[quote][i]Originally posted by Travis[/i]@Jul 29 2009, 03:55 PM
[b] "צוות לבה? מתאים לי.
טוב בואו נלך לבחור משימה." [/b][/quote]
"וואו תירגע,חדש" הם אומרים לך ועוצרים אותך "קודם נראה מה אתה שווה" הם אומרים ומובילים אותך החוצה
Printable View
[quote][i]Originally posted by Travis[/i]@Jul 29 2009, 03:55 PM
[b] "צוות לבה? מתאים לי.
טוב בואו נלך לבחור משימה." [/b][/quote]
"וואו תירגע,חדש" הם אומרים לך ועוצרים אותך "קודם נראה מה אתה שווה" הם אומרים ומובילים אותך החוצה
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 03:55 PM
[b] "אני לא יודע להילחם" הוא אומר במבוכה "היי! אתה! אולי אתה רוצה לאתגר את האנדום?" אומר הקריין שעכשיו אתה שם לב שהוא סקארמורי[[img]http://i28.tinypic.com/2aeqhqg.gif[/img]] [/b][/quote]
"זה בסדר, אני בטוח שתהיה מצויין, ואם לא תילחם כי אתה לא יודע, מתי אתה כן תילחם? הרי בלי לנסות אתה בחיים לא תדע! בוא!" אני צועק ועולה על הזירה וגרר את טוטודייל איתי.
"אני וטוטודייל מאתגרים את האנדום!" אני צועק לקריין.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 03:57 PM
[b] "וואו תירגע,חדש" הם אומרים לך ועוצרים אותך "קודם נראה מה אתה שווה" הם אומרים ומובילים אותך החוצה [/b][/quote]
"קרב על מנהיגות?
עכשיו? רק הצטרפתי!"
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 03:31 PM
[b] גיל:"רגע,אז מה אני עושה?" אומר פאנפ באכזבה גלויה
[/b][/quote]
"אמממ..." אני אחשוב לעצמי בקול "אולי אתה תבוא לחפש איתי מזון, עדיפים השתיים מן האחד" אני אציע לו ואתחיל לרחרח את האוויר והאדמה, אנסה לאתר מספיק מזון בשבילנו.
טרי:אתם עולים והקרב מתחיל,הונדום משתמש בצעקה שמפילה את טוטודייל מהזירה "טוב,זה היה מהיר" אומר סקארמורי
טוקסי:"ברור שלא" הוא אומר "כולנו יודעים שאין לך סיכוי" הוא אומר ואתם יוצאים,אתם עומדים ברחבה ריקה לחלוטין "קדימה,תראה לי מה אתה שווה,תקוף אותי" אומר לך טורקול
גיל:"אני אלך לחפש נהר או משהו,שנוכל לשתות ממנו!" אומר פאנפ,לוקחות לך שעתיים וחצי עד שאתה חוזר למחנה עם מזון "איפה פאנפ?" שואל אותך נאט,כשאתה מבחין שפאנפ לא נמצא שם
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 04:17 PM
[b] טוקסי:"ברור שלא" הוא אומר "כולנו יודעים שאין לך סיכוי" הוא אומר ואתם יוצאים,אתם עומדים ברחבה ריקה לחלוטין "קדימה,תראה לי מה אתה שווה,תקוף אותי" אומר לך טורקול
[/b][/quote]
אשתמש במסך עשן ואז בהפצת ריח כדי ליצור עשן רעיל.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 04:17 PM
[b] טרי:אתם עולים והקרב מתחיל,הונדום משתמש בצעקה שמפילה את טוטודייל מהזירה "טוב,זה היה מהיר" אומר סקארמורי. [/b][/quote]
"לא נורא טוטודייל, בפעם הבאה תצליח!" אני אומר לו ומחייך.
אני מתכופף מעט, וזא מזנק אל עבר האנדום עם מתקפת דחיפה, וכשהאנדום מנסה לתקוף אני קופץ מעט אחורה ומשתמש בשאיבת מגה.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 05:17 PM
[b] גיל:"אני אלך לחפש נהר או משהו,שנוכל לשתות ממנו!" אומר פאנפ,לוקחות לך שעתיים וחצי עד שאתה חוזר למחנה עם מזון "איפה פאנפ?" שואל אותך נאט,כשאתה מבחין שפאנפ לא נמצא שם [/b][/quote]
"אני מניח שהוא עוד מחפש נהר, צריך להחזיר אותו- נזכרתי בדרך שאני פשוט יכול להקפיא משהו ואז רק צריך לחכות שהקרח יימס" אני אומר "אתה תשאר פה, אני אחזור במהירות" אני אומר ואנצל(שוב) את חוש הריח שלי כדי לעקוב אחרי פאנפ.
