-
[QUOTE=Ritsuka Kun;603161][COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=1]טל-
"זה היה נחמד" אומרת קארי בחיוך "לתחרות סרט אני לא אציג את זה. אבל לך תדע" היא אומרת בחיוך מעט נבוך.
אתה זורק פוקדור על סאטרפריי. הפוקדור ניפתח ומתחיל להינדנד על האדמה.
~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נעצר~
[/SIZE][/COLOR][SPOILER]באטרפריי נלכד!![/SPOILER]
"אז אולי תראי לי מהלך שהיית משתמשת בו בתחרות סרט?" אומר בחיוך ובנתיים אוציא את באטרפרי
-
[quote=Ritsuka Kun;603139][COLOR=purple][SIZE=1]סם-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=purple]טוטדייל קם על רכליו עייף ותשוש, אבל לא מוותר ורץ במהירות לעבר נינקדה ומעיף אותו לאחור עם אקדח מים רציני.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]נינקדה מנסה לצאת עם סופה, אבל טוטדייל שיותר מהיר ממנו יוצא עם טפרי לדה ומחסל לחלוטין את נינקדה, אבל ניפגע בעצמו מהמשריטה שלו.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"יפה טוטודייל עשית קרב מצוין עכשיו כדאי שתנוח טוב" אומר ואחזיר אותו לפוכדור ואמשיך ללכת בדרכי לעיר הבאה ואחפש עוד פוקימונים לאימון
-
[quote=Ritsuka Kun;603139][COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]"טוב יש בטח מהירידה מההר מקום טוב" אומר טימי בחיוך ושניכם ממשיכים בדרך ויורדים לוואדי קטן וישר מלא בעשב ופרחים בכל מקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]"מקום מספיק טוב?" הוא שואל בחיוך[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][COLOR=purple][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"זה נראה כמו מקום מצוין. תגיד, אתה מכיר מתקפות יפות שביוטיפליי יוכל להשתמש בהן?"
-
[quote=Ritsuka Kun;603139][COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]מגבי יוצא מהפוקדור ורץ במהירות לעבר גי'גליפאף של המאמן שפשוט מחכה "קדימה היתנפחות!" קורא המאמן וג'יגליפאף שואבת אוויר לבטנה ומיתנפחת לגודל עצום ומרחפת באוויר לגובה ובקח מתחמקת למגבי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]מגבי שולח גחלת רצינית על ג'יגליפאף, אבל היא מישתמשת בהגנה (Protect) והמתקפה לא משפיעה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]"קדימה פאפי סתירה כפולה!" הוא קורא וג'יגליפאף יוצאת מהאוויר במהירות לעבר מגבי.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"תתחמק מזה מגבי!,לאחר מכן תשתמש באותו התרגיל הישן של הערפיח משולב עם גחלת!,קדימה!" אני שואג.
-
[SIZE=1][COLOR=Green]סטיב-
אתה מדבר לעצמך ומתחיל לחפור בשיחים באיזור.
לפתע אתה מרגיש כאב חד בידיך כאילו נשכו אותה.
אתה מושך את ידך מופתע לראות סנובול ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d3/Spr_4h_209.png[/IMG]) נושכת בהנאה מרובה את ידך.
[COLOR=DeepSkyBlue]טל~
"אממ אני אראה משהו ישן" היא אומרת בחיוך ומוציאה מהפוקדור שלה בלוסום ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/94/Spr_4h_182.png[/IMG]) היוצאת באורות ופרחים המיסתובבים סביבה.
"קדימה בלוסום ריח מתוק וסופת עלים!" היא קוראת ובלוסום מתחילה להיסתובב במקום ויוצאת סביבה שני מעגלים אחד ורוד והשני ירוק, המיסתובבים סביבה וסביב עצמם במהירות ורמת חן גבוהה ביותר.
בלוסום, אז מתחילה לרקוד ולרחף באוויר והעיגולים מתחילים להיתפצל ולהיסתובב סביבה בטבעות מושלמות.
"קדימה בלוסום כוח חבוי!" היא קודראת ובלוסום מתחילה ליזהור באור ורוד קל ומוסיפה לכל העיניין עוג טבעת בצבע תכלת בהיר.
"תסיימי את הכל עם להב עלה!" היא קוראת ובלוסום מעמידה את שולי עליה ומתחילה להיסתובב במקום במהירות עצומה וחותכת את הטבעות ובעזרת הכוח החבוי הכל הופך לזיקוקים קטנים הזוהרים באור מהמם.
[COLOR=Purple]סם-
אתה ממשיך בדרכך וניתקל בהופיפ ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/35/Spr_4h_187.png[/IMG]) המרחף מולך.
[COLOR=Blue]ניב-
"תשמע כל מתקפה יכולה להיות יפה תלוי איך אתה מציג אותה" אומר טימי ברצינות "תחשוב מה יכול לעזור לך"
[COLOR=Red]ג'ו-
מגבי שולח ערפיח לכל עבר ומכסה את המקום, אבל לפתע הערפיח מועף בעוצמה לכל עבר.
