-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 05:08 PM
[b]
ג'ון-
אתה הולך לחנות ואתה רואה מוכר מחוייך "כן במה אוכל לעזור לך?" הוא שואל "אני רוצה ארבעה פוכדורים ואבן חושך!" אתה אומר לו המוכר נותן לך את המוצרים "זה יעלה לך 450$ " הוא אומר אתה מגיש לו את הכסף ויוצא החוצה. מה עכשיו? [/b][/quote]
אני משתמש באבן החושך כדי לפתח את מורקרוו ואז אולך לדרך 28
-
[b] דיוויס-
"מה באמת?" היא אומרת "תביא תביא תביא תביא לראות אותה!" ביא אומרת באושר "יש פה עוד אילומיס?!" היא שואלת בהתלהבות יתרה.
[/b][/quote]
"אני... אני לא יודע..." אני ממלמל.
"אבל" התכלתי לומר והמשכתי: "יש וולביטים שם, להקה למען האמת, אולי את רוצה אחד?" אני שואל אותה
-
[b] קייט-
אתה מסתכלת ואת רואה בפנים שתי תרופות ופוכדור ריק, תיקחי אותם?
[/b][/quote]
אם אני מסיימת לאכול ואני לא רואה אף אחד בא אני מפלחתXD
ואני רוצה לחזור לעיר הקודמת בשביל להתחרות בתחרות הסרט:o
כשהייתי שם לא ידעתי שיש
-
לני-
אתה הולך לעזור של העמודים ואומר לטורצ'יק לטפס עליהם, הוא מסתכל עליך בטיפה חחש ומנסה בכל הרוח לעלות עליהם הוא משתמש במקום שלו בשביל להתקדם ומצליח שני מטר ואז מחליק למטה.
ג'ון-
אתה שם את אבל החושך עם מרקרוו ומרקרו מתחיל לזהור עשן עוטף את מרקרו כשהוא מתפתח אתה רואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa430.png[/img] גדול מחייך אליך
*מרקרוו התפתח גם יצורפו לו עוד מתקפות*
אתה מתחיל ללכת לכיוון היער ורואה כדור מתגלגל ככל שאתה מתקרב אליו אתה מבין שזה לא כדור אלא- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa027.png[/img] שמתגלגל לו.
דיוויס-
"באמת גם וולביטים?! איזה יופי!" היא אומרת ולוקחת לך את היד "תראה לי איפה הם!"
קייט-
אין שום בן אדם באופק ואת מרשה לעצמך לגנוב. את יוצאת מהבקתה ומתחילה לרוץ משם ליתר ביטחון שאף אחד לא יבוא. את ממשיכה לרוץ אבל את לא יודעת לאן ליפנות נראה שהלכת לאיבוד
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 05:33 PM
[b] לני-
אתה הולך לעזור של העמודים ואומר לטורצ'יק לטפס עליהם, הוא מסתכל עליך בטיפה חחש ומנסה בכל הרוח לעלות עליהם הוא משתמש במקום שלו בשביל להתקדם ומצליח שני מטר ואז מחליק למטה. [/b][/quote]
"תנסה להשתמש בשריטה הרבה פעמים ככה הציפורניים שלך יתפסו בעמוד ותוכל לעלות" אני אומר לו בביטחון.
-
[b]
דיוויס-
"באמת גם וולביטים?! איזה יופי!" היא אומרת ולוקחת לך את היד "תראה לי איפה הם!"
[/b][/quote]
"בסדר" אני אומר ונאנח, ומתחיל לקחת אותה למקום בו מצאתי את אילומיס.
-
[b]
ג'ון-
אתה שם את אבל החושך עם מרקרוו ומרקרו מתחיל לזהור עשן עוטף את מרקרו כשהוא מתפתח אתה רואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa430.png[/img] גדול מחייך אליך
*מרקרוו התפתח גם יצורפו לו עוד מתקפות*
אתה מתחיל ללכת לכיוון היער ורואה כדור מתגלגל ככל שאתה מתקרב אליו אתה מבין שזה לא כדור אלא- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa027.png[/img] שמתגלגל לו.
