-
[quote=ritsuka kun;1434322]
[size=1][color=green]ריצ'י~
חכה! הוא ילמד! (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ינדורן מתקדם לעבר יאנמה ועיניו מתחילות לזהור באור צהוב ובהיר ויאנמה נעצר במקום לכמה שניות, מה שנותן לנידורן את ההזדמנות לקפוץ על גבו. נידורן נוהם קלות ואז אור נוצר לפני פיו ויוצר צורה של מקור ענקי והוא מנקר את יאנמה בגבו. בפעם השנייה, יאנמה נופל על האדמה, ונידורן פשוט מתגלגל ממנו הצידה.
יאנמה מזמזם בקול גבוה והוא זוהר שוב בירוק ואז הוא יוצא במתקפה מהירה במיוחד ומעיף את נידורן לאחור בחוזקה.
נידורן, שעוד פצוע מהקרב הקודם נראה סובל מהמתקפה החזקה של יאנמה, שבינתיים מתכונן לתקוף שוב.[/color][/size]
[/quote]
"ררר... לעזזל!" אחלש בתסכול. לאחר מכן אנסה לעודד את נידורן "קדימה נידורן, עוד מאמץ קטן אתה יכול. תשתמש שוב בפזילה ברגע שהתקרב ועצור אותו!"
"ואז מיקוד אנרגיה ושוב ניקור!" אומר בתקווה שמהלך הזה יסיים את הקרב. 'לעזזל הוא עייף מידי, חייבים לגמור את הקרב במהרה' (תגיד לא הרעלתי אותו קודם?? יאללה שימות כבר!)
-
[quote]מייק~
ילו מחייכת ומהנהנת בראשה "אכן, צ'ימיצ'אר שלך תיגדל להיות פוקימונית חזקה במיוחד! אני פשוט רואה אותה בעתיד הקרוב מצליחה להגיע למקומות גדולים!" אומרת לך בהתלהבות ילו ואז עוצרת את עצמה "בכל מקרה תישמור עליה טוב והיא תעשה בשבילך אותו דבר" אומרת לך ילו ואז משחררת את דודריו שלה, עולה על גבו ונעלמת משם בריצה משאירה אתכם לבד.
[/quote]
אני אומר בסמכותיות לצימיצ'אר "בואי, יוצאים למסע שלנו!"
-
[SIZE="1"][COLOR="RoyalBlue"]ריאן~
גונב חפץ מפוקימון. אבל אתה צריך לזכור שאתה במסע קודם כל לבדוק מה קרה לרד.. בכל עיר יש אנשים אנשים עם שמועות שאולי כדאי לך לבדוק.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מאנקי נוהם בקול עצבני והוא עם שתי ידיים לוכד את אחד מהגפנים של טנגלה בידיו ומנסה לסובב אותו, אבל טנגלה שולחת גפן אחרת לעבר גזע עץ ומייצבת את עצמה ומושכת אליה את מאנקי ואז שולחת גוש גפנים אשר משנה צורה לאגרוף, והיא חובטת במאנקי בפנים ומעיפה אותו על גזע עץ. מאנקי מהצד שלה לוקח את ההיזדמנות ומטפס על הענפים ונעלם בין הצמרות העצים. טנגלה מחפשת אותו בכל מקום, אבל לפתע אתה מבחין בגוש פרוותי קופץ עליה ושורט אותה בחוזקה בגבה. טנגלה נופלת על האדמה
ומתגלגלת על האדמה ככדור ואז קמה עצבנית ומנסה להצליף בו שוב עם גפנותיה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Green"]ריצ'י~
נידורן מנער את ראשו הקטן ועיניו זוהרות שוב ועיניו זוהרות בצהוב בהיר, ולפתע יאנמה זוהר בסגול והוא נראה חלש יותר.
