-
[COLOR=#0000ff][B]גרייס-[/B]
את מדמיינת את כל הסיטואציה הזו כטעות אחת גדולה, וכמעט מסרבת. אך בשנייה האחרונה את לוקחת מאמץ ומחליטה ללכת עם וונסה. [RIGHT]"אני עדיין לא מבינה בדיוק מה קורה, אבל אני אעשה הכל כדי להפיל את ניאו רוקט. מה לרשום?" את משיבה לוונסה שמתחילה לדבר ואילו את מעתיקה בקפידה. "תגיעי כמה שיותר מהר לעיר ויולט, לעיר המכון הראשונה. שם נעשה אימון ראשון בהגנה עצמית ובלמידה כללית על המשימה שלנו. סודיות זה הקוד של הדבר הזה. תצטרכי ללכוד פוקימונים. לא כל אחד. תבחרי אותם בקפידה. סינדקוויל וסנטרט הביאו ביצועים מול ההיא שקוראים לה אליס" וונסה מפתיעה ואת מופתעת שהיא יודעת, חיוך קטן עולה בפרצופה, "הכל הודות לאמבריאון. הוא אומנם סוג אופל אך ידעת שיש להם כוח טלפתיה בדיוק כמו לאספיאון? באמצעותו חדרתי לראש שלך ואמרתי לך להגיע לכאן" וונסה אומרת ואת מביטה בפרצוף מלא התפעלות על אמבריאון שעומד יציב וחזק. וונסה מסמנת לך להפסיק לכתוב. ואת מכניסה את היומן והעט לתיק. "דבר אחרון" היא אומרת. "עקבתי אחרי אבא שלך. הוא היה חלק פעיל במאבק שלנו. אבל עכשיו זה התור שלך. את באמת נבחרת מאלפי נערות ונערים אחרים, אל תראי את זה כמובן מאליו" וונסה אומרת וידה מונפת לפינה, את מסתכלת לשם ומהחשיכה ליד אמבריאון מופיע פוקימון שועלי חום [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/133.gif[/IMG]"זה איווי. צפיתי בך מאז שאת צעירה. וללא ספק הראת הרבה אהבה לפוקימון הזה. ואני לא רואה למה לא. באיווי יש פוטנציאל להיות הכל. הוא בנה של האמבריאון שלי. אני מאמינה שתאמני ותאהבי אותו במסירות" וונסה אומרת ואילו איווי נראה מתבייש ממך. אמבריאון ניגשת אליו ומחככת בו את ראשה, מעודדת אותו ללכת אלייך. "אני חייבת ללכת וונסה. נתראה. בקרוב. תיזהרי במערה" וונסה אומרת ולפתע עיניו של אמבריאון זוהרות בלבן, הבזק ענקי של אור נוצר וכשהוא נפסק וונסה ואמבריאון נעלמים. את נשארת לבדך ביחד עם סינדקוויל וסנטרט ואיווי העומד מולך. מבט מפוחד בפרצופו החמוד והפרוותי. מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499626][COLOR=#0000ff][B]גרייס-[/B]
את מדמיינת את כל הסיטואציה הזו כטעות אחת גדולה, וכמעט מסרבת. אך בשנייה האחרונה את לוקחת מאמץ ומחליטה ללכת עם וונסה. [RIGHT]"אני עדיין לא מבינה בדיוק מה קורה, אבל אני אעשה הכל כדי להפיל את ניאו רוקט. מה לרשום?" את משיבה לוונסה שמתחילה לדבר ואילו את מעתיקה בקפידה. "תגיעי כמה שיותר מהר לעיר ויולט, לעיר המכון הראשונה. שם נעשה אימון ראשון בהגנה עצמית ובלמידה כללית על המשימה שלנו. סודיות זה הקוד של הדבר הזה. תצטרכי ללכוד פוקימונים. לא כל אחד. תבחרי אותם בקפידה. סינדקוויל וסנטרט הביאו ביצועים מול ההיא שקוראים לה אליס" וונסה מפתיעה ואת מופתעת שהיא יודעת, חיוך קטן עולה בפרצופה, "הכל הודות לאמבריאון. הוא אומנם סוג אופל אך ידעת שיש להם כוח טלפתיה בדיוק כמו לאספיאון? באמצעותו חדרתי לראש שלך ואמרתי לך להגיע לכאן" וונסה אומרת ואת מביטה בפרצוף מלא התפעלות על אמבריאון שעומד יציב וחזק. וונסה מסמנת לך להפסיק לכתוב. ואת מכניסה את היומן והעט לתיק. "דבר אחרון" היא אומרת. "עקבתי אחרי אבא שלך. הוא היה חלק פעיל במאבק שלנו. אבל עכשיו זה התור שלך. את באמת נבחרת מאלפי נערות ונערים אחרים, אל תראי את זה כמובן מאליו" וונסה אומרת וידה מונפת לפינה, את מסתכלת לשם ומהחשיכה ליד אמבריאון מופיע פוקימון שועלי חום [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/133.gif[/IMG]"זה איווי. צפיתי בך מאז שאת צעירה. וללא ספק הראת הרבה אהבה לפוקימון הזה. ואני לא רואה למה לא. באיווי יש פוטנציאל להיות הכל. הוא בנה של האמבריאון שלי. אני מאמינה שתאמני ותאהבי אותו במסירות" וונסה אומרת ואילו איווי נראה מתבייש ממך. אמבריאון ניגשת אליו ומחככת בו את ראשה, מעודדת