[/b][/quote]
"צא הונצקרווו תשתמש בערפל ואז חתך לילה " אני אומר
-
[b] קייט-
אין שום בן אדם באופק ואת מרשה לעצמך לגנוב. את יוצאת מהבקתה ומתחילה לרוץ משם ליתר ביטחון שאף אחד לא יבוא. את ממשיכה לרוץ אבל את לא יודעת לאן ליפנות נראה שהלכת לאיבוד [/b][/quote]
אני מנסה להבין איפה אני לפי השמש, ומתחילה ללכת לכיוון העיר (לפי מה שהבנתי מהשמשXD)
-
לני-
טורצ'יק מנסה שוב והפעם מגיע לגובה של חמש מטר! הוא מאושר מעצמו ומתחיל לרדת למטה באותה דרך
אתה רוצה להמשיך עם הטיפוס או לעבור לנסות לפגוע במטרות?
ג'ון-
הונצ'קרוו מפעיל ערפל הסנדשרו המבולבל מתחיל לילל מפחד ואז הונצ'קרוו פוגע בו חזק עם עם חתך לילה ומעיף את סנדשרו לתוך שיח. סנדשרו קם ושולח עוקץ רעל לקל מקום ופוגע קצת בהונצ'קרוו!
קייט-
את מנסה ללכת אחרי השמש אבל את חוזרת לביקתה איכשהו. כנראה השמש לא תעזור לך.
דיוויס-
אתה לוקח אותה למקום בו עילפת את הוולביטים ואתם רואים עוד שניים שעדיין שם מעולפים
"כדאי לי לתפוס אחד?" היא שואלת בחשש
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 05:59 PM
[b]
דיוויס-
אתה לוקח אותה למקום בו עילפת את הוולביטים ואתם רואים עוד שניים שעדיין שם מעולפים
"כדאי לי לתפוס אחד?" היא שואלת בחשש [/b][/quote]
"לדעתי כן" אני אומר לה ומסתכל על הוולביטים.
-
[b] קייט-
את מנסה ללכת אחרי השמש אבל את חוזרת לביקתה איכשהו. כנראה השמש לא תעזור לך. [/b][/quote]
"נו יופי... הלכתי לאיבוד"
אני מנסה ללכת בכיוון ההפוך מהכיוון שהלכתי בו קודםOO
-
[b]
ג'ון-
הונצ'קרוו מפעיל ערפל הסנדשרו המבולבל מתחיל לילל מפחד ואז הונצ'קרוו פוגע בו חזק עם עם חתך לילה ומעיף את סנדשרו לתוך שיח. סנדשרו קם ושולח עוקץ רעל לקל מקום ופוגע קצת בהונצ'קרוו!
[/b][/quote]
"תשתמש בחתך לילה ואז ניקור" אני אומר להונצ'קרוו
-
[b] לני-
טורצ'יק מנסה שוב והפעם מגיע לגובה של חמש מטר! הוא מאושר מעצמו ומתחיל לרדת למטה באותה דרך
אתה רוצה להמשיך עם הטיפוס או לעבור לנסות לפגוע במטרות? [/b][/quote]
אני עובר למטרות.
"טורצ'יק תנסה אש רפאים בכל הכוח!" אני אומר לו.
-
דיוויס-
"אוקי! אני אנסה" היא אומרת ומחייכת וזורקת פוכדור על וולביט אחד והוא נתפס!
*קלי תפסה וולביט*
היא מחייכת ומחבקת אותך
קייט-
את הולכת מהכיוון ההפוך ומגיעה לאגם קטן ואת רואה בתוכו כמה מג'יקאפרים שוחים [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa129.png[/img]
פתאום את שומעת רשרוש מאחוריך ואת רואה משהו רץ שם זה היה מהיר מאוד! כשאת הולכת לבדוק מה זה היה, זה כבר נעלם. את רוצה ללכת לראות מה עוד יש באגם או לנסות לחפש את מה שרץ שם?
