-
[QUOTE=LordAbizi;1418556]עידו
השם התקבל.
--
אתה הולך לפי השלטים ומגיע אל הפונדק. זו כבר שעת ערב, אז למרות שהפונדק לא כל כך גדול, הוא די מלא. אתה ניגש ומזמין אוכל, ונאמר לך שהמחיר הוא שלוש מטבעות ארד. אתה מוצא שולחן שיש בו מקום ומתיישב בו. יושבים שם כמה אנשים. בזמן שאתה מחכה לאוכל שלך אחד מהם פונה אליך:
"אינך מהעיר. מנין אתה? אילו חדשות אתה מביא?"
יאשה
זה באמת לא ברור, אבל אם דיברת על בארק, אתה לא צריך באמת "ללכת לכיכר העיר" כדי לברר מידע על מה שקורה שם... ההנחה היא שכל מי שגר בעיר מסויימת יודע את כל מה שקורה בה. כלומר, אולי לא התעדכנת בידיעות לוהטות שאולי נודעו ביום שבו עזבת, אבל אתה בטח יודע הכל לגבי מה שקרה שם בזמן האחרון. ומכיוון שלא קרה שום דבר בזמן האחרון, אז אין כל כך מה לדעת...
לא חשוב.
--
"כאן? אנשים פוחדים מה אני אגיד לך. הנמל שגם ככה היה קטן לא מתפקד עכשיו. אנשים חוששים לרדת לים. הוואנדרים? אתה בטח מתכוון להווארנדים. כן, הם הסיבה. לפי מה ששמענו מעדויות של אנשים שהיו בקרובות בציאנטוודום, הם מגיעים בספינות ענקיות שרתומות לפוקימוני מים שמעולם לא ראינו. הספינות האלו נעות במהירות עצומה, ודייגים מפחדים להתקל בהם בלב ים..." אומר לך טרודין.
בר
אתה פונה אחורה ומחליט לחזור לפלאטיום. אתה הולך חזרה במשך כמה שעות, ונהיה כבר חשוך. עם זאת, הדרך די ברורה כך שאין לך בעיה לצעוד בה גם מבלי לראות אותה היטב. אתה חוזר אל העיר, שכעת רחובותיה כמעט ריקים. מדי פעם אתה נתקל בכל מיני שיכורים, ואת עיקר הקולות אתה שומע מהפונדק (שאת שמו אתה יכול להמציא ואולי אני אקבל אותו) של פלאטיום, אליו אתה מגיע.
רועי
הפונדקאי אומר שיש לו חדר, ושמכיוון שאכלת פה מחירו יהיה רק שלוש מטבעות ארד. אתה משלם לו, והוא מוביל אותך לחדר שלך. אתה מבריח (מלשון בריח, דהיינו מנעול) את הדלת, נשכב במיטתך ונרדם בקלות. בבוקר המחרת, ביום שני, אתה מתעורר כשהשמש כבר זרחה ועלתה מעט, אך עדיין די נמוכה.
בגלל שאני משתדל לשמור על זמן אחיד לכל השחקנים, אז הזמנים עלולים לקפוץ מעט, אז השתדל להגיב ביתר תכיפות כדי לנצל את שעות היום!
ואם אתה רוצה לחפש משהו בשוק, תגיד מה בדיוק אתה מחפש ואני אגיד לך אם אתה מוצא כזה או לא. ובנוגע למלאי - כתוב הכל בדף הדמות שלך בהודעה הראשונה.
אתה מגיע אל השוק, אלא שכבר השמש שקעה, ורוב הסוחרים והרוכלים אורזים את סחורתם וסוגרים את חנויתיהם. עדיין יש כמה שפתוחים, אך מכיוון שאני לא כל כך יודע מה אתה מחפש, אז אני לא יכול להגיד אם הם מתאימים או לא.[/QUOTE]
אני אוכל ומנסה לעבור נושא. אני אשאל אותו אם יש לו פוקימונים כלשהם או אם הוא מאמן.
