-
[quote=מאסטר אספיון;900662][B][COLOR=navy][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר שולח קרן אור כחולה-לבנה שלאט לאט בונה מחדש את האי ספרון,אתה רואה את הקרן לאט נגמרת,ואחרי זה עומר מתמוטט על רצפת האי סינבר,אתה רואה את פניו הופכות להיות חיוורות יותר מתמיד,אתה רואה את ארטיקונו חוזר לאי שלו.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעומר"אל תדאג אני עזור לך להבריא"אנישם את עומר על הגב שלי ומתחיל לחפש רופא שיעזור לעומר
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*תגיד לי בה''פ איזה פוקימון דרקון אתה רוצה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]טרטוויג משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק מאוד שפוגע ישירות בקומטנה שמשתמש במתקפה חזקה שאתה מזהה בתור כדור צל חזק מאוד,אתה מרגיש שיש משהו מוזר מאוד בכוחות של קומטנה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש המוזר שבא מין הברק אומר לך:"מצטער אבל את כדור החשמל של יער ורידיאן והיער הצהוב לא תוכל לקבל בלי להפר את טבע העולם,אם תיקח לפיקאצ'ו את הכוח שלו הפיקאצ'ו ישתוללו בכול האזור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את האחיות ג'וי מזריקות למיג'ומרו שלך חומר מוזר,אתה רואה את האחות ג'וי שקיבלה את פניך מושיטה לך את הפוכדור של מיג'ומרו וגם את מיג'ומרו,והיא אומרת לך:"זה בסדר עכשיו היא רק עייפה קצת מחר בשעה שמונה היא תהיה כמו חדשה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לילי אומר לך:"זה לא נראה לי הגיוני שעל דבר כזה הם רבים,תגיד יש לי שתי שאלות,אחת האם מדקיפ בת או בן,והשני האם אני יכולה להצטרף למסע שלך,אם אתה לא רוצה אז בסדר",אתה רואה את קורומורי דוחף את קטרפי והוא זה שנלכד ראשון,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]לכדת קורומורי זכר,שיודע קרן בלבול וקרן על חושי,איבדת פוכדור אחד![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שרק אתה ועומר המעולף נמצאים באזור,אפילו פוקימוני בר לא נמצאים פה,אתה רואה את האי ספרון עומד על יציבו,אתה שומע את עומר אומר לך בקול חלוש:"קח אותי אל טוטם הקרח,זה עובד גם בכיוון הנגדי,לא רק המאמן מרפא את העמוד גם העמוד יכול לרפא את המאמן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס אומר לך עצבני עם הניבים השלופים:"תקשיב לי ותקשיב לי טוב,הסיבה שאני לא מודיע לשלושת האחים להחריב את היקום כולו בשביל שאני ואבי נוכל ליצר אותו מחדש היא תכשיט החיים!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר גלסיון;901505][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את האחיות ג'וי מזריקות למיג'ומרו שלך חומר מוזר,אתה רואה את האחות ג'וי שקיבלה את פניך מושיטה לך את הפוכדור של מיג'ומרו וגם את מיג'ומרו,והיא אומרת לך:"זה בסדר עכשיו היא רק עייפה קצת מחר בשעה שמונה היא תהיה כמו חדשה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"תודה רבה לך!" אני אומר לה בחיוך גדול. אני ניכנס לחדש לי והולך לישון
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;901505]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס אומר לך עצבני עם הניבים השלופים:"תקשיב לי ותקשיב לי טוב,הסיבה שאני לא מודיע לשלושת האחים להחריב את היקום כולו בשביל שאני ואבי נוכל ליצר אותו מחדש היא תכשיט החיים!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לסירס: "בסדר בסדר על תתצעבן עליי רק שאלתי מצטער עם עצבנתי אותך בשאלה שלי, בסדר אני מבין אותך אני גם רוצה שאתה ואביך יקימו את העולם מחדש מאשר ששלושת האגמים יחריבו אותו".
"ועוד משהו קטן אולי תלמד את טריקו מתקפה כי הוא היצירה שלך, זה יעזור לנו מאוד" אגיד לו בהתחננות שיעשה זאת.