ג'ון-
הונצ'קרוו פוגע חזק בסנדשרו בחיותך לילה ומעיף אותו על האדמה ומחסל אותו עם ניקור!
לני-
טורצ'יק שולח אש רפאים על המטרה אבל פוגע בה קצת בקצה. הוא מתעצבן ומנסה שוב וגם זה לא מצליח כ"כ.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 06:28 PM
[b] דיוויס-
"אוקי! אני אנסה" היא אומרת ומחייכת וזורקת פוכדור על וולביט אחד והוא נתפס!
*קלי תפסה וולביט*
היא מחייכת ומחבקת אותך
[/b][/quote]
"אוקיי, תודה, אני חושב..." אני אומר ומחבק אותה בחזרה.
"עכשיו בואי נלך לבדוק את המכון" אני אומר לה.
-
דיוויס-
אתם הולכים למכון ורואים שהוא פנוי "אתה רוצה להיכנס ראשון?" היא שואלת בחיוך
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 06:38 PM
[b] דיוויס-
אתם הולכים למכון ורואים שהוא פנוי "אתה רוצה להיכנס ראשון?" היא שואלת בחיוך [/b][/quote]
"בטח" אני אומר ונכנס למכון.
"בואי אבל תכנסי איתי, תצפי בקרב" אני אומר לה.
-
דיוויס-
אתה תכנס ורואה את המאמן של המכון לראשונה- [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/119.png[/img] הוא עומד בחדר שנראה כמו חדר תינוקות מעט הכל רך ונעים התקרה,הרצפה הקירות הכל רך ונעים! "אז אתה רוצה קרב?" הוא שואל
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 06:42 PM
[b] דיוויס-
אתה תכנס ורואה את המאמן של המכון לראשונה- [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/119.png[/img] הוא עומד בחדר שנראה כמו חדר תינוקות מעט הכל רך ונעים התקרה,הרצפה הקירות הכל רך ונעים! "אז אתה רוצה קרב?" הוא שואל [/b][/quote]
"כן!" אני אומר למנהיג.
"אוקיי קלי, תתכונני כי הקרב הזה יסתיים מהר!" אני מכריז ומצחקק.
"אז... באיזה פוקימון תשתמש?" אני שואל אותו.
-
[b] לני-
טורצ'יק שולח אש רפאים על המטרה אבל פוגע בה קצת בקצה. הוא מתעצבן ומנסה שוב וגם זה לא מצליח כ"כ. [/b][/quote]
"טורצ'יק! קח את הזמן, תנסה לכוון ואז תשתמש בזה" אני אומר לו ומנסה להרגיע אותו.
-
דיוויס-
"קודם כל לפני שאתה מודיע לחברה שלך עוד כמה זמן הקרב יסתיים... אולי תשמע את החוקים?" הוא אומר ברוגז ואתה וקלי מסמיקים שניכם ובמהירות מסיטים את המבט אחד מהשנייה. "החוקים הם קלים הקרב הוא 2 על 2 אסור להחליף פוקימונים, ברור?" הוא שואל ומוציא מיד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa175.png[/img] חמוד, אתה רואה מזווית את העין את קלי נמסה מהחמידות שלו.
לני-
טורצ'יק נרגע ומתרכז כמה שיותר פתאום הוא מתחיל לזוז ויורה את האש הרפאים ושורף את המטרה כולה!
*טורציק למד ריכוז אנרגיה!* הוא מסתכל עליך באושר ומתחיל לקפץ סביבך. מה עכשיו? אתה רוצה לאמן עוד פוקימון שלך או להמשיך עם טורצ'יק?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 06:49 PM
[b] דיוויס-
"קודם כל לפני שאתה מודיע לחברה שלך עוד כמה זמן הקרב יסתיים... אולי תשמע את החוקים?" הוא אומר ברוגז ואתה וקלי מסמיקים שניכם ובמהירות מסיטים את המבט אחד מהשנייה. "החוקים הם קלים הקרב הוא 2 על 2 אסור להחליף פוקימונים, ברור?" הוא שואל ומוציא מיד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa175.png[/img] חמוד, אתה רואה מזווית את העין את קלי נמסה מהחמידות שלו.