אתה מבין שההרעלה שלו מחלחלת עמוק יותר. יאנמה מנסה להשתמש בדחיפה, אבל נידורן משתטח על האדמה ויאנמה פשוט חולף מעליו ונותן לנידירן מספיק זמן בשביל להתמקד ואז שניות לפני שיאנמה פוגע בו שוב עם דחיפה, הוא קופץ למעלה והקרן אור המוקרת המשתנה לצורת מקור נוצרת לפני פיו והוא דוקר את יאנמה בגבו מספר פעמים. יאנמה נראה חלש יותר וההרעלה שוב תופסת אותו והוא נחלש אף יותר, אבל עדיין עומד והוא זוהר בירוק ואז לגמרי בעזרת המהירות האדירה שלו הוא מופיע מאחורי נידורן וכנפיו זוהרות באור לבן והוא שולח פיצוץ סוניק, אבל ידורן מגיב על דעת עצמו בהנגה ויוצר סביבו כיפת הגנה ירוקה.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="YellowGreen"][SIZE="1"]מייק~
תנסה לעשות יותר פעולות.. משפט אחד לא עוזר לקדם עלילה..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ימיצ'אר צוהלת מאושר ומדלגת לידך בזמן שאתה מתקדם לעבר היציאה מהעיר. לאחר רבע שעה ארוכה אתה מגיע לשדה ענקי המוקף ביער ענקי. אתה מבחין בשלט עליו רשום '[I]דרך 1[/I]'. אתה מחייך וממשיך לצעוד. אחרי כמה דקות נוספות אתה מבחין בזחל קטן וירוק מזדחל לו לצד הדרך [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/8/83/Spr_5b_010.png[/IMG][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=ritsuka kun;1434358][size="1"][color="royalblue"]ריאן~
גונב חפץ מפוקימון. אבל אתה צריך לזכור שאתה במסע קודם כל לבדוק מה קרה לרד.. בכל עיר יש אנשים אנשים עם שמועות שאולי כדאי לך לבדוק.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מאנקי נוהם בקול עצבני והוא עם שתי ידיים לוכד את אחד מהגפנים של טנגלה בידיו ומנסה לסובב אותו, אבל טנגלה שולחת גפן אחרת לעבר גזע עץ ומייצבת את עצמה ומושכת אליה את מאנקי ואז שולחת גוש גפנים אשר משנה צורה לאגרוף, והיא חובטת במאנקי בפנים ומעיפה אותו על גזע עץ. מאנקי מהצד שלה לוקח את ההיזדמנות ומטפס על הענפים ונעלם בין הצמרות העצים. טנגלה מחפשת אותו בכל מקום, אבל לפתע אתה מבחין בגוש פרוותי קופץ עליה ושורט אותה בחוזקה בגבה. טנגלה נופלת על האדמה
ומתגלגלת על האדמה ככדור ואז קמה עצבנית ומנסה להצליף בו שוב עם גפנותיה.[/color][/size]
[/quote]
אוקיי סבבה
"מאנקי קדימה! הפעם תכוון את ציפורניך אל כל גפן שמתקרבת אליך ותשרוט אותה! לאחר מכן תקפוץ מצד לצד ותתחמק מהגפנים באתלטיות ותגיע לאחוריה! תשרוט אותה בגבה בחוזקה ואת תעיף אותה ממך בבעיטה נמוכה! אתה מסוגל מאנקי אתה חזק!" אדריך ואעודד את מאנקי בנחישות.
-
~אין בעיה
________
[quote]צ'ימיצ'אר צוהלת מאושר ומדלגת לידך בזמן שאתה מתקדם לעבר היציאה מהעיר. לאחר רבע שעה ארוכה אתה מגיע לשדה ענקי המוקף ביער ענקי. אתה מבחין בשלט עליו רשום 'דרך 1'. אתה מחייך וממשיך לצעוד. אחרי כמה דקות נוספות אתה מבחין בזחל קטן וירוק מזדחל לו לצד הדרך [/quote]
אני בדרכי בדרך 1, ממשיך לצעוד ואני לפתע רואה זחל קטן וירוק, אני אומר "זו ההזדמנות עכשיו להראות מה אנחנו שווים ביחד כנגד הזחל הקטן, את מוכנה צ'ימיצ'אר?"
