-
[quote=a.v.i.v;675358][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה ממשיך להתקדם ורואה חווה. לפתע אתה רואה בתוך החווה שני טירונים של צוות G [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr106.png[/IMG] שבורחים כשבידם יש ביצה מוזרה [IMG]http://wahackpokemon.com/sprite/huevo/ovoG.gif[/IMG] ומאחוריהם טירון של צוות S.R.L [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]שרודף אחריהם וצועק להם:"עיצרו במכומכם!".[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR][/quote]
אסתכל על המתרחש ואחליט שעלי לפעול מהר, אני לא רוצה להסתבך בצרות, אך השנאה שלי כלפי אנשים רעים גוברת עלי.
"צא לשם פלווק, עזור לבחור ההוא לתפוס את שני הנוכלים המחזיקים בביצה!
השתמש בגחלת על רגליהם!" אומר לו.
-
[COLOR=blue]~שינו~[/COLOR]
[COLOR=blue]פלווק משתמש בגחלת על רגלייהם והם נופלים והביצה מתגלגלת אליך. "כל הכבוד לך! אתה בדיוק הצתרפת לצוות S.R.L לא? כן אני זוכר... אוקיי תשמע,הם גנבו ביצה מהחווה ואומרים שמהביצה הזאתי בוקע פוקימון עשב חזק ונדיר במיוחד. מזל שהיית פה." אומר הטירון של צוות S.R.L."דרך אגב,קוראים לי מקס! איך קוראים לך?" הוא שואל תוך כדי שהוא שם לטירונים אזיקים ולוקח את הביצה.[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;675429][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR]
[COLOR=blue]פלווק משתמש בגחלת על רגלייהם והם נופלים והביצה מתגלגלת אליך. "כל הכבוד לך! אתה בדיוק הצתרפת לצוות S.R.L לא? כן אני זוכר... אוקיי תשמע,הם גנבו ביצה מהחווה ואומרים שמהביצה הזאתי בוקע פוקימון עשב חזק ונדיר במיוחד. מזל שהיית פה." אומר הטירון של צוות S.R.L."דרך אגב,קוראים לי מקס! איך קוראים לך?" הוא שואל תוך כדי שהוא שם לטירונים אזיקים ולוקח את הביצה.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
שיט לא בדקתי שהגבת, מקווה שתוכל להגיב בקרוב, רוצה להתקדם היום הרבה ם:
---
"שמי הוא שינו אבורמה, נעים להכיר" אומר למקס ואהיה מאושר מהצלחתי, ובעיקר מהצלחתו של פלווק.
"כל הכבוד פלווק" אומר ואלטף את ראשו.
ארים את הביצה בעדינות ואומר: "מזל שלא הצליחו לשמור עליה, מי יודע מה היו עושים איתה" אומר בחשש.
-
[COLOR=blue]"נכון... טוב אתה יכול לקחת את הביצה על המאמץ שלך. גם ככה צריך מישהו שישמור עליה." אומר מקס ומתחיל ללכת משם. קיבלת ביצה!*מיד יעודכן.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מסתכל הצידה ורואה שלט:"ברוכים הבאים לעיר סליקווה!".[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה נכנס לעיר ורואה שם מרכז פוקימונים,חנות,מכון החשמל,תחרות פוקימונים ומרכז לאימוץ פוקימונים.[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;675482][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR]
[COLOR=blue]"נכון... טוב אתה יכול לקחת את הביצה על המאמץ שלך. גם ככה צריך מישהו שישמור עליה." אומר מקס ומתחיל ללכת משם. קיבלת ביצה!*מיד יעודכן.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מסתכל הצידה ורואה שלט:"ברוכים הבאים לעיר סליקווה!".[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה נכנס לעיר ורואה שם מרכז פוקימונים,חנות,מכון החשמל,תחרות פוקימונים ומרכז לאימוץ פוקימונים.[/COLOR]
אהיה מאושר שקיבלתי את החזקת הביצה, אומנם אחשוש כיוון שאיני יודע איך לטפל בפוקימון כה קטן, אך אקדיש לכך את כל המאמצים.
