-
[quote=מאסטר פלריון;841447][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את שמיג'ומרו לא יכולה לזוז,אתה רואה אותו מעולפת על קרקע זירת הקרב,אתה מבין שאתה הפסדת,צ'רלס אומר לך:"עוף מפה הפסדת את תג המכון של העיר ג'ול-ריו",אתה רואה את מיג'ומרו שלך מתרוממת ונופלת שוב.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הפסדת לצ'רלס מנהיג המכון![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"חכה רק רגע אתה יכול להודיע לי מתי שצימצאר שלך היתרפא? אני רוצה לערוך נגדך קרב חוזר אני עם פוקימו ןאחר ואתה עם צימצאר בכל מקרה ביי אני יחזור עוד שעה" אומר לו ואז הוציא את הפוקדע והסתכל על הערך של רוטום בפוקדע
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"רוטום,פוקימון הפלזמה,רוטום יכול לשנות את עצמו מסוג רוח וחשמל לחשמל ואש,חשמל וקרח,חשמל ועשב,חשמל וכנף וגם חשמל ומים כול צורה ניתנת לו בצורת מכשיר חשמלי כגון תנור,מקרר ומאוורר ועוד,הסוגים האלה מאפשרים לו מתקפות חדשות שרוטום הרגיל לא יכול ללמוד".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;841460][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"רוטום,פוקימון הפלזמה,רוטום יכול לשנות את עצמו מסוג רוח וחשמל לחשמל ואש,חשמל וקרח,חשמל ועשב,חשמל וכנף וגם חשמל ומים כול צורה ניתנת לו בצורת מכשיר חשמלי כגון תנור,מקרר ומאוורר ועוד,הסוגים האלה מאפשרים לו מתקפות חדשות שרוטום הרגיל לא יכול ללמוד".[/FONT][/COLOR][/quote]
"הממ מעניין.. טוב אני ילך לחפש ברי כדי לפתח את בטרי" אני מפעיל את מצב חיפוש הברי בפוקדע ושם על ברי לחץ ואני עוקב אחרי האיתותים של הפוקדע עד שאני מגיע למקום
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"מצב איתור ברים פועל,ברי אורן נמצא עשרים מטרים מפה לכיוון צפון,ברי סיטרויוס שלושים וארבע מטרים דרומה,ברי לחץ שתי קילומטר צפון מזרח,בתוך יער החרקים כול הברים נמצאים".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;841467][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"מצב איתור ברים פועל,ברי אורן נמצא עשרים מטרים מפה לכיוון צפון,ברי סיטרויוס שלושים וארבע מטרים דרומה,ברי לחץ שתי קילומטר צפון מזרח,בתוך יער החרקים כול הברים נמצאים".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני עוקב אחרי האיתותים של ברי הלחץ ומוציא את מיגמרו ואלקיד ואומר להם:"תקשיבו עכשיו אם נמצא ברי לחץ הוא יכול לפתח אחד מי כם מי רוצה להיתפתח ריאשון?" אני אומר להם בשמחה והמשיך לעקו אחרי איתותי הברי לחץ
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה נכנס ליער החרקים ואתה רואה שני פוקימוני חרק שאתה מזהה אותם בתור שני סייטרים נלחמים על ברי שדומה מאוד לתיאור של האחות ג'וי מהעיר מרופי לברי לחץ אתה רואה אחד מהם אוכל את הברי ואתה רואה לפניך סיזור וסייטר,אתה רואה את האיתותים של הפוקדע אחר ברי הלחץ נפסק. [/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;841474][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה נכנס ליער החרקים ואתה רואה שני פוקימוני חרק שאתה מזהה אותם בתור שני סייטרים נלחמים על ברי שדומה מאוד לתיאור של האחות ג'וי מהעיר מרופי לברי לחץ אתה רואה אחד מהם אוכל את הברי ואתה רואה לפניך סיזור וסייטר,אתה רואה את האיתותים של הפוקדע אחר ברי הלחץ נפסק. [/FONT][/COLOR][/quote]
""נו באמת.." אומר לעצמי ואז אפעיל את חיפוש הפוקדע מחדש ואבדוק אם יש עוד ברי לחץ בסביבה אני אומר לבטרי:"אז מי החלטתם שיתפתח ריאשון?" ומחייך לשניהם