-
[quote=ritsuka kun;1434358]
[SIZE=1][COLOR=green]ריצ'י~
נידורן מנער את ראשו הקטן ועיניו זוהרות שוב ועיניו זוהרות בצהוב בהיר, ולפתע יאנמה זוהר בסגול והוא נראה חלש יותר.
אתה מבין שההרעלה שלו מחלחלת עמוק יותר. יאנמה מנסה להשתמש בדחיפה, אבל נידורן משתטח על האדמה ויאנמה פשוט חולף מעליו ונותן לנידירן מספיק זמן בשביל להתמקד ואז שניות לפני שיאנמה פוגע בו שוב עם דחיפה, הוא קופץ למעלה והקרן אור המוקרת המשתנה לצורת מקור נוצרת לפני פיו והוא דוקר את יאנמה בגבו מספר פעמים. יאנמה נראה חלש יותר וההרעלה שוב תופסת אותו והוא נחלש אף יותר, אבל עדיין עומד והוא זוהר בירוק ואז לגמרי בעזרת המהירות האדירה שלו הוא מופיע מאחורי נידורן וכנפיו זוהרות באור לבן והוא שולח פיצוץ סוניק, אבל ידורן מגיב על דעת עצמו בהנגה ויוצר סביבו כיפת הגנה ירוקה.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אה נכון... יש לי הגנה... שחכתי מיזה p:
-----------
'וואוו.. הוא ניצל, במזל גדול' אחשוב לעצמי כשאקח נשימה העמוקה ואפיג מליבי את הלחץ. "גדול נידורן! קדימה חייבים לסיים זאת! אגרוף יניקה אחד פשוט!"
-
[quote]בוקר טוב, שבוע טוב!
התעוררתי הבוקר עם פה נפוח וגרון נפוח ואין לי מושג איך זה קרה. אני בקושי מסוגל לדבר ואני בכאבי תופת!!! אני הולך לרופא במידי. אני מצטער מאוד אך לא אוכל להגיע היום.[/quote]
אילו היה לי את ספירו שלי... <<
מאנקי עומד זקוף וציפורני ידיו זוהרות באור לבן ובהיר ומתארכות פי כמה והוא מתחיל לשסף את הגפנים של טנגלה, המנסה למצוא דרכים יצירתיות לפגוע בו, אבל הוא קופץ ומדגל בין הגפנים בחינניות אדירה והוא מצליח להפתיע אותה עם המהירות שלו ולהגיע מאחוריה. טנגלה מנסה להצליף בו מאחור, אבל הוא מצליח לשרוט אותה בגפה במהירות אדירה. טנגלה מנסה ללכוד אותו, אבל בבעיטה מהירה הוא מפיל אותה על האדמה. טנגלה צווחת ואז עשרות גפנים נשלחים מכל גופה והיא נעמדת בחזרה על כמה צרורות גפנים (כמו דוקטור אוקטופס מספיידרמן) והיא שולחת כמה גפנים חדים לעברו של מאנקי ומצליפה בו בחוזקה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="YellowGreen"]מייק~
צ'ימיצ'אר קוראת בקול ומאגרפת את האוויר ואז קופצת מול קאטרפי הנרתע מעט וקופץ אחורנית. קטארפי שולח מפיו חוט צר ולבן והוא יוצר מהחוט לב גדול ורך והוא מביא את זה בשמחה לצ'ימיצ'אר אשר מחזיקה את זה בין שתי ידיה ואז מסתכלת עליך מעט מבולבלת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Green"]ריצ'י~
נידורן מהנהן ואז רץ לעברו של יאנמה שמעופף באזור מעליו וכף רגלו הקטנה מתחילה להשחיר באור כהה והוא מנסה לפגוע בה, אבל יאנמה מהיר מידי והוא מתחמק בקלות מהמתקפה ומנסה להשתמש במתקפה מהירה, אבל נידורן בקושי רב מצליח להתחמק מספר פעמים, אבל אחת מכנפיו של יאנמה מתחילה לשרוט אותו בקטנה בצד גופו.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="DarkOrange"][SIZE="1"]כריס~
ולו ואם....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
צ'ארמנדר מתכופף ומתחיל להעיף חול בכמויות על השיחים, אבל השטח של הדליקה גדל מאוד והוא מתחיל להתפשט לעבר כמה עצים. אתה מבחין בכמה פוקימונים בורחים מהם במהירות ונעלמים במעמקי היער.
