-
[QUOTE=LordAbizi;1487417]
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
[/I]יש חסרונות ללהסתובב עם הפוקימון בחוץ. לשיקולך להבין מה הם ואם אכפת לך מהם.
--
יש שער בחומות, ואתה, ועוד כמה עוברי אורח, עוברים בשער. השער מאוייש בשומרים, אך מעבר למבט חטוף באנשים שעוברים הם לא עושים הרבה. אתה מתקדם בעיר עד שאתה מגיע לכיכר המרכזית של העיר, שם אתה מזהה את השלטים הבאים:
כישופייה, מכון, בית אציל, אזור קרב, פונדקים, שוק (שכרגיל נמצא ליד הכיכר), מקום פולחן, ומשמר מקומי.[/QUOTE]
ok, אני כבר יכול לשער מספר דברים.
אזור קרב זה כביכול מקום שבו אני יכול להילחם במאמנים?
--
"אזור קרב נשמע מעניין" אומר, ואתקדם לעבר המקום אליו מוביל השלט, תוך כדי שאני מסתכל על גיבל, בודק שהוא עוד לצידי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487417][B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
[/I]"בהצלחה עם זה..." ממלמל בנדר כשאתה אומר על להפיל את המעמדות ואת המכשפים. "ולא, אינני יודע. הניסיון שלי בפוקימונים אינו רב. אני מלח, לא מאמן פוקימונים. בכל מקרה, השאלה שלי הייתה יותר קונקרטית, כי אחרי הכול הסיכוי שלנו להיפגש בהמשך נמוך, אז לא כל כך מעניין אותי מה התכניות שלך לחיים. התכוונתי, מה אתה מתכנן לעשות עכשיו?"
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס טיום, צהריים
--
[/I]"צל לילה!" פוקד חוזה מנגד. מגבי מתחיל לנוע לכיוון הונטר, בזמן שהונטר יורה צל לילה שקודם פוגע במגבי. מגבי ממשיך להתקדם בכבדות אל הונטר, ובסוף גם דוחף אותו.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי " טוב מגבי הבט סביבך וחפש אבנים קטנות. כל אבן קטנה שתמצא זרוק אותה על הונטר בתקווה שיעשו לו נזק קל".
-
[QUOTE=LordAbizi;1487417][B]לוקאס
--
[/I]"בהצלחה עם זה..." ממלמל בנדר כשאתה אומר על להפיל את המעמדות ואת המכשפים. "ולא, אינני יודע. הניסיון שלי בפוקימונים אינו רב. אני מלח, לא מאמן פוקימונים. בכל מקרה, השאלה שלי הייתה יותר קונקרטית, כי אחרי הכול הסיכוי שלנו להיפגש בהמשך נמוך, אז לא כל כך מעניין אותי מה התכניות שלך לחיים. התכוונתי, מה אתה מתכנן לעשות עכשיו?"
[B]לי
--
[/I]"צל לילה!" פוקד חוזה מנגד. מגבי מתחיל לנוע לכיוון הונטר, בזמן שהונטר יורה צל לילה שקודם פוגע במגבי. מגבי ממשיך להתקדם בכבדות אל הונטר, ובסוף גם דוחף אותו.
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, צהריים
[/I]אתה זוכר את ההערה שמדברת על איך לקבוע מתי לסיים קרבות נגד פוקימונים פראיים?
--
סולוסיס שולח את עצמו שוב לכיוון סווינב, ומתנגש בו, ולפני שמתרחק, סוינב שולח את הזרועות שלו קדימה ושורט מעט את סולוסיס.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
[/I]יש חסרונות ללהסתובב עם הפוקימון בחוץ. לשיקולך להבין מה הם ואם אכפת לך מהם.
--
יש שער בחומות, ואתה, ועוד כמה עוברי אורח, עוברים בשער. השער מאוייש בשומרים, אך מעבר למבט חטוף באנשים שעוברים הם לא עושים הרבה. אתה מתקדם בעיר עד שאתה מגיע לכיכר המרכזית של העיר, שם אתה מזהה את השלטים הבאים:
כישופייה, מכון, בית אציל, אזור קרב, פונדקים, שוק (שכרגיל נמצא ליד הכיכר), מקום פולחן, ומשמר מקומי.[/QUOTE]
"לא ממש יודע.. אולי אחפש איך להרוויח כסף קל בעיר, אולי לאמן את הפוקימונים שלי.. נראה" אומר "שיהיה, בהצלחה לך" אומר ואצא מהמקום מחפש מה לעשות בעיר
-
[B]דור
[/I]זה, והעובדה שאני לא אשתמש בביטוי "מתעלף", ולמעשה שקרב נגד פוקימון פראי ייגמר מתי שנראה לך שהוא צריך להיגמר.