בהגעה לעיר, אודה לפלווק על הארת הדרך ביער החשוך, אחליט ללכת קודם כל אל מרכז הפוקימונים, שם אוכל לרפא את פלווק, סלטאד, וגם לשאול לגבי מצב הביצה.
---
מגניב מעניין מה יש בפנים ם:
-
[quote=a.v.i.v;675358][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]"תודה רבה,עכשיו אתה רשום לתחרות. יש לך חצי שעה לנוח או להתאמן או ללכת לחדר ההצעות עד שהתחרות תתחיל." אומרת האחות ג'וי. אתה מסתובב ולפתע נתקל בטום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG]![/COLOR]
[COLOR=purple]חברך מהתחרות הקודמת! "שלום לך אדם! לא ראיתי אותך מאז התחרות בעיר של מכון החשמל... שחכתי איך קוראים לה חחח..." הוא אומר ומתחיל לצחוק.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"חח גם אני לא זוכר האמת,מה אתה גם משתתף בתחרות?" אשאל אותו
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
"כן אבל חשבתי שאתה יותר בעניין של מכונים לא?" שואל טום."טוב זה לא משנה עכשיו! טוב אם נירשמתה כבר אולי תרצה לעשות קרב מלא!" אומר טום ומחזיק פכדור."דרך אגב כדי שתחזיר את אחד הפוקימונים שלך לפרופסור הוא לבית שלך" אומר טום.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~שינו~
אתה ממשיך ללכת בעיר ולפתע אתה שומע קול מוזר מאחד השחיים.לפתע מין השחיים יוצא פוקימון ציפור קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/jdibnxmmzllk.png[/IMG].לאחר מכן הפוקדע מצפצץ ואתה רואה שקוראים לו צקטרידון.לפתע אתה רואהשהוא מאוד שמח והוא קופץ לך על הראש.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;675672][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"כן אבל חשבתי שאתה יותר בעניין של מכונים לא?" שואל טום."טוב זה לא משנה עכשיו! טוב אם נירשמתה כבר אולי תרצה לעשות קרב מלא!" אומר טום ומחזיק פכדור."דרך אגב כדי שתחזיר את אחד הפוקימונים שלך לפרופסור הוא לבית שלך" אומר טום.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
"כן אני עכשיו בדרך למכונת המעבר אני רוצה להעביר את הפוקימונים שלי לפרופסור"
-
[quote=afikafik1999;675672]
[I][COLOR=purple][/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]אתה ממשיך ללכת בעיר ולפתע אתה שומע קול מוזר מאחד השחיים.לפתע מין השחיים יוצא פוקימון ציפור קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/jdibnxmmzllk.png[/IMG].לאחר מכן הפוקדע מצפצץ ואתה רואה שקוראים לו צקטרידון.לפתע אתה רואהשהוא מאוד שמח והוא קופץ לך על הראש.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
מוזר לראות פינגווין באמצע העיר ם:
אגב אוכל לקרוא לו דליצ'יק?
---
"היי, שלום לך" אומר ליצור הקטן אשר קפץ על ראשי.
"האם אין לך אף מאמן? אתה נראה לי כאחד שזקוק לקצת חברה" אחייך אליו.
-
[I][COLOR="Blue"]~שינו~
דלי'ציק מנהנה בראש וקופץ על הגב שלך.לפתע אתה רואה שדליצ'יק מתחיל ללרוץ לכיון העיר.לאחר מכן גם פוולק רץ אך נראה כיאלו הוא רוצה לתפוס את דליצ'יק.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[COLOR="Purple"][I]~אדם~
"בסדר אז תביא את אחד הפוקימונים שלך לפרופסור ואז נערוך את הקרב! בנתיים אני החכה בחוץ!" אומר טום ויוצא החוצה.לפתע אתה רואה שטרביול יוצא מין הפכדור.לאחר מכן אתה רואה שהוא רוצה ללכת לפרופסור והוא חוטף לך את הפקדור ונכנס בעצמו לתוך הפכדור.