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו מפעילה את הפוקדע בפעולה שפת הפוקימון והיא אומרת לך:"אני ובטרי החלטנו שנתחלק בברי הלחץ חצי וחצי ככה שנינו נתפתח",אתה שומע את קולו של בטרי שאומר לך:"נכון ואז מיג'ומרו המפותחת תנצח את צ'רלס והרוטום ואו הצ'ימצ'אר שלו!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;841486][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו מפעילה את הפוקדע בפעולה שפת הפוקימון והיא אומרת לך:"אני ובטרי החלטנו שנתחלק בברי הלחץ חצי וחצי ככה שנינו נתפתח",אתה שומע את קולו של בטרי שאומר לך:"נכון ואז מיג'ומרו המפותחת תנצח את צ'רלס והרוטום ואו הצ'ימצ'אר שלו!".[/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב מאוד חח איזה חמודים אתם יחד" אומר להם והראה שהם מסמיקים "אל תידאגו אנחנו נימצא ברי!" אני מכבה את פעולת הדיבור ומפעיל שוב את הפעולה מציאת ברי על ברי לחץ
-
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"אין ברי לחץ באזור",אתה רואה את הסיזור תופס את המיג'ומרו שלך ואת הסייטר תופס את האלקיד שלך,אתה רואה שהם משתמשים במתקפה מסוימת בשביל לנסות ולהביס את שני הפוקימונים שלך. [/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;841502][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"אין ברי לחץ באזור",אתה רואה את הסיזור תופס את המיג'ומרו שלך ואת הסייטר תופס את האלקיד שלך,אתה רואה שהם משתמשים במתקפה מסוימת בשביל לנסות ולהביס את שני הפוקימונים שלך. [/FONT][/COLOR][/quote]
"זה לא יעזור לכם" אומר לסיזורים ואז אגיד לפוקימונים שלי:"אלקיד מכת ברק בשביל שיקבל זרם מזה שהוא נוגע בך ואז שהוא עוזב תשתמש באגרוף חשמל ומיגמרו תשתמשי בצעקה כדי שיעזוב אותך ואז באקדח מים מטווח אפס שנייכם עכשיו!" אומר להם והסתכל על תיאום מושלם שלהם
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את בטרי אומר למיג'ומרו שלך:"אלה אלקיד!",אתה רואה את מיג'ומרו עושה כן למשהו ואחרי זה בטרי שולח מכת ברק לסיזור שמשחרר את מיג'ומרו שמשתמשת באקדח מים שמעצבנת את סייטר.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;841509][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את בטרי אומר למיג'ומרו שלך:"אלה אלקיד!",אתה רואה את מיג'ומרו עושה כן למשהו ואחרי זה בטרי שולח מכת ברק לסיזור שמשחרר את מיג'ומרו שמשתמשת באקדח מים שמעצבנת את סייטר.[/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב מאוד! אתם חזקים ממש עכשיו בטרי תשתמש באגרוף חשמל הכי חזק שלך!" אני אומר לו ואז מוציא פוקדור מהתיק ומוכן ללכידה
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הסיזור מסתלק משם במהירות רבה מאוד,אך הסייטר ממשיך להילחם נגד בטרי שלך,אתה רואה את מיג'ומרו מאוד מודאגת מהקרב,אתה רואה את סייטר משתמש במתקפת אגרוף פלדה שפוגע בבטרי שלך.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;841528][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הסיזור מסתלק משם במהירות רבה מאוד,אך הסייטר ממשיך להילחם נגד בטרי שלך,אתה רואה את מיג'ומרו מאוד מודאגת מהקרב,אתה רואה את סייטר משתמש במתקפת אגרוף פלדה שפוגע בבטרי שלך.[/FONT][/COLOR][/quote]
"מיגמרו תשתמשי באקדח מים ובטרי תשתמש שוב במכת ברק!" אני אומר לשניהם ואז זורק את הפוקדור על סייטר ומחכה לתוצאות של הפוקדור