אותו ללכת אלייך. "אני חייבת ללכת וונסה. נתראה. בקרוב. תיזהרי במערה" וונסה אומרת ולפתע עיניו של אמבריאון זוהרות בלבן, הבזק ענקי של אור נוצר וכשהוא נפסק וונסה ואמבריאון נעלמים. את נשארת לבדך ביחד עם סינדקוויל וסנטרט ואיווי העומד מולך. מבט מפוחד בפרצופו החמוד והפרוותי. מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"היי חמוד, הכל בסדר" אומר בקול רגוע ואתכופף ללטף באיטיות את ראשו את האיווי. "אתה יודע מה, מה דעתך שנקרא לך... מיילו. אני חושבת שזה שם שמתאים לך בדיוק" אומר בחיוך. "סנטרט, סינדקוויל-תכירו את השותף החדש שלנו" אומר להם ובנוסף אעדכן אותם לגבי כל מה שקרה בזמן שישנו. אוציא את המפה שלי מהתיק ואבדוק מה דרך המהירה ביותר להגיע לעיר ויולט. "בואו נלך" אומר וכולם ואוביל אותם לדרך הבאה.
-
[COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
אוי שיט שכחתי לרשום את זה. היא מסבירה לך גם על משימה שתגיע עוד מעט שתהיי בעיר ויולט שהם ילכו לבסיס אימונים ישן של צוות ניאו רוקט כדי למצוא עדויות על מוטציות פוקימונים שהם מייצרים. שזה בעצם האיוונט.
[RIGHT]"היי חמוד, הכל בסדר" את אומרת בקול רגוע ומתכופפת לאיווי שחושש מעט. את מקרבת את ידייך ומתחילה ללטף את ראשו של איווי, פרוותו נעימה מאוד ונראה שהוא מתחיל להירגע. "אתה יודע מה, מה דעתך שנקרא לך... מיילו. אני חושבת שזה שם שמתאים לך בדיוק" את אומרת ונראה שהשם מתחבב עליו, "איווי" הוא פולט בחיוך. את מציגה בפניו את סינדקוויל וסנטרט שמחייכים אליו ומתחילים לדבר איתו בשפת הפוקימונים. בנוסף את מספרת להם את כל מה שקרה ונראה שהם מוכנים להיות חזקים ולעזור להציל את המחוז. את פותחת את המפה ונראה שאת כמעט בפתח. שלושתכם הולכים עד שאתם מגלים מספר פוקימונים המאפיינים מערות. [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/050.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/231.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/081.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/167.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/163.gif[/IMG]. סינדקוויל וסנטרט נראים נלהבים והם מדביקים את איווי בהתלהבות שלהם. מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499628][COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
אוי שיט שכחתי לרשום את זה. היא מסבירה לך גם על משימה שתגיע עוד מעט שתהיי בעיר ויולט שהם ילכו לבסיס אימונים ישן של צוות ניאו רוקט כדי למצוא עדויות על מוטציות פוקימונים שהם מייצרים. שזה בעצם האיוונט.
[RIGHT]"היי חמוד, הכל בסדר" את אומרת בקול רגוע ומתכופפת לאיווי שחושש מעט. את מקרבת את ידייך ומתחילה ללטף את ראשו של איווי, פרוותו נעימה מאוד ונראה שהוא מתחיל להירגע. "אתה יודע מה, מה דעתך שנקרא לך... מיילו. אני חושבת שזה שם שמתאים לך בדיוק" את אומרת ונראה שהשם מתחבב עליו, "איווי" הוא פולט בחיוך. את מציגה בפניו את סינדקוויל וסנטרט שמחייכים אליו ומתחילים לדבר איתו בשפת הפוקימונים. בנוסף את מספרת להם את כל מה שקרה ונראה שהם מוכנים להיות חזקים ולעזור להציל את המחוז. את פותחת את המפה ונראה שאת כמעט בפתח. שלושתכם הולכים עד שאתם מגלים מספר פוקימונים המאפיינים מערות. [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/050.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/231.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/081.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/167.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/163.gif[/IMG]. סינדקוויל וסנטרט נראים נלהבים והם מדביקים את איווי בהתלהבות שלהם. מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
יש מגבלה על כמות הפוקימונים שאפשר להחזיק על עצמך בו זמנית?
