[quote=roi857;630524][CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=Navy][COLOR=Red][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
קראבי נראה עצוב מאוד
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"מה קרה קראבי?"אני שואל אותו ומלטף את ראשו.
Printable View
[quote=roi857;630524][CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=Navy][COLOR=Red][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
קראבי נראה עצוב מאוד
[/quote]
"מה קרה קראבי?"אני שואל אותו ומלטף את ראשו.
[QUOTE=roi857;630524][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
הילדה חייכה וזרקה שתי פוקדורים לאויר, וקראה: "צאו טירוג'ו ופיפלאפ!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/236.png[/IMG] ו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/393.png[/IMG] יצאו במהירות
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לפאנפי וצ'ימצ'אר" פאנפי גלגול על פיפלאפ וצ'ימצ'אר גלגל להבה על טירוג"
[quote=roi857;630524][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Navy]
[COLOR=Red]קווין:
עוד לפני שפיצ'ו הספיק לשחרר גל רעם סאלמנס ירתה קרן על שחיסלה את שלושת הפוקימונים, היא לקחה את בגון על צווארה ועפה משם
[COLOR=DarkOliveGreen]
[/quote]
"אני לא מאמין שקרן על חיסלה את שלשתכם במכה.. זה אפילו גורם לי יותר לרצות סלאמנס! ואתם צריכים מאוד להתבייש בעצמכם!"
אני מחזיר את שלשתם לפוכדור ורץ אחרי הסלאמנס ומשתדל לא לאבד אותה.
[quote=roi857;630051][CENTER][COLOR=DarkGreen]ברנדון:
אתה מגיע למרכז פוקימונים ורואה שכולם מוקף בסלעי ענק, לפתע צ'רמיליון יוצא ומראה לך שהוא למד להביור[COLOR=Purple]
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אברך את צ'ארמיליון על המתקה:"כל הכבוד צ'ארמיליון!! המתקפה הזאת תהיה שימושית בהמשך!"
אתקדם לכיוון העיר הבאה.
[quote=roi857;630499]
[COLOR=sienna][COLOR=sienna]
[CENTER][COLOR=sienna][COLOR=darkorange]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]הגיצים של טורצ'יק אפילו לא הזיזו לסלעי ענק[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני נכנס למרכז הפוקימונים ושואל את האחות גו'י "תגידי את יודעת איך יוצאים מפה"
[quote=roi857;630524][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Navy]אדם:
אתה מסיים ללכת ורואה שהכניסה לעיר מג'ירה חסומה בסלעי ענק
[COLOR=Red][COLOR=DarkOliveGreen]
[/quote]
אסתובב ואחזור אל פיצול הדרכים ובדרך חפיצול אנסה לימצוא פוקימון להילחם בו...
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG] עובר בין השיחים
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
האחות ג'וי אמרה: "בקרוב ישחררו אותנו"
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
אתה נופל לבור עמוק
[COLOR=Red]קווין:
סאלמנס מהירה מדי, היא יורה אליך להביור ואז היא באמת נעלמת
[/COLOR][COLOR=Sienna]ליאור:
האחות ג'וי אמרה ברמקול: "הקרב בין ליאור לנועה מתחיל", צ'ימצ'אר פוגע בטירוג'ו אבל הוא יוצא מזה ממש בסדר, עבור פיפלאפ פאנפי לא אתגר, פיפלאפ קופץ וירה קרן בועות לעבר פאנפי, לפי טירוג'ו עלה מעל פיפלאפ והסתובב, פיפלאפ ירה קרן בועות לגובה והבועות עפו לכל עבר בזירה, אין לצ'ימצ'אר ופאנפי לאן לברוח
[COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
קראבי מלטף את ראשו על רגליך
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=roi857;630550][CENTER][COLOR=Navy]
[/COLOR][COLOR=Sienna]ליאור:
האחות ג'וי אמרה ברמקול: "הקרב בין ליאור לנועה מתחיל", צ'ימצ'אר פוגע בטירוג'ו אבל הוא יוצא מזה ממש בסדר, עבור פיפלאפ פאנפי לא אתגר, פיפלאפ קופץ וירה קרן בועות לעבר פאנפי, לפי טירוג'ו עלה מעל פיפלאפ והסתובב, פיפלאפ ירה קרן בועות לגובה והבועות עפו לכל עבר בזירה, אין לצ'ימצ'אר ופאנפי לאן לברוח
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לפאנפי וצ'ימצ'אר" פאנפי גלגול הגנה וצ'ימצ'אר חפירה וברגע שיש בור פאנפי וצ'ימצ'אר תכנסו לבור"
[quote=roi857;630550][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
קראבי מלטף את ראשו על רגליך
[/quote]
"תגיד רוצה להצטרף עליי?"אני שואל אותו.
