יש לך בתאג ספוילר.. איפה שהחנות והמפה!
Printable View
יש לך בתאג ספוילר.. איפה שהחנות והמפה!
[QUOTE]
[FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=sienna][U][B]התחלה:[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT]
אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית.. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו יד ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפורפסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של "מה יהיה?", "כמה רחוק אגיע?", "מה אראה במסע?"
משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש "אמא.. את הכי בעולם!" לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
שם מחכה לכם אמא שלכם:[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=53482195.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/53482195.png[/IMG][/URL]
עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 600$ למסע החדש.
אתם ממש ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הלדת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם "זהוא אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!..
לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפורפסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/1wmm3yhonzjy.png[/IMG][/URL][SIZE=4][FONT=Verdana][COLOR=green][SIZE=2][COLOR=black][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/agy2tzhyotl0.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE]
אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רותן ואומר לכם: תגיד אתה משתמש בעיניים שלך לפעמים?
אתם מחזירים: כן ואתה?
ואז הוא משיב לכם: יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור ההיתם חווים את ההפסד הראשון שלכם! ומסתובב.. וממשיך ללכת.
אתם צועקים לו: בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!
הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של "פקה פקה" ומסתלק מין המקום..
אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפייכם חושבים לעמכם: בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה...
ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך מסתכרן על פניו: [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=75781931.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/75781931.png[/IMG]
[/URL]ואז הוא פונה עליכם ואומר: שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?
ואתם משיבים: שמי הוא XXX (שמכם)
ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: "נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
אתם מהנהנים עם הראש בהתלהבות ואומר: "כן, כן, אני אבחר בXXX" (הפוקימון שלכם)
ואז הפרופסור משיב בחיוך: "בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי חזק ומעניין" הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: "הנה הוא, ברכותיי" הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.. את האוויר הנקי.. ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של XXX (הפוקימון שחברתם) מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
[SIZE=2][B]מה תעשו?[/B][/SIZE]
[/QUOTE]"שלום טוטודייל! אני אביב"אומר לו בהתרגשות.
"אתה תהיה השותף שלי במסע"אוסיף ואומר
"קדימה בוא נמצא אימון טוב"אומר לו תוך כדיי ריצה.
[quote=nivX10;799377]
[COLOR=teal][U][B][COLOR=#000000][/COLOR]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]פרינפלאפ שומע את קריאותך ומתמלא באנרגיה, הוא שלוח קרן בועות כל-כך מהירה וחזקה שהיא פשוט צפופה בבועות![/COLOR]
[COLOR=teal]"מה? לא יכול ליהיות.." אומר ברוק, קרן הבועות תומכת בפעימת המיים ומגדילה אותה, לעט לעט היא מתחזקת ומתעלה על פעימת הדרקון ושוברת אותה.[/COLOR]
[COLOR=teal]פעימת המים מעצמתית מתקדמת לעבר סטיליקס במהירות, לפתע ברוק צועק "קדימה סטיליקס יש עוד סיכויי תעדוף את זה!"[/COLOR]
[COLOR=teal]סטיליקס מנסה לתקוף בזנב ברזל, אך הוא לא מספיק.. פעימת המים מתפוצצת היישר בפניו ופוגעת ישירות, לפתע סיטליקס נופל.. הוא שוכב על רצפה ומנסה לקום.. אך לפתע הוא משטתק לגמריי ואינו מסוגל עוד להמשיך![/COLOR]
[COLOR=teal]"סטיליקס אינו מסוגל להילחם, המנצח הוא פרינפלאפ, הזוכה בקרב הוא אדם מהעיר סאנרייז!"[/COLOR]
[COLOR=teal]ברוק מחזיר את סטיליקס ואומר "ההית מצויין ידידי, הכי טוב!"... הוא ניגש עליך ולוחץ לך את היד וקורא בחיוך "אני יותר משמח, לתת לך את הסלע!"[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע הוא פותח קופסא קטנה וממנה מוציא את התאג ומגיש לך אותו.[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=purple].[/COLOR][/quote]
"יש זכינו בתג הסלע!" אצעק
ואני אלך ויחבק את פרינפלפ
אני אחזיר את פרינפלפ לפוכדור שלו אחייך אליו ויגיד:
"אתה הייתה נלפא ידידי עכשיו הגיע הזמן לנוח"
"ברוק זה היה קרב טוב אני שמח שאתה היית זה שנלחם מולי" אגיד בחיוך
ואצא מן המכון וימשיך בדרכי
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
זה טקטיקה זה??? זה נצחון טכני שלך.. פאק מה נשאר לי לעשות?! טוב נזרום איתך.. אבל אחי קצת פחות פקודות כדי שגם לי יהיה מה לכתוב בעדכון XD
- - - - - - - - - - - - -
טורקול ממהר לעבר טריקו עם הגנה, טורקול חוסם את נעיצת הרעל הקרוגאנק היה מהיר יותר והספיק לפגוע בוא קצת..
לאחר מכן טריקו מנזק על הגבו על טורקולץץ טורקול מסתער שוב לעבר קרוגאנק עם להביור שפוגע בוא ישירות!
"מהלך יפה, אהבתי!" בלו קורא לעבריך בחיוך.. לאחר מכן הוא שולח את לאודרד להביא את קרוגאנק, טריקו כבר קיבל פקודה למצב הזה ושולח בלאודרד קליע זרעים.
לארודרד נפגע אך הוא מתאמץ וממשיך לעבר קרוגאנק, לאחר מכן הוא שואג בעצמה ומשתמש בבום על קולי שמעיף את כל קליע הזרעים!
הוא לוקח את קרוגאנק ושם אותו מאחוריו, לאחר מכן הוא תוקף בסופר סוניק חזק ביותר שמכאיב מאוד לטריקו וטורקול באוזניהם ומשבש את כל מהלך הקרב..
בעוד טריקו וטורקול על הרצפה.. קרוגאנק יוצא לעבר טריקו שבירת לבנים ולאודרד לעבר טורקול בזרוע פטיש!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
"טוווטודייל טו טו טו" הוא קורא ומקפץ במשחה, כדי להראות לך כמה שהוא שמח הוא שולח קרן בועות לאוויר..
פתאום נשמע כאילו קרן הבועות נכנסה במשהוא, זה היה טיילו[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/zitad1nw2ndi.png[/IMG][/URL]שהיא פגעה בוא, טיילו נראה כועס הוטא חושב שטוטודייל רצה לתקוף אותו והוא טס לעבר טוטודייל עם אס אווירי!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
אני מעדכן עכשיו את התג שלך (אחריי העדכון)
- - - - - - - - - - - - - -
ברוק מסתכל לעבריך ומצחקק ואז אומר "היה לי התענוג להילחם במאמן כמוך, אני בטוח שאתה עוד תצליח!"
אתה פונה אל מחוץ למכון ומנופף לעבר ברוק לשלום... לאחר מכן אתה ממשיך בחזרה אל מרכז הפוקימונים ללת להם עוד טיפה מנוחה ליפני שתמשיך!
אתה מסתובב לך בעיר ולפתע רואה את הדרך בא תמשיך אחר כך ושם ליד אתה רואה את ניב.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[QUOTE=nivX10;799694][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
זה טקטיקה זה??? זה נצחון טכני שלך.. פאק מה נשאר לי לעשות?! טוב נזרום איתך.. אבל אחי קצת פחות פקודות כדי שגם לי יהיה מה לכתוב בעדכון XD
טורקול ממהר לעבר טריקו עם הגנה, טורקול חוסם את נעיצת הרעל הקרוגאנק היה מהיר יותר והספיק לפגוע בוא קצת..
לאחר מכן טריקו מנזק על הגבו על טורקולץץ טורקול מסתער שוב לעבר קרוגאנק עם להביור שפוגע בוא ישירות!
"מהלך יפה, אהבתי!" בלו קורא לעבריך בחיוך.. לאחר מכן הוא שולח את לאודרד להביא את קרוגאנק, טריקו כבר קיבל פקודה למצב הזה ושולח בלאודרד קליע זרעים.
לארודרד נפגע אך הוא מתאמץ וממשיך לעבר קרוגאנק, לאחר מכן הוא שואג בעצמה ומשתמש בבום על קולי שמעיף את כל קליע הזרעים!
הוא לוקח את קרוגאנק ושם אותו מאחוריו, לאחר מכן הוא תוקף בסופר סוניק חזק ביותר שמכאיב מאוד לטריקו וטורקול באוזניהם ומשבש את כל מהלך הקרב..
בעוד טריקו וטורקול על הרצפה.. קרוגאנק יוצא לעבר טריקו שבירת לבנים ולאודרד לעבר טורקול בזרוע פטיש!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אז עשיתי טוב? אמרתי לך שאתה לא צריך לעזור לי
"טריקו מהירות! תתחמק ואל תתרחק ממנו כל כך וישר תירה עליו קליע זרעים! טורקול תשתמש מהר בסיחרור מהיר כדי להתחמק מלודרד ולפגוע מהר בקרוגאנק! וישר תשחרר מסך עשן כבד! אך לפני זה טריקו תעלה על גבו של טורקול שוב!" אומר להם ואחכה לראות מה יקרה
[quote=nivX10;799694][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אני מעדכן עכשיו את התג שלך (אחריי העדכון)[/COLOR]
[COLOR=teal]- - - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=teal]ברוק מסתכל לעבריך ומצחקק ואז אומר "היה לי התענוג להילחם במאמן כמוך, אני בטוח שאתה עוד תצליח!"[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה פונה אל מחוץ למכון ומנופף לעבר ברוק לשלום... לאחר מכן אתה ממשיך בחזרה אל מרכז הפוקימונים ללת להם עוד טיפה מנוחה ליפני שתמשיך! [/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מסתובב לך בעיר ולפתע רואה את הדרך בא תמשיך אחר כך ושם ליד אתה רואה את ניב.[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
אין בעיה אחי חחח
----------
'היי זה ניב! אני חייב להחזיר לי את כבודי ולנצח אותו' אחשוב
אני אתקדם שני צעדים ואז אקרא לו:"ניב!"