~~~~~~~~~~~
השתנה לי השם
-
[quote=מאסטר גלסיון;901505][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לילי אומר לך:"זה לא נראה לי הגיוני שעל דבר כזה הם רבים,תגיד יש לי שתי שאלות,אחת האם מדקיפ בת או בן,והשני האם אני יכולה להצטרף למסע שלך,אם אתה לא רוצה אז בסדר",אתה רואה את קורומורי דוחף את קטרפי והוא זה שנלכד ראשון,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]לכדת קורומורי זכר,שיודע קרן בלבול וקרן על חושי,איבדת פוכדור אחד![/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"היא בת ואני מניח שאם זאת הסיבה אז תהיה מלחמת האבה קשה ופוריה!וכן אתה יכולה להצטרף,מבחינתי זה בסדר!"אני אומר ולוקח את הפוקדור שנפל שוב כדי לתפוס את קטרפי."תגידי יש לך רעיון איך מטפלים במלחמת אהבה?"אני שואל.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;901505][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*תגיד לי בה''פ איזה פוקימון דרקון אתה רוצה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]טרטוויג משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק מאוד שפוגע ישירות בקומטנה שמשתמש במתקפה חזקה שאתה מזהה בתור כדור צל חזק מאוד,אתה מרגיש שיש משהו מוזר מאוד בכוחות של קומטנה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש המוזר שבא מין הברק אומר לך:"מצטער אבל את כדור החשמל של יער ורידיאן והיער הצהוב לא תוכל לקבל בלי להפר את טבע העולם,אם תיקח לפיקאצ'ו את הכוח שלו הפיקאצ'ו ישתוללו בכול האזור".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שרק אתה ועומר המעולף נמצאים באזור,אפילו פוקימוני בר לא נמצאים פה,אתה רואה את האי ספרון עומד על יציבו,אתה שומע את עומר אומר לך בקול חלוש:"קח אותי אל טוטם הקרח,זה עובד גם בכיוון הנגדי,לא רק המאמן מרפא את העמוד גם העמוד יכול לרפא את המאמן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס אומר לך עצבני עם הניבים השלופים:"תקשיב לי ותקשיב לי טוב,הסיבה שאני לא מודיע לשלושת האחים להחריב את היקום כולו בשביל שאני ואבי נוכל ליצר אותו מחדש היא תכשיט החיים!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אז אני שואל אותו 'איפה אני יכול למצוא את הכדור חוץ מביער הצהוב''?
------------------------------
שינתי כינוי מפיקא'צו לאיתי.
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש המסתורי אומר לך:"תחפש במערות החשמל שנמצאות בעיר ורמילון,המערה נקראת גם מערת הדיגלט,מפה אני לא עוזר לך,להתראות",אתה רואה ברק נוסף שפוגע באיש המסתורי והוא נעלם כלא היה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה נכנס לחדר ואתה רואה את השעון מצביע על השעה תשע בערב,אתה נכנס למיטה שלך,ואחרי כמה דקות של חוסר שינה אתה נרדם ושאתה פותח את עיניך אתה רואה שהשעה עכשיו היא תשע וחצי בבוקר.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לילי מהנהנת בהסכמה והיא אומרת לך:"כן באמת נראה ששניהם מאוהבים בה,אבל אף אחד מהם לא אמור להיות בקבוצת הרבייה שלה מה שאומר שהם לא אומרים להיות מאוהבים בה,אלא אם כן...".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה מרגיש גל הדף חזק מכיוונו של סירס והוא אומר לך בקור:"תקשיב לי טוב ילדון,גורל העולם בסכנה ומה חשוב לך ללמד את הטריקו שלך מתקפות,מה יותר חשוב טריקו קטן ועלוב ולא אכפת לי שהוא פוקימון שאני יצרתי,או העולם,ענה לי ברצינות!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר גלסיון;901612]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה נכנס לחדר ואתה רואה את השעון מצביע על השעה תשע בערב,אתה נכנס למיטה שלך,ואחרי כמה דקות של חוסר שינה אתה נרדם ושאתה פותח את עיניך אתה רואה שהשעה עכשיו היא תשע וחצי בבוקר.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני יוצא מהחדר והולך לאחות ג'וי "תודה על הכל!" אני מודה לה ויוצא מהמרכז פוקימונים
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;901612][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש המסתורי אומר לך:"תחפש במערות החשמל שנמצאות בעיר ורמילון,המערה נקראת גם מערת הדיגלט,מפה אני לא עוזר לך,להתראות",אתה רואה ברק נוסף שפוגע באיש המסתורי והוא נעלם כלא היה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לילי מהנהנת בהסכמה והיא אומרת לך:"כן באמת נראה ששניהם מאוהבים בה,אבל אף אחד מהם לא אמור להיות בקבוצת הרבייה שלה מה שאומר שהם לא אומרים להיות מאוהבים בה,אלא אם כן...".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה מרגיש גל הדף חזק מכיוונו של סירס והוא אומר לך בקור:"תקשיב לי טוב ילדון,גורל העולם בסכנה ומה חשוב לך ללמד את הטריקו שלך מתקפות,מה יותר חשוב טריקו קטן ועלוב ולא אכפת לי שהוא פוקימון שאני יצרתי,או העולם,ענה לי ברצינות!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני חושב ''מערת הדיגלט זה שם מוזר אבל אני חייב ללמד את פיקאצו מתקפת וולט''
ואחרי זה אני שואל את פיקאצ'ו '' עם הוא בכלל רוצה ללמוד מתקפת וולט''
-
[quote=מאסטר גלסיון;901612][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"אלה עם כן הם לא מאוהבים בה אלה..."אני ממשיך ומתחיל לחשוב על עוד אופציות אפשריים צץ לי רעיון קטן במוחי ואני ממשיך."אלה עם כן לפוקימון אחר בסביבה הייתה מתקפת נשיקת הקסמה ומכיוון שהם לא התחזקו מאז אז ההשפעה עדיין פועלת!"
