-
שאלה ידידותית:
מה יקרה, אם אני אלך לתגובה [URL="http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=767546&postcount=7"]הזאתי[/URL], ואומר לו
"הבה נדגים איך אפשר להשתמש בטיעון שלך נגדך:
החד-גוניות של פורומים בהם יש משחקים מגוונים מתחילה לשעמם, ופורום פוקימון הוא "חופשה", "מקום אחר" ביחס לכל שאר הפורומים. למה מיד לשלול אפשרות "חדשה"? למה הכל חייב להיות אותו דבר?"
-
[quote=LordAbizi;767592]להוכיח עמדה זה חסר טעם אם אין לך מתנגדים.
(גם לחיות זה חסר טעם, אבל זה סיפור אחר)
וכתבתי את זה באנגלית רק כדי שיהיה קל להבין איך לקרוא את המילה. במילא זה מילא בשפת הEngbrew (או Hebrish) ולכן זה לא משנה איך כותבים אותה.[/quote]
בנוגע לשפה שאתה מדבר עליה, אתה טועה ובגדול. יש מושג שנקרא "תעתיק" (משומש בעיקר בלימוד ערבית), שמשמעו להעתיק את המילה ולכתוב את הצליל שלה בשפה אחרת. עמיר פרץ השתמש בתעתיק של אנגלית לעברית כדי לקרוא נאומים (למשל הוא רצה להגיד Welcome to israel, אז היה לו דף שבו כתוב "וולקום טו איזרא-אל", מנוקד כמובן).
בכל מקרה, לא ענית לשאלה שלי. ניסיתי להוכיח נקודה שאומרת שכל מי שנורמאלי לא ירצה להיות חבר שלך, וכדי להוכיח את הנקודה הזו שאלתי אם יש לך במקרה חברים נורמאליים.
-
[quote=pokedex;767608]בנוגע לשפה שאתה מדבר עליה, אתה טועה ובגדול. יש מושג שנקרא "תעתיק" (משומש בעיקר בלימוד ערבית), שמשמעו להעתיק את המילה ולכתוב את הצליל שלה בשפה אחרת. עמיר פרץ השתמש בתעתיק של אנגלית לעברית כדי לקרוא נאומים (למשל הוא רצה להגיד Welcome to israel, אז היה לו דף שבו כתוב "וולקום טו איזרא-אל", מנוקד כמובן).
בכל מקרה, לא ענית לשאלה שלי. ניסיתי להוכיח נקודה שאומרת שכל מי שנורמאלי לא ירצה להיות חבר שלך, וכדי להוכיח את הנקודה הזו שאלתי אם יש לך במקרה חברים נורמאליים.[/quote]
ואני לא יודע איך לענות לך, כי
א. המושג חבר הוא דבר רופף מאוד.
ב. מה זה הופכי של בן אדם? (ברגע שאדע מה זה, אוכל להתייחס לשאלה שלך ברצינות)
ובנוגע לתעתיק: או שכן או שלא, אני לא שמעתי על זה, אבל זה לא ממש משנה איך כותבים את זה כל עוד זה חד משמעי.
-
[quote=LordAbizi;767610]ואני לא יודע איך לענות לך, כי
א. המושג חבר הוא דבר רופף מאוד.
ב. מה זה הופכי של בן אדם? (ברגע שאדע מה זה, אוכל להתייחס לשאלה שלך ברצינות)
ובנוגע לתעתיק: או שכן או שלא, אני לא שמעתי על זה, אבל זה לא ממש משנה איך כותבים את זה כל עוד זה חד משמעי.[/quote]
א. איש שאתה חושב שאתה בקשר הדדי טוב איתו ושיוצא לך לדבר איתו ולבלה איתו לעתים.
ב. אני לא מתכוון הופכי, אבל אני משער שאדם חכם כמוך יכול להגדיר אדם נורמאלי.
ג. תעתיק - [URL]http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A2%D7%AA%D7%99%D7%A7[/URL]
-
-
[quote=pokedex;767612]א. איש שאתה חושב שאתה בקשר הדדי טוב איתו ושיוצא לך לדבר איתו ולבלה איתו לעתים.
ב. אני לא מתכוון הופכי, אבל אני משער שאדם חכם כמוך יכול להגדיר אדם נורמאלי.
ג. תעתיק - [URL]http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A2%D7%AA%D7%99%D7%A7[/URL][/quote]
לא, אני לא יכול להגדיר "אדם נורמלי", כי זה נכנס לתחום של "מדעי החברה" וזה תחום שבו אין לי שום סיכוי לשרוד. לעולם אי אפשר לנסות להגדיר חד משמעית מונחים לא מתמטיים. זה פשוט נועד לכשלון.
אז בקיצור, אני לא נורמלי, אין לי מושג עם החברים שלי נורמליים או לא, זה לא כל כך מעניין אותי גם. כל בני האדם יכולים לעשות את כל מה שהם רוצים (ואת כל מה שהם לא רוצים).