מה תעשה?[/I] [/COLOR]
-
[quote=afikafik1999;676571[COLOR=purple][I]~אדם~[/I][/COLOR]
[I][COLOR=purple]"בסדר אז תביא את אחד הפוקימונים שלך לפרופסור ואז נערוך את הקרב! בנתיים אני החכה בחוץ!" אומר טום ויוצא החוצה.לפתע אתה רואה שטרביול יוצא מין הפכדור.לאחר מכן אתה רואה שהוא רוצה ללכת לפרופסור והוא חוטף לך את הפקדור ונכנס בעצמו לתוך הפכדור.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
"אין בעיה טרביול אני ישלח אותך ואת ארמסטון לפרופסור" ואני הולך למכונה ושולח אותם למעבדה של הפרופסור
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
אתה מביא לפרופסור את שנהם."טוב אדם אתה בא לקרב מלא!" שואל טום בעד אם מחזיק פכדור בידו!" טוב קדימה בוא!".
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;676576][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]אתה מביא לפרופסור את שנהם."טוב אדם אתה בא לקרב מלא!" שואל טום בעד אם מחזיק פכדור בידו!" טוב קדימה בוא!".[/COLOR][/I]
"למה אתה מתכוון קרב מלא? יש לי 5 פוקימונים לא 6?! אני שלחתי שני פוקימונים לפרופסור לא אחד ...אם אתה רוצה בוא נעשה קרב של 5v5 מה אתה אומר?"
-
[COLOR="Purple"][I]~אדם~
"טוב גם זה בסדר! אוקי צא רוובוופ [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/gyn0itcjjyz5.png[/IMG]!" אומר טום ובעד שעומד מולך רוובוופ גדול וקשוח."תבחר את הפוקימון של אדם!" אומר טום ומחייך.
מה תעשה?[/I][/COLOR]
-
[quote=afikafik1999;676601][COLOR=purple][I]~אדם~[/I][/COLOR]
[I][COLOR=purple]"טוב גם זה בסדר! אוקי צא רוובוופ [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/gyn0itcjjyz5.png[/IMG]!" אומר טום ובעד שעומד מולך רוובוופ גדול וקשוח."תבחר את הפוקימון של אדם!" אומר טום ומחייך.[/COLOR][/I]
"אין בעיה! צא רייפלון! תשתמש במהירות ואז אקדח זרע צא!"
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
"רוובוופ הישתמש בתותח חשמל עכשיו!" אומר טום בעד שרוובוופ יוצר תותח חשמל ומרסק אותו על האדמה.לפתע נוצר פיצוץ אדיר שמעיף את רייפלון בחוזקה."אוקי רוובוופ השתמש בשבירת לבנים!" אומר טום בעד שרוובוופ הקשוח מתקדם במהירות לכיונו של רייפלון.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;676609][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"רוובוופ הישתמש בתותח חשמל עכשיו!" אומר טום בעד שרוובוופ יוצר תותח חשמל ומרסק אותו על האדמה.לפתע נוצר פיצוץ אדיר שמעיף את רייפלון בחוזקה."אוקי רוובוופ השתמש בשבירת לבנים!" אומר טום בעד שרוובוופ הקשוח מתקדם במהירות לכיונו של רייפלון.[/COLOR][/I]
מהר רייפלון תשתמש במכת חול כדי לעוור את רוובוופ ואז תשתמש בכדור אנרגיה"
-
[quote=afikafik1999;676571][I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]דלי'ציק מנהנה בראש וקופץ על הגב שלך.לפתע אתה רואה שדליצ'יק מתחיל ללרוץ לכיון העיר.לאחר מכן גם פוולק רץ אך נראה כיאלו הוא רוצה לתפוס את דליצ'יק.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I]
quote]
"אוי לא, באיזו צרה הסתבכתי עכשיו" אחשוב ואיאלץ לרוץ אחריהם.
