איך אתם מפספסים את העניין,טובי זה לא אף אחד מההשערות שלכם. אני יודע מי הוא.... ולא, זה לא השערה אלא ידע
Printable View
איך אתם מפספסים את העניין,טובי זה לא אף אחד מההשערות שלכם. אני יודע מי הוא.... ולא, זה לא השערה אלא ידע
[QUOTE=Crown♕Clown;1317925]לא הגיוני כי טובי הופיע לפני שדאנזו מת,אין סיכוי שזה הגוף של דאנזו.דבר שני גם אי אפשר להעביר תת מודע של מישהו לגוף אחר חוץ מדרך אחת שהיא ג'וטסו החלפת הגוף,אבל גם אז התת מודע של בעל הגוף המקורי נשאר(כפי שראינו במבחני הצ'ונין כשאינו נכנסה לגוף של סאקורה אבל סאקורה עצרה בעדה) וגם אי אפשר שמישהו מת יעביר למישהו אחר את התת מודע שלו..
כפי שטובי אמר-הוא אף אחד.[/QUOTE]
אני יודע חבר שלי סתם מטומטם
חוץ מי זה אז מה אם טובי אמר הוא אמר שהוא גם מאדרה וקאבוטו לקח את טובי לקבר של מאדרה....
[QUOTE=monster;1317929]כפי שטובי אמר מתי אתה קורא מאנגה?[/QUOTE]
אני לא,פשוט ראיתי אותך אומר את זה XD
[QUOTE=מאסטר ליאון;1317930]איך אתם מפספסים את העניין,טובי זה לא אף אחד מההשערות שלכם. אני יודע מי הוא.... ולא, זה לא השערה אלא ידע[/QUOTE]
נו אז מי הוא?
ואם תגיד אוביטו אוצ'יהא אז אתה טועה.
[QUOTE=~Donphan~;1317924]בן הגיהנום? זה התרגום?
ועל מה הוא.. סון אוף הל זה שם של ספר?[/QUOTE]
כן,זה התרגום,אבל תשאיר את זה באנגלית,זה נשמע יותר טוב. וזה סיפור מקורי שאני המצאתי. אם תקרא אותו תדע על מה הוא P=
ערב טוב.
[QUOTE=Crown♕Clown;1317932]אני לא,פשוט ראיתי אותך אומר את זה XD
נו אז מי הוא?
ואם תגיד אוביטו אוצ'יהא אז אתה טועה.[/QUOTE]
מאין לך לדעת שלא שיקרתי ,אלה סתם המצאתי תמשפט?
אני אתחיל בשיטת האלימנציה,זה לא כל מה שקשור לאוביטו אוצ'יהא,דנזו,סאסקה,נארוטו וביג'ו או ג'ובי. ואתה עמית היית קרוב... תתחילו לנחש
[quote=מאסטר ליאון;1317930]איך אתם מפספסים את העניין,טובי זה לא אף אחד מההשערות שלכם. אני יודע מי הוא.... ולא, זה לא השערה אלא ידע[/quote]
איך שכחתי שמאסאשי קישימוטו גולש בפורום הזה ואני כל כך בר מזל שאני מכיר אותו...
[QUOTE=ACMilaneZi;1317941]איך שכחתי שמאסאשי קישימוטו גולש בפורום הזה ואני כל כך בר מזל שאני מכיר אותו...[/QUOTE]
מי?
[QUOTE=ACMilaneZi;1317941]איך שכחתי שמאסאשי קישימוטו גולש בפורום הזה ואני כל כך בר מזל שאני מכיר אותו...[/QUOTE]
באמת מה הכינוי שלו?
[quote=monster;1317944]באמת מה הכינוי שלו?[/quote]
מאסטר ליאון!
[QUOTE=LordAbizi;1317945]מאסטר ליאון![/QUOTE]
ידעתי , דרך אגב השאלה היתה צינית.
[quote=מאסטר ליאון;1317930]איך אתם מפספסים את העניין,טובי זה לא אף אחד מההשערות שלכם. אני יודע מי הוא.... ולא, זה לא השערה אלא ידע[/quote]
כן, אתה יודע, כי בטח אתה מכיר את היוצר ואתה חבר של אמא שלו..
תעשה לי טובה, סתום ת'פה ותפסיק להספים, אי אפשר לדעת מי זה בוודאות..
מי?
[QUOTE=Amitlv;1317954]מי?[/QUOTE]
[QUOTE=LordAbizi;1317945]מאסטר ליאון![/QUOTE]
עונה לך על השאלה?