אז איך בובספוג שותה מדוזות?
Printable View
אז איך בובספוג שותה מדוזות?
[quote=Guille;799783]אז איך בובספוג שותה מדוזות?[/quote]
כל דבר שלא קיים הוא כל יכול.
כי זה תוכנית מצויירת -.-"
חשבתי שבובספוג זה אמיתי
מצחיק אתה -.-"
תקליקו פה -http://dragcave.net/user/Bree-alexis
מצידי אל תקליקו על הבוגרים ,רק על הביצים והקטנים ...
עוד מעט..
תראה ספוגים קיימים נכון?
הם חיים באננסים כל כוכבי הים אוהבים לאכול אותם הם חברים של סנאים ושל סרטנים נדבקים לתמנונים סתם
כל הדגים אוכלים דגים אחרים ופלקטונים הם מרושעים
מה לא מצאיותי בזה?
אתה לא מצחיק..
מתי בובספוג שתה מדוזה? וכן זה אפשרי לשתות מדוזות רק עם סוחטים אותן כהוגן!
ומוציאים את הארס..
[QUOTE=DarkTiger;799801]ומוציאים את הארס..[/QUOTE]
סוחטים להן רק את הראש לא את הזרועות...
איזה כיף לראות שמש D=
[QUOTE=DarkTiger;799807]איזה כיף לראות שמש D=[/QUOTE]
פעם צללת לתוך השמש? אני כן אתה לא יודע איזה כיף ונעים זה! זה סתם חרטה שחם שם ויש קרינה בך הכל צמח לי זנב ואני רצת נמסתי...
אתה תמות אם תתקרב יותר מדי לשמש O.o
[QUOTE=DarkTiger;799812]אתה תמות אם תתקרב יותר מדי לשמש O.o[/QUOTE]
עוד מעט כולנו נמות בגלל השמש...
עוד 5 מליארד שנים..
[QUOTE=DarkTiger;799815]עוד 5 מליארד שנים..[/QUOTE]
בסדר... מי אמר שלא יהיה התחממות עוד איזה 200 שנה וכל הננכדים של הנכדים של הנכדים שלנו ימותו?
אנשים בודקים את זה, השמש תמות עוד 5 מליארד שנים
[quote=DarkTiger;799818]אנשים בודקים את זה, השמש תמות עוד 5 מליארד שנים[/quote]
לא, לא תמות, אלא סתם תתנפח ותבלע את כל מערכת השמש.
זה ינבע מכך שלא יישאר לה יותר מימן כדי לבצע היתוך גרעיני, ואז כח המשיכה בשמש יהיה חזק יותר והיא תתחיל לקרוס פנימה ובו זמנית לצאת החוצה.
משהו מוזר.
[QUOTE=DarkTiger;799818]אנשים בודקים את זה, השמש תמות עוד 5 מליארד שנים[/QUOTE]
אחי הכל יחסי... יכול להיות שלא השמש תמות פשוט כדור הארץ ימות.... גם יכול להיות שמתי שאתה קופץ אתה דוחף את כדור הארץ למטה...
זה לא יקרה סתם ככה..
ומתי שאתה רץ אתה מסובב את כדור הארץ וזה נראה לך כאילו אתה זז..
מה שתגיד ><"
ומתי שאתה מתאבד פשוט כל העולם מת ואתה חי...
[quote=killerbee;799820]אחי הכל יחסי... יכול להיות שלא השמש תמות פשוט כדור הארץ ימות.... גם יכול להיות שמתי שאתה קופץ אתה דוחף את כדור הארץ למטה...[/quote]
זה אגב, נכון.
כשאתה קופץ לפי חוק שלישי של ניוטון אתה גם דוחף את כדור הארץ למטה.
אבל בגלל שהמסה של כדור הארץ גדולה לאין ערוך מהמסה שלך (הבדל של פי 10 בחזקת 23 בערך) אז מתקבל שכדור הארץ כמעט ולא זז.
[QUOTE=LordAbizi;799829]זה אגב, נכון.
כשאתה קופץ לפי חוק שלישי של ניוטון אתה גם דוחף את כדור הארץ למטה.
אבל בגלל שהמסה של כדור הארץ גדולה לאין ערוך מהמסה שלך (הבדל של פי 10 בחזקת 23 בערך) אז מתקבל שכדור הארץ כמעט ולא זז.[/QUOTE]
אני יודע... אבל יכול להיות שזה הפוך לגמרי וכל חוקי הפיזיקה שאנחנו יודעים הפוכים...
אוקיי -.-"
[quote=killerbee;799830]אני יודע... אבל יכול להיות שזה הפוך לגמרי וכל חוקי הפיזיקה שאנחנו יודעים הפוכים...[/quote]
הכל יכול להיות.
לך תמצא הוכחה שתומכת בתיאוריה שלך.
בינתיים כל הניסויים מצביעים על כך שהפיסיקה כיום נכונה.
ברגע שימצאו שמשהו לא בסדר אז יעשו חוקים חדשים.
דניס אני מציע לך ללכת כל עוד אתה יכול כי אתה תישמע שיחה שלי ושל אביזי אם לא ... אביזי התגובות שלך משפיעות באופן מוזר על שלי אם אתה מגיב ואני מגיב אחריך אבל מתי שלא ראיתי את התגובה שלך אז זה לא מראה את התגובה שלי ואצל כל השאר כן! מוזר...
לא בא לי..
טוב תהנה! אביזי אני יודע את זה שהמחקרים מצביעים על זה אבל לך תדע! וגם אם זה הפוך זה לא ממש משנה לנו כי עובדה שעד עכשיו חיינו עם זה...
שלום
[QUOTE=ErWiN;799838]שלום[/QUOTE]
גם לך גבירתי הנאווה...
[quote=killerbee;799837]טוב תהנה! אביזי אני יודע את זה שהמחקרים מצביעים על זה אבל לך תדע! וגם אם זה הפוך זה לא ממש משנה לנו כי עובדה שעד עכשיו חיינו עם זה...[/quote]
נו בדיוק, הכל [B]יכול[/B] להיות, אבל תמצא ראיה בשטח שתומכת בזה.
גם אני יכול לאמר שאם יש תנאים מספיק נוקשים על כדור הארץ אז יכול להיווצר שם תרנגולת יש מאין, אבל אין לי הוכחה כי עדיין לא התקבלנו התנאים האלה.
כל עוד אני לא אראה ניסוי שבו נוצרת תרנגולות יש מאין אני מדבר שטויות.
היי ארוין
היי דניס
[QUOTE=LordAbizi;799842]נו בדיוק, הכל [B]יכול[/B] להיות, אבל תמצא ראיה בשטח שתומכת בזה.
גם אני יכול לאמר שאם יש תנאים מספיק נוקשים על כדור הארץ אז יכול להיווצר שם תרנגולת יש מאין, אבל אין לי הוכחה כי עדיין לא התקבלנו התנאים האלה.
כל עוד אני לא אראה ניסוי שבו נוצרת תרנגולות יש מאין אני מדבר שטויות.[/QUOTE]
נכון...
מה קורה, ארוין?
מי רוצה שאני אמות?