-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 11 2009, 07:59 PM
[b] [b]שון[/b]
אתה וקורטני יוצאים לכיון העיר דנג'ו, אתם הולכים במשך כמה דקות ובמהלך ההליכה קורטני אומרת:" אז איך נקרא לצוות שלנו ואנחנו עדיין צריכים להכיר אחד את השני יותר טוב?? נעשה עצירה קטנה?" מה תענה?? [/b][/quote]
''בסדר, בואי נעצור. בינתיים אין לי רעיון לשם של הצוות, לך יש?'' אני אומר לקורטני
-
YAbobi
רקע לא מתאים לעלילה
YOSSI
רקע לא מובן וברמה לא כל כך גבוהה
[b]שון[/b]
"כן יש לי צוות איצ'יבי מה דעתך??" אומרת קורטני מה תענה??
[b]ירין[/b]
מגבי תוקף ב[b]סיחרור אש[/b] שפוגע בטיילו,טיילו תוקף בנהמה ומגבי תוקף במסך עשן וישר אחר כך בגחלת אך כלום לא קורה~רק הערפיח מתפוצץ~וטיילו שבזמן שלא ראיתה אותו התקדם אל מגבי ועכשיו הוא עומד לפגוע בו עם כנף ברזל מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 15 2009, 06:53 PM
[b]
YOSSI
רקע לא מובן וברמה לא כל כך גבוהה
[/b][/quote]
חחח
מה לא הבנת פה? והרמה בסדר גמור, זה לא שהרקעים האחרים ממש ברמה גבוהה.
אם אתה לא רוצה לקבל, אל תקבל, אבל לפחות אל תמציא תירוצים מטופשים.
-
[b]
[b]ירין[/b]
מגבי תוקף ב[b]סיחרור אש[/b] שפוגע בטיילו,טיילו תוקף בנהמה ומגבי תוקף במסך עשן וישר אחר כך בגחלת אך כלום לא קורה~רק הערפיח מתפוצץ~וטיילו שבזמן שלא ראיתה אותו התקדם אל מגבי ועכשיו הוא עומד לפגוע בו עם כנף ברזל מה תעשה?? [/b][/quote]
"טוב...מהר תתנגד עם סחרור אש ואז שוב ערפיח וגחלת אליו ואם זה לא מצליח אז מכה קלושה!" אני אומר
-
[b] [b]שון[/b]
"כן יש לי צוות איצ'יבי מה דעתך??" אומרת קורטני מה תענה?? [/b][/quote]
''איצ'יבי נשמע שם מעולה, אז זה שם הצוות החדש שלנו'' אני אומר לקורטני
-
יוסי
אני לא רציתי להעליב אותך אבל הרקע גרוע במבנה שלו ואני לא אומר לך סתם כי אני לא רוצה לקבל אותך אני שמח לקבל אותך אבל אם רקע כזה לא תשנה בבקשה ואמרתי לך כבר בנוד שאתה יכול לקחת את הרקע שעשית למשחק של סטיב ולשנות אותו ככה שיהיה מתאים לעלילה של המשחק שלי ואתה רשום הבנת??
[b]שון[/b]
שים לב פרסמתי את הפוקימונים של קורטני ב3 מהאיווים היא לא מתשמשת בינתיים היא מגדלת אותם=]
;~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טב אני הודיע למר .בראון בעזרת SMS" היא אומרת ופיתאום אתה שומע קול :"אררררררר אררררררר" אתה מסתכל סביב ורואה פוקימון אבל אתה לא מצליח לזהות אותו בגלל שהוא רחוק ובגלל שהוא עומד בצל אך ממה שאתה רואה מבנה גופו זהה לשל כלב מה תעשה?<?
[b]ירין[/b]
מגבי מתחיל את הסיחרור אך טיילו מהיר יותר ממינו ופוגע בו ראשון.מגבי נופל על האדמה ומתרגז לפני שטיילו מספיק לזוז הוא שולח פיצוץ פיח ומחסל את טילוו המסכן שנפגע מטווח אפס. מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 15 2009, 08:01 PM
[b]
[b]ירין[/b]
מגבי מתחיל את הסיחרור אך טיילו מהיר יותר ממינו ופוגע בו ראשון.מגבי נופל על האדמה ומתרגז לפני שטיילו מספיק לזוז הוא שולח פיצוץ פיח ומחסל את טילוו המסכן שנפגע מטווח אפס. מה תעשה?? [/b][/quote]
אי פשר לתפוס אותו? בבקשה....אני לא שתמש בו..