"פלווק, דליצ'יק, חכו לי!" אצעק בעודי רץ.
---
שמתי לב שבמשחק מחלקים פרסים על פי פתיחת עמודים למשל, אשמח אם תסתכל בנושא הנעוץ שנפתח על ידי ריטסוקה-קון שמדבר על כך.
-
[COLOR="Purple"]~אדם~
רייפלון משתמש במכת חול אך רוובוופ מצליח לראות. "אל תשכח שהוא סוג אדמה" אומר טום בעד רייפלון משתמש בכדור אנרגיה אך רוובוופ מתחמק ומשתמש באגרוף ממוקד ופוגע בחוזקה ברייפלון. "עכשיו תשתמש בניתור!" אומר טום ורוובוופ כבר בדרך אל רייפלון בניתור.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]~שינו~
אתה צודק,שינינו את החוקים.
------------------------
אתה רודף אחרי דליצ'יק ופלווק כשלפתע אתה נתקע בילד. אתה מסתכל עליו ורואה שזה... סטיב!
"היי ילד,תסתכל לאן אתה הולך!" צועק סטיב ומסתכל עליך ופתאום נזכר ונעמד במהירות. "היי,שינו זה אתה!" לפתע אתה רואה שמהכיס שלו נופלת מאין נוצה כסופה ואתה רואה את דליצ'יק ופלווק נעמדים ליד הנוצה ודליצ'יק מסתכל עליה. "אז מה קורה איתך מאז הקרב שלנו שהיה לפני 20 דקות? חחח" שואל סטיב וצוחק.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=afikafik1999;676975][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייפלון משתמש במכת חול אך רוובוופ מצליח לראות. "אל תשכח שהוא סוג אדמה" אומר טום בעד רייפלון משתמש בכדור אנרגיה אך רוובוופ מתחמק ומשתמש באגרוף ממוקד ופוגע בחוזקה ברייפלון. "עכשיו תשתמש בניתור!" אומר טום ורוובוופ כבר בדרך אל רייפלון בניתור.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"רייפלון תשגר כדור אנרגיה לכיוונו של רוובוופ ואז אקדח זרע כדי לפוצץ אותו צא!"
-
[COLOR="Purple"]~אדם~
רייפלון משתמש בכדור אנרגיה וכשכדור האנרגיה כמעט פוגע ברוובוופ רייפלון משתמש באקדח זרע אשר מפוצץ את כדור האנרגיה בפרצוף שלו. "נו באמת... טוב תשתמש בניתור פעם נוספת ותוך כדי תשתמש באגרוף ממוקד כשאתה מסתובב!" אומר טום לרוובוופ ורוובוופ משתמש בכל זה ויוצר מין שילוב מיוחד של מתקפות אשר פוגע בחוזקה ברייפלון וכמעט מחסל אותו! "אני קורא למהלך הזה ניתור ממוקד!" אומר טום וממשיך:"עכשיו השתמש בזה פעם נוספת וגמור עניין!"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=afikafik1999;676992][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייפלון משתמש בכדור אנרגיה וכשכדור האנרגיה כמעט פוגע ברוובוופ רייפלון משתמש באקדח זרע אשר מפוצץ את כדור האנרגיה בפרצוף שלו. "נו באמת... טוב תשתמש בניתור פעם נוספת ותוך כדי תשתמש באגרוף ממוקד כשאתה מסתובב!" אומר טום לרוובוופ ורוובוופ משתמש בכל זה ויוצר מין שילוב מיוחד של מתקפות אשר פוגע בחוזקה ברייפלון וכמעט מחסל אותו! "אני קורא למהלך הזה ניתור ממוקד!" אומר טום וממשיך:"עכשיו השתמש בזה פעם נוספת וגמור עניין!"[/COLOR]
'אין לי הרבה ברירות'
"רייפלון תשתמש במהירות כדי לחמוק מהמתקפה ואז פצצת דרקון צא!"