~~~~
אבחן את כל הפוקימונים. "הפוקימון הסלעי הגדול.. אוניקס אם אני זוכרת נכון והפוקימון הקטן הכחלחל.. פנאפי אולי? שניהם נראים תוספת טובה מאוד לצוות, אבל עדיף ללכוד רק אחד' אחשוב במוחי. לבסוף, לאחר התלבטות רבה אחליט. "סינדקוויל, מסך עשן ואז גלגל להבה על פנאפי, פוקימון הפיל הכחול הקטן" אומר.
-
[COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
כעיקרון את יכולה עד שישה פוקימונים אבל את פשוט יכולה להחליף בינהם. את גם יכולה לעשות קרב כפול סתם בשביל האימון.
את מתלבטת בין אוניקס לפאנפי אבל את מחליטה שפאנפי יהיה תוספת נחמדה. סינדקוויל משחרר מסך עשן על פאנפי שמבהיל אותה ממש. היא חומקת מהעשן ומבחינה בסינדקוויל ומתעצבנת מאוד. מיד מתחילה לרוץ אחריו בכוח. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499609]חברים אני מהפלאפון
פטריק-
אתה ממהר לשלוח מבט מהיר לקראת שאר הפוקימונים. נראה שג'ק נלחם בקרב כפול עם אלקיד בנוסף. שינקס מרכז את האנרגיה אבל עוד לא מצליח להשתמש בניצוץ כמתקפה שתהיה מרחוק. ולכן הוא פשוט תוקף את סקורופי בניצוץ חזק. סקורופי נסוג לאחור ויורה על שינקס חיצי רעל. שינקס מתחיל לרעוד. שינקס הורעל. מה תעשה?
[/QUOTE]
אקלל בשקט.''הכל בסדר שינקס? אתה מצליח לשרוד או שאתה לא יכול יותר? '' אשאל אותו. אם הוא יכול להחזיק עוד אומר לו: '' מהר עוד ניצוץ! הכי חזק, שאתה יכול, בכל הכוח! אני יודע שאתה יכול, אתה הכי חזק שיש! '' ואם הוא לא יכול, אומר: '' שינקס, חזור! איפום, צאי! צוות כפול ואז שבירת לבנים! בכל הכוח ומכל כיוון! את יכולה, את הכי מהירה וחזקה שיש! '' אומר לה במילות עידוד.
-
[COLOR=#008000][B]פטריק-[/B]
יש לו את המתקפה שקוראים לה טעינה שזה מחזק את מתקפות החשמל שלו
אתה מקלל בשקט את סקורופי על מה שעשה לשינקס. שינקס מהנהנן בחיוב שהוא יכול להמשיך אך אתה רואה שהוא סובל. לבקשתך שינקס אוגר בתוכו חשמל ורץ בכל המהירות לכיוון סקורופי ופוגע בו חזיתית. סקורופי נפגע מאוד קשה, ולאחר מספר נשיכות ובלימות נוספות מצד שינקס הוא מתעלף. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499633][COLOR=#008000][B]פטריק-[/B]
יש לו את המתקפה שקוראים לה טעינה שזה מחזק את מתקפות החשמל שלו
אתה מקלל בשקט את סקורופי על מה שעשה לשינקס. שינקס מהנהנן בחיוב שהוא יכול להמשיך אך אתה רואה שהוא סובל. לבקשתך שינקס אוגר בתוכו חשמל ורץ בכל המהירות לכיוון סקורופי ופוגע בו חזיתית. סקורופי נפגע מאוד קשה, ולאחר מספר נשיכות ובלימות נוספות מצד שינקס הוא מתעלף. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
''כל הכבוד שינקס, תנוח קצת '' אומר לו ואחזיר אותו לפוקדור. לאחר מכן אזרוק פוקדור על סקורופי. 'הוא מהיר, חזק, ויכול להרעיל. הוא נראה לי ממש כמו פורימון שימושי' אחשוב בעוד אזרוק עליו אל הפוקדור ומחכה שהוא ייתפס
-
[COLOR=#008000][B]פטריק-[/B]
אתה מודה לשינקס על הקרב אך לפני שאתה מחזיר אותו ג'ק ניגש אליו ונותן לו נוגדן, זה בעצם בקבוקון ספריי קטן שלאחר כמה השפרצות שינקס מחלים לחלוטין מההרעלה! שינקס מודה מאוד לג'ק לפני שאתה מחזיר אותו. אתה זורק את הפוכדור הריק על סקורופי שלאחר כמה נידנודים נתפס. "מגניב! יש לך סקורופי. אני תפסתי את האוניקס ההוא, יש אחד כזה גם לרורק ואני יודע שהוא מאוד חזק!" ג'ק אומר בחיוך. שניכם ממשיכים בדרכיכם ולפתע המערה נגמרת! אתם יוצאים ביציאה ונחשפים לעיר אורבורג! עיר גדולה, אתה מצליח להבחין במכרות הפחם הרחוקים ובפוקימונים העובדים בה ביחד עם בני האדם. "כדאי שנלך למרכז הפוקימונים ונשיג לנו חדר ללילה" ג'ק אומר בזמן שהפוקידע שלך רוטטת, אתה פותח אותה וקורא הודעה שהגיע מקיי, "כל הכבוד. מחר ניפגש לאימון. אסביר לך גם על המכרות ואעזור לך להתכונן לקרב המכון שלך". מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499624][COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