"כריס מה נעשה?" מיללת ג'סי המנסה בכל כוחה לכבות שיח תותים קטן העולה באש.
בדיוק כשהמצב נראה מייאש למדי אתה שומע קול "סופת שלגים!" אתה מסתובב ומבחין באחד מהנערים שניסה להתחיל מקודם עם ג'סי. הוא עומד שם עם פוקימון קטן וחום עם חזירי [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/f/f5/Spr_5b_220.png[/IMG] אשר מתוך אפו יוצאת רוח פרצים קפואה והרסנית שמכבה במהירות את כל הלהבות ועד הדרך מקפיאות לך את האף. הנער עובר אותך וניגש לג'סי "את בסדר?" הוא שואל אותה בחיוך מתנשא. ג'סי מעט מסמיקה "אממ כן.. תודה רובי" היא אומרת בחיוך ומנערת את ראשה ואז רצה אליך "אתה בסדר?" היא שואלת ועוזרת לך לקום מהרצפה כשעפת מהרוח.
"איך הולך בחור?" שואל אותך הנער בשם רובי.[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=ritsuka kun;1434427][size="1"][color="royalblue"]ריאן~
מאנקי עומד זקוף וציפורני ידיו זוהרות באור לבן ובהיר ומתארכות פי כמה והוא מתחיל לשסף את הגפנים של טנגלה, המנסה למצוא דרכים יצירתיות לפגוע בו, אבל הוא קופץ ומדגל בין הגפנים בחינניות אדירה והוא מצליח להפתיע אותה עם המהירות שלו ולהגיע מאחוריה. טנגלה מנסה להצליף בו מאחור, אבל הוא מצליח לשרוט אותה בגפה במהירות אדירה. טנגלה מנסה ללכוד אותו, אבל בבעיטה מהירה הוא מפיל אותה על האדמה. טנגלה צווחת ואז עשרות גפנים נשלחים מכל גופה והיא נעמדת בחזרה על כמה צרורות גפנים (כמו דוקטור אוקטופס מספיידרמן) והיא שולחת כמה גפנים חדים לעברו של מאנקי ומצליפה בו בחוזקה.[/color][/size]
[/size][/color][/quote]
"מאנקי זה היה מצוין!" אקרא בהתפעלות ממהלכי ההתחמקות של מאנקי, "פעלת נהדר,עכשיו הגיע הזמן לסיים את הקרב!" אומר למאנקי ואתחיל לחשוב על תוכנית, "מאנקי עכשיו אני רוצה שתחכה לגפנים של טנגלה ואז כשהם יהיו קרובים אליך פשוט תיקח צעד הצידה ותתפוס בכולם! אחר כך תניף את טנגלה על עץ קרוב ואז תטפס מהר לעץ הקרוב שוב ותסתתר בין הענפים,תביט סביב טנגלה ותוודא שלא תראה אותך,ברגע המתאים תזנק על פניה עם שריטה!" אדריך את מאנקי בנחישות.
-
[quote]מייק~
צ'ימיצ'אר קוראת בקול ומאגרפת את האוויר ואז קופצת מול קאטרפי הנרתע מעט וקופץ אחורנית. קטארפי שולח מפיו חוט צר ולבן והוא יוצר מהחוט לב גדול ורך והוא מביא את זה בשמחה לצ'ימיצ'אר אשר מחזיקה את זה בין שתי ידיה ואז מסתכלת עליך מעט מבולבלת.
[/quote]
"מה קורה פה" אני שואל בתמימות. "מדוע הוא מביא את זה בשמחה" אני שואל בקול מלא בחששות.