--
סולוסיס וסווינאב מתחילים לתקוף אחד את השני כמה פעמים בפראות, ולאחר כמה התנגשויות ביניהם הם מתרחקים, וסווינאב כבר נראה ממש עייף.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
[/I]אזור הקרב הוא שטח המוקצה בעיר לצורך קרבות מאמנים, ושבו חוקי להילחם. סתם לערוך קרב ברחובות העיר זה לא חוקי כי זה הפרעה לסדר הציבורי. לכן ייתכן שבאזור הקרב יהיו מאמנים.
--
אתה הולך ברחובות ורידיוס אנטום ועוקב אחרי השלט של אזור הקרב, בזמן שגיבל נותר צמוד אליך. אתה לבסוף מגיע אל האזור, שבו יש שלושה שטחים מלבניים חוליים, שהם זירות. שתיים מהן ריקות. בשלישית יש התקבצות של כמה בני אדם, שמן הסתם מעידה על זה שקורה שם משהו שאינו קרב.
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין אקרוס טיום, צהריים
--
[/I]"הונטר, תתקוף באגרוף צל!" אומר חוזה. מגבי מחפש בעייפות אחרי אבנים, ומתחיל לזרוק אותן לעבר הונטר. הונטר נפגע מחלק, מתחמק מחלק, בזמן שהוא נע לעבר מגבי, ופוגע בו עם אגרוף הצל. מגבי נראה ממש עייף, ונראה שהונטר מתחיל להתעייף קלות מהקרב.
[B]לוקאס
[/I]--
"בכל מקרה, אם תישאר בלילה בצ'רלוגם, קח בחשבון שאני יכול לפנות לך את המיטה ולישון על הרצפה או משהו כאן. אחרי הכול, כבר שילמת על החדר הזה." אומר לך בנדר כשאתה הולך. אתה חוזר לכיכר המרכזית של העיר, וכפי שראית קודם, יש שם שלטים לכישופייה, אזור קרב, מספר פונדקים, מקום פולחן, נמל, שוק, ומשמר עיר.
-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
"בכל מקרה, אם תישאר בלילה בצ'רלוגם, קח בחשבון שאני יכול לפנות לך את המיטה ולישון על הרצפה או משהו כאן. אחרי הכול, כבר שילמת על החדר הזה." אומר לך בנדר כשאתה הולך. אתה חוזר לכיכר המרכזית של העיר, וכפי שראית קודם, יש שם שלטים לכישופייה, אזור קרב, מספר פונדקים, מקום פולחן, נמל, שוק, ומשמר עיר.[/QUOTE]
אלך לאזור הקרב, אחפש דרך להשיג את הכסף שבזבזתי עכשיו, אולי בהימורים או בהשתתפות בקרבות, ככה אוכל גם להתאמן וגם להרוויח כסף
-
[QUOTE=LordAbizi;1487283][B]
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום - סובפרום, אחר צהריים
--[/I]
אתה אוסף את דבריך, וממשיך להתקדם. עוברות מספר שעות, שבמהלכן השמש מטפסת למעלה, ובשלב מסויים מתחילה לרדת. הלכת כבר במשך כמה שעות, אינך רואה לא את עיר המוצא ולא את עיר היעד באופק, אז ייתכן וזה יהיה מקום מועיל לעשות בו הפוגה קלה.[/QUOTE]
אני אתיישב תחת העץ הקרוב, ואוכל את כריך הקישוא שברשותי, אשתה מן המים ואתפנה כדרך כל חי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487480][B]דור
[/I]זה, והעובדה שאני לא אשתמש בביטוי "מתעלף", ולמעשה שקרב נגד פוקימון פראי ייגמר מתי שנראה לך שהוא צריך להיגמר.
--
סולוסיס וסווינאב מתחילים לתקוף אחד את השני כמה פעמים בפראות, ולאחר כמה התנגשויות ביניהם הם מתרחקים, וסווינאב כבר נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
אחליט שזה הזמן, ואנסה לסגור פוקרשת על סווינאב
-
[QUOTE=LordAbizi;1487480]
[B]לי
--
[/I]"הונטר, תתקוף באגרוף צל!" אומר חוזה. מגבי מחפש בעייפות אחרי אבנים, ומתחיל לזרוק אותן לעבר הונטר. הונטר נפגע מחלק, מתחמק מחלק, בזמן שהוא נע לעבר מגבי, ופוגע בו עם אגרוף הצל. מגבי נראה ממש עייף, ונראה שהונטר מתחיל להתעייף קלות מהקרב.