[quote=roi857;630550][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen]
[COLOR=Red]קווין:
סאלמנס מהירה מדי, היא יורה אליך להביור ואז היא באמת נעלמת
[/COLOR][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOliveGreen]
[/quote]
"טוב קווין, להשאר רגוע ולחשוב על אסטרטגיה"
"לפוקימונים שלי יש פוטנציאל להבריח את הסלאמנס הזו וללכוד את הבייגון הקטן שלה הם רק לא מספיק חזקים"
אני אמצא לי פינה שקטה ביער ויוציא את הפוקימונים שלי
"הגיע הזמן לאימונים כולם, וויביל אנחנו צריכים לעבוד על המהירות שלך כדי שתוכלי להתחמק בפעם הבאה מהלהביור וקרן העל האלו, ופיצ'ו תתקיף את וויביל בהרבה זנב ברזל!"
[quote=roi857;630550]
[CENTER][COLOR=Navy][COLOR=DarkOrange] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
אתה נופל לבור עמוק[COLOR=Sienna][COLOR=DarkOliveGreen]
[/quote]
אני נבהל מאוד וקורא לעזרה:"הציילוו!! נפלתי לתוך בור!!"
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
קראבי רוצה לפני זה קרב
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר יצר תעלה מאוד מרשימה באמצע מרכז הפוקימונים, פאנפי נכנס לשם גם
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
לפתע מישהו שם מכסה אדמה על חור הבור
[COLOR=Red]קווין:
אתה מתחיל להתאמן לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/443.png[/IMG] מגיע ומכניס חצי מגופו של פיצ'ו לפיו, אחר כך הוא מנסה לברוח
[/COLOR] [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;630567]
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Sienna] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
לפתע מישהו שם מכסה אדמה על חור הבור
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"היייי הלווו מה אתה עושה!!! תפסיק!"
[QUOTE=roi857;630567][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר יצר תעלה מאוד מרשימה באמצע מרכז הפוקימונים, פאנפי נכנס לשם גם
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לפוקימונים שלי "פאנפי חבטה על פיפלאפ וצ'ימצ'אר שריטה על פיפלאפ"
[quote=roi857;630567][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Sienna][COLOR=DarkGreen]
[COLOR=Red]קווין:
אתה מתחיל להתאמן לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/443.png[/IMG] מגיע ומכניס חצי מגופו של פיצ'ו לפיו, אחר כך הוא מנסה לברוח
[/quote]
"וויביל קרן קרח! תקפיאי אותו!"
[quote=roi857;630550]
[CENTER][COLOR=navy][COLOR=darkorange]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=navy][/CENTER]
[CENTER][COLOR=navy]האחות ג'וי אמרה: "בקרוב ישחררו אותנו"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=navy][COLOR=navy][COLOR=sienna][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני יושב על אחת הספות ומחכה שישחררו אותנו
[quote=roi857;630550][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG] עובר בין השיחים
[COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOliveGreen]
[/quote]
"סינדוקוויל תיתקוף אותו במסך עשן ואז במהירות בגחלת לאחר מכן תיתקרב אליו ותישתמש בבלימה" אומר לסינדוקוויל.
[quote=roi857;630567][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
קראבי רוצה לפני זה קרב
[COLOR=Sienna][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red]
[/quote]
"צא בלאבזור תשתמש בעלי טער."אני אומר לבאלבזור ומוציא אותו מהפוקדור.
