-
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/m0yfhnlqjmrm.bmp[/IMG]
לפני שאתה מתחיל לקרוא את המדריך אני ממליץ לך לשמור אותו במחשב להיכנס עליו להיכנס לצייר ולהסתקל עם זכוכית מגדלת מה עשיתי.
1. בשלב הראשון אני רוצה לדבר איתך על מד צבעים, בניתי מד צבעים מהפייק שלך ותראה כמה חוסרים בצבעים יש בפייק שלך של הצללה, זה בעיה, אתה חייב להוסיף כמה שיותר הצללה, אתה בקושי מוסיף הצללה ועוד מעט אני גם אגיד לך איפה, השלמתי לך את המד צבעים ועכשיו אני אתחיל להסביר לך איך לשפר.
2. דבר ראשון שראיתי שהוא הכי בעייתי זה החלק העליון של הראש הירוק, אין שם הצללה כהה וזה בלתי אפשרי, חייבת להיות שם הצללה כהה, בטח שיש שם מקומות בהם האור לא פוגע, אתה, אתה חייב להוסיף גם הצללה כהה כי אחרת הראש יראה חסר עומק, אז זה הדרך הראשון שעשיתי, תקשיב אסור לך לסגור שחלק מסויים בפייק הוא רק בצבע אחד, מהיום כל חלק בפייק חייב להיות מורכב משתי חלקים או יותר, בדרך כלל החלקים האלה יהיו מורכבים מצבע בסיס ומצבע הצללה כהה, לא רוצה לראות יותר רק צבע אחד בחלקים של הפייקים שלך, זה רק לטובתך.
3. החלק התחתון הוא גם בעל צבע אחד, אומנם צבע הצללה כהה אבל עדיין זה לא נראה טוב, הבעיה הראשונה היא שהפה שלו פתוח, ובגלל שצריך שזה יראה תלת מימדי בעל עומק צריך להראות את פנים הפה קצת, כי כמו שאתה עשיתה בהתחלה זה כמו פרופיל, וחצי פרופיל זה מהאמצע של הפייק לא מהצד, עכשיו תשים לב עם הזכוכית מגדלת שמתחת לחלק הירוק של הראש איפה שהחלק הצהוב, לקחתי את הצבע של הצביעת קווי מתאר והשתמשתי בה בתור הצללה כהה יותר מצבע ההצללה הרגילה, לפעמים במקרים נדירים מאוד בהם יש חלק כהה כבר ככה שאין בו אור, אפשר להוסיף גם בחלק מהמקומות שאין בהם כבר בכלל אור את הצבע שבהם צובעים קווי מתאר בתור צבע של הצללה, אני מקווה שתבין את מה שהסברתי לך עכשיו.
4. תקשיב חוק חשוב מאוד, כשועשים פסים על הבטן והם רק פסים לא עושים להם קווי מתאר כמו שעשיתה לחלק הצהוב בבטן, צריך לתת להם לחיות חופשיים ללא קווי מתאר. עכשיו בקשר להצללה של הגוף, מאחורי הכנף השמלאית עשיתה צל כזה, וזה בלתי אפשרי בגלל שהאור מגיע מנקודה אחת והיא הנקודה הקידמית לפייק בלתי אפשרי שהעלה השמאלי יעשה צל לכיוון הזה, זה באמת מסובך בתלכס אתה צריך לדעת מאיפה בה האור, אם האור היה בה מאחורי הפייק זה היה הגיוני שיהיה לו צל על הגוף מהכנף המשאלית, אז מחקתי את ההצללה הקודמת ועשיתי חדשה, בהצללה הזו רוב הגוף בהצללה כהה, זה למה, ביגלל הפוזיציה של הגוף של הפייק, בגלל שהוא מקופל כזה, אין שם בכלל אור, הזנב מקבל קצת אור אבל לא יותר, ושוב אתה חייב לראות מאיפה בה האור ואיפה הוא נמצא ואיפה לא, האור בא רק מנקודה אחת, לא מכמה, רק מאחת, ועל פי הנקודה הזו אתה צריך לדעת איך להצליל.
