-
[quote=the charmander;1466244]
[color="darkorange"][b]אנג׳ל ~
״זה בית הספר הכי מגניב שאי פעם חשבת. אתה תלמד לשמור על הכוחות שלך ולפתח אותם עד כמה שתוכל, המקום המושלם לכל אלף וקוסם. אני אישית נהניתי כל השש שנים ששהיתי שם. ממש מקנאת בך.״ אמרה סטף בעיניים דומעות. ״אני זוכרת את הפעם הראשונה שהלכתי מכות בבית הספר...״ אמרה בקול ממש נוגה ״היה זה סטיוארט מקומי ליאו שחטף אסלה מלאת גללים בראש כשהוא קרא לי גברית...״ חזרה בעונג על הזכרונות שלה. ״אבל חדל לדבר עליי, שתהיה לך בהצלחה אנג׳ל!״ אמרה ויצאה. אתה נרדם ומתעורר כמעט מיד, לפחות כך חשבת ומגלה שכל המשפחה שלך כבר למטה, מחכים לך. הם כולם מחכים לשמוע מה יש לך לומר. בנתיים אתה שומע ברגיו משהו על כך שאתמול נתפס קוסם מחתרת שניסה לתקוף בקניון ובבירור יכולת לשמוע את קולה של סטף מקללת אותו ברקע.
באותו הרגע אתה מבחין ברכב גדול דמוי משאית שחיכה לך מחוץ לבית. ההסעה שלך.[/b][/color]
[/quote]
"טוב אהממ, נתראה ?"אומר עם חיוך קטן.
-
[quote=the charmander;1466244][color="purple"][b]אנייה ~
״דמון...״ את שומעת את אמך מנסה לבטא בגועל את המילה. ״זה פשוט עיוות של הטבע! את חייבת לבוא איתי לבית החולים עכשיו. את ואתה! אתם שומעים אותי?!״ היא צורחת ואביך נראה אובד עצות.[/b][/color]
[color="darkorange"][b]אנג׳ל ~
״זה בית הספר הכי מגניב שאי פעם חשבת. אתה תלמד לשמור על הכוחות שלך ולפתח אותם עד כמה שתוכל, המקום המושלם לכל אלף וקוסם. אני אישית נהניתי כל השש שנים ששהיתי שם. ממש מקנאת בך.״ אמרה סטף בעיניים דומעות. ״אני זוכרת את הפעם הראשונה שהלכתי מכות בבית הספר...״ אמרה בקול ממש נוגה ״היה זה סטיוארט מקומי ליאו שחטף אסלה מלאת גללים בראש כשהוא קרא לי גברית...״ חזרה בעונג על הזכרונות שלה. ״אבל חדל לדבר עליי, שתהיה לך בהצלחה אנג׳ל!״ אמרה ויצאה. אתה נרדם ומתעורר כמעט מיד, לפחות כך חשבת ומגלה שכל המשפחה שלך כבר למטה, מחכים לך. הם כולם מחכים לשמוע מה יש לך לומר. בנתיים אתה שומע ברגיו משהו על כך שאתמול נתפס קוסם מחתרת שניסה לתקוף בקניון ובבירור יכולת לשמוע את קולה של סטף מקללת אותו ברקע.
באותו הרגע אתה מבחין ברכב גדול דמוי משאית שחיכה לך מחוץ לבית. ההסעה שלך.[/b][/color]
[color="darkred"][b]מייקל ~
״בוא אחרי.״ אמר האדם שהזדהה בפניך. הוא הוביל אותך לחדר קטן שנראה כמו שירותים וביקש ממך לנקות. ״כשתסיים, אביא לך את החשופית. ככה זה נהוג פה.״[/b][/color][/quote]
"אוי מאמי סטופ!" אומר לה ואגלגל את עיניי "זאת לא אשמתנו שדאדי שיקר לנו על זה.. אולי כדאי שתלכי לנוח או משהו כזה. אני רוצה לדבר עם דאדי לבד"
-
מייקל ~
אתה צורח עליו והוא מעקם את הגבה שלו. לאחר שאתה נרגע הוא מוציא מהכיס מעין פסל קטן כסוף ומביא לך. ״תביא את זה למאסטר, אני מאוד אוהב את הגישה שלך, אתה נועדת לגדולות!״ אומר לפתע ומסתובב. אתה מחזיק החשופית כסופה.