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;901612]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה מרגיש גל הדף חזק מכיוונו של סירס והוא אומר לך בקור:"תקשיב לי טוב ילדון,גורל העולם בסכנה ומה חשוב לך ללמד את הטריקו שלך מתקפות,מה יותר חשוב טריקו קטן ועלוב ולא אכפת לי שהוא פוקימון שאני יצרתי,או העולם,ענה לי ברצינות!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לסירס: " כנראה שאתה צודק הצלת העולם יותר חשובה מלעזור לטריקו שלי טוב עכשיו כנראה שהתקדם להמשך הדרך"
"להתראות סירס היה נעים להכיר אני בטוח שניפגש שוב פעם להתראות" אגיד לסירס והלך להמשך הדרך כדי להיתאמן עם טריקו שלי ולתפוס פוקימונים חדשים שיעזרו לי במסע.
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיקאצ'ו מהנהן בראשו ואתה נזכר שבכלל לא זכית בתג הראשון שלך,אתה רואה את פיקאצ'ו רוצה להילחם במכון הראשון שלך,אתה רואה את שאדו-סטרביה יוצא מין הפוכדור וגם פיפלאפ יוצאת בשמחה רבה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את המכון פתוח לקרבות,אתה רואה את מיג'ומרו יוצאת מין הפוכדור שלה והיא נראת אנרגטית במיוחד,אתה רואה את גרווליט יוצא ואתה רואה שגם הוא מרגיש חזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לילי אומרת:"יכול להיות שמדקיפ שלך למדה מתקפת משיכה,זה יכול להיות מאוד מועיל אם אתה נלחם במכון נגד פוקימון ממין זכר,לא,אגב רוצה קרב שאני אדע מה אתה שווה ושאתה תדע מה אני שווה,ככה לפני שנתחיל את המסע שלנו ביחד?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס אומר לך בנימה מצטערת:"שמע בר אני מצטער על זה שאני די תוקפני אבל בכול זאת העולם בסכנה ספקטרה פנטום מתחזק מרגע לרגע והזמן לא פועל לטובתנו,בתור סליחה בקש פוקימון אחד בצורתו הראשונה ותקבל אותו".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;901639][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיקאצ'ו מהנהן בראשו ואתה נזכר שבכלל לא זכית בתג הראשון שלך,אתה רואה את פיקאצ'ו רוצה להילחם במכון הראשון שלך,אתה רואה את שאדו-סטרביה יוצא מין הפוכדור וגם פיפלאפ יוצאת בשמחה רבה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את המכון פתוח לקרבות,אתה רואה את מיג'ומרו יוצאת מין הפוכדור שלה והיא נראת אנרגטית במיוחד,אתה רואה את גרווליט יוצא ואתה רואה שגם הוא מרגיש חזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לילי אומרת:"יכול להיות שמדקיפ שלך למדה מתקפת משיכה,זה יכול להיות מאוד מועיל אם אתה נלחם במכון נגד פוקימון ממין זכר,לא,אגב רוצה קרב שאני אדע מה אתה שווה ושאתה תדע מה אני שווה,ככה לפני שנתחיל את המסע שלנו ביחד?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס אומר לך בנימה מצטערת:"שמע בר אני מצטער על זה שאני די תוקפני אבל בכול זאת העולם בסכנה ספקטרה פנטום מתחזק מרגע לרגע והזמן לא פועל לטובתנו,בתור סליחה בקש פוקימון אחד בצורתו הראשונה ותקבל אותו".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל אותם ''עם זה בסדר עם פיקאצ'ו ילחם בקרב מכון הקרוב''
-
[quote=מאסטר גלסיון;901639]
[/quote]
אני ניכנס למכון ואני שואל "יש פה מישהו?"