"אני רוצה להלחם בך שוב..אתה מסכים" אשאל בצעקה
לאודרד וקרוגאנק תוקפים את טריקו וטורקול, מהיר תגובה מתחמק אל מאחורי קרוגאנק, מזנק מעליו ותוקף בעליק זרעים!
קרוגאנק נפגע קצת אך הוא לא מוותר הוא משתמש בשבירת לבנים שוב ושוב להעיף את קליע הזרעים ויוצר לעצמו קצת מרווח, לאחר מכן הוא מנצל את זה ותוקף בעוקץ רעל.
בנתיים בצד השני את מבחין בלאודרד שקרוב כמה שניות מלפגוע בטורקול, אתה ממהר לפקוד על טורקול להתשמש בסחרור מהיר וכך הוא עושה.
הסחרור המהיר וזרוע הפטיש מתנגשות זה בזה ומעיפות את לאודרד וטורקול, טורקול סופג פחות נזק בעקבות השריון שלו אך לאודרד נפגע חזק יותר והוא עדיין על הרצפה.
טריקו קרוגאנק נראים שווים כרגע, קרוגאנק עם עוקץ הרעל וטריקו עם קליע הזרעים ואף אחד לא מתגבר על השני..
"טוב מספיק, קרוגאנק ריקוד חרבות עכשיו!" צועק בלו, לפתע ידיו של קרוגאנק זוהרות בזוהר סגול ונעשות חזקות וגדולות יותר!
קרוגנאק מזנק הצידה ומתחמק מקליע הזרעים ותוקף בניעצת רעל חזקה מהרגיל שפוגעת ישירות בבטנו של טריקו!
טריקו נופל על הרצפה.. מתקפת רעל כזאת חזקה משפיעה קשה על פוקימוני עשב כמו טריקו.
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
[B]
[COLOR=Teal]אדם:[/COLOR][/B][COLOR=Teal]
אתה רץ לעבר ניב וקורא לו "האא?" הוא מסתובב ומחפש מי קורא לו, לפתע הוא מבחין בך, אתה ניגש עליו ושואל אותו עם הוא רוצה קרב חוזר.
ניב לא מגיב לבקשתך, הוא מסתובב מבלי לומר דבר וממשיך לו בדרכו.. אתה מביט בוא במבט תמוע, אינך מבין למה הוא מתעלם!
לאחר מכן אתה צועק לעברו "מה לא תילחם בי?!", לפתע הוא מסתובב עליך ואז אומר:
"לא, אין שום טעם בזה שאשפיל אותך שוב, חוץ מזה השגתי את התג ואני צריך להתקדם, אין לי עומד מה לחפש כאן.."
ואז הוא מסתובב וממשיך לחלקה השני של דרך 002, "רררר.. מה קטע של הילד הזה!" את מלמל לעצמך בכעס..
אתה מסתובב ופונה למרכזס הפוקימונים לרפא אותם אחריי הקרב עם ברוק, אתה מגיע ונותן אותם לאחות ג'וי.
בעוד אתה ממתין שג'וי תחזור עם הפוקימונים אתה שוב נתקל ברוני[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/lm5zdnqmmywt.png[/IMG][/URL] (זה שרצה להחליף איתך פוקימונים)
"שוב שלום!" הוא ניגש עליך בחיוך ושואל אותך איפה ההית, אתה מספר לו ומראה לו את תג המכון..
הוא נשמע נלהב ולאחר מכן שואל אותך לאן אתה ממשיך.
[/COLOR] [B][COLOR=Teal]איך תגיב? מה תעשה?[/COLOR]
[/B]
[COLOR=SlateGray][U][B]ניב:[/B][/U]
אחי תשים לב להבא, כתבתי שהוא על רצפה.. אבל ביגלל שמה שעשית היה רעיון ממש יפה נבליג לך!
- - - - - - - - - - - - - - - -
"סנדדקוווויייילל" הוא צועק ומגביר את הלהבה בגבו, האש החזקה סוגפת את הגחלת לאנרגיה ואפילו מחזקת טיפה את סנדקוויל..
צ'ימצ'אר טיפה מסתנוור, זה הזמן המשולם לתקוף!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[QUOTE=nivX10;801316][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
לאודרד וקרוגאנק תוקפים את טריקו וטורקול, מהיר תגובה מתחמק אל מאחורי קרוגאנק, מזנק מעליו ותוקף בעליק זרעים!
קרוגאנק נפגע קצת אך הוא לא מוותר הוא משתמש בשבירת לבנים שוב ושוב להעיף את קליע הזרעים ויוצר לעצמו קצת מרווח, לאחר מכן הוא מנצל את זה ותוקף בעוקץ רעל.
בנתיים בצד השני את מבחין בלאודרד שקרוב כמה שניות מלפגוע בטורקול, אתה ממהר לפקוד על טורקול להתשמש בסחרור מהיר וכך הוא עושה.
הסחרור המהיר וזרוע הפטיש מתנגשות זה בזה ומעיפות את לאודרד וטורקול, טורקול סופג פחות נזק בעקבות השריון שלו אך לאודרד נפגע חזק יותר והוא עדיין על הרצפה.
טריקו קרוגאנק נראים שווים כרגע, קרוגאנק עם עוקץ הרעל וטריקו עם קליע הזרעים ואף אחד לא מתגבר על השני..
"טוב מספיק, קרוגאנק ריקוד חרבות עכשיו!" צועק בלו, לפתע ידיו של קרוגאנק זוהרות בזוהר סגול ונעשות חזקות וגדולות יותר!
קרוגנאק מזנק הצידה ומתחמק מקליע הזרעים ותוקף בניעצת רעל חזקה מהרגיל שפוגעת ישירות בבטנו של טריקו!
טריקו נופל על הרצפה.. מתקפת רעל כזאת חזקה משפיעה קשה על פוקימוני עשב כמו טריקו.
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
[B]
[COLOR=Teal][/B][/COLOR][/QUOTE]
אתה לא קראת את התגובה שלי! אמרתי לטורקול שיכה בסיחרור המהיר אחרי שהוא פמתחמק מלאודרד! ואם הוא חטף נזק פחות אז למה הוא עצר? תקרא את ההדועה הפרטית ששלחתי לך כי זה לא הפעם הראשונה שזה קורא וזה כבר מתחיל לעצבן...ואיפה בדיוק מסך העשן? איפה הוא נעלם?
"טורקול! תשתמש בסיחרור מהיר כדי להעיף את דרוגאנק מטריקו ואחר כך תעמוד לפני טריקו ותשתמש בהגנה על כל מתקפה שהם מנסים לפגוע!" אקרא לעברו
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
סליחה, לא שמתי לב שערכת!
אתה הולך אל מרכז הפוקימונים וניגש לדלפק.. שם נמצאת האחות גוי ושואל בחיוך "שלום לך, איך אוכל לעזור?"
אתה מסביר לה שפוקימונים טשושים ועייפים וזקוקים למנוחה, אתה נותן לה את הפוקדורים והיא לוקחת אותם לחדר התאוששות.
אתה יושב וממתין לתשובה ולאחר כ-25 ודקות היא חוזרת עם מגש ועליו הפוקדורים שלך,"זהוא, הם בריאים ורעננים!" היא אומרת.
אתה מודה לה, לוקח את הפוקדורים ויוצא לדרכך לעבר המכון הראשון.. אתה מגיע אל פתח המכון, דופק בדלת והשופט פותח לך ואומר "ברוכה הבאה למכון העיר סטון-וויל!".
אתה מסתכל סביב ורואה כמה שהמכון מרהיב וגדול, לפתע האורות נדלקים ובצד השני ניצב ברוק.
הוא שואל לשלומך.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[QUOTE=nivX10;801331][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
סליחה, לא שמתי לב שערכת!
אתה הולך אל מרכז הפוקימונים וניגש לדלפק.. שם נמצאת האחות גוי ושואל בחיוך "שלום לך, איך אוכל לעזור?"
אתה מסביר לה שפוקימונים טשושים ועייפים וזקוקים למנוחה, אתה נותן לה את הפוקדורים והיא לוקחת אותם לחדר התאוששות.
אתה יושב וממתין לתשובה ולאחר כ-25 ודקות היא חוזרת עם מגש ועליו הפוקדורים שלך,"זהוא, הם בריאים ורעננים!" היא אומרת.
אתה מודה לה, לוקח את הפוקדורים ויוצא לדרכך לעבר המכון הראשון.. אתה מגיע אל פתח המכון, דופק בדלת והשופט פותח לך ואומר "ברוכה הבאה למכון העיר סטון-וויל!".
אתה מסתכל סביב ורואה כמה שהמכון מרהיב וגדול, לפתע האורות נדלקים ובצד השני ניצב ברוק.
הוא שואל לשלומך.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לברוק"בסדר באתי להילחם נגדך ולהביס אותך"
[quote=nivX10;801316][B][COLOR=teal]אדם:[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]אתה רץ לעבר ניב וקורא לו "האא?" הוא מסתובב ומחפש מי קורא לו, לפתע הוא מבחין בך, אתה ניגש עליו ושואל אותו עם הוא רוצה קרב חוזר.[/COLOR]
[COLOR=teal]ניב לא מגיב לבקשתך, הוא מסתובב מבלי לומר דבר וממשיך לו בדרכו.. אתה מביט בוא במבט תמוע, אינך מבין למה הוא מתעלם![/COLOR]
[COLOR=teal]לאחר מכן אתה צועק לעברו "מה לא תילחם בי?!", לפתע הוא מסתובב עליך ואז אומר:[/COLOR]
[COLOR=teal]"לא, אין שום טעם בזה שאשפיל אותך שוב, חוץ מזה השגתי את התג ואני צריך להתקדם, אין לי עומד מה לחפש כאן.."[/COLOR]
[COLOR=teal]ואז הוא מסתובב וממשיך לחלקה השני של דרך 002, "רררר.. מה קטע של הילד הזה!" את מלמל לעצמך בכעס..[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מסתובב ופונה למרכזס הפוקימונים לרפא אותם אחריי הקרב עם ברוק, אתה מגיע ונותן אותם לאחות ג'וי.[/COLOR]
[COLOR=teal]בעוד אתה ממתין שג'וי תחזור עם הפוקימונים אתה שוב נתקל ברוני[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/lm5zdnqmmywt.png[/IMG][/URL] (זה שרצה להחליף איתך פוקימונים)[/COLOR]
[COLOR=teal]"שוב שלום!" הוא ניגש עליך בחיוך ושואל אותך איפה ההית, אתה מספר לו ומראה לו את תג המכון..[/COLOR]
[COLOR=teal]הוא נשמע נלהב ולאחר מכן שואל אותך לאן אתה ממשיך.[/COLOR]
[B][COLOR=teal]איך תגיב? מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"אני ממשיך לעבר דרך מס'2 אתה רוצה ךהצטרף אלי?" אשאל בחיוך
שלומי, לא יודע עם שמת לב.. אבל אני זוכר של אמרתי לך, הוספתי לך מתקפת סינטזה שלמדת מהקרב נגד טורקול!