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את בטרי עושה לא עם הראש אתה מבין שהוא רוצה להילחם לבד נגד הסייטר הזה,אתה רואה את אגרוף החשמל של בטרי מתנגש עם אגרוף הפלדה של סייטר,אתה רואה משהו מוזר מאוד בסייטר אחרי שהוא פוגע בבטרי,מין שיתוק מוזר עובר בו.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;841533][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את בטרי עושה לא עם הראש אתה מבין שהוא רוצה להילחם לבד נגד הסייטר הזה,אתה רואה את אגרוף החשמל של בטרי מתנגש עם אגרוף הפלדה של סייטר,אתה רואה משהו מוזר מאוד בסייטר אחרי שהוא פוגע בבטרי,מין שיתוק מוזר עובר בו.[/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב מאוד בטרי הישתמשתה בחשמל סטטי! היכולת שלך מעניין מה היכולת של מיגמרו, עכשיו תסיים את זה עם מכת ברק !" אומר לו ואזרוק פוקדור
-
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"היכולת של הפוקימון מיג'ומרו היא היכולת מבול,שגורמת לזה שאם הפוקימון נמצא על סף הפסד מתקפות מסוג מים כוחם יוכפל פי שלושה,היכולת הזו יכולה להשתלב מצוין עם גשם ופוקימון שיודע משאבת הידרו".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;841392][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*מה פתאום זה לא אפשרי זה כמו סטטוס הרעלה מה שיש לטרטוויג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הקרינדוס הזוהר מתקרב אל עברו של טרטוויג בעזרת ראשיית-זן חזקה שהחבטה של טרטוויג ומתקפת ראשיית-הזן מתקרבות אתה רואה את צ'ימצ'אר מתערב בעזרת גלגל להבה שהודף את טרטוויג ואת הקרינדוס הזוהר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אז פוקימון מים יודע לשחות זה לא אומר להוא אמור ללמוד מתקפות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה נכנס למכון ואתה רואה מאמן בעל שיער שחור,כובע כחול וחולצה אדומה,אתה רואה אותו נלחם מול מאמן גובה מאוד,אתה רואה שבזירה יש צ'ימצ'אר ופיקאצ'ו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*כן אתה יכול להחליף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את וולקנר מחזיר את פיקאצ'ו שלו ואתה רואה שהוא מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור אתה רואה אלקיד גדול ויפה,אתה רואה שהוא חזק מאוד,אתה רואה שתי ניצוצות סטטיים יוצאים מין ידיו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]לוולקנר יש אלקיד![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אגיד לוולקנר: "אני רואה שאתה מאוד אוהב פוקימוניי חשמל, קדימה בוא נמשיך בקרב שלנו".
"קדימה טורצ'יק תשתמשי בניקור על אלקיד!"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;841196]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שיימין שלך חלש מאוד והוא לא יכול לסבול יותר,אתה רואה אותו מאבד את הכנפיים שלו לאט,לאט אתה רואה את הירח של הלילה של סוף החודש,אתה רואה את שיימין חוזר לצורתו המקורית,צורת האדמה שלו.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אאני אומר לשיימן"עלי טער על גלייסקור"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*זה באמת פחות מדי...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הגליסקור של עומר משתמש בניב קרח שמקפיא את שיימין ומביס אותו אחת ולתמיד,אתה רואה את שיימין שלך כולו קפוא ורטוב,אתה רואה אותו סובל מאוד,אתה רואה את הגליסקור של עומר חוזר אליו.[/FONT][/COLOR]
[B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הפסדת לעומר![/FONT][/COLOR][/B]