-
[quote=מאסטר גלסיון;901639][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"מתקיפ כל הכבוד לך למדת מתקפה חדשה!ולילי כן אבל לפני זה אני רוצה לתפוס את קטרפי,אחרי זה נעשה קרב את רוצה 2 על 2 קרב זוגות או 1 על 1? קטרפי תגיד אתה רוצה שאתפוס אותך עכשיו או אחר כך."אני אומר ומתכונן לתפוס את קטרפי.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;901639]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס אומר לך בנימה מצטערת:"שמע בר אני מצטער על זה שאני די תוקפני אבל בכול זאת העולם בסכנה ספקטרה פנטום מתחזק מרגע לרגע והזמן לא פועל לטובתנו,בתור סליחה בקש פוקימון אחד בצורתו הראשונה ותקבל אותו".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לסירס: "מה!? באמת? תודההה אני ממש מודה לך, נדמה לי שהקח טרפינץ' (328 בפייקדקס) כי אני אוהב את ההתפתחות האחרונה שלו פלייגון, תודה רבה לך" ואחכה לתשובתו של סירס
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]פיפלאפ מהנהנת בשמחה רבה ואיתה גם שאדו-סטרביה,אתה רואה מבט די מאוכזב על פניה של פיפלאפ,אתה שומע את קולו של ג'ורג',מנהיג מכון ורידיאן שאומר לך:"פיפלאפ רוצה גם להילחם בקרבות מכון,היא רוצה להילחם במכון הבא שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה שומע קול של ילדה שאומרת לך:"כן אני פה,השופטת הזמנית של המכון,מנהיג המכון מחכה לקרב,אתה זורו נכון,דודה ג'סמין סיפרה לי עליך,ג'סמין רשמה אותך לקרב המכון נגד אבא שלי",אתה רואה ילדה קטנה שנראית כמו ג'סמין מתקרבת אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*לא אמרתי שהיא למדה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]קטרפי עושה לך תנועה של 'אני רוצה להיתפס אחר כך',לילי אומרת לך:"אני מעדיפה קרבות אחד על אחד או קרבות שלוש על שלוש,אולי שש על שש אבל בגלל שאתה אם שני פוקימונים אז רק אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]*זה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/328.png[/IMG]אתה רוצה ?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס חושב קצת והוא אומר לך:"לך ליער ורידיאן,מחכה לך איש זקן בעל שיער לבן,שמו הוא איקר הוא יגיד לך 'הדודה אורה ישנה כעת' אתה צריך להגיד לו 'ליל מנוחה לדודה אורה אך ג'ק סמית נמצא באורווה הירוקה',הבנת?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]מי שיגיב בסיפור שלי [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176"][COLOR=#800080]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176[/COLOR][/URL] יקבל בונוסים.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;901811][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]פיפלאפ מהנהנת בשמחה רבה ואיתה גם שאדו-סטרביה,אתה רואה מבט די מאוכזב על פניה של פיפלאפ,אתה שומע את קולו של ג'ורג',מנהיג מכון ורידיאן שאומר לך:"פיפלאפ רוצה גם להילחם בקרבות מכון,היא רוצה להילחם במכון הבא שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה שומע קול של ילדה שאומרת לך:"כן אני פה,השופטת הזמנית של המכון,מנהיג המכון מחכה לקרב,אתה זורו נכון,דודה ג'סמין סיפרה לי עליך,ג'סמין רשמה אותך לקרב המכון נגד אבא שלי",אתה רואה ילדה קטנה שנראית כמו ג'סמין מתקרבת אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]קטרפי עושה לך תנועה של 'אני רוצה להיתפס אחר כך',לילי אומרת לך:"אני מעדיפה קרבות אחד על אחד או קרבות שלוש על שלוש,אולי שש על שש אבל בגלל שאתה אם שני פוקימונים אז רק אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]*זה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/328.png[/IMG]אתה רוצה ?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס חושב קצת והוא אומר לך:"לך ליער ורידיאן,מחכה לך איש זקן בעל שיער לבן,שמו הוא איקר הוא יגיד לך 'הדודה אורה ישנה כעת' אתה צריך להגיד לו 'ליל מנוחה לדודה אורה אך ג'ק סמית נמצא באורווה הירוקה',הבנת?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]מי שיגיב בסיפור שלי [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176"][COLOR=#800080]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176[/COLOR][/URL] יקבל בונוסים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לסירס: "לא הבנתי מה אמרת לי אתה יכול לחזור שוב פעם ויותר לאט? זה מאוד יעזור".
~~~~~~~~~~~~~~~
כן זה מי שאני רוצה
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;901811][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]מי שיגיב בסיפור שלי [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176"][COLOR=#800080]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176[/COLOR][/URL] יקבל בונוסים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ ''בסדר את תלחמי במכון הבא שלי''
ואני מחזיר אותה ואת סטרביה ואני מאתרר שוב את מנהיג המכון לקרב
-
[quote=מאסטר גלסיון;901811][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"אני רואה שהספקת לתפוס שישיה פוקימונים ורק התחלת את המסע יפה!"אני אומר.
"קורמורי צא ותתחיל בשימוש בקרן בלבול ואחרי כן תשתמש בקרן על-חושי ותנסה להשתמש בזה עם דגש על כוח!"