[quote][i]Originally posted by Travis[/i]@Jul 29 2009, 04:26 PM
[b] אשתמש במסך עשן ואז בהפצת ריח כדי ליצור עשן רעיל. [/b][/quote]
טורקול מוציא "גייזר" מנחיריו ומעיף אליך את העשן,פתאום נהי שם נורא חם ואתה מתחיל להישרף
טרי:אתה משתמש עליו בדחיפה אבל הוא חוסם אותך עם להביור,בערת רפלקסים מהירים אתה עושה סלטה אחורה ומשתמש בשאיבת מגה,הונדום מתעשת מיד ומשתמש בכדור צל
גיל:פאנפ כנראה התרחק[היה לו מספיק זמן] אתה לא מצליח למצוא את ריחו "עזוב אותו,הוא בטוח יגיע בקרוב" אומר נאט
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 04:34 PM
[b] טורקול מוציא "גייזר" מנחיריו ומעיף אליך את העשן,פתאום נהי שם נורא חם ואתה מתחיל להישרף [/b][/quote]
אפיץ ריח ואז אשתמש בדחיפה!
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 04:34 PM
[b] טרי:אתה משתמש עליו בדחיפה אבל הוא חוסם אותך עם להביור,בערת רפלקסים מהירים אתה עושה סלטה אחורה ומשתמש בשאיבת מגה,הונדום מתעשת מיד ומשתמש בכדור צל
[/b][/quote]
"לעזאזל!" אני צועק ומנסה לקפוץ הצידה, ובמהירות מנסה לעבור לדחיפה.
טוקסי:אתה משתמש בדחיפה ופוגע בשריונו של טורקול "אתה עלוב..." אומר טורקול
טרי:אתה משתמש בדחיפה שפועת הרבה יותר חזק ממה שאתה חושב! לפתע אתה שם לב שנעשתה גבוהה יותר ושצורתך השתנתה,מזל טוב! התפתחתה לגרוטל![[img]http://i26.tinypic.com/2ch5n34.png[/img]] *למדתה:רעידת אדמה,עליי טער*
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 05:04 PM
[b] טוקסי:אתה משתמש בדחיפה ופוגע בשריונו של טורקול "אתה עלוב..." אומר טורקול
טרי:אתה משתמש בדחיפה שפועת הרבה יותר חזק ממה שאתה חושב! לפתע אתה שם לב שנעשתה גבוהה יותר ושצורתך השתנתה,מזל טוב! התפתחתה לגרוטל![[img]http://i26.tinypic.com/2ch5n34.png[/img]] *למדתה:רעידת אדמה,עליי טער* [/b][/quote]
לול, זה רק הקרב השני שלי XD
"אוקיי, תקבל את זה!" אני צועק ומשתמש ברעידת אדמה, ושולח מהר עלי תער.
טרי:הונדום מאבד את שיווי משקלו ונופל מעלי הטער,אך מיד קם ומשתמש בלהבהיור חזק במיוחד
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 05:20 PM
[b] טרי:הונדום מאבד את שיווי משקלו ונופל מעלי הטער,אך מיד קם ומשתמש בלהבהיור חזק במיוחד [/b][/quote]
"זה לא יעבוד לך!" אני צועק, מקפץ הצידה ומשתמש מהר ברעידת אדמה, ואז מנסה שוב דחיפה.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 05:34 PM
[b] גיל:פאנפ כנראה התרחק[היה לו מספיק זמן] אתה לא מצליח למצוא את ריחו "עזוב אותו,הוא בטוח יגיע בקרוב" אומר נאט [/b][/quote]
'אני מקווה' אחשוב לעצמי ואסדר לעצמי מיטה, ואז אתחיל לאכול ואשאיר מעט בשביל פאנפ, מאוחר יותר אשכב בעייפות על הדשא ואסתכל בכוכבים.
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 29 2009, 05:22 PM
[b] "זה לא יעבוד לך!" אני צועק, מקפץ הצידה ומשתמש מהר ברעידת אדמה, ואז מנסה שוב דחיפה. [/b][/quote]
"יש לנו מנצח!" אומר סקארומרי ולוחש לך "יש לך עכשיו בקופה 400 פוקמאני,עם תישאר אז על כל אחד שתנצח תקבל עוד 100 פוקמאני ואם תפסיד,הכל יתאפס"
גיל:אתה נרדם ולמחרת בבוקר אתה קם,נאט עדיין ישן ואין זכר לפאנפ
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 05:32 PM
[b] "יש לנו מנצח!" אומר סקארומרי ולוחש לך "יש לך עכשיו בקופה 400 פוקמאני,עם תישאר אז על כל אחד שתנצח תקבל עוד 100 פוקמאני ואם תפסיד,הכל יתאפס" [/b][/quote]
"נראה לי שאני אוותר" אני אומר ולוקח את הכסף, יוצא מהזירה ורץ אל טוטודייל.