"חה! פאפאי שלי יכולה גם להוציא את כל האוויר שבגופה!" המאמן קורא וצוחק בקול.
מגבי לא מוותר ומיתנגד בעזרת גחלת לסתירה הכפולה של ג'יגליפאף.
"קדימה פאפי שירה!" קורא המאמן וג'יגליפאף מתחילה לזהור בלבן ומתחילה לזמר ותווים צבעוניים מתחילים לרחף בכל מקום.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;603509][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green]אתה ממשיך בדרכך וניתקל בהופיפ ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/35/Spr_4h_187.png[/IMG]) המרחף מולך.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green][COLOR=green][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"אימון טוב לנידורן צאי" אומר ואוציא את נידורן מהפוכדור ואומר לה "תשלחי להופיפ קרן בילבול ושהוא יהיה קרוב לאדמה השתמשי בבעיטה כפולה" אומר לה ואחשוב 'אולי הייתי יכול להתסדר עם גרנבול פשוט היא צריכה מאמן שיעודד אותה ואני אכזבתי אותה... אני אולי אחזור אלייה" אחשוב לעצמי בעצב קצת
-
[quote=Ritsuka Kun;603167][COLOR=darkorange][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]שוב? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]זכר- יש זין[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]נקבה יש פות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]בנקבה לרוב מוסיפים י' או ה'[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]לזכר לא.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]לבידריל יש פות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]בידריל מהנהנת בראש[SIZE=7]ה [SIZE=1]ומנסה לצאת מהדלת אבל ניתקעת בקיר זכוכית.[/SIZE][/SIZE][/COLOR][SIZE=7]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]אתה ודני ותחים את הדלת והיא עפה במהירות לקצה העיר ומשם לתוך שביל קטן המוביל אתכם ליער ענק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]בידריל מחווה עם עוקצ[SIZE=7]ה[SIZE=1] לכניסה של היער.[/SIZE][/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/quote]
טוב מה אתה צועק זאת רק פעם שנייה שזה קורה XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה בידריך, קדימה בוא נמשיך לשם" אני אומר [SIZE=7][B]לה [/B][/SIZE][SIZE=2]ולמאמן המכון, וצועד לשם.[/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;603509][COLOR=green][COLOR=green][SIZE=1][COLOR=green][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green]"תשמע כל מתקפה יכולה להיות יפה תלוי איך אתה מציג אותה" אומר טימי ברצינות "תחשוב מה יכול לעזור לך"[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"הממ, אולי איזו מתקפה שבזמן הביצוע שלה ביוטיפליי ידגיש את החינניות של התנועה שלו והיופי שלו. הממ, איזו מתקפה מתאימה לזה?" אומר ואגרד בראשי ואז אמשיך בשאלה "אולי attract (לא בטוח איך לפרש את זה, עייף מכדי לנסות). יש לך רעיון אחר טימי?"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;603509][SIZE=1][COLOR=Green]סטיב-
אתה מדבר לעצמך ומתחיל לחפור בשיחים באיזור.
לפתע אתה מרגיש כאב חד בידיך כאילו נשכו אותה.
אתה מושך את ידך מופתע לראות סנובול ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d3/Spr_4h_209.png[/IMG]) נושכת בהנאה מרובה את ידך.
[/QUOTE]
"כן כן לארביטאר , ידעתי שאמצא לך משהו יותר טוב"
אגיד בעודי מנער את היד שלי ומנסה להתעלם מהכאבים
"הנה , עכשיו לארביטאר צא במגלשת אבנים
והשתמש בסופת חול סביב הסנובול "
-
[COLOR=DeepSkyBlue]טל~
"אממ אני אראה משהו ישן" היא אומרת בחיוך ומוציאה מהפוקדור שלה בלוסום ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/94/Spr_4h_182.png[/IMG]) היוצאת באורות ופרחים המיסתובבים סביבה.
"קדימה בלוסום ריח מתוק וסופת עלים!" היא קוראת ובלוסום מתחילה להיסתובב במקום ויוצאת סביבה שני מעגלים אחד ורוד והשני ירוק, המיסתובבים סביבה וסביב עצמם במהירות ורמת חן גבוהה ביותר.
בלוסום, אז מתחילה לרקוד ולרחף באוויר והעיגולים מתחילים להיתפצל ולהיסתובב סביבה בטבעות מושלמות.
"קדימה בלוסום כוח חבוי!" היא קודראת ובלוסום מתחילה ליזהור באור ורוד קל ומוסיפה לכל העיניין עוג טבעת בצבע תכלת בהיר.
"תסיימי את הכל עם להב עלה!" היא קוראת ובלוסום מעמידה את שולי עליה ומתחילה להיסתובב במקום במהירות עצומה וחותכת את הטבעות ובעזרת הכוח החבוי הכל הופך לזיקוקים קטנים הזוהרים באור מהמם.