.[/QUOTE]
אצעק למגבי" הנה אנחנו קרובים לניצחון. חפש את האבן הכי גדולה שיש על האדמה וזרוק אותה הכי חזק על הונטור!".
-
[QUOTE=LordAbizi;1487480][B]
[B]אלון
[/I]אזור הקרב הוא שטח המוקצה בעיר לצורך קרבות מאמנים, ושבו חוקי להילחם. סתם לערוך קרב ברחובות העיר זה לא חוקי כי זה הפרעה לסדר הציבורי. לכן ייתכן שבאזור הקרב יהיו מאמנים.
--
אתה הולך ברחובות ורידיוס אנטום ועוקב אחרי השלט של אזור הקרב, בזמן שגיבל נותר צמוד אליך. אתה לבסוף מגיע אל האזור, שבו יש שלושה שטחים מלבניים חוליים, שהם זירות. שתיים מהן ריקות. בשלישית יש התקבצות של כמה בני אדם, שמן הסתם מעידה על זה שקורה שם משהו שאינו קרב.
[/QUOTE]
״גיבל, יש לך כוח להילחם?״ אשאל, אחכה לסימן ממנו. (הנהון או משהו)
לאחר מכן תקדם אל עבר קבוצת האנשים, אנסה להבין מה ההתקבצות.
-
[B]לוקאס
--
[/I]אתה הולך ברחובות העיר אל אזור הקרב. יש באזור הקרב שלוש רחבות מלבניות לקרבות, שמלאות בחול. רק זירה אחת תפוסה, שנדמה שיש בה קרב בין שני נערים.
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום סובפרום, אחר הצהריים
--[/I]
אתה עוצר בצד הדרך ועוצר לאכול מעט. בזמן שאתה אוכל, חולפים על הדרך כמה אנשים שדוהרים על גבי דודריות, לבושים כולם באותם בגדים, חום בהיר שכזה, שאינם מדי הצבא, מה שקצת מתמיה אותך. אך הם חולפים מהר ואין לך הזדמנות כל כך להגיב על זה. בכל מקרה, כעת נחת מספיק.
[B]דור
--[/I]
אתה מוציא פוקרשת, ורץ אל סווינאב. סווינאב מנסה לברוח אך הוא אינו מצליח, ואתה עוטף אותו בפוקרשת. הפוקרשת מתחילה להתכווץ בזמן שהקסם שלה פועל. זה נמשך זמן מה, ובסופו של דבר התהליך מתייצב. נראה שלכדת סוינאב, יעודכן מיד.
[B]לי
--[/I]
"הונטר, דחיפה!" אומר חוזה. מגבי מנסה להרים אבן גדולה, אך כבר אין לו כח לזה, והונטר דוחף אותו מבלי שמגבי מתנגד בכלל.
"היי, אתה," קורא לפתע אירווין, עדיין על הבופלאנט שלו, "אתה לא שם לב שמגבי שלך כבר כמעט גמור לחלוטין? אם תמשיך להילחם איתו הוא עלול להיפגע."
[B]אלון
[/I]--
אתה מקבל סימן חיובי מגיבל, ומתקדם לעבר האנשים. יש אחד שעומד במרכז ומתלהם, בעוד השאר סוג של מריעים לו.
"... אם אני אנצח מספיק מאמנים, אז בסופו של דבר הם יתחילו לפחד ממני, ואז יש סיכוי שלורד גאוקינו סוף סוף יטריח את התחת העלוב שלו ויגיע לפה, כדי שאני אוכל סוף סוף להילחם במכון הזה!" אנשים מריעים, "אז את מי עוד אני יכול לשחוט??"
-
[QUOTE=LordAbizi;1487517]
[B]לי
--[/I]
"הונטר, דחיפה!" אומר חוזה. מגבי מנסה להרים אבן גדולה, אך כבר אין לו כח לזה, והונטר דוחף אותו מבלי שמגבי מתנגד בכלל.
"היי, אתה," קורא לפתע אירווין, עדיין על הבופלאנט שלו, "אתה לא שם לב שמגבי שלך כבר כמעט גמור לחלוטין? אם תמשיך להילחם איתו הוא עלול להיפגע."
"[/QUOTE]
אני אחזיר את מגבי לפקרשת שלו ואומר לאירווין " מצטער אבל אני רק מאמן מתחיל , יש לי עוד דברים ללמוד לגבי הפוקימונים. לא ידעתי שמגבי שלי במצב כזה".