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;899630][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היערות אומר לך:"התשובה היא פשוטה,ביום שחור השמיים שחורים כמו היום,במקום אחד,במקום אחר היום הוא יום לבן השמיים בהירים,אתה מבין יש משפט שאומר התמונה בעייני המתבונן ולא בעיניי האמן".[/FONT][/COLOR]
FONT][/COLOR][/QUOTE]
אומר לשומר היערות:"אז טעיתי... אין לי שום אפשרות נוספת להגיע לחלק הפנימי של היער?"
-
[quote=מאסטר גלסיון;901811]
[COLOR=black][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"את אחות של ג'סמין?" אני שואל אותה "אני יכול להילחם נגד המנהיג מכון?
-
[quote=מאסטר גלסיון;901505][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
"גולי יש משהו מוזר בקומטנה שלך,טרטוויג אתה יכול לעשות את זה!,קדימה תשתמש בשני כדורי אנרגיה ביחד מששני העלים שלך בשביל שישתלבו ויצרו אחד גדול,ואז תחבוט אותו עליו עם חבטה!" אומר לו בחיוך ואז אומר לאלקיד:"אני צריך שתסתכל על קומטנה בבחינה רבה ותגיד לי אם אתה רואה על הגוף שלו או על התנועות שלו משהו שונה מפוקימון רגיל בסדר?,אני יחכה שתמצא" אחייך אליו ואחזור להיסתכל על הקרב.
-
[QUOTE]Monster
אתה רואה שרק אתה ועומר המעולף נמצאים באזור,אפילו פוקימוני בר לא נמצאים פה,אתה רואה את האי ספרון עומד על יציבו,אתה שומע את עומר אומר לך בקול חלוש:"קח אותי אל טוטם הקרח,זה עובד גם בכיוון הנגדי,לא רק המאמן מרפא את העמוד גם העמוד יכול לרפא את המאמן".[/QUOTE]
אני אומר לעומר"אוקי אני אקח אותך לשם" אני שם את עומר על גבי ומתחיל לחפש משהו שיעזור לי להגיע לטוטם הקרח
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את שומר היער מסתובב לו באזור,מחפש לו משהו,הוא מוציא בדרך פלא מפה מוזרה מתוך עץ,הוא מביט במפה והוא אומר לך:"יש דרך,אתה צריך לעבור את שלושת מבחני היער,האחד,מבחן אומץ,מבחן שני מבחן כוח,המבחן הכי חשוב מבחן החוכמה,תוכל לפרוש בכול עת אבל ברגע שאתה תגיד 'אני פורש' לא תוכל לעבור שוב את המבחנים!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ולי מהנהנת והיא אומרת לך:"יש לו טראומה מפוקימוני עשב,הוא פוחד פחד מוות מפוקימוני עשב,הוא בחיים לא ניצח כאלה,אבל למרות זאת,אני מאמינה בו,לימדתי אותו מתקפות קרח כמו סילון קרח ומתקפות אש כמו להביור".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה נכנס למכון ואתה רואה את זירת המים בדיוק כמו קודם,מים צלולים אתה רואה את פיקאצ'ו שלך מוכן לקרב,ג'ורג אומר:"טוב הקרב החוזר של איתי מהעיירה פאלט מתחיל,צא קורפיש!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הקרב החוזר נגד ג'ורג' מתחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הילדה מחייכת אליך והיא אומרת לך:"לא,אני האחיינית של ג'סמין,אני גם עוזרת למנהיג המכון שלנו,אבי,וגם אחיה של ג'סמין,קוראים לו צ'רלס,הוא מאמן תוקפני מאוד אבל הוא מאוד חכם וחזק בקרבות,אני מעריצה אותו,את אבי".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לילי אומרת:"קיבאגו תשתמש במתקפת נגד מסוג דרקון,אולי תשתמש בפעימת דרקון?",אתה רואה את הקיבאגו של לילי משתמש בדופק דרקון חזק שמצליח להדוף את קרן הבלבול של קורומורי שלך,אתה מבין שהקרב נגד לילי יהיה מאתגר.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]הקרב נגד לילי מתחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את עומר מרים את ידו ואתה רואה גשר קרח מתחיל להיבנות,אתה רואה את עומר נהיה חלש יותר ויותר,אתה רואה את גשר הקרח מוכן,אתה מבין שאתה יכול להחליק את הדרך שלך לשם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס מעביר את יד שמאל שלו בשערו והוא אומר לך לאט הפעם:"בשביל לקבל את הפוקימון שאתה רוצה לך ליער ורידיאן,יש שמה זקן הוא יגיד לך את המשפט הבא 'מצטער אבל הדודה אורה נמה',ואתה צריך להגיד 'לילה טוב לדודה אורה,אבל החיפושית האדומה מסתובבת בחופשי',עכשיו זה ברור?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ff00][/COLOR]
[COLOR=#00ff00][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]אם אתם רוצים להיות דמויות בסיפור שלי [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176"][COLOR=#800080]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176[/COLOR][/URL] תכתבו לי ה''פ עם השם של הדמות שאתם רוצים להיות ובאיזה תחום,דמות ראשית,משנית,יריב,רשע או מנהיג מכון.[/FONT][/COLOR]
[/COLOR]
-
[quote=מאסטר גלסיון;904815]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לילי אומרת:"קיבאגו תשתמש במתקפת נגד מסוג דרקון,אולי תשתמש בפעימת דרקון?",אתה רואה את הקיבאגו של לילי משתמש בדופק דרקון חזק שמצליח להדוף את קרן הבלבול של קורומורי שלך,אתה מבין שהקרב נגד לילי יהיה מאתגר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ff00][/COLOR][/quote]
