-
[quote]ג'ון
אתה בכפר
--------------------
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומרפא את ראלסט בעזרתו.לאחר מכן אתה מחזיר את ראלסט לקלף התפיסה שלו.אתה רואה שקרל כבר עולה לזירת הקרב וזה תורו להילחם אך אתה לא נשאר לצפות בו.אתה מתחיל לטייל בכפר ולחפש משהו מעניין לעשות בו.אתה לא מוצא שום דבר לעשות בכפר הזה המשעמם הזה.אתה חור לתחרות ורואה שקרל ניצח בקרב שלו. השופט אומר " מחר יתקימו קרבות חצי גמר וגמר.העולים לחצי גמר הם ג'ון, קרל,יוסי,וללילה. מחר נעשה הגרלה מי ילחם נגד מי.אז עד תוכלו להתאמן לקראת מחר ". קרל יורד מהזירה ופוגש אותך.אתתה רואה אור חזק יורד על הכפר.האור פוגע במרכז הכפר ואנשים מתחילים לרוץ בהיסטריה. [/quote]
"פחדנים." אגיד ואז אשאל את קרל איך היה בקרב.
לאחר מכן אחפש אנשים שנפגעו שיש להם זוראה.
-
[quote]סטיב
אקסיו זז במהירות אדירה ומתחמק מן זעם הדרקון שבאגון שולח לעברו.לאחר מכן אקסיו משתמש בפרצוף מפחיד.הפרצוף המפחיד מפחיד את באגון ומרטיע אותו מפני אקסיו.סאי מתחיל קצת לחשוש מזה.אקסיו מנצל את המצב שבאגון נמצא בו ותוקף אותו בזעם דרקון.זעם הדרקון פוגע באגון די קשה.באגון יוצא מהמצב היה בו.סאי אומר לו" באגון ראשיה על אקסיו ". באגון רץ לעבר אקסיו במתקפת ראשיה.[/quote]
"אקסיו-תשתמש ביכולת שלך עכשיו ותתקוף אותו במהירות!" אומר לאקסיו בבטחון.
-
[quote=Woodpecker;1112057]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נבהל מן האור שהופיע מולכם לפני כמה דקות.אתה מוציא את אוניקס מקלף התפיסה שלו.אלריק למפרט ואתה עולים על אוניקס.אוניקס רוכב לעבר כיוון האור החזק מאוד.בזמן שאוניקס רוכב במהירות לעבר האור אתם רואים מלא אנשים מהכפר בורחים בבהלה וגם הזוראה שלהם בורחים בבהלה אדירה.לאחר דקה וחצי של רכיבה אתם מגיעים למרכז הכפר.מולכם נמצא חור גדול מאוד שנפער כנראה מהאור שראיתם מקודם.[/COLOR][/B]
[/quote]
"יש ליר רעיון.." אומר לאלריק וארד מאוניקס תוך כדי שאעזור גם לאלריק ולמפנט לרדת ממנו.
"אוניקס אני רוצה שתחפור בתוך הבור ותבדוק אם יש שם משהו חשוב!" אומר לו.
אפנה אל אלריק ואומר לו "אלריק תוציא את פלייגון ותן לי לעלות עליו ביחד עם לפנט,בינתיים תעזור לזורואה ולאנשים".
לאחר שפלייגון יצא אעלה עליו עם למפנט ואומר לו "קדימה! תעוף ללמעלה!".
כשהוא יעוף אבדוק מאן הגיע האור.
-
[QUOTE=Woodpecker;1111642][[B][COLOR="Red"]דארן
אתה צועק לעבר שני הפוקימונים שלך שיתחמקו מקרן הבילבול של שני הקדברה.אוניקס מצליח להתחמק מקרן הבילבול של קדברה.גם צ'ארמנדאר מצליח להתחמק מקרן הבילבול של קדברה.לאחר מכן צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על קדברה השמאלי.הוא שולח לעברו גחלת חזקה מאוד.קדברה השמאלי מצליח להתחמק מהגחלת.אוניקס תוקף בבזנב ברזל את קאדברה השני.הקאדברה לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ומפסיד בקרב.הקדבארה שנשאר תוקף בראית הנולד.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"אוקיי צ'ארמנדר, אוניקס, בואו ננצל את המצב!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר הקדברה היחיד שנותר, "קדימה אוניקס, צווחה על קדברה, ואז צ'ארמנדר נצל את המצב ותקוף בזעם דרקון הכי חזק שלך!" אני צועק בנחישות, 'אני מקווה שזה יגמור את הקרב ויבריח את הגנבים...' אני חושב לעצמי בתקווה בינתיים.
-
כינוי:Druddigon man
שם:דורד גון
תיאור או תמונה:
[URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/a59ba6eca9de4b466db2ce311b111f0a.png[/IMG][/URL]
גיל 13(כולכם באותו גיל)
רקע:דרוד היה ילד רגיל,עם הורים מאמנים ואחות מעצבנת (ששמה קלריס)... "אימא! מה את מביאה לי ליומלדת?" הוא שאל את אימו "זה סוד חמוד.." אימו ענתה,זה היה ערב,שכולם היו סביב שולחן האוכל דרוד פתח את הטלויזיה וראה את חדשות היום,הוריו נראו מבוהלים מאוד אבל הוא לא שם לב לחדשות והמשיך לאכול בשקט..
אחרי הארוחה דרוד הרגיש שבע ושקע בשינה מול הטלויזיה,כשפתח את עיניו הוא לא ראה אף אחד. "אימא? אבא? קלריס?" הוא שאל די מפוחד, לאחר כמה דקות שלא ענו לו,הוא התחיל לחשוד ואז שמע צעקה מבועתת,זו הייתה קלריס...
"קלריס,איפה את?" הוא שאל בפחד.אז שמע משהו בטלויזיה שלא יכל להתעלם ממנו: 'לעזוב את כדור הארץ',בבת אחת הוא בדק מה קרה בחוץ וראה כאוס מוחלט,כל מה שלא יכל לדמיין שיקרה,הוא יצא החוצה אחר בן רגע וחיפש את קלריס.. "חמודי עליך לברוח אולי לך יש סיכוי להציל את כדור הארץ. כנס לשער מיד, אין לי מושג מה יש שם אבל אולי תשרוד ולא תמות!" הוא שמע את אימו אומרת
"רגע,איפה אבא וקלריס??" הוא שאל מפוחד..
"אני לא יודעת אבל כנראה ש..." אמרה לו אימו והתחילה לפרוץ בבכי,וגם הוא..
"קח,זו הייתה אמורה להיות מתנת היומלדת שלך..." השתלטה אימו על הדמעות והושיטה לו פוכדור.