[quote=roi857;630371][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]האקדח מים לא משפיע על אלקטיוויר, הקרב בינו ובין דרגונייט ממשיך, שיון אומר: "עכשיו סופת שלג", דרגונייט ירה מתקפת סופת שלג, שלג עף לעבר אלקטיוויר, אינדי קראה: "נו באמת לא הבנת כלום? אלקטיוויר אגרוף אש!", אלקטיוויר המיס כל פרור שלג שהגיע אליו עם אגרוף שלג מהיר, דרגונייט המשיך ושיון חייך ואמר: "אני לא הבנתי? דרגונייט פעימת מים", דרגונייט שלח כדור מים ענקי שיצר גל מים שאין לתאר את מימדיו, היד של אלקטיוויר נכבתה לגמרי ולא רק זה המים הטעינו יותר מדי חשמל מה שגרם לחשמל לעבור סביב אלקטיוויר ויצר בעיה, אינדי אמרה: "זה אפילו לא מאתגר, אלקטיוויר מכת ברק!", אלקטיוויר חישמל בלי הפסקה את דרגונייט[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מצתקיפ אל תוותר ותשתמש במתקפה שלך בכל הכוח כדי לעצור אותו מהתוכנית המרושעת שלו!"אני אומר ומנסה ללמוד ממתקיפ יודע לעשות.
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
המסך עשן לבד גרם לרטטה להתעלף
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
בקרוב תקבל המשך
[COLOR=Red]קווין:
הגיבל הזה ברמה מינימלית, הקרן קרח לבד הביסה אותו לגמרי פיצ'ו הצליח לצאת מהפה והשוויץ
[COLOR=Sienna]ליאור:
פאנפי יצא ופגע בפיפלאפ, כמה רגעים אחרי צ'ימצ'אר יצא אבל טירוג'ו עצר אותו, לפתע צ'ימצ'אר עשה סיחרור אש על טירוג'ו, צ'ימצ'אר המשיך ונתן סריטה חזקה לפיפלאפ
[/COLOR]
[COLOR=Green]ברנדון:
לא מקשיבים לך כלל
העלי טער פוגעים בקראבי אבל הוא מחזיר בצביטה, בלבזור תפוס בצבטות שלו
[COLOR=Blue]סמיט:
מאדקיפ רק מחזק ככה את אלקטיוויר, לפתע שיון קורא: "זהו דרגונייט אגרת מספיק כוח במכת החשמל הזאת תשתמש בדרקו מטאור", דרגונייט ירה כדור לאויר שפיזר המון מטאורים קטנים שפגעו בכל רחבי המערה ואלקטיוויר הובס
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;630676][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=DarkOrange][COLOR=Red][COLOR=Green][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
העלי טער פוגעים בקראבי אבל הוא מחזיר בצביטה, בלבזור תפוס בצבטות שלו
[COLOR=Blue]
[/quote]
"תשתמש בשטו גפן בשביל להרים אותו למעלה ועלי עלי טער."אני אומר לבאלבזור.
[quote=roi857;630676][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
המסך עשן לבד גרם לרטטה להתעלף
[COLOR=DarkOrange][COLOR=Red][COLOR=Green][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Blue]
[/quote]
"יפה סינדוקוויל" אומר ואז אמשיך ללכת לכיוון פיצול הדרכים ואז משם אלך לדרך 3
[quote=roi857;630676][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=DarkOrange]
[COLOR=Red]קווין:
הגיבל הזה ברמה מינימלית, הקרן קרח לבד הביסה אותו לגמרי פיצ'ו הצליח לצאת מהפה והשוויץ
[COLOR=Green][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Blue]
[/quote]
"פוכדור צאאאאאאאאא"
"הגיבל הזה הוא לא המטרה שלי, אבל שמעתי שכשהם מתפתחים הם ממש חזקים, בטח אצליח להוציא עליו כמה גרושים.." אני חושב לעצמי.
