אוייש נו כולה הבדל של שנתייםp:
Printable View
אוייש נו כולה הבדל של שנתייםp:
[QUOTE=ttrrtte;1362486]אוייש נו כולה הבדל של שנתייםp:[/QUOTE]
את לא איזה בת 10?
גור ואוווווווווווח
[QUOTE=buizel שולט;1362482]אתה מדבר כאילו יש עוד משהו חשוב אצל נשים.[/QUOTE]
^ THIS
קאבר מגניב *.*
[QUOTE=Ilan;1362491]^ THIS
קאבר מגניב *.*[/QUOTE]
:$
לקח לי 10 דקות לסדר ת'חרא הזה
עוד מעט אני מסיים את ווליום 5 של המנגה של נארוטו
[QUOTE=buizel שולט;1362485]מחכה כבר לעונה 8 ):[/QUOTE]
ראית את הפרק עם הבונים?
[QUOTE=Panties;1362490]גור ואוווווווווווח[/QUOTE]
איזה נוסטלגייה :-)
יאללה אני אתחיל לראות Himym יש איזה אתר צפייה ישירה מומלץ?
יש אתר חדש שיש שמה חלק מהפרקים של גור ואוח
[QUOTE=Ilan;1362497]יאללה אני אתחיל לראות Himym יש איזה אתר צפייה ישירה מומלץ?[/QUOTE]
sdarot.tv
אם לא עובד או משהו תגיד אני אביא לך משהו אחר
[QUOTE=Reborn;1362496]ראית את הפרק עם הבונים?
איזה נוסטלגייה :-)[/QUOTE]
הבונים כאילו עם רובין ספארקלס והחברה הזאת שלה מהתכנית?
two beavers are betters than one :(
[QUOTE=Askeladd;1362396]כן XD [COLOR="Yellow"]זה היה מטומטם איך שהוא הפסיד לשירו גם איך שארצ'ר הפסיד לשירו למרות שאני חושב שהוא ויתר לו..כי הוא רץ אליו כזה ואז רואים אותו דוקר אותו וארצ'ר עם הסכין שלו למטה[/COLOR]
אבל אפילו שהחסירו בסרט מלא פרטים הבנתי מה הולך כי ראיתי תאנימה ועדיין הקרבות היו פשוט מדהימים הקרב של סייבר וassian הרשים אותי באנימה ובסרט בכלל
גם הקרב של גילגי וברסקר היה מצויין
ולאנסר בסרט היה כזה BADASS אהבתי שהוא הגן על רין אהבתי אותו שם הרבה יותר מבאנימה למרות שבשניהם לא ראינו ממנו המון[/QUOTE]
אוי הזכרת לי את הקרב של סייבר וGAH אני לא יכול לקרוא לו אססאסין... בUBW כמה שהרסו את זה בסרט
בנובאל הייתה סיבה מוצדקת לאיך סייבר הצליחה לנצח את המתקפה שלו בלי להפגע אבל שם זה סתם תוקפים והיא מנצחת.
גם בנובאל הקרב היה ממש קצר אבל עדיין עשו אותו בצורה טובה
ותאמין לי את חייב לקרוא את הבן פילס כמה דברים הולכים שם (כמה סקס יש שם <.<)
תמיד יוצא שאני מגיב על חלק אחד בהודעה ואז רואה שכתוב עוד XD ללאנסר יש מזל רע הוא תמיד מת לא משנה איפה ואיך
זה במיוחד בה לביטוי בcarnivel phantasm <- זה פארודיה על הסדרות של TYPE MOON (טסוקיהימה ופייט סטאי נייט )
[QUOTE=Ilan;1362497]יאללה אני אתחיל לראות Himym יש איזה אתר צפייה ישירה מומלץ?[/QUOTE]
יוטיוב XD
ראיתי בהתחלה בFXP, אבל כיוון שהורידו משם את הקישורים חיפשתי בגוגל.לפעמים ראיתי בלי תרגום..
[QUOTE=buizel שולט;1362501]הבונים כאילו עם רובין ספארקלס והחברה הזאת שלה מהתכנית?[/QUOTE]
כן :-)
הפרק הכי קורע שראיתי בחיים של himym :-)
[לפרוטוקול לא ראיתי את עונה 7]
:wink:[QUOTE=Reborn;1362504]יוטיוב XD
ראיתי בהתחלה בFXP, אבל כיוון שהורידו משם את הקישורים חיפשתי בגוגל.לפעמים ראיתי בלי תרגום..
כן :-)
הפרק הכי קורע שראיתי בחיים של himym :-)
[לפרוטוקול לא ראיתי את עונה 7][/QUOTE]
כדאי לך לראות, הייתה עונה הרבה יותר טובה מעונה 6.