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 15 2009, 08:01 PM
[b] [b]שון[/b]
שים לב פרסמתי את הפוקימונים של קורטני ב3 מהאיווים היא לא מתשמשת בינתיים היא מגדלת אותם=]
;~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טב אני הודיע למר .בראון בעזרת SMS" היא אומרת ופיתאום אתה שומע קול :"אררררררר אררררררר" אתה מסתכל סביב ורואה פוקימון אבל אתה לא מצליח לזהות אותו בגלל שהוא רחוק ובגלל שהוא עומד בצל אך ממה שאתה רואה מבנה גופו זהה לשל כלב מה תעשה?<? [/b][/quote]
''מה זה הפוקימון הזה?'' אני אומר ומנסה להתקרב אליו לאט לאט כדי לראות איזה פוקימון זה
-
[b]שון[/b]
אתה מתקרב לפוקימון וקולט שזה בסך הכל מיטיאנה עצבני~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/262.png[/img] מה תעשה??
[b]ירין[/b]
[b]לאאא[/b]
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 16 2009, 07:09 AM
[b] [b]שון[/b]
אתה מתקרב לפוקימון וקולט שזה בסך הכל מיטיאנה עצבני~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/262.png[/img] מה תעשה?? [/b][/quote]
''אני חושב שצ'ימצ'אר יוכל להתמודד מולו'' אני חושב לעצמי
אחרי זה אני מוציא את צ'ימצ'אר מהפוקדור ואומר לו ''צא צ'ימצ'אר, תקוף את מיטיאנה עם גחלת''
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 16 2009, 07:09 AM
[b]
[b]ירין[/b]
[b]לאאא[/b] [/b][/quote]
"חבל פוקימון כזה טוב..." אני אורמ לעצמי וממשיך בדרך לעיר
-
[b]שון[/b]
צ'ימ יוצא מהפוכדור ומאיטיאנה רואה אותו ומתחיל לרטון ~יאנו רארר ראררר קול כזה שיוצא מבלי לפתוח את הפה~ וישר אחר כך הוא משגר קרן על, על צ'ימ שבדיוק עמד לתקוף את מאיטיאנה בגלגל להבה.
קרן העל פוצעת את צ'ימ מאד והוא מתקשה לקום מה תעשה??
[b]ירין[/b]
אתה רצית לאמן את הפוקימונים שלך לא??
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 16 2009, 08:44 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה רצית לאמן את הפוקימונים שלך לא?? [/b][/quote]
רגע יש לי שלאה...במכון זה כמה על כמה
----
אני ימשיך לחפש פוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 16 2009, 08:44 PM
[b] [b]שון[/b]
צ'ימ יוצא מהפוכדור ומאיטיאנה רואה אותו ומתחיל לרטון ~יאנו רארר ראררר קול כזה שיוצא מבלי לפתוח את הפה~ וישר אחר כך הוא משגר קרן על, על צ'ימ שבדיוק עמד לתקוף את מאיטיאנה בגלגל להבה.
קרן העל פוצעת את צ'ימ מאד והוא מתקשה לקום מה תעשה?? [/b][/quote]
''תחזיק מעמד צ'ימצ'אר, עכשיו הוא משותק לקצת זמן בגלל הקרן על אז תוכל לפגוע בו עם שריטה, אחרי זה תתרחק ממנו ותשתמש בגחלת'' אני אומר לצ'ימצ'אר בתקווה שהוא יצליח לקום
-
[b]ירין[/b]
אם הייתי רוצה שתדע הייתי כותב את זה במידע על מנהיג המכון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתובב שם באזור ורואה 2 לדיבות~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/165.png[/img] משחקות ביחד מה תעשה??