אני אומר לצימצ'אר "צ'מיצ'אר, חזרי הנה נראה מה קטאטרפי יעשה עכשיו"
-
[quote]צ'ארמנדר מתכופף ומתחיל להעיף חול בכמויות על השיחים, אבל השטח של הדליקה גדל מאוד והוא מתחיל להתפשט לעבר כמה עצים. אתה מבחין בכמה פוקימונים בורחים מהם במהירות ונעלמים במעמקי היער.
"כריס מה נעשה?" מיללת ג'סי המנסה בכל כוחה לכבות שיח תותים קטן העולה באש.
בדיוק כשהמצב נראה מייאש למדי אתה שומע קול "סופת שלגים!" אתה מסתובב ומבחין באחד מהנערים שניסה להתחיל מקודם עם ג'סי. הוא עומד שם עם פוקימון קטן וחום עם חזירי אשר מתוך אפו יוצאת רוח פרצים קפואה והרסנית שמכבה במהירות את כל הלהבות ועד הדרך מקפיאות לך את האף. הנער עובר אותך וניגש לג'סי "את בסדר?" הוא שואל אותה בחיוך מתנשא. ג'סי מעט מסמיקה "אממ כן.. תודה רובי" היא אומרת בחיוך ומנערת את ראשה ואז רצה אליך "אתה בסדר?" היא שואלת ועוזרת לך לקום מהרצפה כשעפת מהרוח.[/quote]
״אני בסדר גמור ג׳ס, תודה רבה.״ אני עונה ומסמיק מעט. ״הולך מעולה.״ אענה בפרצוף חמוץ. רציתי לאתגר אותו אך מיד ראיתי כי הוא מאמן מנוסה ממני בהרבה. במקום, אני מחליט לנסות לדלות ממנו קצת מידע. בינתיים אמשיך לחפש אחר הפוקדור שלי, משוכנע כי זה לא יכול היה להתרחק כל כך הרבה ״אז אתה מחפש אחר רד?״
-
[SIZE="1"][COLOR="RoyalBlue"]ריאן~
הקרב רק התחיל.. :ם
תנסה קצת יותר להתייחס באמת למה שקורה בקרב..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
טנגלה נעמדת במקום ומתחילה לזהור באור ירוק בהיר ואתה מבחין שכמה מהגפנים שלה מתחפרים בתוך האדמה ונעצרים שם. לפתע טנגלה מתחילה להתנער במהירות ואבקה ירוקה בהיר מתחילה להתפזר באוויר. מאנקי נושם את האבקה הזאת ונראה מעט ישנוני ולפתע הוא נירדם על האדמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="YellowGreen"]מייק~
צ'ימיצ'אר הולכת בגישום אליך ומסתכלת בסקרנות על קאטרפי הצוהל מאושר ומכשכש בזנבו הקטן ומתחיל להזדחל אחריה במהירות. הוא מסתכל עליך וממשיך לקשקש בזנב.
לפתע אתה שומע ציחקוק מאחוריך. אתה מסתובב ורואה כמה בחורים גבוהים ממך, מצחחקים לראות את המראה של קאטרפי איך הוא מקרקר סביבך "נראה לי שיש לך מעריץ!" אומר אחד מהם, כנראה המנהיג שלהם. הנער לבוש בחליפה אדומה וכוכבע קאובוי המסתיר את שיערו הבלונדיני [IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/193.png[/IMG]. "אתה לא אמור למצוא רמזים על רד במקום להתחבר לפוקימונים חלשים?" שואל בשחצנות ושני חבריו מצחקקים מאחוריו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]כריס~
"ברור!" אומר רובי בהתלהבות "הוא ואני היינו שכנים לפני כמה שנים" מגלה לך רובי "האמת אבא שלי הוא היה הדוור שהביא לו את המכתב הנוראי הזה! רק אם הוא היה מפספס את רד אולי כל זה לא היה קורא!" אומר בפנים חמוצות. בינתייים אתה מזדחל על ארבע בין השיחים בעקבות הפוקדור שלך, באותו זמן אתה מאזין לשיחה של רובי ושל ג'סי "אז חשבת על מה שהצעתי?" שואל אותה בשקט. אתה לא שומע את התשובה של ג'סי כי בדיוק אתה מתנגש בגזע עץ.