[/b][/quote]
"אוקיי! בוא נסיים את זה מהר!" אני צועק ושולף כדור מאחד הכיס שלי.
"ליקטונג, אני בוחר בך!" אני צועק ומוציא את ליקיטונג.
"ליקיטונג, קרן בילבול ואז דריכה!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 06:49 PM
[b] לני-
טורצ'יק נרגע ומתרכז כמה שיותר פתאום הוא מתחיל לזוז ויורה את האש הרפאים ושורף את המטרה כולה!
*טורציק למד ריכוז אנרגיה!* הוא מסתכל עליך באושר ומתחיל לקפץ סביבך. מה עכשיו? אתה רוצה לאמן עוד פוקימון שלך או להמשיך עם טורצ'יק? [/b][/quote]
אני מאמן את הסנאי הזה (שחכתי איך קוראים לו :XD: )
-
[b] קייט-
את הולכת מהכיוון ההפוך ומגיעה לאגם קטן ואת רואה בתוכו כמה מג'יקאפרים שוחים [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa129.png[/img]
פתאום את שומעת רשרוש מאחוריך ואת רואה משהו רץ שם זה היה מהיר מאוד! כשאת הולכת לבדוק מה זה היה, זה כבר נעלם. את רוצה ללכת לראות מה עוד יש באגם או לנסות לחפש את מה שרץ שם?
[/b][/quote]
אני מנסה לרוץ אחרי הדבר הזה
-
דיוויס-
ליקיטונג שולח קרן בילבול אבל טוגפי מגיב בהגנה כך הבילבול לא מזיז לו ואז הוא משתמש בצוות כפול ומטרונום ויוצא עם נקמה חזקה עם ליקטיטונג ומעיף אותו אחורה ליקטיטונג מנסה לתקוף בדריכה אבל מפספס "טוגפי אגרוף ממוקד!" דני אומר וטוגפי מתקרב יותר ויותר לליקטיטונג עם האגרוף!
לני-
סנטרט XD
איפה אתה רוצה לאמן אותה בטיפוס, להלחם מול פוקימון של המרכז, או גם פגיעה במטרה?
קייט-
אתה רצה אחרי הדבר אבל את לא רואה כלום, מה שזה לא היה הוא היה מאוד מהיר.
לאן עכשיו?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 06:55 PM
[b] דיוויס-
ליקיטונג שולח קרן בילבול אבל טוגפי מגיב בהגנה כך הבילבול לא מזיז לו ואז הוא משתמש בצוות כפול ומטרונום ויוצא עם נקמה חזקה עם ליקטיטונג ומעיף אותו אחורה ליקטיטונג מנסה לתקוף בדריכה אבל מפספס "טוגפי אגרוף ממוקד!" דני אומר וטוגפי מתקרב יותר ויותר לליקטיטונג עם האגרוף!
[/b][/quote]
"ליקיטונג, קרן קרח!" אני צועק בתגובה מהירה.
"קרן קרח שוב!"
-
[b] ג'ון-
הונצ'קרוו פוגע חזק בסנדשרו בחיותך לילה ומעיף אותו על האדמה ומחסל אותו עם ניקור!
[/b][/quote]
אני זורק פוקדור על סנדשרו
-
[b] לני-
סנטרט XD
איפה אתה רוצה לאמן אותה בטיפוס, להלחם מול פוקימון של המרכז, או גם פגיעה במטרה? [/b][/quote]
מטרות ואז אני רוצה עם טורצ'יק בפוקימון.
"שריטה!" אני אומר לו.
"אחר כך תנסה לעשות מתקפת מהירות" אני מוסיף.
-
[b] קייט-
אתה רצה אחרי הדבר אבל את לא רואה כלום, מה שזה לא היה הוא היה מאוד מהיר.
