איטן הסנסיי שלך" היא אומרת ויוצאת מן הכעס ומחייכת לעברך.[/COLOR]
[COLOR="Teal"]ריימונדו[/COLOR] & [COLOR="DarkOrange"]לוק[/COLOR] -
בהיותכם בחנות הראמן לוק ניגש אל ריימונדו והחבר השני שלצידו ומציג את עצמו, "שמי הוא לוק קאסטלאן" הוא מציג את עצמו, ריימונדו שואל את לוק אם הוא ראה את מירו והוא עונה בשלילה ואומר לו שלא. "אל תדאגו" אתם שומעים ממאיטו-סנסיי, "אני כבר הודעתי למירו, שתגיע לכאן בעוד כ..." הוא אומר ומסתכל על שעונו "עכשיו!" הוא אומר וילדה בעלת שיער קצר בצבע כחלחל נכנסת לחנות "גומאנסיי" היא מתנצלת, "היי" ניוקי אומר שלום למירו וקורץ לה, "ררר.." היא מעלה פרצוף עצבני ומעיפה לניוקי אגרוף, "אל תחשוב על זה אפילו!" היא צועקת עליו. "טוב קדימה הזמן קצר והמלאכה מרובה" מאיטו-סנסיי אומר "אחריי לאגם. שמאל ימין שמאל" מאיטו עוד פעם הולך בצעדי ענק אל האגם שבמרכז הכפר.
-
[QUOTE=RangerForce;1325131][COLOR="Red"]בארי -
כן אני אעשה מבחני צ'ונין עם כל השחקנים
---------------
אתה זורק את הפומה שוריקן אל הצונמי שקרב ובא אליך במהירות רבה, השוריקן חודר את הצונמי במרכזו ולא נגרם נזק רב לצונמי, הצונמי הגיע אליך והוא שוטף אותך איתו בחוזקה רבה רחוק מאוד. הקרקע נהייתה מוצפת במים. הטכניקה הזאת פגעה בך חזק ואתה עכשיו מוטל על הקרקע ופגוע. השינובי מגיע מולך עם חיוך מזלזל "שבט האוצ'יהא.., כוח חזק כל-כך בילד קטן שכזה" הוא אומר לך בזלזול ומכוון לעברך את הקונאי שלו, "חבל על הבזבוז" הוא אומר ומוריד במהירות את הקונאי שלו.
מה תעשה ?[/COLOR]
[/QUOTE]
תביא כבר את השארינגן!! @%!^!&!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אנשום נשימות מהירות ובלי לחשוב אני מותיא גם קונאי כדי להדוף את הקונאי שלו.
-
[QUOTE=RangerForce;1325131]
בהיותכם בחנות הראמן לוק ניגש אל ריימונדו והחבר השני שלצידו ומציג את עצמו, "שמי הוא לוק קאסטלאן" הוא מציג את עצמו, ריימונדו שואל את לוק אם הוא ראה את מירו והוא עונה בשלילה ואומר לו שלא. "אל תדאגו" אתם שומעים ממאיטו-סנסיי, "אני כבר הודעתי למירו, שתגיע לכאן בעוד כ..." הוא אומר ומסתכל על שעונו "עכשיו!" הוא אומר וילדה בעלת שיער קצר בצבע כחלחל נכנסת לחנות "גומאנסיי" היא מתנצלת, "היי" ניוקי אומר שלום למירו וקורץ לה, "ררר.." היא מעלה פרצוף עצבני ומעיפה לניוקי אגרוף, "אל תחשוב על זה אפילו!" היא צועקת עליו. "טוב קדימה הזמן קצר והמלאכה מרובה" מאיטו-סנסיי אומר "אחריי לאגם. שמאל ימין שמאל" מאיטו עוד פעם הולך בצעדי ענק אל האגם שבמרכז הכפר.[/QUOTE]
אתה יכול פשוט לפנות אלי בתור ריי, כבר אמרתי את זה בטופס, ריימונדו (או בקיצור ריי). לא אמרנו שקוראים לו יומה-סנסיי? XD אני התבלבלתי מקודם.
~~~~~~~~
"אז אני חושב שפה ניפרד לבנתיים" אניא אומר ללוק. אני הולך אחרי יומה-סנסיי לאגם. "שלום מירו." אני אומר.