[RIGHT]"הוא נראה פוקימון כל כך עוצמתי, מעניין למה הוא נכחד" אתה אומר לג'קלין שמהנהנת בהסכמה איתך. "כן. אני מסכימה" היא משיבה בקור רוח וממשיכה להביט בשלד הענקי. "ויותר מזה, מעניין אם יש עדיין עוד כמה ארודקטילים. מה את עושה כאן? ראית את החבר החדש שלנו?" אתה מציג בפניה את אלקיד שמרים את ידו בהנפת שלום לג'קלין שמניפה את ידה אליו. "תפסת אלקיד?" היא שואלת אך אתה משיב לה שאלקיד מתלווה אליך כדי לראות אם אתה והפוקימונים שלך מספיק חזקים. היא מתחילה לצחקק ומסתכלת על אלקיד, "ממש קשה השגה..אחרי האימון של היום. אני בטוחה שהוא לא יחשוב פעמיים" ג'קלין אומרת לך בחיוך. אתם יוצאים מן המוזיאון וג'קלין מתחילה לספר סיפור, "לפני כמה שנים אגודת הפרופסורים העולמית ופרופסור אוק בפרט החייאו מספר של מאובנים, חלקם של אירודקטילים. אני זכיתי להיות אחת המטפלות של אירודקטיל תינוק. גידלתי אותו בדיוק כמו שביקשו ממני, אך מהר מאוד למדו כשאירודקטילים מגיעים לגיל ההתבגרות שלהם הם נעשים פראיים מאוד. שלי פרש את הכנפיים ונעלם. ועד היום אני לא מצליחה למצוא אותו. יש האומרים שהוא נמצא ליד האי סיניבר" אתה המום מהסיפור. ארבעתכם מגיעים לאזור מבודד ליד היציאה מהעיר פיוטר וג'קלין פורשת מזרון אימונים נעים. "אתה מוזמן להוציא את הפוקימונים שלך. כמו שאתה צריך להתחזק גם הם. הם ילוו אותך בכל מה שתעבור בהמשך" היא אומרת בחיוך ואתה משחרר את פידג'יוטו. ג'קלין בוחנת את שלושת הפוקימונים. "אני רואה שבלבזור התחזק. שרירי הרגליים התרווחו. פידג'יוטו ציידת מיומנת ואלקיד עקשן מאוד" ג'קלין אומרת כשהיא מביטה באלקיד. "היום נתאמן. אני אלמד אותך את מיומנויות הקרב מגע. אני רוצה שהפוקימונים שלך יילחמו זה בזה. יצברו ניסיון. אתה מוזמן לחלק להם את הפקודות" ג'קלין אומרת בקול רציני. מה תעשה?
[COLOR=#0000ff][B]גרייס-[/B]
[/COLOR][/RIGHT]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#0000ff]"קצינת מבחן? על מה את מדברת?" את שואלת בחשדנות ומביטה בוונסה לא מבינה. "למה הרדמת את הפוקימונים שלי ולמה את תוקפת אותי?" את משיבה בזעם ונראה שהזכרת לוונסה משהו. "מצטערת. אמבריאון?" וונסה אומרת בקול ברור ועושה קליק עם האצבעות. אמבריאון מהנהן בצייתנות ועיניו שוב זוהרות ולפתע סינדקוויל וסנטרט מתעוררים ורצים אלייך. נראה שהם לא מבינים מה קרה להם. [/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#0000ff][I]"אני נציגה של הממשלה. אנחנו נבחרנו לבחור נערים שיוכלו לעזור לנו להביס את הצוותים ששוב משתלטים לאט לאט על מקומות ואזרחים חפים מפשע בעיר שלנו. אני מופתעת שאת לא מכירה אותי. הייתי אלופת ג'וטו שנתיים ברציפות עד שלאנס ניצח אותי, לסיפור המלא אוכל לספר לך בהמשך. בסופו של דבר אני שמחה לבשר לך שאת נבחרת. את צריכה לשמור על סודיות המשימה הזאת באופן מוחלט. צוות ניאו רוקט לא כמו שהיה פעם והוא חזק יותר מאי פעם. מי כמוני יודעת. המסכה בעצמו רצח את ההורים שלי כשהייתי צעירה כי הם העזו להתקומם נגדו" היא עוצרת לרגע. אך לא נותנת לזה להשפיע עליה. "הוא רוקם תוכנית מסוכנת עם שאר הצוותים מהמחוזות. יש עוד כמוך אבל הם נמצאים במחוזות האחרים של העולם שלנו. לשאלתך אני רשמית קצינת המבחן שלך. זה אומר שאני כאן לכל שאלה. אני האמא והאבא שלך במסע הזה. תוכלי תמיד להתקשר אליי מהפוקידע. לא תמיד אהיה זמינה, אך אני מבטיח לחזור אליך ככל שאוכל". וונסה מושיטה לך יומן ועט שחורים. "אני צריכה שתרשמי את הלוז שלך לימים הקרובים. מוכנה?" היא שואלת ברצינות. מה תעשי?[/I][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אם את אומרת..." אגיד לה בתמיהה "אז קרב משולש. אתם מוכנים חברים? בגלל שג'קלין אמרה שזה קרב מגע אני רוצה שתתקפו רק במכות פיזיות, בלבאזור בבלימה פידג'יוטו, מתקפה מהירה ואלקיד, רגע אלקיד. מה ההתקפות שאתה יודע?" אשאל אותו