טריקו על הרצפה עם יד על הבטן.. הוא נפגע קשה, נראה כאילו קרוגאנק רוצה לסיים את זה, בלו מורה לו לזנק באוויר ולרדת למטה עם שבירת לבנים על טריקו!
אתה מבחין בזה ומיד מידע את טורקול, טורקול יוצא בסחרור מהיר שפוגע ישירות בלחי של קרוגאנק מעיף אותו הצידה בחזקה..
לאחר מכן טורקול עומד מלפניי טריקו ומשתמש בהגנה, קרוגאנק רץ לעבר לאודרד ועוזר לו לקום..
לאחר מכן בלו מחייך הוא קורא לקרוגאנק להשתמש במהירות ולעבר קרוגאנק תוך כדי עוקץ רעל, וללאודרד לרוץ אחריי קרוגאנק!
עוקץ הרעל לא מאיים כלל ואינו חודר את המגן.. אלה רק מציק לראיה לפתע קרוגאנק מפסיק עוקץ הרעל ומזנק למעלה.
טורקול שמתרכז בליראות מה קרוגאנק מתכנן מאבד ריכוז וההגנה נשברת לפתע משום מקום מגיח לאודרד עם "דריסה" (stomp בסרבי)..[B]
מה תעשה?[/B][/COLOR]
"אווו הווו הוו... איזה התלהבות, קדימה בוא ניראה אותך!" הוא אומר בחיוך.
לאחר מכן הוא מוציא את ג'יודוד ואומר "זה יהיה קרב של 3 נגד 3, המנצח בשתיים משלושת הקרבות יזכה בקרב אוקיי?"
לאחר מכן הוא שואל אותך במי תבחר לקרב הראשון...
[B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR]
הוא מסתכל עליך בחיוך קצת מתרגש ואומר "אתה רוצה? וואוו בחיים לא היה לי שותף, אני מקווה שנסתדר."
הוא אומר אך אז הוא שואל בסקרנות "תשמע אני מתאמם, אני צריך לדעת עם זה לא יפריע לך.. התחרות הקרובה שלי היא בעיר נייצ'ר".
אתה אומר לא שאין שום בעיה וגם פניך מועדות לשם, לפתע האחות ג'וי חוזרת וקורא לך לדלפק ואומרת "תשמע אוניקס בסדר גמור, אך פרינפלאפ טשוש והוא יצטרך להישאר פה.. תיהיה מוכן להעביר פה את הלילה?"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[QUOTE=nivX10;801788][COLOR=Black][U][B]
"אווו הווו הוו... איזה התלהבות, קדימה בוא ניראה אותך!" הוא אומר בחיוך.
לאחר מכן הוא מוציא את ג'יודוד ואומר "זה יהיה קרב של 3 נגד 3, המנצח בשתיים משלושת הקרבות יזכה בקרב אוקיי?"
לאחר מכן הוא שואל אותך במי תבחר לקרב הראשון...
[/B][/COLOR][/QUOTE]
תוסיף את שאפט
אני מוציא את ארון ואומר לו"תקוף בבנשיכה ואז בלימה את ג'יודוד"
[quote=nivX10;801788][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]הוא מסתכל עליך בחיוך קצת מתרגש ואומר "אתה רוצה? וואוו בחיים לא היה לי שותף, אני מקווה שנסתדר."[/COLOR]
[COLOR=teal]הוא אומר אך אז הוא שואל בסקרנות "תשמע אני מתאמם, אני צריך לדעת עם זה לא יפריע לך.. התחרות הקרובה שלי היא בעיר נייצ'ר".[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה אומר לא שאין שום בעיה וגם פניך מועדות לשם, לפתע האחות ג'וי חוזרת וקורא לך לדלפק ואומרת "תשמע אוניקס בסדר גמור, אך פרינפלאפ טשוש והוא יצטרך להישאר פה.. תיהיה מוכן להעביר פה את הלילה?"[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
'בצדק,פרינפלפ נלחם הייטב מגיעה לו מנוחה גדולה' אחשוב
"אה אני חושב שכן" אגיד
"היי אחי אתה מוכן להשאר איתי פה רק הלילה ומחר נמשיך במסע?" אשאל בחיוך
[QUOTE=nivX10;801788][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
שלומי, לא יודע עם שמת לב.. אבל אני זוכר של אמרתי לך, הוספתי לך מתקפת סינטזה שלמדת מהקרב נגד טורקול!
טריקו על הרצפה עם יד על הבטן.. הוא נפגע קשה, נראה כאילו קרוגאנק רוצה לסיים את זה, בלו מורה לו לזנק באוויר ולרדת למטה עם שבירת לבנים על טריקו!
אתה מבחין בזה ומיד מידע את טורקול, טורקול יוצא בסחרור מהיר שפוגע ישירות בלחי של קרוגאנק מעיף אותו הצידה בחזקה..
לאחר מכן טורקול עומד מלפניי טריקו ומשתמש בהגנה, קרוגאנק רץ לעבר לאודרד ועוזר לו לקום..
לאחר מכן בלו מחייך הוא קורא לקרוגאנק להשתמש במהירות ולעבר קרוגאנק תוך כדי עוקץ רעל, וללאודרד לרוץ אחריי קרוגאנק!
עוקץ הרעל לא מאיים כלל ואינו חודר את המגן.. אלה רק מציק לראיה לפתע קרוגאנק מפסיק עוקץ הרעל ומזנק למעלה.
טורקול שמתרכז בליראות מה קרוגאנק מתכנן מאבד ריכוז וההגנה נשברת לפתע משום מקום מגיח לאודרד עם "דריסה" (stomp בסרבי)..[B]
מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
תודה שהזכרת לי,ועוד במהלך הראשון של הקרב שאמרתי לטריקו שיעלה על גבו של טורקול ואז לאודרד השתמש בקול היפר,אתה יודע שאם טורקול משתמש בסיחרור מהיר אז הוא חסין למתקפה הזאת,כי שטורקול משתובב מהר וזז אז גלי הקול נשברים שהם מגיעים אליו*
"טורקול! אני יודע שאתה יכול! תירה לעבר לאודרד להביור כל עוד הוא קרוב אליך! כדי להרחיק אותו,אחר כך תשתמש בהגנה רק בשביל לתת לטריקו להשתמש בסינטזה" אומר לו ואפנה לטריקו "תשתמש מהר בסינטזה! שאתה מרגיש יותר טוב תורה לטורקול להפסיק את ההגנה ותעלה על גבו של טורקול שוב ותכה בו בקליע זרעים" אומר לו "טורקול אתה פשוט מעולה!" אקרא לעברו ואחייך
[quote]דן:
טורצ'יק מנזק מעל לעוקץ הרעל בקלות ועובר לגחלת, הגחלת פוגעת גם בסילקון וגם בקסקון ומשפיעה עליהם מאד!
הם מתרגזים.. טורצ'יק יוצא בניקור אך קסקון עוצר אותו בבלימה שמעיפה את שניהם לאחור.. לאחר מכן שניהם תוקפים בתווי חוטים שקושר טורצ'יק מרגליו ועד ראשו.
מה תעשה?[/quote]
"טורציק תשתמש בגחלת ותשרוף את החוטים לאחר מיכן תסתובב סביבם ותשתמש בגחלת כך שהם לא יכלו לברוח" אני אומר לטורציק כשאני בטוח שהיא יצליח לנצח את הקרב. *
[QUOTE][COLOR=#006400][B][U]אביב:
[/U][/B]"טוווטודייל טו טו טו" הוא קורא ומקפץ במשחה, כדי להראות לך כמה שהוא שמח הוא שולח קרן בועות לאוויר..
פתאום נשמע כאילו קרן הבועות נכנסה במשהוא, זה היה טיילו[/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#006400][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/zitad1nw2ndi.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#006400]שהיא פגעה בוא, טיילו נראה כועס הוטא חושב שטוטודייל רצה לתקוף אותו והוא טס לעבר טוטודייל עם אס אווירי!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]"וואו!זה היה מבהיל"אומר בבהלה.
"קפוץ טוטודייל מעל האס אוירי ותירה קרן בועות אליו כשהוא מתחתיך.
"אין שום בעיה!" הוא אומר בחיוך, רוני ניגש אל האחות ג'וי ומגיש לה את הפוקימונים שלו, הוא שואל אותה עם היא יכולה לטפל גם בשלו למשך הלילה והיא עונה בחיוב..
אתם הולכים מימין לדלפק ושם אתה מבחין במדרגות למעלה, אתה עולים בהם אתה כאשר רוני מוביל ואתה מאחוריו, "288..289..290! הינה אנחנו כאן!" אתה נכנס ורואה מולך שני מיטות, ארונית במרכז ועליה מנורת לילה, ומקום לשים את התיקים.
"זה לא החדר שלי.. אבל אפשר לישון בוא.." אתה מלמל לעצמך בלחש, אתם עולים למיטות בנתיים מדברים קצת על "הא ודא" מצחקקים קצת ולאחר מכן אתה נרדם.
למחרת בבוקר אתה קם.. אתה לוקח לך כמה שניות להתאושש, לפתע אתה מבחין שהמיטה של רוני מסודרת התיק שלו שהיה בפינה לא נמצא שם והוא בכלל לא בחדר!