5. הכנפיים של הפייק היו עוד בעיה, עלים הם הדבר שהכי קשה לצייר ולהצליל עוד יותר, הבעיה הראשונה היא שאתה לא יודע לצייר אותם כל כך אבל אתה בכיוון וזה טוב, הבעיה השניה שלא הצללתה אותם בכלל, חשוב להצליל במיוחד עלים, עלים הם בעלי הצללה הכי קשה שיש אני תמיד מתקשה להצליל עלים זה כי יש מלא סוגי הצללות לכל סוג עליה שמציירים וגם כי המבנה של העלים מעצבן, בעלים באמת צריך לדעת מאיפה בא האור, אבל אתה תלמד את זה עם הזמן, אז ציירתי את הכנפיים בצורת עלים מאיזה סוג של אץ אני זלא זוכר בדיוק נראה לי עשיתי אותם או על פי עץ קוקוס או על פי עץ דקל, לא משנה, אם תשים לב עשיתי שינוי קל במצד צבעים בקשר לצבעי העלה כי ראיתי שהצבע שברתה היה כהה מדי בשביל העלה אז בחרתי בו כצבע הצללה ויצרתי צבע בסיס חדש במקום ההוא שאתה שמתה, ואז הצללתי, ושוב ההצללה של העלה היא הדבר הכי מסובך שיש בעולם הזה, בהמשך אני אלמד אתכם הצללות לכל דבר, ההצללה היא הבסיס ולכן חשוב להשקיע בה.
.6. עכשיו נעבור לזנב, הזנב לא נראה כמו עלה כל כך, במיוחד בכלל החיבור שעשיתה בין שתי חלקי הזנב שלא התאים כל כך, אבל לא נורא, העניין הוא שלא נראה כאילו לזנב של הפייק שלך יש צורה של עלה, עלה יש לו מבנה שהוא מתחיל דק מתעווה לקראת האמצע ושוב נהיה דק לקראת הסוף, הצללתי מחדש את העלה הוספתי לו את קווי העלה וזהו.
7. עכשיו נעבור לשלב על פיו עשיתה את הפייק שלב המקוריות, הפייק שלך אכן מיוחד במראה שלו, יש בו מקוריות, אבל הוספתי לו עוד טיפה כמו עם הצבעים של הצהוב והחום, זה סתם רעיונות למחשבה, נוסיף עשיתי קצת שיפור לקווי המתאר וזהו.
8. זהו הפייק המתוקן מכון, בסופו של דבר מה שאתה צריך זה מקוריות והצללה, הכי חשוב הצללה, נראה לי שממחר נתחיל ללמוד להצליל כמו שצריך אני העשה לכם מדריכים מיודים להצללה.
-
[QUOTE=PO ZON;1348384][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/m0yfhnlqjmrm.bmp[/IMG]
לפני שאתה מתחיל לקרוא את המדריך אני ממליץ לך לשמור אותו במחשב להיכנס עליו להיכנס לצייר ולהסתקל עם זכוכית מגדלת מה עשיתי.
1. בשלב הראשון אני רוצה לדבר איתך על מד צבעים, בניתי מד צבעים מהפייק שלך ותראה כמה חוסרים בצבעים יש בפייק שלך של הצללה, זה בעיה, אתה חייב להוסיף כמה שיותר הצללה, אתה בקושי מוסיף הצללה ועוד מעט אני גם אגיד לך איפה, השלמתי לך את המד צבעים ועכשיו אני אתחיל להסביר לך איך לשפר.
2. דבר ראשון שראיתי שהוא הכי בעייתי זה החלק העליון של הראש הירוק, אין שם הצללה כהה וזה בלתי אפשרי, חייבת להיות שם הצללה כהה, בטח שיש שם מקומות בהם האור לא פוגע, אתה, אתה חייב להוסיף גם הצללה כהה כי אחרת הראש יראה חסר עומק, אז זה הדרך הראשון שעשיתי, תקשיב אסור לך לסגור שחלק מסויים בפייק הוא רק בצבע אחד, מהיום כל חלק בפייק חייב להיות מורכב משתי חלקים או יותר, בדרך כלל החלקים האלה יהיו מורכבים מצבע בסיס ומצבע הצללה כהה, לא רוצה לראות יותר רק צבע אחד בחלקים של הפייקים שלך, זה רק לטובתך.
3. החלק התחתון הוא גם בעל צבע אחד, אומנם צבע הצללה כהה אבל עדיין זה לא נראה טוב, הבעיה הראשונה היא שהפה שלו פתוח, ובגלל שצריך שזה יראה תלת מימדי בעל עומק צריך להראות את פנים הפה קצת, כי כמו שאתה עשיתה בהתחלה זה כמו פרופיל, וחצי פרופיל זה מהאמצע של הפייק לא מהצד, עכשיו תשים לב עם הזכוכית מגדלת שמתחת לחלק הירוק של הראש איפה שהחלק הצהוב, לקחתי את הצבע של הצביעת קווי מתאר והשתמשתי בה בתור הצללה כהה יותר מצבע ההצללה הרגילה, לפעמים במקרים נדירים מאוד בהם יש חלק כהה כבר ככה שאין בו אור, אפשר להוסיף גם בחלק מהמקומות שאין בהם כבר בכלל אור את הצבע שבהם צובעים קווי מתאר בתור צבע של הצללה, אני מקווה שתבין את מה שהסברתי לך עכשיו.
