-
[quote=dj pon-3;1462848][b]
[b]עמית[/b]
[spoiler]לא... הוא כלב ים תינוק... פינגווינים רואים אותו כממתק...
עזוב, נגמור עם החרא הזהxd לא יודעת איך הצלחת למשוך את זה כל כך.
~~~
אתה מרים את ספיל וקורא לרובי לרדוף יחד איתך אחר פוקימון הציפור. אתה בעצמך מתחיל לרוץ כשרובי תופס בכתפך ועוצר אותך. הוא מוציא את אחד הפוכדורים המוזרים שלו מכיסו ופותח אותו, חושף את הפוקימון אונובה שלו. שנייה לאחר שהפוקימון מוצא הוא נעלם, מספר שניות לאחר מכן לאחר שהערפל כבר מתחיל להעלם הוא מופיע שוב לידכם, אוחד בפוקימון הציפור מחוסר הכרה.
"זה בסדר? עכשיו אני ארצה לצאת מהיער הזה וללכת למקום עם קליטה" מודיע רובי.[/spoiler][/quote]
אני משכתי את זה? זו את! המפ!
------------------------------
"רק עוד שניה" אגיד ואחזיק חזק את הפגיון בידי, אתקרב לציפור ואקח אותו מהפוקימון המשונה של רובי (הקרציה). "לילה טוב מטרד" אלחש לציפור ובכמה מכות חזקות אערוף את ראשו, אחזיק את הראש ביד אחת ואנגב את הפגיון מהדם. "זהו" אגיד ואחזיר את הפגיון לנדן שלו, "אפשר לחזור למפקדה" אגיד לרובי. אקח את הגופה והראש איתי ואלך לאט כדי שספיל יעמוד בקצב שלי "תגיד רובי" אגיד לו "מה זה הכדורים האלה שלך?" אשאל אותו "מה אתה בדיוק?" אשאל בזמן שאלך ואזכר בפוקימון הכלב שהשארתי אצל השומר.
-
[b]עמית[/b]
[spoiler]אתה נתת לספיל פקודות טיפשיותxd
~~~
אתה מוציא את הפגיון שלך ולוקח את הפוקימון מחוסר ההכרה. אתה מניף את הפגיון באוויר, מכין את עצמך לשחיטה בעזרת אלה כשאתה משתמש בסכין.
"מה אתה עושה?!" רובי תופס בידך, מונע ממך בלהמשיך ברציחה הלא מגוחחת הזאת:"הוא לא יכול להילחם, ניצחת. מה אתה מנסה לעשות?!"[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1462890][b]עמית[/b]
[spoiler]אתה נתת לספיל פקודות טיפשיותxd
~~~
אתה מוציא את הפגיון שלך ולוקח את הפוקימון מחוסר ההכרה. אתה מניף את הפגיון באוויר, מכין את עצמך לשחיטה בעזרת אלה כשאתה משתמש בסכין.