-
[quote=RangerForce;1325131]
[COLOR=Purple]יאמאטו -
"יאמאטו..יאמאטו.." אתה שומע בזמן שאתה ישן, "תתעורר.." אתה מתעורר ורואה שאמך מעירה אותך ומביאה למולך מכתב. 'יאמאטו סואיצ'ינו, פספסת את המפגש הראשון שלנו שהתקיים אתמול בשעה ארבע אחר-הצהריים, אבקש ממך להגיע בבוקר בשעה 10 אל האגם שנמצא במכרז הכפר. איטן.' "זה מהסנסיי שלך, לא הגעת אתמול למפגש שלך עם שאר חברי הצוות שלך" היא אומרת בפרצוף דיי כועס, "הכנתי לך ארוחת בוקר, תאכל אותה ואז תלך אל האגם לפגוש את איטן הסנסיי שלך" היא אומרת ויוצאת מן הכעס ומחייכת לעברך.[/COLOR]
[/quote]
אקום מן המיטה בשט מבלי לאמר מילה, אעשה את כל פעילויות הבוקר הרגילות, אוכל את הארוחת הבוקר ואצא בריצה אל האגם שבמרכז הכפר.
-
[QUOTE=RangerForce;1324663][COLOR="SeaGreen"]אייל -
אתה מעלה זכרונות מן העבר (אגב תשלח לי את הרקע שיהיה מוכן כולל על המסכה.) ואתה פותח את מגירתך ומוציא משם את המסכה שלך.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אשים את המסכה שלי ואצא לבחוץ,לחפש מקום אימונים. . אתחיל לשחרר את כל הצ'אקרה שלי ואשתמש בקוצ'יוסה נו ג'וטסו ואזמן דוב,נמר ונשר . ואז אנסה להפוך לנשר בעזרת דובוטסו וואשי ג'וטסו עד שאשלוט בכל הטכניקות האלו.
-
[quote]יוקיו -
אתה משתחרר והולך אל השינובים שחטפו אותך, אתה משתמש בצ'ידורי והצ'ידורי נראה בסדר ולא חלש מידיי, אתה פוגע ישירות בשינובי בבטנו ומטיח אותו לריצפה מהפגיעה מתווצר פיצוץ שמעיף אותך רחוק אחורה, אתה מרגיש חלש ואתה רואה שאותו שינובי חלש עכשיו וקשה לו לזוז מעוצמת הפיצוץ.[/quote]
אני ארוץ אל השינובי,אתפוס אותו בחולצתו ואשאל אותו:"איפה אני נמצא?מה עשיתם לחרב שלי?איפה קאקאשי?!"
-
[COLOR="Red"]בארי -
אתה מוציא קונאי ובמהירות עוצר את הקונאי של שינובי הערפל. אתה שומע למולך את התנגשות הקונאים ומרגיש את ניצוצות האש היוצאים מן ההתנגשות, השינובי מחזיר במהירות את הקונאי שלו לכיסו ויורד במהירות עם המרפק ומטיח אותו בבטנך, מתחיל לרדת לך דם מהפה ואתה חלש מאוד.[/COLOR]
[COLOR="Teal"]ריימונדו -
אני יודע יותר נוח לי ככה ונקרא לו מעכשיו מאיטו. :)
----------------
אתה נפרד מלוק, ואומר שלום למירו היא מחזירה לך חיוך ואתם מתקדמים עם מאיטו-סנסיי אתם מגיעים אל הנהר, מאיטו מחליט להתיישב לו על קצה האגם, "התיישבו" הוא אומר לכם ומירו וניוקי מתיישבים להם. מאיטו מתחיל להסביר על עולם השינובים ומשמעות הגנין בעולם השינובים ואת הסכנה שטומנת בעולם השינובים. "לאחר ששמענו את כל זה" מאיטו מחייך, "נתחיל במשימה הראשונה שלנו" הוא מחלק לכם דפים. "חיילים! זו היא המשימה הראשונה שלנו ואנחנו נצטרך לתת 100% מאיתנו, נצטרך להחזיר חיה שנאבדה לכפר באמצע הדרך." בדפים אתם רואים X שמסמן את מקום החיה. "קדימה חיילים!" הוא ואמר לכם וניוקי ומירו ויצאים לדרך. "משימה ראשונה אני כל-כך מתרגש" ניוקי מתמלא אושר.[/COLOR]
[COLOR="Purple"]יאמאטו -
אתה הולך אל האגם ורואה שם אדם בעל שיער אדום, זקן קטן בסנטרו ומגן המצח שלו נמצא במותנו "היי" הוא קורא לך.