אחרי כמה דקות חיפושים אתה מוצא את הפוקדור, וכשאתה בא לבדוק אם יש שם משהו, אתה מגלה שכפתור שיחרור נשרף מהאש ואינך יכול לבדוק אם הוא לכד משהו בתוכו.
"אתה צריך עזרה?" אתה שומע את ג'סי בקול מודאג.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]מייק~
צ'ימיצ'אר הולכת בגישום אליך ומסתכלת בסקרנות על קאטרפי הצוהל מאושר ומכשכש בזנבו הקטן ומתחיל להזדחל אחריה במהירות. הוא מסתכל עליך וממשיך לקשקש בזנב.
לפתע אתה שומע ציחקוק מאחוריך. אתה מסתובב ורואה כמה בחורים גבוהים ממך, מצחחקים לראות את המראה של קאטרפי איך הוא מקרקר סביבך "נראה לי שיש לך מעריץ!" אומר אחד מהם, כנראה המנהיג שלהם. הנער לבוש בחליפה אדומה וכוכבע קאובוי המסתיר את שיערו הבלונדיני . "אתה לא אמור למצוא רמזים על רד במקום להתחבר לפוקימונים חלשים?" שואל בשחצנות ושני חבריו מצחקקים מאחוריו.[/quote]
"שום פוקימון הוא אינו חלש" אני אומר בעצבנות! אני מסתכל לעבר קאטרפי בוא זמנית אני מרחם עליו. לאחר מכן אני מחזיר מבט עצבני וזועם לעבר הנער ואומר "עזבו את קאטרפי בשקט" אני אומר בזעם. לאחר מכן אני ממשיך לי בדרכי עם צי'מיצ'אר.
-
[quote=ritsuka kun;1434433][size="1"][color="royalblue"]ריאן~
הקרב רק התחיל.. :ם
תנסה קצת יותר להתייחס באמת למה שקורה בקרב..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
טנגלה נעמדת במקום ומתחילה לזהור באור ירוק בהיר ואתה מבחין שכמה מהגפנים שלה מתחפרים בתוך האדמה ונעצרים שם. לפתע טנגלה מתחילה להתנער במהירות ואבקה ירוקה בהיר מתחילה להתפזר באוויר. מאנקי נושם את האבקה הזאת ונראה מעט ישנוני ולפתע הוא נירדם על האדמה.[/color][/size]
[.[/color][/size][/quote]
רק התחיל? ולמה אתה מתכוןן? ואם אתה יודע המתקפה הזאת מונעת מטנגלה לזוז,במשחקים כשמשתמשים במתקפה הזאת אי אפשר לצאת מהזירה
״אוי לא!״ אקרא במעט עצבים, ״מאנקי אל תוותר! תחכה למצקפה הבאה שלה וכשהיא תתכונן להתקיף אותך תשתמש בפזילה! אחר כך מיד תשתמש בבעיטה נמוכה בכדי להטיח את טנגלה בקרקע!״ אדריך את מאנקי בנחישות
-
[quote=ritsuka kun;1434427][size=1][color=royalblue][/color][/size]
[size=1][color=green]ריצ'י~
נידורן מהנהן ואז רץ לעברו של יאנמה שמעופף באזור מעליו וכף רגלו הקטנה מתחילה להשחיר באור כהה והוא מנסה לפגוע בה, אבל יאנמה מהיר מידי והוא מתחמק בקלות מהמתקפה ומנסה להשתמש במתקפה מהירה, אבל נידורן בקושי רב מצליח להתחמק מספר פעמים, אבל אחת מכנפיו של יאנמה מתחילה לשרוט אותו בקטנה בצד גופו.[/color][/size]
[/quote]
אני אשמיד אותו...
-------
"נידורן הגנה עכשיו, הוא באטרף של התקפות תן לו להתנגש בבועת המגן ואז במהירות הגב בניקור!" הורה לנידורן בתקווה רבה שהקרב סוף כל סוף יסתיים