"מה אתה עושה?!" רובי תופס בידך, מונע ממך בלהמשיך ברציחה הלא מגוחחת הזאת:"הוא לא יכול להילחם, ניצחת. מה אתה מנסה לעשות?!"[/spoiler][/quote]
"אני רק ממלא הוראות" אגיד לו "זו מלחמה לא שדה פרחים" אסביר "עכשיו אל תפריע לי או שבאמת אסגיר אותך לרשויות בתור מרגל" אגיד לו בכעס ואמשיך במלכתי
-
[b]עמית[/b]
[spoiler]"אני מצטער, אבל אני לא יכול לאפשר לך לעשות זאת. אין לך סיבה להרוג פוקימון חסר הגנה" הוא לא עוזב את ידך.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1462894][b]עמית[/b]
[spoiler]"אני מצטער, אבל אני לא יכול לאפשר לך לעשות זאת. אין לך סיבה להרוג פוקימון חסר הגנה" הוא לא עוזב את ידך.[/spoiler][/quote]
אחזיק את הפגיון מול פרצופו "תשמע אדון" אגיד כעוס ואסקור אותו במבטי "נקי" אגיד בזילזול "יש לי פקודה עכשיו זה או שאני עורף לציפור את הראש או לך ברור?!" אגיד בכעס "לך! עוף מפה!" אצעק "גם ככה אתה לא מהואן, לעזאזל אתה אפילו לא נראה מהמאה ה11!" אגיד כעוס עדיין מחזיק את הפגיון מול פרצופו "עכשיו זוז!" אגיד לו
-
[quote=dj pon-3;1462848][b]סנפאי[/b]
[spoiler]"מה זאת אומרת 'ישתמשו בו'?" היא שואלת, אתם כבר מגיעים לבית הכלא. הוא קטן, בעל ארבעה תאים בלבד וכולם ריקים. מלבד בשומר בעצם אין אף אחד במקום הקטן הזה. לא שציפית ליותר מדי מבית כלא שעיירה קטנטנה ושלווה שכזאת.
השומר, שרואה אותך נכנס, מבקש את תעודת החייל שלך. אתה מראה לו אותה והוא לוקח ממך את הספיר ומכניס אותה לאחד התאים הקרובים יותר לשולחן עליו הוא ישב לפני שהוא קם אליך.
"כמה זמן אני צריכה להיות כאן?" ספיר פונה אליך לאחר שהסוגרים ננעלים.[/spoiler]
[/quote]
"עד שיופגו החשדות כלפייך או עד שהן יבוססו, במידה וישלחו אותך לכלא אחר, יותר גדול מפה." אני עונה.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]"יאיי לי..." היא ממלמלת, ניגשת אל הספסל שבתא שלה ומתיישבת.
"אני נשאר כאן, אתה יכול לחזור לעבודה" האוסר מודיע לך. אתה בעצם יכול לעשות כל מה שאתה רוצה, לא קיבלת עוד פקודות מליילה.[/spoiler]
[b]עמית[/b]
[spoiler]קצת קשה לך להחזיק את הפגיון מול פרצופו, הוא דיי תפס לך את היד שמחזיקה את הפגיוןxd
"תרגע, אני פשוט לא מבין את הצורך שלך לרצוח את הפוקימון. הבסת אותו, הוא לא יכול להתקיף יותר. אין לך מה להתעסק איתו יותר"[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1463038][b]סנפאי[/b]
[spoiler]"יאיי לי..." היא ממלמלת, ניגשת אל הספסל שבתא שלה ומתיישבת.
"אני נשאר כאן, אתה יכול לחזור לעבודה" האוסר מודיע לך. אתה בעצם יכול לעשות כל מה שאתה רוצה, לא קיבלת עוד פקודות מליילה.[/spoiler]
[/spoiler][/quote]
אני מודה לאוסר ולאחר מחשבה קצרה אני מחליט לחזור אל מחוץ לעיר ולחפש פוקימוני חשמל ובכך להשלים את המשימה המקורית שניתנה לי.
-
[B]סנפאי[/B]
[SPOILER]אתה יוצא מבית הכלא הקטן ומתקדם יחד עם גיבל שטיפה שכחתי ממנה עד עכשיו אל דרך 120.
חם שם, כרגיל. אתה מתרחק מהעיר אל כיוון אזור בו יהיו יותר פוקימונים, מחפש טוב טוב אחר פוקימוני חשמל כדי לסיים את המשימה שלך.
אתה הולך זמן מה לפני שאתה מזהה עדר של פוקימוני חשמל מגנטיים לא רחוק ממך [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/081.gif[/IMG] אלו מאגנמייטים, כבר יצא לך להתעסק איתם. יש ארבעה סה"כ ולא נראה שהם שמו לב אליך. הם מסתובבים אחד סביב השני קרוב לסלע גדול.[/SPOILER]
-
[quote=dj pon-3;1463041][b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה יוצא מבית הכלא הקטן ומתקדם יחד עם גיבל שטיפה שכחתי ממנה עד עכשיו אל דרך 120.