-
[QUOTE=LordAbizi;767618]לא, אני לא יכול להגדיר "אדם נורמלי", כי זה נכנס לתחום של "מדעי החברה" וזה תחום שבו אין לי שום סיכוי לשרוד. לעולם אי אפשר לנסות להגדיר חד משמעית מונחים לא מתמטיים. זה פשוט נועד לכשלון.
אז בקיצור, אני לא נורמלי, אין לי מושג עם החברים שלי נורמליים או לא, זה לא כל כך מעניין אותי גם. כל בני האדם יכולים לעשות את כל מה שהם רוצים (ואת כל מה שהם לא רוצים).[/QUOTE]
כרגע אמרת שאתה בן אדם אז אתה לא קיסר מאדים...
-
[quote=killerbee;767621]כרגע אמרת שאתה בן אדם אז אתה לא קיסר מאדים...[/quote]
מה הבעיה שקיסר מאדים יהיה בן אדם?
אבל אני לא באמת לורד אביזי, אני רק משתמש בשם שלו כדי שלא יחשוד בי. למעשה לורד אביזי האמיתי זה האב החוצני שלי שמנסה לרצוח אותי עם רובה לייזר של חייזרים.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;767622]מה הבעיה שקיסר מאדים יהיה בן אדם?
אבל אני לא באמת לורד אביזי, אני רק משתמש בשם שלו כדי שלא יחשוד בי. למעשה לורד אביזי האמיתי זה האב החוצני שלי שמנסה לרצוח אותי עם רובה לייזר של חייזרים.[/QUOTE]
אני מציע לך להקים צבא נגד אביזי המקורי או פשוט לתפוס אותו מאחור לחתוך עם חרב את הגוף שלו לשנים לראות איך הדם עף לך על הפנים במבט מסופק ואז אחרי הכל לקחת פטיש ענקי ולרטש את עצמותין עד אבק...
-
[quote=LordAbizi;767618]לא, אני לא יכול להגדיר "אדם נורמלי", כי זה נכנס לתחום של "מדעי החברה" וזה תחום שבו אין לי שום סיכוי לשרוד. לעולם אי אפשר לנסות להגדיר חד משמעית מונחים לא מתמטיים. זה פשוט נועד לכשלון.
אז בקיצור, אני לא נורמלי, אין לי מושג עם החברים שלי נורמליים או לא, זה לא כל כך מעניין אותי גם. כל בני האדם יכולים לעשות את כל מה שהם רוצים (ואת כל מה שהם לא רוצים).[/quote]
תשמע, דניאל, אני אומר לך ברצינות.
אתה מנסה להיות מצחיק מהסוג של שלדון ב"המפץ הגדול"?
לפי התיאורים שלך אני מרחם עלייך, אולי אתה תצא אם תואר במתמטיקה אבל מה עם חברה, חברים, חוויות אישיות וכדומה? לא הכל זה לימודים ומתמטיקה.
אני ברצינות ממליץ לך לראות פסיכולוג.
-
[quote=pokedex;767630]תשמע, דניאל, אני אומר לך ברצינות.
אתה מנסה להיות מצחיק מהסוג של שלדון ב"המפץ הגדול"?
לפי התיאורים שלך אני מרחם עלייך, אולי אתה תצא אם תואר במתמטיקה אבל מה עם חברה, חברים, חוויות אישיות וכדומה? לא הכל זה לימודים ומתמטיקה.
אני ברצינות ממליץ לך לראות פסיכולוג.[/quote]
כן כן שמעתי על המושג הזה "רצינות" אבל אני די מתעלם ממנו.
תודה על ההצעה אבל אין לי בה צורך, כי אני למעשה חי בדיוק את אותם חיים שאתה וכל אחד אחר חי - [B]אבל בדרכי שלי.[/B]
ואולי אני אצא מפגר קצת ואומר
"I never go back on my words, because this is MY ninja way!!"
אבל זה משפט שמתאר בצורה טובה מאוד.
ועכשיו מישהו מוכן לאמר מה הוא חושב על התגובה שלי שכתבתי בעמוד הקודם?
-
-
כדאי לי ללמד את גאביט רוק כליימב?
-
[QUOTE=killerbee;767641]כדאי לי ללמד את גאביט רוק כליימב?[/QUOTE]
כן איך שתרצה
-
[quote=killerbee;767641]כדאי לי ללמד את גאביט רוק כליימב?[/quote]
לא, תן לו:
EQ - סטאב
דרקון ראש - סטאב
סטון אג' - נגד החולשה לקרח
קראנץ' - מתקפה חזקה מסוג נדיר שהוא לומד בעליית רמות
-
-
[QUOTE=HighDis;767646]באתי להספים[/QUOTE]
הי
מה נשמע
-
[QUOTE=monster;767637]חזרתי[/QUOTE]
היי
-
-
[quote=יגאל;767650]היי[/quote]
היי יגאל
-
-
[QUOTE=pokedex;767655]מי כאן?[/QUOTE]
אני
-
אם יהיו פה מספיק "אני"
אני מפרסם [b]היום [/b],את אסון הטבע 2
-
-
[QUOTE=monster;767653]היי יגאל[/QUOTE]
מה קורה ?