דרוד לקח את הפוכדור והתחיל לומר משהו,אבל ברק אחד השתיק אותו,הברק פגע באימו,היא צנחה על הקרקע בלי הכרה
"אימא!" הוא צרח,הוא ניסה לגשת אליה אבל בדיוק התקרב לשם לבה רותחת ונוזלית,דרוד הבין מה צריך לעשות וקפץ אל השער..
פוקימון התחלתי:שינקס-
[URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/aa6374a8ad613d9438e22c06e066c51b.png[/IMG][/URL]
יכולת הפוקימון:שינויי סוג-שהוא יוכל להשתנות לסוג אש....
מס' פעמים שימוש ביכולת:לא לגעת
ציוד:לא לגעת
כסף:לא לגעת
הערות בקשות:להרשם :) , ולתפוס דרודיגון [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/621.png[/IMG]
-
[B][COLOR="Red"]הודעות
אני מוריד את קטע מס' פעמים ימוש ביכולת.זה לא מועיל.רק אל תשתמש באין ספור פעמים ביכולת הפוקימון שלכם.
החלטתי להוסיף מקום למשחק.אז מי שיכין את הטופס הכי טוב הוא מתקבל.יש להגיש את הטופס עד יום חמישי הזה.אני אגיד מי התקבל ביום שישי הזה.
ביינתים עומר אתה בסדר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס משתמש בצוחחה מאוד חזקה ל קדברה.קדברה בזכות ראית הנולד ראה שאוניקס ישתמש בצוחחה ולכן הוא מספיק להתחמק מן הצווחה של אוניקס.לאחר מכן צ'ארמנדאר תוקף בזעם דרקון את קדברה.קדברה לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של צ'ארמנדאר ונפגע קשה ומתעלף.שני הגנבים מחזירים את הקדברה לקלף התפיסה שלהם ואומרים לך" אנחנו עוד נתראה ". הם מתחילים לברוח וכעבור זמן קצר אתה לא רואה אותם כבר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה, אלריק ולמפרט יורדים מאוניקס.אוניקס חופר בור לעבר קצה הבור שמולו.אוניקס נכנס לבור שהוא חפר כדי לבדוק מה קורה למטה.אלריק אומר לך " אוקי אין בעיה ".הוא מוציא ת פליגון שלו ואומר לו" פליגון תקשיב עכשיו למה שקודאק אומר לך ". אלריק נותן ל את פליגון והוא רץ לעזור לאנשי הכפר.אתה ולמפרט עולים על פליגון.פליגון מתחיל לעוף ברחבי השמיים אחר חיפוש מקור האור שראיתם מקודם.לאחר חיפוש קל אתם רואים מקדש מעופף שנמצא על ענן גדול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אקסיו מפעיל את היכולת שלו.שני הניבים שעל הפה שלו דלים והופכים לחרבות גדולות.את שתי החרבות הוא מחזיק בידו ורץ לעבר באגון שמשתמש בראשיה.אקסיו עם שני החרבות שלו פוגעים באגון בראאש שלו.באגוף רחוק ויוצא מן הזירה כתוצאה מהתנגשות.סאי יורד מהזירה לעבר באגון שלו.השופט אומר לך" ניצחת בקרב אתה עולה לשלב הבא.הקרב הבא שלך היה כשנקרא לךעד אז תוכל להתאמן לטייל בכפר "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
ג'ון
קרל אומר לך " הקרב היה קל הפליגון שלי ניצח את הנידוקינג של היריב.אני לא כועס על זה שלא ראית את הקרב שלי.טוב רוב הסיכוים שנילחם אחד נגד השני או בקרב הגמר או בחצי הגמר ". שניכם ביחד עם פרולסאס הולכים בכפר ומחפשים אנשים שנפגעו שיש להם זוראה.לאחר חיפוש קל אתם רואים אישה מעולפת על האדמה ולידה זוראה שלה גם הוא מעולף. קרל אומר לך" אז אתה רוצה לגנוב זוראה ?"[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1112455][B][COLOR=red]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אני מוריד את קטע מס' פעמים ימוש ביכולת.זה לא מועיל.רק אל תשתמש באין ספור פעמים ביכולת הפוקימון שלכם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]החלטתי להוסיף מקום למשחק.אז מי שיכין את הטופס הכי טוב הוא מתקבל.יש להגיש את הטופס עד יום חמישי הזה.אני אגיד מי התקבל ביום שישי הזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ביינתים עומר אתה בסדר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה, אלריק ולמפרט יורדים מאוניקס.אוניקס חופר בור לעבר קצה הבור שמולו.אוניקס נכנס לבור שהוא חפר כדי לבדוק מה קורה למטה.אלריק אומר לך " אוקי אין בעיה ".הוא מוציא ת פליגון שלו ואומר לו" פליגון תקשיב עכשיו למה שקודאק אומר לך ". אלריק נותן ל את פליגון והוא רץ לעזור לאנשי הכפר.אתה ולמפרט עולים על פליגון.פליגון מתחיל לעוף ברחבי השמיים אחר חיפוש מקור האור שראיתם מקודם.לאחר חיפוש קל אתם רואים מקדש מעופף שנמצא על ענן גדול.[/COLOR][/B]
[/quote]
"וואו מה זה?" אומר ואסתכל על המקום.
אורה לפלייגון "קדימה! תעוף לשם!" כשהוא יגיע לשם אומר לשני הפוקימונים "בואו ניכנס" ואתחיל להיכנס איתם למקדש המעופף.
-
[quote]ג'ון
קרל אומר לך " הקרב היה קל הפליגון שלי ניצח את הנידוקינג של היריב.אני לא כועס על זה שלא ראית את הקרב שלי.טוב רוב הסיכוים שנילחם אחד נגד השני או בקרב הגמר או בחצי הגמר ". שניכם ביחד עם פרולסאס הולכים בכפר ומחפשים אנשים שנפגעו שיש להם זוראה.לאחר חיפוש קל אתם רואים אישה מעולפת על האדמה ולידה זוראה שלה גם הוא מעולף. קרל אומר לך" אז אתה רוצה לגנוב זוראה ?" [/quote]
"כן." אגיד ואז אקח את הפוכדור של זוראה, אחזיר אותו לפוכדור ואלך לזירה עם קרל כדי שלא יחשדו בי.
-
[quote]סטיב
אקסיו מפעיל את היכולת שלו.שני הניבים שעל הפה שלו דלים והופכים לחרבות גדולות.את שתי החרבות הוא מחזיק בידו ורץ לעבר באגון שמשתמש בראשיה.אקסיו עם שני החרבות שלו פוגעים באגון בראאש שלו.באגוף רחוק ויוצא מן הזירה כתוצאה מהתנגשות.סאי יורד מהזירה לעבר באגון שלו.השופט אומר לך" ניצחת בקרב אתה עולה לשלב הבא.הקרב הבא שלך היה כשנקרא לךעד אז תוכל להתאמן לטייל בכפר "[/quote]
"יופי אקסיו-קרב טוב!" אומר לו וארפא אותו עם הפוקידע.לאחר מכן אגיד לאקסיו:"קדימה אקסיו, בוא נלך לכפר ונחפש פוקימונים ללכידה."