[b]שון[/b]
צ'ימצ'אר מתקרב אל מאיטיאנה המשותק ותוקף אותו בשריטה שלא מזיזה לו כל כך,צ'ימצ'אר תוקף אותו פעם נוספת אל הפעם בגחלת שגם לא כל כך פוגע במטיאנה שיצא מהשיתוק והוא עומד לתקוף בכדור צל מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 17 2009, 07:10 AM
[b] [b]שון[/b]
צ'ימצ'אר מתקרב אל מאיטיאנה המשותק ותוקף אותו בשריטה שלא מזיזה לו כל כך,צ'ימצ'אר תוקף אותו פעם נוספת אל הפעם בגחלת שגם לא כל כך פוגע במטיאנה שיצא מהשיתוק והוא עומד לתקוף בכדור צל מה תעשה?? [/b][/quote]
''וואו, המיטיאנה הזה חזק. צ'ימצ'אר תשתמש בצוות כפול כדי להתחמק מהכדור צל, ואחרי זה רוץ אליו ותשלח לו כמה שיותר חבטות זעם חזקות'' אני אומר לצ'ימצ'אר
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 17 2009, 07:10 AM
[b] [b]ירין[/b]
אם הייתי רוצה שתדע הייתי כותב את זה במידע על מנהיג המכון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתובב שם באזור ורואה 2 לדיבות~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/165.png[/img] משחקות ביחד מה תעשה??
[/b][/quote]
"זה יהיה אימון טטוב!טריקו אבסול צאו! עכשיו טריקו מכת בוץ לכנפיים של הלדיבה הראשונה ואז התקפה מהריה ורדיפה!!!אבסול לגלוג ואז רוח טער והטעיה עם חיתוך לילה!!" אני אומר
-
[b]ירין[/b]
טוב סתכל אני יעשה את הקרב הכפול ככה קודם הקרב של טריקו ואז עיוברים לאבסול כאילו שאני מקפיא את החלק של אבסול טוב??
~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו תוקף במכת בוץ אך הלבידה חומק ותוקף את טריקו במתקפת רוח כסופה,טריקו נפגע ממנה וישר אחרייה תוקף את הלדיבה במתקפה מהירה ופוגע בה בעוצמה,טריקו תוקף ברדיפה אך הלדיבה חומקת ותוקף באגרוף שביט מה תעשה??
[b]שון[/b]
לפני שאתה מספיק לסיים לדבר קורטני צועקת:"מיסי גלסי צאו,גלסי קרן קרח,מיסי כדור צל" בזמן שהיא מוציא את המיסדרווס והגלסיאון שלה שתוקפים את המטיאנה ומחסלים אותה מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 19 2009, 08:54 PM
[b] [b]ירין[/b]
טוב סתכל אני יעשה את הקרב הכפול ככה קודם הקרב של טריקו ואז עיוברים לאבסול כאילו שאני מקפיא את החלק של אבסול טוב??
~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו תוקף במכת בוץ אך הלבידה חומק ותוקף את טריקו במתקפת רוח כסופה,טריקו נפגע ממנה וישר אחרייה תוקף את הלדיבה במתקפה מהירה ופוגע בה בעוצמה,טריקו תוקף ברדיפה אך הלדיבה חומקת ותוקף באגרוף שביט מה תעשה??
[/b][/quote]
"מהר תתחמק עם מתקפה מהירה ואז מכת בוץ לעניים שלו ואז שאבה וחבטה!" אני אומר
-
[b]ירין[/b]
תבין מתקפה מהירה זה לא דרך לחמוק נמאס לי כבר שאתה רושם את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מנסה לחמוק אך לדיבה פוגע בו, טריקו נפגע מאגרוף השביט בראש ונכנס לבילבול וזה גורם למכת הבוץ לפספס ולשאיבה לפגוע ולחבטה לפגוע בטריקו בכל שהוא חבט באדמה.לדיבה שענפגע מהשאיבה מתרגז ותוקף באגרוף מאאך מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 19 2009, 10:06 PM
[b] [b]ירין[/b]
תבין מתקפה מהירה זה לא דרך לחמוק נמאס לי כבר שאתה רושם את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מנסה לחמוק אך לדיבה פוגע בו, טריקו נפגע מאגרוף השביט בראש ונכנס לבילבול וזה גורם למכת הבוץ לפספס ולשאיבה לפגוע ולחבטה לפגוע בטריקו בכל שהוא חבט באדמה.לדיבה שענפגע מהשאיבה מתרגז ותוקף באגרוף מאאך מה תעשה?? [/b][/quote]
טוב...