[/color]
"וואו!" אומר ואסתכל בפליאה "זה כל כך יפה!"אומר ואציע לקארי ללכת לכיוון העיר ג'נטה "ודרך אגב,מה דעתך ללמד אותי קצת על תיאום?" אומר ואקרוץ לה בזמן שאנחנו מתקדמים לכיוון העיר.
-
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=1]טל-
"אממ אני מוכנה לעזור לך, אבל את המהלכים תיהיה צריך לתכנן לבד" היא אומרת בחיוך נבוך מעט.
שניכם מתחילים ללכת שלפתע אתם שומעים צרחה מאחוריכם.
אתם מיסתובבים ורואים טרופיוס ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/63/Spr_4p_357.png[/IMG]) עף במהירות לכיוונכם!
[COLOR=Blue]ניב-
"האמת שהמתקה 'שמש בוקר' יכולה להיות מאוד יעילה "כמובן שאתה יכול ללמד אותו משיכה ([/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=1][COLOR=Blue]Attract) זה הכל תלוי איך תרצה שהמופע שלך יראה" טימי אומר בחיוך "אבל אתה חייב להתחיל לעבוד על התיאום שלך. "אתה יודע שחלק מהמקומות זה קרב זוגי. כלומר תיהיה צריעך לעבוד עם שני פוקימונים" הוא מוסיף וניראה מעט מובך לספר לך.
[COLOR=Green]סטיב-
אתה מנסה להוציא את ידך מפיה של סנובול, אבל היא רק נוהמת עליך בקול ואתה משחרר אחרי סיבוך את לארביטר מהפוקדור.
סנובול תוקעת בו מבט מאיים, והוא ניראה מעט מפוחד ממנה, אבל שולח מגלשת אבנים הפוגעת בה, ובידך, בגלל שהיא לא שיחררה את פיה.
לארביטר משחרר סופת חול הפוגעת גם בך, אבל סנובול מישחררת את אחיזתה בפיך וניראת מעט מבולבלת אבל כשאתה ולאביטר חושבים שהצלחתם, גל של אש עובר בכל הסופה והופך אותה לקליפת זוכיכת שאתה,לארביטר וסנובול כלואים בו.
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
אני רק מסביר לך XP
ד"א שכחת את התאומה בשדה... XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה,דני ובידריל ניכנסים ליער הענקי והדרך מיתפרסת לשישה שבילים ענקיים אשר גם הם, אתה רואה מיתפצלים בעצמם.
"זה מבוך" אומר דני במעט יאוש. "שמע היער הולך ומחשיך תיהיה עירני ותחפש כל סימן לחבורת שלך."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שיהיו לך גם את המתקפות של בידריל=
עוקץ רעל,פצצת רפש,שאיבת ג'יגה,שבירת לבנים,עוקץ כפול,אס אווירי,זעם,מיקוד אנרגיה, מתקפת זעם,צוות כפול, הבזק,
[COLOR=Purple]סם-
מיצטער אבל ממש, אל תעלב אבל אני לא יכול להמשיך לך את המשחק.
התגובות שלך באמת תוקעות ואני לא יכול להמשיך.
מיצטער, אבל אתה בחוץ. =\
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;603810][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue]אני רק מסביר לך XP[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]ד"א שכחת את התאומה בשדה... XD[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]אתה,דני ובידריל ניכנסים ליער הענקי והדרך מיתפרסת לשישה שבילים ענקיים אשר גם הם, אתה רואה מיתפצלים בעצמם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]"זה מבוך" אומר דני במעט יאוש. "שמע היער הולך ומחשיך תיהיה עירני ותחפש כל סימן לחבורת שלך."[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]שיהיו לך גם את המתקפות של בידריל=[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]עוקץ רעל,פצצת רפש,שאיבת ג'יגה,שבירת לבנים,עוקץ כפול,אס אווירי,זעם,מיקוד אנרגיה, מתקפת זעם,צוות כפול, הבזק,[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
XD אז מה אני יעשה עכשיו? אין לי ת'מספר שלה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בידריל, אתה זוכר אם הם פנו לשביל מסויים?" אני פונה אליו.
-
[COLOR=DarkOrange][SIZE=1]תומאס-
[/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]פות!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בידריל מנידה בראשה. מפה תיהיו צריכים לחפש.
[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;603819][COLOR=darkorange][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!! [/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorange][SIZE=1]פות!![/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]בידריל מנידה בראשה. מפה תיהיו צריכים לחפש.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
איפה? איפה? איפה? איפה? איפה? איפה? איפה? איפה? איפה? איפה? :O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר, ניאלץ לבחור שביל מסויים ולצעוד בתוכו" אני אומר לדני "בידריל, תנסי להתרכז, אולי תצליחי להרגיש את רוחה של אלי בסביבה בזכות התקשורת שלכם" אני אומר לו "סייטר, צא החוצה" אני קורא ומשחרר את סייטר החוצה מהפוכדור שלו
-
[COLOR=DarkOrange][SIZE=1]תומאס-
אתה מוציא את סייטר שועמד ליידך ןמנסה גם למצוא את אלי.