"קורומורי תנצל את היתרון שקיבאגו לא יודע לעוף,תתחמק בתעופה ואז מלמעלה תשתמש בקרן בילבול."אני אומר ומקווה שהרעיון יצליח.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;904815][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את שומר היער מסתובב לו באזור,מחפש לו משהו,הוא מוציא בדרך פלא מפה מוזרה מתוך עץ,הוא מביט במפה והוא אומר לך:"יש דרך,אתה צריך לעבור את שלושת מבחני היער,האחד,מבחן אומץ,מבחן שני מבחן כוח,המבחן הכי חשוב מבחן החוכמה,תוכל לפרוש בכול עת אבל ברגע שאתה תגיד 'אני פורש' לא תוכל לעבור שוב את המבחנים!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ולי מהנהנת והיא אומרת לך:"יש לו טראומה מפוקימוני עשב,הוא פוחד פחד מוות מפוקימוני עשב,הוא בחיים לא ניצח כאלה,אבל למרות זאת,אני מאמינה בו,לימדתי אותו מתקפות קרח כמו סילון קרח ומתקפות אש כמו להביור".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה נכנס למכון ואתה רואה את זירת המים בדיוק כמו קודם,מים צלולים אתה רואה את פיקאצ'ו שלך מוכן לקרב,ג'ורג אומר:"טוב הקרב החוזר של איתי מהעיירה פאלט מתחיל,צא קורפיש!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הקרב החוזר נגד ג'ורג' מתחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הילדה מחייכת אליך והיא אומרת לך:"לא,אני האחיינית של ג'סמין,אני גם עוזרת למנהיג המכון שלנו,אבי,וגם אחיה של ג'סמין,קוראים לו צ'רלס,הוא מאמן תוקפני מאוד אבל הוא מאוד חכם וחזק בקרבות,אני מעריצה אותו,את אבי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את עומר מרים את ידו ואתה רואה גשר קרח מתחיל להיבנות,אתה רואה את עומר נהיה חלש יותר ויותר,אתה רואה את גשר הקרח מוכן,אתה מבין שאתה יכול להחליק את הדרך שלך לשם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס מעביר את יד שמאל שלו בשערו והוא אומר לך לאט הפעם:"בשביל לקבל את הפוקימון שאתה רוצה לך ליער ורידיאן,יש שמה זקן הוא יגיד לך את המשפט הבא 'מצטער אבל הדודה אורה נמה',ואתה צריך להגיד 'לילה טוב לדודה אורה,אבל החיפושית האדומה מסתובבת בחופשי',עכשיו זה ברור?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ff00][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אם אתם רוצים להיות דמויות בסיפור שלי [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176"][COLOR=#800080]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176[/COLOR][/URL] תכתבו לי ה''פ עם השם של הדמות שאתם רוצים להיות ובאיזה תחום,דמות ראשית,משנית,יריב,רשע או מנהיג מכון.[/FONT][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיקאצ'ו ''לתקוף את קורפיש בזנב ברזל''
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקאצ'ו משתמש במכת ברק במקום בזנב ברזל ואתה רואה את קורפיש משתמש באגרוף צבת חזק מאוד שמצליח להעיף את מתקפת החשמל שלך,נהדפת אל עבר מכשיר מוזר שנמצא בתקרה,אתה רואה את קורפיש קופץ למים השקטים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי עף לשמיים במהירות על,אך אתה שומע את לילי אומרת לך:"מצטערת,קיבאגו,אס אווירי!",אתה רואה את קיבאגו של לילי טס לשמיים במהירות כבירה כאין כמוה,אתה רואה כעבור שתי דקות את קורומורי ואת קיבאגו נופלים ארצה אך הם יכולים להילחם.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;904955][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקאצ'ו משתמש במכת ברק במקום בזנב ברזל ואתה רואה את קורפיש משתמש באגרוף צבת חזק מאוד שמצליח להעיף את מתקפת החשמל שלך,נהדפת אל עבר מכשיר מוזר שנמצא בתקרה,אתה רואה את קורפיש קופץ למים השקטים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי עף לשמיים במהירות על,אך אתה שומע את לילי אומרת לך:"מצטערת,קיבאגו,אס אווירי!",אתה רואה את קיבאגו של לילי טס לשמיים במהירות כבירה כאין כמוה,אתה רואה כעבור שתי דקות את קורומורי ואת קיבאגו נופלים ארצה אך הם יכולים להילחם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיקאצ'ו 'לתקוף את המים במכת חשמל כי המים מוליכים חשמל''
ועוד אני אומר לו ''שהוא יכול לנצח בקלות את קורפיש''
-
[quote=מאסטר גלסיון;904955]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][COLOR=#800000][/COLOR]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי עף לשמיים במהירות על,אך אתה שומע את לילי אומרת לך:"מצטערת,קיבאגו,אס אווירי!",אתה רואה את קיבאגו של לילי טס לשמיים במהירות כבירה כאין כמוה,אתה רואה כעבור שתי דקות את קורומורי ואת קיבאגו נופלים ארצה אך הם יכולים להילחם.[/FONT][/COLOR][/quote]
"קורומורי עוד אחד מין ההיתרונות שלך בקרב זה שהמריות שלך גבוהה!תעוף למטה ואז תשתמש בקרן על-חושי!תנסה לעשות את זה הכי מהר שאתה יכול לפני שהוא נופל למטה!"אני אומר לו ומווה שהתוכנית הזאת לא תתקלקל.