"תעלה עלי, יהיה לך יותר נוח לשבת עלי במקום ללכת בעצמך" אני אומר לו בחיוך.
אני מתחיל לצעוד בחזרה אל כיוון בניין הצוותים.
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 29 2009, 05:35 PM
[b] "נראה לי שאני אוותר" אני אומר ולוקח את הכסף, יוצא מהזירה ורץ אל טוטודייל.
"תעלה עלי, יהיה לך יותר נוח לשבת עלי במקום ללכת בעצמך" אני אומר לו בחיוך.
אני מתחיל לצעוד בחזרה אל כיוון בניין הצוותים. [/b][/quote]
סקארמורי מסתכל עלייך בזעף,ואתה חוזר לבניין הצוותים,קיט וצ'ופי עדיין לא הבחינו בך
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 05:40 PM
[b] סקארמורי מסתכל עלייך בזעף,ואתה חוזר לבניין הצוותים,קיט וצ'ופי עדיין לא הבחינו בך [/b][/quote]
"היי קיט, צ'ופי! תנחשו מה, התפתחתי לגרוטל! ובנוסף, זכיתי ב-400 פוקימאני!" אני צועק בשמחה ורץ לעברם.
"טוטודייל גם השתתף בקרב הראשון שלו, ולמרות שהוא הפסיד אני בטוח שיום אחד הוא יהיה חזק מאוד וינצח כל אחד" אני אומר להם ומסתכל על טוטודייל עם מבט מאושר.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 06:32 PM
[b] גיל:אתה נרדם ולמחרת בבוקר אתה קם,נאט עדיין ישן ואין זכר לפאנפ [/b][/quote]
"הי נאט, נאט תתעורר!" אני אומר ואעורר את נאט "פאנפ עוד לא חזר מאתמול בלילה, משהו רע קרה לו. אני בטוח בזה!" אני אומר לנאט ברגע שהוא מתעורר "בוא, חייבים ללכת לחפש אותו!" אני אומר בבהלה ואלך לכיוון שאליו פנה אתמול, מקווה למצוא עקבות ריח שלו או משהו שיעיד על נכוחתו.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 11:10 AM
[b]
צ'ופי וטרי:"אז,אני מניח ששלותכם הם כל הצוות?" הוא אומר ולא מחכה לתשובה "אני צריך שתגידו לי מה שם הצוות" הוא אומר ולפני שאתם מספיקים לענות צ'אטוט יוצא עם טוטודייל המפוחד "אתם יכולים לצרף אותו עם אתם רוצים" אומר אלקאזם ומצביע על טוטודייל [/b][/quote]
חח אוקיי, תסביר לי פחות או יותר מה אני עושה עכשיו
הייתי עם חברים בעיר...
צ'ופי וטרי:טרי חוזר,אבל הוא נראה שונה,טרי הפך לגרוטל![[img]http://i26.tinypic.com/2ch5n34.jpg[/img]] הוא מסביר לצ'ופי שהוא וטוטודייל הלכו לזירת קרבות ובא הוא ניצח את האלוף וזכה ב400 פוקמאני,צ'ופי[בגלל שהוא המנהיג] צריך להחליט אם לקבל את טוטודייל לצוות
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 07:36 PM
[b] צ'ופי וטרי:טרי חוזר,אבל הוא נראה שונה,טרי הפך לגרוטל![[img]http://i26.tinypic.com/2ch5n34.jpg[/img]] הוא מסביר לצ'ופי שהוא וטוטודייל הלכו לזירת קרבות ובא הוא ניצח את האלוף וזכה ב400 פוקמאני,צ'ופי[בגלל שהוא המנהיג] צריך להחליט אם לקבל את טוטודייל לצוות [/b][/quote]
מגניבD:!!!
--
"חח טרי איזה ענקי!" אני אומר ואז מסתכל על טוטודייל
"ברוך הבא לצוות הלהב" אני אומר
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 07:36 PM
[b] צ'ופי וטרי:טרי חוזר,אבל הוא נראה שונה,טרי הפך לגרוטל![[img]http://i26.tinypic.com/2ch5n34.jpg[/img]] הוא מסביר לצ'ופי שהוא וטוטודייל הלכו לזירת קרבות ובא הוא ניצח את האלוף וזכה ב400 פוקמאני,צ'ופי[בגלל שהוא המנהיג] צריך להחליט אם לקבל את טוטודייל לצוות [/b][/quote]
"כשאני חושב על זה, לא שאלתי את טוטודייל אם יש לו שם..." אני חושב בלב.