-
[QUOTE=Woodpecker;1112455][B][COLOR="Red"]הודעות
אני מוריד את קטע מס' פעמים ימוש ביכולת.זה לא מועיל.רק אל תשתמש באין ספור פעמים ביכולת הפוקימון שלכם.
החלטתי להוסיף מקום למשחק.אז מי שיכין את הטופס הכי טוב הוא מתקבל.יש להגיש את הטופס עד יום חמישי הזה.אני אגיד מי התקבל ביום שישי הזה.
ביינתים עומר אתה בסדר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס משתמש בצוחחה מאוד חזקה ל קדברה.קדברה בזכות ראית הנולד ראה שאוניקס ישתמש בצוחחה ולכן הוא מספיק להתחמק מן הצווחה של אוניקס.לאחר מכן צ'ארמנדאר תוקף בזעם דרקון את קדברה.קדברה לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של צ'ארמנדאר ונפגע קשה ומתעלף.שני הגנבים מחזירים את הקדברה לקלף התפיסה שלהם ואומרים לך" אנחנו עוד נתראה ". הם מתחילים לברוח וכעבור זמן קצר אתה לא רואה אותם כבר[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
מחייך בגאווה, אני מחזיר את אוניקס לקלף התפיסה, "כל הכבוד אוניקס." אני אומר בעידוד, ואז ניגש ומלטף את ראשו של צ'ארמנדר, "גם אתה עשית עבודה מצויינת." אני מוסיף.
לאחר מכן, אני חוזר עם צ'ארמנדר למקום הלינה שלנו, ואני חוזר לישון עד הבוקר.
-
[quote=Woodpecker;1094440][B][COLOR=red]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אייזיק אומר לך, לא ג'יסון אין לי שום דבר לתת לך שיעזור לך במסע .אולי בעתיד היה לי משהו לתת לך שיעזור לך במסע.אבל כרגע אין לי שום דבר.טוב תשמור על קשר בזמן המסע שלך.תשמור על קשר איתי ועם קוא.יש לך את מספר הטלפון שלנו בפוקידע שלך.אז טוב בהצלחה בקרב האגדי הראשון שלך.להתראות לך ובהצלחה במסע שלך "[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפרופסור: "תודה על כל המידע שנתת לי", אני יוצא מהמעבדה והולך לקרב האגדי הראשון שלי.
-
[B][COLOR="DarkOrange"]ג'יסון
אתה מודה לפרופסור קוא על המידע שהוא נתן לך ואז אתה יוצא מהמעבדה שלו עם טאפיג שלך.כשטאפיג לידך אתה הולך איתו לעבר הקרב האגדי שנמצא בעיר.לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים למתחם הקרב האגדי של העיר.אתם נכנסים למתחם ומולכם זירת קרב ענקית מופיעה.קול של איש אומר לך ברמקול " ברוך הבא לקרב אגדי.עליך לעבור 2 אתגריםן ולאחר שתעבור אותם תוכל להילחם באגדי.אז אתה מוכן להילחם?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס חוזר בחיוך גדול לעבר קלף התפיסה שלו.צ'ארמנדאר שמח מן המחמאה שנתת לו.צ'ארמנדאר לפתע מפהק פיהוק גדול.אתה מחליט לחזור לאכסניה ולהמשיך לישון.אתה וצמ'ארמנדאר חוזרים לאכסנייה ורואים שכול האנשים המבוהלים כבר לא מבוהלים.אתם עולים במדרגות ונכנסים לחדר שלכם.צ'ארמנדאר מיד רץ למיטה לו וישן עליה.אתה ניגש אל המיטה שלך וישן עליה.כעבור כמה שעות השעון המעורר מצלצל.השעור מעיר אותך ואת צ'ארמנדאר ב7 בבור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אקסיו שמח שאהבת איך שהוא נלחם נגד באגון של היריב.אתה מוציא את הפוקידע שלך ומפרא בעזרתו את האקסיו שלך.אתה מחליט בזמן שנותר לך עד הקרב הבא שלך לחפש פםוקימון בכפר וללכוד אותו.אתה ואקסיו ניגשלים למאלכה אתם מתחילים ללכת ברחבי הכפר אחר חיפוש פוקימון ללכידה.כשאתם מטיילים אתם רואים מלאה זוראה של אנשים אך לא זוראה פראיים.לאחר 10 דקות שאתם לא מוצאים פוקימון פראי.אתה שומע את קול השופט " הקרב הבא סטיב נגד יוסי "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
קרל אומר לך " תדע לא תוכל לגנוב פוקימון ששיך למאמן ". אתה לא מקשיב לקרל ומחפש את קלף התפיסה של האיש.אתה מוצא אותו ומנסה לקחת את קלף התפיסה של האיש.קלף התפיסה מחשמל אותך. קרל אומר לך " בלתי אפשרי לגנוב פוקימון שיך למאמן.אז אל תנסה לקחת את הזוראה הזה".. מבין השיחים אתם שומעים קול מיסתורי " תרימו ידיים ותוציאו את קלפי התפיסה שלכם החוצה "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה מורה לפליגון לעוף לעבר המקדש המעופף שמעופף מולכם.פליגון מקשיב לדבריך ועף לעבר המקדש המעופף.פליגון נוחת על העננים שמחזיקים את המקדש.אתה ולמפרט יורדים מפליגון.שלושתכם מתקדמים לעבר כניסת המקדש בזהירות רבה.אור כחול מופיע מולכם שדדומה לחור שחור ויוצא מימנו.פרצוף של אישה מרחף.הפרצוף אומר לכם " מי אתם. ומה אתם עושים פה ?"[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1112146][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי שומע בקולך הוא משתמש במתקפת כדור צל.הוא מכין כדור צל די גדול ואז משתמש במכת חול.הוא מעיף הרבה חול לעבר כדור הצל שלו.הוא הופך את כדור הצל שלו לכדור צל חול.הוא מעיף את כדור הצל חול שלו לעבר סנדרושו.סנדרושו לא מצליח להתחמק מכדור הצל חול ונפגע קשה.כדור הצל חול מעיף אותו למרחק של 5 מטר.סנדרושו קם על רגליו ומייצר סופת חול קטנה.הוא מעיף את סופת החול לעבר איווי.[/COLOR][/B][/quote]
"איווי תשתמש ביכולת שלך ותלמד את המתקפה!" אורה לו "תנסה להשתמש בסופת חול!"
