וואי מלא זמן לא שלחו לי ה"פ Xd
כבר שכחתי איך ההרגשה להיכנס לפורום עם 4 הודעות חדשות חחחח
Printable View
וואי מלא זמן לא שלחו לי ה"פ Xd
כבר שכחתי איך ההרגשה להיכנס לפורום עם 4 הודעות חדשות חחחח
אוקיי, גם בקריאה שנייה אני אוהב את רוב הדברים שעשיתי בסיפור שלי. נכון, לקח לי כמה שנים כדי להבין שאני לא אוהב את הגרסא הישנה של הסיפור, אבל בינתיים אני די מרוצה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=GA85IsVR6Zo&feature=related[/YOUTUBE]
[QUOTE=nymph;1404493]לא הבנתי מהפרק הזה כלום...
[COLOR="Yellow"]אסונה עדיין במשחק, אבל למה לא כולם? מה זה היה המייל הזה בסוף? הנערה ההיא היא אחותו נכון?[/COLOR][/QUOTE]
אני אסביר
[COLOR="Yellow"]קיריטו הסביר מקודם שהיא בעצם בת דודה שלו אבל היא לא ידעה על זה (כנראה שמערכות יחסים עם בנות דודה זה מקובל ביפן או לפחות באנימה הזאת) והיא כמו שזה שקוף מאוהבת בו..בקטע של אזונה לא ידוע למה אבל כ300 שחקנים לא חזרו מSAO ונישלחו למשחק אחר שמנוהל על ידי הדביל הזה שהוא קרוב למשפחה של אזונה הוא עושה זאת לצרכיו הוא כנראה אשם גם בכל ה299 האחרים הוא בטח עשה זאת כדי שלא יחשדו בו.. אם לא הבנת את הקטע של הקרב: קיריטו רגיל להילחם בSAO ולכן הוא נלחם ככה אבל הוא לא יודע שלא ככה נלחמים XD תכלס חשבתי שהוא ינצח אבל.. בסדר. [/COLOR]
[QUOTE=Tasha Godspell;1404490]זה עדיין יוצא???? O:[/QUOTE]
הווליום האחרון של זה (11) יצא במאי 2011 אבל הכותב אמר שהוא יוציא לפחות עוד ווליום אחד.
[QUOTE=nymph;1404493]לא הבנתי מהפרק הזה כלום...
[COLOR="Yellow"]אסונה עדיין במשחק, אבל למה לא כולם? מה זה היה המייל הזה בסוף? הנערה ההיא היא אחותו נכון?[/COLOR][/QUOTE]
בעקרון ספויילר למי שלא ראה את הפרק
[SPOILER]המייל הזה הוא מagil (זה היה רשום...) שם הוא שלח לו תמונה של מישהי שנראית כמו אסונה...
הנערה (Suguha ) היא דודה של קיריטו. גילו בפרק שבעצם קיריטו הוא בן מאומץ למשפחה.. אז תכנית הם לא אחים[/SPOILER]
חוץ מזה אני יכול לרשום לך כל מה שהולך להיות בהמשך אבל זה רק במקרה ואת רוצה לדעת...
[COLOR="Yellow"]מאומץ? אמרו שהיא בת דודה שלו.... וזה לא נראית כמו זאת אזונה.. [/COLOR]
אגיל זה אחד מאליט שהיה עם קיריטו בקרב האחרון[
אל תירשום מה יקרה בהמשך..
רוצה אני להיות גיבור הכי שבעולם
[QUOTE=Ilan;1404499][COLOR="Yellow"]מאומץ? אמרו שהיא בת דודה שלו.... וזה לא נראית כמו זאת אזונה.. [/COLOR]
אגיל זה אחד מאליט שהיה עם קיריטו בקרב האחרון[
אל תירשום מה יקרה בהמשך..[/QUOTE]
אני לא מתכוון לרשום...
[COLOR="Yellow"]והתכוונתי מאומץ בקטע שההורים של sugu לקחו את קיריטו עליהם אבל הוא הדוד שלהם... כאילו לא הבן האמיתי שלהם... YOU KNOW WHAT I MEAN[/COLOR]
[QUOTE=geostri;1404502]אני לא מתכוון לרשום...
והתכוונתי מאומץ בקטע שההורים של sugu לקחו את קיריטו עליהם אבל הוא הדוד שלהם... כאילו לא הבן האמיתי שלהם... YOU KNOW WHAT I MEAN[/QUOTE]
אה כן זה נכון.. אבל הם עדיין בני דודים.. האמת היא שידענו על זה עוד בפרק 4 כשהוא סיפר את זה לילדה הזאת.. מעניין האם הפעם זה גם יהיה מקובע או שהוא יוכל לשים ולהוריד את הקסדה..
ותגיד לי כל העלילה תתרחש בשבוע? ובכך SAO תאבד את הדבר שקורה כל שני וחמישי TIME SKIP!
אם כולם היו מתלהבים מהטיים סקיפ בSAO כמו בוואן פיס XD
[QUOTE=Ilan;1404503]אה כן זה נכון.. אבל הם עדיין בני דודים.. האמת היא שידענו על זה עוד בפרק 4 כשהוא סיפר את זה לילדה הזאת.. מעניין האם הפעם זה גם יהיה מקובע או שהוא יוכל לשים ולהוריד את הקסדה..
ותגיד לי כל העלילה תתרחש בשבוע?[/QUOTE]
[SPOILER]אכן כל העלילה של לפחות הסיפור הזה תתרחש בשבוע של עד החתונה, אז יכול להיות שזה ירגיש שזה זז מהר מידי. אבל זה לא הורס את העלילה.[/SPOILER]
תגיד מה זה הלייט נובל הזה?
[COLOR="Yellow"]שבוע אה? אבל זה לא אמור להיות MMO RPG בשבוע אי אפשר לעשות הרבה ברובם..[/COLOR]
[QUOTE=Ilan;1404505]תגיד מה זה הלייט נובל הזה?
[COLOR="Yellow"]שבוע אה? אבל זה לא אמור להיות MMO RPG בשבוע אי אפשר לעשות הרבה ברובם..[/COLOR][/QUOTE]
אתה יודע מה זה נובל?
אז זה אותו חרטא רק יותר קצר ועם ציורים או משהו
קיצר, זה ספר
אוף:(
אבל באסה שאלה שמתו במשחק מתו באמת ממש אהבתי את זאת מהגילדה הראשונה שהוא היה בא והם נכנסו למלכודת..
יאללה אני הולך לישון יש לי מחר מבחן בספרות..
ביי :-(
[QUOTE=geostri;1404504][SPOILER]אכן כל העלילה של לפחות הסיפור הזה תתרחש בשבוע של עד החתונה, אז יכול להיות שזה ירגיש שזה זז מהר מידי. אבל זה לא הורס את העלילה.[/SPOILER][/QUOTE]
באנימה הם כבר הגיעו למשחק השני ?