[quote=roi857;630676]
[COLOR=navy][COLOR=navy][COLOR=navy][COLOR=green][CENTER][COLOR=green][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=green][/CENTER]
[CENTER][COLOR=green]מאדקיפ רק מחזק ככה את אלקטיוויר, לפתע שיון קורא: "זהו דרגונייט אגרת מספיק כוח במכת החשמל הזאת תשתמש בדרקו מטאור", דרגונייט ירה כדור לאויר שפיזר המון מטאורים קטנים שפגעו בכל רחבי המערה ואלקטיוויר הובס[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מתקיפ זה קרב קשה מדי בשבילך תנוח ותלמד את הטריקים שלהם כדי להתחזק!"אני אומר ונותתן למתקיפ לנוח.
[QUOTE=roi857;630676][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Sienna]ליאור:
פאנפי יצא ופגע בפיפלאפ, כמה רגעים אחרי צ'ימצ'אר יצא אבל טירוג'ו עצר אותו, לפתע צ'ימצ'אר עשה סיחרור אש על טירוג'ו, צ'ימצ'אר המשיך ונתן סריטה חזקה לפיפלאפ
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לפוקימונים שלי" פאנפי שוב חבטה על פיפלאפ וצ'ימצ'אר סחרור אש על טירוג"
[quote=roi857;630676]
[CENTER][COLOR=Navy][COLOR=DarkOrange][COLOR=Red] [COLOR=Green]ברנדון:
לא מקשיבים לך כלל[COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Blue]
[/quote]
"לא מקשיבים!? אם כך צא צארמיליון תשתמש בזעם דרקון על מי שמכסה את הבור! מהר!!"
שם:נועם
שם במשחק:נועם
תיאור הדמות/תמונה של הדמות: [url]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr158.png[/url]
מידע על הדמות: נועם גדל עם אבא מנהיג מכון חזק מאוד מבחינה גופנית, מכון פוקימוני מים, ואמא שלו עזבה את הבית בעקבות חלומה להפוך למתאמת מצליחה. במשך שנים נועם חיפש דרכים להוכיח לאבא שלו שהוא שווה משהו, אז נועם נרשם לתחרויות לחימה שונות והתחיל להיתאמן ולהיתחזק מבחינה פיסית כדי להוכיח לאביו.אך אבא שלו לא רצה לראות בוא משהו מיוחד, לכן בגיל 14 נועם עזב את הבית ורוצה להוכיח לאביו שהוא יותר טוב מימנו נועם אמר לעצמו שברגע שהוא יחזור הביתה זה רק כדי להוכיח לאביו שהוא יתחזק על ידי קרב פוקימונים נגד מנהיג המכון הכי חזק באיזור
תפקיד: מאמן
(אפשר לבחור סקוירטל?)
[CENTER][COLOR=DarkRed]נועם:
אתה יוצא מהבית ואביך נועץ בך מבט של דאגה
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
האיש זורק פוקדור וסוגר את המכסה, מהפוקדור יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/55.png[/IMG] שהודף את הזעם דרקון במתקפת סריטה פשוטה
[COLOR=Sienna]ליאור:
פאנפי עף אחורה אחרי קרן בועות של פיפלאפ, הוא יוצא משיריון של הגילגול, לפתע נועה הפתיעה שאמרה בקול: "פיפלאפ קרן קרח!", פיפלאפ הקפיא לגמרי את פאנפי, טירוג'ו הובס אחרי עוד סחרור אש
[COLOR=Blue]סמיט:
לפתע אתה רואה פיסת אדמה עולה, אנשים יצאו ממדרגות עם אבן עשויה זהב ויהלומים נוצצים בצבעים שונים, שיון שלף פוקדור וקרא: "קדימה לוקאריו!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/448.png[/IMG] ואז אמר: "שחרר את אבן הלוטוס, לוקאריו הסתער לעבר האישה שמחזיקה את האבן עם מתקפת עצם, עד ש[IMG]http://www.serebiiforums.com/images/avatars/trainers-hgss/sabrina.png[/IMG] זורקת פוקדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/6.png[/IMG] שהודף את המתקפת עצם עם ציפורן צל
[COLOR=Red]קווין:
גיבל סוף סוף הצליח לצאת מהקרח בעזרת הפרצה שפיצ'ו יצר, הוא אכל את הפוקדור ונשך את פיצ'ו בזנב[COLOR=Blue]
[COLOR=Navy]אדם:
אתה נכנס לדרך 3 ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/406.png[/IMG]שמח הולך שמח בשדות
בלבזור מנסה להרים את קראבי, [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkGreen][COLOR=Sienna][COLOR=Blue][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Navy][COLOR=DarkOliveGreen]אך הוא כבד משחשבתם,[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkGreen][COLOR=Sienna][COLOR=Blue][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Navy][COLOR=DarkOliveGreen] קראבי צובט את אחד שוטי הגפן עם ידו השנייה ומרים אותו למעלה, מההדף בלבזור עף לאויר ונוחת טוב