-
[quote]ג'ון
קרל אומר לך " תדע לא תוכל לגנוב פוקימון ששיך למאמן ". אתה לא מקשיב לקרל ומחפש את קלף התפיסה של האיש.אתה מוצא אותו ומנסה לקחת את קלף התפיסה של האיש.קלף התפיסה מחשמל אותך. קרל אומר לך " בלתי אפשרי לגנוב פוקימון שיך למאמן.אז אל תנסה לקחת את הזוראה הזה".. מבין השיחים אתם שומעים קול מיסתורי " תרימו ידיים ותוציאו את קלפי התפיסה שלכם החוצה "[/quote]
"פרוסאלס תשתמשי בקרן קרח לעבר השיחים ששמעת בהם את הקול המיסתורי." אגיד לפרוסלאס ואז אברח עם פרוסלאס ועם קרל משם.
-
[quote]סטיב
אקסיו שמח שאהבת איך שהוא נלחם נגד באגון של היריב.אתה מוציא את הפוקידע שלך ומפרא בעזרתו את האקסיו שלך.אתה מחליט בזמן שנותר לך עד הקרב הבא שלך לחפש פםוקימון בכפר וללכוד אותו.אתה ואקסיו ניגשלים למאלכה אתם מתחילים ללכת ברחבי הכפר אחר חיפוש פוקימון ללכידה.כשאתם מטיילים אתם רואים מלאה זוראה של אנשים אך לא זוראה פראיים.לאחר 10 דקות שאתם לא מוצאים פוקימון פראי.אתה שומע את קול השופט " הקרב הבא סטיב נגד יוסי "[/quote]
"אוקיי אקסיו, כדאי שנלך לקרב!" אומר וארוץ עם אקסיו אל הזירה.
-
[QUOTE=Woodpecker;1113339][[B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס חוזר בחיוך גדול לעבר קלף התפיסה שלו.צ'ארמנדאר שמח מן המחמאה שנתת לו.צ'ארמנדאר לפתע מפהק פיהוק גדול.אתה מחליט לחזור לאכסניה ולהמשיך לישון.אתה וצמ'ארמנדאר חוזרים לאכסנייה ורואים שכול האנשים המבוהלים כבר לא מבוהלים.אתם עולים במדרגות ונכנסים לחדר שלכם.צ'ארמנדאר מיד רץ למיטה לו וישן עליה.אתה ניגש אל המיטה שלך וישן עליה.כעבור כמה שעות השעון המעורר מצלצל.השעור מעיר אותך ואת צ'ארמנדאר ב7 בבור.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"בוקר טוב צ'ארמנדר," אני אומר בחיוך קטן ומלטף את ראשו. מיד אני מתחיל להתארגן - אני מתלבש ומתקלח ומארגן את חפציי לקראת ההמשך במסע.
לאחר שאני מסיים, אני יוצא החוצה, מחזיר את המפתח, יוצא מהמקום ומתחיל לחפש יחד עם צ'ארמנדר את הדרך הטובה ביותר להמשיך את המסע שלי.
-
[quote=Woodpecker;1113339]
[B][COLOR=green]אתה מורה לפליגון לעוף לעבר המקדש המעופף שמעופף מולכם.פליגון מקשיב לדבריך ועף לעבר המקדש המעופף.פליגון נוחת על העננים שמחזיקים את המקדש.אתה ולמפרט יורדים מפליגון.שלושתכם מתקדמים לעבר כניסת המקדש בזהירות רבה.אור כחול מופיע מולכם שדדומה לחור שחור ויוצא מימנו.פרצוף של אישה מרחף.הפרצוף אומר לכם " מי אתם. ומה אתם עושים פה ?"[/COLOR][/B][/quote]
"אנחנו באנו לדעת למה שלחתם את קרן האור,ואם לא אכפת לך,הייתי רוצה להיכנס למקדש" אומר לאישה.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
הפרצוף של האישה אומרת לכם " הקרן שאותה ראיתם לא אני שיגרתי אותה אלה מישהו אחר.המישהו האחר נמצא פה בטירה שמאחורינו.כדי שתדברו איתו ".אתה מחליט להיכנס לטירה.אתה פותח את דלת הטירה ומיד אחריך למפרט ופליגון נכנסים לטירה.גם האישה נכנסת לטירה.מולך נצבים 2גרם מדרגות ענקיתם.לפתע מתוך גרם הדרגות הימני יורד בחור [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/88.png[/IMG] עם גלימה שמכסה את כול גופו.הבחור אומר" שלום שמי גיסו.ברוכים הבאים לטירה שלי "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מלטף את ראשו של צ'ארמנדאר ואומר לו" בוקר טוב " .אתה הולך למקלחת ושם מתקלח.לאחר מכן אתה מתלבש ומארגן את חפציך להמשך המסע שלך בעולם החדש.אתה יוצא מהחדר עם צ'ארמנדאר.בעזרת המפתח אתה נועל את חדרך.אתה יורד מהמדרגות ומחזיר לפקידה את המפתח שנתנה לך.אתה ביחד עם צ'ארמנדאר יוצאים מהאכסניה והולכים לכיון היציאה מן העיר.כעבור הליכה קצרה אתם רואים 2ששומרים שמאחוריהם נמצא שער.השומר הימני אומר לך " תראה לנו את הסמל שמוכיח שניצחת בקרב אגדי ואז ניתן לעבור לך בשער"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מבין שאתה ואקסיו צצריכים להגיע לקרב שלכם.שניכם רצים במהירות לעבר זירת הקרב.אתם מגיעים אליה די במהירות.אתם עולים לזירה במדרגות ומולכם נמצא היריב שלכם לקרב .יוסי נמצא על הזירה. השופט אומר " החוים הם אותם חוקים.הפוקימון שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד.מותר לכם להשתמש בפוקימון אחר ולא בזה שהשתמשתם בקרב הקודם שלכם.התחילו ". יוסי מתוך קלף התפיסה שלו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/159.png[/IMG] קראקונה.יוסי אומר " אתה מוזמן לתקוף ראשון "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
פרולסאס לא מהססת לתקוף בקרן קרח את מי שנמצא מאחורי השיחים.פרולסאס משתמשת בקרן קרח.היא יורה קרן קרח לעבר השיחים.קרן הקרח מקפיאה את השיחים ואת מי שמאחרויהם.אתה רואה שמי שדיבר מקודם היה גנב פשוט שרצה לגנוב מכם את קלפי התפיסה שלכם.פרולסס,אתה וקרל חוזרים למיקום התחרות.שם בתחרות אתם רואים אנשים נלחמים על הכיף בתור אימון.קרל אומר לך" מה אתה רוצה שנעשה עד מחר?. עד מחר יש לנו מלא זמן "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
אייוי זז במהירות מן המקום שלו כדי להתחמק מן סופת החול של סאנדדרו.סופת החול מפספסת את איווי.איווי משתמש ביכלות שלו כדי ללמוד סופת חול.אאיוי מצליח לייצר סופת חול ואז הוא מעיף אותה לעבר סאנדשרו.עוד לפני שסופת החול מגיעה אליו סופת החול נעלמת.איווי עדין לא שולט מצוין בסופת חול.סנדרושו צוחק מזה שאיוי לא מסוגל לשלוט בסופת החול שלו.לאחר מכן הוא זורק פצצת בוץ לעבר איווי.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1113339][B][COLOR=darkorange]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מודה לפרופסור קוא על המידע שהוא נתן לך ואז אתה יוצא מהמעבדה שלו עם טאפיג שלך.כשטאפיג לידך אתה הולך איתו לעבר הקרב האגדי שנמצא בעיר.לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים למתחם הקרב האגדי של העיר.אתם נכנסים למתחם ומולכם זירת קרב ענקית מופיעה.קול של איש אומר לך ברמקול " ברוך הבא לקרב אגדי.עליך לעבור 2 אתגריםן ולאחר שתעבור אותם תוכל להילחם באגדי.אז אתה מוכן להילחם?"[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אומר לקול האיש שדיבר איתי: "כן, אני מוכן כבר לעשות האתגרים ואז להלחם מול האגדי הראשון שלי" ואז אני מחכה לתשובתו.