"אז איך קוראים לך?" אני שואל את טוטודייל.
"וסיימת עם כל העניין של הקמת הצווות?" אני שואל את צ'ופי.
צ'ופי וטרי:"טוב,אתה המנהיג ואץתם חברי הצוות" אומר אלקאזם "לא אמרתי לו שאני המנהיג!" אומר צ'ופי בתדהמה.
טוטודייל שמח על שצירפתם אותו לצוות ואומר "אז מה עכשיו?"
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 09:39 PM
[b] צ'ופי וטרי:"טוב,אתה המנהיג ואץתם חברי הצוות" אומר אלקאזם "לא אמרתי לו שאני המנהיג!" אומר צ'ופי בתדהמה.
טוטודייל שמח על שצירפתם אותו לצוות ואומר "אז מה עכשיו?" [/b][/quote]
"אני לא יודע, צ'ופי המנהיג, אז שהוא יחליט" אני אומר ומחייך.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 05:04 PM
[b] טוקסי:אתה משתמש בדחיפה ופוגע בשריונו של טורקול "אתה עלוב..." אומר טורקול
[/b][/quote]
אסתובב כאילו שאני הולך ומוותר.
ואז בזינוק של נמר אקפוץ עליו ואכוון לו לפרצוף הפצת ריח.
טרי:צריך לחכות לצ'ופי...
טוקסי:אתה מסובב את ראשך כשאתה שומע את גרוטל צועק "חוק ראשון של צוות לבה! לעולם אבל לעולם אל תפנה גב ליריב!" הוא צועק ומשתמש עליך בלהביור שבמרתק אותך לרצפה,אתה לא יכול להילחם יותר
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 10:03 PM
[b] טוקסי:אתה מסובב את ראשך כשאתה שומע את גרוטל צועק "חוק ראשון של צוות לבה! לעולם אבל לעולם אל תפנה גב ליריב!" הוא צועק ומשתמש עליך בלהביור שבמרתק אותך לרצפה,אתה לא יכול להילחם יותר [/b][/quote]
'שחצן מעצבן!' אחשוב לעצמי.
אקום ופשוט אלך לי.
"צוות מטומטם,חבורת אגואיסטים."
אסנן ואלך לי משם.
[color=RED]הפוקימון: טורצ'יק~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa255.png[/img]
שם הפוקימון: טורי
רקע: "רוץ טורי, רוץ!" צעק אביו של טורי, בלייזיקן עצום ועוצמתי מאוד. "רוץ לפני שיתפסו אותך, רוץ על נפשך!" צעק אביו של טורי בזמן שכמה מאמנים נלחמו עם אביו, שעמד מולם והגן על בנו בגופו. טורי רץ בשיא המהירות, וכעבור כמה דקות הביט אחורה וראה כיצד אביו נלכד בידי המאמנים האכזריים. "נו טוב, בלייזיקן זה גם משהו" אמר אחד המאמנים והם הלכו משם לדרכם. מאותו הרגע טורי נשבע לעצמו שהוא לעולם לא ילכד, שאף אחד לא יקח ממנו את חירותו, וביום מן הימים, יהיה הפוקימון החזק בעולם![/color]
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 09:39 PM
[b] צ'ופי וטרי:"טוב,אתה המנהיג ואץתם חברי הצוות" אומר אלקאזם "לא אמרתי לו שאני המנהיג!" אומר צ'ופי בתדהמה.
טוטודייל שמח על שצירפתם אותו לצוות ואומר "אז מה עכשיו?" [/b][/quote]
שמע בשישי תעה לטרי איזה טיול משלו והכל
כי בשישי אני בעבודה חח
אז שלא יתקע
--
"בואו נעשה משימה" אני אומר "אבל איפה המשימות?"
אני מסתכל על קיט כי הוא היחידי שמבין
--
אגב אחי, תעדכן את הטפסים עם כל מה שקורה
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Jul 29 2009, 06:51 PM
[b] "הי נאט, נאט תתעורר!" אני אומר ואעורר את נאט "פאנפ עוד לא חזר מאתמול בלילה, משהו רע קרה לו. אני בטוח בזה!" אני אומר לנאט ברגע שהוא מתעורר "בוא, חייבים ללכת לחפש אותו!" אני אומר בבהלה ואלך לכיוון שאליו פנה אתמול, מקווה למצוא עקבות ריח שלו או משהו שיעיד על נכוחתו. [/b][/quote]
אהם זאת מילה לחיים =]
טוקסי:"לאן אתה חושב שאתה הולך?!" אומר לך טורקול "אתה חבר בצוות הזה ואתה תלך לאן שאני אגיד לך!"