[/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לאלקיד שלו:"אלקיד תגן על עצמך בעזרת סופת ברקים!",אתה רואה חמישה סילוני ברק מתחילים לרקד להם בזירה אתה נוגע באחד מהם ואתה מרגיש זרם חשמלי כבד ביד שלך.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;841593][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הגליסקור של עומר משתמש בניב קרח שמקפיא את שיימין ומביס אותו אחת ולתמיד,אתה רואה את שיימין שלך כולו קפוא ורטוב,אתה רואה אותו סובל מאוד,אתה רואה את הגליסקור של עומר חוזר אליו.[/FONT][/COLOR]
[/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לאלקיד שלו:"אלקיד תגן על עצמך בעזרת סופת ברקים!",אתה רואה חמישה סילוני ברק מתחילים לרקד להם בזירה אתה נוגע באחד מהם ואתה מרגיש זרם חשמלי כבד ביד שלך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לטורצ'יק: "טורצ'יק על תפחדי מהסילונים האלה, קדימה תשתמשי בניקור כאשר את רצה בין הברקים עד שאת פוגעת באלקיד של וולקנר".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;841593][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל שיימן ואומר לו"טוב לא נורא שהפסדת בקרב ה1.בכ זאת לגליסקור היה עליך יותרון סוגי.אל תדאג שיימן אני אממן אותך ואתה תהיה השיימן הכי חזק בעולם וגם בעולם הפוך.אז בוא כנס לפוכדור ותנוח שם מהקרב הקשה שהיה לך פה"אני מוציא פוכדור ומכניס אליו את שיימן שלי.אני ניגש אל עומר ואומר לו"הפוקימונים שלך חזקים.אפילו עם אגדי לא הצלחתי להביס אפילו פוקימון 1 שלך.אני מקוה שבפעם הבאה שניפגש אני יביס לפחות פוקימון 1 או את כולם חוץ מזרקום שלך.הבנת עומר?טוב להתראות עומר נתראה היכן שהוא" אני מנופך לשלום לעומר וממשיך לעיר הבאה
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*או יופי ירד לך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר עונה לך:"אני אלוף ליגות או פוקימון מאסטר אם תרצה ואתה מאמן שרק התחיל דרכו,אין מה לעשות גם אם תשתמש באינפרנייפ ואני באגרון שלי התוצאה תהיה זהה בדיוק באותו אופן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שהיא מתעלמת מין סופת הברקים של אלקיד שנראה מוכן לקרב חזיתי,אתה רואה את האלקיד משתמש באגרוף רעם שדוחף את טורצ'יק לתוך אחד הברקים שמתחיל להשתגע בגלל החשמל.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;841755][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר עונה לך:"אני אלוף ליגות או פוקימון מאסטר אם תרצה ואתה מאמן שרק התחיל דרכו,אין מה לעשות גם אם תשתמש באינפרנייפ ואני באגרון שלי התוצאה תהיה זהה בדיוק באותו אופן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעומר"אנו עוד נראהבשר לזה.אני יהפוך לפוקימון מאסטאר בעתיד ואז אנו לחם שוב ואני אביס אותך.אז להתראות עומר בי" אני הולך אל עבר העירה הבאה ותוך כדי מנופנף לשלום לעומר
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;841755][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שהיא מתעלמת מין סופת הברקים של אלקיד שנראה מוכן לקרב חזיתי,אתה רואה את האלקיד משתמש באגרוף רעם שדוחף את טורצ'יק לתוך אחד הברקים שמתחיל להשתגע בגלל החשמל.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"וולקנר אתה לוחם ממש טוב כנראה שאני צריך חשוב טוב בכל מהלך שאני עושה". ואגיד לטורצ'יק: "קדימה את יכולה!!, תנסי למקד את האנרגיה שלך במקור, ותשתמשי בניקור שהאנרגיה ממוקדת במקור".
-
כינוי:nilasak
שם במשחק:ניר סתם.
תמונה:[IMG]http://i42.tinypic.com/15p4ri0.jpg[/IMG]
פוקימוןהתחלתי:מדקיפ
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:הרג'ים,גיבט,מיג'מרו.