4. תקשיב חוק חשוב מאוד, כשועשים פסים על הבטן והם רק פסים לא עושים להם קווי מתאר כמו שעשיתה לחלק הצהוב בבטן, צריך לתת להם לחיות חופשיים ללא קווי מתאר. עכשיו בקשר להצללה של הגוף, מאחורי הכנף השמלאית עשיתה צל כזה, וזה בלתי אפשרי בגלל שהאור מגיע מנקודה אחת והיא הנקודה הקידמית לפייק בלתי אפשרי שהעלה השמאלי יעשה צל לכיוון הזה, זה באמת מסובך בתלכס אתה צריך לדעת מאיפה בה האור, אם האור היה בה מאחורי הפייק זה היה הגיוני שיהיה לו צל על הגוף מהכנף המשאלית, אז מחקתי את ההצללה הקודמת ועשיתי חדשה, בהצללה הזו רוב הגוף בהצללה כהה, זה למה, ביגלל הפוזיציה של הגוף של הפייק, בגלל שהוא מקופל כזה, אין שם בכלל אור, הזנב מקבל קצת אור אבל לא יותר, ושוב אתה חייב לראות מאיפה בה האור ואיפה הוא נמצא ואיפה לא, האור בא רק מנקודה אחת, לא מכמה, רק מאחת, ועל פי הנקודה הזו אתה צריך לדעת איך להצליל.
5. הכנפיים של הפייק היו עוד בעיה, עלים הם הדבר שהכי קשה לצייר ולהצליל עוד יותר, הבעיה הראשונה היא שאתה לא יודע לצייר אותם כל כך אבל אתה בכיוון וזה טוב, הבעיה השניה שלא הצללתה אותם בכלל, חשוב להצליל במיוחד עלים, עלים הם בעלי הצללה הכי קשה שיש אני תמיד מתקשה להצליל עלים זה כי יש מלא סוגי הצללות לכל סוג עליה שמציירים וגם כי המבנה של העלים מעצבן, בעלים באמת צריך לדעת מאיפה בא האור, אבל אתה תלמד את זה עם הזמן, אז ציירתי את הכנפיים בצורת עלים מאיזה סוג של אץ אני זלא זוכר בדיוק נראה לי עשיתי אותם או על פי עץ קוקוס או על פי עץ דקל, לא משנה, אם תשים לב עשיתי שינוי קל במצד צבעים בקשר לצבעי העלה כי ראיתי שהצבע שברתה היה כהה מדי בשביל העלה אז בחרתי בו כצבע הצללה ויצרתי צבע בסיס חדש במקום ההוא שאתה שמתה, ואז הצללתי, ושוב ההצללה של העלה היא הדבר הכי מסובך שיש בעולם הזה, בהמשך אני אלמד אתכם הצללות לכל דבר, ההצללה היא הבסיס ולכן חשוב להשקיע בה.
.6. עכשיו נעבור לזנב, הזנב לא נראה כמו עלה כל כך, במיוחד בכלל החיבור שעשיתה בין שתי חלקי הזנב שלא התאים כל כך, אבל לא נורא, העניין הוא שלא נראה כאילו לזנב של הפייק שלך יש צורה של עלה, עלה יש לו מבנה שהוא מתחיל דק מתעווה לקראת האמצע ושוב נהיה דק לקראת הסוף, הצללתי מחדש את העלה הוספתי לו את קווי העלה וזהו.
7. עכשיו נעבור לשלב על פיו עשיתה את הפייק שלב המקוריות, הפייק שלך אכן מיוחד במראה שלו, יש בו מקוריות, אבל הוספתי לו עוד טיפה כמו עם הצבעים של הצהוב והחום, זה סתם רעיונות למחשבה, נוסיף עשיתי קצת שיפור לקווי המתאר וזהו.
8. זהו הפייק המתוקן מכון, בסופו של דבר מה שאתה צריך זה מקוריות והצללה, הכי חשוב הצללה, נראה לי שממחר נתחיל ללמוד להצליל כמו שצריך אני העשה לכם מדריכים מיודים להצללה.[/QUOTE]
מחר אני כבר יעבור על המדריך לעומק,אבל באמת איך ששיפרת את הפייק זה נראה מדהים! מיומנות מאוד גדולה יש לך ליצור עלים כל כך אמיתים! נקווה שאם השקעה גם אני יגיע לרמה כזאת.