לאן עכשיו? [/b][/quote]
"אני בחיים לא אצא מהיער המקולל הזה <_<" אני אומרת ומוציאה את נידורן "אתה תוביל, גם ככה אין לי מושג איך יוצאים מפה"
-
דיוויס-
ליקטיטונג משתמש בקרן קרח וגורם לטוגפי להחליק ובתגובה לזה הוא מתחיל לבכות בכי מר. ליקטיטונג המסכן מרגיש אשם מאוד בבכי של טוגפי ומתקרב אליו ובתגובה טוגפי משתמש במטרונום ומעיף את ליקטיטונג עם קרן על! ליקטיטונג פצוע אח עדיין עומד.
ג'ון-
הפוכדור מתנדנד כמה פעמים סנדשרו נתפס!
לאן עכשיו?
לני-
סנטרט מתחיך להשתמש בשריטות על המטרות והורס אותן קליל ואז מצליח לשבור כמה בעזרת מתקפת מהירות פתאום סנטרנט נכנס למתחת האדמה ומשמיד עוד שתי מטרות
*סנטנרט למד חפירה!*
אתה רוצה להמשיך איתו?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 07:11 PM
[b]
ג'ון-
הפוכדור מתנדנד כמה פעמים סנדשרו נתפס!
לאן עכשיו?
[/b][/quote]
אני ממשיך ללכת לכיוון העיר הבא
-
[b] דיוויס-
ליקטיטונג משתמש בקרן קרח וגורם לטוגפי להחליק ובתגובה לזה הוא מתחיל לבכות בכי מר. ליקטיטונג המסכן מרגיש אשם מאוד בבכי של טוגפי ומתקרב אליו ובתגובה טוגפי משתמש במטרונום ומעיף את ליקטיטונג עם קרן על! ליקטיטונג פצוע אח עדיין עומד.
[/b][/quote]
"ליקיטונג, אל תתן לו לרמות אוצך! תשתמש שוב בקרן קרח ותקפיא אותו לגמרי!" אני צועק
-
[b] לני-
סנטרט מתחיך להשתמש בשריטות על המטרות והורס אותן קליל ואז מצליח לשבור כמה בעזרת מתקפת מהירות פתאום סנטרנט נכנס למתחת האדמה ומשמיד עוד שתי מטרות
*סנטנרט למד חפירה!*
אתה רוצה להמשיך איתו? [/b][/quote]
*אז הוא למד גם מתקפת מהירות?*
-----------------------------------
אני עובר לטיילו במטרות.
"תנסה להשתמש בצוות כפול ואז במכת כנף!" אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 01:37 PM
[b] טורי-
הצלחת עם ציטוט D:
___
הוטהוט משתמש בראיית הנולז ומתחמק מהנשיכה של מאוויל "מאוויל תשתמשי בריח מתוק ואז ראש ברזל!" הילד אומר הוטהוט לא יכול להימנע מהריח הטוב שיוצא ממאויל ומתקרב אליה ומקבל חזק את הראש ברזל ממאויל ועף אחורה אבל עדיין עומד ומחכה לפקודה! [/b][/quote]
O:,נירדמתי
הראיית הנולד עדיין פעיל נכון?,אני אשתתף בתחרות סרט בקרוב,נכון?
"הוט הוט תיזהר מהרח המתוק!" אני צועק להוטהוט וחושב 'אני חייב לחשוב מהר על אסטרטגיה' ופתאום צץ במוחי רעיון "הוטהוט,תשתמש בצווחה מרחוק ואז כשהוא יהיה מפוחד תשתמש במכת כנף!"
-
קייט-
דילגלתי מצטער ^^"
___
נידורן מוביל אותך דרך שיחים וקוצים למקום הנראה מוכר חזרת לשביל שהגעת ממנו!
את מתחילה לרוץ בחזרה ואת מגיעה לשביל המוביל לעיר!