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;631340]
[COLOR=darkred][COLOR=darkred]
[CENTER][COLOR=darkred][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkred][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkred]לפתע אתה רואה פיסת אדמה עולה, אנשים יצאו ממדרגות עם אבן עשויה זהב ויהלומים נוצצים בצבעים שונים, שיון שלף פוקדור וקרא: "קדימה לוקאריו!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/448.png[/IMG] ואז אמר: "שחרר את אבן הלוטוס, לוקאריו הסתער לעבר האישה שמחזיקה את האבן עם מתקפת עצם, עד ש[IMG]http://www.serebiiforums.com/images/avatars/trainers-hgss/sabrina.png[/IMG] זורקת פוקדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/6.png[/IMG] שהודף את המתקפת עצם עם ציפורן צל[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][/quote][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=darkred][COLOR=darkgreen][COLOR=sienna][COLOR=blue][COLOR=red][COLOR=blue][COLOR=navy]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מתקיפ זאת ההזדמנות שלך לעזור תלחם בכל הכוח מול פוקימון האש!"אני אומר למתקיפ ושולח אותו שוב לקרב.[/CENTER]
[quote=roi857;631340][CENTER][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkGreen][COLOR=Sienna][COLOR=Blue][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Navy][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור מנסה להרים את קראבי, [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkGreen][COLOR=Sienna][COLOR=Blue][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Navy][COLOR=DarkOliveGreen]אך הוא כבד משחשבתם,[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkGreen][COLOR=Sienna][COLOR=Blue][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Navy][COLOR=DarkOliveGreen] קראבי צובט את אחד שוטי הגפן עם ידו השנייה ומרים אותו למעלה, מההדף בלבזור עף לאויר ונוחת טוב
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"מהר באלבזור עלי טער."אני אומר לבאלבזור.
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
קראבי חזק מאוד, הוא העיף את העלי טער עם הצבט מתכת, בלבזור התעצבן מאוד על זה והתנגש בקראבי שעף אחורה, עכשיו קראבי חשוף
[COLOR=Blue]סמיט:
מאדקיפ אפילו לא מדגדג את צ'אריזארד וחוטף מהר מאוד מתקפת זעם דרקון שמביסה אותו, צ'אריזארד נסה לתקוף את לוקאריו בלהביור ושיון קורא: "תשתמש בגילוי", עיניו של לוקאריו התמלאו בהילה בצבע תכלת זוהר, הוא קפץ לצד השני של מיקום יריית הלהביור עוד לפני שצ'אריזארד ירה אותו
[quote=roi857;631370][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
קראבי חזק מאוד, הוא העיף את העלי טער עם הצבט מתכת, בלבזור התעצבן מאוד על זה והתנגש בקראבי שעף אחורה, עכשיו קראבי חשוף
[COLOR=Blue]
[/quote]
"מהר עלי טער בכל הכוח."אני אומר לבאלבזור.
[quote=roi857;631370][CENTER][COLOR=darkolivegreen][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkolivegreen][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkolivegreen]מאדקיפ אפילו לא מדגדג את צ'אריזארד וחוטף מהר מאוד מתקפת זעם דרקון שמביסה אותו, צ'אריזארד נסה לתקוף את לוקאריו בלהביור ושיון קורא: "תשתמש בגילוי", עיניו של לוקאריו התמלאו בהילה בצבע תכלת זוהר, הוא קפץ לצד השני של מיקום יריית הלהביור עוד לפני שצ'אריזארד ירה אותו[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
אני מחליט שעכשיו לא כדי לפעול ולכן אני משיך לצפות בקרב בין לוקריו לצ'אריארד.