-
[quote=monster;767657]אני[/quote]
מה קורה?
-
[QUOTE=יגאל;767662]מה קורה ?[/QUOTE]
בסדר
[QUOTE=pokedex;767663]מה קורה?[/QUOTE]
בסדר
-
[quote=MoR;767660]היי איתי אני פה[/quote]
היי מור
מה קורה?
-
שוב אני אכתוב מחדש שאלה שלי מעמוד קודם:
לתגובה של darkon10000 בנושא על האיסור על משחקי פוקימון בחת"ם נחה עלי הרוח להגיב את התגובה הבאה:
[RIGHT][SIZE=2][COLOR=#008000][SIZE=2]"הנה דוגמא נפלאה לטיעון שניתן להשתמש בו נגדך:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008000]פורום זה נבדל מהפורומים האחרים בכך שיש בו יותר משחקי פוקימון מבדרך כלל. ולכן פורום פוקימון הוא מקום שונה וזר ביחס לפורומים האחרים, ולכן לפי דבריך שלך אנחנו לא צריכים לדחות את הפורום הזה מיד, אלא להתנסות בדבר. (זה נכון שאנחנו מתנסים בדבר זה מעל 3 שנים, אבל במהלך שלושת השנים האלה העולם שבחוץ נשאר כמו שהוא היה, ולכן הטיעון הזה עדיין בתוקף)"[/SIZE][/RIGHT]
[/COLOR][/SIZE]
מה אתם אומרים על זה?
-
[quote=LordAbizi;767667]שוב אני אכתוב מחדש שאלה שלי מעמוד קודם:
לתגובה של darkon10000 בנושא על האיסור על משחקי פוקימון בחת"ם נחה עלי הרוח להגיב את התגובה הבאה:
[RIGHT][SIZE=2][COLOR=#008000][SIZE=2]"הנה דוגמא נפלאה לטיעון שניתן להשתמש בו נגדך:[/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[SIZE=2][COLOR=#008000]פורום זה נבדל מהפורומים האחרים בכך שיש בו יותר משחקי פוקימון מבדרך כלל. ולכן פורום פוקימון הוא מקום שונה וזר ביחס לפורומים האחרים, ולכן לפי דבריך שלך אנחנו לא צריכים לדחות את הפורום הזה מיד, אלא להתנסות בדבר. (זה נכון שאנחנו מתנסים בדבר זה מעל 3 שנים, אבל במהלך שלושת השנים האלה העולם שבחוץ נשאר כמו שהוא היה, ולכן הטיעון הזה עדיין בתוקף)"[/COLOR][/SIZE][/RIGHT]
[/SIZE]
מה אתם אומרים על זה?[/quote]
שאתה צריך לראות פסיכולוג.
-
[QUOTE=pokedex;767644]לא, תן לו:
EQ - סטאב
דרקון ראש - סטאב
סטון אג' - נגד החולשה לקרח
קראנץ' - מתקפה חזקה מסוג נדיר שהוא לומד בעליית רמות[/QUOTE]
מה זה EQ?
-
[quote=pokedex;767668]שאתה צריך לראות פסיכולוג.[/quote]
שמעתי כבר את זה, תודה, הבנתי. [COLOR=white]לא מתכוון לעשות את זה.[/COLOR]
מישהו מוכן להגיב לנושא?
-
[quote=monster;767670]מה זה EQ?[/quote]
EarthQuake - רעידת אדמה.
דניאל - אני שמח שהבנת, זה אומר שמשימתי הושלמה.
-
[QUOTE=pokedex;767666]היי מור
מה קורה?[/QUOTE]
בסדר ואתה?
-
[QUOTE=pokedex;767673]EarthQuake - רעידת אדמה.
דניאל - אני שמח שהבנת, זה אומר שמשימתי הושלמה.[/QUOTE]
אה חשבתי שהתכונת לאיקיו
-
[quote=MoR;767674]בסדר ואתה?[/quote]
אצלי הכל טוב.
רוצה למצוא צלי?
-
אני מקווה שאביזי לא יכעס
אחד הפרקים הראשונים של אסון הטבע 2 מדבר על שנאת מתמטיקה
-
[quote=HighDis;767678]אני מקווה שאביזי לא יכעס
אחד הפרקים הראשונים של אסון הטבע 2 מדבר על שנאת מתמטיקה[/quote]