-
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
האיש ברמקול אומר לך, טוב אם תה מוכן אז בוא נתחיל אתגר הראשון.האתגר הראשון שלך הוא פשוט.עליך להביס פוקימון על ידי אחד הפוקימונים שלך.טוב מיד יופיע מולך פוקימון ותצטרך להביס אותו" מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/82.png[/IMG] מגנטון.האיש בהרמקול אומר לך" טוב עליך להביס את המגנטון הזה על ידי אחד הפוקימונים שלך.טוב היה לך בהצלחה בקרב אתה תוקף ראשון.אז תחיל בקרב "[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אתה מבין שאתה ואקסיו צצריכים להגיע לקרב שלכם.שניכם רצים במהירות לעבר זירת הקרב.אתם מגיעים אליה די במהירות.אתם עולים לזירה במדרגות ומולכם נמצא היריב שלכם לקרב .יוסי נמצא על הזירה. השופט אומר " החוים הם אותם חוקים.הפוקימון שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד.מותר לכם להשתמש בפוקימון אחר ולא בזה שהשתמשתם בקרב הקודם שלכם.התחילו ". יוסי מתוך קלף התפיסה שלו יוצא קראקונה.יוסי אומר " אתה מוזמן לתקוף ראשון "[/quote]
"אוקיי, צא אוניקס!" אומר ומתוך קלף התפיסה אוציא את אוניקס.לאחר מכן אגיד לאוניקס:"אוניקס-תקוף את הקרוקונאה בזנב ברזל!" בזמן שאבדוק את הקרוקונה בפוקידע.
-
[quote=Woodpecker;1115035][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אייוי זז במהירות מן המקום שלו כדי להתחמק מן סופת החול של סאנדדרו.סופת החול מפספסת את איווי.איווי משתמש ביכלות שלו כדי ללמוד סופת חול.אאיוי מצליח לייצר סופת חול ואז הוא מעיף אותה לעבר סאנדשרו.עוד לפני שסופת החול מגיעה אליו סופת החול נעלמת.איווי עדין לא שולט מצוין בסופת חול.סנדרושו צוחק מזה שאיוי לא מסוגל לשלוט בסופת החול שלו.לאחר מכן הוא זורק פצצת בוץ לעבר איווי.[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש בכדור צל!" אורה לו "ותנסה שוב להשתמש בסופת חול!"
-
[quote]ג'ון
פרולסאס לא מהססת לתקוף בקרן קרח את מי שנמצא מאחורי השיחים.פרולסאס משתמשת בקרן קרח.היא יורה קרן קרח לעבר השיחים.קרן הקרח מקפיאה את השיחים ואת מי שמאחרויהם.אתה רואה שמי שדיבר מקודם היה גנב פשוט שרצה לגנוב מכם את קלפי התפיסה שלכם.פרולסס,אתה וקרל חוזרים למיקום התחרות.שם בתחרות אתם רואים אנשים נלחמים על הכיף בתור אימון.קרל אומר לך" מה אתה רוצה שנעשה עד מחר?. עד מחר יש לנו מלא זמן "[/quote]
"בוא נלחם בקרב זוגות, פרוסלאס וראלטס שלי נגד ורטל ופלייגון שלך!" אגיד בהפתעה ואז אוציא את מגנטון במהירות כדי להילחם נגד קרל.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
קרל אומר לך " אין בעיה אני אלחם נגדך בקרב זוגות". אתה מורה לפרולסאס להיכנס לקרב.אתה מוציא מתוך קלף התפיסה שלך את ראלסט. קרל מוציא מתוך קלף התפיסה שלו את פליגון ורטלז שלו. קרל אומר " טוב אני אתחיל בקרב הזוגות שלו.כאשר 2 הפוקימונים של היריב מעולפים הקרב נגמר. פליגון סופת חול.ורטלז זנב אקווה על ראלסט ". פליגון מכין סופת חול ומעיף אותה לעבר פרולסאס וראלסט.ורטלז קופץ ותוקף בזנב אקוה את ראלסט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
איוי מכין במהירות כדור צל ואז מעיף את כדור הצל שלו לעבר פצצת הבוץ של סנדרושו.פצצת הבוץ וכדור הצל מתנגשים זה בזה ונעלמים מיד אחרי זה.איווי שוב מנסה ליצור סופת חול.הוא מצליח ליצור סופת חול שוב קטנה.הפםעם הוא מעיף את סופת החול שלו לעבר סנדרושו.רגע לפני שהיא פוגעת בסאנדרושו היא נעלמת. סנדרושו מייצר סופת חול גדולה ומעיף אותה לעבר איווי שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]סטיב
אתה מחליט להשתמש באוניקס שלך בקרב הזה.אוניקס יוצא מתוך קלף התפיסה שלו.אתה מוציא את הפוקידע שלך ובודק מידע על קראקונה.הפוקידע אומר " קרוקונאה התפחות של טודיל.סוג מים.יכולת מיוחדת-שיני מים.השינים שלחו הופכות למים והוא יכול להעיף אותם לעבר היריב.כשהמים נוגעים ביריב השנים חוזרות ונושכות בחזקה את היריב.". אוניקס משתמש בזנב ברזל על קרוקונאה. קרוקונאה מתחמק מזה בקלות.לאחר מכן הוא יורה אקדח מים לעבר אוניקס.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
קרל אומר לך " אין בעיה אני אלחם נגדך בקרב זוגות". אתה מורה לפרולסאס להיכנס לקרב.אתה מוציא מתוך קלף התפיסה שלך את ראלסט. קרל מוציא מתוך קלף התפיסה שלו את פליגון ורטלז שלו. קרל אומר " טוב אני אתחיל בקרב הזוגות שלו.כאשר 2 הפוקימונים של היריב מעולפים הקרב נגמר. פליגון סופת חול.ורטלז זנב אקווה על ראלסט ". פליגון מכין סופת חול ומעיף אותה לעבר פרולסאס וראלסט.ורטלז קופץ ותוקף בזנב אקוה את ראלסט.[/quote]
"ראלטס תשתמש בעל-חושי כדי לתפוס את הסופת חול ואז תעיפי אותה על ורטל עם עלים קסומים! ואת פרוסלאס תתקפי בקרן קרח את פליגון ואז בכדור צל את ורטל!" אפקוד על שני הפוקימונים שלי.