-
[COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
[RIGHT]"אוקיי, אם את אומרת..." אתה מתחיל לומר. "אז קרב משולש. אתם מוכנים חברים? בגלל שג'קלין אמרה שזה קרב מגע אני רוצה שתתקפו רק במכות פיזיות, בלבאזור בבלימה פידג'יוטו, מתקפה מהירה ואלקיד, רגע אלקיד. מה ההתקפות שאתה יודע?" אתה שואל את אלקיד שעושה לך וי עם היד ומסמן שהוא יודע מה המשימה. "האמת שהתכוונתי אלינו.. אבל האמת שזה רעיון מצוין!" ג'קלין אומרת לך ונראה שהיא מרוצה מהראש הגדול שהפגנת. ג'קלין לבושה בבגדי ספורט והיא מפתיעה אותך בבגדי ספורט משלך. "תשמור את הבגדים האלו. נשתמש בהם בכל אימון. רק תזכור לכבס אותם אחרי" ג'קלין מציעה בהומור. את השעה וחצי הבאות אתם מבלה בעיר בין זיעה למזרון. בזמן שהפוקימונים שלך ואלקיד מתחזקים מבחינה פיזית (פידגי'וטו תוקפת בחוזקה במתקפה מהירה ומתנגדת למתקפה המהירה של אלקיד. אלקיד תוקף את בלבזור בבעיטה נמוכה ואילו הפעילות הפיזית הרבה חיזקה את השרירים של בלבזור וגרמה לו פחות להרגיש כאב ומיד אחר כך מחזיר לו בבלימה) אתה מגלה ש[B]פידגי'וטו למדה אס אווירי![/B] אלקיד משתמש מדי פעם בשבירת לבנים ואילו בלבזור משפר את מיומנות הגפנים שלו. האימון איתך ועם ג'קלין לא קל יותר. היא מלמדת אותך את הבסיס ואת ההמשך. בנוסף לידע שצברת לפני שיצאת למסע, היא מלמדת אותך עוד לפחות 5 צורות שונות להשתחרר מאחיזה בלתי אפשרית, ונראה שאתה רק מתחזק בכל פעם שהיא מנסה את התרגיל עליך. אתה מאוד מופתע מהצורה בה היא נלחמת, חזית הבחורה הנאה מאוד משלה אבל היא לוחמת מאוד מיומנת. בסופו של האימון כולכם נשכבים על הקרקע כשג'קלין רושמת לך תפריט תזונה ומסבירה לך על לימודים כללים. משיטות אימון שונות לפוקימונים שלך, ואיך לרגל אחרי אנשים חשודים. היא מלמדת אותך להתגלגל בשקט ואיך לחשוב בהתאם למצב. "טוב. זה היה אימון מעולה בתור אימון ראשון" היא אומרת בחיוך. כשג'קלין מביטה באלקיד ואז אתה מביט בו, הוא נראה כל כך מתלהב מהרעיון שהוא יתאמן ככה בכל פעם עד שהוא מכניס את עצמו לתוך אחד הפוכדורים הריקים שלך! תפסת אלקיד! בלבזור תוקף פתאום את פידג'יוטו באמצעות מטח עלים מהירים שמצליחים לפגוע בה בחוזקה. [B]בלבזור למד עלי תער![/B] "אני רוצה להזכיר לך על המשימה המיוחדת שלנו.. אני רוצה שתשנן את מה שלמדת כאן, הזמן מאוד קרוב. הפוקימונים שלך חזקים. יהיה בסדר" היא אומרת בחיוך, "כעיקרון אני צריכה ללכת. יש עוד משהו שאתה צריך לשאול?" היא שואלת בחיוך. מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499657][COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
[RIGHT]"אוקיי, אם את אומרת..." אתה מתחיל לומר. "אז קרב משולש. אתם מוכנים חברים? בגלל שג'קלין אמרה שזה קרב מגע אני רוצה שתתקפו רק במכות פיזיות, בלבאזור בבלימה פידג'יוטו, מתקפה מהירה ואלקיד, רגע אלקיד. מה ההתקפות שאתה יודע?" אתה שואל את אלקיד שעושה לך וי עם היד ומסמן שהוא יודע מה המשימה. "האמת שהתכוונתי אלינו.. אבל האמת שזה רעיון מצוין!" ג'קלין אומרת לך ונראה שהיא מרוצה מהראש הגדול שהפגנת. ג'קלין לבושה בבגדי ספורט והיא מפתיעה אותך בבגדי ספורט משלך. "תשמור את הבגדים האלו. נשתמש בהם בכל אימון. רק תזכור לכבס אותם אחרי" ג'קלין מציעה בהומור. את השעה וחצי הבאות אתם מבלה בעיר בין זיעה למזרון. בזמן שהפוקימונים שלך ואלקיד מתחזקים מבחינה פיזית (פידגי'וטו תוקפת בחוזקה במתקפה מהירה ומתנגדת למתקפה המהירה של אלקיד. אלקיד תוקף את בלבזור בבעיטה נמוכה ואילו הפעילות הפיזית הרבה חיזקה את השרירים של בלבזור וגרמה לו פחות להרגיש כאב ומיד אחר כך מחזיר לו בבלימה) אתה מגלה ש[B]פידגי'וטו למדה אס אווירי![/B] אלקיד משתמש מדי פעם בשבירת לבנים ואילו בלבזור משפר את מיומנות הגפנים שלו. האימון איתך ועם ג'קלין לא קל יותר. היא מלמדת אותך את הבסיס ואת ההמשך. בנוסף לידע שצברת לפני שיצאת למסע, היא מלמדת אותך עוד לפחות 5 צורות שונות להשתחרר מאחיזה בלתי אפשרית, ונראה שאתה רק מתחזק בכל פעם שהיא מנסה את התרגיל עליך. אתה מאוד מופתע מהצורה בה היא נלחמת, חזית הבחורה הנאה מאוד משלה אבל היא לוחמת מאוד מיומנת. בסופו של האימון כולכם נשכבים על הקרקע כשג'קלין רושמת לך תפריט תזונה ומסבירה לך על לימודים כללים. משיטות אימון שונות לפוקימונים שלך, ואיך לרגל אחרי אנשים חשודים. היא מלמדת אותך להתגלגל בשקט ואיך לחשוב בהתאם למצב. "טוב. זה היה אימון מעולה בתור אימון ראשון" היא אומרת בחיוך. כשג'קלין מביטה באלקיד ואז אתה מביט בו, הוא נראה כל כך מתלהב מהרעיון שהוא יתאמן ככה בכל פעם עד שהוא מכניס את עצמו לתוך אחד הפוכדורים הריקים שלך! תפסת אלקיד! בלבזור תוקף פתאום את פידג'יוטו באמצעות מטח עלים מהירים שמצליחים לפגוע בה בחוזקה. [B]בלבזור למד עלי תער![/B] "אני רוצה להזכיר לך על המשימה המיוחדת שלנו.. אני רוצה שתשנן את מה שלמדת כאן, הזמן מאוד קרוב. הפוקימונים שלך חזקים. יהיה בסדר" היא אומרת בחיוך, "כעיקרון אני צריכה ללכת. יש עוד משהו שאתה צריך לשאול?" היא שואלת בחיוך. מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
"את האמת שלא, חוץ מזה שאני מעוניין לדעת אם יש יותר פרטים בנוגע למשימה." אשאל ואחכה לתשובה. לאחר התשובה אלך לרפא אותם "כל הכבוד לכם על אימון נפלא, הייתם אדירים ואפילו ג'קלין החמיאה לכם שאתם פוקימונים חזקים!" אנסה להלהיב אותם לאחר שרופאו. "אבל המסע שלנו רק התחיל, ואני רוצה שנלך להתחזק במכון הפוקימונים הראשון." אומר להם אחכה לראות את תגובתם ואלך למכון העיר פיוטר.
-
[QUOTE=Sharpedo;1499648][COLOR=#008000][B]פטריק-[/B]
אתה מודה לשינקס על הקרב אך לפני שאתה מחזיר אותו ג'ק ניגש אליו ונותן לו נוגדן, זה בעצם בקבוקון ספריי קטן שלאחר כמה השפרצות שינקס מחלים לחלוטין מההרעלה! שינקס מודה מאוד לג'ק לפני שאתה מחזיר אותו. אתה זורק את הפוכדור הריק על סקורופי שלאחר כמה נידנודים נתפס. "מגניב! יש לך סקורופי. אני תפסתי את האוניקס ההוא, יש אחד כזה גם לרורק ואני יודע שהוא מאוד חזק!" ג'ק אומר בחיוך. שניכם ממשיכים בדרכיכם ולפתע המערה נגמרת! אתם יוצאים ביציאה ונחשפים לעיר אורבורג! עיר גדולה, אתה מצליח להבחין במכרות הפחם הרחוקים ובפוקימונים העובדים בה ביחד עם בני האדם. "כדאי שנלך למרכז הפוקימונים ונשיג לנו חדר ללילה" ג'ק אומר בזמן שהפוקידע שלך רוטטת, אתה פותח אותה וקורא הודעה שהגיע מקיי, "כל הכבוד. מחר ניפגש לאימון. אסביר לך גם על המכרות ואעזור לך להתכונן לקרב המכון שלך". מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אין בעיה" אומר לג'ק חזרה בחיוך, ואלך איתו למרכז הפוקימונים, אחפש חדר. לאחר שאמצא חדר (או לפני) אלך לרפא את פוקימוניי, ואז אצא אל העיר, אחפש משטח עפר ריק ואוציא את ארבעת פוקימוניי. אומר להם "אוקיי. אימון לילה, אחרון לפני שהולכים. ד"א, תכירו, זה סקורופי. עכשיו, אני רוצה שתתחילו קרבות אימונים. שינקס מול סקורופי ואיפום מול טרטוויג. אל תדאגו, העיקר תילחמו הכי טבו שאתם יכולים. ואתם יכולים!" אומר להם. אצפה ביכולות הקרב שלהם, אחקור את המהלכים וסגנונות הקרב של כולם, במיוחד של סקורופי.