אנג׳ל ~
אתה ניגש להסעה שלך ומביט סביבך, מלא תלמידים ישבו בתוך המשאית הענקית שבפנים נראתה כמו אוטובוס לכל דבר. אתה ממהר להתיישב וילדה בת גילך ממהרת לתפוס מקום לידך. היו לה עיניים ירוקות וכשהיא חייכה גילית שיניים לבנות צחורות וגומות עמוקות. שיערה החום והחלק היה אסוף לקוקו ובגדיה היו נקיים ומסודרים בקפידה.
״שלום!״ היא חייכה לעברך שוב ״שנה ראשונה?״
אנייה ~
״אבא שלך חולה וכך גם את! את לא הולכת לבית הספר של החולים האלה, צריך להוציא ממך את זה!״ תקפה אותך אמך והחלה לבכות. היא ברחה מהסלון ועלתה לחדר, אביך קרא אחריה אך נעצר על יד הדלת. ״הו וול, ידעתי שזה יקרה במידה ואת אכן נולדת אלפית, אני יכול להאשים אך ורק את עצמי.״
-
[quote=the charmander;1466289]
אנג׳ל ~
אתה ניגש להסעה שלך ומביט סביבך, מלא תלמידים ישבו בתוך המשאית הענקית שבפנים נראתה כמו אוטובוס לכל דבר. אתה ממהר להתיישב וילדה בת גילך ממהרת לתפוס מקום לידך. היו לה עיניים ירוקות וכשהיא חייכה גילית שיניים לבנות צחורות וגומות עמוקות. שיערה החום והחלק היה אסוף לקוקו ובגדיה היו נקיים ומסודרים בקפידה.
״שלום!״ היא חייכה לעברך שוב ״שנה ראשונה?״
[/quote]
"כן, אנג'ל"אומר עם חיוך
-
אנג׳ל ~
״סרנה.״ אמרה סרנה והוציאה מהתיק שלה מצלמה וצילמה אותך. ״אני אוהבת לתעד אנשים שיש לי תחושה שיהיה לי קשר איתם. אני גם שנה ראשונה ואני ממש נרגשת, אני תמיד חיבבתי מצלמות. בבית הספר הקודם הייתי עורכת את העיתון. מה אתה נהגת לעשות בבית הספר שלך? מהם התחביבים שלך?״
-
[quote=the charmander;1466291]אנג׳ל ~
״סרנה.״ אמרה סרנה והוציאה מהתיק שלה מצלמה וצילמה אותך. ״אני אוהבת לתעד אנשים שיש לי תחושה שיהיה לי קשר איתם. אני גם שנה ראשונה ואני ממש נרגשת, אני תמיד חיבבתי מצלמות. בבית הספר הקודם הייתי עורכת את העיתון. מה אתה נהגת לעשות בבית הספר שלך? מהם התחביבים שלך?״[/quote]
"קרטה חרבות קשת... אני מניח שעכשיו זה הפך לתחביב...."אומר.
-
אנג׳ל ~
״בחור קשור, אני מניחה!״ אמרה סרנה בהתלהבות. לאחר כמה דקות נסיעה ההסעה עצרה שוב ואז נסעה מעמיסה עוד ועוד תלמידים. לפתע ילד צעיר התיישב ליד סרנה (ההסעה היתה כה רחבה עד שזה הרגיש כמו מטוס.)