-
[quote=LordAbizi;1418556]
רועי
הפונדקאי אומר שיש לו חדר, ושמכיוון שאכלת פה מחירו יהיה רק שלוש מטבעות ארד. אתה משלם לו, והוא מוביל אותך לחדר שלך. אתה מבריח (מלשון בריח, דהיינו מנעול) את הדלת, נשכב במיטתך ונרדם בקלות. בבוקר המחרת, ביום שני, אתה מתעורר כשהשמש כבר זרחה ועלתה מעט, אך עדיין די נמוכה.
[/quote]
אפהק ואתחיל להיתארגן לקראת יציאה, אאסוף את דבריי ואחזור לכיכר העיר. בכיכר העיר אחפש את השלט שמצביע לעבר הכנסיה של העיר ואצעד לכיוון הכנסייה
-
[QUOTE=LordAbizi;1418556]עידו
השם התקבל.
--
אתה הולך לפי השלטים ומגיע אל הפונדק. זו כבר שעת ערב, אז למרות שהפונדק לא כל כך גדול, הוא די מלא. אתה ניגש ומזמין אוכל, ונאמר לך שהמחיר הוא שלוש מטבעות ארד. אתה מוצא שולחן שיש בו מקום ומתיישב בו. יושבים שם כמה אנשים. בזמן שאתה מחכה לאוכל שלך אחד מהם פונה אליך:
"אינך מהעיר. מנין אתה? אילו חדשות אתה מביא?"
[/QUOTE]
סליחה שלקח לי הרבה זמן להגיב, הייתי בטוח שכבר הגבתי...
----------------------
"הנני בא מהעיר פלטיום, ומשם אין שום חדשות בינתיים. אך מה חדש כאן?" אני אשאל את האיש.
-
יאשה
"למשפחה שלי יש פוקימונים. אנחנו משתמשים בהם לעבודה. למרות שלאמן פוקימונים זה בוודאי כיף, עליי לעזור למשפחה שלי." עונה לך טרודין. "אבל אם מאמנים אתה מחפש, אני סבור שתוכל למצואם באזור הקרב."
רועי
אתה עוזב את הפונדק והולך לכיכר העיר, ולפי השילוט מגיע לכנסייה, המבנה הגדול בעיר הקטנה, שעליה יש את הסמל של סלבי בתוך מעגל בהיר, סמל הכנסייה.
עידו
"אין הרבה כאן. אומרים שלורד יוחנן נסע אל הבירה כדי לעזור למלך בתכנון המאבק בחזית." עונה לך האיש. בינתיים מובאת לך הארוחה שלך.
-
[quote=LordAbizi;1418663]
רועי
אתה עוזב את הפונדק והולך לכיכר העיר, ולפי השילוט מגיע לכנסייה, המבנה הגדול בעיר הקטנה, שעליה יש את הסמל של סלבי בתוך מעגל בהיר, סמל הכנסייה.
[/quote]
אני לא כל כך בטוח מה לעשות מכאן אבל אני אאלתר
------------------------
אכנס לכנסייה ואסתכל סביבי כדי לסקור את המבנה מבפנים. לאחר מיכן אגש למקום התפילה ואשא תפילה לאנטי רייקון וסויקון כדי שישמרו עלי בהמשך מסעי, בנוסף אודה ללוגיה על כך שהצלחתי לתפוס את טדיאורסה. לאחר מיכן אצא מהכנסייה, לכיכר העיר ומשם ליציאה מהעיר, לכיוון העיר פאולטום
-
[QUOTE=LordAbizi;1418663]
עידו
"אין הרבה כאן. אומרים שלורד יוחנן נסע אל הבירה כדי לעזור למלך בתכנון המאבק בחזית." עונה לך האיש. בינתיים מובאת לך הארוחה שלך.[/QUOTE]
"הגיעו לכאן הודעות מהחזית?" אני מתעניין ובינתיים מתחיל לאכול. "יש התקדמויות במאבק עם הוואנדרים?"אני שואל.
-
רועי
כפי שאמרתי, הפולחן הדתי הוא חופשי. כל אחד מתפלל איך שבא לו לאלים.