-
[quote=מאסטר פלריון;841538][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"היכולת של הפוקימון מיג'ומרו היא היכולת מבול,שגורמת לזה שאם הפוקימון נמצא על סף הפסד מתקפות מסוג מים כוחם יוכפל פי שלושה,היכולת הזו יכולה להשתלב מצוין עם גשם ופוקימון שיודע משאבת הידרו".[/FONT][/COLOR][/quote]
"הממ מעניין טוב בא נבדוק מה שלום הפוקדור שלנו עם סיזור" אומר ואז היסתכל אם אצלחתי ליתפוס את סיזור בפוקדור שזרקתי עליו מיקודם
-
[COLOR=red][FONT=Arial]נדנוד ראשון,שבירה,הפוכדור חוזר אליך והסייטר ממשיך להתקיף בחוזקה למרות השיתוק שלו,אתה מרגיש משהו מאוד מוזר קורה עם הסייטר הפראי הזה,אתה רואה ילד קטן עם משקפיים צופה בקרב הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר מחייך אליך ואומר לך:"העיר ג'ול-ריו מתמחה בסוג אש,אל תיקח את שיימין ותפוס לך איזה קורפיש בעזרת חכה,להתראות",עומר רץ לדרכו והוא מוציא את אגרון שלו והוא רוכב אליו אל הדרך הבא,דרך ג'ול-ריו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]בלי הצלחה טורצ'יק מנסה,מכות שדי הרעם של אלקיד ממשיכים להכות בחוזקה רבה מאוד,אתה רואה אותה סובלת שוב ושוב,אתה רואה את וולקנר ממשיך לצוות על האלקיד שלו להתקיף,אתה רואה את טורצ'יק מתמוטטת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]תגיב להתחלה בסוף ע''מ 1.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;842981]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר מחייך אליך ואומר לך:"העיר ג'ול-ריו מתמחה בסוג אש,אל תיקח את שיימין ותפוס לך איזה קורפיש בעזרת חכה,להתראות",עומר רץ לדרכו והוא מוציא את אגרון שלו והוא רוכב אליו אל הדרך הבא,דרך ג'ול-ריו.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"תודה על הטיפ שנתת לי זה יעזור לי" אני הולך אל העיר ג'ול ריו הכי מהר שאני יכול כדי שאני יגיע אליה תוך מס' דקות
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
איזה פוקימון?
---------------
אני רץ אל הילד ומוציא את מדקיפ,עכשיו מדקיפ חבטה על הפוקימון הזה!
-
[quote=מאסטר פלריון;842981][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]נדנוד ראשון,שבירה,הפוכדור חוזר אליך והסייטר ממשיך להתקיף בחוזקה למרות השיתוק שלו,אתה מרגיש משהו מאוד מוזר קורה עם הסייטר הפראי הזה,אתה רואה ילד קטן עם משקפיים צופה בקרב הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"אז הסייטר הזה שלך נכון?" אומר לו והצחק "הוא חלש לפי דעתי, בטרי גמור את זה עם טעינת אגרוף חשמל (טעינה בעזרת מכת ברק ואז אגרוף ברק ) ואז בואו נלך לחפש ברי לחץ במקום אחר" התעלם מהילד ואלך חזרה לכיוון העיר
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;841392][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*מה פתאום זה לא אפשרי זה כמו סטטוס הרעלה מה שיש לטרטוויג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הקרינדוס הזוהר מתקרב אל עברו של טרטוויג בעזרת ראשיית-זן חזקה שהחבטה של טרטוויג ומתקפת ראשיית-הזן מתקרבות אתה רואה את צ'ימצ'אר מתערב בעזרת גלגל להבה שהודף את טרטוויג ואת הקרינדוס הזוהר.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
(אהה.. לא נורא)
----------------
"יופי!" אומר "טרטוויג תנסה למשוך את קריינידוס אליך!" "צ'ימצ'אר, כשאתה רואה שדאתו של קריינידוס מוסחת תשלח אליו גחלת!" אצעק אליהם
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;842981][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]בלי הצלחה טורצ'יק מנסה,מכות שדי הרעם של אלקיד ממשיכים להכות בחוזקה רבה מאוד,אתה רואה אותה סובלת שוב ושוב,אתה רואה את וולקנר ממשיך לצוות על האלקיד שלו להתקיף,אתה רואה את טורצ'יק מתמוטטת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]תגיב להתחלה בסוף ע''מ 1.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
הוריד את הראש למטה בעצב והגיד בטון נמוך: "חזרי טורצ'יק כל הכבוד לך על הלחימה" ואגיד לוולקנר: "כל הכבוד לך נצחת אותי פעם הבאה אני ינצח אותך אתה תראה, יש לך אוליי טיפים לאמן את הפוקימונים שלי?"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ושחכת ניראה לי את המתקפה עתידית XD
-
[COLOR=#000000]כינוי:death note
