אייל אתה יכול לתת לי רשימה של כל הדיג'ימונים ההתחלתיים מעונות אחת עד שתיים? (תסמן באדום את מה שאני לא יכול לבחור)
הלכתי לראות דיג'ימון אדוונסצ'ר 01
Printable View
אייל אתה יכול לתת לי רשימה של כל הדיג'ימונים ההתחלתיים מעונות אחת עד שתיים? (תסמן באדום את מה שאני לא יכול לבחור)
הלכתי לראות דיג'ימון אדוונסצ'ר 01
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1315405]אייל אתה יכול לתת לי רשימה של כל הדיג'ימונים ההתחלתיים מעונות אחת עד שתיים? (תסמן באדום את מה שאני לא יכול לבחור)
הלכתי לראות דיג'ימון אדוונסצ'ר 01[/QUOTE]
[COLOR="Red"]אגומון,וימון,גאבומון,פאטאמון[/COLOR] סאלאמון(החלטתי שיהיה אפשר להיות איתה),וורמון(כדאי לך),ביומון,טנטומון,גומאמון,פאלמון,הוקמון,ארמדילומון.
[QUOTE=מאסטר ליאון;1315407][COLOR="Red"]אגומון,וימון,גאבומון,פאטאמון[/COLOR] סאלאמון(החלטתי שיהיה אפשר להיות איתה),וורמון(כדאי לך),ביומון,טנטומון,גומאמון,פאלמון,הוקמון,ארמדילומון.[/QUOTE]
תמונות...?
דיג'יביצים אתה מתכוון לדיג'ימנטאל או דיג'יביצים רגילות?
יש הכל בויקיה של דיג'ימון אתה יודע
עומר מי כדאי לי לבחור, את גומאמון או את ארמדילמון?
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1315408]תמונות...?[/QUOTE]
פשוט סמוך עליי ותבחר וורמון(בגלל שהוא חלש יחסית עד טירון הוא מתפתח מהר לגנגסטר הגדול בשם "סטינגמון".
גומאמון הוא סתם דיג'ימון גרוע,אני אישית לא סובל אותו
ארמידלומון גם לא משהו אבל מבין שניהם הוא עדיף יש לו דיג'ימטאל חזק מאוד בחוכמה
בפרק 80 של נארוטו,השניים מהאקטוקי [או איך שלא קוראים להם] זה איטצ'י וההוא שמתמחה במים נכון?
הראאש שלי :<
[quote=Kaiser;1315413]גומאמון הוא סתם דיג'ימון גרוע,אני אישית לא סובל אותו
ארמידלומון גם לא משהו אבל מבין שניהם הוא עדיף יש לו דיג'ימטאל חזק מאוד בחוכמה
בפרק 80 של נארוטו,השניים מהאקטוקי [או איך שלא קוראים להם] זה איטצ'י וההוא שמתמחה במים נכון?[/quote]
הבחנה נכונה.
סוף סוף קיבלתי אישור לפתוח תמ"ת.
איך קוראים לו,אף פעם לא קלטתי את השם
[quote=The Sir;1315417]סוף סוף קיבלתי אישור לפתוח תמ"ת.[/quote]
תוסיף רק את האישור בראש המשחק. (אם לדעתך ציטוט זה מכוער מדי והורס את היופי של המשחק, מספיק יהיה לכתוב שקיבלת אישור מ LordAbizi).
[quote=Kaiser;1315418]איך קוראים לו,אף פעם לא קלטתי את השם[/quote]
קיסאמה (נראה לי ששם המשפחה הוא הושיקגה)
אוקיי תודה (:
[quote=LordAbizi;1315420]תוסיף רק את האישור בראש המשחק. (אם לדעתך ציטוט זה מכוער מדי והורס את היופי של המשחק, מספיק יהיה לכתוב שקיבלת אישור מ LordAbizi).
קיסאמה (נראה לי ששם המשפחה הוא הושיקגה)[/quote]
אני אוסיף ציטוט.
איזה יופי לא השקעתי כמעט בעיצוב עדיין עוד מעט אני אולי יעשה לו איזה מייקאובר מבחינת המראה והכל.
תגידו הסרט הראשון של נארוטו טוב?