------
"תנסה לקפוץ עם הזנב שלך ואז קח תנופה מהאוויר (הבנת?) וחבטה!!! ואז שוב שאיבה וחבטה שתחסל אותו!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 19 2009, 08:54 PM
[b] [b]שון[/b]
לפני שאתה מספיק לסיים לדבר קורטני צועקת:"מיסי גלסי צאו,גלסי קרן קרח,מיסי כדור צל" בזמן שהיא מוציא את המיסדרווס והגלסיאון שלה שתוקפים את המטיאנה ומחסלים אותה מה תעשה?? [/b][/quote]
''צ'ימצ'אר נלחמת ממש טוב, כל הכבוד'' אני אומר לצ'ימצ'אר ומחזיר אותו לפוקדור
''זה היה מגניב, תודה קורטני, הפוקימונים שלך ממש חזקים. אז מה נעשה עכשיו?'' אני אומר לקורטני
-
[b]שון[/b]
"אני יעזור לך לאמן את הפוקימונים שלך"עונה קורטני ומעלה חיוך על הפנים שלה ואז מוסיפה:"נצטרך להיתאמן הרבה כי מכון החשמל בעיר דנג'ו ואנחנו ממש קרובים אלייה, לפני שנתחיל להיתאמן תגיד לי איזה פוקימונים יש לך בנוסף לצ'ימצ'אר?" מה תענה??
[b]ירין[/b]
כן-תקרא לזה מעכשיו חבטה אווירית או חבטת שמיים
;~~~~~~
טריקו תוקף בחבטת שמיים שפוגעת בלדיבה ומרסקת אותה על האדמה,טריקו תוקף בשאיבה ושואב ללדיבה כמעט את כל האנרגייה שלה,לפני שטריקו מספיק לתקוף הוא פתאום מתחיל לזהור באור שחור ולגדול טיפה אך לא להישתנות יסמין שלידך אומרת לך:"ירין הטריקו שלך היתבגר הוא עכשיו בגיל ההיתבגרות עוד כמה אימונים והוא יתפתח". טריקו שסיים לזהור והפך לגדול וחזק יותר ממה שהיה, תוקף את הלדיבה בחבטה ומחסל אותה מה תגיד לאבסול לעשות??
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 20 2009, 09:14 AM
[b] [b]שון[/b]
"אני יעזור לך לאמן את הפוקימונים שלך"עונה קורטני ומעלה חיוך על הפנים שלה ואז מוסיפה:"נצטרך להיתאמן הרבה כי מכון החשמל בעיר דנג'ו ואנחנו ממש קרובים אלייה, לפני שנתחיל להיתאמן תגיד לי איזה פוקימונים יש לך בנוסף לצ'ימצ'אר?" מה תענה?? [/b][/quote]
''יש לי את סטאריו'' אני אומר לה ומוציא את סטאריו מהפוקדור
''סטאריו תכיר את קורטני, היא תהיה שותפה לצוות'' אני אומר לסטאריו
ואז אני מסתכל על הפוקדור של לרביטר בעצב ואומר לקורטני בהיסוס ''יש לי גם לרביטר, אבל בזמן האחרון יש לי בעיה איתו, בהתחלה הוא הקשיב לי והכל היה טוב, אבל אחר כך הוא הפסיק להקשיב לי והוא אפילו התחיל להתנהג בצורה נוראית ואכזרית. למרות שאת לא רופאה, את יכולה לבדוק מה לא בסדר אצלו ולנסות לעזור לי לגרום ללרביטר להקשיב לי?''
-
אני פורש מהמשחק...
היה כיף,אבל לא יודע למה,לא בא לי להמשיך...
מצטער שלא הודעתי עד עכשיו...