אז עוברים לשלב הבא מחר או שנגיד עלה לי רעיון לנסות את המדריך שעשית לי על הפייק השני שעשיתי על צורת האש,בשביל לראות אם הבנתי את המדריך,מה אתה אומר?
-
[QUOTE=Sharpedo;1348391]מחר אני כבר יעבור על המדריך לעומק,אבל באמת איך ששיפרת את הפייק זה נראה מדהים! מיומנות מאוד גדולה יש לך ליצור עלים כל כך אמיתים! נקווה שאם השקעה גם אני יגיע לרמה כזאת.
אז עוברים לשלב הבא מחר או שנגיד עלה לי רעיון לנסות את המדריך שעשית לי על הפייק השני שעשיתי על צורת האש,בשביל לראות אם הבנתי את המדריך,מה אתה אומר?[/QUOTE]
מחר אכן נעבור לשלב הבא, אבל אני ממליץ לך עדיין לנסות את המדריך הזה על הפייק האש שלך למרות שהוא טיפה שונה מפייק העשב, אבל עדיין תנסה
-
[quote=po Zon;1348392]מחר אכן נעבור לשלב הבא, אבל אני ממליץ לך עדיין לנסות את המדריך הזה על הפייק האש שלך למרות שהוא טיפה שונה מפייק העשב, אבל עדיין תנסה[/quote]
ציירתי בעצמי את העלים שציירת אתה וציירתי אותם על הפייק השני והפכתי אותן לאש,שיפרתי מה שאמרת ולא הוספתי הצללה בגב כי לדעתי האש היא מביאה אור אז לא הגיוני שיהיה שם צל
[IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/5y3mdydjnicy.bmp[/IMG][/URL][/IMG]
מתי נלמד לבנות פייקים בצורות אחרות? כי פייקים שעומדים על ארבע רגליים אני כבר יודע טוב יחסית אני חושב אבל נגיד הפייק שניסיתי להכין עם כנפיים לא הלך כל כך או איך לצייר עלים,נלמד את זה?
-
[QUOTE=Sharpedo;1348393]ציירתי בעצמי את העלים שציירת אתה וציירתי אותן על הפייק השני והפכתי אותן לאש,שיפרתי מה שאמרת ולא הוספתי הצללה בגב כי לדעתי האש היא מביאה אור אז לא הגיוני שיהיה שם צל
[IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/5y3mdydjnicy.bmp[/IMG][/URL][/IMG]
מתי נלמד לבנות פייקים בצורות אחרות? כי פייקים שעומדים על ארבע רגליים אני כבר יודע טוב יחסית אני חושב אבל נגיד הפייק שניסיתי להכין עם כנפיים לא הלך כל כך או איך לצייר עלים,נלמד את זה?[/QUOTE]
יש בשיפור של הפייק שלך הרבה בעיות שרואים בהם שלא קראת טוב את המדריך לשיפור, דבר ראשון הפס בבטן אם תקרא במדריך אמרתי שלפסים אסור שיהיה קווי מתאר, דבר שני הזנב, נראה כאילו פשוט עשית העתק הדבר מהמדריך שעשיתי לשיר הפייק שלך כי הם פשוט אותו הדבר, ודבר שלישי היחודיות של הפייק שלך, בפייק אש הזנב היה עשוי מאש ולא מעלים, ודבר שני נכנפיים שעשויות מאש לא יכולות להיות בנויות כמו עלה זה לא נראה הגיוני, ושוב לא הוספתה מימד של מקורות לפייק, כמו שאמרתי לך להוסיף, אני מעדיף שפשוט תכין פייק חדש על פי מה שהמדריך שעשיתי בשבילך הסביר לך, ואני ממליץ לך לקרוא אותו שוב.
