למי שתהה איך הבלאקביסט החדש:10 טונרים של בלאקוינג,10 חומרי סינכרו ברמות מתאימות של Gb ו10 קסמים ומלכודות מכל אחד מהם
Printable View
למי שתהה איך הבלאקביסט החדש:10 טונרים של בלאקוינג,10 חומרי סינכרו ברמות מתאימות של Gb ו10 קסמים ומלכודות מכל אחד מהם
[QUOTE=Blackbeard;1320629]ממש לא הרסו את משחקי הרעב בסרט ואני לא היחיד שאומר. הם לא הסבירו הרבה, אי אפשר להבין תעומק של הסיפור רק מהסרט, אבל הוא בהחלט היה טוב.
ומור רציתי להגיד שברור שסיפור, אבל כשאני חושב על זה מ"ת שרק אחד שורד בו שיש בו עלילה שאתה תכננת ורק מי שהגיב הכי יפה והכי מתוחכם וכו' ינצח? נשמע מעניין Xd[/QUOTE]
כן הרסו את הסרט.. הספר היה ממש טוב ולקחו אותו והפכו אותו לסרט מגעיל שלא דומה למקור, פשוט בושה.. הסרט לא שווה את הכסף שלי..
טוב אני מסכים עם אביב חלקית ומסכים באותו זמן עם זיו ושקד(אני מכיר את משחקי הרעב הספר והסרט)
אהה, אז זה לא טוב..
הרגע יכולתי לקבל את קיובי נארוטו+9! אבל איזה פספוס, קיבלתי את אייזן.
[quote=ワンピース;1320644]כן הרסו את הסרט.. הספר היה ממש טוב ולקחו אותו והפכו אותו לסרט מגעיל שלא דומה למקור, פשוט בושה.. הסרט לא שווה את הכסף שלי..[/quote]
על פי מה אתה טוען את זה?
סיימתי לאכול,ליאון פתחתי בכחול
[QUOTE=Blackbeard;1320648]על פי מה אתה טוען את זה?[/QUOTE]
קשה לקרוא? כתבתי..
עומר,לא סיימתי את הדק אז אני לא בטוח אם אעשה מהלך אחד טוב
היה קרב קצר מדי
[QUOTE=Death The Kid;1320654]היה קרב קצר מדי[/QUOTE]
לא סיימתי לשנות מהפעם הקודמת אז היו לי יותר מדי קסמים ומלכודות. אביב,יש דק אחד שנתן לי יחסית המון ניצחונות(כל אלה שיש לי כולל עוד שבהם היריב פרש במקום להפסיד כי חשבתי) אז אפשר להראות לך אותו כדי שתעשה סרטון דק?
מה כתבת? לא כתבת כלום?
"כן הרסו את הסרט.. הספר היה ממש טוב ולקחו אותו והפכו אותו לסרט מגעיל שלא דומה למקור, פשוט בושה.. הסרט לא שווה את הכסף שלי"
אמרת הרסו, הפכו לסרט מגעיל שלא דומה למקור(ממש לא נכון), פשוט בושה. כל אלה מילות העלבה אין פה שום הסבר ללמה הן נמצאות פה ומה מצדיק אותן.
[quote] לא סיימתי לשנות מהפעם הקודמת אז היו לי יותר מדי קסמים ומלכודות. אביב,יש דק אחד שנתן לי יחסית המון ניצחונות(כל אלה שיש לי כולל עוד שבהם היריב פרש במקום להפסיד כי חשבתי) אז אפשר להראות לך אותו כדי שתעשה סרטון דק? [/quote]
אביב,ראית?
אם יש לך דק תעשה עליו נושא משלך שיסביר
[QUOTE=Blackbeard;1320656]מה כתבת? לא כתבת כלום?
"כן הרסו את הסרט.. הספר היה ממש טוב ולקחו אותו והפכו אותו לסרט מגעיל שלא דומה למקור, פשוט בושה.. הסרט לא שווה את הכסף שלי"
אמרת הרסו, הפכו לסרט מגעיל שלא דומה למקור(ממש לא נכון), פשוט בושה. כל אלה מילות העלבה אין פה שום הסבר ללמה הן נמצאות פה ומה מצדיק אותן.[/QUOTE]
הוא לא דומה למקור, הקאסט גרוע לדעתי ועשו את הסרט למשעמם, בקטעים שהיו אמורים להיות טובים הביצוע היה עלוב וזה פשוט הרס..