[QUOTE=Alice;1480970]כתבתי שיש 0.1 אחוז שזה לא היית אתה חחח יש לי זיכרון של דג
סבירים בינתיים. אבל רק התחילה השנה חחחח[/QUOTE]
בהצלחה. הפעם אני נרשם למ"ת שלך, את לא תתחמקי ממני.
Printable View
[QUOTE=Alice;1480970]כתבתי שיש 0.1 אחוז שזה לא היית אתה חחח יש לי זיכרון של דג
סבירים בינתיים. אבל רק התחילה השנה חחחח[/QUOTE]
בהצלחה. הפעם אני נרשם למ"ת שלך, את לא תתחמקי ממני.
[QUOTE=The Charmeleon;1480972]בהצלחה. הפעם אני נרשם למ"ת שלך, את לא תתחמקי ממני.[/QUOTE]
בכיף^_^
נתעלל בך קצת :peee:
[QUOTE=Alice;1480973]בכיף^_^
נתעלל בך קצת :peee:[/QUOTE]
מה לא תתני לי כמה כשפים של הארי פוטר לזכר הימים הטובים?
אספר את האמת
משמח אותי לצפות בפורום זורח מהעפר
[QUOTE=The Charmeleon;1480974]מה לא תתני לי כמה כשפים של הארי פוטר לזכר הימים הטובים?[/QUOTE]
וואי המ"ת ההוא נראהלי צריך לזכות בתואר המ"ת שסטה הכי הרבה מהנושא.
אני צוחקת כל פעם שאני נזכרת בזה
[QUOTE=Alice;1480978]וואי המ"ת ההוא נראהלי צריך לזכות בתואר המ"ת שסטה הכי הרבה מהנושא.
אני צוחקת כל פעם שאני נזכרת בזה[/QUOTE]
אני זוכר שפשוט רצית לסיים אותו ולהגיע למ"ת הבא זה היה כזה צחוקים.
[QUOTE=The Charmeleon;1480979]אני זוכר שפשוט רצית לסיים אותו ולהגיע למ"ת הבא זה היה כזה צחוקים.[/QUOTE]
זוכר שהיה פוקימון אחד (שחכתי את השם שלו-המוזר הזה הצהוב עם הפסים) שפשוט נתתי לו איזה מיליון ואחת כוחות חחח?
[QUOTE=Alice;1480982]זוכר שהיה פוקימון אחד (שחכתי את השם שלו-המוזר הזה הצהוב עם הפסים) שפשוט נתתי לו איזה מיליון ואחת כוחות חחח?[/QUOTE]
דאנספרס, של אוהד. הוא היה מלך הדרקונים או משהו דפוק כזה.
[QUOTE=The Charmeleon;1480983]דאנספרס, של אוהד. הוא היה מלך הדרקונים או משהו דפוק כזה.[/QUOTE]
שששש זה לא דפוק זה היה יצירתי
[QUOTE=Alice;1480984]שששש זה לא דפוק זה היה יצירתי[/QUOTE]
מאוד יצירתי. אני עדיין זוכר חלק מהדו שיח שלהם. "אם אתה כל כך חזק אז תלחם בי בלי הצבא שלך! אתה כלום בלעדיהם!". "איך אתה חושב שנעשיתי המנהיג שלהם, ניצחתי את כולם לבד!"
[QUOTE=The Charmeleon;1480986]מאוד יצירתי. אני עדיין זוכר חלק מהדו שיח שלהם. "אם אתה כל כך חזק אז תלחם בי בלי הצבא שלך! אתה כלום בלעדיהם!". "איך אתה חושב שנעשיתי המנהיג שלהם, ניצחתי את כולם לבד!"[/QUOTE]
חחחחחחח והוא כל הזמן ירד על אוהד. אוהד התחיל להיות ממש מתוסכל בשלב מסויים:32_18:
[QUOTE=Alice;1480987]חחחחחחח והוא כל הזמן ירד על אוהד. אוהד התחיל להיות ממש מתוסכל בשלב מסויים:32_18:[/QUOTE]
יותר מזה אני זוכר שאופק הכניס להיריון את השותפה שלו :um_face:
[QUOTE=The Charmeleon;1480989]יותר מזה אני זוכר שאופק הכניס להיריון את השותפה שלו :um_face:[/QUOTE]
אוממ את החלק הזה קצת שחכתי0-0
[QUOTE=Alice;1480990]אוממ את החלק הזה קצת שחכתי0-0[/QUOTE]
היא גם ילדה ילדה. תתחילי להיזכר.
[QUOTE=The Charmeleon;1480991]היא גם ילדה ילדה. תתחילי להיזכר.[/QUOTE]
נראהלי נסכם את השיחה הזו בזה שזה היה סיום מ"ת יצירתי