אתה מתארגן בזריזות רץ החוצה יורד המדרגות בעוד אתה חושב "מה הוא ברח לי?".. ואתה רואה אותו יושב על ספה ליד הדלפק של ג'וי ושותה מיץ.
"בוקר טוב לך נסיכה ישנונית!" הוא אומר וצוחק, "חיכיתי לך פה בערך חצי שעה" וממשיך, אתה מתנצל ואז הוא אומר שאין צורך בהתנצלות רק שתקח את הפוקימונים שלך ונצא, וכך אתה עושה.
אתם יוצאים מהמרכז ומנופפים לג'וי לשלום, אתם יוצאים משטח סטון-וויל להמשך הדרך 002, כולך מלא ציפיות למה תחווה כאן וכך גם רוני.
אתם מבחינים בדרך בהמון פוקימונים שמסתובבים להם באזור.. לפתע מאחד השיחים עוצרים אתכם רטיקייט[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/gz23mjmmyet3.png[/IMG][/URL] ואקנס[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Teal][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=46725.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/46725.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][COLOR=Teal]
הם מנסים להזהיר אתכם שעם תנסו לעבור הם יתקפו!
ארון יוצא מיד, הוא מסמן לך כן עם ראשו שהבין.. ויוצא במהירות עם נשיכה, ג'יודוד מתחמק אך ארון עושה כדבריך ועובר לדחיפה שפוגעת ישירות.
ג'יודוד נעדף לאחור.. לפתע קורא ברוק "קדימה ג'יודוד זה כלום,גלגול צא!" , והוא יוצא בגלגול בגלגול ומנגלגל מימין לשמאל.
ארון מסתכל מימין לשמאל ומתחיל טיפה לחשוש..
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
טורקול מקשיב לקריאות העידוד שלך, הוא לא רוצה לאכזב אותך ומתאושש במהירות, הוא מנצל את המצב ותוקף בלהביור חזק שמעיף את לאודרד לאחור!
לאחר מכן טורקול ממהר להשתמש בהגנה ולהגן פעם נוספת על טריקו, אתה קורא לטריקו להשתמש בסינטזה.. לפתע טריקו מתחיל לזהור קלות ואתה מבחין באיך שהוא נרפא וכוחותיו מתחדשים.
"לעזזל!" אתה שומע את בלו ממלמל מהצד.. לאחר מכן טריקו עולה על טורקול ותוקף בקליע זרעים את לאודרד..
"שוב פעם מבנה הטנק הזה?" בלו קורא לעבריך בחיוך.. "לאודרד רוץ מסביבם עם כיוון השעון וקרוגאנק רוץ נגד כיוון השעון, תבלבלו אותם!"
הוא קורא..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
טוטודייל ממהר להסכים ומזנק ומחכה כמה שניות לרגע הנכון ומזנק מעל טיילו, טיילו המופתע לא מבין לאן הוא נעלם, הוא מביט לאחור אך זה מאוחר מידי טוטודייל מתיח בוא קרן בועות שזורקת אותו לרצפה!
טיילו קם במהירות הוא משתמש בצוות קפול כדי לבלבל אותך ואז מפתיע את טוטודייל עם מתקפת כנף, מתקפת הכנף עודפת בחזקה את טוטודייל אל אחד העצים!
טוטודייל מתנער מהר ועומד על רגליו אך שוב פעם טיילו בצוות כפול, טוטודייל מתחיל לחשוש.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אחי תשים לב להבא, כתבתי שהוא על רצפה.. אבל ביגלל שמה שעשית היה רעיון ממש יפה נבליג לך!
"סנדדקוווויייילל" הוא צועק ומגביר את הלהבה בגבו, האש החזקה סוגפת את הגחלת לאנרגיה ואפילו מחזקת טיפה את סנדקוויל..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
חחח...תכלס הם לא ממש יכולים לברוח הם גלמים XD
- - - - - - - - - - -
טורצ'יק מחייך עליך, הוא סומך עליך במאת האחוזים ועושה כדבריך, הוא שורף קליל את תווי החוטים ועומד חזרה על רגליו.
הוא רץ מסביבם, מקיף אותם וכך מונע מהם לברוח.. ומוסיף גחלת שפוגעת בשניהם ישירות, מתקפת הגחלת מסוג אש והיא משפיע עליהם קשה יותר!
אתה מבחין שעט עט סילקון וקסקון מאבדים עקרה ואפשר להביס אותם בכל רגע.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[QUOTE=nivX10;797543][U][B]ג'ון:[/B][/U]
אחי נהמה זה לא עושה ממש משהוא.. זה כמו growl, כל עוד הוא לא תוקף אותך זה לא משפיע כלל..
מאדקיפ תוקף בבועות אך פריסאן תוקף בזנב ברזל ומעיף את כל הבועות לצדדים, הוא תוקף את מדקיפ בזנב ברזל שמעיף אותו על הקרקע בחזקה!
מדקיפ עם הרבה שריטות ושפשופים מצליח לעמוד, הוא מסתכל עליך ומחייך קצת הוא מראה שהוא עדיין סומך עלייך.
פרסיאן לא עוצר פה, הוא שוב מסתער במהירות על מאדקיפ הפעם עם מתקפת זעם!
[B]מה תעשה?[/B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מאדקיפ תחמוק ותשתמש בסטירה כפולה!"
[quote=nivX10;802424][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]"אין שום בעיה!" הוא אומר בחיוך, רוני ניגש אל האחות ג'וי ומגיש לה את הפוקימונים שלו, הוא שואל אותה עם היא יכולה לטפל גם בשלו למשך הלילה והיא עונה בחיוב..[/COLOR]
[COLOR=teal]אתם הולכים מימין לדלפק ושם אתה מבחין במדרגות למעלה, אתה עולים בהם אתה כאשר רוני מוביל ואתה מאחוריו, "288..289..290! הינה אנחנו כאן!" אתה נכנס ורואה מולך שני מיטות, ארונית במרכז ועליה מנורת לילה, ומקום לשים את התיקים.[/COLOR]
[COLOR=teal]"זה לא החדר שלי.. אבל אפשר לישון בוא.." אתה מלמל לעצמך בלחש, אתם עולים למיטות בנתיים מדברים קצת על "הא ודא" מצחקקים קצת ולאחר מכן אתה נרדם.[/COLOR]
[COLOR=teal]למחרת בבוקר אתה קם.. אתה לוקח לך כמה שניות להתאושש, לפתע אתה מבחין שהמיטה של רוני מסודרת התיק שלו שהיה בפינה לא נמצא שם והוא בכלל לא בחדר![/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מתארגן בזריזות רץ החוצה יורד המדרגות בעוד אתה חושב "מה הוא ברח לי?".. ואתה רואה אותו יושב על ספה ליד הדלפק של ג'וי ושותה מיץ.[/COLOR]
[COLOR=teal]"בוקר טוב לך נסיכה ישנונית!" הוא אומר וצוחק, "חיכיתי לך פה בערך חצי שעה" וממשיך, אתה מתנצל ואז הוא אומר שאין צורך בהתנצלות רק שתקח את הפוקימונים שלך ונצא, וכך אתה עושה.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתם יוצאים מהמרכז ומנופפים לג'וי לשלום, אתם יוצאים משטח סטון-וויל להמשך הדרך 002, כולך מלא ציפיות למה תחווה כאן וכך גם רוני.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתם מבחינים בדרך בהמון פוקימונים שמסתובבים להם באזור.. לפתע מאחד השיחים עוצרים אתכם רטיקייט[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/gz23mjmmyet3.png[/IMG][/URL] ואקנס[/COLOR][SIZE=2][COLOR=teal][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=46725.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/46725.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=teal]הם מנסים להזהיר אתכם שעם תנסו לעבור הם יתקפו![/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/quote]
"חחח אני חושב שזה עומד להיות מעניין!" אגיד בחיוך לרוני
"היי רוני מה אתה אומר על איזה קרב חימום קטן?" אשאל בחיוך
"אוניקס! קדימה תראה להם את הכוח שלך!" אצעק
ואזרוק את הפוכדור של אוניקס לאוויר
"הגיע הזמן שתראה את האוניקס שלי בפעולה" אומר בחיוך לרוני
[quote]דן:
חחח...תכלס הם לא ממש יכולים לברוח הם גלמים Xd
- - - - - - - - - - -
טורצ'יק מחייך עליך, הוא סומך עליך במאת האחוזים ועושה כדבריך, הוא שורף קליל את תווי החוטים ועומד חזרה על רגליו.
הוא רץ מסביבם, מקיף אותם וכך מונע מהם לברוח.. ומוסיף גחלת שפוגעת בשניהם ישירות, מתקפת הגחלת מסוג אש והיא משפיע עליהם קשה יותר!
אתה מבחין שעט עט סילקון וקסקון מאבדים עקרה ואפשר להביס אותם בכל רגע.
מה תעשה?[/quote]
:)
---
"טורציק אתה מציון" אני אומר לו ומוסיף "תקפוץ באוויר ותתחיל לרדת במהירות בזמן שאתה נופל תשתמש בגחלת ותסתובב כך שתיצור מערבולת אש".*
[QUOTE=nivX10;802424][COLOR=Teal][U][B]
טורקול מקשיב לקריאות העידוד שלך, הוא לא רוצה לאכזב אותך ומתאושש במהירות, הוא מנצל את המצב ותוקף בלהביור חזק שמעיף את לאודרד לאחור!
לאחר מכן טורקול ממהר להשתמש בהגנה ולהגן פעם נוספת על טריקו, אתה קורא לטריקו להשתמש בסינטזה.. לפתע טריקו מתחיל לזהור קלות ואתה מבחין באיך שהוא נרפא וכוחותיו מתחדשים.
"לעזזל!" אתה שומע את בלו ממלמל מהצד.. לאחר מכן טריקו עולה על טורקול ותוקף בקליע זרעים את לאודרד..
"שוב פעם מבנה הטנק הזה?" בלו קורא לעבריך בחיוך.. "לאודרד רוץ מסביבם עם כיוון השעון וקרוגאנק רוץ נגד כיוון השעון, תבלבלו אותם!"