״שלום! אל תתייחסו אליי, אני רק אשב לי פה ואקרא על שיעורי השיקויים שלי.״ הוא הוסיף בציוץ, קולו נשמע עכברי במיוחד. ״אני מרקו ואני קוסם. זאת השנה הראשונה שלי ואני מקווה להתקבל לבית הספר!״
-
[quote=the charmander;1466293]אנג׳ל ~
״בחור קשור, אני מניחה!״ אמרה סרנה בהתלהבות. לאחר כמה דקות נסיעה ההסעה עצרה שוב ואז נסעה מעמיסה עוד ועוד תלמידים. לפתע ילד צעיר התיישב ליד סרנה (ההסעה היתה כה רחבה עד שזה הרגיש כמו מטוס.)
״שלום! אל תתייחסו אליי, אני רק אשב לי פה ואקרא על שיעורי השיקויים שלי.״ הוא הוסיף בציוץ, קולו נשמע עכברי במיוחד. ״אני מרקו ואני קוסם. זאת השנה הראשונה שלי ואני מקווה להתקבל לבית הספר!״[/quote]
אתעלם מהבחור כפי שביקש.
-
אנג׳ל ~
אתם מגיעים למה שנראה כמו אגם, ההסעה נכנסה אל תוך המיםאך זה לא מנע ממנה להמשיך להתקדם. ״לחש דחייה, זה קסם כמובן!״ צייץ מרקו בקולו העכברי. ״כל מה שנוגע לקסם אני יודע! טוב, לא הכל, אבל אני מאוד מאוד מתקדם לגילי! אבא שלי תמיד אמר לי שלפעמי..״
״מרקו!״ קראה סרנה בקול חד, היא הוציאה את המצלמה שלך וצעקה ״תחייך!!!״ כשהיא סיימה ההסעה כהר החלה לצאת מהמים, נופי הדגים והאלמוגים המרהיבים התרחקו ובמקומם תפסו מקום נופיהם המרהיבים של הרי המדבר של גלאריה סאה. הגעתם. לאחר זמן קצר ההסעה נעצרה ואתם נתבקשתם לרדת, דבריכם נעלמו כלא היו מהמושבים.
״זהו לחש העברה, למקרה שלכ ידעתם!״ מרקו התחיל שוב. ״זה כמובן קסם!״
-
[quote=the charmander;1466295]אנג׳ל ~
אתם מגיעים למה שנראה כמו אגם, ההסעה נכנסה אל תוך המיםאך זה לא מנע ממנה להמשיך להתקדם. ״לחש דחייה, זה קסם כמובן!״ צייץ מרקו בקולו העכברי. ״כל מה שנוגע לקסם אני יודע! טוב, לא הכל, אבל אני מאוד מאוד מתקדם לגילי! אבא שלי תמיד אמר לי שלפעמי..״
״מרקו!״ קראה סרנה בקול חד, היא הוציאה את המצלמה שלך וצעקה ״תחייך!!!״ כשהיא סיימה ההסעה כהר החלה לצאת מהמים, נופי הדגים והאלמוגים המרהיבים התרחקו ובמקומם תפסו מקום נופיהם המרהיבים של הרי המדבר של גלאריה סאה. הגעתם. לאחר זמן קצר ההסעה נעצרה ואתם נתבקשתם לרדת, דבריכם נעלמו כלא היו מהמושבים.
״זהו לחש העברה, למקרה שלכ ידעתם!״ מרקו התחיל שוב. ״זה כמובן קסם!״[/quote]
אתעלם מדבריו של מרקו ואחכה שהאוטובוס יתפנה מעט על מנת לצאת החוצה.
-
[quote=the charmander;1466289]
אנייה ~
״אבא שלך חולה וכך גם את! את לא הולכת לבית הספר של החולים האלה, צריך להוציא ממך את זה!״ תקפה אותך אמך והחלה לבכות. היא ברחה מהסלון ועלתה לחדר, אביך קרא אחריה אך נעצר על יד הדלת. ״הו וול, ידעתי שזה יקרה במידה ואת אכן נולדת אלפית, אני יכול להאשים אך ורק את עצמי.״[/quote]
"וול אתה צריך. ועל איזה בית ספר היא דיברה עליו?" אשאל וארים גבה
-
[quote=the charmander;1466289]מייקל ~
אתה צורח עליו והוא מעקם את הגבה שלו. לאחר שאתה נרגע הוא מוציא מהכיס מעין פסל קטן כסוף ומביא לך. ״תביא את זה למאסטר, אני מאוד אוהב את הגישה שלך, אתה נועדת לגדולות!״ אומר לפתע ומסתובב. אתה מחזיק החשופית כסופה.