-
[COLOR=#00ff00][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[/COLOR][/quote]
"הבנתי.אני לא מאמין בהבדלי כוחות של אלמנטים.קדימה טרטוויג כדור אנרגיה ותחבוט אותו עליו עם חבטה!" אומר בחיוך לגולי ואז לטרטוויג ואגיד לאלקיד:"תיהיה מוכן,עוד מעט אתה בפנים".
-
[quote=מאסטר גלסיון;904815][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
אומר לשומר היער:"הבנתי תודה רבה לך, אני יינסה לעבור את המבחנים ולהגיע לחלק הפנימי של היער. כם אם לא אצליח, לפחות אוכל לאמן את הפוקימונים שלי, צ'רמנדר וקריבולוס, ואול יללכוד אחת מהפוקימונים החזקים והנדירים ששמעתי שנמצאים פה ביער... אז, מאיפה אני מתחיל את מבחן האומץ?"
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;904815]
[/FONT][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני שם את עומר על גשר הקרח ומחליק אותו אל טוטם הקרח.ואז אני מחליק על גשר הקרח עד טוטם הקרח
-
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הילדה מחייכת אליך והיא אומרת לך:"לא,אני האחיינית של ג'סמין,אני גם עוזרת למנהיג המכון שלנו,אבי,וגם אחיה של ג'סמין,קוראים לו צ'רלס,הוא מאמן תוקפני מאוד אבל הוא מאוד חכם וחזק בקרבות,אני מעריצה אותו,את אבי".[/FONT][/COLOR][COLOR=#00ff00]
[/COLOR][/quote]
"אם ג'סמין מאמנת חזקה אני בטוח שגם אביך" אני מחייך אליה "תיגידי אני יכול להלחם מולו?" אני שואל אותה
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;904815]
[COLOR=#00ff00][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אגיד לסירס: "עכשיו הבנתי תודה רבה לך, הלך עכשיו ליער ורידיאן כדי לקבל את אחד מהפוקימונים האהובים עליי האמן אותו ולבסוף יהיה לי פלייגון חזק מאוד"
"להתראות סירס היה נעים להכיר אותך ביי" והלך לכיוון יער ורידיאן כדי לקבל את הפוקימון שביקשתי מסירס.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היער מוחה כף והוא אומר לך:"עכשיו",אחרי זה אתה רואה את עצמך בבית מוזר אפלולי בצבעים שחור וסגול,אתה שומע את קולו של שומר היער שאומר לך:"מאמן צעיר אתה צריך למצוא את אבן הרוחות העתיקה בבית הרדוף!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את טרטוויג מנסה להשתמש במתקפת כדור האנרגיה שלו אבל הוא לא מצליח היות והפוקימון של ג'ולי משתמש במתקפת קרח קרן שעוצרת בחוזקה את טרטוויג מלזוז,אתה רואה את טרטוויג כמעט ומתמוטט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה משטח צף אחד זז לכיוון מכת הברק והוא מצליח להדוף את מתקפת החשמל שלך,אתה רואה את קורפיש יוצא מאחורי פיקאצ'ו ושניהם נלחמים על אותו משטח אך לקורפיש של ג'ורג' יש היתרון באזור זה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]האחיינית של ג'סמין אומרת לך:"לא מצטערת אבל אבי עדיין חולה,אבל תוכל להילחם מולי,אני לא המנהיגה הרשמית אבל יש לי סמכות לתת תג אחד ביום,הקרב הוא שניים על שניים,מקובל?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*שניהם על הרצפה!