בידריל עוצמת עיניים ומנסה להיתרכז, אבל מנידה שוב בראשה.
"טוב זה לא הולך" אומר דני אחרי שתיקה ארוכה "צאו וויגליטאף וטוגאקיס!" הוא קורא וזורק מהפוקדורים שלו שני פוקימונים העומדים לידו ומיסתכלים עליו בחיבה מלאה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/34/Spr_4p_468.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9c/040.png[/IMG].
"טוב אנחנו מחפשים שתי נערות פצועות, באחד מהקינים חפשו מהאוויר ואנחנו נחפש פה" אומר דני בחיוך לפוקימוניו.
טוגקיס מתחיל לנפנף בכנפיו ונעלפ בשניות באוויר.
וויגליטאף לעומת זאת שואבת המון אוויר לפיה ומיתנפחת לגודל של כדור מעופף ועולה לאוויר ונעלמת מעל צמרות העצים.
"מוכן לחפש אותן בדרך הקשה?" שואל אותך החיוך
[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;603862][COLOR=darkorange][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]אתה מוציא את סייטר שועמד ליידך ןמנסה גם למצוא את אלי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]בידריל עוצמת עיניים ומנסה להיתרכז, אבל מנידה שוב בראשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]"טוב זה לא הולך" אומר דני אחרי שתיקה ארוכה "צאו וויגליטאף וטוגאקיס!" הוא קורא וזורק מהפוקדורים שלו שני פוקימונים העומדים לידו ומיסתכלים עליו בחיבה מלאה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/34/Spr_4p_468.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9c/040.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]"טוב אנחנו מחפשים שתי נערות פצועות, באחד מהקינים חפשו מהאוויר ואנחנו נחפש פה" אומר דני בחיוך לפוקימוניו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]טוגקיס מתחיל לנפנף בכנפיו ונעלפ בשניות באוויר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]וויגליטאף לעומת זאת שואבת המון אוויר לפיה ומיתנפחת לגודל של כדור מעופף ועולה לאוויר ונעלמת מעל צמרות העצים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]"מוכן לחפש אותן בדרך הקשה?" שואל אותך החיוך[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"לצערי..." אני אומר בחיוך עקום כזה "בסדר בידריל, סייטר, בואו נחפש אותה. עופו לצמרות העצים ותחפשו סימן שלהם מלמעלה על העצים או מהקרקע. אם אתם רואים משהו חשוד תדווחו לנו" אני אומר לשניהם.
-
[quote=Ritsuka Kun;603810][SIZE=1][COLOR=deepskyblue][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=deepskyblue]
[SIZE=1][COLOR=deepskyblue]"האמת שהמתקה 'שמש בוקר' יכולה להיות מאוד יעילה "כמובן שאתה יכול ללמד אותו משיכה ([/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=1][COLOR=blue]Attract) זה הכל תלוי איך תרצה שהמופע שלך יראה" טימי אומר בחיוך "אבל אתה חייב להתחיל לעבוד על התיאום שלך. "אתה יודע שחלק מהמקומות זה קרב זוגי. כלומר תיהיה צריעך לעבוד עם שני פוקימונים" הוא מוסיף וניראה מעט מובך לספר לך.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אתחיל לדבר לעצמי "ככל שעובר הזמן ככה אני מתחיל לחשוש יותר ויותר מלהיות מתאם. עבודה עם שני פוקימונים זה דבר קשה. אולי ננסה לשלב בין מריל לביוטיפליי? נוכל לעבוד עם ביוטיפליי על שמש הבוקר באותו הזמן, ואני בטוח שמריל יכולה לבצע כמה שילובים מהריבים בעזרת מתקפות המים שלה. מריל יודעת גם הקסמה ושירה, בטח אפשר להעזר בזה. להדגיש את הקול שלה והיופי שלה, נראה לי שזה יכול לעבוד! מה דעתך?" ובמשפט האחרון ארים את ראשי ואדבר בקול, אשאל את טימי.
-
[quote=Ritsuka Kun;603509][COLOR=green][COLOR=green][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green]מגבי שולח ערפיח לכל עבר ומכסה את המקום, אבל לפתע הערפיח מועף בעוצמה לכל עבר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]"חה! פאפאי שלי יכולה גם להוציא את כל האוויר שבגופה!" המאמן קורא וצוחק בקול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]מגבי לא מוותר ומיתנגד בעזרת גחלת לסתירה הכפולה של ג'יגליפאף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]"קדימה פאפי שירה!" קורא המאמן וג'יגליפאף מתחילה לזהור בלבן ומתחילה לזמר ותווים צבעוניים מתחילים לרחף בכל מקום.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"תנסה להתרחק מהאזור עד שהתווים יעלמו! לאחר מכן רוץ אל עבר פאפי ודמה את עצמך כאילו אתה מתכוון להתנגש בה!, אבל בעצם תפתיע אותה ותקפוץ לאחוריה ומשם תמשיך בנגיחת ראש!" אני שואג.