הוא קורא..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"זה כל מה שיש לך?" אקרא בצחקוק ואוסיף "טריקו!תשתמש במהירות בשביל לצאת מן המעגל בקפיצה בשביל שהמהירות תעזור לך!" אומר לו ואחייך כי חשבתי על אסטרטגית התקפה מיוחדת בשביל טורקול "טורקול! תשתמש בסיחרור מהיר אבל אל תזוז מהמקום! תוך כדי שאתה מסתחרר במקום תשתמש בחימום יתר! כך שזה יפגע בשניהם ולא משנה לאיזה כיוון הם ילכו! לכן טריקו תזוז קצת הצידה בשביל לא להיפגע,אחר כך אם מישהו עומד תתקיף בקליע זרעים" אומר להם בחיוך *
[U][B]ג'ון:[/B][/U]
פרסיאן ממשיך חבטה ועוד חבטה אך לא פוגע במדקיפ הוא מתחמק שוב ושוב.. עם הזמן פרסיאן מתחיל ליתייאש ומאבד ריכוז!
"עכשיו מדקיפ, סטירה כפולה!" אתה קורא לו.. מאדקיפ מזנק לפניו של פרסיאן וחובט בוא.. פרסיאן נעדף לאחור!
ואז תוקף בזנב ברזל, זנב הברזל והסטירה הכפולה מתנגשות זו בזו מעיפות את מדקיפ על אחד העצים ואת פרסיאן אל בין השיחים..
פרסיאן קם ראשון ויותר לעברך שוב בזעם.
[B]מה תעשה?[/B]
"וווואווו איזה מגניב אוניקס!" אומר רוני בהתלהבות ואז שולח צעקה "צא פינסיר!" הוא מבקש רשות להלחם ברטיקייט.. ואתה עונה לו שבסדר.
אקנס מראה מהירות רבה ומתפס על גבו של אוניקס!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
חכה רק רגע... אתה כבר קובע עם טריקו יצא עם הם יברחו... מה נסגר? אתה רוצה לעשות עדכון לעצמך? אל תעשה את זה.
טריקו משתמש במהירות מנזק אל מעבר למעגל ההקפות של קרואגנק ולאודרד.. לפתע טורקול מתכנס בתוך השיריון שלו ומתחיל להסתחרר במהירות רבה!
לפתע מהחורי השירויין של טורקול יוצא זוהר חזקק, ואז נשלחת חימום יתר המתפצלת לחמישה ומסתובב במהירות רבה..
"לעזזל!" בלו צועק, אוקיי קרוגאנק תעמוד בזוית אל מול טריקו ואז תקפוץ לעבר גבו של טורקול.. טריקו לא מבין מה קרוגאנק מנסה לעשות, ולפתע חימום היתר פוגע ישירות בטריקו המופתע ומטיח אותו ברצפה בחזקה!
קרוגאנק נמצא קרגע על גבו של טורקול ויצא מטווח סכנה.
"לאודרד מצטער" הוא אומר באכזבה.. לאודרד תחדול מלרוץ ותשתמש ברעידת אדמה!
שמוציא את טורקול מאיזון.. אך לאודרד שילם את המחיר.. הוא נפגע מחימום היתר והובס, לאודרד יצא מהקרב..
ואז קרוגאנק מנזק לאוויר ויורד בשבירת לבנים חזקה שמשטקת את טורקול.. גם טורקול יצא מהקרב.
נשארתם רק עם טריקו VS קרוגאנק...
טורצ'יק מחייך ומקפץ, הוא נהנה מהקרב.. לפתע הוא מזנק ומפתיע את סליקון וקסקון!
הוא צולל למטה במהירות תוך כדי סחרור ומשתמש בגחלת.. לחפע נוצרת מערבולת קטנה של אש שפוגעת חזק בשניהם, הם מנסים להתנגד עם תווי חוטים אך מערבולת האש שורפת אותם קליל..
סילקון וקסקון מתעלפים ולא מסוגלים להילחם עוד... טורצ'יק חוזר לקרקע ומרים אותם קרוב לעץ כדי שיוכלו לתפס בחזרה.
ואז קופץ עליך בחיוך ומנקר קלות את ראשך מתוך שמחה!
[QUOTE=nivX10;799258][COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
"פרייננפלללאפפ!!!" אתה צועק, צעקה ששוברת את השתיקה בראשו של פרינפלאפ.. הצעקה יצרה הד חזק בזירה, ולפתע פרינפלאפ פוקח את עיניו טיפה ואז לגמריי.
הוא צולל לקרקע ושולח קרן בועות שמשמשת אותו לבסוף כמו מזרון רח לנחות עליו, "ברוק כל הכבוד, נהנתי מהקרב.. אבל אני מסיים אותו, מספיק!" הוא אומר בחיוך ואז עובר למבט רציני וצועק לעבר סטיליקס להשתמש בפעימת דרקון!
אתה מורה פוקד על פרינפלאפ להשתמש בפעימת מים הכי חזקה שהוא רק יכול, וכך הוא עושה, הוא שולח פעימת מים ממוקדת וחזקה.
שתי המתקפות מתנגשות אחת בשנייה ונעצרות זו מול זו בין הפוקימונים.. הם נראות שווה ואף אחת מהן בנתיים לא גוברת על השנייה...
אתה, פרינפלאפ, ברוק וסטיליקס מסלכים מסתכלים על שני הפעימות, אתה מחכים שמשהוא יקרה.. לעט לעט אתה מרגיש שהפעימת המים של פרינפלאפ נחלשת ליב פעמית הדרקון!
עם זה יקרה זה יפגע ישירות בפרינפלאפ, הוא עייף מידי להתחמק, אתה חייב לעשות משהוא שישנה את התמונה..
שוב שים לב למה שאני כותב, הלהביור לא נפסק.. אלה נחלש, בכל מקרא עם הוא היה נפסק כדור הצל המביס אותך.. טוב נבליג על זה אבל שים לב!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"צ'ימצ'אר קדייימההה, נסיים את זה!" אתה צועק לעבר צ'ימצ'אר קריאות עידוד לחזק את נפשו, צ'ימצ'אר לפתע מגביר את הלהביור
ממשית!!
הלהביור לעט לעט גובר על כדור הצל.. לפתע כדור הצל נשבר
מתקדם במהירות על לשאפט.
הודיני צועק לשאפט להתחמק אך הוא לא מצליח, שאפט נפגע מהלהביור, עף לאחור ולאחר מכן נופל על רצפת הזירה.
"שאפט אינו מסוגל להילחם, המנצח הוא צ'ימצ'אר!" צועק אחד האנשים בקהל שמסתכל
אתה רץ לחבק את צ'ימצ'אר, מרים אותו באוויר וקורא "ניצחנו, ניצחנו כל הכבוד לך!".. צ'ימצ'אר מחייך חיוך גדול המאושר וקורא קריאות שמחה!
לפתע כולם נגשים עליכם ומברכים אותך, מלטפים את צ'ימצ'אר וכו'.. לאחר מכן הודיני מביא לך את הפוקדור ובתוכו שאפט.
"הוא מגיע לך, אתה מאמן מצויין ואני מקווה שתגיע רחוק!" הודיני אומר בחיוך.
הוא לוחץ לך את היד ואומר "אין שום בעיה, אחכה לך כאן.. הפוקימונים שלי מוכנים!"
אתה הולך להביא את הפוקימונים שלך בתהלהבות, האחות ג'וי אומרת "חכה כאן עוד דקה הם התרפאו לגמריי."
אתה מחכה בקוצר רוח, דופק עם אצבעותיך על הדלפק... ולפתע
מגיעה ג'וי עם מגש ועליו הפוקדורים שלך!
אתה מודה לה ויוצא בזריזות להילחם בוא, "אתה מוכן הוא שואל?" את עונה לו כן בחיוך והוא שואל עם תרצה קרב זוגות!
שני פוקימונים נגד שניים.
[B]איך תגיב?[/B][/COLOR]
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני יגיד לו ליתקוף בגחלת ואז שהוא מגיע לריצפה נגיחת ראש
אני חושב לעצמי:״אני יביס את הילד השחצן הזה לא משנה מה״
[QUOTE=nivX10;802609][U][B]
חכה רק רגע... אתה כבר קובע עם טריקו יצא עם הם יברחו... מה נסגר? אתה רוצה לעשות עדכון לעצמך? אל תעשה את זה.
טריקו משתמש במהירות מנזק אל מעבר למעגל ההקפות של קרואגנק ולאודרד.. לפתע טורקול מתכנס בתוך השיריון שלו ומתחיל להסתחרר במהירות רבה!
לפתע מהחורי השירויין של טורקול יוצא זוהר חזקק, ואז נשלחת חימום יתר המתפצלת לחמישה ומסתובב במהירות רבה..
"לעזזל!" בלו צועק, אוקיי קרוגאנק תעמוד בזוית אל מול טריקו ואז תקפוץ לעבר גבו של טורקול.. טריקו לא מבין מה קרוגאנק מנסה לעשות, ולפתע חימום היתר פוגע ישירות בטריקו המופתע ומטיח אותו ברצפה בחזקה!
קרוגאנק נמצא קרגע על גבו של טורקול ויצא מטווח סכנה.
"לאודרד מצטער" הוא אומר באכזבה.. לאודרד תחדול מלרוץ ותשתמש ברעידת אדמה!
שמוציא את טורקול מאיזון.. אך לאודרד שילם את המחיר.. הוא נפגע מחימום היתר והובס, לאודרד יצא מהקרב..
ואז קרוגאנק מנזק לאוויר ויורד בשבירת לבנים חזקה שמשטקת את טורקול.. גם טורקול יצא מהקרב.
נשארתם רק עם טריקו VS קרוגאנק...
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אחי,ההמשכים קצת לא מובנים,הרי קרוגאנק רץ בסיבוב,הוא צריך גם להתבלבל לא? כאילו הוא היה מסוחרר לפני שניה,ותחשיב בכך שטורקול לא נפגע בקרב,אולי הוא חטף שבירת לבנים אחרי ריקוד חרבות אבל הוא היה בתוך השיריון וזה צריך לפגוע גם בקרוגאנק,לאודרד השתמש ברעידת אדמה וזה היה צריך לפחות לגרוםפ נזק לקרוגאנק שהיה על טורקול,ושוב שכחת שאמרתי לטריקו להתקיף אחרי הקפיצה.................................................................