קורומורי מנסה להתרומם אך הוא לא מצליח היות וקיבאגו משתמש בטופר פלדה שפוגע בכנפיו של קורומורי,לילי מתבוננת בקרב בסבלנות כאילו היא מחכה למשהו,היא ממלמלת:"הפעם אני אנצח,הפעם אני אנצח!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה מגיע אל עבר הטוטם ואתה רואה אור מוזר שמגיע גם מעומר,אתה רואה קשר מוזר קושר את עומר ואת הטוטם,אתה מרגיש משהו הודף אותך ואחרי שאתה מתעורר אתה רואה את עומר מושיט לך יד,הוא אומר לך:"תודה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה מגיע ליער ורידיאן,אתה רואה ישיש זקן בעל שיער לבן,בדיוק כמו שסירס אמר לך,הוא מתקרב אליך והוא אומר לך:"מצטער אבל דודה אורה ישנה כעת",אתה נזכר שזה מה שסירס אמר שהזקן יגיד.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר גלסיון;905298]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה מגיע אל עבר הטוטם ואתה רואה אור מוזר שמגיע גם מעומר,אתה רואה קשר מוזר קושר את עומר ואת הטוטם,אתה מרגיש משהו הודף אותך ואחרי שאתה מתעורר אתה רואה את עומר מושיט לך יד,הוא אומר לך:"תודה".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לעומר"עכשיו שעשיתי לך טובה.תורך לתת לי טובה.אני רוצה להילחם נגדך בקרב המכון 1 על 1"
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;905298][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היער מוחה כף והוא אומר לך:"עכשיו",אחרי זה אתה רואה את עצמך בבית מוזר אפלולי בצבעים שחור וסגול,אתה שומע את קולו של שומר היער שאומר לך:"מאמן צעיר אתה צריך למצוא את אבן הרוחות העתיקה בבית הרדוף!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את טרטוויג מנסה להשתמש במתקפת כדור האנרגיה שלו אבל הוא לא מצליח היות והפוקימון של ג'ולי משתמש במתקפת קרח קרן שעוצרת בחוזקה את טרטוויג מלזוז,אתה רואה את טרטוויג כמעט ומתמוטט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה משטח צף אחד זז לכיוון מכת הברק והוא מצליח להדוף את מתקפת החשמל שלך,אתה רואה את קורפיש יוצא מאחורי פיקאצ'ו ושניהם נלחמים על אותו משטח אך לקורפיש של ג'ורג' יש היתרון באזור זה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]האחיינית של ג'סמין אומרת לך:"לא מצטערת אבל אבי עדיין חולה,אבל תוכל להילחם מולי,אני לא המנהיגה הרשמית אבל יש לי סמכות לתת תג אחד ביום,הקרב הוא שניים על שניים,מקובל?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*שניהם על הרצפה!
קורומורי מנסה להתרומם אך הוא לא מצליח היות וקיבאגו משתמש בטופר פלדה שפוגע בכנפיו של קורומורי,לילי מתבוננת בקרב בסבלנות כאילו היא מחכה למשהו,היא ממלמלת:"הפעם אני אנצח,הפעם אני אנצח!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה מגיע ליער ורידיאן,אתה רואה ישיש זקן בעל שיער לבן,בדיוק כמו שסירס אמר לך,הוא מתקרב אליך והוא אומר לך:"מצטער אבל דודה אורה ישנה כעת",אתה נזכר שזה מה שסירס אמר שהזקן יגיד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיקאצ'ו ''לתקוף את כל המשתחים בזנב ברזל כדי לנפץ אותם'' ואז אני אומר לו ''לצלול למים ולתקוף במכת ברק''
-
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"טרטוויג,תעצום עיניים ותתרכז למה שאני אומר לך,תשתשמש בכדור אנרגיה ותבלע אותו!" אומר לו בחשש ואז אומר לאלקיד:"אתה חושב שהוא יצליח?" ואז אשאל את רטטה אותה שאלה,הוציא את גיבל ואומר לגולי:"תכירי,גיבל.יש לו אותו ממש לא ממזמן,הוא לא ילחם הפעם,אבל הוא יכול לעודד,גיבל אתה חושב שהוא יצליח נכון?" אשאל אותו ואז אומר לכולם ביחד בחיוך:"קדימה בואו נעודד את טרטוויג,קדימה טרטוויג,אתה יכול לעשות את זה!" אחייך לכל הפוקימונים שלי ואגיד לגולי:"עוד לא הראת לי כמה מתקפות מונוזו יודע להשתמש בהן,גיבל שלי עדיין חדש בצוות,אבל הוא עוזר בכל דרך אפשרית,בואי נמשיך!,קדימה טרטוויג!"
-
"אני אשמח להילחם מולך!" אני אומר לה החיוך "טוב אז שנתחיל?" אני ישאל אותה