לאחר מכן אפנה אל חוזה " שמע יש לי עוד פוקימון, אוכל להשתמש בו נגד הונטר"?
-
[QUOTE=LordAbizi;1487517][B]
[B]רודי
--[/I]
אתה עוצר בצד הדרך ועוצר לאכול מעט. בזמן שאתה אוכל, חולפים על הדרך כמה אנשים שדוהרים על גבי דודריות, לבושים כולם באותם בגדים, חום בהיר שכזה, שאינם מדי הצבא, מה שקצת מתמיה אותך. אך הם חולפים מהר ואין לך הזדמנות כל כך להגיב על זה. בכל מקרה, כעת נחת מספיק.
[/QUOTE]
אשא ברכה על המזון, ואקום ואמשיך מערבה, עד שאתקל ביישוב שאוכל ללון בו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487517][B]
[B]דור
--[/I]
אתה מוציא פוקרשת, ורץ אל סווינאב. סווינאב מנסה לברוח אך הוא אינו מצליח, ואתה עוטף אותו בפוקרשת. הפוקרשת מתחילה להתכווץ בזמן שהקסם שלה פועל. זה נמשך זמן מה, ובסופו של דבר התהליך מתייצב. נראה שלכדת סוינאב, יעודכן מיד.
[/QUOTE]
"כל הכבוד!" אומר לסולוסיס ואחבק אותו קלות. "ועכשיו, הייתי רוצה לעבוד איתך על הטכניקה שלך" אומר ואחפש זרד או מקל.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487517][B]לוקאס
--
[/I]אתה הולך ברחובות העיר אל אזור הקרב. יש באזור הקרב שלוש רחבות מלבניות לקרבות, שמלאות בחול. רק זירה אחת תפוסה, שנדמה שיש בה קרב בין שני נערים.
[B]רודי
--[/I]
[B]דור
--[/I]
[B]לי
--[/I]
[B]אלון
[/I]--
אתה מקבל סימן חיובי מגיבל, ומתקדם לעבר האנשים. יש אחד שעומד במרכז ומתלהם, בעוד השאר סוג של מריעים לו.
"... אם אני אנצח מספיק מאמנים, אז בסופו של דבר הם יתחילו לפחד ממני, ואז יש סיכוי שלורד גאוקינו סוף סוף יטריח את התחת העלוב שלו ויגיע לפה, כדי שאני אוכל סוף סוף להילחם במכון הזה!" אנשים מריעים, "אז את מי עוד אני יכול לשחוט??"[/QUOTE]
'הממ.. אולי אין כאן מה לעשות עכשיו' אחשוב ואלך למשמר העיר לבדוק אם יש משימות או מבוקשים שאפשר לתפוס בעיר
-
[B]לי
[/I]--
"אבל הסכמנו שהקרב יהיה אחד על אחד. בכל מקרה, הרשמת אותי, לי. אני חושב שאני אפנה אותך לאבי באקרוס טיום, ואולי הוא ייתן לך גסטלי. אירווין, יש לך קלף?" אומר לך חוזה, ובינתיים מחזיר את הונטר. אירווין ניגש אל חוזה ומגיש לו קלף, ואירווין מתחיל לכתוב משהו.
[B]רודי
--[/I]
אתה ממשיך להתקדם מערבה זמן מה, ומתגברת התחושה שאתה קרב אל הבירה. יש יותר תנועה כעת בדרך, ומתרבים כל מיני סוחרים סוג ב שנמצאים מחוץ לעיר, ואכן בשלב מסויים אתה מוצא את עצמך אל מול החומת של סובפרום.
[B]דור
--
[/I]אתה אומר את מה שאתה אומר ופונה לחפש מקל. לא למצוא יחסית מקלות קטנים באזור שכזה, ובקלות אתה מוצא חצי תריסר כאלה.
[B]לוקאס
[/I]אם כשדיברת על "משימות" התכוונת במובן של ההודעה השלישית, אז גם אמור להיות ברור לך שלא ככה מחפשים אותך. אבל כמובן יש סיכוי שהתכוונת למילה משימה באופן מילולי.
--
אתה מנווט ברחובות לעבר מפקדת משמר העיר ושואל אותם דברים.
"בימים אלה בעיקר הצבא והצי אחראים על ההגנה של העיר. התפקיד שלנו בעיקר לשמור על סדר עירוני. אם אתה רוצה להצטרף למשמר אז אפשר לעשות את זה, אבל אין סיבה שסתם ניתן לאזרחים לעשות את העבודה שלנו - אחרת למה שישלמו לנו?" עונה לך השומר שאתה מדבר איתו.