"טורקול היית מעולה" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור "אוקי טריקו השתמש במהירות ואחר מכן רוץ בזיגזגים לקרוגאנק ואחר כך קליע זרעים!" אומר לו
[QUOTE=nivX10;797543][U][B]ג'ון:[/B][/U]
אחי נהמה זה לא עושה ממש משהוא.. זה כמו growl, כל עוד הוא לא תוקף אותך זה לא משפיע כלל..
מאדקיפ תוקף בבועות אך פריסאן תוקף בזנב ברזל ומעיף את כל הבועות לצדדים, הוא תוקף את מדקיפ בזנב ברזל שמעיף אותו על הקרקע בחזקה!
מדקיפ עם הרבה שריטות ושפשופים מצליח לעמוד, הוא מסתכל עליך ומחייך קצת הוא מראה שהוא עדיין סומך עלייך.
פרסיאן לא עוצר פה, הוא שוב מסתער במהירות על מאדקיפ הפעם עם מתקפת זעם!
[B]מה תעשה?[/B]
אחי הוא עוד לא תקף, שים לב היטב למה שאני כותב לך.. לא משנה חפיף.
צ'ימצ'אר ממהר לברוח מכדור הצל בחפירה, לפתע הודיני אומר בחיוך "שוב פעם? הפעם זה לא יעבוד!".
הוא מורה לשאפט לשגר את כדור הצל לתוך הבור מהחפירה של צ'ימצ'אר, כדור הצל פוגע בוא ומעיף אותו החוצה מבור!!
צ'ימצ'אר נחבל קשה אך הוא עומד על רגליו ומפתיע את שאפט והודיני בלהביור אמתני.. הקרב נראה כי מגיע לקיצו, שני הפוקימונים תשושים ועייפים!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][U][B]יגאל:[/B][/U]
ברוק מחייך עליך ואומר "קרב מעולה, נהנתי מאוד.. אבל חכה ותראה!" ואז הוא מוציא את סטיליקס!
אתה עומד ומולך סטילקס עצום וקשוח שואג ודופק בזנבו בחזקה בקרקע...
ברוק מסתכל עליך ואז שואל "אתה ממשיך עם צ'רמנדר? או בוחר פוקימון אחר?"
טורצ'יק מנזק מעל לעוקץ הרעל בקלות ועובר לגחלת, הגחלת פוגעת גם בסילקון וגם בקסקון ומשפיעה עליהם מאד!
הם מתרגזים.. טורצ'יק יוצא בניקור אך קסקון עוצר אותו בבלימה שמעיפה את שניהם לאחור.. לאחר מכן שניהם תוקפים בתווי חוטים שקושר טורצ'יק מרגליו ועד ראשו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
סנדקוויל מזנק הצידה ומתחמק בזריזות מהלהביור של צ'ימצ'אר, לאחר מכן סנדקוויל עושה כדבריך ורץ לעבר צ'ימ'צאר עם נגיחת ראש.
"חחחח... ממש לא מקורי!" אומר לך ניב בגיחוך, "צא צ'ימצ'אר תתחמק מעל סנדקוויל במהירות ואת תקוף בגחלת!"
וכך צ'ימצ'אר עושה הוא מזנק על ראשו של סנדקוויל ומפיל אותו אז תוקף בחזקה את גבו של סנדקוויל בגחלת..
סנדקוויל נופל ארצה, הוא מתקשה לקום!
"אתה לא מבין שום דבר האא? הצ'ימצ'אר שלי יחסל את הטריקו שלך קליל!" הוא אומר בשחצנות.. לאחר מכן הוא מצביע לכיוון מסויים ואומר "שם העיר סטון-וויל, לך תרפא במרכז.."
הוא אומר לך מסתובב וממשיך לדרכו.. אתה חושב לעצמך "מי הוא חושב שהוא, מתנסה עליי ככה, אני עוד יראה לו למה אני מסוגל!".
לא כל-כך הבנתי את העדכון, הוא נראה קצת לא הגיוני.. לא היה יותר פשוט לנפץ את הסלעים בניקור מקדחה ואז להיכנס ללב הסערה? (איפה שאין לחץ).. אני ינסה לזרום!
- - - - - - - - - - - - - - -
פרינפלאפ מתחיל להסתחרר ומשחרר קרן בועות שמנפצת את הסלעים ומעטה את המערבולת.
לאחר מכן הוא שולח פעימת מים חזקה היישר לסטיליקס!
סטיליקס נפגע אך מתאושש ושולח שוב פעימת דרקון שמעיפה שוב את צ'ימצ'אר גבוהה לאוויר..
"לעזזל זה פשוט לא מספיק, שום התקפה מרחוק לא עובדת!" אתה חושב לעצמך..
אני חושב מעט ומחזיר את צ'רמנדר ואחרי זה אני מוציא את ביוטיפלי ואומר לו לתקוף ברוח כסופה
[COLOR=Black][B][U]סם:[/U][/B][/COLOR]
[spoiler][COLOR=Black]עלללל מממהההה אתתההה מדבר עכשיו??????? אני עברתי כמה פעמים ואתה לא כתבת שום התקפה לטריקו!!!
ואחי שאתה עשית את הסיבובים האלה סביב פוקימונים ולא הערתי על זה שהסתחרת אמרת משהוא?! אז למה לא ליהיות פר עד הסוף ולהגיד גם שם זה לא הגיוני???
למה שזה יפגע בקרוגאנק אז מה עם הוא בתוך השיריון שלו? מזה יהלום?? זרוק לבנה מגובה על שיריון של צב אני חרא עם לא תמצא אותו מרוח כמו ריבה.
למה שהרעידת אדמה תפגע בקרוגאנק עם הוא קפץ בשביל לתקוף בשבירת לבנים.. שזה יפגע בקרוגאנק..
זה שזה לא הצליח לך אני לא אשם אולי פעם הבאה יותר ילך.[/COLOR][/spoiler][COLOR=Black]- - - - - - - - - - - - - - - - -
טריקו עומד מול קרוגאנק, הם מסתכלים אחד על השני, מריחים כבר ריח של סיום באוויר..
טריקו יוצא ראשון, הוא טס לקרוגאנק עם מהירות ונע מצד לצד על מנת לבלבל אותו, לאחר מכן טריקו תוקף בקליע זרעים.
קרוגאנק לא נרתע הוא מזנק לאחור ללא הרף ומתחמק מקליע הזרעים.. אך לפתע הוא מועד מאבן שהייתה מאחוריו וקליע הזרעים מצליח להדביק אותו ולפגוע בוא!
קרוגאנק לא מתוור הוא קם ומשתמש בריקוד חרבות ויוצא ועובר למתקפת מהירות! לפתע הוא מזנק אל מול פניו של טריקו ומחדיר לעניו מתקפת מבט מפחיד.
טריקו נתקף פחד הוא שם ידיים על עניו ועומד במקום מפוחד, קרוגאנק לא מרחם עליו, הוא משתמש בריקוד החרבות ממקודם ותוקף בנעיצת רעל.
נעיצת הרעל מעיפה אותו כמעט אל מחוץ לזירה, טריקו נפגע חזק מאוד מנעיצת הרעל אך המכה עוררה אותו מהמבט המפחיד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
סנדקוויל מנצל את ההזדמנות ותוקף בגחלת שמתיחה את צ'ימצ'אר לאוויר,סנדקוויל רץ לעבר צ'ימצ'אר עם נגיחת ראש.
לפתע ניב צועק "קדימה צ'ימצ'אר, אתה לא מתאמץ מספיק!".. צ'ימצ'אר לפתע צולל במהירות לתוך האדמה עם חפירה!
אתה מחפש אותו ולפתע הוא יוצא עם שריטות שחובטות שוב ושוב בפניו של סנדקוויל המסכן.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[QUOTE=nivX10;802795][COLOR=Black][B][U]סם:[/U][/B][/COLOR]
[spoiler][COLOR=Black]עלללל מממהההה אתתההה מדבר עכשיו??????? אני עברתי כמה פעמים ואתה לא כתבת שום התקפה לטריקו!!!
ואחי שאתה עשית את הסיבובים האלה סביב פוקימונים ולא הערתי על זה שהסתחרת אמרת משהוא?! אז למה לא ליהיות פר עד הסוף ולהגיד גם שם זה לא הגיוני???
למה שזה יפגע בקרוגאנק אז מה עם הוא בתוך השיריון שלו? מזה יהלום?? זרוק לבנה מגובה על שיריון של צב אני חרא עם לא תמצא אותו מרוח כמו ריבה.
למה שהרעידת אדמה תפגע בקרוגאנק עם הוא קפץ בשביל לתקוף בשבירת לבנים.. שזה יפגע בקרוגאנק..
זה שזה לא הצליח לך אני לא אשם אולי פעם הבאה יותר ילך.[/COLOR][/spoiler][COLOR=Black]- - - - - - - - - - - - - - - - -
טריקו יוצא ראשון, הוא טס לקרוגאנק עם מהירות ונע מצד לצד על מנת לבלבל אותו, לאחר מכן טריקו תוקף בקליע זרעים.
קרוגאנק לא נרתע הוא מזנק לאחור ללא הרף ומתחמק מקליע הזרעים.. אך לפתע הוא מועד מאבן שהייתה מאחוריו וקליע הזרעים מצליח להדביק אותו ולפגוע בוא!
קרוגאנק לא מתוור הוא קם ומשתמש בריקוד חרבות ויוצא ועובר למתקפת מהירות! לפתע הוא מזנק אל מול פניו של טריקו ומחדיר לעניו מתקפת מבט מפחיד.
טריקו נתקף פחד הוא שם ידיים על עניו ועומד במקום מפוחד, קרוגאנק לא מרחם עליו, הוא משתמש בריקוד החרבות ממקודם ותוקף בנעיצת רעל.