-
[COLOR="Purple"]~אדם~
רייפלון משתמש במהירות ומתחמק מרוובוופ ולאחר מכן הוא משתמש בפצצת דרקון אשר פוגעת בחוזקה ברוובוופ ומחסלת אותו! "אוי לא! רוובוופ! חזור!" אומר טום ומחזיר את רוובוופ. עכשיו,צא רקסליט!" הוא אומר ומוציא את רקסליט שלו. "זוכר אותו? רקסליט שלי... הוא התחזק נורא! נראה אותך מולו עכשיו! השתמש בלהביור!" הוא אומר בחיוך ורקסליט משתמש בלהביור חזק כל כך שמחסל את רייפלון!
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=afikafik1999;677003][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייפלון משתמש במהירות ומתחמק מרוובוופ ולאחר מכן הוא משתמש בפצצת דרקון אשר פוגעת בחוזקה ברוובוופ ומחסלת אותו! "אוי לא! רוובוופ! חזור!" אומר טום ומחזיר את רוובוופ. עכשיו,צא רקסליט!" הוא אומר ומוציא את רקסליט שלו. "זוכר אותו? רקסליט שלי... הוא התחזק נורא! נראה אותך מולו עכשיו! השתמש בלהביור!" הוא אומר בחיוך ורקסליט משתמש בלהביור חזק כל כך שמחסל את רייפלון![/COLOR]
"יפה אני רואה שהתחזקת,אבל גם אני צא סאלניפ תשתמש בדחיפה ואז אקדח מים צא!"
-
חזרתי!אתה יכול להוציא אותי מההקפאה..
אני היתי בקטע שלפני התחות,זאת אומרת אני אמור להשתתף שם עכשיו
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
"רקסליט כנס! וצא סקייראס [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/jzizgme43mwj.bmp[/IMG]!" אומר טום ומכניס את רקסליט."אוקי סקייראס השתמש בכנף פלדה עכשיו!" אומר טום בעד שסקייראס מתחיל לפגוע בסלניפ בעזרת כנף פלדה.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="MediumTurquoise"]~רון~
*עדיין לא התחילה התחרות..
אתם ממשכים להיתאמן ואתה רואה כולם כבר מתחלים להתעייף.לאחר מכן אתה רואה שמתחיל להחשיך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;677370]
*עדיין לא התחילה התחרות..
אתם ממשכים להיתאמן ואתה רואה כולם כבר מתחלים להתעייף.לאחר מכן אתה רואה שמתחיל להחשיך.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/QUOTE]
-------------------
"מממ....התחזקתם מספיק,ואתם כבר עייפים,חזרו לפוכדורים"
הולך לרפא אותם,שוכר לי חדר והולך לישון
-
[quote=afikafik1999;677370][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"רקסליט כנס! וצא סקייראס [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/jzizgme43mwj.bmp[/IMG]!" אומר טום ומכניס את רקסליט."אוקי סקייראס השתמש בכנף פלדה עכשיו!" אומר טום בעד שסקייראס מתחיל לפגוע בסלניפ בעזרת כנף פלדה.[/COLOR][/I]
[/quote]
'סקייראס הוא מסוג מתכת אז יש לי רעיון'
"סאלניפ תשתמש בצעקה כדי לשגע את סקייראס ואז סחרור אקווה צא!"