-
[COLOR=DarkOrchid][SIZE=6]בגלל שיש לי יום הולדת ואני מושלם טילים~
החלטתי לצ'פר אתכם עם הסוגים האהובים עליי!
מי שרוצה כמובן, יכול לבחור כל פוקימון [SIZE=1]בהיתפתחות ראשונה [SIZE=6]מסוג נורמל או רעל 3>
[COLOR=Blue][SIZE=1]ניב-
"תשמע זה יכול לעבוד. אבל קודם אתה חיים לנסות!" טימי קורא בהיתלהבות.
[COLOR=Red]ג'ו-
מגבי שולח גחלת קטנה על התווים ומצליח לפנות לו את האיזור מכל התווים המרחפים ורץ במהירות לעבר ג'יגליפאף.
גיגליפאף מתכוננת להישתמש עליו סתירה כפולה, אבל מגבי מפתיע אותה בקפיצה אחורנית ונגיחת ראש המעיפה אותה לאחור.
"זה מספיק פאפי פעימת מים!" קורא המאמן וכדור כחול נוצר לפני פיה של ג'יגליפאף ומתחיל לגדול בצורה מאיימת למדי.
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
שני הפוקימונים מתחילים לעופף במהירות ולעזור בחיפושים.
"עכשיו לאן ניפנה לדעתך?" שואל אותך דני.
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;604070][SIZE=6][SIZE=1][SIZE=6][COLOR=darkorchid][SIZE=6][COLOR=darkorchid][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorchid]
[SIZE=6][COLOR=darkorchid]מגבי שולח גחלת קטנה על התווים ומצליח לפנות לו את האיזור מכל התווים המרחפים ורץ במהירות לעבר ג'יגליפאף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=darkorchid]גיגליפאף מתכוננת להישתמש עליו סתירה כפולה, אבל מגבי מפתיע אותה בקפיצה אחורנית ונגיחת ראש המעיפה אותה לאחור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=darkorchid]"זה מספיק פאפי פעימת מים!" קורא המאמן וכדור כחול נוצר לפני פיה של ג'יגליפאף ומתחיל לגדול בצורה מאיימת למדי.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/quote]
תקשיב, כבר יש לי פוקימון נורמל, אבל אם אני אתן לך קצת ירוקים מהצד ככה, בקטנה. יש סיכוי שאני אוכל לבחור מתקפה?:sunglasses:.... סתם:sorry:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קודם כל תשתמש במחסום!, ולאחר מכן תתחמק מפעימת המים של פאפי!. אחרי שאתה בטוח תשתמש בגחלת הכי חזקה וארוכה שלך על פאפי!, בכל העוצמה!" אני מדריך את מגבי.
-
[quote=Ritsuka Kun;604070][SIZE=6][SIZE=1][SIZE=6][COLOR=darkorchid][COLOR=blue][SIZE=1]ניב-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=6][COLOR=darkorchid]"תשמע זה יכול לעבוד. אבל קודם אתה חיים לנסות!" טימי קורא בהיתלהבות.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/quote]
לבחור פוקימון מסוג רעל או נורמל? איגליבאף
"אוקיי, צאו ביוטיפליי ומריל! ביוטיפליי, תעטוף את מריל בעזרת יריעת חוט! מריל תתגלגל במעגלים! ביוטיפליי במרכז המעגל תיצור עוד כדור דיסקו (השידרוג לרעיון של טימי, מתקפה ראשונה שאני ממציע {ביחד עם טימי}) ואז תרחף מעל הכדור! מריל תעצור את עצמך ותיפתח בכל כוחך, ואז תשתמש בהקסמה ומיד אחר כך בבועות תוך כדי סחרור, למלא את המקום בבועות שישקפו את האור של הכדור!"
-
[quote=Ritsuka Kun;604070][COLOR=darkorchid][SIZE=6]בגלל שיש לי יום הולדת ואני מושלם טילים~[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=6][COLOR=darkorchid]החלטתי לצ'פר אתכם עם הסוגים האהובים עליי![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=darkorchid]מי שרוצה כמובן, יכול לבחור כל פוקימון [SIZE=1]בהיתפתחות ראשונה [SIZE=6]מסוג נורמל או רעל 3>[/SIZE][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][SIZE=6][COLOR=darkorchid][COLOR=darkorchid][SIZE=6][COLOR=darkorchid][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorchid][SIZE=2][COLOR=darkorchid]שני הפוקימונים מתחילים לעופף במהירות ולעזור בחיפושים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkorchid]"עכשיו לאן ניפנה לדעתך?" שואל אותך דני.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/quote]
"בוא נמשיך ישר, נבדוק את השביל ההוא" אני אומר לו ומצביע על השביל שלפנינו "מעניין אילו פוקימונים מסתובבים פה" אני ממלמל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פוקימון מסוג נורמל או רעל בצורה הראשונה? ^^
איווי :ם
-
[COLOR=Red][SIZE=1]ג'ו-
אתה יכול גם לבחור פוקימון רעל~
אם אתה לא רוצה שום דבר אין לי בעיה לתת מתקפה ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מגבי זוהר באדום בהיר מאוד ומתחיל לרוץ במעגלים, אבל ג'יגליפאף, לא מכוונת עליו ישירות, אלה על הריצפה והפעימת מים מיתפוצצת לכל עבר ויוצרת גלים ענקיים לכל עבר ופוגעים ישירות במגבי, הניפגע קשה מהמתקפה.