חם שם, כרגיל. אתה מתרחק מהעיר אל כיוון אזור בו יהיו יותר פוקימונים, מחפש טוב טוב אחר פוקימוני חשמל כדי לסיים את המשימה שלך.
אתה הולך זמן מה לפני שאתה מזהה עדר של פוקימוני חשמל מגנטיים לא רחוק ממך [img]http://sprites.pokecheck.org/i/081.gif[/img] אלו מאגנמייטים, כבר יצא לך להתעסק איתם. יש ארבעה סה"כ ולא נראה שהם שמו לב אליך. הם מסתובבים אחד סביב השני קרוב לסלע גדול.[/spoiler][/quote]
אני מחליט שבגלל שאני עדיין לא מכיר את גיבל מספיק טוב, עדיף שלא אלחם נגד ארבעה פוקימונים במקביל וממשיך לחפש פוקימונים אחרים שמסתובבים לבד.
-
[B]סנפאי[/B]
[SPOILER]אתה ממשיך להתקדם ולחפש אחר עוד פוקימוני חשמל. מתרחק מאוסף המאגנמייטים כדי לא לגרום להם לרצות להתקיף אותך.
המקום דיי שומם, אין בו הרבה יצורים חיים. לוקח לך זמן מה עד שאתה מוצא את אוסף הפוקימונים הבא, נראים הרבה פחות מאיימים מהמאגנמייטים. אלו שלושה פוקימונים קטנטנים, הרבה יותר קטנים מגיבל שלך, הם נראים כמו עכברונים קטנים וצהבהבים, שניים מהם בעליי אוזניים וזנב כתומים [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/311.gif[/IMG] והשלישי בעל אוזניים וזנב כחולים [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/312.gif[/IMG]
הם מחזיקים בגרגירים קטנים בידייהם ומתקדמים במהירות על רגליהם האחוריות הקטנות לכיוון ההפוך מן העיירה, אותו הכיוון אליו אתה בעצם הולך. הם במרחק גדול יחסית ממך, אבל עדיין מספיק קרוב כדי שתוכל לראות אותם בצורה ברורה.[/SPOILER]
-
[quote=dj pon-3;1463047][b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה ממשיך להתקדם ולחפש אחר עוד פוקימוני חשמל. מתרחק מאוסף המאגנמייטים כדי לא לגרום להם לרצות להתקיף אותך.
המקום דיי שומם, אין בו הרבה יצורים חיים. לוקח לך זמן מה עד שאתה מוצא את אוסף הפוקימונים הבא, נראים הרבה פחות מאיימים מהמאגנמייטים. אלו שלושה פוקימונים קטנטנים, הרבה יותר קטנים מגיבל שלך, הם נראים כמו עכברונים קטנים וצהבהבים, שניים מהם בעליי אוזניים וזנב כתומים [img]http://sprites.pokecheck.org/i/311.gif[/img] והשלישי בעל אוזניים וזנב כחולים [img]http://sprites.pokecheck.org/i/312.gif[/img]
הם מחזיקים בגרגירים קטנים בידייהם ומתקדמים במהירות על רגליהם האחוריות הקטנות לכיוון ההפוך מן העיירה, אותו הכיוון אליו אתה בעצם הולך. הם במרחק גדול יחסית ממך, אבל עדיין מספיק קרוב כדי שתוכל לראות אותם בצורה ברורה.[/spoiler][/quote]
אני נאנח קלות.
'הם לא יהיו מספיק טובים לצבא... במיוחד לא כשאני יכול ללכוד רק אחד מהם.' אני חושב לעצמי והולך משם, ממשיך בחיפושים.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה מתעלם מהם, ממשיך ללכת בכיוון מרוחק מהם. כדי שעדיין לא ישימו לב אליך.