-
אתה מחזיר את כולם לפכדורים והולך למרכז הפפוקימונים.לאחר מכן אתה שוכר חדר ונרדם.לפתע אתה מיטערר בשאגה של בלאזגו.לאחר מכן אתה רואה שכלום מוכנים להיתאמן.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
"חשבתי שתשתמש בסחרור אקווה! אוקי סקייראס השתמש בלהבה אוורית!" אומר טום בעד שסקייראס מתחיל לבעור ואז מתנגש בסחרור האקווה ומאדה אותו."להבה אוורית זו מתקפת מעופף מאוד חזק! היא גרמת לפוקימון לבעור ואז להתנגש, בדרך כלל זה משפיע על הפוקימון שמשתמש במתקפה אך אם השריון של סקיראס זה אפילו לא יזיז לו! אוקי עכשיו תותח חשמל סקייראס!" אומר טום בעד שתותח חשמל עוצמטתי מתקרב על סלניפ במהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;677389][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"חשבתי שתשתמש בסחרור אקווה! אוקי סקייראס השתמש בלהבה אוורית!" אומר טום בעד שסקייראס מתחיל לבעור ואז מתנגש בסחרור האקווה ומאדה אותו."להבה אוורית זו מתקפת מעופף מאוד חזק! היא גרמת לפוקימון לבעור ואז להתנגש, בדרך כלל זה משפיע על הפוקימון שמשתמש במתקפה אך אם השריון של סקיראס זה אפילו לא יזיז לו! אוקי עכשיו תותח חשמל סקייראס!" אומר טום בעד שתותח חשמל עוצמטתי מתקרב על סלניפ במהירות.[/COLOR][/I]
סאלניפ תחזור! צא רקסליט תשתמש בלהביור צא!"
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
"אוקי סקייראז השתמש גם אתה בלהביור!" אומר טום בעד ששני הלהביורים מתנגשים ויוצרים פיצוץ שפוגעה בשנהם."אוקי עכשיו השתמש להבה אווירית!" אומר טום בעד שסקייראס מתקרב על קרסליט במהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;677396][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אוקי סקייראז השתמש גם אתה בלהביור!" אומר טום בעד ששני הלהביורים מתנגשים ויוצרים פיצוץ שפוגעה בשנהם."אוקי עכשיו השתמש להבה אווירית!" אומר טום בעד שסקייראס מתקרב על קרסליט במהירות.[/COLOR][/I]
'סוג מתכת חלש על אש אז..."
רקסליט תשתמש במהירות כדי לחמוק ואז תשתמש בסחרור אש שיקיף את סקייראז ויחמם אותו"
-
[quote=afikafik1999;676975][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=blue]אתה צודק,שינינו את החוקים.[/COLOR]
[COLOR=blue]------------------------[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רודף אחרי דליצ'יק ופלווק כשלפתע אתה נתקע בילד. אתה מסתכל עליו ורואה שזה... סטיב![/COLOR]
[COLOR=blue]"היי ילד,תסתכל לאן אתה הולך!" צועק סטיב ומסתכל עליך ופתאום נזכר ונעמד במהירות. "היי,שינו זה אתה!" לפתע אתה רואה שמהכיס שלו נופלת מאין נוצה כסופה ואתה רואה את דליצ'יק ופלווק נעמדים ליד הנוצה ודליצ'יק מסתכל עליה. "אז מה קורה איתך מאז הקרב שלנו שהיה לפני 20 דקות? חחח" שואל סטיב וצוחק.[/COLOR]
"למען האמת, תכננתי להסתובב בכל העיר כיוון שיש בה מספר אטרקציות מעניינות, ובינהן כמובן מכון החשמל.
אך כשרציתי ללכת אל עבר מרכז הפוקימונים, שני אלו החלו לרוץ ללא התראה". אומר לו ואשמח שמצאתי את שניהם.
אסתכל על הנוצה הכסופה אשר נפלה לסטיב מהכיס ואתעניין: "הנוצה הכסופה אשר נפלה לך מהכיס נראית מיוחדת" אומר בהתעניינות.
-
[B][I][U][SIZE="6"]ביקרות:[/SIZE][/U][/I][/B]
[I]מעכשיו אני ואביב מתחלים לעשות ביקרות בכל סוף שבוע (Kמרות שהיום זה לא כזה)כל צבע נותן פרס אחר.זהב אומר שאתם גם משקעים וגם מגיבים הרבה.כסף אומר שאתם מגבים הרבה אבל לא משקעיים כל כך.. תכלת אומר שאתם משקעים אמון אבל לא מגבים כל כך הרבה...ומכל השאר זה רק יורד..אוקי הינה:
[COLOR="Yellow"]אדם~קיבלתה זהב! כל הכבוד!תמשיך כך..