מגבי לא מוותר ויוצא עם גחלת ענקית על ג'יגליפאף ושורף אותה (Burn) ג'יגליפאף חבולה בידייה וברגלייה.
"לא פאפיע אל תוותרי וצאי עם סתירה כפולה!" קורא המאמן.
[COLOR=Blue]ניב-
אתה תקבל בקרוב 3:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שני הפוקימונים יוצאים מהפוקדורים ושניהם מקשיבים וביטיפליי עוטף את מריל לכדור חוטים גדול ומהכדור מתחיל להיתגלגל באיטיות במקום.
ביוטיפליי בינתיים מישתמש בכדור דיסקו והתיאום של ביוטיפליי, יוצא מדהים והוא מציג את עצמו בצורה חיננית ויפה.
לעומת זאת מריל ניתקעת בתוך הכדור ולא מצליחה להישתחרר והיא צורחת מתוכו לעזרה.
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
לא איווי ><
הוא גם פרס של עמוד חמישים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ודני מתחילים ללכת ורואים עדר של שרומיש ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/ba/Spr_4d_285.png[/IMG]) וחבורה של פאראסים ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/94/Spr_4h_046.png[/IMG]) ממש מולכם.
[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;604113][COLOR=red][SIZE=1]ג'ו-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה יכול גם לבחור פוקימון רעל~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אם אתה לא רוצה שום דבר אין לי בעיה לתת מתקפה ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מגבי זוהר באדום בהיר מאוד ומתחיל לרוץ במעגלים, אבל ג'יגליפאף, לא מכוונת עליו ישירות, אלה על הריצפה והפעימת מים מיתפוצצת לכל עבר ויוצרת גלים ענקיים לכל עבר ופוגעים ישירות במגבי, הניפגע קשה מהמתקפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מגבי לא מוותר ויוצא עם גחלת ענקית על ג'יגליפאף ושורף אותה (Burn) ג'יגליפאף חבולה בידייה וברגלייה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"לא פאפיע אל תוותרי וצאי עם סתירה כפולה!" קורא המאמן.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"אוקיי מגבי, תחכה שפאפי תתקרב אליך אבל שנייה לפני שהיא פוגעת בך תזוז הצידה ותעיף אותה בכל הכוח עם חבטת ראש!, לאחר מכן תנסה להתרחק מהאזור ולתת לבעירה של פאפי לעשות את העבודה!" אני מדריך אותו.
~~~~~~~~~~~~
עזוב, לא צריך.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;603810][COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=1]טל-
"אממ אני מוכנה לעזור לך, אבל את המהלכים תיהיה צריך לתכנן לבד" היא אומרת בחיוך נבוך מעט.
שניכם מתחילים ללכת שלפתע אתם שומעים צרחה מאחוריכם.
אתם מיסתובבים ורואים טרופיוס ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/63/Spr_4p_357.png[/IMG]) עף במהירות לכיוונכם!
[/COLOR]
[/QUOTE]
"קארי זהירות!" אומר ואעמוד מולה בתנוחה של חסימה ואצעק אל עבר טרופיוס "עצור!" ואם הוא לא עוצר אז אשלח את באטרפרי להשתמש בנבגי שיתוק.
--------------
פוקימון אחד?אמ...ניראלי שאני אלך על איווי או על דיטו :D
-
[COLOR=Red][SIZE=1]ג'ו-
אתה בטוח? ם:
יש לך גם רעל ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הרעיון שלך עובד, וגיגליפאף מיתבלבלת וניפגעת בצידה שרוף מנגיחת הראש של מגבי ומועפת לאחור.
מגבי לא מוותר לשנייה ושולח גחלת ענקית העוטפת את גיגליפאף בכדור אש ענקי המחסל אותה לחלוטין.
"לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" צורח המאמן ורץ לגיגאליפאף שלו עם דמעות בעיניים "פאפי שלי!" הוא אומר ובוכה על ג'יגליפאף השרופה שלו.
[COLOR=DeepSkyBlue]טל-
גם רעל ם:
ותשכח מאיווי >>
אתה מנסה להגן על קארי, אבל טרופיוס מיתעלם ומעיף את קארי על עץ בעוצמה ונופלת לאחור חסרת הכרה ואותך לאחור.