-
[quote=Woodpecker;1115119][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איוי מכין במהירות כדור צל ואז מעיף את כדור הצל שלו לעבר פצצת הבוץ של סנדרושו.פצצת הבוץ וכדור הצל מתנגשים זה בזה ונעלמים מיד אחרי זה.איווי שוב מנסה ליצור סופת חול.הוא מצליח ליצור סופת חול שוב קטנה.הפםעם הוא מעיף את סופת החול שלו לעבר סנדרושו.רגע לפני שהיא פוגעת בסאנדרושו היא נעלמת. סנדרושו מייצר סופת חול גדולה ומעיף אותה לעבר איווי שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]
"תשתמש בסופת חול כדי לעצור את שלו!" אורה לו "אתה מסוגל איוו!"
"תשתמש בכדור צל!" אגיד לו ברגע שהסופות ייתפוגגו.
-
[quote=Woodpecker;1115035][B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הפרצוף של האישה אומרת לכם " הקרן שאותה ראיתם לא אני שיגרתי אותה אלה מישהו אחר.המישהו האחר נמצא פה בטירה שמאחורינו.כדי שתדברו איתו ".אתה מחליט להיכנס לטירה.אתה פותח את דלת הטירה ומיד אחריך למפרט ופליגון נכנסים לטירה.גם האישה נכנסת לטירה.מולך נצבים 2גרם מדרגות ענקיתם.לפתע מתוך גרם הדרגות הימני יורד בחור [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/88.png[/IMG] עם גלימה שמכסה את כול גופו.הבחור אומר" שלום שמי גיסו.ברוכים הבאים לטירה שלי "[/COLOR][/B]
[/quote]
"שלום ג'יסו" אומר לו.
"למה שיגרת את הקרן אור הזאת?" אשאל אותו.
-
[QUOTE=Woodpecker;1115035][[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מלטף את ראשו של צ'ארמנדאר ואומר לו" בוקר טוב " .אתה הולך למקלחת ושם מתקלח.לאחר מכן אתה מתלבש ומארגן את חפציך להמשך המסע שלך בעולם החדש.אתה יוצא מהחדר עם צ'ארמנדאר.בעזרת המפתח אתה נועל את חדרך.אתה יורד מהמדרגות ומחזיר לפקידה את המפתח שנתנה לך.אתה ביחד עם צ'ארמנדאר יוצאים מהאכסניה והולכים לכיון היציאה מן העיר.כעבור הליכה קצרה אתם רואים 2ששומרים שמאחוריהם נמצא שער.השומר הימני אומר לך " תראה לנו את הסמל שמוכיח שניצחת בקרב אגדי ואז ניתן לעבור לך בשער"[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"הנה," אני אומר בחיוך קטן, ומוציא מכיסי את סמל האגדי שהרווחתי בקרב נגד ג'יראצ'י, ואני מראה לו אותו, אך אנסה בכל זאת להחזיק אותו חזק לכל מקרה שאולי יכול לקרות.
לאחר מכן, אני ממשיך ללכת לכיוון היציאה ולקראת העיר הבאה.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מוציא מהכיס שלך את הסמל שמוכיח שניצחת את ג'יראצ'י.שני החיילים מביטים מבט בסמל ואז אומרים לך" אוקי אתה רשאי לצת מן העיר " .שני החיילים פותחים את השר שמולך לרווחה.ואז אומרים לך" שהיה לך יום נעים ובהצלחה במסע שלך" .אתה מודה לשניהם ואז ביחד עם צ'ארמנדאר אתה יוצא מן העיר.שניכם ממשיכים ללכת ישר.כעבור כמה דקות מולכם מופיע שלט" כפר דרייק נה ימינה.כפר אוקסרוב פנה שמאלה(למידע עליהם בדוק במפה )"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
גיסו אומר לך " אז אני רואה שראית את קרן האור שיגרתי לעבר כפר דרייק.זה פשוט מאוד מתחת לכפר דרייק מסתתר עולם נפלא מאוד.העולם שמתחת.החור שראית מוביל לפתח של העולם שמתחת.בעזרת אנשי העולם המתכת.אני אשיג כוח ואעזור לצוות בלאק להשלט על מחוז 6.לאחר מכן הם יהפכו אותי לאחד משלהם ויהפכו אותי לעשיר.מכייון שאתה יודע על תוכניתי הגיע הזמן שתמות"[/COLOR][/B]
איווי מייצר סופת חול ומעיף את סופת החול שלו לעבר סופת החול של סאנדרושו.איווי מאמין בעצמו שהוא מסוגל להביס את סופת החול של סאנדרושו.סופת החול של איוי ושל סאנדרושו מתנגשות זו בזו ונעלמות לאחר דקה.סאנדרושו נדהם מעוצמת סופת החול של איווי.איווי למד סופת חול.איווי מייצר כדור צצל ואז מעיף אותו לעבר סנדרושו.סנדרושו לא מצליח להתחמק ונפגע.סנדרושו משתמש במתקפת גלגול על איווי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
ראלסט משתמש בעל חושי על סופת החול.העל חושי תופס את סופת החול ומתחיל לשלוט בסופת החול.ראלסט מעיף את סופת החול של פליגון בתוספת של מתקפת עלים קסומים לעבר ורטלז.ורטלז לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פרולסאס יורה קרן קרח לעבר פליגון ושולחת כדור צל לעבר ורטלז.ורטלז ופליגון מתחמקים. קרל אומר לך , מהלך יפה ראלסט עשה.פליגון זעם דרקון על ראלסט.ורטלז גלישה על שניהם " .ורטלז גולש על גל גדול ופליגון תוקף בזעם דרון את פרולסאס.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1115288][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]איווי מייצר סופת חול ומעיף את סופת החול שלו לעבר סופת החול של סאנדרושו.איווי מאמין בעצמו שהוא מסוגל להביס את סופת החול של סאנדרושו.סופת החול של איוי ושל סאנדרושו מתנגשות זו בזו ונעלמות לאחר דקה.סאנדרושו נדהם מעוצמת סופת החול של איווי.איווי למד סופת חול.איווי מייצר כדור צצל ואז מעיף אותו לעבר סנדרושו.סנדרושו לא מצליח להתחמק ונפגע.סנדרושו משתמש במתקפת גלגול על איווי.[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש בסופת חול ומכת חול ביחד כדי לפגוע בו וכדי לעצור אותו!" אורה לו
-
[quote]ג'ון
ראלסט משתמש בעל חושי על סופת החול.העל חושי תופס את סופת החול ומתחיל לשלוט בסופת החול.ראלסט מעיף את סופת החול של פליגון בתוספת של מתקפת עלים קסומים לעבר ורטלז.ורטלז לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פרולסאס יורה קרן קרח לעבר פליגון ושולחת כדור צל לעבר ורטלז.ורטלז ופליגון מתחמקים. קרל אומר לך , מהלך יפה ראלסט עשה.פליגון זעם דרקון על ראלסט.ורטלז גלישה על שניהם " .ורטלז גולש על גל גדול ופליגון תוקף בזעם דרון את פרולסאס.[/quote]
"פרוסלאס תקפאי את הזעם דרקון ואז תשלחי כדור צל ואתה ראלטס תתקוף בעל-חושי על הגל, תשמיד אותו ובדיוק שורטל נופל תשלח עלים קסומים לעברו!" אצווה על הפוקימונים שלי.