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
האישה קראה: "זהו נמאס כבר מהלוקאריו המטורלל הזה, התפרצות לבה", צ'אריזארד שאג שאגה אדירה, לפתע לבה אדירה התפרצה מהאדמה, שיון חייך ואמר: "את באמת חושבת שזה מה שיכניע את לוקאריו? את צוות הפוקימון ריינג'ר הבכיר? לוקאריו קבר אבן!", לוקאריו שילב את ידיו וסלעים הקיפו אותו, הלבה לא עברה את הסלעים ואז שיון קרא: "שבירת לבנים!", לוקאריו שבר את הסלעים והם עפו לעבר צ'אריזארד שנפל והובס.
לפתע הסיזור שפרץ את המערה נתן לאישה מכה מאחורה בגב והכדור עף לאוויר
בלבזור ירה כמות אדירה של עלי טער אבל הוא עדיין לא מיומן והשיריון החזק של קראבי הגן עליו מעלי הטער
[quote=roi857;631407][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור ירה כמות אדירה של עלי טער אבל הוא עדיין לא מיומן והשיריון החזק של קראבי הגן עליו מעלי הטער
[/quote]
"קדימה תמשיך."אני אומר לבאלבזור
[quote=roi857;631407][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]האישה קראה: "זהו נמאס כבר מהלוקאריו המטורלל הזה, התפרצות לבה", צ'אריזארד שאג שאגה אדירה, לפתע לבה אדירה התפרצה מהאדמה, שיון חייך ואמר: "את באמת חושבת שזה מה שיכניע את לוקאריו? את צוות הפוקימון ריינג'ר הבכיר? לוקאריו קבר אבן!", לוקאריו שילב את ידיו וסלעים הקיפו אותו, הלבה לא עברה את הסלעים ואז שיון קרא: "שבירת לבנים!", לוקאריו שבר את הסלעים והם עפו לעבר צ'אריזארד שנפל והובס.[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]לפתע הסיזור שפרץ את המערה נתן לאישה מכה מאחורה בגב והכדור עף לאוויר[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
"אוקי אז מה עושים עכשיו?"אני שואל ומסתכל על מתקיפ המעולף ואני יודע שיש לו עוד דרך ארוכה אז שהוא יגיע לרמה שלהם.
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
שיון נראה בטוח בעצמו אבל התעייף מאוד מהצעקות וההנחיות, הוא אמר: "לוקאריו מצוין תשתמש בדופק אפל וסיימנו", לוקאריו ירה דופק אפל על כדור הלוטוס ושבר אותה לארבעה חתיכות, שיון המשיך: "עכשיו כדור צל", לוקאריו ירה כדור צל חזק שמחק את ארבעת חלקי כדור הלוטוס, הפוקימון ריינג'ר ירדו במדרגות ועפו אחורה לפתע
בלבזור ממשיך ולפתע אתה רואה שנוצר שבר קטן בשיריון של קראבי
[quote=roi857;631433][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור ממשיך ולפתע אתה רואה שנוצר שבר קטן בשיריון של קראבי
[/quote]
"תשתמש באבקת שניה."אני אומר לבאלבזור
[quote=roi857;631433][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]שיון נראה בטוח בעצמו אבל התעייף מאוד מהצעקות וההנחיות, הוא אמר: "לוקאריו מצוין תשתמש בדופק אפל וסיימנו", לוקאריו ירה דופק אפל על כדור הלוטוס ושבר אותה לארבעה חתיכות, שיון המשיך: "עכשיו כדור צל", לוקאריו ירה כדור צל חזק שמחק את ארבעת חלקי כדור הלוטוס, הפוקימון ריינג'ר ירדו במדרגות ועפו אחורה לפתע[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][CENTER][COLOR=blue][/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
אני יורד איתם מבולבל ובידי מתקיפ המעולף.
[QUOTE=roi857;631340][CENTER][COLOR=DarkRed]נועם:
אתה יוצא מהבית ואביך נועץ בך מבט של דאגה
אני מסתכל עליו גם לא אומר מילה ופשוט יוצא מהבית לכיוון הפרופסור לקבל את הפוקימון שלי...