נעיצת הרעל מעיפה אותו כמעט אל מחוץ לזירה, טריקו נפגע חזק מאוד מנעיצת הרעל אך המכה עוררה אותו מהמבט המפחיד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני חושה שהשיריון של טורוקל קצת יותר קשיח מאשר של צב רגיל,ואמרתי לטריקו להתקיף את מי שעומד בקליע זרעים
"טריקו!" אקרא בקול ואקווה שנשאר לו עוד כוח לקרב "תנסה לקפוץ לעבר קרוגאנק,באוויר תשתמש בסינטזה במהירות האפשרית ואחר כך תירה עליו את קליע הזרעים הכי חזק שאתה יכול! תנסה להתחמק מההתקפות שלו!" אומר לו
[quote]דן:
טורצ'יק מחייך ומקפץ, הוא נהנה מהקרב.. לפתע הוא מזנק ומפתיע את סליקון וקסקון!
הוא צולל למטה במהירות תוך כדי סחרור ומשתמש בגחלת.. לחפע נוצרת מערבולת קטנה של אש שפוגעת חזק בשניהם, הם מנסים להתנגד עם תווי חוטים אך מערבולת האש שורפת אותם קליל..
סילקון וקסקון מתעלפים ולא מסוגלים להילחם עוד... טורצ'יק חוזר לקרקע ומרים אותם קרוב לעץ כדי שיוכלו לתפס בחזרה.
ואז קופץ עליך בחיוך ומנקר קלות את ראשך מתוך שמחה!
איך תגיב? מה תעשה?[/quote]
"טורציק אני אומר" בשמחה ואמשיך לעודד אותו "אתה אחד הפוקימונים החזקים שיש" אני ממשיך לדבר אתו בזמן שאני מתקדם לעבר העיר הבאה.
[QUOTE=nivX10;802424][COLOR=Teal][U][B]
ארון יוצא מיד, הוא מסמן לך כן עם ראשו שהבין.. ויוצא במהירות עם נשיכה, ג'יודוד מתחמק אך ארון עושה כדבריך ועובר לדחיפה שפוגעת ישירות.
ג'יודוד נעדף לאחור.. לפתע קורא ברוק "קדימה ג'יודוד זה כלום,גלגול צא!" , והוא יוצא בגלגול בגלגול ומנגלגל מימין לשמאל.
ארון מסתכל מימין לשמאל ומתחיל טיפה לחשוש..
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
[[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לארון"תתחמק ואז נשיכה על ג'יודוד"
[QUOTE=nivX10;802609][U][B]ג'ון:[/B][/U]
פרסיאן ממשיך חבטה ועוד חבטה אך לא פוגע במדקיפ הוא מתחמק שוב ושוב.. עם הזמן פרסיאן מתחיל ליתייאש ומאבד ריכוז!
"עכשיו מדקיפ, סטירה כפולה!" אתה קורא לו.. מאדקיפ מזנק לפניו של פרסיאן וחובט בוא.. פרסיאן נעדף לאחור!
ואז תוקף בזנב ברזל, זנב הברזל והסטירה הכפולה מתנגשות זו בזו מעיפות את מדקיפ על אחד העצים ואת פרסיאן אל בין השיחים..
פרסיאן קם ראשון ויותר לעברך שוב בזעם.
[B]מה תעשה?[/B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מאדקיפ נסה לחסום אותו עם סטירה כפולה בכל הכוח!" אני צועק.
------------------------------------
שאלה - פצצת בוץ זו מתקפה? או כמו נהמה?
[quote=nivX10;802609][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]"וווואווו איזה מגניב אוניקס!" אומר רוני בהתלהבות ואז שולח צעקה "צא פינסיר!" הוא מבקש רשות להלחם ברטיקייט.. ואתה עונה לו שבסדר.[/COLOR]
[COLOR=teal]אקנס מראה מהירות רבה ומתפס על גבו של אוניקס![/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אוניקס תשתמש בחפירה כדי להשתחרר מאקנס ואז תתקוף בזנב ברזל" אצעק
"רוני תזהר הרטיקט הזה נראה לי מהיר" אגיד
[quote=nivX10;802795][COLOR=Black][B][U]סם:[/U][/B][/COLOR]
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
סנדקוויל מנצל את ההזדמנות ותוקף בגחלת שמתיחה את צ'ימצ'אר לאוויר,סנדקוויל רץ לעבר צ'ימצ'אר עם נגיחת ראש.
לפתע ניב צועק "קדימה צ'ימצ'אר, אתה לא מתאמץ מספיק!".. צ'ימצ'אר לפתע צולל במהירות לתוך האדמה עם חפירה!
אתה מחפש אותו ולפתע הוא יוצא עם שריטות שחובטות שוב ושוב בפניו של סנדקוויל המסכן.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
אני יגיד לו:"תעשה שוב נגיחת " ואני מחייך חיוך כאילו יש לי איזה תכסיס בשרוול
------------------------------------------------------------
אחי הפעם אחראי שהוא ניכנס לאדמה אני רוצה להגיד לו מה לעשות
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]טוטודייל ממהר להסכים ומזנק ומחכה כמה שניות לרגע הנכון ומזנק מעל טיילו, טיילו המופתע לא מבין לאן הוא נעלם, הוא מביט לאחור אך זה מאוחר מידי טוטודייל מתיח בוא קרן בועות שזורקת אותו לרצפה!
טיילו קם במהירות הוא משתמש בצוות קפול כדי לבלבל אותך ואז מפתיע את טוטודייל עם מתקפת כנף, מתקפת הכנף עודפת בחזקה את טוטודייל אל אחד העצים!
טוטודייל מתנער מהר ועומד על רגליו אך שוב פעם טיילו בצוות כפול, טוטודייל מתחיל לחשוש.
[b]מה תעשה?[/b][/color]
[/quote]
"טוטודייל תתעושש ותשתמש בשריטה חזקה!ואז קרן בועות מטווח אפס"אומר לו בלי להראות לו חשש ועם הרבה ביטחון.
[COLOR=Red][B]אני עושה את העדכון בחלקים כי זה כולכם.. קודם כל לאללה שמחוברים.. אחר כך לאלה שלא![/B][/COLOR]
[B]מחוברים כרגע: (לשעה 18:19)[/B]
אחי.. שים לב שלא ביקשת שאתקוף את כל שכפולי הצוות הכפול של טיילו, תקרא עד הסוף, אבל אתה חדש במשחק אז בסדר.
טוטודייל תוקף בקרן בועות את כל השכפולים של טיילו ומעלים אותם, לפתע הוא ממשיך ופוגע בטיילו האמיתי שנעדף טיפה לאחור.
טוטודייל לא מסיים בזה, הוא ממשיך בריצה ל טיילו ותוקף ללא רחמים בשריטות חזקות ששורוטות את כניפיו וחובטות בטיילו שוב ושוב..
אך טיילו מצליח להתחמק, הוא עולה לאוויר עושה "לופ" (לופ זה סיבוב באוויר) וחוזר לעבר טוטודייל עם הטלה ססמית!
טיילו אוחז את ידיו של טוטודייל בציפורניו ומרים אותו גבוה באוויר, לאחר מכן הוא מסתובב באוויר שוב ושוב ושוב כדי לצבור תאוצה ולפתע משליח בחזקה את טוטודייל לאדמה..
טוטודייל צולל לאדמה במהירות, אתה חייב לעשות משהוא ליפני שטוטודייל יפגע בקרקע אחרת זה יגמר!
[B]מה תעשה?[/B]
*שים לב שטוטודייל עוד לא פגגע בקרקע, רק נזרק!*[/COLOR]
[COLOR=SlateGray][U][B]ניב:
[/B][/U]אחי כותבים אחריי לא אחראי או אחארי.. זה נשמע ממש מוזר וזה מבלבל, תתקן שתדע להבא..
סנדקוויל לא מוותר, הוא קם על רגליו ורץ לעבר צ'ימצ'אר עם נגיחת ראש נוספת.. אך צ'ימצ'אר מזנק אחורה ומתחמק.
לפתע אתה מבחין שהוא עומד לתקוף בלהביור!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
זה לא ביוטיפליי אלה באטרפליי..
- - - - - - - - - -
אתה חושב קצת, ומחזיר לבסוף את צ'רמנדר ומוציא את ביוטפליי החוצה, ביוטיפליי ממהר להשתמש ברוח כסופה אך סטיליקס לא מתרשם..
הוא תוקף בנשימת דרקון חזקה ששוברת את הרוח הכסופה ופוגעת ישירות בבאטרפליי והוא נופל לרצפה!
לאחר מכן סטיליק משתמש במפולת סלעים, הוא משליח סלעים גדולים וקטנים והרבה חול לעבר באטרפליי..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]אחי.. שים לב שלא ביקשת שאתקוף את כל שכפולי הצוות הכפול של טיילו, תקרא עד הסוף, אבל אתה חדש במשחק אז בסדר.
טוטודייל תוקף בקרן בועות את כל השכפולים של טיילו ומעלים אותם, לפתע הוא ממשיך ופוגע בטיילו האמיתי שנעדף טיפה לאחור.
טוטודייל לא מסיים בזה, הוא ממשיך בריצה ל טיילו ותוקף ללא רחמים בשריטות חזקות ששורוטות את כניפיו וחובטות בטיילו שוב ושוב..
אך טיילו מצליח להתחמק, הוא עולה לאוויר עושה "לופ" (לופ זה סיבוב באוויר) וחוזר לעבר טוטודייל עם הטלה ססמית!
טיילו אוחז את ידיו של טוטודייל בציפורניו ומרים אותו גבוה באוויר, לאחר מכן הוא מסתובב באוויר שוב ושוב ושוב כדי לצבור תאוצה ולפתע משליח בחזקה את טוטודייל לאדמה..
טוטודייל צולל לאדמה במהירות, אתה חייב לעשות משהוא ליפני שטוטודייל יפגע בקרקע אחרת זה יגמר!
[b]מה תעשה?[/b]
*שים לב שטוטודייל עוד לא פגגע בקרקע, רק נזרק!*[/color][/quote]"טוטודייל תירה קרן בועות לריצפה!ואז כוון אותם לטיילו!"אומר לו בבהלה
[QUOTE=nivX10;803756][COLOR=Red][B]אני עושה את העדכון בחלקים כי זה כולכם.. קודם כל לאללה שמחוברים.. אחר כך לאלה שלא![/B][/COLOR]
[B]מחוברים כרגע: (לשעה 18:19)[/B]
אחי.. שים לב שלא ביקשת שאתקוף את כל שכפולי הצוות הכפול של טיילו, תקרא עד הסוף, אבל אתה חדש במשחק אז בסדר.