[/quote]
"יש! אני צריך להביא את זה ואז סוף סוף ארכוש דמון!" אצעק משמחה.
אלך לכיוון האלף שבמדבר.
-
[b][color="darkorange"]אנג'ל ~
אתה יורד מההסעה ומבחין בשער זהב שחור גדול, אתה עובר דרכו יחד עם שאר התלמידים המתלחששים. אתה בדיוק קולט שבהסעה שהיית בה היו אלפי תלמידים, אם כי ההסעה נראתה כמשאית רגילה לכל דבר. אתה ממשיך בשביל ולפתע מרגיש יד קרה דוחפת אותך בגסות ואתה נופל, אתה ממהר להזקף מתוך אינסטינקט ומבחין בתלמיד בעל שיער שחור שמנוני ואוזניים מאורכות. יכולת להישבע שהוא עשה את זה בכוונה. מבין כל ההמון אתה רואה שאיבדת את מרקו ואת סרנה.[/color][/b]
[color="purple"][b]אנייה ~
"את הולכת לבית ספר חדש. אני יודע אני יודע! את שונאת לעבור בית ספר אבל את ממש תאהבי את זה שם! לומדים על הדמונים שלכם ועל היכולות המיוחדים שלך! כל אחד מהאלפים מיוחד, ואת מיוחדת במינך! קדימה מתוקה, לכי לישון, מחר ההסעה מביאה אותך לשם." אמר לך אביך וחלץ את נעליו. הנעליים ריחפו להם אל עבר הדלת באופן מעורר השראה. "אל תדאגי בקשר לאמא, את יודעת איך היא.. היא תמיד היתה קשוחה. זה יעבור לה בבוקר."[/b][/color]
[color="darkred"][b]מייקל ~
אתה אכן ממהר לעבר הקומה למטה ומגלה את האלף השמנמן מנמנם על שידת עץ. הרצפה המדברית היתה חמה מאוד ומאוד מהר הרגשת צורך לאוורר את כפות רגליך.[/b][/color]
-
[quote=the charmander;1466328]אנג'ל ~
אתה יורד מההסעה ומבחין בשער זהב שחור גדול, אתה עובר דרכו יחד עם שאר התלמידים המתלחששים. אתה בדיוק קולט שבהסעה שהיית בה היו אלפי תלמידים, אם כי ההסעה נראתה כמשאית רגילה לכל דבר. אתה ממשיך בשביל ולפתע מרגיש יד קרה דוחפת אותך בגסות ואתה נופל, אתה ממהר להזקף מתוך אינסטינקט ומבחין בתלמיד בעל שיער שחור שמנוני ואוזניים מאורכות. יכולת להישבע שהוא עשה את זה בכוונה. מבין כל ההמון אתה רואה שאיבדת את מרקו ואת סרנה.
[/quote]
אחכה שיתחיל ללכת ואשים לו רגל.
"אופס טעות שלי"אומר עם חיוך קטן.
-
[b][color="darkorange"]אנג'ל ~
אתה מנסה להתקיל את הבחור שמדלג באלגנטיות בתגובה אך מחליק נופל. הוא ממהר להזדקף ולפנות את הבלורית הארוכה השמנונית מפניו. הוא מושיט יד קדימה לעברך ואתה מרגיש מעין יד בלתי נראית דוחפת אותך בגסות ובעוצמה. רגליך נתקות מהרצפה ואתה עף כמו פיסת קש בעוצמה. פניך מרוסקות על הרצפה. על התלמידים שהלכו איתכם צחקו בקול.
'אתה בסדר?' שאל פאנג בקול כועס. 'קרה לך משהו?'[/color][/b]