[FONT=Arial]שם במשחק:תומר[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תמונה:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/IMG][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]גיל: 12[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]פוקימון[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]התחלתי:[COLOR=black]טסוטג'ה[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]פוקימונים:לא[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לגעת[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תגי מכון:לא לגעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]כסף:3000$[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]ציוד:5 פוכדורים[/FONT][/COLOR][I][COLOR=#4d528c][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/I][COLOR=black][FONT=Arial],פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]בקשות: ליתפוס מארקרו[/FONT][/COLOR]
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הקרינדוס הזוהר רץ לעברו של צ'ימצ'אר בעזרת ראשיית זן צ'ימצ'אר מנסה להתחמק ובחצי סנטימטר הוא מצליח לחמוק מין המתקפה הקטלנית הזו של הקרינדוס הזוהר של קלירו.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד הקטן אומר לך:"לא הוא פראי,אני עושה עבודה בבית הספר שלי על פוקימוני חרק בינתיים מצאתי סיזור,סייטר ובידריל,מה אתה עושה במקום הקטן והמוזר הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שלט כתב עשוי עץ עם טחב קטן בצד שמאל שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו בעוד שני מטרים,בהליכה שלוש דקות,בריצה חצי דקה",אתה רואה עיר קטנה ליד השלט הכתב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*חכה שנייה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שוב פתח מעבר מוזר ואז מכת המתקפה העתידית מנסה להתנקש בחייו של וולקנר,וולקנר רץ במהירה בגלל שמתקפות העתידית ממשיכות להגיע ולפגוע בו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]הפסדת לוולקנר![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*אני לא אמור להגיד...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה שהמדקיפ שלך רץ לכיוונו של הפוקימון הפראי,הילד אומר לך:"תיזהר זה גיבל!",אתה רואה את הגיבל נותן ביס גדול לראשו של המדקיפ שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Death Note[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]תגיב להתחלה בע''מ 1 בסוף[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;844207][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הקרינדוס הזוהר רץ לעברו של צ'ימצ'אר בעזרת ראשיית זן צ'ימצ'אר מנסה להתחמק ובחצי סנטימטר הוא מצליח לחמוק מין המתקפה הקטלנית הזו של הקרינדוס הזוהר של קלירו.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד הקטן אומר לך:"לא הוא פראי,אני עושה עבודה בבית הספר שלי על פוקימוני חרק בינתיים מצאתי סיזור,סייטר ובידריל,מה אתה עושה במקום הקטן והמוזר הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שלט כתב עשוי עץ עם טחב קטן בצד שמאל שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו בעוד שני מטרים,בהליכה שלוש דקות,בריצה חצי דקה",אתה רואה עיר קטנה ליד השלט הכתב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שוב פתח מעבר מוזר ואז מכת המתקפה העתידית מנסה להתנקש בחייו של וולקנר,וולקנר רץ במהירה בגלל שמתקפות העתידית ממשיכות להגיע ולפגוע בו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה שהמדקיפ שלך רץ לכיוונו של הפוקימון הפראי,הילד אומר לך:"תיזהר זה גיבל!",אתה רואה את הגיבל נותן ביס גדול לראשו של המדקיפ שלך.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Death Note[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]תגיב להתחלה בע''מ 1 בסוף[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
יופי מדקיפ,עכשיו תפעיל צעקה שאתה בתוךך הגרון של גיבל!
ואז תפעיל דחיפה,ותתחיל לנגוח בגיבל.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;844207][
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'טוב אם תוך חצי דקה אני מגיע לעיר אז למה לא שנרוץ הכי מהר לעיר ג'ולי ריו.אוקי אני רץ'אני רץ הכי מהר שאני יכול לעיר ג'ולי ריו ומנסה להגיע אליה זמן קצר מחצי דקה
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;844207][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]תגיב להתחלה בע''מ 1 בסוף[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תשתמש בגחלת על קריינידוס ואז בגלגל להבה!" אצעק לו, בתקווה שזה יהיה המהלך המנצח
-
[quote=מאסטר פלריון;840272]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה אותו מתקרב אליך ספוג מים ומלא פצעים,אתה רואה את הפיקאצ'ו משתמש במכת ברק על הסינדווקויל שלך,אתה רואה שהוא עצבני מאוד,אתה רואה את שניהם מתחילים להילחם בקרב מאוד צמוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"היי תירגע אני רק מנסה לעזור לך!" אני אומר לפיקאצ'ו בעודי מנסה להפריד.
"סינדיקוויל אל תתקוף אותו ,תנסה לדבר איתו" אני אומר.