-
[COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
[RIGHT]את האמת שלא, חוץ מזה שאני מעוניין לדעת אם יש יותר פרטים בנוגע למשימה." אתה אומר לג'קלין. היא מביטה בך ומתחילה לדבר "ובכן, כל מה שאני יודעת זה שהבסיס הזה עם שמירה לא קלה, ושמוטציית הפוקימון שהם ייצרו נבנתה שתוכל להתפתח לפחות פעם אחת. כל השאר זה רק מידע על הזוועות שהפוקימון הזה עבר. אם אפשר לקרוא לו פוקימון. אנחנו יוצאים לשם בקרוב". אתה מלהיב אותם על מחמאותיה של ג'קלין והם כולם מריעים באושר. אתה אומר להם שאתם צריכים להתחזק ואין כל ספק שהם מסכימים איתך. אתה הולך לעיר מכון פיוטר ואתה שם לב למשהו מוזר. המכון סגור. אך הדלת פתוחה במקצת ובתוכה יש רעשים מוזרים. "תביאי אותו לכאן! שלא יראו!" אתה מצליח לקלוט בשמיעתך. אתה נכנס פנימה ורואה שכל האורות מוארים. זירות האבן עומדות על רגליהן אך אין אף אחד. עד שלפתע אתה מבחין בשני חיילים זוטרים של צוות רוקט ובמנהיג המכון מעולף לחלוטין!. "אוי מי זה השרץ הזה? בואי נחסל אותו. אף אחד לא מפריע לצוות רוקט!" הם אומרים ומשחררים שני פוקימונים [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/023.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/109.gif[/IMG] "תתקפו את הפרחח!" הם צועקים וקופינג ואקנס מתכוננים לתקוף אותך! מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#008000][B]פטריק-[/B]
אתה משיב לג'ק באישור ושניכם ניגשים למרכז הפוקימונים. החדרים שהזמנתם נמצאים אחד ליד השני ולאחר שריפאת את הפוקימונים שלך אתה מחליט לצאת החוצה ולאמן אותם. אתה מוצא אזור אספלט באזור אתר הבניה ומשחרר את הפוקימונים ומסביר להם שאתה רוצה שהם יתאמנו. כולם מקבלים בברכה ובחיוך את סקורופי החדש שנראה מעט ביישן. אתה מצוות את כולם לזוגות והם מתחילים להתאמן. אתה צופה בהם חצי שעה מתאמנים במרץ. שיטת הלחימה העיקרית של סקורופי זה לתקוף חזק ואז לנסות להתגונן עם הכוח המועט שנשאר ליריב. סקורופי ושינקס נושכים אחד את השני בניבי חשמל ורעל ואילו טרטוויג ואייפום נלחמים בקרב יותר מהיר. טרטוויג מתחמק ממנה ושולח עליה מטר של עלי תער בעוד היא מאגרפת ומשמידה אותם עם שבירת לבנים, "אייפום!" אייפום קוראת ומצליחה לפגוע בטרטוויג שבו זמנית תקף אותה בבלימה עוצמתית. עוברות עוד 20 דקות ונראה שהפוקימונים שלך התישו את עצמם. הם עוצרים לנוח ומהאימון אתה רואה שהם רק התחזקו. רגליו של שינקס נהיו יותר איתניות בקרב ואפילו ניביו התחדדו, סקורופי לא רגיל ללחימה שכזאת אבל אתה רואה שהוא משתדל ולומד מהר מאוד. טרטוויג ואייפום מיומנים מאוד בלחימה שלהם גם. "מהלכים טובים" קולו של קיי נשמע מאחוריך. "סקורופי" הוא פולט וניגש לפוקימון החרק הקטן שמעט חושש מחזיתו המלחיצה. "תתקוף באקדח הסיכות שלך בזווית יותר ישרה" קיי אומר ומרים את הקוצים שלו. "אנחנו יוצאים בקרוב מאוד למבצע. אני כמעט בטוח שמוטציית הפוקימון הזאת קיימת. וממה שהבנתי היא סבלה סבל מטורף מהניסויים המחרידים שצוות גלאקטיק עשו בה. זה לא יהיה קל אבל הפוקימונים שלך בכיוון הנכון." קיי אומר ברצינות בלי חיוך. "לך לישון. מחר ניפגש לאימון הגנה עצמית ולימוד כללי." קיי אומר ומתרחק. "ודרך אגב, עלי הנבט על ראשו של טרטוויג נעשו ירוקים יותר, זה אומר שהם סופגים יותר טוב את קרני השמש. הוא לא רחוק מללמוד סינטזה. אבל אל תאיץ בו. כפוקימון עשב האימון עם טרטוויג אמור ל[/COLOR][COLOR=#008000]היות במידה. לתת לו לצמוח לאט לאט וביסודיות" קיי אומר. "תהיה מוכן. מחר יהיה יום ארוך. אולי נעצור במכרות". הוא אומר והולך ממך, עטוף במעיל השחור שלו. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499686][COLOR=#ff0000][B]