בהצלחה בהמשך המשחק
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 20 2009, 09:14 AM
[b]
[b]ירין[/b]
כן-תקרא לזה מעכשיו חבטה אווירית או חבטת שמיים
;~~~~~~
טריקו תוקף בחבטת שמיים שפוגעת בלדיבה ומרסקת אותה על האדמה,טריקו תוקף בשאיבה ושואב ללדיבה כמעט את כל האנרגייה שלה,לפני שטריקו מספיק לתקוף הוא פתאום מתחיל לזהור באור שחור ולגדול טיפה אך לא להישתנות יסמין שלידך אומרת לך:"ירין הטריקו שלך היתבגר הוא עכשיו בגיל ההיתבגרות עוד כמה אימונים והוא יתפתח". טריקו שסיים לזהור והפך לגדול וחזק יותר ממה שהיה, תוקף את הלדיבה בחבטה ומחסל אותה מה תגיד לאבסול לעשות?? [/b][/quote]
"כל הכבוד טריקו!אבסול מהר תשתגר מאחורי ואז הטעיה וחיתוך לילה ובסוף שריטה לפנים שלו!" אני אומר
-
[b]שון[/b]
"תוציא אותו אני יראה מה קרה לו" עונה לך קורטני, מה תעשה??
[b]ירין[/b]
אבסולמשתגר מאחורי הלדיבה ובחומק מהרוח הכסופה שלה ותוקף בהטעיה שמבלבלת את לדיבה וגורמת לו לפגוע בעצמו,אבסול תוקף את הלדיבה בחיתוםך לילה וישר אחר כך בשריטה ומחסל אותה בכך, יסמין אומרת:"ירין האבסול הזה חזק מאד נראה שהמאמן שהביא לך אותו אימן אותו טוב" מה תעשה??
תמיר-טוב החלטה שלך =]
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 20 2009, 04:39 PM
[b] [b]שון[/b]
"תוציא אותו אני יראה מה קרה לו" עונה לך קורטני, מה תעשה?? [/b][/quote]
''בסדר, אבל תיזהרי, הוא יכול להיות מסוכן'' אני אומר לקורטני
''צא לרביטר'' אני צועק ומוציא את לרביטר מהפוקדור בזמן שאני מפחד שהוא יעשה משהו נורא
-
שון
לרביטר יוצא מהפוכדור, אתה מסתכל עליו בחשדנות מכיוון שהוא לא עושה כלום רק יושב ומחכה, בנוסף אתה שם לב שהוא ישנוני מאד.קורטני מתקרבת אליו ואומרת :"נראה שהוא חולה,כניראה שזאת מחלה שגרמה לו ליהיות אגרסבי ועכשיו היא התחילה להשפיע בכך שהיא גורמת לו להיתעייף. צריך לקחת אותו למרכז פוקימונים" מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 20 2009, 04:39 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אבסולמשתגר מאחורי הלדיבה ובחומק מהרוח הכסופה שלה ותוקף בהטעיה שמבלבלת את לדיבה וגורמת לו לפגוע בעצמו,אבסול תוקף את הלדיבה בחיתוםך לילה וישר אחר כך בשריטה ומחסל אותה בכך, יסמין אומרת:"ירין האבסול הזה חזק מאד נראה שהמאמן שהביא לך אותו אימן אותו טוב" מה תעשה??
[/b][/quote]
"כן...בוא נמשיך!" אני אומר לה
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 20 2009, 04:57 PM
[b] שון
לרביטר יוצא מהפוכדור, אתה מסתכל עליו בחשדנות מכיוון שהוא לא עושה כלום רק יושב ומחכה, בנוסף אתה שם לב שהוא ישנוני מאד.קורטני מתקרבת אליו ואומרת :"נראה שהוא חולה,כניראה שזאת מחלה שגרמה לו ליהיות אגרסבי ועכשיו היא התחילה להשפיע בכך שהיא גורמת לו להיתעייף. צריך לקחת אותו למרכז פוקימונים" מה תעשה?? [/b][/quote]
אני מרים את לרביטר ומסתכל עליו
''זה לא נראה טוב, צריכים להגיע למרכז הפוקימונים כמה שיותר מהר. יש כאן אחד בסביבה? תובילי אותי כי אני לא מכיר את האיזור'' אני אומר לקורטני ובינתיים אני מחזיק את לרביטר