--
אתה נושא תפילה אל האלים, ולאחר מכן ממשיך בדרכך. אתה יוצא מצ'רלוגם ועולה על הדרך שמחברת את צ'ארלוגם עם פאולטום. בדרך זו אתה פוגש אנשים בתכיפות גבוה יותר מבדרך הקודמת, משום שפאולטום היא עיר עם מרכז דתי. אתה מתקדם זמן מה ולקראתך מגיע אדם, מבוגר ממך בכמה שנים.
"שלום לך, עובר אורח. אתה מאמן, לא?" הוא אומר.
עידו
"אינני יודע. אבל המלך בהחלט לא מקל ראש בנושא. לורד יוחנן, למרות שהוא יועץ המלך, כמעט ולא עזב את ורידיוס אנטום. רק יומיים בשבוע. אבל כעת המלך זימן אותו לפרק זמן בלתי מוגדר..." עונה האיש.
-
[QUOTE=LordAbizi;1418735]
עידו
"אינני יודע. אבל המלך בהחלט לא מקל ראש בנושא. לורד יוחנן, למרות שהוא יועץ המלך, כמעט ולא עזב את ורידיוס אנטום. רק יומיים בשבוע. אבל כעת המלך זימן אותו לפרק זמן בלתי מוגדר..." עונה האיש.[/QUOTE]
"אז רק כרגע החמצתי אותו?" אני שואל אותו באכזבה. "נו טוב, צ'אנסיי לא מופיעה לכל אחד." אני אומר את הפתגם שהיה נפוץ בעיר שלנו לכל אחד שקרה לו דבר רע. אני אודה לאיש על המידע, אסיים לאכול ואלך לישון.
-
[quote=LordAbizi;1418735]רועי
כפי שאמרתי, הפולחן הדתי הוא חופשי. כל אחד מתפלל איך שבא לו לאלים.
--
אתה נושא תפילה אל האלים, ולאחר מכן ממשיך בדרכך. אתה יוצא מצ'רלוגם ועולה על הדרך שמחברת את צ'ארלוגם עם פאולטום. בדרך זו אתה פוגש אנשים בתכיפות גבוה יותר מבדרך הקודמת, משום שפאולטום היא עיר עם מרכז דתי. אתה מתקדם זמן מה ולקראתך מגיע אדם, מבוגר ממך בכמה שנים.
"שלום לך, עובר אורח. אתה מאמן, לא?" הוא אומר.
[/quote]
"כן..." אומר ואשאל בתגובה "ואתה? רוצה קרב?" אשאל ואוציא פוקרשת בשביל להדגיש את כוונתי
-
[QUOTE=LordAbizi;1418663]יאשה
"למשפחה שלי יש פוקימונים. אנחנו משתמשים בהם לעבודה. למרות שלאמן פוקימונים זה בוודאי כיף, עליי לעזור למשפחה שלי." עונה לך טרודין. "אבל אם מאמנים אתה מחפש, אני סבור שתוכל למצואם באזור הקרב."
רועי
עידו
"אין הרבה כאן. אומרים שלורד יוחנן נסע אל הבירה כדי לעזור למלך בתכנון המאבק בחזית." עונה לך האיש. בינתיים מובאת לך הארוחה שלך.[/QUOTE] אני אומר לו תודה ושהיה לי נעים לדבר איתו.
לאחר מכן אלך לזירת הקרב ואשאל אם אפשר לאמן את הפוקימונים שלי בנפרד.
-
[QUOTE=LordAbizi;1418556].
בר
אתה פונה אחורה ומחליט לחזור לפלאטיום. אתה הולך חזרה במשך כמה שעות, ונהיה כבר חשוך. עם זאת, הדרך די ברורה כך שאין לך בעיה לצעוד בה גם מבלי לראות אותה היטב. אתה חוזר אל העיר, שכעת רחובותיה כמעט ריקים. מדי פעם אתה נתקל בכל מיני שיכורים, ואת עיקר הקולות אתה שומע מהפונדק (שאת שמו אתה יכול להמציא ואולי אני אקבל אותו) של פלאטיום, אליו אתה מגיע.
[/QUOTE]
היה קשה לבחור שם.. מקווה שתקבל אותו
--------------------------------------------
'כמה שאני שונא שיכורים,הם מעצבנים' אני חושב בעוד ההליכה לפונדק ג'גליפף
"נקווה שהיה להם מקום פנוי לשון בו" אני אומר לעצמי תוך כדי פיהוק קל.