-
[quote]סטיב
אתה מחליט להשתמש באוניקס שלך בקרב הזה.אוניקס יוצא מתוך קלף התפיסה שלו.אתה מוציא את הפוקידע שלך ובודק מידע על קראקונה.הפוקידע אומר " קרוקונאה התפחות של טודיל.סוג מים.יכולת מיוחדת-שיני מים.השינים שלחו הופכות למים והוא יכול להעיף אותם לעבר היריב.כשהמים נוגעים ביריב השנים חוזרות ונושכות בחזקה את היריב.". אוניקס משתמש בזנב ברזל על קרוקונאה. קרוקונאה מתחמק מזה בקלות.לאחר מכן הוא יורה אקדח מים לעבר אוניקס.[/quote]
"תשתמש בחפירה אוניקס!" אומר לאוניקס ואחשוב לעצמי:'אני מקווה שאני אעבור את הקרב הזה בשלום'.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס במהירת משתש בחפירה.הוא חופר בור גדול ונכנס אליו.בבור שלו הוא מתחבא מפני האקדח המים של קרוקונאה .אקדח המים של קרוקונאה מפספס את אוניקס. קרוקונאה לא מוותר לאוניס והוא ממשיך לירות לעבר הבור של אוניקס אקדחי מים.האקדחי המים של קרוקונאה פוגעים בור של אוניקס ולמזלו לא פוגעים באוניקס.לבסוף קרוקונאה מחליט לוותר להשתמש באקדחי המים כי הם לא פוגעים באוניקס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
פרולסאס משתמשת בקרן קרח.היא שולחת קר קרח לעבר זעם הדרקון של פליגון.קרן הקרח מקיפא את זעם הדרקון.פרולסאס מכינה כדור צל ומעיפה אותו לעבר פליגון.פליגון מצליח להתחמק מזה בקלות.ראלסט משתמש בעל חושי על הגלישה של ורטלז.העל חושי מחסל את הגל.לאחר מכן ראלסט שולח עלים קסומים לעבר ורטלז.ורטלז נכנס במהרה לשריון שלו.השריון שלו מגן עליו מהעלים הקסומים של ראלס.טפליגון תוקף בקרן על את ראלסט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
איוי מייצר סופתת חול ואז משתמש במכת חול על סופת החול של עצמו.מכת החול מחזקת בהרבה את סופת החול של איווי.סופת החול זזה במהירות לעבר סאנדרושו.סופת החול עוצרת את סאנדרושו מלתקוף ופוגעת בו.סאנדרושו נלכד בסופת חול ומסתובב יד איתה.כעבור כמה דקות סופת החול נעלמת וסאנדרושו נופל מהסופה מעולף.איווי ניצח בקרב[/COLOR][/B].
-
[quote=Woodpecker;1115672][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איוי מייצר סופתת חול ואז משתמש במכת חול על סופת החול של עצמו.מכת החול מחזקת בהרבה את סופת החול של איווי.סופת החול זזה במהירות לעבר סאנדרושו.סופת החול עוצרת את סאנדרושו מלתקוף ופוגעת בו.סאנדרושו נלכד בסופת חול ומסתובב יד איתה.כעבור כמה דקות סופת החול נעלמת וסאנדרושו נופל מהסופה מעולף.איווי ניצח בקרב[/COLOR][/B].[/quote]
"צא פוקדור!" אזרוק פוקדור על סנדשרו "היית מעולה איוו!"
-
[quote=Woodpecker;1115050][B][COLOR=red]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]האיש ברמקול אומר לך, טוב אם תה מוכן אז בוא נתחיל אתגר הראשון.האתגר הראשון שלך הוא פשוט.עליך להביס פוקימון על ידי אחד הפוקימונים שלך.טוב מיד יופיע מולך פוקימון ותצטרך להביס אותו" מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/82.png[/IMG] מגנטון.האיש בהרמקול אומר לך" טוב עליך להביס את המגנטון הזה על ידי אחד הפוקימונים שלך.טוב היה לך בהצלחה בקרב אתה תוקף ראשון.אז תחיל בקרב "[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר אל הבחור: "בסדר גמור, בוא נתחיל בקרב, צא אוניקס" ואז אני ממשיך: "אוניקס תשתמש בחפירה ואז תשתמש בזנב ברזל הכי חזקים שלך" ואז אחכה למהלך.
-
[quote]ג'ון
פרולסאס משתמשת בקרן קרח.היא שולחת קר קרח לעבר זעם הדרקון של פליגון.קרן הקרח מקיפא את זעם הדרקון.פרולסאס מכינה כדור צל ומעיפה אותו לעבר פליגון.פליגון מצליח להתחמק מזה בקלות.ראלסט משתמש בעל חושי על הגלישה של ורטלז.העל חושי מחסל את הגל.לאחר מכן ראלסט שולח עלים קסומים לעבר ורטלז.ורטלז נכנס במהרה לשריון שלו.השריון שלו מגן עליו מהעלים הקסומים של ראלס.טפליגון תוקף בקרן על את ראלסט.[/quote]
"ראלטס שיגור!" אפקוד על ראלטס בלחץ, "ואז שניכם תתקפו ביחד בקרן קרח עם עלים קסומים את וטרל ואת פלייגון!" אוסיף.