פרס:רקסליט שלך התפתח בתגבוה הזאתי![/COLOR]
[COLOR="Cyan"]שינו~קיבלתה תכלת! כל הכבוד תמשיך להשקיע ולהגיב ואולי תקבל זהב!
פרס:אחד הפוקימונים שללך התפתח עד מעט.[/COLOR]
[COLOR="Lime"]רון-לי~שנכם קיבלתם ירוק! כל הכבוד תנסו להגיב ולהשקיע יותר ואולי תקבלו זהב.פרס-לי:אתה תקבל חפץ מיוחד בד כמה תגבות.
פרס-רון:במהשך המשחק אתה תקבל 2 אולטרה בולים וחפץ מיוחד.[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
"אדם אתה לא מבין? לא משנה באיזה סוג תשתמש עדיין זה לא יזיז לסקייראס! אוקי בוא נגמור אם זה! השתמש בציפור אמיצה!" אומר טום בעד שסקייראס מתקדם במהירות לעבר רקסליט.לפתע רקסליט מתחיל לזהור ומצליח לעדוף את הציפור האמיצה של סקייראס.לאחר מכן אתה מבין שהוא מתפתח ל..תריקסט [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/ynwmyiwmnfwj.bmp[/IMG].לפתע הוא יוצר להבה סביב כל גופו ואז יורה אותה לכיונו של סקייראס.
"היי אני לא מאמין הוא למד סחרור להבה!" אומר טום בלחץ.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~שינו~
"כן היא בהחלט מיוחדת היא מפטחת דליצ'יק להתפתחתו,אני רואה שיש לך אחת הא? אתה רוצה את הנוצה? מצאתי אותה סתם ככה ואני לא[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;677461]
[I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אדם אתה לא מבין? לא משנה באיזה סוג תשתמש עדיין זה לא יזיז לסקייראס! אוקי בוא נגמור אם זה! השתמש בציפור אמיצה!" אומר טום בעד שסקייראס מתקדם במהירות לעבר רקסליט.לפתע רקסליט מתחיל לזהור ומצליח לעדוף את הציפור האמיצה של סקייראס.לאחר מכן אתה מבין שהוא מתפתח ל..תריקסט [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/ynwmyiwmnfwj.bmp[/IMG].לפתע הוא יוצר להבה סביב כל גופו ואז יורה אותה לכיונו של סקייראס.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"היי אני לא מאמין הוא למד סחרור להבה!" אומר טום בלחץ.[/COLOR][/I]
[/quote]
[B]איזה כיף חח[/B]
[B]אבל מה ההבדל בין סחרור להבה לסחרור אש?[/B]
------------------
"תודה חחחח...תריקסט תשתמש בסחרור להבה ולהביור שיכנס לתוכו ותגמור את סקייראס"
-
[COLOR="Purple"][I]~אדם~
*סחרור להבה יותר חזק ובסחרור להבה כל הגוף עולה בלהבות וגם ההלבה טסה לכל הכיונים. "אנחנו לא נוותר סקייראס! השתמש בציפור אמיצה!" אומר טום בעד ששני המתקפות מתנגשות ומחסלות את שנהם.