-
אוקיי, מעכשיו, כדי להקל על החיים שלי, בתחילה של כל המשך אני אכתוב לכל אחד את זמן היום, המקום, והיום שבו הוא נמצא. אם זה מפריע למישהו / הוא לא רוצה את זה, שיגיד.
עידו
יום ראשון, לילה, ורידיוס-אנטום.
--
לא שכרת מקום לישון בו.
רועי
יום שני, בוקר, צ'רלוגם - פאולטום.
--
"נכון מאוד, עובר אורח. בוא, נרד מהדרך כדי לא להפריע לעוברים ולשבים. אמור לי, האם אתה רוצה להמר קצת?" הוא שואל בזמן שהוא מתחיל לרדת מהשביל.
יאשה
יום שני, בוקר, צ'רלוגם.
--
אני לא מבין כל כך את מי אתה שואל... אין אנשים שעובדים בזירת הקרב או משהו. זירת הקרב זה סתם מקום שבו מותר לקיים קרבות פוקימונים. כמו מגרש כדורסל עירוני או משהו כזה. אתה בא לשם, אם בא לך לאמן את הפוקימונים שלך לבד אתה עושה את זה, אם לא, אתה יכול להלחם נגד אנשים אחרים אם יש שם כאלה.
בר
יום ראשון, לילה, בארק.
--
רגע רגע, אתה מודע לעובדה שאתה יכול לישון בבית שלך אם אתה כבר בבארק, נכון?
-
[QUOTE=LordAbizi;1418812]אוקיי, מעכשיו, כדי להקל על החיים שלי, בתחילה של כל המשך אני אכתוב לכל אחד את זמן היום, המקום, והיום שבו הוא נמצא. אם זה מפריע למישהו / הוא לא רוצה את זה, שיגיד.
עידו
--
לא שכרת מקום לישון בו.
רועי
--
"נכון מאוד, עובר אורח. בוא, נרד מהדרך כדי לא להפריע לעוברים ולשבים. אמור לי, האם אתה רוצה להמר קצת?" הוא שואל בזמן שהוא מתחיל לרדת מהשביל.
יאשה
יום שני, בוקר, צ'רלוגם.
--
אני לא מבין כל כך את מי אתה שואל... אין אנשים שעובדים בזירת הקרב או משהו. זירת הקרב זה סתם מקום שבו מותר לקיים קרבות פוקימונים. כמו מגרש כדורסל עירוני או משהו כזה. אתה בא לשם, אם בא לך לאמן את הפוקימונים שלך לבד אתה עושה את זה, אם לא, אתה יכול להלחם נגד אנשים אחרים אם יש שם כאלה.
בר
יום ראשון, לילה, בארק.
--
רגע רגע, אתה מודע לעובדה שאתה יכול לישון בבית שלך אם אתה כבר בבארק, נכון?[/QUOTE]אני אלך לזירה כלשהיא ואוציא את הורסי ואת סנטרט ואומר להם כך: להורסי אומר לנסות שוב להוציא סילון מים חזק ככל האפשר מפיו ומסנטרט להשתמש בסריטות על הורסי
-
[QUOTE=LordAbizi;1418812]אוקיי, מעכשיו, כדי להקל על החיים שלי, בתחילה של כל המשך אני אכתוב לכל אחד את זמן היום, המקום, והיום שבו הוא נמצא. אם זה מפריע למישהו / הוא לא רוצה את זה, שיגיד.
עידו
--
לא שכרת מקום לישון בו.
[/QUOTE]
אני אשכור חדר ואלך לישון.
-
[quote=LordAbizi;1418812]אוקיי, מעכשיו, כדי להקל על החיים שלי, בתחילה של כל המשך אני אכתוב לכל אחד את זמן היום, המקום, והיום שבו הוא נמצא. אם זה מפריע למישהו / הוא לא רוצה את זה, שיגיד.
רועי
--
[/quote]
"להמר?" אשאל מופתע "אני לא מבין, על מה מהמרים?" אוסיף במבט מבולבל