ג'ון-
אתה ממשיך ללכת בשביל ואתה עובר עיקול בשביל ומתגלה אליך יער ענק! אתה נכנס פנימה ורואה שלושה שבילים גולים ועוד חמישה שבילים צרים ונראים נטושים. לאן תלך?
דיוויס-
ליקטיטונג מתעצבן ושולח ליקוק על טוגפי ומשתק אותו ואז מקפיא אותו בקרח קרח! טוגפי קפוא ולא יכול לצאת מהקרח!
לני-
האמת חשבתי שהוא כבר למד את זה XD
אבל הוספתי לו מהירות בכל מקרה ^^
___
טיילו מתחיל ליצור עשרות כפילים שתוקפים את המטרות במתקפת כנף ושוברים אותם לחלוטין!
אתה נראה מאושר מהתוצאות של הפוקימונים שלך
טורי-
1.ראיית הנולד כבר לא עובדת
2.אם תרצה ללכת לתחרות אז כן O:
___
הוטהוט מעופף אחורה ושולח צווחה אבל בגלל המרחק מאוויל לא שומעת ורצה לכיוון של הוטהוט עם ראש ברזל והיא מתקרבת יותר ויותר!
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 08:35 PM
[b]
דיוויס-
ליקטיטונג מתעצבן ושולח ליקוק על טוגפי ומשתק אותו ואז מקפיא אותו בקרח קרח! טוגפי קפוא ולא יכול לצאת מהקרח!
[/b][/quote]
"אוקיי ליקיטונג, עכשיו דריכה בשיא הכוח!" אני אומר לו
-
[b]
ג'ון-
אתה ממשיך ללכת בשביל ואתה עובר עיקול בשביל ומתגלה אליך יער ענק! אתה נכנס פנימה ורואה שלושה שבילים גולים ועוד חמישה שבילים צרים ונראים נטושים. לאן תלך?
[/b][/quote]
אני אולך בשביל הגדול העמצי
-
[b] לני-
האמת חשבתי שהוא כבר למד את זה XD
אבל הוספתי לו מהירות בכל מקרה ^^
___
טיילו מתחיל ליצור עשרות כפילים שתוקפים את המטרות במתקפת כנף ושוברים אותם לחלוטין!
אתה נראה מאושר מהתוצאות של הפוקימונים שלך [/b][/quote]
*טיילו למד צוות כפול, לא?
----------------------------------
"עכשיו גלופין!" אני אומר ומוציא אותו (לפני זה אני מחזיר את טיילו)
"תשתמש בפצצת גועל!" אני אומר לו.
"בכל הכוח!" אני מוסיף.
-
דיוויס-
שליקיטונג בא לדרוף על טוגפי פתאום הקרח מתפוצץ ועף על לךליקיטונג! טוגפי השתמש בהגנה וניפץ את הקרח "עכשיו תשתמש במשאלה ואז אגרוף ממוקד!" דני אומר וטגפי מרפא את עצמו ורץ עם אגרוף ממוקד
ג'ון-
*אני הולך בשביל האמצעי*
_______
אתה הולך כרבע שעה ומגיע לפיצול ימין או שמאל באיזה דרך תבחר?
לני-
כנראה, אני מרוב עיפות כנראה מוסיף לפוקימונים שלך עוד מתקפות XD
___
אתה מוציא את גלופין שנראה מאושר לצאת מהפקדור שלו. "תקוף עם פצצת גועל" אתה אומר לו אבל במקום זה הוא מתקרב אליך ומחבק לך את הרגל.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 08:52 PM
[b] דיוויס-
שליקיטונג בא לדרוף על טוגפי פתאום הקרח מתפוצץ ועף על לךליקיטונג! טוגפי השתמש בהגנה וניפץ את הקרח "עכשיו תשתמש במשאלה ואז אגרוף ממוקד!" דני אומר וטגפי מרפא את עצמו ורץ עם אגרוף ממוקד
[/b][/quote]
"ליקיטונג, תשתמש בקרן בילבול פעמיים, ואז השתמש בליקוק!"