מה תעשה?[/I][/COLOR]
-
[quote=afikafik1999;677487][COLOR=purple][I]~אדם~[/I][/COLOR]
[I][COLOR=purple]*סחרור להבה יותר חזק ובסחרור להבה כל הגוף עולה בלהבות וגם ההלבה טסה לכל הכיונים. "אנחנו לא נוותר סקייראס! השתמש בציפור אמיצה!" אומר טום בעד ששני המתקפות מתנגשות ומחסלות את שנהם.[/COLOR][/I]
[B]אהה סבבה הבנתי[/B]
-------------------
"כל הכבוד טום!...יפה עכשיו נשארו לך שלושה פוקימונים נכון?! צא סאלניפ"
-
[quote=afikafik1999;677461][B][I][U][SIZE=6]ביקרות:[/SIZE][/U][/I][/B]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[I][COLOR=purple][/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"כן היא בהחלט מיוחדת היא מפטחת דליצ'יק להתפתחתו,אני רואה שיש לך אחת הא? אתה רוצה את הנוצה? מצאתי אותה סתם ככה ואני לא[/COLOR][/I][/quote]
מגניב שמח על הערכה ם:
אגב עלתה לי ולאדם שאלה, האם השחקנים יוכלו להחליף פוקימונים אחד עם השני כששניהם מסכימים? כי הוא הביע התעניינות בדליצ'יק ואמרתי לו שמצדי ואתן לו אותו אחרי שיעזור לי לעבור את המכון, ואני אסתכל אילו פוקימונים הוא יפגוש בהמשך הדרך ואבחר אחד
---
"איזו מן שאלה, ברור שאני רוצה את הנוצה, אני לא יודע איך להודות לך!" אומר לסטיב בקריאות שמחה.
ארים את הנוצה מן האדמה ואתחיל להבין מדוע דליצ'יק כל כך התעניין בה.
"דליצ'יק, האם אתה רוצה להתפתח?
ובכן...אם אתה רוצה את הנוצה, אתה צריך להבטיח שלא תתרחק ממני" אומר לו.
לאחר שאומר את דברי, אשים את הנוצה המיוחדת על האדמה ואתן לו לבחור, האם זה הזמן שבו הוא רוצה להתפתח אם בכלל.
-
[QUOTE=afikafik1999;677389]
אתה מחזיר את כולם לפכדורים והולך למרכז הפפוקימונים.לאחר מכן אתה שוכר חדר ונרדם.לפתע אתה מיטערר בשאגה של בלאזגו.לאחר מכן אתה רואה שכלום מוכנים להיתאמן.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/QUOTE]
-----------------
"בוקר טוב!"
מתארגן,ויוצא לבחוץ
"נו תראו תראו,יש לנו יום מפרך היום,יש לי רעיון ,אולי תלחמו אחד בשני,מה אתם אומרים??"
-
[COLOR="Purple"]~אדם~
"יפה,יפה.. אוקיי,צא טירייז [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/hdktrhuzmnm5.png[/IMG] !" אומר טום בעוד הוא מוציא טירייז מהפוכדור שלו. "השתמש במכת ברק!" הוא אומר ומכת הברק כבר בדרך אל סאלניפ!
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]~שינו~
*זה אפשרי אבל שניכם צריכים להיות בתאום בתוכניות ולקבוע מקום להיפגש במרכז הפוקימונים.
-----------------------------------------------------------------------
דליצ'יק מסתכל על הנוצה כמה שניות ופתאום הוא לוקח את הנוצה ומניח אותה על ראשו. לפתע הוא מתחיל לזהור והוא משנה את צורתו..... ולפתע אתה רואה פוקימון פינגווין בגובה שלך פחות או יותר [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/nqm5yvzdjdnl.bmp[/IMG][/URL]. "הנה,הוא התפתח... טוב אני צריך ללכת!" אומר סטיב והולך משם. אתה רואה את פלווק מתפאל מגודלו של דליצ'יק. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה ששמו האמיתי הוא דליסטורק ומתקפותיו הן:סופת שלגים,ניקור,אס אווירי. לפתע הוא לוקח את אחד הפוכדורים שלך וזורק על עצמו.
תפסת את דליצ'יק/דליסטורק! *מיד יעודכן.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="MediumTurquoise"]~רון~
אתה רואה שכולם שמחים וכל אחד נעמד מול זה שלידו. לפתע אתה רואה את סאנדוג מסתכל עליך ולא יודע מה הוא אמור לעשות כאן.
מה תעשה?[/COLOR]