אתה קם מהאדמה ומוציא את באטרפריי שמתחיל לנופף בכנפיו במהירות ואבקה כתומה מתחילה להיתפזר ברוח, אבל טרופיוס בעזרת סופה מעיף את כל האבקה לכל הרוחות.
[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[COLOR=DeepSkyBlue]טל-
גם רעל ם:
ותשכח מאיווי >>
אתה מנסה להגן על קארי, אבל טרופיוס מיתעלם ומעיף את קארי על עץ בעוצמה ונופלת לאחור חסרת הכרה ואותך לאחור.
אתה קם מהאדמה ומוציא את באטרפריי שמתחיל לנופף בכנפיו במהירות ואבקה כתומה מתחילה להיתפזר ברוח, אבל טרופיוס בעזרת סופה מעיף את כל האבקה לכל הרוחות.
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
אוקיי אז מה דעתך על דיטו? או אקנס :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא!!" אצעק וארוץ אל קארי ואנסה לעזור לה ובינתיים אצעק לבטרפרי "תשתמש ברוח רעה ואז תשלב יריעת חוט כדי להשאיר אותו במקום עם נבגי שיתוק,אבקת שינה ואבקת רעל ותנסה לסיים את זה עם זעם חזק ככל שתוכל!"
-
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=1]טל-
פוקימון שלך, מה שבא לך XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרים את קארי ומרגיש היא עדיין נושמת ורק איבדה את ההכרה.
באטרפריי מתחיל לנפנף בכנפיו ורח סגולה, חסרת צורה מתחילה להיתפשט במהירות לעבר טרופיוס.
באטרפריי שולח יריעת חוט על כנפיו של טרטופיוס וקושר אותן.
טרופיוס מנסה להישתחרר מהן בעזרת עלי טער, ופוגע בבאטרפריי ושורט את פרצופו.
באטרפריי מתחיל לנופף בכנפיו ושולח תערבות של אבקות כתומה,סגולה ותכלת העפים במהירות לעבד טרופיוס ועוטפת אותו לחלוטין.
טרופיוס ניזק קשה משלושת האבקות יחד עם הרוח הרעה ולא ניראה כי טוב, אבל לא מוותר ויוצא עם להב עלה במהירות לעבר באטרפריי.
[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;604236][COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=1]טל-
פוקימון שלך, מה שבא לך XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרים את קארי ומרגיש היא עדיין נושמת ורק איבדה את ההכרה.
באטרפריי מתחיל לנפנף בכנפיו ורח סגולה, חסרת צורה מתחילה להיתפשט במהירות לעבר טרופיוס.
באטרפריי שולח יריעת חוט על כנפיו של טרטופיוס וקושר אותן.
טרופיוס מנסה להישתחרר מהן בעזרת עלי טער, ופוגע בבאטרפריי ושורט את פרצופו.
באטרפריי מתחיל לנופף בכנפיו ושולח תערבות של אבקות כתומה,סגולה ותכלת העפים במהירות לעבד טרופיוס ועוטפת אותו לחלוטין.
טרופיוס ניזק קשה משלושת האבקות יחד עם הרוח הרעה ולא ניראה כי טוב, אבל לא מוותר ויוצא עם להב עלה במהירות לעבר באטרפריי.
[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
אז אני רוצה דיטו :D
~~~~~~~
"באטרפרי תתחמק באמצעות סופה ואז תשלב רוח רעה עם סופה ואבקת רעל ותשלח את זה אל עבר טרופיוס באמצעות דחיפה חזקה ככל שתוכל!" אצעק ואחזור את קארי,אושיב אותה מאחורי העץ ואתן לה מים כדי לנסות לאושש אותה
-
[quote=Ritsuka Kun;604113]
[COLOR=red][SIZE=1][COLOR=red][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=1][COLOR=red]לא איווי ><[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]הוא גם פרס של עמוד חמישים![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה ודני מתחילים ללכת ורואים עדר של שרומיש ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/ba/Spr_4d_285.png[/IMG]) וחבורה של פאראסים ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/94/Spr_4h_046.png[/IMG]) ממש מולכם.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"אולי אפשר לשאול אותם אם הם ראו משהו??" אני שואל את דני
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אה שיט >>
ממ... וואלה לא יודע...
תן לי לחשוב קצת..
גאסטלי?
-
[quote=Ritsuka Kun;604214][COLOR=red][SIZE=1]ג'ו-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה בטוח? ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]יש לך גם רעל ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]הרעיון שלך עובד, וגיגליפאף מיתבלבלת וניפגעת בצידה שרוף מנגיחת הראש של מגבי ומועפת לאחור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מגבי לא מוותר לשנייה ושולח גחלת ענקית העוטפת את גיגליפאף בכדור אש ענקי המחסל אותה לחלוטין.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" צורח המאמן ורץ לגיגאליפאף שלו עם דמעות בעיניים "פאפי שלי!" הוא אומר ובוכה על ג'יגליפאף השרופה שלו.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
בטוח :)
~~~~~~~~~~
"לא רע ילדון, אבל יש לך עוד הרבה כדי להגיע לרמה של מגבי שלי" אני אומר לו ביהירות אך בכל זאת לוחץ את ידו.