צ'ופי וטרי:"אני לא יודע,זאת הפעם הראשונה שלי מבפנים,אבל מה זה?" הוא מצביע על לוח עם הרבה מודעות שמסביבו מתקהליםהרבה פוקמונים "יש עוד אחד שם" מבחין טוטודייל ומצביע לצד השני של החדר
----------------------------------------------
באי רצון רב נאט קם ונראה שהוא ממלמל כמה דברים שאתה לא מצליח להבין בכעס,אתם מתקדמים ומחפשים את פאנפ שעות עד שאתם מגיעים לירידה לתוך ההר,לפתע אתם רואים שלושה קרובאטים[[img]http://i25.tinypic.com/1pcox5.gif[/img]] "אל תתקרבו עם אתם יודעים מה טוב לכם" הם אומרים באיום
הוספתי פרסים סודיים,תתעדכנו בדף הראשי
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 30 2009, 10:02 AM
[b] גיל:אני חושב שהמשכתי לך על זה כבר O:
----------------------------------------------
באי רצון רב נאט קם ונראה שהוא ממלמל כמה דברים שאתה לא מצליח להבין בכעס,אתם מתקדמים ומחפשים את פאנפ שעות עד שאתם מגיעים לירידה לתוך ההר,לפתע אתם רואים שלושה קרובאטים[[img]http://i25.tinypic.com/1pcox5.gif[/img]] "אל תתקרבו עם אתם יודעים מה טוב לכם" הם אומרים באיום
[/b][/quote]
"אל תדאגו, לא באנו להזיק ובטח שלא לפלוש לכם לשטח. יש לנו רק שאלה קטנה, ראיתם או כלאתם לאחרונה פאנפי קטן בשם פאנפ? אמא שלו מאוד מודאגת ומחפשת אותו יחד עם כל העדר של הדולפנים, נראה לי כשלושים או ארבעים" אני אשאל אותו בקול תמים,כך שאם הם חטפו את פאנפ או משהו הפחד מהדולפנים יגרמו להם להחזיר אותו.
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Jul 30 2009, 09:24 AM
[b] "אל תדאגו, לא באנו להזיק ובטח שלא לפלוש לכם לשטח. יש לנו רק שאלה קטנה, ראיתם או כלאתם לאחרונה פאנפי קטן בשם פאנפ? אמא שלו מאוד מודאגת ומחפשת אותו יחד עם כל העדר של הדולפנים, נראה לי כשלושים או ארבעים" אני אשאל אותו בקול תמים,כך שאם הם חטפו את פאנפ או משהו הפחד מהדולפנים יגרמו להם להחזיר אותו. [/b][/quote]
"לך תביא אותם" אומר לך אחד הקרובאטים ומעיף אותך במשב רוח
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 30 2009, 10:32 AM
[b] "לך תביא אותם" אומר לך אחד הקרובאטים ומעיף אותך במשב רוח [/b][/quote]
"אבל הם לא אמרו לי לאן הם הלכו והם יכולים להיות בכל האיזור" אני אומר תמה "אבל לא עניתם על השאלה שלי, זה מאוד לא מנומס אתם יודעים" אני אומר בהטפת מוסר חינוכית ומעצבנת.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 30 2009, 09:02 AM
[b] טוקסי:"לאן אתה חושב שאתה הולך?!" אומר לך טורקול "אתה חבר בצוות הזה ואתה תלך לאן שאני אגיד לך!"
[/b][/quote]
"כמה שיותר רחוק מכם..
במקום לעזור לי כי אני חלש אתם לועגים לי."
גיל:"על מי אתה חושב שאתה עובד?! דונפנים לא יעשו את כל הדרך עד לכאן,הם כבדים מדי!" אומר האמצעי ומתכונן לשתמש בכנף ברזל
טוקסי:"טוב" אומר טורקול "קדימה מאצ'וק,בו נלך לספר למאסטר אלקאזם על הבכיין הזה
גיל:"על מי אתה חושב שאתה עובד?! דונפנים לא יעשו את כל הדרך עד לכאן,הם כבדים מדי!" אומר האמצעי ומתכונן לשתמש בכנף ברזל
טוקסי:"טוב" אומר טורקול "קדימה מאצ'וק,בו נלך לספר למאסטר אלקאזם על הבכיין הזה"