-
[quote=po Zon;1348515]יש בשיפור של הפייק שלך הרבה בעיות שרואים בהם שלא קראת טוב את המדריך לשיפור, דבר ראשון הפס בבטן אם תקרא במדריך אמרתי שלפסים אסור שיהיה קווי מתאר, דבר שני הזנב, נראה כאילו פשוט עשית העתק הדבר מהמדריך שעשיתי לשיר הפייק שלך כי הם פשוט אותו הדבר, ודבר שלישי היחודיות של הפייק שלך, בפייק אש הזנב היה עשוי מאש ולא מעלים, ודבר שני נכנפיים שעשויות מאש לא יכולות להיות בנויות כמו עלה זה לא נראה הגיוני, ושוב לא הוספתה מימד של מקורות לפייק, כמו שאמרתי לך להוסיף, אני מעדיף שפשוט תכין פייק חדש על פי מה שהמדריך שעשיתי בשבילך הסביר לך, ואני ממליץ לך לקרוא אותו שוב.[/quote]
להכין פייק אחר לגמרי כמו בשלב 6 ולהסתמך על פי המדריך שלך? ולא לימדת עדיין איך מציירים אש וראיתי שהעלים יכולים להיות דומים לאש אז השתמשתי בהם
-
[QUOTE=Sharpedo;1348519]להכין פייק אחר לגמרי כמו בשלב 6 ולהסתמך על פי המדריך שלך? ולא לימדת עדיין איך מציירים אש וראיתי שהעלים יכולים להיות דומים לאש אז השתמשתי בהם[/QUOTE]
תכין פייק על פי מדריך 6 עם ההסברים לאיך לשפר את עצמך כמו במדריך שעשיתי לך
-
[quote=po Zon;1348520]תכין פייק על פי מדריך 6 עם ההסברים לאיך לשפר את עצמך כמו במדריך שעשיתי לך[/quote]
תראה אני מאוד יצירתי נגיד רציתי עכשיו לנסות לעשות פייק על נחש אבל נחש זה די מסובך לצייר,או פוקימון עם אש או עלים,אני כבר אמצא איך לעשות,תלמד לעשות את כל הדברים האלה?
-
[QUOTE=Sharpedo;1348522]תראה אני מאוד יצירתי נגיד רציתי עכשיו לנסות לעשות פייק על נחש אבל נחש זה די מסובך לצייר,או פוקימון עם אש או עלים,אני כבר אמצא איך לעשות,תלמד לעשות את כל הדברים האלה?[/QUOTE]
כן זה בשלב הבא, אני מכין שלב מיוחד שלא היה באף קורס שלי להכנת פייקים, זה שלב מהיר שבו נגיע למצב שבכל יום נכין איזה 3- 4 פייקים
-
[IMG]http://i.imgur.com/xnHkc.png[/IMG]
-
אי אפשר לעשות 2 עיינים לפייק בתנוחה שלו, אז להתחיל אותו מחדש מבחינת תנוחה והכל?
-
snivy~
סובבת את הפייק אבל עדין ההצללה במקום הלא נכון, ועדיים יש לי קמת בעיה עם כפות הרגליים שלו שאמרתי לך אולי לנסות לתקן.
ttrrtte
לא חובה, אבל את לא צריכה רק לצייר עוד עין את גם צריכה שהוא יראו אותו בחצי פרופיל כמו מהמאמצע של הגוף, הבעיה שהפייק שלך בפרופיל מלא, עשיתי מדריך במיוחד בשבילך על פי הפייק שלך והוא מסביר 1 ל1 איך לשפר את הפייקים שלך, תעשי את הפייק על פיו ותצליחי לשפר את הפייק שלך, את יכולה לשפר את הפייק בלי לצייר את הפייק מחדש וגם אם, לא חובה לצייר מחדש אפשר לשפר אותו גם בלי לצייר מחדש אלה רק להוסיף כמה דברים ולעשות כמה תיקונים.
-
-
[QUOTE=ShadowPokemon;1348563]אפשר עדיין להצטרף?[/QUOTE]
כן אבל בתנאי שתלים את כל השלבים הקודמים שעשינו בקורס
-
[quote=PO ZON;1348555]snivy~
סובבת את הפייק אבל עדין ההצללה במקום הלא נכון, ועדיים יש לי קמת בעיה עם כפות הרגליים שלו שאמרתי לך אולי לנסות לתקן.
ttrrtte
לא חובה, אבל את לא צריכה רק לצייר עוד עין את גם צריכה שהוא יראו אותו בחצי פרופיל כמו מהמאמצע של הגוף, הבעיה שהפייק שלך בפרופיל מלא, עשיתי מדריך במיוחד בשבילך על פי הפייק שלך והוא מסביר 1 ל1 איך לשפר את הפייקים שלך, תעשי את הפייק על פיו ותצליחי לשפר את הפייק שלך, את יכולה לשפר את הפייק בלי לצייר את הפייק מחדש וגם אם, לא חובה לצייר מחדש אפשר לשפר אותו גם בלי לצייר מחדש אלה רק להוסיף כמה דברים ולעשות כמה תיקונים.[/quote]
הרגליים בכוונה ככה, זה לא אצבעות, אתה די חושב שזה אצבעות בגלל זה זה לא מסתדר לך.
ממתי השמש היא תמיד בצד שמאל? לא שמעתי על זה מעולם..