לאחר מכן אני ממשיך להתקדם במעלה השביל.
-
[COLOR=Green]סטיב-
אתה מנסה להוציא את ידך מפיה של סנובול, אבל היא רק נוהמת עליך בקול ואתה משחרר אחרי סיבוך את לארביטר מהפוקדור.
סנובול תוקעת בו מבט מאיים, והוא ניראה מעט מפוחד ממנה, אבל שולח מגלשת אבנים הפוגעת בה, ובידך, בגלל שהיא לא שיחררה את פיה.
לארביטר משחרר סופת חול הפוגעת גם בך, אבל סנובול מישחררת את אחיזתה בפיך וניראת מעט מבולבלת אבל כשאתה ולאביטר חושבים שהצלחתם, גל של אש עובר בכל הסופה והופך אותה לקליפת זוכיכת שאתה,לארביטר וסנובול כלואים בו.
[/QUOTE]
"אף אחד לא יפריע לי עכשיו !"
אצעק ואמשיך להסתכל על סופת החול המוקפת בגל האש ואצעק "לארביטאר , השתמש בראש ברזל
וצא עם סנובול מהסופה בעזרת ראש הברזל שלך ,
אחר כך השתמש שוב במגלשת אבנים"
אצעק לו ואחרי שאומר את הדברים האלה אנסה להבין מאיפה בידיוק בא גל האש
-
[quote=Ritsuka Kun;604113][SIZE=1][COLOR=red][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=red]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה תקבל בקרוב 3:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]שני הפוקימונים יוצאים מהפוקדורים ושניהם מקשיבים וביטיפליי עוטף את מריל לכדור חוטים גדול ומהכדור מתחיל להיתגלגל באיטיות במקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]ביוטיפליי בינתיים מישתמש בכדור דיסקו והתיאום של ביוטיפליי, יוצא מדהים והוא מציג את עצמו בצורה חיננית ויפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]לעומת זאת מריל ניתקעת בתוך הכדור ולא מצליחה להישתחרר והיא צורחת מתוכו לעזרה.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/quote]
"נו באמת" אומר בביאוס בזמן שארוץ לשחרר את מריל מהכדור, ואז אומר לה ולביוטיפליי "טוב תנסו את זה שוב, אבל הפעם בלי לעטוף את מריל, אנחנו לא רוצים שהיא תלחד שוב."
-
שם בפורום: WhiteSpartanBK
שם במשחק: מאט דארביל
רקע :
הכל התחיל כשמאט והוריו נסעו לנופש , הם הגיעו למלון ורצו להזמין חדר ובאותו הרגע זה קרה כמה אנשים במעילים שחורים החלו לרסס עם רובים ואקדחים לכל כיוון. מאט ואביו יצאו במזל וחטפו כדור במקומות לא מסוכנים אבל אמו של מאט קיבלה כדור ישר ללב.
מאותו יום מאט כבר לא אותו אחד הוא הישתנה , פעם הוא היה חברותי ושמח כל הזמן אבל מאז אותו מקרה הוא הפך לקר רוח ובודד.
כל לילה היו תוקפים אותו סיוטים על אותו הרגע הוא נשבע לנקום באנשים שאחרים לזה.
למאט הייתה גם אחות גדולה שנעלמה ביום של קרב המכון בהאחרון שלה אבל זה לא כל כך הפריע למאט כי הוא שנאה אותה בגלל שכל תשומת הלב של הוריו הלכה אלי ואף אחד לא שם לב אליו.
יום אחד מאט יצא למקולט לקנות מצרכים ,כשחזר הבייתה גילה שמישו פרץ לבית ורצח את אביו , מאט נשבר בותו נרגע שראה את גופתו של אביו הוא החל לצרוח ולשבור דברים הוא לקח את הפוכדור של הרפיריאור של אביו , הוא יצא מהבית שלו והוציא את הרפיריאור של אביו ואמר לו להרוס את כל העיירה הזאת מבלי להשאיר אף אחד בחיים זאת מכיוון שאחד האנשים בערייה רצח את אביו.
לאחר אותו יום בו טבח בערייה שנמחקה מהמפה הוא הישתנה עוד יותר הוא ניהיה עצבני , חשדן ובעל מזג רע.
לאחר שנתיים הגיעה הזמן של מאט לצאת למסע שלו והוא נשבע שהוא יגלה מי אחרי לאירוע שבו מתה אימו וינקום בו.
תמונה/ ספרייט:[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/8455/matt1.png[/IMG]
פוקימון התחלתי: רייהורן
סרטים:
תגים:
כסף:1000$
ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
הערות/הארות: בעיה אחת הרקע של המשחק מגביל תרקע שצריך לכתוב ..
ואני רוצה טאורוס,וויבל ולוקריאו