[/COLOR][COLOR=#008000][B]פטריק-[/B]
אתה משיב לג'ק באישור ושניכם ניגשים למרכז הפוקימונים. החדרים שהזמנתם נמצאים אחד ליד השני ולאחר שריפאת את הפוקימונים שלך אתה מחליט לצאת החוצה ולאמן אותם. אתה מוצא אזור אספלט באזור אתר הבניה ומשחרר את הפוקימונים ומסביר להם שאתה רוצה שהם יתאמנו. כולם מקבלים בברכה ובחיוך את סקורופי החדש שנראה מעט ביישן. אתה מצוות את כולם לזוגות והם מתחילים להתאמן. אתה צופה בהם חצי שעה מתאמנים במרץ. שיטת הלחימה העיקרית של סקורופי זה לתקוף חזק ואז לנסות להתגונן עם הכוח המועט שנשאר ליריב. סקורופי ושינקס נושכים אחד את השני בניבי חשמל ורעל ואילו טרטוויג ואייפום נלחמים בקרב יותר מהיר. טרטוויג מתחמק ממנה ושולח עליה מטר של עלי תער בעוד היא מאגרפת ומשמידה אותם עם שבירת לבנים, "אייפום!" אייפום קוראת ומצליחה לפגוע בטרטוויג שבו זמנית תקף אותה בבלימה עוצמתית. עוברות עוד 20 דקות ונראה שהפוקימונים שלך התישו את עצמם. הם עוצרים לנוח ומהאימון אתה רואה שהם רק התחזקו. רגליו של שינקס נהיו יותר איתניות בקרב ואפילו ניביו התחדדו, סקורופי לא רגיל ללחימה שכזאת אבל אתה רואה שהוא משתדל ולומד מהר מאוד. טרטוויג ואייפום מיומנים מאוד בלחימה שלהם גם. "מהלכים טובים" קולו של קיי נשמע מאחוריך. "סקורופי" הוא פולט וניגש לפוקימון החרק הקטן שמעט חושש מחזיתו המלחיצה. "תתקוף באקדח הסיכות שלך בזווית יותר ישרה" קיי אומר ומרים את הקוצים שלו. "אנחנו יוצאים בקרוב מאוד למבצע. אני כמעט בטוח שמוטציית הפוקימון הזאת קיימת. וממה שהבנתי היא סבלה סבל מטורף מהניסויים המחרידים שצוות גלאקטיק עשו בה. זה לא יהיה קל אבל הפוקימונים שלך בכיוון הנכון." קיי אומר ברצינות בלי חיוך. "לך לישון. מחר ניפגש לאימון הגנה עצמית ולימוד כללי." קיי אומר ומתרחק. "ודרך אגב, עלי הנבט על ראשו של טרטוויג נעשו ירוקים יותר, זה אומר שהם סופגים יותר טוב את קרני השמש. הוא לא רחוק מללמוד סינטזה. אבל אל תאיץ בו. כפוקימון עשב האימון עם טרטוויג אמור ל[/COLOR][COLOR=#008000]היות במידה. לתת לו לצמוח לאט לאט וביסודיות" קיי אומר. "תהיה מוכן. מחר יהיה יום ארוך. אולי נעצור במכרות". הוא אומר והולך ממך, עטוף במעיל השחור שלו. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'כמו שהוא מגיע כך הוא נעלם' אחשוב לעצמי. "אני כל כך גאה בכם. בכולכם. תקשיבו לדברים שקיי אומר, הוא מבין בזה קצת יותר ממני" אומר מעט בגיחוך וייאוש. 'אני לא רגיל לפגוש אנשים שיותר טובים ממני במה שאני עושה' אחשוב. אחזיר את ארבעת פוקימוניי ואעלה לחדרי, אנעל את הדלת אחריי ואלך לישון, בהמתנה לאימון הראשון שלי עם קיי מחר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
באמת שאני לא מתבייש להגיד שזה אחד המ"ת הכי טובים, אם לא הכי טוב, ששיחקתי בו אי פעם. מרגש וכיף בו זמנית ורק הרגע התחלנו. חוץ מזה אני ממש אוהב מ"תים במתקדמים משמ מהר.