נארוטו!?
Printable View
נארוטו!?
צודק!
שתי נקודות.
אני מנסה תמיד להיות יפה בקרבות, אני בין החזקים במקום שאני נמצא, אבל הפסדתי פעם למישהו יחסית חלש. מי אני? (בינוני)
יומיצ'יקה
צודק.
שתי נקודות.
יש לי אופי קר רוח, אני מאוד אוהב להילחם, אך האופי שלי משתנה במשך הסדרה. מי אני? (קשה)
ביאקויה?
אם הוא אוהב להילחם או לא אני לא יודע...
סאסקה?
גארה?
טעות שלושתכם
רמז: יש לי טכניקה אפלה.
הידאן
איטאצ'י?
טעות שניכם.
ראיטו ?
מדט נות'?
טעות.
רמז גדול: יש לי שתי שותפים במסע שלי, יצור ובן/בת אדם.
אינויאשה?
טעות.
סשומארו
צודק!
שלוש נקודות!
אני שונא באופן עצום מישהו מסויים, אם אני חושב עליו אני מתחזק בצורה אדירה, ואני אגדי בתחום כולשהו. מי אני? (בינוני)
החידון אנימה מנגה ממשיך!
יוסי ממשיך אותו והפעם ב-פעילות מרובה שלו ושלכם!
קדימה!
הקפצה כמובן .
[b]נעוץ [/b]
החידון ממשיך, כולם להשתתף! (:
שאלה חדשה כמובן:
נולדתי לצד מישהו שעיצבן אותי כל הזמן, אם אני חושב עליו או רואה אותו הכוח שלי מתחזק בצורה אדירה, ולא הופעתי בסדרה אלא רק בסרטים. מי אני? (בינוני.)
ברולי.. כאילו דא (ועכשיו יתברר שטעיתיLOL)
ואתה צודק!
שתי נקודות.
התכונה שלי אגדית, היה אותה רק לנינג'ה אחד שהיה זה שפתח את בית ספר הנינג'ות, ויש לי הרבה כפילים. מי אני? (בינוני.)
אוצ'יהא מדארה?
נארוטו...
טעות שניכם.
פאין
צודק!
שתי נקודות.
איזה צוות הגיע ראשון במבחני הצ'ונין למגדל ביער המוות? (בינוני.)
הצוות של גאארה
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Mar 14 2010, 10:21 AM
[b] הצוות של גאארה [/b][/quote]
צודק! (:
שתי נקודות.
מי ניצח במאבק המשולש בין אורוצ'ימארו, ג'ראיה וטסונאדה? המאבק קרה לאחר שאיטאצ'י וקיסאמה באו לקונוהא וסארוטובי מת. (בינוני.)
ניחוש
ג'ראיה ניצח
ג'ראייה טסונאדה ונארוטו ניצחו,אורצי'מארו ברח מהקרב.
טעות שניכם.
אתם קרובים, זה שאורוצ'ימארו ברח מהקרב לא אומר שהאחרים ניצחו.
טסונאדה ניצח בקרב
אף אחד לא ניצח, אורוצ'ימארו וקאבוטו ברחו משם.
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Mar 15 2010, 11:54 PM
[b] אף אחד לא ניצח, אורוצ'ימארו וקאבוטו ברחו משם. [/b][/quote]
צודק!
שתי נקודות.
איך קוראים לזאנפאקטו של איצ'יגו? (קל.)
זאנגטסו
צודק!
נקודה.
מה קורה כרגע בפרק הכי עדכני של נארוטו במנגה? (קשה.)
אחרי שנארוטו וסאסקה עשו ראסנגן וצ'ידורי הם רואים את המחשבות של השני.. זטסו וטובי (אני אקרא לו טובי למרות שזה מאדרה) באים לשם וזטסו מחליט לקחת את הקרב במקום סאסקה אבל טובי אומר שנארוטו יותר מדי חזק בשביל זטסו ואסקה צריך מנוחה.. טובי אומר שסאסקה ימשיך להלחם ושהוא עצמו יתערב טיפה.. אחר כך נארוטו מתחיל לדבר עם סאסקה על הקרב הסופי הקודם שלהם שם סאסקה אמר שרק נינג'ה מדרגה ראשונה יכול לקרוא את הלב של היריב בעזרת אגרוף אחד בלבד, בלי לדבר.. נארוטו מציע את עצמו כדי להלחם בסאסקה במקום שהוא יתקוף את קונוהא ואז נארוטו ילחם בו שם... קאקאשי אומר שנארוטו יוותר על הקרב על ויגשים את חלומו להיות הוקאגה אבל נארוטו לא מסכים ואומר שלא יכול להיות שהוא יהיה הוקאגה אם הוא לא יכול להחזיר אפילו חבר אחד ואז אומר שהוא זה שילחם בסאסקה.
נארוטו מראה את אהבתו לסאסקה. =]
נארוטו מראה שהוא גיי לסאסקה וסאסקה מראה לו חזרה,זה מה שקורה מאחורי הקלעים XDDDDDD
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Mar 16 2010, 02:55 PM
[b] אחרי שנארוטו וסאסקה עשו ראסנגן וצ'ידורי הם רואים את המחשבות של השני.. זטסו וטובי (אני אקרא לו טובי למרות שזה מאדרה) באים לשם וזטסו מחליט לקחת את הקרב במקום סאסקה אבל טובי אומר שנארוטו יותר מדי חזק בשביל זטסו ואסקה צריך מנוחה.. טובי אומר שסאסקה ימשיך להלחם ושהוא עצמו יתערב טיפה.. אחר כך נארוטו מתחיל לדבר עם סאסקה על הקרב הסופי הקודם שלהם שם סאסקה אמר שרק נינג'ה מדרגה ראשונה יכול לקרוא את הלב של היריב בעזרת אגרוף אחד בלבד, בלי לדבר.. נארוטו מציע את עצמו כדי להלחם בסאסקה במקום שהוא יתקוף את קונוהא ואז נארוטו ילחם בו שם... קאקאשי אומר שנארוטו יוותר על הקרב על ויגשים את חלומו להיות הוקאגה אבל נארוטו לא מסכים ואומר שלא יכול להיות שהוא יהיה הוקאגה אם הוא לא יכול להחזיר אפילו חבר אחד ואז אומר שהוא זה שילחם בסאסקה. [/b][/quote]
ואתה צודק!
שלוש נקודות! איזו תשובה זאת אלכס? XD
אני דמות חזקה במיוחד, לא שוחררתי בסדרה וגרמתי נזק רב מאוד לגיבורי הסדרה. מי אני? (קשה)
יכול להיות שזה הקיובי מנארוטו?