-
[quote]סטיב
אוניקס במהירת משתש בחפירה.הוא חופר בור גדול ונכנס אליו.בבור שלו הוא מתחבא מפני האקדח המים של קרוקונאה .אקדח המים של קרוקונאה מפספס את אוניקס. קרוקונאה לא מוותר לאוניס והוא ממשיך לירות לעבר הבור של אוניקס אקדחי מים.האקדחי המים של קרוקונאה פוגעים בור של אוניקס ולמזלו לא פוגעים באוניקס.לבסוף קרוקונאה מחליט לוותר להשתמש באקדחי המים כי הם לא פוגעים באוניקס.[/quote]
"אוניקס-צא מהבור ותשתמש בזנב ברזל חזק במיוחד!" אומר לאוניקס "אחר כך תשתמש ביכולת הפירוק שלך על הקרוקונה!"
-
[quote=Woodpecker;1115288]
[B][COLOR=green]גיסו אומר לך " אז אני רואה שראית את קרן האור שיגרתי לעבר כפר דרייק.זה פשוט מאוד מתחת לכפר דרייק מסתתר עולם נפלא מאוד.העולם שמתחת.החור שראית מוביל לפתח של העולם שמתחת.בעזרת אנשי העולם המתכת.אני אשיג כוח ואעזור לצוות בלאק להשלט על מחוז 6.לאחר מכן הם יהפכו אותי לאחד משלהם ויהפכו אותי לעשיר.מכייון שאתה יודע על תוכניתי הגיע הזמן שתמות"[/COLOR][/B]
[/quote]
"חכה רגע! אני רוצה לעזור לך,אפילו שלחתי את האוניקס שלי ללכת ולעזור לך להגיע לעולם המתחת,אני אעזור לך להשתלט על מחוז 6" אומר לו ואפנה אל למפנט "אם הוא ירה או משהו,תשתמש בבלבול".
-
[QUOTE=Woodpecker;1115288][B][COLOR="Red"]דארן
אתה מוציא מהכיס שלך את הסמל שמוכיח שניצחת את ג'יראצ'י.שני החיילים מביטים מבט בסמל ואז אומרים לך" אוקי אתה רשאי לצת מן העיר " .שני החיילים פותחים את השר שמולך לרווחה.ואז אומרים לך" שהיה לך יום נעים ובהצלחה במסע שלך" .אתה מודה לשניהם ואז ביחד עם צ'ארמנדאר אתה יוצא מן העיר.שניכם ממשיכים ללכת ישר.כעבור כמה דקות מולכם מופיע שלט" כפר דרייק נה ימינה.כפר אוקסרוב פנה שמאלה(למידע עליהם בדוק במפה )"[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
'אממ... כפר סוקרוב או כפר דרייק...' אני תוהה לעצמי ומגרד את ראשי, 'נראה לי שאני אלך לכפר סוקרוב, נשמע יותר מעניין...' אני מקבל החלטה בחיוך קטן ופונה שמאלה לכיוון כפר סוקרוב.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
לאחר חשיבה קצרה אתה מחליט ללכת לכפר סוקרוב.אתה פונה שמאלה לכיוון שהשלט מראה וממשיך ללכת עם צ'ארמנדאר שלך לכיוון כפר סוקרוב.לאחר הליכה של כמה דקות אתה כבר מגיע לפתח כפר סוקרוב.אתה מעיף מבט על הכפר ורואה שכמעט לכול איש שנמצא בכר לידו נמצא ריולו קטן.אתה וצ'ארמנדאר נכנסים לכפר.זקנה אחת רואה אותכם ופונה אליכם " שלום יילד תרצה להשתתף בתחרות שנערכת היום בכפר? תוכל לזכות בריולו"[/COLOR][/B]
[COLOR="Green"][B]קודאק
ג'יסו אומר לך " אוקי אתה בא איתי אבל טעות אחת שלך שאתה עושה.אתה מת וגם 2 הפוקימונים שלך.תגיד לפליגון שלך שיעלה אותנו על גבו ושיעוף לחור שמתחתינו". ג'יסו עולה על פליגוןם יחד איתך ולמפרט.פליגון ממריא אל השמיים ועף לכיוון החור.כעבור כמה ניות אתה רואה כבר החור ומימנו יוצאים יצורים בצבע שחור שדומים לזאבים ותוקפים את אוניקס שלך.אוניקס לא מצליח להתמודד איתם. ג'יסו אומר לך " זה האוניקס שלך ?"[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס יוצא מהבור שלו במהירות ומיד תוקף בזנב ברזל את קרוקונה.קרוקונה הפעם לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ונפגע קצת.לאחר מכן אוניקס משתמש בפירוק.הוא מפרק 2אבנים מגופו ומעיף אותם הישר לעבר קרוקונה.קרוקונה מצליח להתחמק מאחת האבנים ומהאב השניה הוא לא מצליח להתחמק ונפגע.יוסי אומר לקרוקונה" תשתמש בשיני מים". שינו של קרוקונה הופכות למים ונעלמות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה נהיה לחוץ בתקוו שראלסט יצליח להתחמק מהקרן על.ראלסט משתמש במתקפת שיגור בזמן ומצליח להתחמק מן קרן העל של פליגון.לאחר ראלסט ופרולסאס משלבים כוחות.הם משתמשים בקרן קרח עם עלים קסומים.הם יוצרים קרן קרח עלים קסומים.המתקפה המשולבת שלהם עפה לעבר פליגון ורטלז. קרל אומר " פליגון סופת חול ". פליגון מייצר סופת חול.סופת החול מגנה על פליגון ורטלז מן שתי המתקפות של פרולסאס וראלסט.שלושת המתקפות מבוטלות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'יסון
אתה מסכים להוראות הבחור שברמקול.אתה מחליט השתמש באוניקס בקרב.אוניקס יוצא מקלף התפיסה שלו.אוניקס מיד משתמש בחפירה.הוא חופר בור ואז נכנס אליו.אוניקס יוצא מהבור שלו ומצליח להפתיע את מגנטון.הוא תוקיף מיד בזנב ברזל הכי חזק שלו את מגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של אוניקס ונפגע קצת.מגנטון תוקף בגל הלם את אוניקס שלך.[/COLOR][/B]
תזכור שאין פוכדורים במשחק. יש קלף תפיסה
---------------------------------
אתה מוציא את קלף התפיסה שלך וזורק אותו אל סאנדרושו המעולף.קלף התפיסה מרחף לעבר סאנדרושו.כשהוא מעליו הוא יוצר משולש כלא חשמלי כזה שלוכד את סאנדרושו בתוכו.ולאחר כמה שניות קלף התפיסה שואב לתוכו את סאנדרושו.וכעבור שניה קלף התפיסה חור אליך.איווי שמח מהמחמאה שאצרת לו.תפסת סנדשרו יעודכן מיד.[/COLOR][/B]