-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1355154]למה זה מעגניב, אתה יכול להשתמש בחרב ולהיות עם מרקם דביק וככה שלא יוכלו להעיף לך אותה
או לטפס על קירות
זה יכול להיות ממש מעצבן
וגם אתה יכול לעשות מרקם קשיח כדי להגן ממתקפה, וזה בעצם די מאפשר לך בשתי מתקפות של הcp9 (אם אתה לוחם מגע, הזאת שמגינה והזאת שתוקעת את האצבעות ביריב)
והחלק זה גרסא יותר חלשה של אלווידה Xd[/QUOTE]
אני מבין את זה, נשמע מעגניב, אבל איך שאני לא מסתכל על זה הכוח נראה פחות ופחות שימושי ככל שאני מתקדם. אני רק חושב שאולי צריכה להיות איזו דרך לשפר אותו אם ככה, לפתח עוד דרכים לשימוש או לעשות הילוך שני על העור או משהו, אני לא יודע מה S:
-
[QUOTE=Salamander;1355152]מה טוב שנזכרת,הוא שאל אותי אם ראיתי,אמרתי לו שסיימתי,אני סיימתי לפני איזה שלושה חודשים...[/QUOTE]
אוקיי סליחה..
יאללה הלכתי פעם ראשונה לראות ריבורן בכרום :-)
-
[right]איזה מתלהב אתה מכרום -_- [/right]
-
[QUOTE=Salamander;1355162][right]איזה מתלהב אתה מכרום -_- [/right][/QUOTE]
מה?פעם ראשונה שאני עם כרום..
-
יש לי הצעה, ככל שתתחזק העור ממש ישנה צורה ומראה, הוא גם יראה כמו המרקם, נגיד אם הוא יהיה קשיח אז הוא יראה כמו שריון כזה עבה
משו בסגנון P:
ואתה יכול לעשות מרקם 'חד' ואז זה כמו חרב כזה
אין סוף לאופציות
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1355168]יש לי הצעה, ככל שתתחזק העור ממש ישנה צורה ומראה, הוא גם יראה כמו המרקם, נגיד אם הוא יהיה קשיח אז הוא יראה כמו שריון כזה עבה
משו בסגנון P:
ואתה יכול לעשות מרקם 'חד' ואז זה כמו חרב כזה
אין סוף לאופציות[/QUOTE]
אם ככה אני חושב שזה בסדר, אולי אני אמצע כבר לעשות עם זה בהמשך, מקסימום תוותר לי קצת ותעשה את כל האויבים סופר חלשלושים D;
אפשר לעשות שאני אקבל את הפרי בהמשך ולא אתחיל איתו ישר? אני לא רוצה מיד להתחיל את המשחק עם פרי רק אחרי כמה זמן..
-
אחח... אם הייתי טיפה פחות יהיר, שחצן, וחולה נפש, כנראה הייתי כותב עכשיו משהו בסגנון "אני הולך לעל האש עם אנשים מהכיתה שלי", אבל אני בחרתי באי השפיות, ולכן אני רואה בקביעת שעת ההתחלה כ-10 בלילה הכרזת מלחמה עליי ועל העקרונות שלי (לא שיש להם סיבה לעשות את זה, כי באופן מעשי הם חדלו להיות הכיתה שלי לעד עוד ב-20/06/12), ולכן הבדיחה האחרונה היא שלי. נצחתי.
אם אני אמשיך לבחור בהחלטות מהסוג הזה בעתיד, אני יכול להבטיח את השגעון שלי.
זו מחשבה מנחמת.
-
אני משקיע בשרשור הזה יותר מדי /=
-
אני מעדיף שתתחיל איתו, אתה מוזמן להמציא סיבה למה אתה לא תשתמש בו בהתחלה
למשל אתה לא שולט בו מספיק, שונא אותו ומנסה לשכוח מקיומו או אפילו חושב שהוא לא שימושי..
פשוט אחר כך אני אשכח מזה ולדעתי יהיה יותר טוב אם תתחיל איתו מההתחלה
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1355176]אני מעדיף שתתחיל איתו, אתה מוזמן להמציא סיבה למה אתה לא תשתמש בו בהתחלה
למשל אתה לא שולט בו מספיק, שונא אותו ומנסה לשכוח מקיומו או אפילו חושב שהוא לא שימושי..
פשוט אחר כך אני אשכח מזה ולדעתי יהיה יותר טוב אם תתחיל איתו מההתחלה[/QUOTE]
אוקיי אם זה מה שאתה רוצה, אני רק מודיע מראש שעד נקודה מסוימת אני אשתמש בו ממש קצת אם בכלל
עריכה: אני אמשיך לכתוב את הרקע בקרוב
-
-
[QUOTE=Spider Man;1355175]אני משקיע בשרשור הזה יותר מדי /=[/QUOTE]
גם אני משקיע אבל לא כמוך
-
[QUOTE=LordAbizi;1355172]אחח... אם הייתי טיפה פחות יהיר, שחצן, וחולה נפש, כנראה הייתי כותב עכשיו משהו בסגנון "אני הולך לעל האש עם אנשים מהכיתה שלי", אבל אני בחרתי באי השפיות, ולכן אני רואה בקביעת שעת ההתחלה כ-10 בלילה הכרזת מלחמה עליי ועל העקרונות שלי (לא שיש להם סיבה לעשות את זה, כי באופן מעשי הם חדלו להיות הכיתה שלי לעד עוד ב-20/06/12), ולכן הבדיחה האחרונה היא שלי. נצחתי.
זו מחשבה מנחמת.[/QUOTE]
אני מעריץ אותך..
-
[QUOTE=LordAbizi;1355172]אחח... אם הייתי טיפה פחות יהיר, שחצן, וחולה נפש, כנראה הייתי כותב עכשיו משהו בסגנון "אני הולך לעל האש עם אנשים מהכיתה שלי", אבל אני בחרתי באי השפיות, ולכן אני רואה בקביעת שעת ההתחלה כ-10 בלילה הכרזת מלחמה עליי ועל העקרונות שלי (לא שיש להם סיבה לעשות את זה, כי באופן מעשי הם חדלו להיות הכיתה שלי לעד עוד ב-20/06/12), ולכן הבדיחה האחרונה היא שלי. נצחתי.
זו מחשבה מנחמת.[/QUOTE]
WTF did i just read?
-