הוא מסתכל על דף כל שהוא "אתה הוא יאמאטו סואיצ'ינו?" הוא שואל אותך. "אם כן, אז אני רוצה לבשר לך שהמשימה הראשונה שלנו תתקים היום בשעה ארבע ואל תפספס כמו אתמול את המשימה אוקיי?" הוא אומר ונעלם לו.[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]נארו -
אתה מתאמן על הטכניקות שלך ומשתפר יותר בעשייתם, אתה מתחיל לראות ענני סערה בשמיים אך לא הרבה, "תכנס הולכת להיות סערה עוד מעט" אמא שלך קוראת לך שתיכנס הביתה.[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]יוקיו -
אתה טיפה חלש ואתה תופס את השינובי בחוזקה ושואל אותו שאלות כמו איפה החרב שלך ואיפה אתה, "אח.." אתה שומע מן השינובי, "החרב שלך נמצאת בחדרו של הראיקאגה, אנחנו על הרי הענן ליד הכפר, לא נגענו בקאקאשי אני מבטיח לך!, רק תשחרר אותי" הוא מתחנן בפניך.[/COLOR]
-
[quote]יוקיו -
אתה טיפה חלש ואתה תופס את השינובי בחוזקה ושואל אותו שאלות כמו איפה החרב שלך ואיפה אתה, "אח.." אתה שומע מן השינובי, "החרב שלך נמצאת בחדרו של הראיקאגה, אנחנו על הרי הענן ליד בכפר, לא נגענו קאקאשי אני מבטיח לך!, רק תשחרר אותי" הוא מתחנן בפניך.[/quote]
"תביא את הכסף שלך ואני אשחרר אותך." אומר לשינובי 'אחחח,האירוניה.' אחשוב לעצמי בשמחה.
-
[QUOTE=RangerForce;1325131]
בהיותכם בחנות הראמן לוק ניגש אל ריימונדו והחבר השני שלצידו ומציג את עצמו, "שמי הוא לוק קאסטלאן" הוא מציג את עצמו, ריימונדו שואל את לוק אם הוא ראה את מירו והוא עונה בשלילה ואומר לו שלא. "אל תדאגו" אתם שומעים ממאיטו-סנסיי, "אני כבר הודעתי למירו, שתגיע לכאן בעוד כ..." הוא אומר ומסתכל על שעונו "עכשיו!" הוא אומר וילדה בעלת שיער קצר בצבע כחלחל נכנסת לחנות "גומאנסיי" היא מתנצלת, "היי" ניוקי אומר שלום למירו וקורץ לה, "ררר.." היא מעלה פרצוף עצבני ומעיפה לניוקי אגרוף, "אל תחשוב על זה אפילו!" היא צועקת עליו. "טוב קדימה הזמן קצר והמלאכה מרובה" מאיטו-סנסיי אומר "אחריי לאגם. שמאל ימין שמאל" מאיטו עוד פעם הולך בצעדי ענק אל האגם שבמרכז הכפר.[/QUOTE]
"טוב, אז, ביי.." אומר להם בשקט, ואגמור את הארוחה שלי. "אריגטו!" אומר למוכר. ואפנה אל הרחוב בבטן מלאה.
'משעמם לי..' ארטון אחרי שלוש שניות. 'נו טוב, בוא נתחיל ללכת לאגם..' אמשוך כתפיים, ואתחיל לרוץ לכיוון הצפוני בכפר.
-
[QUOTE=RangerForce;1325221]
[COLOR="Teal"]ריימונדו -
אני יודע יותר נוח לי ככה ונקרא לו מעכשיו מאיטו. :)
----------------
אתה נפרד מלוק, ואומר שלום למירו היא מחזירה לך חיוך ואתם מתקדמים עם מאיטו-סנסיי אתם מגיעים אל הנהר, מאיטו מחליט להתיישב לו על קצה האגם, "התיישבו" הוא אומר לכם ומירו וניוקי מתיישבים להם. מאיטו מתחיל להסביר על עולם השינובים ומשמעות הגנין בעולם השינובים ואת הסכנה שטומנת בעולם השינובים. "לאחר ששמענו את כל זה" מאיטו מחייך, "נתחיל במשימה הראשונה שלנו" הוא מחלק לכם דפים. "חיילים! זו היא המשימה הראשונה שלנו ואנחנו נצטרך לתת 100% מאיתנו, נצטרך להחזיר חיה שנאבדה לכפר באמצע הדרך." בדפים אתם רואים X שמסמן את מקום החיה. "קדימה חיילים!" הוא ואמר לכם וניוקי ומירו ויצאים לדרך. "משימה ראשונה אני כל-כך מתרגש" ניוקי מתמלא אושר.[/COLOR]
[/QUOTE]
"כן, נחמד..." אני אומר, וממשיך: "רק חבל שאנחנו רק צריכים לתפוס חיה שהלכה לאיבוד...". אני קצת מתוסכל, אבל אני ממשיך ללכת. "מאיטו-סנסיי" אני אומר. "מתי נוכל לעשות משימות בדרגה גבוהה יותר? או נתאמן על כל מיני נינג'וטסויים וגנג'וטסויים?" אני שואל, בציפיה רבה שאחד מהדברים או כולם יקרו בקרוב.