[B]מה תעשה?[/B]
*שים לב שטוטודייל עוד לא פגגע בקרקע, רק נזרק!*[/COLOR]
לא הבנתי את הבקשה שלך.. בוא לפרטי!
- - - - - - - - - -
...[/COLOR]
זה לא ביוטיפליי אלה באטרפליי..
- - - - - - - - - -
אתה חושב קצת, ומחזיר לבסוף את צ'רמנדר ומוציא את ביוטפליי החוצה, ביוטיפליי ממהר להשתמש ברוח כסופה אך סטיליקס לא מתרשם..
הוא תוקף בנשימת דרקון חזקה ששוברת את הרוח הכסופה ופוגעת ישירות בבאטרפליי והוא נופל לרצפה!
לאחר מכן סטיליק משתמש במפולת סלעים, הוא משליח סלעים גדולים וקטנים והרבה חול לעבר באטרפליי..
אני אומר לבאטרפליי לחמוק ואחר כך להישתמש באבקת שינה על סטיליקס
ואחרי זה באס אווירי משולב עם מתקפת כנף
[COLOR=Red][B]~עדכון בשביל אלה שלא התחברו~ (נכון לשעה 18:44)[/B][/COLOR]
אחי תעודד קצת את הפוקימונים, תביע ליפעמים מחשבות, תגיד ליריב משהוא.. תעשה את זה יותר אמיתי!
ארון מסמן אוקיי עם ראשו, הוא מזנק מעל ג'יודוד וכך מתחמק ממתקפת הגלגול שלו..
ג'יודוד מבולבל הוא לא רואה את ארון שנמצא בדיוק מאחוריו, ארון יוצא לעבר ג'יודוד בנשיכה, "ג'יודוד תיזהר מאחוריך!" אך זה מאוחר מידי.
ארון נושך את ידו של ג'יודוד בחזקה ולא מרפה, ג'יודוד מראה כאבים הוא מנסה לרוץ לנער את ארון מהיד שלו אך ארון לא משחרר!
"ג'יודוד אל תלחץ, תשמתש בכדור ג'יירו בעוד ארון עליך, עכשיו!" ברוק צועק וחיוך של בטחון נמרח על פניו.
ג'יודוד מזנק לאוויר עם ארון על ידו ומתחיל להסתובבב במהירות רבה!
"תשאר במקום ג'יודוד ואל תזוז.." אומר ברוק וכך ג'יודוד עושה, כדור הג'יירו לא זז.. וארון מתחיל להסתחרר..
לפתע ארון מאבד אחיזה ונזרק לעבר אחד הסלעים בעצמה!
ארון נחבט חזק מאוד, הוא בקושי מצליח לקום!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אוניקס יוצא בחפירה אל תוך האדמה ומשתחרר מאקנס... אקנס מחפש איפה אוניקס ולא מבין, הוא מתחיל לחשוש..
הוא מזדחל לאחור במטרה לברוח אך אוניקס מקדים אותו, הוא פורץ מהאדמה ושואג בחזקה ולאחר מכן תוקף בזנב ברזל חזק שחובט היישר פניו של אקנס!
אקנס הקטן נזרק לאחד העצים בחזקה רבה..
בנתיים בקרב של רוני פינסיר ורטיקייט עומדים זה מול זה, פינסיר בעמידת מוצא ואילו רטיקייט משתוקק לתקוף.. רטיקייט יוצא במתקפה מהירה ולא נראה שפינסיר עושה דבר.
"תזהר הוא נראה מהיר" אתה קורא לעבר רוני, הוא מחייך חיוך בטוח ומשיב לך "אל תדאג, פשוט תהנה מההצגה!".
רטיקייט מקרב לעבר פינסיר הוא מזנק לעברו ולפתע רוני צועק "עכשיו זה הזמן, פינסיר אחיזת צוות!" לפתע הצוותות על ראשו של פינסיר נפתחות, לוחדות את רטיקייט וסוגרות עליו בחזקה!
פינסיר רץ על עבר העץ עליו נמצע אקנס ומנגח שם את גם את רטיקייט.. "נסיים את זה?!" שואל רוני בחיוך...
[U][B]ג'ון:[/B][/U]
בטח, לא סתם אלה אחלה מתקפה.. ונהמה זה עובד כשהיריב תוקף אותך זה גורם לו לאבד ריכוז ואז כאילו או שהוא תוקף חלש, איטי, מחמיץ וכו'...
פרסיאן בזעם ומדקיפ בסטירה כפולה, חוסמים אחד את השני מלפגוע שוב ושוב.. לפתע פרסיאן מזנק קצת אחורה ותוקף בגל הלם!
מדקיפ עף לאחור אך לא מושפגע כמעט בכלל בעקבות היותו פוקימון אדמה, פרסיאן מתחיל להתנשף.. הוא נראה עייף כבר מהקרב..
[B]מה תעשה?[/B]
[COLOR=Black][U][B]סם:
[/B][/U]טריקו נעזר בקצת כוח ומצליח לקום ממהלומת חימום היתר שספג.. גם קרוגאנק נראה עייף הוא נפגע קצת מחימום היתר בעצמו..
טריקו הוא זה שמתחיל, הוא מתקדם לעבר קרוגאנק ולפתע מזנק לאוויר ומשתמש בסינטזה, קרוגאנק ובלו לא נשארים שעננים הפעם קרוגאנק משתמש במהירות ויוצר בנעיצת רעל!
אך טריקו מצליח להטעון כוחות ומשחרר קליע זרעים חזק שמפיל את קרוגאנק בחזרה לקרקע, הוא נחבל קצת אך עדיין מצליח לקום.
לאחר מכן הוא שוב יוצא לעבר טריקו עם מהירות ושבירת אבנים.. טריקו עומד מולו ולפתע קרוגאנק תוקף את הקרקע ויוצר קצת אבק וסלעים שמפריעים לטריקו לראות!
קרוגאנק מזנק מעליו ותוקף בעוקץ רעל שמעיף את טריקו לפנים..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתם ממשיכים את דרכם, טורצ'יק כהרגלו עם פרצוף מחיוך מדגל ומצייץ לו.. אתם ממשיכים בעקבות הקרב.. הפוקימונים שהיו קרובים לאיזור דיי פוחדים לצאת עליכם.
לפתע אתם מבחינים בפינסיר שיושב לו ליד סייח ואוכל לא גרגרים להנאתו, טורצ'יק בכוונה טובה נגש אל פינסיר ומתחיל לאכול יחד איתו!
פינסיר המופתע מתרגז מזה, כנראה הסייח הזה ביער הוא של פינסיר.. הוא רוקע ברגליו ומזמין את טורצ'יק לקרב.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[QUOTE=nivX10;804006][COLOR=Red][B]
[COLOR=Black][U][B]סם:
[/B][/U]טריקו נעזר בקצת כוח ומצליח לקום ממהלומת חימום היתר שספג.. גם קרוגאנק נראה עייף הוא נפגע קצת מחימום היתר בעצמו..
טריקו הוא זה שמתחיל, הוא מתקדם לעבר קרוגאנק ולפתע מזנק לאוויר ומשתמש בסינטזה, קרוגאנק ובלו לא נשארים שעננים הפעם קרוגאנק משתמש במהירות ויוצר בנעיצת רעל!
אך טריקו מצליח להטעון כוחות ומשחרר קליע זרעים חזק שמפיל את קרוגאנק בחזרה לקרקע, הוא נחבל קצת אך עדיין מצליח לקום.
לאחר מכן הוא שוב יוצא לעבר טריקו עם מהירות ושבירת אבנים.. טריקו עומד מולו ולפתע קרוגאנק תוקף את הקרקע ויוצר קצת אבק וסלעים שמפריעים לטריקו לראות!
קרוגאנק מזנק מעליו ותוקף בעוקץ רעל שמעיף את טריקו לפנים..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טריקו! את המעולה! הישאר חזק!" אקרא בניסיון לעודד אותו "תשתמש מהר בחבטה כדי להעיף אותו על הרצפה! ואז קליע זרעים! תנסה לטשטש אותו עם תנועות הגוף שלך!" אומר לו
[QUOTE=nivX10;804006][COLOR=Red][B]~עדכון בשביל אלה שלא התחברו~ (נכון לשעה 18:44)[/B][/COLOR]
אחי תעודד קצת את הפוקימונים, תביע ליפעמים מחשבות, תגיד ליריב משהוא.. תעשה את זה יותר אמיתי!
ארון מסמן אוקיי עם ראשו, הוא מזנק מעל ג'יודוד וכך מתחמק ממתקפת הגלגול שלו..
ג'יודוד מבולבל הוא לא רואה את ארון שנמצא בדיוק מאחוריו, ארון יוצא לעבר ג'יודוד בנשיכה, "ג'יודוד תיזהר מאחוריך!" אך זה מאוחר מידי.
ארון נושך את ידו של ג'יודוד בחזקה ולא מרפה, ג'יודוד מראה כאבים הוא מנסה לרוץ לנער את ארון מהיד שלו אך ארון לא משחרר!
"ג'יודוד אל תלחץ, תשמתש בכדור ג'יירו בעוד ארון עליך, עכשיו!" ברוק צועק וחיוך של בטחון נמרח על פניו.
ג'יודוד מזנק לאוויר עם ארון על ידו ומתחיל להסתובבב במהירות רבה!
"תשאר במקום ג'יודוד ואל תזוז.." אומר ברוק וכך ג'יודוד עושה, כדור הג'יירו לא זז.. וארון מתחיל להסתחרר..
לפתע ארון מאבד אחיזה ונזרק לעבר אחד הסלעים בעצמה!
ארון נחבט חזק מאוד, הוא בקושי מצליח לקום!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אני אומר לארון תנסה לקום
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לארון"אני מאמין שתצליח לקום אז עכשיו שתמש בבהגנת ברזל ואז הפלה על ג'יוד"