בדרכך אתה פוגש בעוד מספר פוקימוני אש והרבה מאגנמייטים שונים בקבוצות. אך אף פוקימון חשמל שתוכל באמת ללכוד.
אתה כבר מתרחק מאוד, מתקרב לדרך 121. לא קל למצוא פוקימוני חשמל באזורים יבשים כאלו... בדרך כלל פוקימונים כאלו מעדיפים מקומות עם יותר אוכל, צמחיה ומים. בגלל זה מספר רב של פוקימוני חשמל נחשבים כנדירים בהואן.
"גי! גי!" גיבל מתחילה לקפץ במקומו ולהשמיע קולות. פעם ראשונה שהיא עשתה דבר כזה מאז שיצאת לחיפוש אחר פוקימון החשמל האחרון, עד עכשיו היא נשארה בשקט והקשיבה לפקודותיך. 'מעניין מה קרה לה...' אתה תוהה לעצמך, מעט מסתקרן על השינוי הפתאומי בהתנהגות שלה. אתה מסתכל עליה, ידה מופנת לכיוון אוסף אבנים השוכבות אחת על השנייה. "גי! גי! גי!" היא מתחילה להתלהב כאשר אתה מסתכל לאותו הכיוון. היא מתקרבת אל אוסף האבנים ומתחילה לחפור מתחתם.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1463261][b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה מתעלם מהם, ממשיך ללכת בכיוון מרוחק מהם. כדי שעדיין לא ישימו לב אליך.
בדרכך אתה פוגש בעוד מספר פוקימוני אש והרבה מאגנמייטים שונים בקבוצות. אך אף פוקימון חשמל שתוכל באמת ללכוד.
אתה כבר מתרחק מאוד, מתקרב לדרך 121. לא קל למצוא פוקימוני חשמל באזורים יבשים כאלו... בדרך כלל פוקימונים כאלו מעדיפים מקומות עם יותר אוכל, צמחיה ומים. בגלל זה מספר רב של פוקימוני חשמל נחשבים כנדירים בהואן.
"גי! גי!" גיבל מתחילה לקפץ במקומו ולהשמיע קולות. פעם ראשונה שהיא עשתה דבר כזה מאז שיצאת לחיפוש אחר פוקימון החשמל האחרון, עד עכשיו היא נשארה בשקט והקשיבה לפקודותיך. 'מעניין מה קרה לה...' אתה תוהה לעצמך, מעט מסתקרן על השינוי הפתאומי בהתנהגות שלה. אתה מסתכל עליה, ידה מופנת לכיוון אוסף אבנים השוכבות אחת על השנייה. "גי! גי! גי!" היא מתחילה להתלהב כאשר אתה מסתכל לאותו הכיוון. היא מתקרבת אל אוסף האבנים ומתחילה לחפור מתחתם.[/spoiler][/quote]
"מה יש, גיבל?" אני ניגש אליה. אם היא ממשיכה להגיב באותה צורה אני מושך בכתפיי בחוסר הבנה ועוזר לה מתוך הנחה שכפוקימון החושים שלה טובים משלי, תוהה מה גרם לה להגיב ככה.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]"גי! גי!" היא אומרת לך לאחר שאתה שואל אותה מה קרה, לא מפסיקה בחפירותיה. את מושך בכתיפך ועוזר לה, מרים מספר אבנים שמפריעות בדרך.
לאחר שאתה מזיז אבן גדולה במיוחד, אתה רואה מה שנראה כמו נחש גדול, עווה וארוך מבצבץ ממתחת לשאר הסלעים. "גי!" גיבל נשמעת מפעלת, היא עוצרת בעבודתה ומתחילה לרחרח את הנחש המוזר. למרות שהוא נראה כמו נחש, אין לו עיניים, פה או כל חלק אחר של פרצוף. הוא גם לא זז.[/spoiler]